ΚΑΙ Ο ΤΡΙΜΙΚΛΙΝΙΩΤΗΣ ΒΛΕΠΕΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ!

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Σύντροβον Γρουστόφκια, αν ιψάχνει το τριμικλινιώτην περίστροφον, πιαστο τζιαι ελάτε σε σπίτιν μου, που έχτισα σε γκιαούρ περιουσίαν ιστο Λιβερά, τζιαι δείξω σας το ιδικόν μου το περίστροφον, που έχω που τζιαιρόν της ΤΜΤ! Να σας πω τζιαι ιστορίες τζίνου του τζιαιρού, ννάμπου εκάμναμεν σε γκιαούρηδες, τζιαι μετά φάμεν τζιαι πιούμεν! Αν ιθέλεις φέρτε μου τζιαι καμιάν φύζαν γλυκόν καρυδάκιν ή καμιάν πότσαν Blue Curacao πιουμεν αντάμαν εις υγείαν ππασιάων στρατηγών τζιαι νούσιμου "καλού καραβοκύρη" Γλαύκου, όπως εκάμνετε ΑΚΕΛ παλιόν τζιαιρόν!



Σχεδόν από της εγκαθίδρυσής του, το καθεστώς Χριστόφια, προπαγανδίζει αόριστους και απροσδιόριστους φανταστικούς εχθρούς (τους οποίους βεβαίως αρνείται να κατονομάσει), οι οποίοι σχεδιάζουν την δήθεν ανατροπή του Δημήτρη Χριστόφια και που εμποδίζουν τη λύση του Κυπριακού.

Βεβαίως αυτές τις γελοιότητες τις αναμένουμε να επαναλαμβάνονται από τον Άντρο Κυπριανού, τα ηλικιακά ρατσιστικά τρολλς, τους διάφορους έμμισθους Καμένεφ της Χαραυγής και τον Κόκκινο Ιαβέρη, οι οποίοι μας έχουν συνηθίσει σε γκάφες, ψευδολογίες, και θεωρίες συνωμοσίας.

Ότι σε αυτή την αρλουμπολογία θα έμπαινε και ο ακαδημαϊκός Νίκος Τριμικλινιώτης όμως, δεν το περιμέναμε.

Ομολογουμένως τον υπερεκτιμήσαμε. Πιστέψαμε αρχικά ότι πρόκειται για σοβαροφανή αριστεροφανή επιστήμονα, ο οποίος είναι από τους μεγάλους θεωρητικούς του ευκολόπεπτου Νενεκισμού στην Κύπρο. Τον θεωρήσαμε ως επίδοξο και ικανότατο διάδοχο του Γιούρι Γκέλερ, ο οποίος καταφέρνει να μεταμορφώνει έντεχνα το ξεπούλημα της Κύπρου στην Τουρκία, σε αριστερή επαναστατική προοδευτική πράξη!

Πριν λίγες εβδομάδες, όμως ο ίδιος έδειξε τα πρώτα σημάδια γραφικότητας, όταν χρησιμοποιούσε το κωστακομπλεξικό εφεύρημα "Νικωλάκις" για να αναφερθεί στον βουλευτή Νικόλα Παπαδόπουλο, αλλά και όταν καταφερόταν ανοίκεια εναντίον του πρώην δικαστή του ΕΔΑΔ Λουκή Λουκαΐδη και του συνάδελφου του ακαδημαϊκού και έγκριτου νομικού επιστήμονα Αχιλλέα Αιμιλιανίδη χαρακτηρίζοντάς τους ως "εθνικιστές", σε μια προσπάθεια να μειώσει με ύπουλο ad hominem τρόπο τα επιχείρημά τους, κάτι που δεν θα περιμέναμε ποτέ από ένα ακαδημαϊκό, ανεξαρτήτως απόψεων. Ιδιαίτερα η εμπάθεια και τα συμπλέγματά του εναντίον του Αχιλλέα Αιμιλιανίδη ήταν απροκάλυπτα. Βεβαίως, δόθηκε η δέουσα απάντηση με την ειδική ανάρτησή μας "Το ανεκτίμητο διαμάντι και το φτηνιάρικο μπιζού".

Τώρα αποδεικνύει όμως ότι παρά τα πτυχία του και τις διασυνδέσεις του με επιστήμονες του εξωτερικού, είναι απλά ένας τοπικός γραφικός περιθωριακός που στερείται στοιχειώδους δυνατότητας αντίληψης και ότι διακατέχεται και αυτός από επικίνδυνα κοκκινοϊαβερικά σύνδρομα.

Σε πρόσφατη ανάρτηση του Idiot Mouflon στο νέο blog nenekia.com, παρουσιάζεται μια παλιά συνέντευξη του Μιχάλη Δούντα στην εφημερίδα Επίκαιρη το 1990. Ευχαριστούμε επί τη ευκαιρία, τον Ηλίθιο Μούφλο, γιατί με τη συνέντευξη παρέχεται στο κοινό ένα ακόμη ντοκουμέντο ότι ο Μακάριος ήταν μετανιωμένος για τη Συμφωνία του 1977.

