ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΚΟΜΑ Ο "ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ", Ο "ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ"!!!

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Εξανάπα σας το! Αν θέλετε συστατική επιστολή για τις αδρωπιές μου, απευθυνθείτε στο Ν. Κατσουρίδη!

Μέχρι τουλάχιστον ψες, ο Πρόεδρος Χριστόφιας ΔΕΝ επικοινώνησε με την οικογένεια Παπαδοπούλου.

Αρκετές μέρες μετά το τραγικό συμβάν, ο αυτοαποκαλούμενος ως "καλός άνθρωπος" και ο πολιτικός της "ανθρωπιάς", δεν ανταποκρίνεται ΚΑΙ σε αυτές τις υποσχέσεις του.

Και όχι, αυτή η διαπίστωση δεν αποτελεί ούτε εξύβριση, ούτε παρότρυνση για "φυσική εξόντωση" του Δ. Χριστόφια.

Αποτελεί μια διαπίστωση, μετά από πολλή πίστωση χρόνου που του δώσαμε, προτού τον καταγγείλουμε δημόσια.

Δημήτρη Χριστόφια ντροπή σου!

Και δεν είναι μόνο προσωπικό το θέμα. Ήταν και το κατάλληλο μήνυμα ενότητας που έπρεπε να δώσει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Θυμάστε και το άλλο που μας έλεγε στην προεκλογική: "Πρόεδρος που ενώνει"! Τρομάρα του!

Δυστυχώς με την υποεκπροσώπηση στο μνημόσυνο και με τη συνεχιζόμενη παράλειψή σου να τηλεφωνήσεις στην οικογένεια Παπαδόπουλου δείχνεις και το πραγματικό σου πρόσωπο.

Αυτό που έκρυβες στις εκλογές. Αυτό που δυστυχώς και για εμάς και για τον ίδιο, δεν είχε καταλάβει ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος.

ΠΡΑΞΑΝΔΡΟΣ για το christofias-watch

78 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τζε εσίς που ξέρετε αν έκαμε τηλεφώνημα

Ανώνυμος είπε...

Πρόεδρος Χριστόφιας είπε: «Τί να σκέφτεται κανένας; Σκέφτομαι ότι περνά ο χρόνος και δεν έχει εξιχνιαστεί η υπόθεση και αυτό με θλίβει διότι θα γίνονται ολοένα και περισσότερες εικασίες και αυτό δεν είναι καθόλου ευχάριστο ούτε για την οικογένεια, στην οποία εκφράζω τη συμπάθεια και την αγάπη μου ακόμα μια φορά, ούτε βεβαίως και για την Κυπριακή Δημοκρατία».Δηλώσεις Χριστόφια στο ΚΥΠΕ 15/12. Ρε κοπέλια εν να μας πελλάνετε? Είπε το δημόσια 200 φορές, άτε τζαι σεις ξέρετε τάχα, ότι εν ετηλεφώνησε,ο κόσμος εν μαννός? Άτε που τζιαμε τροκτικά...

Γιώργος Γεωργίου είπε...

εεεε...λέμε καμια μαλακία και μεις να περάσει η ώρα ρε κουμπάρε!

Ανώνυμος είπε...

εσεις τα ξερετε ολα.εγω σας λεω πηρε και οχι μια μαλιστα αλλα δυο φορες.βγειτε να με διαπσευσετε με στοιχεια και θα απαντησω

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ο ''ανθρωπιστης''
Αν ήταν κανενού έποικου θα έπιανε αμέσως...

Ανώνυμος είπε...

Ρε γύφτο ανώνυμε 6:21, όταν λέει "ακόμα μια φορά" δε σημαίνει ότι ετηλεφώνησε τους. Εννοεί ότι η προηγούμενη φορά ήταν τζίνη στις Βρυξέλλες, μόλις το έμαθε. Τζίνη την ημέρα, μόλις άναψε η κάμερα, εσφίγγετουν, εσφίγγετουν να κλάψει, πέρκει τον πιστέψει κανένας και δεν τα εκατάφερε!!!

κριτική σκέψη είπε...

αν σας το είπεν η οικογένεια εκτείθετε μόνο τζε μόνο που έσσιει σχέσεις με έτσι επιπέδου καταστάσεις. In other words τούτη η ανάρτηση μπορεί να κάμνει ζημειά στην οικογένεια.

Που την άλλη εφτάσετε πλέον τόσο χαμηλά που ο παραπάνω κόσμος εν νακκον δυσκολον να σας πιστέψει. Αν ισχύει το 2ον η ζημειά στην οικογένεια εν λλιόττερη

κριτικός σκέψος είπε...

Η κριτική σκέψη έχει να γράψει κάτι και την εκ περιτροπής προεδρία με τη στάθμιση ψήφου;;;

ΠΑΟΛΑ είπε...

Ο Χριστόφιας δεν είναι Πρόεδρος που ενώνει αλλά Πρόεδρος που κενώνει!

Ανώνυμος είπε...

Άκουσα καλά?
Ο Ρίκκος Ερωτοκρίτου δήλωσε πριν λίγο στη Βουλή ότι παρέχει συμβουλές στα παιδιά που γράφουν το μπλογκ για αποκατάσταση της δημοκρατίας???

Ανώνυμος είπε...

τα μπλογκς είναι δημοκρατία και δεν πτοούνται από τις σταλινικές πρακτικές του άνδρου κυπριανού

Ανώνυμος είπε...

Το ερώτημα που τίθεται δεν είναι αν ο άνθρωπος δημητρης χριστόφιας ετηλέφωνησε ή όχι στην οικογένεια του παπα΄δόπουλου (όλοι ξέρουν ή φαντάζονται, αν ο προεδρος τηλεφώνησε ή όχι) αλλά αν κάποιοι στην οικογένεια δεν θέλουν να βγουν στο τηλέφωνο ή μιλήσουν μαζί του.

Φυσικά αν ήμουν στην θέση του τέτοιους κοπλεξικούς μεγαλοαστούς θα τους έκλανα έτσι κι αλλιώς...

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΠΕΕΕΕ, ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ? ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ?
ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ (ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ) ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕIΑ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΑΝ? ΙΝΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΑΔΙΑΣΤΑΥΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΗ ΑΡΛΟΥΜΠΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΔΑΜΕΣΑ? ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ Η ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΙΞΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΑ. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΑΝ? ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΠΩΣ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ (ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗ ΧΑΡΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ) ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΣ ΤΒ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΑΣ ΜΑΛΛΟΝ...ΑΚΟΥ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΙ ΕΙΠΕ...ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Η ΑΝΑΡΤΙΣΗ ΕΙΠΕΝ, ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΝ..ΗΜΑΡΤΟΝ. ΠΕΡΚΕΙ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΕΤΕ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΕΡΣΗΣ....ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΑΓΟΡΙ...ΑΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕΝ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΑΛΗ...ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΧΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

Έχει κανένας το τηλέφωνο της στράκκας;;

Ανώνυμος είπε...

απευθυνομαι προς ολους αυτους που λενε οτι το σχεδιο ΑΝΑΝ ειταν διχοτομικο και οτι ο ΤΑΣΣΟΣ μας εσωσε και εχω να πω τα εξης

εφοσον το σχεδιο ΑΝΑΝ ειταν διχοτομικο οπως λετε τοτε γιατι ο Τασσος ζητησε απο τον ΑΝΑΝ με επιστολη του τον Δεκεμβριο του 2003 να το επαναφερει και να αναλαβει νεα πρωτοβουλια στο Κυπριακο???

Προσπαθειτε να τετραγωνισετε τον Κυκλο?

και σε εκεινους που λετε οτι η τρομοκρατικη παρανομη οργανωση Ακριτας μελος της οποιας ειταν ο Τασσος , δεν σκοτωσε τουρκοκυπριους εχω να ρωτησω το εξης

Τα οπλα που κρατουσαν τα μελη του Ακριτα οπως τα περιγραφει ενας αλλος εθνικιστης , ο Χριστοδουλος Χριστοδουλου, στο Βιβλιο "ματωμενη αληθεια", αυτα λοιπον τα οπλα, τι εριχναν προς τους τουρκοκυπριους τελικα? γαρυφαλλα??? η τριανταφυλλα???

Μια εθνικιστικη γραμμη οπως αυτη που ακολουθησε για χρονια ο ΤΑσσος, οπως ακολουθα τωρα η επιτροπη αυτου του Μπλοκ ειναι καταδικασμενη σε χρεωκοπεια οπως χρεωκοπησε και η εθνικιστικη πολιτικη του Χιτλερ, Του Μουσολινη, της Ελληνικης Χουντας, και τοσων αλλων εθνικοφασιστικων καθεστωτων

Ανώνυμος είπε...

