ΚΩΣΤΑΚΟΜΠΛΕΞ ANEF_ORIWN

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

"Χάιλ Πατακέ!" λέει ο Κωστακόμπλεξ


Άνευ Ορίων αποδυκνείεται ο ξημαρόπεννας του "Πολίτη", στο χθεσινό φύλλο της εφημερίδας, ο γνωστός στους αναγνώστες μας Κωστακόμπλεξ.

Από το συμπλεγματικό του έσκι για τον Τ. Παπαδόπουλο, φτάνει στο σημείο, να υπερασπίζεται το δικτάτορα Πατακό! Γιατί καλέ να αντιδρούμε στην έλευση Πατακού στην Κύπρο, διερωτάται ο ΚΚΚ!

Βεβαίως, τον Πατακό, δεν τον υποστηρίζει μόνο ο Κωστακόμπλεξ, αλλά και κάποιος Τζιβ (μάλλον ο Τζίβας της Επίκαιρης που από υπερπατριώτης, έγινε (και αυτός) ένα από τα κομπλεξικά νενέκια του ΠΟΛΙΤΗ).

Πόση κατάντια πια;

Να υπερασπίζονται τον Πατακό!!!!!!!

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ!

Πράξανδρος για το christofias-watch



Υ.Γ. Εσένα Nazipenita, πως και σου διέφυγε ο Πατακός; Τέτοιος φασίστας που είσαι, έπρεπε εσύ να σπεύδεις να τον υπερασπιστείς και όχι να αφήνεις τα ιδεολογικά φιλαράκια σου να σου παίρνουν την πρωτιά!

24 Σχόλια:

E.S.C. είπε...

ΠΡΑΞΑΝΔΡΕ, η κατάστασή σου είναι ανησυχητικά σοβαρή. Γυρεύτου!Εκ πρώτης όψεως πρόκειται περί μανίας καταδίωξης μετά συμπλεγματος βλακοειδούς προσπάθειας επίσυρσης προσοχής,καλύτερα όμως να συμβουλευτείς και κάποιο ειδικό ψυχίατρο.

Anef_Oriwn είπε...

Ακόμα μια φορά σ’ αυτό το blog ακολουθείται τακτική ad hominem: αντί να απαντιέται με επιχειρήματα το άρθρο του Κώστα Κωνσταντίνου γίνεται επίθεση στον ίδιο τον αρθρογράφο – τούτη την φορά από τον σπεσιαλίστα του είδους Επίτροπο Πράξαντρο! Μ’ ένα εξυπνακίστικο τίτλο και χωρίς να λέει τίποτα επί της ουσίας του κείμενο του [ούτε καν δίνει ένα link για να μπορέσει κάποιος να διαβάσει από μόνος του το άρθρο του Κωνσταντίνου], διερωτούμαι τι προσπαθεί να μας πει ... Λέτε ο νεαρός Πράξαντρος να τα πήρε επειδή ο Κωνσταντίνου τα ψέλνεις στον Γρίβα ή γιατί λέει πως ο Πατακός στες τελευταίες Προεδρικές εκλογές υποστήριζε τον Τάσσο Παπαδόπουλο;
Πιο κάτω θα παραθέσω ολόκληρο το άρθρο [με υπογραμμίσεις δικές μου] για πάρετε μια ιδέα τι τέλος πάντων λέει ο “διαβόητος” “ΚΩΣΤΑΚΟΜΠΛΕΞ ANEF_ORIWN” [link: http://christofias-watch.blogspot.com/2010/01/aneforiwn.html]:

«Στις 21 τ' Απρίλη σηκωθήκαν έξι φίλοι...»

