ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΤΑΘΜΙΣΗ= ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Το εξώφυλλο των φίλων μας στο "Ποντίκι", ημερομηνίας 26/09/2008, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!


Ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στο χθεσινό Φιλελεύθερο, αναφέρεται σε κάτι που μας καίει ιδιαίτερα. Ο κ.Κωστής Ευθυμίου, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΕΔΕΚ και τέως Δήμαρχος Λατσιών, ανακάλυψε
«προηγούμενο» στη στάθμιση ψήφου.


Συγκεκριμένα αναφέρει πως «η μοναδική φορά στην Παγκόσμια Ιστορία που εφαρμόστηκε» η στάθμιση της ψήφου, αναιρώντας τη θεμελιώδη αρχή της Δημοκρατίας, «ένας άνθρωπος, μία ψήφος», ήταν
στην Πρωσία, το 1848.


«Σε μια προσπάθεια περαιτέρω καταπίεσης του γερμανικού λαού εν ονόματι της «διατήρησης των ισορροπιών» η άρχουσα τάξη της εποχής εφηύρε τη σταθμισμένη ψήφο ώστε η οικονομική ολιγαρχία να εξουδετερώνει τη λαϊκή θέληση».


161 χρόνια μετά,
η άρχουσα τάξη της σημερινής εποχής, που πρόσκειται στο ΔΗΣΑΚΕΛ, επιχειρεί να επαναφέρει αυτό τον παραλογισμό, εν ονόματι του «οδυνηρού συμβιβασμού», ώστε η ανανική ολιγαρχία να εξουδετερώνει τη λαϊκή θέληση, που εκφραστηκέ με τον πιο βροντερό και δημοκρατικό τρόπο το 2004.


Πραγματικά εκπλήσσει και η ομοιότητα των αριθμών!!! Η κοινωνία ήταν χωρισμένη σε τρεις τάξεις:
  • την «πρώτη» ανώτατη, που αντικατόπτριζε το 5% του λαού,
  • τη «δεύτερη» ανώτερη, που αντικατόπτριζε το 13% του λαού και
  • την «τρίτη» κατώτατη, που αντικατόπτριζε το 82% του λαού.

Η παράνοια του τότε, που επανέρχεται από τους σημερινούς δήθεν «υπερασπιστές» της δημοκρατίας, σήμαινε ότι «η ψήφος της «πρώτης» τάξης που εκπροσωπούσε το 5% ήταν 17,5 φορές πιο δυνατή από την ψήφο της συντριπτικής πλειοψηφίας του 82%(!)».


Τσιμεντώνω το ναι ρε «φυσικοί εξοντωτές»...
Ξαπολάτε με!



Παρόλο λοιπόν που η εν λόγω αλχημεία έχει καταρρεύσει, κάποιοι «ευφυέστατοι» ευέλικτοι σύμβουλοι, προτρέπουν τον Χριστόφια
να την ξεθάψει μετά από 161 χρόνια. Κάποιοι σπρώχνουν(;) τον Πρόεδρο μας σε μια μη βιώσιμη λύση του κυπριακού προβλήματος.


Χρέος όλων μας
να του υποδείξουμε τις παγίδες που του στήνουν οι ανεπαρκείς που τον περιτριγυρίζουν, και αποφεύγοντας τις, να επανέλθει στις προεκλογικές του δεσμεύσεις, για «δίκαιη λύση».


Μόνο έτσι θα στηριχθεί από τα συγκυβερνώντα κόμματα, στα οποία οφείλει την εκλογή του στο ύπατο αξίωμα, αφού οι παγίδες των συμβούλων του, στις οποίες υπέπεσε – παραμονή εποίκων, συνεταιρισμός στέιτς, εκ περιτροπής Προεδρία, ανωμαλία 161 χρόνων κλπ - δεν είναι μέρος των δεσμέυσεων του προς αυτά τα κόμματα.


ΕΥΑΓΟΡΑΣ – για το christofias - watch

38 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!

Καταντήσατε υβριστές και τσογλάνια.