Στη συνέντευξη υπάρχει μία φωτογραφία του Μιχάλη Δούντα να κρατά ένα φάκελο ή βιβλίο. Εάν δε κάποιος μεγεθύνει την εικόνα, αυτό φαίνεται ξεκάθαρα. Τον οποίο φάκελο όμως ο Νίκος Τριμικλινιώτης αντιλαμβάνεται δήθεν ως περίστροφο και ρωτά τα λοιπά νενέκια του blog "μα αυτό που κρατά ο Δούντας είναι όπλο;".

Για όσους δεν πιστεύουν πως ένας ακαδημαϊκός και δη δόκτωρας θα έφτανε σε τέτοια επίπεδα ξεφτίλας και θα έκανε μια τέτοια επιτηδευμένη και υποβολιμαία ερώτηση, παραθέτουμε και το print screen για του λόγου το αληθές:


Αν ζούσε ο Μιχάλης Δούντας, μην παραξενευτείτε αν τον παρουσίαζαν κι αυτόν ως έναν εν δυνάμει συνωμότη που επιδιώκει "με το περίστροφό του" "τη φυσική εξόντωση του Προέδρου Χριστόφια"!

Επί καθεστώτος Χριστόφια λοιπόν φτάσαμε στο σημείο ακόμα και οι "διανοούμενοι" μας, όχι μόνο να μην στέκονται κριτικά επί των εξελίξεων και να μην είναι -ως θα έπρεπε- οι προασπιστές της ελευθερίας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του αντιρατσισμού, αλλά να γίνονται ιδεολογικά εξαρτήματα και απολογητές της εξουσίας, να αναπαράγουν τις αρλουμπολογίες της και να πολλαπλασιάζουν άκριτα τα μανιοκαταδιωκτικά της σύνδρομα περί δήθεν "ένοπλων" απορριπτικών που θέλουν, δήθεν, την "φυσική εξόντωση" του προέδρου, όπως είχε πει πρόσφατα ο Άντρος Κυπριανού για μπλογκς και εφημερίδες!

Αλλά, θα αναρωτηθεί ένας τρίτος, όταν η "διανόηση" μας είναι του επιπέδου Τριμικλινιώτη, που αντί να ζητά απελευθέρωση απαιτεί να νομιμοποιηθεί το φασιστικό στάτους κβο, τότε γιατί απορούν οι Κύπριοι που έφτασαν στο σημείο να τους κυβερνά ένας Χριστόφιας και να τους φοβερίζει ένας Άντρος Κυπριανού;

Ονήσιλος - Ρίμαχος για το christofias-watch


Σημείωση: Ενώ δημιουργεί φανταστικούς εχθρούς, την ίδια ώρα το καθεστώς, (εκτός από τους
πρώην φανατικούς συνοδοιπόρους της ΕΟΚΑ βητα) τους πραγματικούς μουτζαχίντ της ΤΜΤ, τους πραγματικούς οπλοφόρους του τουρκικού επεκτατισμού, τους αντιλαμβάνεται ως "συντρόφους" και ως "προοδευτικούς" συνομιλητές εν δυνάμει συμπρόεδρους! Περισσότερα για το ανατριχιαστικό παρελθόν του Ταλάτ στην ΤΜΤ, σε ειδικό αφιέρωμα, στον Εμπροσθοφύλακα.

75 Σχόλια:

Πλαστήρας είπε...

Τελικά οι Συμφωνίες Υψηλού ΕΠιπέδου 77 και 79 δεν περιλαμβάνουν τον όρο ΔΙΖΩΝΙΚΗ.

Θα απολογηθεί άραγε το AKEL για τα ψέματα που αράδιαζε στο λαό τόσα χρόνια;

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Όταν απολογηθούν και οι Χίτλερ-Στάλιν για τα φασιστικά τους εγκλήματα τότε μπορεί να απολογηθεί και το ΑΚΕΛ για τα ψέματά του.

Δηλαδή: ΠΟΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

Πλαστήρα, θα απολογηθεί.

When it will freeze in hell!

APXIΔ-ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ είπε...

Πάολα,περιμένω.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε παρακαλώ την πρώτη δέσμη αρχών, όπου ο Τ.Παπαδόπουλος δέχεται την Διζωνική. Στη δεύτερη δέσμη χαρακτηρίζεται ως απαράδεκτο το στάτους κβο.