“*Τα ΜΜΕ είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας, δεν λένε; Λένε, λένε. Και έχουν απόλυτο δίκιο. Η δε Νήσος των Αγ(ρ)ίων είναι αναμφιβόλως ένα από τα καλύτερα σημεία του πλανήτη για να αποδείξει κανείς το αληθές της ως άνω ρήσης. Τουλάχιστον, όσον αφορά τη σοβαρότητα της κοινωνίας, όλων εμάς δηλαδή, όπως αυτή αντανακλάται μέσα από τα Μέσα. Το Τρελονήσι θορυβήθηκε, λέει, προχθές από μια «είδηση» με βάση την οποία ο δικτάτορας Στυλιανός Παττακός ετοιμάζεται να έρθει στην Κύπρο για το μνημόσυνο του Γρίβα, μεθαύριο!
*Κάποιος «άγνωστος» πήρε λέει τηλέφωνο μέλη των Συνδέσμων Αγωνιστών και της Παγκύπριας Επιτροπής Μνημείου Στρατηγού Γρίβα Διγενή. Ξέρετε ποιο μνημείο. Αυτό που θέλουν να χτίσουν στη Λεμεσό για να θυμάται ο λαός την... κληρονομιά του - κοτζάμ σημαία στον Πενταδάκτυλο δεν τους φτάνει φαίνεται. Και, ο «άγνωστος» πάντοτε, τους είπε πως ο Παττακός θέλει να έρθει στην Κύπρο. Όλοι οι δέκτες της κλήσεως, αγωνισταί και θαυμασταί του Γρίβα, εθύμωσαν (έτσι λένε τώρα) με την πρόθεση Παττακού (πάει ο καιρός που ο χώρος εξυμνούσε την Εθνοσωτήριον) και διεμήνυσαν πως ο Παττακός είναι ανεπιθύμητος. Το ίδιο και κόμματα αλλά και άλλοι φορείς που αντέδρασαν. Τα δε ΜΜΕ έσπευσαν να αναπαράξουν την «είδηση» περί της καθόδου Παττακού και των αντιδράσεων.
*Ο Παττακός, όμως, είναι... 98 ετών σήμερα! Είναι κλινήρης με βηματοδότη και όπως δήλωσε η κόρη του (στον «Φιλελεύθερο») ούτε για αστείο δεν μπορεί να ταξιδέψει όχι μόνο λόγω της υγείας του και της απαγόρευσης των γιατρών αλλά και λόγω του ότι αποφυλακίστηκε υπό όρους και οι ελληνικές Αρχές δεν θα επέτρεπαν, ακόμη και εάν μπορούσε να ταξιδέψει, την έξοδό του από την Ελλάδα. Και τα τηλεφωνήματα εις τους αγωνιστάς; Είτε ήταν φάρσα, είτε ήταν ενέργεια κάποιου φρενοβλαβούς ο οποίος ένας «Θεός» ξέρει τι ήθελε. Λογικώς σκεπτόμενοι, εμείς κλίνουμε προς το πρώτο και, οφείλουμε να πούμε, πως εάν έτσι έχουν τα πράγματα, τότε ο φαρσέρ έχει τα συγχαρητήρια της Στήλης. Εξαιρετική φάρσα και πολύ πετυχημένη. Μπράβο!
*Πέρα όμως από την ανάδειξη της φαιδρότητας του είδους μας, του είδους των Πελλοκυπραίων, η ιστορία αυτή, η ιστορία των αντιδράσεων ενάντια στην «κάθοδο» Παττακού, έχει και μια απολύτως υπαρκτή όσο και σοβαρή πολιτική διάσταση, από την οποία προκύπτουν σημαντικά ερωτήματα. Το κυριότερο εξ αυτών; Γιατί είναι ανεπιθύμητος ο Παττακός; Δεν θα πάμε φυσικά πίσω στα χρόνια της Επταετίας όταν, με εξαίρεση τον Χατζηδημητρίου και μερικούς άλλους στην Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα, τους οποίους... κυνηγούσε και έδερνε η Αστυνομία μας (!), σύσσωμος ο πολιτικός και όχι μόνο κόσμος προσκυνούσε τη Χούντα και δεχόταν με ευχαρίστηση τα δωράκια της, έτσι; Εδώ, ακόμη και στο οίκημα της Ομόνοιας υπήρχε φωτογραφία του Ασλανίδη. Μην αποτρελαθούμε!”

Anef_Oriwn είπε...

[Και η συνέχεια] ...