Προς την επιτροπη του Christofias-watch εχω καποιες ερωτησεις

1. Που μας οδηγησε το 1974 ο εθνικισμος ο οποιος εσεις προσπαθειτε να «πουλησετε» μεσω του Blog σας ?
2. Τι κερδισαμε από τις ενεργειες της παρανομης οργανωσης της οποιας ο Τασσος ειταν ενεργο μελος?
3. Γιατι ζητησε από τον Αναν ο Τασος να επαναφερει το σχεδιο Αναν αφου κατά την δικη του αποψη δεν ειταν λειτουργικο?
4. Γιατι δεκτηκε επιδιαιτησια εάν δεν ειχε εμπιστοσυνη του Αναν?
5. Γιατι δεν διαπραγματευτηκε τιποτα στο Μπουντερσπορκ το σχεδιο που αυτος ζητησε να επανελθει?
6. Εφοσον δεν ικανοποιηθηκε από την επιδηετησια γιατι αφησε το σχεδιο να παει σε δημοψηφισμα με αποτελεσμα να απενοχοπιοισουμε την τουρκια με το ΟΧΙ μας?


Ένα λογικο και αντικειμενικο ατομο μπορει ευκολα να αντιληφθει ότι η πολιτικη του Τασσου από το 1960 εως το ΟΧΙ του, ειταν μια αποτυχημενη πολιτικη η οποια μονον ζημια εφερε στον τοπο μας. Εάν συνεχισουμε αυτή την πολιτικη η οποια δεν εχει κανενα οπαδο στην ευρωπη , είναι θεμα χρονου ποτε θα μας βρουν και άλλα βασανα.


Πραγματικα διερωταμε ποια είναι τα πραγματικα κινιτρα πισω από τον πολεμο που γινετε από το Blog σας προς τον Προεδρο Χριστοφια και την πολιτικη του. Ενας λογικος ανθρωπος μπορει να υποψιαστει ένα εκ των 2 πιο κατω

1. ότι η επιτροπη του Βlog αυτου είναι νεαρα ατομα που δεν γνωριζουν καλα την συνχρονη κυπριακη ιστορια , ειτε εχουν χαμηλο δεικτη νοημοσυνης και δεν μπορουν να αντιληφθουν αυτά που εγραψα πιο πανω

2. Ότι η επιτροπη είναι ατομα με κανονικο δεικτη νοημοσυνης αλλα επιτιδες κανουν ότι δεν καταλαβαινουν τα πιο πανω πολύ απλα πραγματα που εχω γραψει επειδη είναι βαλτοι και παιρνουν κατευθυνση από πηγες οι οποιες βολευονται με την απαραδεκτη υφισταμενη κατασταση που υπαρχει αυτή την στιγμη στην κυπρο.


Εγω προσωπικα πιστευω ότι είναι το 2 .

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιθκιά σας παρακαλώ, σας εκλιπαρώ. Δώστε μου το τηλέφωνο του σπιτιού του Τάσσου να πιάσω την Φωτεινή να της εκφράσω την συμπαράσταση μου, αν δεν το κάμω εν θα είμαι πατριώτης.

Ε ΡΕ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ ΔΑΜΕΣΑ.

Εν τωμεταξύ ακόμα περιμένουμε που την επιτροπή να μας απαντήσει προς τι η ανωνυμία σας κυρία και κύριοι?

Ανώνυμε 07.41: Επιβεβαίωσε αυτό που λες

Ανώνυμος είπε...

Αυτός (ο Γριστόφιας) δεν είναι πρόεδρος της ανθρωπιάς, αλλά σίγουρα θέλει να το παίζει "πρόεδρος της ανθρωπιάς". Προσέξατε την θεατρινίστικη παράσταση που έδωσε για να εκφράσει τον συγκλονισμό του; Σίγουρα τα αρνιά του ΑΚΕΛ πνίγηκαν στο κλάμα τους όταν τον είδαν: "Μάνα μου τον ρε κοπέλια, θα είπαν στις Λαικές Οργανώσεις, είδατε ήντα αδρωπούιν πρόεδρον έχουμεν;" Είναι κι αυτός ένας τρόπος συσπείρωσης και ανύψωσης της δημοτικότητας.

Αυτός δεν είναι πρόεδρος της ανθρωπιάς. Αυτός είναι πρόεδρος της καταστροφής της Κύπρου (αν δεν ξυπνήσει ο λαός).

Όσον αφορά τον ανώνυμο που τα ξερει όλα και αμφισβητεί τη νοημοσύνη μας και τα κίνητρά μας (8.24), είναι φανερό ότι είναι ένας ΑΚΕΛΙΚΟΣ που πιστεύει ότι όσοι κάνουν κριτική στον "μεγάλο ηγέτη" Χριστόφια κάνουν κακό στον τόπο. Τόση νοημοσύνη έχει ο άνθρωπος. Δεν αντιλαμβάνεται ότι ο γενναιόδωρος (προς τους Τούρκους) Χριστόφιας οδηγεί τον τόπο στην Τουρκοποίηση. Είναι ένας από τους "έξυπνους" που θα τρέχουν σαν λαγοί να φύγουν από την Κύπρο στην πρώτη αναταραχή που θα έχουμε επί τουρκικής προεδρίας στην Κύπρο που οραματίζονται οι "προοδευτικοί" επαναπροσεγγιστές του ΑΚΕΛ.

Τα κίνητρα μας κύριε έξυπνε είναι εθνικά. Προσπαθούμε να σώσουμε τον τόπο από τα δόντια κατακτητικής Τουρκίας. Είναι απαράδεκτη η κατάσταση σήμερα, αλλά φαντάσου πόσο απαράδεκτη θα είναι με Τούρκο πρόεδρο, κυριαρχία της Τουρκίας, συγκυριαρχία στον νότο, αποστρατικοποίηση κ.α.

ΕΖΕΚΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΕΛ, Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ. ΠΑΡΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ:


- Ο Χριστόφιας συμφώνησε με τον Μπράουν να παραμείνουν οι Βάσεις.

- Ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Κόλιν Πάουελ πήρε τηλέφωνο τον Χριστόφια τον Απρίλη του 2004 για να παρακάμψει τον Τάσσο Παπαδόπουλο

- Ο Βρετανός πρωθυπουργός γράφει πρωτοσέλιδα άρθρα στην Χαραυγή

- Η Τουρκία πανηγυρίζει για την μη-επιβολή κυρώσεων τον Δεκέμβρη του 2009. Η μόνη εφημερίδα που πανηγύρισε στις ελεύθερες περιοχές ήταν η Χαραυγή

- Ο Ανδρέας Χρίστου τον Οκτώβρη του 2009 παρεβρέθη στα εγκαίνια των γραφείων γνωστού υπουργού του πραξικοπήματος στη Λεμεσό

- Μετά το πραξικόπημα στις 15 Ιουλίου 1974 οι ΑΚΕΛικοί κερνούσαν τους χουντικούς αξιωματικούς γλυκό καρυδάκι

- Οι ηγεσία του ΑΚΕΛ δεν αντιτάχθηκε στην Χούντα και δεν προετοίμασε αντίσταση κατά το πραξικόπημα

- Η ΚΥΠ και η Επαγρύπνηση συντηρούν το ΕΛΑΜ και την Χρυσή Αυγή

- Οι υποστηρικτές της ΕΟΚΑ Β Αναστασιάδης, Πουργουρίδης, Χάσικος στηρίζουν φανατικά Χριστόφια

- Το ΑΚΕΛ υποστηρίζει ρατσιστική λύση του Κυπριακού στη βάση ζωνών, όπως έκανε η ναζιστική Γερμανία και οι Λευκοί στην Ν.Αφρική

- Το ΑΚΕΛ στηρίζει νεοφιλελεύθερες, αντεργατικές πολιτικές

- Ο Γρηγόρης Φωτεινός του ΑΚΕΛ απαιτεί να τιμωρηθεί συλλήβδην ο λαός για τα εγκλήματα της ΕΟΚΑ Β, όπως κάνει δηλαδή το Ισραήλ εναντίον των Παλαιστινίων

- Το ΑΚΕΛ βρίζει το Χριστόφιας-Watch, το μόνο δημοκρατικό μπλογκ που αντιδρά στις φασιστικές-λογοκριτικές μεθόδους στο διαδίκτυο, όπως αυτές του αρχιλογοκριτή ΛεξιΠένητα

- Ο φιλοκαθεστωτικός τύπος, ακολουθώντας την γραμμή που πρώτος έθεσε ο Μιχάλης Μιχαήλ (δημοσιογράφος Αστρα) αφήνουν να νοηθεί πως η ίδια η οικογένεια του Τάσσου ευθύνεται για την κλοπή της σορού του, με σκοπό να καλύψουν ενδεχομένως πράξεις ξένων μυστικών υπηρεσιών και να ασκήσουν ψυχολογικό πόλεμο στην οικογένεια και στους οπαδούς του ΟΧΙ

- Ο Χριστόφια θεωρεί πως η κλοπή της σορού του Τάσσου δεν έγινε από τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, πράγμα που λέει και ο Ντενκτάς

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΟΟΥΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ.