Τώρα θα γίνεται και δολοφόνοι;

Πλαστήρας είπε...

Χίλια μπράβο στον τέως δήμαρχο Λατσιών. Βρήκαμε ένα ακλόνητο επιχείρημα για να τους κάνουμε να καταπίνουν τη γλώσσα τους ειδικά τον ΔΟΚΤΩΡΑ Τσιελεπή με τα 45 πτυχία και τα 69 μεταπτυχιακά.

Το 1848 στη Γερμανία ζούσε και έγραφε ο Μάρξ. Είμαι περίεργος ποιες ήταν οι απόψεις του για το θέμα αυτό!

ΕΔΟΝ Περιστερώνας είπε...

Είναι γνωστές οι απόψεις του Μάρξ.

Έγραφε σχετικά στη "Νέα Εφημερίδα του Ρήνου", πριν καν υιοθετηθεί το σύστημα:

"Η στρουκτουραλιστική μέθοδος ελέγχου της εργατικής μέσω του συστήματος της σταθμισμένης ψήφου, διαιωνίζει την κυριαρχία των κεφαλαιοκρατών και της αστικής τάξης.".

Ο σύντροφος Δημήτρης όμως, με το σύστημα της σταθμισμένης ψήφου, επιχειρεί να διαιωνίσει την κυριαρχία της εργατικής τάξης, την οποία το Κόμμα εκπροσωπεί. Κι εμένα, αυτό καθόλου δε με ενοχλεί.

Βεβαίως θα είμαστε εκ περιτροπής στην Προεδρία με τον Αττίλα και τους εκπροσώπους του, αλλά αυτό είναι λεπτομέρειες. Στην ελληνοκυπριακή κοινότητα, θα κυριαρχούμε εμείς.

Ανώνυμος είπε...

Παντλώς ρατσιστικό και άδικο κάποιοι πολίτες να έχουν πιο βαρύνουσα ψήφο. Τα παιδιά μικτών γάμων τι ψήφο θα έχουν; Εμπεδώνει διαχωριστικές τάσεις.

Αν υπάρχει πραγματική θέληση για επανένωση τα πιο πάνω είναι αχρείαστα. Αν όμως υπάρχει ανάγκη για τα πιο πάνω, τότε είναι πολύ άσχημο σημάδι. Σημαίνει ότι η επανένωση δεν είναι στόχος και ότι υπάρχει μεγάλη έλλειψη εμπιστοσύνης.

Είναι λογική η έλλειψη εμπιστοσύνης ανάμεσα στις δυο κοινότητες δεδομένου του τι έγινε τα τελευταία 50 χρονια.

Γιατί να δίνουμε τροφή στο διαχωρισμό όμως με σταθμισμένες ψήφους;

Επίσης, παραπονιόμαστε συχνά για έλλειψη ή κρίση δημοκρατίας στο ελέυθερο κομμάτι του νησιού. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει πολυ πιο μεγάλη κρίση ή ακόμα και παντελώς έλλειψη δημοκρατίας στο ψευδοκράτος. Η δε Τουρκία παρόλες της προσπάθειας εκδημοκρατικοποίησης παραμένει ένα στρατικοκρατούμενο κράτος, με φασιστική βάση, προκολλημένο στις αρχές του Ατατουρκ. Μπορεί οι αρχές του Ατατουρκ να απομακρύνουν την Τουρκία από το Ισλάμ, αλλά η βάση μετατρέπεται σε στρατιωτική/εθνικιστική/ρατσιστική.

Τώρα η κόντρα με τον Ερντογάν, ο οποίος έχει υποστήριξη από τον Τουρκικό λαό και με ιδεες πιο κοντά στα Ισλαμικά μοντέλα, ποιός ξέρει ποιος θσ κερδίσει;

Αλλα όποιος και να επικρατήσει στην Τουρκία, ξέρουμε ότι σε ότι αφορά την Κύπρο οι Κεμαλικοί και οι Ισλαμιστές συμφωνούν απόλυτα.

Ούτε οι μεν όυτε οι δε είναι δημοκρατικοί ή ανεκτικοί στη διαφορετικότητα.