“*Αλλά, είπαμε, ας μείνουμε στο σήμερα: Γιατί άραγε οι Σύνδεσμοι Αγωνιστών οι οποίοι τιμούν τον Γρίβα, τον άνθρωπο που ίδρυσε την ΕΟΚΑ Β΄, δεν θέλουν (λένε, τώρα) να έχουν σχέση με τον Παττακό και τον θεωρούν persona non grata; Τουλάχιστον o Παττακός παραιτήθηκε από όλα του τα «αξιώματα» και συνταξιοδοτήθηκε (προσέξτε το χρόνο...) από τον Οκτώβριο του 1973. Έναν δηλαδή μήνα πριν το Πολυτεχνείο αλλά και το Πραξικόπημα του Ιωαννίδη, του ανθρώπου ο οποίος ενορχήστρωσε και εκτέλεσε την προδοσία του Πραξικοπήματος στην Κύπρο και το οποίο Πραξικόπημα έφερε την Εισβολή. Αποσύρθηκε δε τέσσερις ολόκληρους μήνες πριν από το θάνατο του Γρίβα, την οργάνωση του οποίου, την ΕΟΚΑ Β΄ δηλαδή, χρησιμοποίησε ο Ιωαννίδης για να συνεχίσει την αιματηρή τρομοκρατική δράση που ξεκίνησε ο Γρίβας. Και τη χρησιμοποίησε προκειμένου να πετύχει, ο Ιωαννίδης, τους σκοπούς του Πραξικοπήματος του 1974.
*Το ερώτημα που τίθεται, λοιπόν, προς τους αγωνιστάς οι οποίοι φρικάρουν (λένε, τώρα) στο άκουσμα του ονόματος του Παττακού είναι απλό: Όταν συνειδητά τιμούν έναν άνθρωπο όπως ο Γρίβας, επιλέγοντας να διαγράψουν την καταστροφή που προκάλεσε η ακρότητα αλλά και η ανοησία του και να κρατήσουν βολικά μόνο το ΄55, ο Παττακός από πού και ώς πού να είναι ανεπιθύμητος; Και γιατί; Βγάζετε νόημα; Ούτε εμείς. Και απορούμε: Τι χειρότερο από τον Γρίβα έκανε ο Παττακός; Εμείς θα λέγαμε πως κρίνοντας, αφενός εκ του γεγονότος πως ο Παττακός ήταν και στέλεχος της αντιστασιακής οργάνωσης «Όμηρος» στην Κατοχή (όχι... Χίτης) και, αφετέρου (κυρίως) εκ των όσων επέφεραν οι πράξεις τού καθενός για την Κύπρο, καταλήγουμε στο ότι ο Παττακός ήταν «τσας» καλύτερος από τον Γρίβα. Πολλά «τσας»!
*Εξίσου, δε, υποκριτές είναι και όλοι οι άλλοι γκράντε πατριώτες, οι οποίοι στέλνουν τώρα τον Παττακό στο πυρ το εξώτερον αλλά όταν ο πρώην δικτάτορας εξυμνούσε (1/1/2005) τον Εθνάρχη τους Τάσσο με τα λόγια: «Το άξιον της Πατρίδος μας τέκνον, μετά την ανδροπρεπή στάσιν του [...] είμαι βέβαιος ότι δεν θα επιτρέψη εις τους Ισλαμιστάς της Τουρκίας να εισέλθουν και διαλύσουν την Χριστιανικήν Ευρώπην και μάλιστα το Ελληνορθόδοξον Γένος μας...», καθόλου δεν είχαν ενοχληθεί. Το αντίθετο. Το ίδιο και όταν, τον Οκτώβριο του 2007, όταν ο Παττακός ξανάρχιζε τους ύμνους στον Εθνάρχη τους σε συνέντευξή του (στον Ανδρέα Κούνιο της «Αλήθειας» - 18/10/07) και ανέκραζε: «Ναι, οι αδελφοί μας οι Κύπριοι [...], αν ενωθούν, θα νικήσουν. Εν τη ενώσει η ισχύς. Και διά της ισχύος λύεται ακόμη και ο Γόρδιος Δεσμός. Ναι εις τον Τάσσον Παπαδόπουλον!». Γιατί ανεπιθύμητος τώρα ο άνθρωπος σιόρ; Πείτε μας, γιατί;”

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Από φερέφωνο της Επαγρύπνησης, φερέφωνο του Κωστακόμπλεξ!

Άντε, Ηλικιακέ Ρατσιστή και εις ανώτερα!

Unknown είπε...

Ρε παιδιά αύριο για το μνημόσυνο θα βγάλει καμιά ανακοίνωση η επιτροπή?

Πρέπει όλοι μαζί να δηλώσουμε παρόντες ενάντια στο καθεστώς Χριστόφια!!

Πρέπει να θυμηθούμε τις δοξασμένες μέρες του 55'. Ενωμένη ξανά η εθνικοφροσύνη να ενωθεί για ένα νέο έπος!Ας γίνει μια αρχή αύριο.

Θέλω να δω στο μνημόσυνο τον Ερωτοκρίτου, το Συλλούρη, τον Δ.Παπαδάκη, το Λάζαρο Μαύρο, τον Αναστασιάδη, το ΕΛΑΜ, τον Κάρογιαν, το Λυσσαρίδη, τον Κολοκασίδη, τον Παπαδόπουλο.