ΞΥΠΝΑΤΕ.

the Idiot Mouflon είπε...

Υλικά:
•2 αγγούρια χοντρά
•3-4 καρότα
•5-6 αγγουράκια τουρσί
•125 γρ. βούτυρο
•125 γρ. τυρί φέτα
•1 πιπεριά πράσινη
•1 πιπεριά κόκκινη γλυκιά
•ελιές

Εκτέλεση:
Αδειάζουμε τα αγγούρια όπως τα κολοκυθάκια. Αν είναι μεγάλα τα κόβουμε σε 2,3,4 κομμάτια για να τα αδειάσουμε πιο εύκολα. Βράζουμε τα καρότα και μετά τα ψιλοκόβουμε μαζί με τις πιπεριές και τα αγγουράκια τουρσί. Χτυπάμε το βούτυρο με την φέτα ώσπου να γίνει ένα αρκετά σφικτό μείγμα και προσθέτουμε τα καρότα, τις πιπεριές, τα αγγουράκια τουρσί καθώς και τις ελιές ψιλοκομμένες.

Ανακατεύουμε καλά και γεμίζουμε με το μείγμα τα αγγούρια. Μετά τα βάζουμε στην κατάψυξη για 2 ώρες και τα σερβίρουμε αφού τα κόψουμε σε φέτες.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΝ 8.34 ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΕΙΡΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ..ΕΙΔΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΕΑΡΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ Η ΕΓΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ? ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ? ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΝΡΤΗΣΗ ΤΗΣ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ, ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΣΤΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ...ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑ Ι Η ΣΥΖΥΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΜΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ Η ΑΠΛΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΟΣ ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ...

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε παιδιά, από ένα άνθρωπο που ξεπουλά την πατρίδα του, αποδέχεται εγκλήματα πολέμου (εποικισμός), προωθεί την διχοτόμηση (2 στειτς), συλλαμβάνει ανθρώπους και απαιτεί φίμωση της ελευθερίας γνώμης, ε, από αυτό τον άνθρωπο απαιτείτε εσείς να είναι συμπονετικός;

Για τον Χριστόφια δεν υπάρχει συμπόνοια. Υπάρχει μόνο το συμφέρον.

Και δεν ζήτησε κανένας να τους συμπαρασταθεί πολιτικά. Ανθρώπινα ζήτησε. Αλλά ανθρωπιά στην "δίκαιη κοινωνία" φαίνεται πως δεν υπάρχει...

Ανώνυμος είπε...

Κήρυκα:
Προσπαθείς να με πείσεις δηλαδή ότι το πρόβλημα σου με τον Χριστόφια είναι η έλλειψη ευαισθησίας? Αν είναι έτσι, πάω πάσο. Αν ο σκοπός του άρθρου είναι να συγκινηθεί ο χριστόφιας και να πιάσει τηλέφωνο την Φωτεινή τότε χαίρομαι που μόνο τούτος εν ο σκοπός. Μα σε ποιους τα πουλάς τούτα ρε χλεχλέ?

Το "αδικαιολόγητο" εδώ δεν είναι η στάση του χριστόφια, αλλά το γεγονός ότι ανάγετε τούτο το ζήτημα σε μείζον θέμα. Άραγε γιατί? Δεν έχετε πολιτικά επιχειρήματα να βάλετε και είπατε να πέσετε σε έτσι επίπεδο?

Ο "νεαρός"

Στο σχολείο πρέπει ο βαθμός σου στο μάθημα της ορθογραφίας να ήταν ο ίδιος με αυτόν της ιστορίας. Κουλλούρι

Ανώνυμος είπε...

Προς ΕΖΕΚΙΑ 9.04 και επιτροπη αυτου του Μπλοκ.

1. Δεν το παιζω "εξυπνος" οπως λες, εχω κανει καποια ευλογα ερωτηματα για τα οποια δεν μου δινετε απαντησεις

2. Διαβασε καλα, εχω πει οτι πιστευω οτι ο δεικτης νοημοσυνης σας ειναι κανονικος αλλα ειστε βαλτοι απο καποιους που απλα δεν θελουν λυση, προτημουν την υφησταμενη απαραδεκτη κατασταση αφου ετσι εξυπηρετουντε προσωπικα τους συμφεροντα.


εχεις πει οτι ο Χριστοφιας οδηγει την Κυπρο στην Τουρκοποιηση , ο προεδρος Χριστοφιας δεν ειναι Δικινοτικη διζονικη ομοσπονδια που συζητα οπως την αποδεκτηκε και ο Τασος την 8 Ιουλιου 2006?


μετα λες οτι η κατασταση μετα την λυση θα ειναι απαραδεκτη διοτι μεταξυ αλλων που αναφερες ειναι η ¨"αποστρατικοποιηση", Ο Τασσος οταν δεκτηκε διζονικη ομοσπονδια την 8-7-2006 ειταν ομοσπονδια με στρατο??????

μετα ειπες το "συγκυριαρχεια" στον Νοτο...αυτο που ειπες ειναι αποδειξη οτι ειστε νεαροι και δεν γνωριζετε καν την κυπριακη νομοθεσια....Κυριοι, αυτη την στιγμη στην Κυπρο οι τουρκοκυπριοι δικαιουντε τις περιουσιες τους στις ελευθερες περιοχες φτανει να κατοικησουν στις ελευθερες περιοχες για 6 μηνες. Αρα τωρα οπως μας αφησε ο Τασος οπως και οι προηγουμενοι προεδροι,οι Τουρκοι ειναι αφεντες στα κατεχομενα εδαφη μας και συνετεροι μας στον νοτο.

μετα αναφερες την "κυριαρχεια της τουρκιας" που ειδες η ακουσες οτι η τουρκια ΜΕΤΑ την λυση θα εχει "κυριαρχεια"???? αφου ο Προεδρος ζητα να φυγουν ολες οι εγγυησεις (Τουρκιας , Ελλαδας, Αγγλιας)Τωρα ειναι που εχει κυριαρχεια η Τουρκια αφου τωρα ειναι ακομα "εγγυητρια" και εχει 50,000 στρατο σε εδαφη που μας κατεχει.


περιμενω ακομα τις απαντησεις στα ερωτηματα που εθεσα η ωρα 8.24μμ , γιατι ζητησε ο Τασσος απο τον ΑΝΑΝ με επιστολη του να φερει σχεδιο ΑΝΑΝ και να αναλαβει πρωτοβουλια για λυση???

Bobby Sands είπε...

άσχετο με την ανάρτηση:

ένας από τους αντιπαθέστερους μπλόγγερ που "γνώρισα" είναι το ηλίθιο αγρινό. Με το ειρωνικό του γράψιμο και την έντονη μαλακία που τον δέρνει ανελέητα, άνετα γίνεται ο παλιοπαπάρας αντιπαθής.

θα γούσταρα ρε ανύπαρκτε αν ποτέ σε έβλεπα στον δρόμο, να σου αστράψω δκυο αξινόστραφες μες στα ριζόφκια και να σε κρεμάσω στην πλατεία ελευθερίας δημοσία δαπάνη.

τελικά όσοι ψήφισαν ΝΑΙ είχανε κάποιο κουσούρι, δεν εξηγείται αλλιώς.

κι εσύ μου μοιάζεις πως σούζεις την αχλαδιά

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΡΕ ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕ ΤΗΣ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗΣ, ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ....ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΛΕΠΩ ΜΙΛΑΣ ΟΠΟΤΕ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΛΙΟΣ Ο ΝΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑΔΕΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΕΔΩ,,,ΞΑΝΑΛΕΩ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΡΟΕΣΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΨΥΧΡΟ ΑΚΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ? ΓΙΑ ΕΛΛΙΕΙΨΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΜΙΛΗΣΑ ΕΓΩ ΗΛΙΘΙΕ......ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ Η ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ,...ΓΑΡΕ, Ε ΓΑΡΕ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΤΗΚΑ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ...ΑΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΥΓΙΑΝ ΜΟΥΓΙΑΖΕΤΑΙ ΡΕ ΓΑΡΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ανωνημε 9.38 , ρε φιλε σοβαρευτητε εαν θα κανουμε καμια συζητηση της προκοπης, να ανταλαξουμε ιδεες...