Άρα εμείς ρισκάρουμε να συναιτερέψουμε με μια κατάσταση άκρως επικύνδυνη.

Οι Τουρκοκύπριοι δεν υπάρχει περίπτωση να αποεγκλωβιστούν από την επιρροή της Τουρκίας και αυτό θα έχει κινδύνους στο μέλλον.

Ταυτόχρονα, με τα δεδομένα στο έδαφος και με την ανερχόμενη πορεία της Τουρκίας τα τελευταία χρόνια τι κάνουμε;

Συνεταιρισμό με τους ΤΚυπριους για να κερδίσουμε μερική επιστροφή, μερική εγκατάσταση, μερικά παράλια και μοιρασιά στην εξουσία και νομιμοποιήση εποίκων. ΡΙσκάρουμε όμως να τα τινάξουμε όλα στον αέρα επειδή οι συνέταιροι δεν είναι και οι πιο αξιόπιστοι (και επειδη πολλοι Ελληνοκύπριοι θα μισούσαν τέτοια λύση)

Η παραμένουμε όπως είμαστε και σιγά σιγά τσιμεντώνεται η κατοχή και χάνουμε τη μισή Κύπρο. Ταυτόχρονα οι ΤΚύπριοι διατηρούν δικαιώματα στην ελέυθερη Κύπρο.

Υπάρχει και το σενάριο συμφωνημένης διχοτόμησης πάνω σε ρατσιστική βάση, όπου ξεγράφεις για παντα κάποια εδάφη, περισώζεις ορισμένα και διατηρείς εξουσία σε ότι σου αναλογεί.

Ανώνυμος είπε...

Τι θα γίνει με το ΔΗΣΑΚΕΛ;

Θα τα καταφέρει τελικά;

Πλαστήρας είπε...

@ ΕΔΟΝ Περιστερώνας

Θα μπορούσες να μου πεις που υπάρχουν τα σχόλια του Μαρξ και Ένγκελς για το θέμα της σταθμισμένης ψήφου;

Bobby Sands είπε...

όπως λέει κι ο Φτωχόπουλος,
εύχομαι σε όλους τους φίλους της σελίδας,
καλά μωαμεθανο-χριστούγεννα.

Ανώνυμος είπε...

Πες του φτωχόπουλου να πάει να καμει κανένα κοπελλούι κ να παραιτήσει τους ρομαντισμούς κ τες φυλλάδες γιατί αν ακολουθήσουμε το παράδειγμα του, το εθνος μας θα αφανειζόταν άμεσα ενώ οι Τουρκοι εννα ακουμπήσουν τα 75 εκατομμυρια....Και να μην εσιει απορίες γιατί θα λαλούμε μωαμεθανο-χριστούγεννα

Ανώνυμος είπε...

Η επιτροπή σταμάτησε να μας ενημερώνει για την υπόθεση Παπαδόπουλου. Γιατi;

Ποιος είναι αυτός ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς που κάλεσε η αστυνομία για κατάθεση;

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΗ: Αίφνης χθες η "Σημερινή" αποφάσισε ότι ο "Πολίτης" έγραψε ότι "η Φωτεινή Παπαδοπούλου μετέβη στην Ελβετία για να καταβάλει λύτρα σε αυτούς που έκλεψαν τη σορό του αείμνηστου Τάσσου". Ο λαμπρός επίσης συντάκτης του πρωτοσέλιδου άρθρου κ. Άδωνης Παλληκαρίδης είχε τη φαεινή ιδέα να ζητήσει δηλώσεις από το κ. Νικόλα Παπαδόπουλο για το "δημοσίευμα" του "Π", ο οποίος με πάσα σοβαρότητα έσπευσε να μας "παραδώσει στην κρίση του λαού". Έλεος Κύριοι! Επιτέλους Έλεος!