Θέλω να δω ξανά σαν μια γροθιά τις φωνές αντίστασης του τόπου μας!!! Αυτή τη στιγμή οι πατριωτικές δυνάμεις πρέπει να βρεθούν μονιασμένες για να μπορουμε να αντισταθούμε στα νέα σχέδια που ετοιμάζονται!!!και αν καποιοι βρέθηκαν για λίγο απεναντι σήμερα πρεπει ναναι ολοι μαζί!!!

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!
ΓΡΙΒΑ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ !!!

Αριστερός Πατριώτης είπε...

Θα δεις το ΑΚΕΛ σίγουρα.

Αυτό έχτισε πολιτικές καριέρες και πολιτική επιβίωση στο όνομα του Γρίβα, περισσότερο από κάθε άλλον!

Unknown είπε...

Ρε βρωμοκουμμουνο, και συ ενας απ αυτους εισαι. Τον αρη δεν έχεις στη φωτο? φυγε ρε αναρχοκουμουνο απο δω!

Τα κομμουνια δεν θα κοντεψουν στην εκλησια, ξέρουν πολυ καλα τι τους περιμενει αμα ερθουν!!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ Ο E.S.C O ANEF ORIWN KAI O PSEFTO-PATRIOTIS 2004
ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΟ ΑΤΟΜΟ. ΕΝΑ ΥΠΟΘΕΤΟΦΟΡΟ ΚΟΣΤΑΚΟΜΠΛΕΞ-ΛΑΓΝΟ ΑΒΟΥΛΟ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟ ΠΙΟΝΙ. ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΨΕΥΤΟ ΠΕΤΡΙΩΤΗΣ2004 ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΙ. ΓΝΩΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗΣ. ΑΓΡΑΚΙ ΜΟΥ ΑΝΕΦ-ESC-PSEFTOPATRIOTI2004, Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΧΕΙ ΟΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΡΙΒΑ ΟΣΗ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΚΑΜΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΡΥΔΑΚΙ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΓΡΙΒΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΤΑΚΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΙΟΝΙΩΣ ΑΒΟΥΛΑ ΥΠΟΘΕΤΟΦΟΡΑ ΣΥΝΤΡΟΦΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΚΑΙ Η ΑΦΕΝΤΙΑ ΣΟΥ. ΔΙΚΤΑΤΟΡΟΛΑΓΝΟ ΑΒΟΥΛΟ ΠΙΟΝΙ, ΚΩΣΤΑΚΟΜΠΛΕΞ ΛΟΒΕΡ.

Unknown είπε...

Εθκιάβασα τζιαι εγιώνι το αρθρίδιο του κωστακόμπλεξ εχτές το πρωίν, ύστερα που έβαλα το κολοκάσιν να κοχλάσει .... όι κόρη μου εν πολά κατάπελλον τούτον το κοπελλούιν. Αλλά ίντα που καρτεράτε ... προχτές εσιόνωσεν τόσ φαρμάτζιν για την υπόθεσην της γαούρας της Όραμς που ενόμιζες ότι εννα δηλητηριαστεί΄ο ίδιος ... αφού έφτασεν στο σημείο να επιχειρεί να προστατέψει τζιαι το Φόρεϊν Όφις ότι δηλαδής επροειδοποίαν ιμισιη μου τους εγγλέζους να μεν γοράζουν στα κατεχόμενα, τη στιγμή που η ανακοίνωση τους ήταν ως τζιαι πριν λία γρόνια τόσο νερόβραστη που εθαρκέσουν ότι τους εκούρτιζεν να γοράσουν. Πέψε τε μου τον δακάτω στο χωρκόν τούτον τον κωστακόμπλεξ να το ζέψω που κάτω στό άροτρον να δει το νόστον ....

Unknown είπε...

@ κηρυκα

λυπουμαι που νομιζεις ότι ολοι πρεπει να υποστηρίζουν εν κομμα παντα!

ενα μονο θα σου πω. Απο αριστερα μεχρι δεξια, ολοι στον αγωνα για τη λευτερια!!!

μπορει να το χωρεσει το μυαλουδακι σου τουτο? μπορει να καταλαβει το μυαλο σου οτι δεν ειμαι ανευ οριων αλλα εχω πολλα καλα ορια?

σταματα επιτελους να φορας παροπιδες! τι παραξενο ειπα δηλαδη? Οτι οοοολοι πρεπει να συμπαραταχτουν μαζι εναντιον των σκοτεινων μεθοδευσεων του χριστοφια? αυτο πρεπει να γινει, τοσο παραξενο ειναι ?

ΕΟΚΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΑ ΒΟΥΝΑ!!

Πλαστήρας είπε...

Κακά τα ψέματα. Το ΑΚΕL χρωστά πολλά στη Χούντα και στην ΕΟΚΑ Β. Όποτε βρεθεί σε δυο στενά ξεκινά ο γνωστός αμανές για το πραξικόπημα, τον γριβισμό, τον φασισμό κ.ο.κ.

Εδώ πρόσφατα ο ΓΓ του AKEL Άντρος Κυπριανού ταύτισε εμμέσως πλην σαφώς όσους διαφωνούν με την πολιτική Ευέλικτου και τη ρατσιστική ΔΔΟ, με τη Χούντα και το πραξικόπημα.

Θαυμάστε λογική!

E.S.C. είπε...

Εκ στόματος κόρακος εξελεύσεται κρα και εκ στόματος Πλαστήρα μαλακία.

Mario είπε...

Mia kai anaferete ton Tasso...Den sas fenete paraxeno pou kamia efimerida, kanena kanali radiofwniko or tileoptiko den anaferete stin exafanisi tou Tassou ? Mporei kapios na mou lisi autin tin aporia ? Apo tous pio megalous tou ipostiriktes mexri tous pio megalous misites tou kanenas den leei tipota !!

Unknown είπε...

re alith provokatora fasista prodotarie roufkiane miodoth E.S.C. alliws Arxiepiskope alliws anev-oriwn paliopoustraki tourkalaki. Akoloutheis pista thn taktikh pou sas emfitefsan sthn EDON . Eiste oloi prodotes kai sunenoxoi me thn siwpilh sumetoxh sas kata to praxsikopima tou 74. Eiste sunipeftinoi kai kala kanete na to exsigisete stes epomenes genies. EGW ANATHEMATIZW TON GRIVA KAI TA TSIRAKIA TOU POU ENEERGA VIASAN THN KYPRO KAI ANATHEMATISMO EIS DIPLOUN THN HGESIA TOU VROMISMENOU AKEL KAI TON ARXIPRODOTARO EZEKIA POU ANENERGA APOSASISE NA DOSEI ENTOLH AVNANISMOU SE SAS TA MALTHAKOMENA ENW H KYPROS SAS XREIAZOTAN. KLEISTIKATE STA SPITIA SAS KATHENTOLH TOU PRODOTH TOU EZEKIA GIATI KUNDINEVATE APPO TO 0.02% THS EOKA B. EISTE DILOI KAI PRODOTES . TA PAIDIA SAS THA SAS APARNITHOUN.

EXSEROUNTE OI PATRIWTES ARISTEROI POU ENSINIDITA KAI ATOMIKA APOFASISAN NA PARAVOUN TIS ENTOLES TOU SKOULIKANTERA TOU EZEKIA KAI Apofasisan NA POLEMISOUN. ESU ARXIPRODOTARE EISAI APOGONOS TOU DOSILOGOU TWN AGGLWN EZEKIA ENW OI ARISTEROI KAI PALI THA SAS XSEFTILISOUN.

ME PROSXIMA THN LUSH DIDETE STON KATHE DEILO NA EXEI LOGO ANTI NA EINAI PERITHORIOPOIHMENOS. EISAI DEILOS KAI TO SOVRAKO SOU EINAI SKATWMENO.

KATHE POU XSEKINA H KUNEGITIKH PERIODOS PEVGEIS TAXSIDI STO DOULISTAN TOURKOSPORE

Kotsiroshyllos είπε...

Ρε ΑΝΕΦ, σταμάτα να αφοδεύεις στα ιστολόγια του κόσμου. Πότε επιτέλους θα μιλήσεις με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ; ΓΙΑΤΙ συνεχώς αναπαράγεις τις βλακείες που γράφει ο κάθε συμπλεγματικός; ΜΗΠΩΣ γιατί είσαι και ΕΣΥ;

E.S.C. είπε...

ΑΙΑΝΤΑ,αν έχεις σεξουαλική ανικανότητα με τις γυναίκες,μπορείς να εκτονωθείς με μια πολιτισμένη κατ'οίκον μαλακία και όχι να μαλακίζεσαι δημοσίως σε ιστολόγια δημόσιας χρήσης.

Unknown είπε...

THA SPOU LUSEI THN APORIA OTAN EPISTREPSEI STO SPITI. PANTWS EFUGE XAMOGELASTH .