λες για τον Χριστοφια οτι δεχετε διχοτομηση με την Ομοσπονδια επειδη θα εχουμε 2 states. H ομοσπονδια που δεκτηκε ο Τασος οπως και ο Μακαριος το 1977 και μετα ο Κυπριανου , δεν ειταν 2 states?? Η ομοσπονδια ειναι "διχοτομηση"???

μετα λες αποδεχετε εγκληματα πολεμου δηλαδη τους εποικους , Ο τασσος στο σχεδιο λυσης που σηζητουσε και ζητησε απο τον ΑΝΑΝ να του φερει (δεκεμβριος 2004) δεν ειχε μεσα παραμονη εποικων????


ξερεις τι ειναι η ομοσπονδια???? διχοτομηση απειλουμαστε να εχουμε οπως ειναι η κατασταση τωρα ,,,,,

Ανώνυμος είπε...

Κυρηκας, μα ποιον βριζεις ? εμενα?

ειναι αυτη η δημοκρατια και ο πατριωτισμος σας? να βριζετε πισω απο την ανωνυμια σας? να βριζετε χωρις επηχειρηματα?

αντι να βριζεις μπορεις σε παρακαλω να απαντησεις τα ερωτηματα που θετω για τις ενεργειες του Τασου στο μυνημα μου πιο πανω η ωρα 8.24μμ? θα εκτιμουσα εαν εδινες ιδιαιτερη εμφαση στην ερωτηση 3...

γαλανολευκα gay bars etc είπε...

Bobby Sands εν κακό να σούζει κάποιος την αχλαδιά?

gay bars under the flag..... είπε...

δηλαδή οι gays εψηφίσαν ΝΑΙ,
οξα όσοι εψηφίσα NAI εν gay?

Bobby Sands είπε...

την άλλη φορά που θα πας στην εδον για κατήχηση, πες του σουβλιτζιή που σας κάμνει μάθημα να σου εξηγήσει.

αν δεν τα καταφέρει ή παίξει πελλόν, ξαναέλα να σου πω.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΚΥΡΙΕ 10.38, ΕΓΩ ΑΠΟΚΑΛΩ ΓΑΡΟΝ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 10.17 ΠΟΥ ΜΕ ΕΒΡΙΣΕ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΧΛΕΧΛΕ,ΟΠΩΣ ΛΕS ΣΩΣΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΒΡΙΖΕΙ.. ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑΙ ΕΣΕΝΑ ΑΠΟΚΑΛΩ ΓΑΡΟΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΤΟΤΕ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΑΡΟ.
3. ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΕΠΙΛΕΧΤΙΚΑ Η ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΕΠΙΛΕΧΤΙΚΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΩΝ ΦΡΑΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΦΙΛΕ. ΖΗΤΗΣΕ ΠΟΤΕ Ο ΤΑΣΣΟΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΟΗΕ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ?ΟΥΔΕΠΟΤΕ. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΤΑΣΣΟΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ....ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ.....
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΑΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΤΩΡΑ....ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ,ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΠΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΣΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΣΙ? ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΡΘΑ ΕΠΡΑΞΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ? ΦΤΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΥΨΗΣ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ,,,ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΑΠΟ ΧΟΡΩΔΙΕΣ ΕΙΧΕ ΩΡΑ,

ούτε εδον ούτε κατήχηση είπε...

Εν μου απάντησες στην πρώτη μου ερώτηση Bobby Sands. Εν κουσούρι να σούζει κάποιος την αχλαδιά?

Ανώνυμος είπε...

αλλά προπαντώς ούτε τζε ΣΟΥΒΛΙΤΖΗ

the Idiot Mouflon είπε...

@ Bobby Brown

Οκ, ραντεβού πόψε στην Έκτορος 40. Οι σιεφταλιές κερασμένες.

Σε περιμένω.

Φιλάκια...

Ανώνυμος είπε...

Προς ανώνυμο 10.17 (και άλλους εραστές της Διζωνικής)

Σου είπε κανείς ότι επικροτούμε τα λάθη που έκανε ο Τάσσος Παπαδόπουλος (που ήταν δεμένος πακέτο με το ΑΚΕΛ, ας μην το ξεχνούμε ποτέ αυτό); Όλα σου τα ερωτήματα είναι τα γνωστά των πολέμιων του Τάσσου και ειδικά αρκετών συναγερμικών που συγκρίνουν τα σχέδια Ανάν (1,2,3,4,5,) για να βρουν ποιο ήταν το καλύτερο. Αν ο Τάσσος δεν διαπραγματεύτηκε πολύ καλά έκανε. Ίσως κατάλαβε ότι 1,2,3,4, & 5, όλα ήταν απαράδεκτα και μη βιώσιμα. Ίσως να είχε καταλάβει ότι η Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία δεν είναι μια εφικτή λύση στην Κύπρο και οδήγησε τα πράγματα στην απόρριψή της στο Δημοψήφισμα. Πράγμα που έγινε, αλλά οι ηγέτες μας δεν το σεβάστηκαν. Θα μου πεις, δεν διαχειρήστηκε σωστά το ΟΧΙ. Θα σου πω να μην ξεχνάς ότι όλη η φιλοτουρκική κλίκα ήταν εναντίον του και προσπαθούσε να απεγκλωβιστεί σταδιακά αλλά τον πρόλαβαν η ήττα στις εκλογές (προτιμήσατεε το τρομερό δίδυμο Κασουλίδη-Χριστόφια) και ο θάνατος.

Ίσως κάποιοι υποτιμούν αυτό που έκανε ο Τάσσος, βάζοντάς τα με τους΄δυνατούς της γης καλώντας τον λαό να επι ΟΧΙ.

Δεν είμαστε βαλτοί από κανέναν και δεν είμαστε ούτε νεαροί. Απλώς παρακαλουθούμε τις εξελίξεις και με το μέσο Ι.Q.που διαθέτουμε, δεν πιστεύουμε (όπως πιστεύεις εσύ)ότι ο Γριστόφιας επιδιώκει "λύση αρχών", όπως λέει.

Εσύ τον πιστεύεις;

ΕΖΕΚΙΑΣ

Ρήγας είπε...

Καλά, να ρωτήσω κάτι.

Αν εκεί που πήγε ο Μουτζαχεντίν, αυτός που τον θέλουν τα νενέκια για double penetration, εμ, εν'ελλάξ προεδρία ήθελα να πω, εκεί που θα πήγαινε μπροστά τους φοιτητές του Μετώπου και κάποιος του έδινε μια μουστουνιά -- όπως τις έφαγε ο Μπερλουσκόνι-- και του έφευγαν 2-3 δόντια,

Θα τον έπαιρνε τηλέφωνο ο ντιεντούσκα Χριστόφιας για να δει πώς πάει η μασέλλα, Ναί ή Όχι;

Εγώ λέω ΝΑΙ (καταρρίπτοντας τις αστήρικτες εξ'άλλου θεωρίες που με έχουν να λέω πάντα ΟΧΙ).

Άντε βρε νενέκια που προσθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα.

Ο άλλος λέει δεν θα ασχολούνταν με μεγαλοαστούς να τους πάρει τηλέφωνο αν ο ίδιος ήταν ο ντιεντούσκα. Ωπα μεγάλε, σιγά μην σου σκιστεί κανένα καλτσόν την ώρα που κάνεις ταξική επανάσταση και αντάρτικο πόλεων. Κόψε το βίντεο.



Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη στο υπογειο του ποιηταρη Φτωχοπουλου;

Bobby Sands είπε...

ταξική επανάσταση και αντάρτικο πόλεων;

μην τους βάζεις δύσκολα ρε κουμπάρε.

προσπάθησαν να τους τα εξηγήσουν στην εδόν αλλά δεν τα κατάλαβαν.

ούτε σαντινίστας είναι, ούτε και ζαπατίστας.

... προδο-τίστας και χαφιε-δίστας μπορεί

Ρήγας Δημήτρης the homophobian είπε...

Ναζι, σταλιν τζε εκκλησιές - ούλλα τα φασιστικά καθεστώτα εκαταδιώκαν τους ομοφιλόφυλους.