Ο "Πολίτης", σε ρεπορτάζ του την Κυριακή, έγραψε ακριβώς το αντίθετο. Ότι δηλαδή οι φήμες περί μετάβασης της κας Φωτεινής στην Ελβετία για καταβολή λύτρων δεν επιβεβαιώνονται. Τώρα πώς στον ενεργό (;) εγκέφαλο του συντάκτη της "Σημερινής" η διάψευση των φημών που κυκλοφορούν από την εφημερίδα μας γίνεται "Άηθες δημοσίευμα του "Πολίτη", που άφηνε ανοικτό το ενδεχόμενο η Φωτεινή Παπαδοπούλου να μετέβη στη Ζυρίχη δήθεν για να διαπραγματευτεί με τους απαγωγείς της σορού του συζύγου της", μόνον κάποια αρρωστημένα μυαλά μπορούν να το μηχανευθούν.

Η σοβαρότητα της εν λόγω εφημερίδας αλλά και του δημοσιογράφου της είναι παροιμιώδης και σίγουρα κανένα δεν εκπλήσσει.


Αυτή που προκαλεί αίσθηση βέβαια είναι η σπουδή του κ. Νικόλα Παπαδόπουλου να σχολιάσει ένα ανύπαρκτο δημοσίευμα, προχωρώντας μάλιστα ένα βήμα παρακάτω για να μας παραδώσει στην κρίση του λαού.
Έχουμε να πούμε στον κ. Παπαδόπουλο ότι στην κρίση του λαού βρισκόμαστε καθημερινά και ότι ο λαός αποφάσισε να τιμήσει τον "Πολίτη" με πολύ ψηλή κυκλοφορία καθημερινά στα περίπτερα αλλά και στο διαδίκτυο.

Επί της ουσίας τώρα θα ήταν δίκαιο να αναφερθεί ότι αρθρογραφικά είχαμε επικρίνει και μάλιστα έντονα τον Τάσσο Παπαδόπουλο, ενόσω ήταν στην Προεδρία της Δημοκρατίας. Μετά το θάνατό του οι αναφορές μας στο πρόσωπό του γίνονται όπου είναι αναγκαίο. Με το Κυπριακό ανοικτό οι ιστορικές αναφορές στις αποφάσεις του, όπως και στις αποφάσεις των υπόλοιπων Προέδρων της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι μάλλον επιβεβλημένες.

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι εσείς που κατηγορατε την στάθμιση ,ξέρετε πώς δουλέυει??? τί σχέσει έχει η περίπτωση της ΠΡΩΣΣΙΑΣ με εμάς?? γιατί λέτε ψέματα Κυριοι???


Η πρόταση του Προέδρου Χριστόφια για σταθμισμένη ψήφο με λίγα λόγια προνοεί :
α. Οι ελληνοκύπριοι με την ψήφο τους θα επηρεάζουν κατά 20% για το ποίος θα είναι ο τουρκοκύπριος πρόεδρος για τα 2 χρόνια .
β. Οι τουρκοκύπριοι με την ψήφο τους θα επηρεάζουν κατά 20% για το ποίος θα είναι ο Ελληνοκύπριος πρόεδρος για τα 4 χρόνια .


η στάθμιση όπως την περιγράφετε εσεις ισχύει μονον για την εκλογή του τουρκοκυπριου προέδρου. Είστε ψευτες και παραπληροφοράτε τον Κόσμο.

Μια απορία γιατί σταματήσατε να λέτε οτι την σορό την εκλεψαν Τούρκοι??? δεν ντρέπεστε, ντροπή σας........διχάζετε τον Κυπριακό λαό επίτιδες, δηλητιριάζετε τον κυπριακό λαό για να στρέψετε την προσοχή αλλού. ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ η δική μου υποψία είναι ότι την σορό την πήραν Σέρβοι γιά να διεκδικήσουν πίσω λευτά που πιθανόν να καταχράστηκε ο Τασσος οταν τα εφερναν εδώ μεσω του γραφειου του

Ανώνυμος είπε...

Ρωτήστε και τον φίλο σας τον Λιλλήκα που τάχθηκε απόλυτα υπέρ της Σταθμισμένης μπας και ξεύρει κάτι παραπάνω από εσάς.

Ανώνυμος είπε...