APODEIKNUEIS RE PRODOTH TOU KERATA ME THN ANATIKH DIAGWGH SOU POSO DIKIO EXW.

EISTE ROUFKIANOI DOSIKLOGOI XRHMATODOTOUMENOI KAI PANTA ETSI THA EISASTE. TO PIO ANYSHXHTIKO EINAI DUSTIXOS PW SEXETE TO DIKAIWMA TEKNOPOIHSHS.
THA EPREPE NA VGEI NOMOS EUNOUXISMOU TON PRODOTWN, TWN DEILWN KAI TWN SKATOSOVRAKOMENWN.
ESU ANHKEIS RE EXSOGAMO TOU GRIVA KAI STOIS 3 KATHGORIES.

EISAI DEILOS TOU KERATA KAI TO XSEREIS. TO KALO POU SOU THELW EINAI NA PERNEIS ANTISULIPTIKA

E.S.C. είπε...

ΑΙΑΝΤΑ, νομίζεις ότι γράφοντας σε greeglish κρύβεις την αγραμματοσύνη σου. Τη βλακεία,όμως,πώς την κρύβεις; Πώς και η άλλη διχο-Ττομική κομπανία δεν σε απέσυρε ακόμα από την κυκλοφορία; Ανδεν είναι και αυτοί του επιπέδου σου θα έπρεπε να ντρέπονται με τέτοιους αγράμματους οπαδούς. Αλλά,αν κρίνω από το επίπεδο του ηγέτη και χρηματοδότη Ττόμη Β',φαίνεται πως όλοι κάπου εκεί κινείστε,στο μεταίχμιο[=διαχωριστικό σημείο] μεταξύ βλακείας και ηλιθιότητος.

Unknown είπε...

kai omws efuge xamogelasth.

nomizeis pw sto na grafeis se ellhnika shmainei eisai ellhnas?

i nimizeis pws allazontas kouventa pavei na eisai keratas.

elipsh epixeirhmatwn vgazete thn maska kai apodyknyetai giati h Kypros einai mish. Epeidh exete spondilolisthish apo thn stigmh pou genieste kai pro8etete ta skatwmena opisthia sas se opoio tuxon thelei na aselgisei - EOKA B- TOURKOI -AMERIKANOI-AGGLOI.

To kako einai oti sumparasurete kai thn Kupro mazi me olous tous pragmatikous patriwtes dhmokrates aristerou kai mh.

Esei eiste exsogama tou Griva xwris katharh apopsh para sfeteristes apopsewn pou sumferontologika aspazeste oti sas volevei.

KAI EPANALAMBANW

KAI OMWS EFUGE XAMOGELASTH.

E.S.C. είπε...

ΑΙΑΝΤΑ, ο καθηγητής σου στις Εκθέσεις τελικά κατέβασε πούζα ή αυτοκτόνησε;

Unknown είπε...

:) ekana idiaitera se mia kalh kuria pou thn xsereis polu kala. mporw na pw apo thn prwth stigmh pou eides to fws.
ton patera sou den ton gnwrisasa kathws ematha pws pethane timhuhke omws san hrwas apo ta palikaria ths EOKA B.

E.S.C. είπε...

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΟΥ BLOG:Σε θερμοπαρακαλώ,μην ενεργοποιήσεις τη διαγραφή αναρτήσεων σε greeglish.Αυτός ο αγράμματος ο ΑΙΑΝΤΑΣ είναι πιο απολαυστικός όταν συγχίζεται και όταν γράφει greeglish.
Μα είναι απίστευτος συνδυασμός.Αγράμματος,αμβλύνους(=βλάκας),διχο-Ττόμος. Ό,τι καλύτερο χρειαζόμουν για σύγκριση επιπέδων.

Unknown είπε...

Εάν δεν άφηνε την μπηχτή για τον Παπαδόπουλο στο τέλος, δεν νομίζω να είχατε ασχοληθεί. Πάντως, από μια απλή ανάγνωση και μόνο τού κειμένου του, το οποίο οφείλατε να μας παραθέσετε για να μπορούμε να κρίνουμε και εμείς, καταλήγω στο συμπέρασμα πως εάν το διαβάσατε και καταλάβατε ότι εξυμνεί τον Παττακό, τότε το δίλημμα είναι σοβαρό όσο και απλό συνάμα: Ποιο είναι ποιο προβληματικό; Το IQ σας ή τα ελληνικά σας; Ή μήπως και τα δύο εξίσου;

Unknown είπε...

Διορθώνω: Ποιο είναι ΠΙΟ προβληματικό;