Ανώνυμος είπε...

κυρηκα , δεν ειμαι εγω ο ¨"γαρος" που σε εβρισε , αρα το θεμα ειναι ληξαν

οσο αφορα τον Τασσο που ζητησε με επιστολη του τελος του 2003, απο τον ΑΝΑΝ να φερει ενα σχεδιο λυσης και να αναλαβει προτωβουλια για λυση, αυτο που ζητησε ειταν το σχεδιο ΑΝΑΝ 5, απο τον ΑΝΑΝ τι θα ζητουσε? τις ιδεες γκαλι? ζητησε ενα Σχεδιο απο τον ΑΝΑΝ, δηλαδη το σχεδιο ΑΝΑΝ που σηζητουσε και προηγουμενος ο Κληριδης.

Γιατι το ζητησε ο ιδιος εφοσον δεν το ηθελε? γιατι δεκτηκε επιδιετησια αφου δεν τους ειχε εμπιστοσυνη ?? δεν το σκεφτηκε οτι μπορει στο μπουντερπορκ να μας επαιζαν παιχνιδι οπως και εγινε?
γιατι αφησε το σχεδιο να παει σε δημοψηφισμα αφου η επιδιαιτησια δεν ειταν καλη???

δεν επρεπε να αφησει το σχεδιο να παει σε δημοψιφισμα και να αφησει την Τουρκια να μας κανει παιχνιδι λεγοντας ΝΑΙ ξεροντας οτι εμεις θα πουμε ΟΧΙ


δεν το σκεφτηκατε ποτε το ενδεχομενο να παθαμε την γκαφα του αιωνα???? να πως το βλεπω εγω¨

Οταν δεκτηκε ο Τασος επιδιαιτησια, ειταν η μεγαλη ευκαιρεια της Τουρκιας και των συμμαχων της να μας κανουν "παιχνιδι" . Να ευνοησουν στην επιδιαιτησια τους Τουρκους οπως και εγινε, ετσι ωστε να πουνε εκεινοι ΝΑΙ και εμεις ΟΧΙ και να εκτεθουμε.....Ο Τασσος νομιζε οτι ο Ντεκτας θα ελεγε οχι(ετσι συμφωνησαν απο πριν στην μυστικη συναντηση που ειχαν) . Η τουρκια παραμερισε τελευταια στιγμη τον Ντεκτας, δεκτηκε την πουλημενη επιδιαιτησια που εγινε εις βαρος μας και ειπαν ΝΑΙ ξεροντας οτι εμεις θα λεγαμε ΟΧΙ .

Ο Τασσος επρεπε να αντιληφθει αυτο το παιχνιδι που του κανανε και δεν επρεπε να μας παρει καν σε δημοψηφισμα.

μιλαμε για την γκελα του αιωνα , μιλαμε για την γκαφα της συνχρονης ιστοριας μας......

Ρήγας είπε...

Αν τα κομματικά κατηχητικά είναι υποκατάστατο των επαναστάσεων,

[όπως δείχνει να ακολουθεί το ΑΚΕL]

και αν οι επαναστάσεις γίνονται μόνο θεωρητικά και αόριστα,

[όπως δείχνει να κάνει το ΑΚΕL]

και αν κάποιος που έχει διαβάσει ή έχει ακούσει για επαναστάσεις έχει το δικαίωμα να αποκαλείται επαναστάτης,

[όπως κάνουν οι ΑΚΕLικοί]


και αν κάποιος που φοράει t-shirt με τον Che έχει το δικαίωμα να αυτο-αποκαλείται επαναστάτης,

[όπως επίσης κάνουν οι ΑΚΕLικοί]



Τότε γιατί δεν δίνουμε βιβλία μαγειρικής σε πεινασμένους μαζί με ένα t-shirt που έχει πάνω την φωτογραφία μιας πίττας με σουβλάκια;


Ρήγας

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΦΩΝΗΣΕ ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΣΟ ΤΟ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝ ΤΟΤΕ ΑΚΕΛ, ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΔΗ.ΣΥ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΚΛΗΡΙΔΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ,ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ, ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.
EΠΙΜΕΝΩ...ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΑΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΤΩΡΑ....ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ,ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΠΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΣΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΣΙ? ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΡΘΑ ΕΠΡΑΞΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ? ΦΤΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΥΨΗΣ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ,,,ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΑΠΟ ΧΟΡΩΔΙΕΣ ΕΙΧΕ ΩΡΑ,

Ανώνυμος είπε...

EZEKIA,

εξακολουθας να μην καταλαβαινεις το μυνημα που θελω να σου πω.

το τελευταιο μου μυνημα που εστειλα πριν λιγο η ωρα 11.24μμ θα σε βοηθησει να καταλαβεις καλυτερα.

δεν ειμαι υποστηρικτης του ΑΝΑΝ .

Εγω λεω οτι ο Τασσος, ειταν δικαιομα του να μην θελει το σχεδιο του ΑΝΑΝ, ομως το μεγαλο ερωτημα παραμενει...

εφοσον δεν ηθελε το σχεδιο γιατι ζητησε ο Ιδιος με επιστολη του στον ΑΝΑΝ τον Δεκεμβριο του 2003 να του φερει σχεδιο για λυση?

γιατι οταν τον καλεσε ο ΑΝΑΝ στην Νεα Υορκη , δεκτκε επιδιαιτησια και δημοψηφισμα? δεν σκεφτηκε οτι θα μας εκαναν παιχνιδι για να ευνοησουν την Τουρκια??? οπως και εγινε........γιατι μας πηρε σε δημοψηφισμα αφου ο ΑΝΑΝ μας πουλησε στο Μπουντερσπορκ???

γιατι ολα αυτα τα λαθη? για αυτα μιλω και οχι για το γεγονος οτι ειπαμε ΟΧΙ. ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ δημοψηφισμα, εκτεθηκαμε...μιλαμε τωρα για την μεγαλυτερη πολιτικη γκαφα στην συνχρονη ιστορια μας...

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ..

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΕΛ, Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ. ΠΑΡΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ:


- Ο Χριστόφιας συμφώνησε με τον Μπράουν να παραμείνουν οι Βάσεις.

- Ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Κόλιν Πάουελ πήρε τηλέφωνο τον Χριστόφια τον Απρίλη του 2004 για να παρακάμψει τον Τάσσο Παπαδόπουλο

- Ο Βρετανός πρωθυπουργός γράφει πρωτοσέλιδα άρθρα στην Χαραυγή

- Η Τουρκία πανηγυρίζει για την μη-επιβολή κυρώσεων τον Δεκέμβρη του 2009. Η μόνη εφημερίδα που πανηγύρισε στις ελεύθερες περιοχές ήταν η Χαραυγή

- Ο Ανδρέας Χρίστου τον Οκτώβρη του 2009 παρεβρέθη στα εγκαίνια των γραφείων γνωστού υπουργού του πραξικοπήματος στη Λεμεσό

- Μετά το πραξικόπημα στις 15 Ιουλίου 1974 οι ΑΚΕΛικοί κερνούσαν τους χουντικούς αξιωματικούς γλυκό καρυδάκι

- Οι ηγεσία του ΑΚΕΛ δεν αντιτάχθηκε στην Χούντα και δεν προετοίμασε αντίσταση κατά το πραξικόπημα

- Η ΚΥΠ και η Επαγρύπνηση συντηρούν το ΕΛΑΜ και την Χρυσή Αυγή

- Οι υποστηρικτές της ΕΟΚΑ Β Αναστασιάδης, Πουργουρίδης, Χάσικος στηρίζουν φανατικά Χριστόφια

- Το ΑΚΕΛ υποστηρίζει ρατσιστική λύση του Κυπριακού στη βάση ζωνών, όπως έκανε η ναζιστική Γερμανία και οι Λευκοί στην Ν.Αφρική

- Το ΑΚΕΛ στηρίζει νεοφιλελεύθερες, αντεργατικές πολιτικές

- Ο Γρηγόρης Φωτεινός του ΑΚΕΛ απαιτεί να τιμωρηθεί συλλήβδην ο λαός για τα εγκλήματα της ΕΟΚΑ Β, όπως κάνει δηλαδή το Ισραήλ εναντίον των Παλαιστινίων

- Το ΑΚΕΛ βρίζει το Χριστόφιας-Watch, το μόνο δημοκρατικό μπλογκ που αντιδρά στις φασιστικές-λογοκριτικές μεθόδους στο διαδίκτυο, όπως αυτές του αρχιλογοκριτή ΛεξιΠένητα

- Ο φιλοκαθεστωτικός τύπος, ακολουθώντας την γραμμή που πρώτος έθεσε ο Μιχάλης Μιχαήλ (δημοσιογράφος Αστρα) αφήνουν να νοηθεί πως η ίδια η οικογένεια του Τάσσου ευθύνεται για την κλοπή της σορού του, με σκοπό να καλύψουν ενδεχομένως πράξεις ξένων μυστικών υπηρεσιών και να ασκήσουν ψυχολογικό πόλεμο στην οικογένεια και στους οπαδούς του ΟΧΙ

- Ο Χριστόφια θεωρεί πως η κλοπή της σορού του Τάσσου δεν έγινε από τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, πράγμα που λέει και ο Ντενκτάς

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΟΟΥΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ.

ΞΥΠΝΑΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

προς ανώνυμο 11.35

Διερωτώμαι αν έχετε πάει σχολείο ορισμένες φορές που διαβάζω ποστ εδώ.
1. Υπάρχει ένα πράγμα που ονομάζεται τόνος και είναι αναπόσπαστο μέρος της κάθε πολυσύλλαβης λέξης στην ελληνική γλώσσα, ασχέτως αν γράφεις στο χέρι ή στο πληκτρολόγιο. Όταν δεν βάζεις τον τόνο της λέξης είναι λες και άφησες ένα γράμμα πίσω.
2. Τόσες φορές που έγραψες την λέξη μήνυμα ως «μύνημα» δεν διαμαρτυρήθηκε το γλωσσικό σου ένστικτο;
3. Το ήταν γράφεται με Η. Δεν δικαιολογείται με κανένα τρόπο να σου ήρθε να το γράψεις με ει! Ειδικά όταν ακολουθείται από τη δική σου εφεύρεση για την λέξη «δικαίωμα».
4. Η ελβετική πόλη στην οποία αναφέρεσαι ονομάζεται Μπούργκενστοκ και όχι Μπούντερσπορκ.
5. Όταν συνθέτεις λέξεις με πρώτο συνθετικό το συν και ακολουθεί χ, το ν μετατρέπεται σε γ. Συνεπώς το αριστούργημα «σύνχρονη» που έγραψες δεν υφίσταται στην ελληνική γλώσσα. Σύγχρονη είναι η λέξη.
Όπως αντιλαμβάνεσαι, εκ των πραγμάτων η ανάρτησή σου καθίσταται αδιάφορη για το αναγνωστικό κοινό, καθώς δυσκολεύεται να παρακολουθήσει τα αλαπουρνέζικα που γράφεις. Άσε που η άγνοιά σου ως προς το όνομα της πόλης στην οποία αναφέρεσαι, πολύ εύκολα μπορεί να ερμηνευτεί και ως άγνοια του αντικειμένου που πραγματεύεσαι. Αλλά έτσι είστε εσείς της «πατριωτικής παράταξης». Είδες που εγώ ξέρω το κόμμα σου…

Ανώνυμος είπε...

Κυρηκας μα αυτο λεω και εγω, μας πηρε ο Κληριδης μεχρι στο σχεδιο ΑΝΑΝ 4, γιατι ο ΤΑΣΟΣ το ζητησε να το επαναφερει ??(και εγινε το σχεδιο ΑΝΑΝ 5) δεν ειναι ο Κληριδης που δεκτηκε επιδιαιτησια αλλα ο Τασος τον Φεβρουαριο του 2004.

ΝΑΙ εχεις σε εκεινο που αναφερες οτι στην Νεα Υορκη τον Φεβρουαριο ειταν ολα τα κομματα και ολοι δεκτηκαν την επιδιαιτησια και τα χρονοδιαγραματα. Ομως ποιον βαρενει η ευθηνη? Ποιος εχει τον τελευταιο λογο? ποιον βαραινει η ιστορικη ευθυνη? τον Προεδρο φυσικα,,,,,Για τον Β παγκοσμιο πολεμο ποιον καταδικαζει η ιστορια? τον Χιτλερ φυσικα,ολοι η ευθηνη ειναι στον Χιτλερ και οχι τον Κεμπελς για παραδειγμα


Οσο αφορα, το εαν επρεπε να δηξει συμπονια ο προεδρος για την κλοπη της σορου του Τασσου, αυτο το εκανε απο την τηλεοραση μπροστα σε ολο τον Κυπριακο λαο, ισος να θεωρησε οτι εκεινο που εκανε να ειταν αρκετο.

Κυρηκας εχω μια ερωτηση προς εσενα και την επιτροπη του ΜΠΛΟΚ σας, απαντηστε μου σας παρακαλω ποια νομιζετε θα ειταν η ιδανικη λυση για σας και πως πρακτικα μπορουμε να την διεκδικησουμε???? Σας παρακαλς ομως μην αρχισετε συνθηματα και ανεφυκτες καταστασεις οπως ΕΝΟΣΗ για να μην χανουμε τον χρονο μας αδικα......

Ανώνυμος είπε...

Άι πέρσοναλλι πριφέρ ιφ γιου ράιτ δις γουέι. Άι χαβ μορ τσάνσες οφ αντερστάντινγκ γιου δαν γουεν γιου ράιντ ιν γοτ γιου ασσιούμ του μπι γκρικ

anorthografos and proud είπε...

δικτατορίες της ορθογραφίας της ορθοδοξίας τζε του κοινωνικού ρατσισμού

Ανώνυμος είπε...

ρε φτωχοπουλε ασε τζιαι καποιον αλλον να μιλησει ρε κουμπαρε

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΦΙΛΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΙΥΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΔΕΝ ΜΠΡΟΩ ΕΓΩ ΝΑ ΕΚΦΑΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΖΩ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΣΥΦΩΝΩ ΣΑΦΩΣ ΜΕ ΤΑ ΠΛΕΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ, ΔΝΕ ΤΟ ΚΡΥΒΩ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΟΝΟ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΛΠΙΖΩ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕΣΩ ΣΟΥ, ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, ΚΟΜΜΑ Η ΣΥΝΟΛΟ.
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΦΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ Η ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ, ΕΧΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ,
ΤΟ ΟΡΘΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΡΟΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΩ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΑΠΟ ΕΔΩ....ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΣΟΦΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ Η ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΕΝΩΣΗ...ΑΛΛΟ ΕΥΣΕΒΟΠΟΘΙΣΜΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ, ΑΛΛΟ Η ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ....

Ανώνυμος είπε...

ανωνημε 11.48

απολογουμαι για τα ορθογραφικα μου λαθη , αυτα εχουν σημασια τωρα? ναι το παραδεχομαι δεν ειμαι καλος στην γραμματικη επιδη σπουδασα ολη μου την ζωη στα Αγγλικα. Δεν ειμαι "αγραμματος" οπως εσυ αφηνεις να εννοηθει, πιστεψε με ακριβως το αντιθετο ειναι η αληθεια αλλα δεν θελω να γραψω τι σπουδασα για να μην περιαυτολογω


σε αυτο το επιπεδο θα συζηταμε? να βριζομαστε ?

το ΜΠΛΟΚ σας καλα κανει να πειτε και τις δικες σας θεσεις....τι λυση θελετε? γιατι δεν θελετε ομοσπονδια? ο ΤΑΣΣΟΣ δεκτηκε λυση ομοσπονδιας την 8-7-2006,,,εσεις τελικα τι λυση θελετε?

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ακούσαμε το τζαι τούτο! Άκου να θεωρείται δικτάτορας όποιος δεν γουστάρει να παρακολουθεί τον συστηματικό βιασμό της γλώσσας του. Ξέρεις τί σημαίνει η λέξη εκφυλισμός; Ψάξε το, είναι αυτό που έπαθαν οι έννοιες από τότε που το ΑΚΕΛ βρίσκεται στην εξουσία…

Έχει λεξικό το in.gr που τα μεταφράζει στην μητρική σας γλώσσα, σε περίπτωση που δυσκολεύεσαι να ανατρέξεις σε ένα εννοιολογικό-ετυμολογικό της ελληνικής.

Ανώνυμος είπε...