Two Serbian bankers are threatening a law firm owned by the President of Cyprus with legal action, claiming it helped Slobodan Milosevic to funnel banned funds through offshore companies.
Two Serbian bankers are threatening a law firm owned by the President of Cyprus with legal action, claiming it helped Slobodan Milosevic to funnel banned funds through offshore companies.
The investigations are a severe embarrassment to Tassos Papadopoulos, who was in Athens yesterday for the crowning moment of his three months in office, signing the treaty that brings the southern part of the divided island into the European Union.
His firm is embroiled in a legal battle over the establishment of offshore companies used to bypass UN sanctions during the Balkan war. The case reaches back to the 1990s, when an estimated $4bn (£2.5bn) was funnelled through Cyprus by Mr Milosevic, the former president of Yugoslavia.
Radmila Budisin and Ljiljana Radenkovic, former executives at the state- controlled Beogradska Banka, which was linked to the Milosevic regime, are determined to protect their reputations and sue partners in Mr Papa-dopoulos's firm over the use of their names.
The women are seeking to trace the records of two offshore companies, Antexol Trading and Browncourt Enterprises. Both were established by Mr Papadop-oulos's firm and the women are listed as directors.
Ms Radenkovic and Ms Budisin claim they were unknowing accomplices in the sanctions busting. Their case has been taken on by Pavlos Angelides, a respected Cypriot lawyer. He believes their signatures were faked.
Investigators from the UN war crimes tribunal have concluded that these companies, with six other offshore fronts registered by the same firm, purchased weapons, fuel and other materials on behalf of Mr Milosevic's regime, breaking a UN embargo.
Morten Torkildsen, a forensic auditor who studied the flow of funds from Belgrade on behalf of the UN tribunal, said the intricacy of offshore dealings used to sidestep sanctions was unprecedented. "In my career I have never encountered or heard of a finance structure this large or intricate," he said.
Mr Angelides wants to know what role partners at Mr Papadopoulos's firm played in the front companies. They say they were only legal advisers.
The firm has failed to respond to requests for the offshore companies' accounts and documents. If they are not produced, the perjury investigation could turn into charges of fraud and conspiracy.
Mr Angelides said: "This is not a story we should forget. We have to close this scandal but the authorities are trying to cover it up."

Ανώνυμος είπε...

Ποιός εφαε τα ριάλια του Σερβικου λαού?Μετάφραση παρακαλώ να καταλαβαινουν ούλλοι.

Ανώνυμος είπε...

Last week, the Financial Times carried a piece highlighting Cyprus' role in enabling the Milosevic regime to bypass UN sanctions through the Cyprus Popular Bank and the law firm of DIKO boss and presidential candidate Tassos Papadopoulos. The _FT report said that, instead of taking measures against sanctions-busting companies, leading members of Cyprus' "close-knit elite" facilitated the transactions.

The allegations came on the heels of a report compiled by Mortin Torkildsen, a financial investigator for the UN war crimes prosecutor. Torkildsen said that he estimated over $1.23 billion had been channelled by the regime of Slobodan Milosevic through eight offshore companies in Cyprus between 1992 and 2000. The companies named were all registered by Papadopoulos' law firm. Torkildsen concluded it was impossible for the entire amount to have originated from the Federal Customs Administration of the Former Republic of Yugoslavia.

Ανώνυμος είπε...

την μετάφραση ας την κάνουν η επιτροπή του Χριστοφιας watch


αλλά να την κάνουν σωστά ΟΧΙ να παραπληροφορίσουν ξανά όπως έκανα με την σταθμισμένη ψήφο.......

Ανώνυμος είπε...