προς 11.59

Και εγώ σπούδαζα αρκετά χρόνια στα αγγλικά (από την πρώτη γυμνασίου μέχρι τους πανεπιστημιακούς μου τίτλους στην Αγγλία) αλλά δεν μετατράπηκα σε δολοφόνο της ελληνικής γλώσσας, άρα προφανώς το επιχείρημά σου δεν στέκει. Ως άνθρωπος με τόσα πτυχία, σίγουρα θα ξέρεις την σημασία που έχει ο καθαρός λόγος σε ένα επιστημονικό κείμενο και θα έπρεπε να υιοθετείς αυτή την στάση σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου. Με προβληματίζει ιδιαίτερα που ένας μορφωμένος άνθρωπος δεν ξέρει να γράφει και που σταματήσαμε να θεωρούμε την γλώσσα βασικό στοιχείο της ζωής μας, με αποτέλεσμα να μειώνουμε τις επικοινωνιακές μας ικανότητες.

Το μπλογκ δεν είναι δικό μου για να εκφραστώ εκ μέρους του. Αλλά αν θέλεις να σου απαντήσω ως άτομο, σίγουρα εναντιώνομαι στη λύση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας και προτιμώ τη δημοκρατία.

Ανώνυμος είπε...

Κυρηκας.....ΟΚ, εισαι σωστος . Ουτε εγω ειμαι βαλτος αυτο το μπλοκ το γνωρισα πριν 3-4 μερες. Δεν εχω ξαναγραψει εδω , αυτο η επιτροπη το ξερει λογικα αφου μπορει να δει το IP μου.

Συμφωνω με αυτο που ειπες για "την ρεαλιστικη κατασταση των πραγματων"

Αυτο που κανει η επιτροπη αυτου του ΜΠΛΟΚ ειναι απαραδεκτο επειδη¨

1. Δεν λενε ποια λυση θελουν αυτοι

2. Πολεμανε τον Προεδρο Χριστοφια επειδη συζητα λυση ομοσπονδιας την οποια αποδεκτηκε και το ΤΑΣΟΣ την 8-7-2006, αποδεκτηκε και Ο ΜΑκαριος το 1977


γιατι παραπληροφορουν τον κοσμο? γιατι δεν μου απαντουν τα ερωτηματα που θετω για τους λαθους χειρησμους του Τασσου?δεν νομιζεις οτι το παρακανανε ??? δεν το καταλαβαινεις φιλε Κυρηκα οτι ειναι βαλτοι? δεν το καταλαβαινεις οτι εξυπηρετουν συγκεκριμενα συμφεροντα???δεν καταλαβαινεις οτι δεν θελουν καθολου, δεν καταλαβες ακομα ποιοι ειναι πισω απο αυτο το ΜΠΛΟΚ?

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

Ο ΤΙΤΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ...ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΟΥΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ.....Η ΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.
ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ. ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΟΛΩΝ, ΜΑ ΟΛΩΝ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΕΡΟΥΜΕΝΟΥ, ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΩΝ ΜΟΥ...ΟΛΩΝ ΜΑ ΟΛΩΝ , ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΩ ΑΓΑΠΗΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

προς 12.09

δεχομαι την κρητικη σου για τα ορθογραφικα μου λαθη.

Και εγω προτιμω την δημοκρατια, εστω και αυτη που ειχαμε μεχρι το 1963. Φυσικα το ιδανικο ειταν δημοκρατια χωρις εγγυησεις απο ξενες χωρες..να ζουμε ειρηνικα, ελληνοκυπριοι, τουρκοκυπριοι. Ομως καποιοι εθνικιστες μας τα τιναξαν ολα στον αερα, ενας απο αυτους και ο Τασσος με την ενεργο του δραση σε παρανομη ενοπλη οργανωση. Εδω να πω οτι μεγαλη ευθηνη φερει και ο Μακαριος και ο Γριβας , και φυσικα ο Ντεκτας με την ΤΜΤ του....τα κανανε θαλασσα ολοι τους.....ολους τους εκανε παιχνιδι η Τουρκια για να βρει αφορμη να εισβαλει στο νησι , σχεδιο το οποιο ειχε για χρονια πριν.

μπορουμε ομως να εχουμε πισω την Δημοκρατια μας? γιατι να μας εμπηστευτει η αλλη πλευρα??

δεν εχουμε αλλη επιλογη απο την ομοσπονδια για αυτο και την δεκτηκαν ολοι οι προεδροι ακομα και ο Τασος στην συμφωνια της 8-7-2006


καληνυκτα σε ολους

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΤΩΡΑ ΜΕ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΝΑ ΚΑΜΩ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ...
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΓΕΝΝΑΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ? Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ Γ.Γ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ? Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟΝ 4 ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΑΚΕΛ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ?Η ΕΠΙΤΡΠΟΗ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ ΤΟΥ 3% ΕΓΙΝΕ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ 6.5% Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ, ΣΥΦΩΝΑ ΜΕ ΓΚΑΛΟΠ, 90% ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΛΗΝ ΑΚΕΛ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ? Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΤΩΝ ΛΕΙΨΑΝΩΝ? Η ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΡΓΟΥΡΙΔΗΣ ΕΠΙΥΘΜΟΥΝ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥΣ? Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΛΛΕΙΨΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ?
ΚΑΙ ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΙΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ, Ο ΤΑΣΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ, ΜΠΡΑΟΥΝ-ΚΟΝΟΤΛΙΖΑ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΔΕΞΙΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΧΙ ΤΟΥ 2004? ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΥΣΗ? ΕΓΩ ΦΑΤΙΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ? Η ΠΕΙΤΡΟΠΗ ΦΤΑΕΙ? Η ΜΗΠΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΓΩΝΙΚΑ ΤΟΥ?

Πλαστήρας είπε...

Όλοι εσείς που κατηγοράτε τον αείμνηστο Τάσσο Παπαδόπουλο γιατί αποδέχτηκε την επιδιαιτησία, γιατί τον κατηγοράτε επίσης ότι ήταν ο απορριπτικότερος των απορριπτικών και γιατί φρυάξατε υπέρ του ΕΒΕΤ στο δημοψήφισμα;

the Idiot Mouflon είπε...

@Μπόμπυ Σφουγγαράκι

Εβαρέθηκα να σε περιμένω τζιαι έφυα, άτε... έλα στην Ερμού...

Πλαστήρας είπε...

Ανώνυμε που δεν βάζεις τόνους το κάνεις γιατί είσαι αγγλοθρεμμένος ή γιατί έτσι τόχουν οι "αριστεροί" και "προοδευτικοί", οι ευνοούμενοι του Γκόρντον Μπράουν;

Ανώνυμος είπε...

Πλαστηρα εφυρες μας με την διαλεκτικη σου.

Ανώνυμος είπε...

προς 12.23

Φίλε/η διαφωνώ μαζί σου. Δεν είχαμε δημοκρατία από το 1959-1963, διότι κατά την γνώμη μου κανένα σύστημα που προνοεί ποσοστώσεις, βέτο βασισμένα σε ρατσιστικά κριτήρια, μία εθνική ομάδα που ψηφίζει συγκεκριμένους αξιωματούχους και μία άλλη που ψηφίζει κάποιους άλλους κ.α. δεν μπορεί να θεωρείται δημοκρατικό. Για τους κηδεμόνες μας τα είπες και μόνος/η σου. Ποτέ δεν μας άφησαν καν να επιχειρήσουμε να ζήσουμε ειρηνικά, όπως οραματίζεσαι, να το δοκιμάσουμε ρε παιδί μου. Εγώ θυμάμαι όταν πρωτοπήγα Αγγλία και συναναστρεφόμουν για πρώτη φορά με Τ/Κ στο πανεπιστήμιο (είμαι πολέμιος της επαναπροσέγγισης για πολιτικούς λόγους, άρα δεν θα μπορούσα ποτέ να συμμετέχω σε μια διαδικασία που θεωρώ ότι κάνει κακό στην πατρίδα μου, και έτσι στο πανεπιστήμιο ήταν οι πρώτες επαφές μου με Τ/Κ σε καθημερινή βάση) πόσο άσχημα ένοιωσα για το γεγονός ότι ενώ συνεννοούμασταν τόσο καλά, ποτέ δεν δώσαμε μια ευκαιρία στην ειρήνη και πάντα τραβούσαμε διαχωριστικές γραμμές, τις οποίες ανέλυσα πιο πάνω για το παρελθόν και αυτές του παρόντος τις γνωρίζουμε όλοι. Τώρα θέλετε να τραβήξουμε μια νέα γραμμή. Να χωρίσουμε την Κύπρο σε ζώνες, τα πολιτικά μας δικαιώματα σε σταθμίσεις και την καθημερινότητά μας σε εθνικότητες. Και θέλετε να συμβεί αυτό με την σύμφωνο γνώμη μου. Για να νοιώθουν την πικρία του «δεν δώσαμε ποτέ στην ειρήνη μια ευκαιρία» και οι επόμενες γενιές των παιδιών και των εγγονιών μου όταν βρεθούν κάπου στο εξωτερικό. Δεν θεωρώ αρκετά καλή δικαιολογία, ώστε να υποθηκεύσω το μέλλον μου, το γεγονός πως έγινε σωρεία λαθών στο παρελθόν από όλους τους πολιτικούς και των δύο πλευρών, γι’ αυτό και δεν εγκρίνω τις προτάσεις σύγχρονου διχασμού. Δεν θέλω να πάμε πίσω, θέλω να πάμε μπροστά. Και αυτό δεν είναι εθνικισμός, είναι υπόσχεση ζωής.

Υ.Γ. ως τζαι την καληνύχτα!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΗ 00.09

Είσαι μια πολλοπάιτη εσύ.... αππάρα

nekatomenos είπε...

Ρίκκοοοο, ρέξε δα λαλώ σου!

the Idiot Mouflon είπε...

@Επιτροπάρα...

Καν γιου σεη "προτροπή σε πράξεις βίας";

Ρήγας είπε...

Μπορεί κάποιος να μας πει τα ονόματα της ..εργατιάς που συμπεριλαμβάνονται στην αντι-αστική, μεγαλο-επαναστατική, λούμπεν αντι-μπουρζουαστική, ποστ-νεο-αριστερή, αντί-ελίτ, αντί-γενικώς κίνηση για ομοσπονδία, επανένωση και μια μιξ με πίκλα;

Να μην σας κρατώ σε αγωνία, είναι και γιορτές, δώστε βάση:

Γράφει ο Yeni-Politis: "Ανάμεσα στους πρώτους υποστηρικτές της Κίνησης είναι ο επιχειρηματίας 'Ακης Λόρδος, ο δήμαρχος Λεμεσού Ανδρέας Χρίστου, ο πανεπιστημιακός Μίμης Σοφοκλέους, ο γιατρός Ηλίας Ηλία, ο δήμαρχος Πολεμιδιών Γιώργος Γεωργίου, η επιχειρηματίας Λούλα Ιωνίδου, ο μηχανολόγος Γιάννης Τσουλόφτας, οι συγγραφείς Πανίκος και Έλλη Παιονίδου, ο μουσικός Νέναντ Μπογκτάνοβιτς, ο γιατρός Μαρίνος Ξενοφώντος, ο λέκτορας πανεπιστημίου Νικόλας Δευτεράς, ο σκηνοθέτης 'Αδωνις Φλωρίδης, ο μουσικός Πανίκος Τριμικλινιώτης, ο δικαστής 'Αντης Κορφιώτης, ο πανεπιστημιακός Βασίλης Πρωτοπαπάς, ο designer κοσμήματος Εύης Μιχαηλίδης, η κοινωνιολόγος Τώνια Ψύλλα, ο δρ Φιλοσοφίας Μενέλαος Αβραάμ, οι καθηγήτριες χορού Σόφη και Ζέλια Γεωργιάδου, ο σκηνοθέτης-θεατρολόγος Μηνάς Τίγκιλης, ο πολιτικός μηχανικός Νικόλας Δημητρίου, ο περιφερειακός διευθυντής της Τράπεζας Κύπρου Δημητράκης Παπαχαραλάμπους, η ιδιωτική υπάλληλος Γεωργία Ντέτσερ, ο επιχειρηματίας Χρίστος Λώρης, ο οδοντίατρος Αλέκος Οράτης, η καθηγήτρια 'Αννα Παράσχου, η επιχειρηματίας Καρολίνα Περδίκη, ο κοινωνιολόγος Νίκος Τριμικλινιώτης, ο γιατρός Βάσος Πούπης, ο καθηγητής Γιάννης Κούης, ο πολιτικός μηχανικός Πέτρος Ευλογημένος και δεκάδες άλλοι Λεμεσιανοί."


Συγκινήθηκα. Φτώχεια καταραμένη.

Το κρασί παλιό,
το τυρί μουχλιαμένο,
το χαβιάρι μαύρο...

Μιλούμε, άστα λα Βικτώρια Σιέμπρε, άστα να πάνε.

Σιγά ρε όργια, μην σας σκιστεί κανένα καλτσόν!



Ρήγας

ο φτωχός είπε...

Ρηγόπουλο μου, γιατί εν κάμνεις και εσύ κίνηση αντι-ομοσπονδιακών?
Να μπει μέσα η φτωχολογιά βρε αδερφέ...
ο Νοικόλας Παπαδώπουλως, ο Χ"Κωστής, ο Παπαφιλίππου, ο Κεννεβέζος, ο Κολοκασίδης, ο Κουλίας, η Θεοχάρους, ο Αγγελίδης, η Φωτεινή, η Αναστασία, ο Σαμψών και εσύ. (εσύ άραγε ποιανού επιχειρηματία είσαι ο γιόκας?)

Ανώνυμος είπε...

Ο ρήγας είναι ο λάζαρος μαύρος δεν τον εκαταλάβετε;;

Κότζια γάρος και μάχεται με τα κοπελλούθκια

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 7.24 γύφτος είσαι τζαι φαίνεσαι ρε ξημαρισμένε. Το σχόλιο των τροκτικών - ποντικομούτσουνων, ήταν τζαι καλά ο απάνθρωπος πρόεδρος εν ετηλεφώνησε τζαι εγιώ λαλώ η δημόσια τοποθέτηση εν μετρά? παρόλο που ακόμα να μας πουν που ξέρουν αν ετηλεφώνησε

χατζιγιαννης είπε...

Αν μου τηλεφωνουσες......

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνία 8ης Ιουλίου 2006 (μεταξύ του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Τάσσου Παπαδόπουλου και του Τουρκοκύπριου ηγέτη κ. Μεχμέτ Αλί Ταλάτ)

Συμφωνία 8ης Ιουλίου 2006 μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Τάσσου Παπαδόπουλου και του Τουρκοκύπριου ηγέτη κ. Μεχμέτ Αλί Ταλάτ
Δέσμη Αρχών

1. Δέσμευση για την επανένωση της Κύπρου με βάση μια διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία και πολιτική ισότητα, όπως καθορίζεται στα σχετικά ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας.
2. Αναγνώριση του γεγονότος ότι το στάτους κβο είναι απαράδεκτο και η παράτασή του θα είχε αρνητικές επιπτώσεις για τους Τουρκοκύπριους και τους Ελληνοκύπριους.
3. Δέσμευση στη θέση ότι μια συνολική διευθέτηση είναι επιθυμητή, καθώς και εφικτή, και δεν θα πρέπει να καθυστερήσει περαιτέρω.
4. Συμφωνία για άμεση έναρξη διαδικασίας, η οποία θα διαλαμβάνει δικοινοτική συζήτηση θεμάτων που επηρεάζουν την καθημερινή ζωή του λαού και, ταυτόχρονα, εκείνων που αφορούν ουσιαστικά θέματα, και τα δύο εκ των οποίων θα συμβάλουν σε μια συνολική διευθέτηση.
5. Δέσμευση να διασφαλιστεί ότι θα επικρατήσει 'κατάλληλη ατμόσφαιρα' για να είναι η διαδικασία αυτή επιτυχής. Συναφώς, μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης είναι ουσιαστικά, τόσο για βελτίωση της ατμόσφαιρας όσο και για βελτίωση της ζωής όλων των Τουρκοκυπρίων και των Ελληνοκυπρίων. Επίσης, σε αυτό το πλαίσιο, πρέπει να τεθεί τέρμα στο ούτω καλούμενο 'παιχνίδι επίρριψης ευθυνών'.

aiolos είπε...

Ο λόγος που δεν έκανε τηλέφωνο είναι διότι έχει την βαθύτατη πεποίθηση ότι η σωρός τουο Τ Παπαδόπουλου δεν κλάπηκε αλλά ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ.

nekatomenos είπε...

Αίολε, όπως λαλούν τζαι οι νεολαίοι στην μητέρα πατρίδα, δεν υπάρχεις!

Τελικά τζαι η ακροδεξιά έσιει χιούμορ.

Ανώνυμος είπε...

η απορία μου είναι :
έδωκε έχτρα budget το ακέλ στους μισθωτούς να γράφου δαμέσα και να υπερασπίζουντε τον πρόεδρο τους ?
ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΕΞΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΥΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια οτι ορισμένοι δεν έδειξαν τον απαιτούμενο σεβασμό στη οικογένεια Παπαδοπούλλου.
Αλλοι έδειξαν και ασέβεια.