Τάσσος Παπαδόπουλος
Στη δίκη κατέθεσε ως μάρτυρας ο πρώην συνεταίρος του Τ. Παπαδόπουλου στο δικηγορικό του γραφείο, Πάμπος Ιωαννίδης. Ο δικηγόρος των «FT» Παύλος Αγγελίδης παρουσίασε στον Πάμπο Ιωαννίδη έγγραφο με την υπογραφή του, με το οποίο έδινε οδηγίες στη Λαϊκή Τράπεζα να πληρώσει σε μετρητά επτά εκατομμύρια γερμανικά μάρκα προς τον Ζόραν Μάρκοβιτς. Τα χρήματα πληρώθηκαν από δύο λογαριασμούς της υπεράκτιας γιουγκοσλαβικής εταιρείας «Vantervest Overseas Ltd», της οποίας ο Ιωαννίδης ήταν ένας από τους εξ αποστάσεως διευθυντές (nominee).

Ο Πάμπος Ιωαννίδης ισχυρίστηκε στο δικαστήριο πως ενεργούσε με βάση τις οδηγίες από τους πελάτες του και ότι δεν γνώριζε πού πήγαιναν τα χρήματα και για ποιο σκοπό. «Οι οδηγίες δίνονταν από τους ιδιοκτήτες ή εκπροσώπους των πελατών μας», είπε.

Βαλίτσες με συνάλλαγμα

Οπως ανέφερε στο δικαστήριο ο δικηγόρος των «FT», ο δικαιούχος των εμβασμάτων Ζόραν Μάρκοβιτς «ήταν υπαρχηγός του Μιλόσεβιτς, εγκληματίας πολέμου, λαθρέμπορος όπλων, ο οποίος έχει συλληφθεί και είναι τώρα στη φυλακή».

Ο Μάρκοβιτς ήταν τότε ο εκτελεστικός διευθυντής της κρατικής τράπεζας Beogradska και κατονομάζεται στην έκθεση του Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης σαν ένας από τους μεταφορείς μετρητών σε βαλίτσες γεμάτες με σκληρό συνάλλαγμα στην Κύπρο.

Ο Π. Αγγελίδης υποστήριξε στο δικαστήριο πως κατ' αυτό τον τρόπο το δικηγορικό γραφείο Τάσσου Παπαδόπουλου συνεργούσε στην παραβίαση του εμπάργκο κατά της Γιουγκοσλαβίας.

Ο Ιωαννίδης απάντησε ότι σύμφωνα με τους κανονισμούς που ίσχυαν τότε, το δικηγορικό γραφείο Τ. Παπαδόπουλος δεν παραβίασε τους νόμους ούτε το εμπάργκο των Ηνωμένων Εθνών. «Κάναμε τα πάντα σύμφωνα με τους κανονισμούς, σύμφωνα με τη συνήθη πρακτική της εποχής», είπε.

Στην ερώτηση εάν αντιλήφθηκε πού πήγαιναν τα χρήματα, ο μάρτυρας είπε ότι δεν μπορούσε να θυμηθεί διότι τα γεγονότα συνέβησαν πριν από πολλά χρόνια. Είπε πως δεν θυμάται τον Μάρκοβιτς ούτε γνώριζε ποιος ήταν αυτός ο άνθρωπος. «Πληρώσατε σε κάποιον επτά εκατομμύρια μάρκα σε μετρητά και δεν ελέγξατε; Είτε ήσασταν πολύ ανεύθυνος ή το κάνατε σκόπιμα», του υπέβαλε ο δικηγόρος των «FT».

Κυρία ετών 81

Ο Παύλος Αγγελίδης παρουσίασε επιστολή της εισαγγελέως του Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης, Κάρλα ντε Πόντε, προς την κυπριακή κυβέρνηση, τον Αύγουστο του 2001, στην οποία ανέφερε ότι είχε εντοπίσει οκτώ εταιρείες που όπως πιστεύεται είχαν ιδρυθεί στην Κύπρο με οδηγίες του Μιλόσεβιτς. Ολες ενεγράφησαν από το δικηγορικό γραφείο του Τάσσου Παπαδόπουλου και μεταξύ τους περιλαμβανόταν και η Vantervest Overseas Ltd.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ποινικού Δικαστηρίου πραγματικός ιδιοκτήτης της εταιρείας ήταν το 1995 κάποια κυρία Ζαρκόβα Κόροβιτς, τότε 81 ετών. Οταν ανακρίθηκε, η Κόροβιτς είπε ότι δεν είχε καμιά γνώση για την εν λόγω εταιρεία, ούτε είχε δώσει σε κανέναν εξουσιοδότηση να χρησιμοποιήσει το όνομά της σαν ιδιοκτήτης της εταιρείας.

Ανώνυμος είπε...

Σας παρακαλώ μην ενοχλείτε την Επιτροπή. Είναι Χριστούγεννα και κάνουν ψώνια αυτή τη στιγμή. Πρέπει να αγοράσουν δώρα για τις οικογένειες τους και για τα μεγάλα πάρτυ που θα παρεβρεθούν.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι αυτός ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς που κάλεσε η αστυνομία για κατάθεση;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί οι διάφοροι αντια-μερικανοί, αντι-βρεττανοί της Επιτροπής και ο Ρήγας κτλ δεν παπραπονέθηκαν που Βρεττανοί και Αμερικάνοι, οπως και Ισραηλίτες θα βοηθήσουν την αστυνομία για την εξεύρεση της σορού;

Ανώνυμος είπε...

Aνώνημε ποιος είναι αυτός ο Τζιόρτζεβιτς?? έχασα αυτή την κουβέντα,,,,αυτό έγινε σήμερα?

Ανώνυμος είπε...

Επί Χρισόφια γίνονται αλλαγές νεογέννητων στα νοσοκομεία.

Να σου πούν ότι έκαμες γιό και να σου φέρουν κόρη.

Οσο για τον Τσελεπή, νομίζω πρέπει να περάσει όχι μόνο από το ΚΙΣΑΤΣ αλλά κι από το ΔΕΚΑΤΣΑ.

Στην Βουλγαρία πάντως, δίνεις ένα αρνί και παίρνεις πτυχίο. Αλλού ανταλλάζεις ερωτικές προσφορές με πτυχίο ?

Ο Τσιελεπής τι έδωσε ? Άραγε πήρε κάτι ? Διότι είναι της σχολής ΔΩΣΕ-ΔΩΣΕ!

Ανώνυμος είπε...

φταίει ο Χριστόφιας εάν έγινε ενα λάθος στο νοσοκομείο? μα αυτή είναι η απάντηση σας σε όσα καταλογίζουν του Τάσσου?

αυτή είμαι η απάντηση σας στην παραπληροφοριση που κάνετε για την σταθμευμένη ψήφο?

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιέμαι κατά πόσο οι Ποντικοί της επιτροπής παίρνουν 13ο μισθό από τον μάστρο τους (.......).

Πάντως το Δεκεμβρη πρέπει να τους δόθηκε μπόνους γιατί τα πήγανε καλά στην πάραγωγή προπαγάνδας.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως γνωρίζει κανείς τι πτυχία έχει ο Χρύσης Παντελίδης?

Μπορεί να με ενημερώσει?

Ανώνυμος είπε...

@4:47

με την λογικη σου, επι τασσου:
-Πεφτουν αεροπλανα
-Εν εχουμε νερο να πκιουμεν
-Το καθε χωρκο καμνει επανασταση τζιε κλιει τον αυτοκινητοδρομο

Ανώνυμος είπε...

Απ ότι ξέρω ο Χρύσης ο Παντελίδης δεν έχει πτυχίο

Ανώνυμος είπε...

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς φίλε μου ήταν παίκτης του Ολυμπιακού Πειραιώς. Ηταν σπουδαίος παίκτης...

Ανώνυμος είπε...

IME O TOYMAZOS TSELEPIS KE MOLIS TELIOSA------TO NIXTERINO GYMNASIO.
GARE E GARE TSELEPI POU TOLMAS NA MILAS GIA TON GIATRO, APEDEDEFTE, APALEKITE.
OSO GIA TOYS TOYRKOPOYLIMENOYS TOY POLITI, TSEKOYRI KE FOTIA.

Ρήγας είπε...

Με άλλα λόγια:

Θύμωσαν οι Αμερικάνοι που η Κύπρος δεν υπάκουσε και δεν έκανε εμπάρκο στους Σέρβους.

Τους έφταιξε ο Τάσος και κάποιοι άλλοι διότι τα γραφεία τους ενέγραψαν εταιρείες που έσπαγαν το εμπάργκο και στο τέλος από το "Η Κύπρος δεν υπάκουσε στο εμπάρκο" καταλήξαμε στο "Ο Τάσος έφαγε τα λεφτά του Σερβικού λαού."


Ρ.

adamastos είπε...

Δεν ξέρω αν ο Χρύσης Παντελίδης έχει πτυχία η όχι.Ενα μόνο ξέρω ,
ότι στην πιο σημαντική στιγμή της Κυπριακής Δημοκρατίας ήταν μαυτούς
που προστάτευσαν την Κύπρο και εναντίον αυτών που ήθελαν την καταστροφή της.Δηλαδή των Εγγλέζων,
των Τούρκων και συνοδοιπόρων.
Αυτό είναι το μεγαλυτερο πτυχίο και ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη.

Ο Χρύσης Παντελίδης παριστάνει το συνταγματολόγο-διεθνολόγο;

Πλαστήρας είπε...

Σήμερα αγριέψαν τα Επαγρυπνόπουλα. Μιλώ για όλους αυτούς τους Ανώνυμους που γράφουν το ένα ποστ μετά το άλλο με διαφορά δυο - τριών λεπτών... Και ο νοών νοείτο. Τουτέστιν το μπλογκ αυτό τους ενοχλεί, τουτέστιν έχει πάρα πολλή κίνηση.

Είμαι περίεργος αν σήμερα ζούσε ο Μαρξ και έβλεπε τα καμώματα του Ευέλικτου για τη σταθμισμένη ψήφο σε σχέση με την εκ περοτροπής Προεδρία τι θα έλεγε...

Μάλλον θα τους έχεζε μεγαλοπρεπώς!

Πλαστήρας είπε...

Και κάτι άλλο. Λέμε ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι μεταξύ τους.

Οι Τουρκοκύπριοι όμως είναι ΠΙΟ ΙΣΟΙ από εμάς.

Ανώνυμος είπε...

Ρήγας, δεν πρόκητε απλά γιά ένα εμπαρκο, Ο Μιλόσεβιτς εκλεψε τα χρήματα των Σέρβων Πολιτών απο την κρατική τράπεζα. Αυτά τα λεφτά βοηθούσε το γραφείο του Τασσου να κρυφτούν στην Κύπρο...εσένα θα σου άρεσε να σου κλεψουν τα λεφτα σου?

Εάν είναι αυτοί που πήραν την σορό ειλικρινά έυχομαι να υπάρχουν τα λεφτά διότι εάν δεν υπάρχουν δεν θα μείνουν ως εκεί..........

Ανώνυμος είπε...

τζιαι ο φτωχοπουλος ειναι ανυπαντρος ;; τοτε τι μιλαει για εθνος και παπαριες;

Ανώνυμος είπε...

Άκουσα τον βουλευτή Ρίκκον Ερωτοκρίτου να λέει ότι στο παρόν μπλοκ γράφει και ο ίδιος. Το είπε στην βουλή των αντιπροσώπων κατά την τελευταία μέρα συζήτησης των προϋπολογισμών. Τον έδειχνε η τηλεόραση σε απευθείας μετάδοση. Αν κατάλαβα καλά μάλλον θα είναι και μέλος της επιτροπής. Θα ήθελα πολύ να τον παρακολουθήσω. Θα ήθελα επίσης να μου λύσει και κάποιες απορίες μου όπως: Γιατί γράφει με ψευδώνυμο;
Ανέμενα να γράφει επώνυμα! Ένας βουλευτής ! ! ! Μπορεί να μου απαντήσει επώνυμα; Ευχαριστώ.

Εκάβη είπε...

Εγώ πάντως δέχομαι να έχουμε τον Μπίσμαρκ για συνομιλητή αντί του Χριστόφια και θα υπερψηφίσω την σταθμισμένη ψήφο. Το πολύ πολύ να πιάσουμε και την Κωνσταντινούπολη χεχε