Από την συμφωνία 8ης Ιουλίου. http://www.moi.gov.cy/moi/pio/pio.nsf/All/B155DD9BFC7A860BC225727C0034C704?OpenDocument


Συμφωνία 8ης Ιουλίου 2006 μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Τάσσου Παπαδόπουλου και του Τουρκοκύπριου ηγέτη κ. Μεχμέτ Αλί Ταλάτ
Δέσμη Αρχών

1. Δέσμευση για την επανένωση της Κύπρου με βάση μια διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία και πολιτική ισότητα, όπως καθορίζεται στα σχετικά ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας.
2. Αναγνώριση του γεγονότος ότι το στάτους κβο είναι απαράδεκτο και η παράτασή του θα είχε αρνητικές επιπτώσεις για τους Τουρκοκύπριους και τους Ελληνοκύπριους.
3. Δέσμευση στη θέση ότι μια συνολική διευθέτηση είναι επιθυμητή, καθώς και εφικτή, και δεν θα πρέπει να καθυστερήσει περαιτέρω.
4. Συμφωνία για άμεση έναρξη διαδικασίας, η οποία θα διαλαμβάνει δικοινοτική συζήτηση θεμάτων που επηρεάζουν την καθημερινή ζωή του λαού και, ταυτόχρονα, εκείνων που αφορούν ουσιαστικά θέματα, και τα δύο εκ των οποίων θα συμβάλουν σε μια συνολική διευθέτηση.
5. Δέσμευση να διασφαλιστεί ότι θα επικρατήσει 'κατάλληλη ατμόσφαιρα' για να είναι η διαδικασία αυτή επιτυχής. Συναφώς, μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης είναι ουσιαστικά, τόσο για βελτίωση της ατμόσφαιρας όσο και για βελτίωση της ζωής όλων των Τουρκοκυπρίων και των Ελληνοκυπρίων. Επίσης, σε αυτό το πλαίσιο, πρέπει να τεθεί τέρμα στο ούτω καλούμενο 'παιχνίδι επίρριψης ευθυνών'.

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

1) Η 8η Ιουλίου επακολούθησε του Σχεδίου Ανάν. Άρα ήταν ένα βήμα μπροστά και όχι πίσω.

2)Ο Τάσσος δεχόνταν ομοσπονδία με το "σωστό περιεχόμενο" και όχι τη διζωνική του φυλετικού διαχωρισμού.

Ρωτώ: Αν μία λύση ΔΔΟ δεν εξασφαλίζει την αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων, την επιστροφή ΟΛΩΝ των προσφύγων, την αποχώρηση ΟΛΩΝ των εποίκων, αν θα σημαίνει φυλετικές ζώνες, εσείς την αποδέχεστε;

Αν όχι, τότε ουσιαστικά δεν έχουμε διαφωνία και άρα συζητούμε για το τίποτε.

Αν ναι όμως, τότε είναι φανερό ότι άλλη η δική σας ΔΔΟ και άλλη του Τάσσου.

Εμείς απορρίπτουμε τη δική σας. Γιατί θέλουμε μια λύση που να απελευθερώνει την Κύπρο από τον τουρκικό ζυγό.

Ανώνυμος είπε...

Εάν οι Ελληνοκύπριοι δεν θέλουν τη διζωνική, τότε σίγουρα ολοι οι πρόεδροι μας, συμπεριλαμβανομένων του Χριστόφια και του Παπαδόπουλου, ήταν εκτός τόπου και χρόνου.
Δηλαδή δεν αντοπροσωπευαν την καθαρή βούληση του λαού.
Tο 1o ερώτημα είναι- μήπως οι Ελληνοκύπριοι πολίτες ελπίζουν σε κάτι το οποίο δεν είναι εφικτό και οι πολιτικοί επιμένουν στη θέση ΔΔΟ, ως εφικτή λύση;
Μετα, το 2o ερώτημα είναι- Μήπως καποιοι πολιτικοί θέλουν πραγματικά τη ΔΔΟ, ενώ άλλοι απλά την υποστηρίζουν για να εξαγοράσουν χρόνο, επειδή πιστεύουν ότι το στατους κβο θα εξελιχθεί υπέρ μας;
Και τελικά 3o ερώτημα- μήπως ο λαός αναγνωρίσει ότι το ενιαίο κρατος δεν είναι εφικτό, αλλά και ότι η ΔΔΟ εμπεριέχει τόσο μεγάλους κινδύνους, ώστε προτιμά να περιμένει την μετεξέλιξη του στάτους κβο;

Αν η απάντηση στο 3ο ερώτημα είναι ναι, τότε η ανάλυση πρέπει να συγκεντρωθεί στα εξής σημεία- Πως θα εξελιχθεί το στατους κβο σε 10,30,50 χρόνια (δημογραφικά, οικονομικά, η διεθνης θεση της Τουρκίας, κινδυνος διχοτόμησης, βίας, κτλ). Ποιά τα ρίσκα της ΔΔΟ; (δημογραφικά, οικονομικά, λειτουργικά, κίνδυνος βίας, απόσχισης κτλ)

Η διχοτόμηση ως άμεση λύση τι απήχηση έχει και τι ανταλλάγματα μπορουμε να πάρουμε (αν δέχονται οι Τούρκοι, η ΕΕ κτλ)

Ανώνυμος είπε...

11:05 η ΔΔΟ του Τασσου εμπεριέχει το φυλετικό διαχωρισμό. Μην παραπλανείς, διότι ο ίδιος ο όρος Διζωνική, Δικοινοτική εμπερίεχει διαχωρισμό!!!! 2 ζώνες, 2 κοινότητες!

Ποιος ο λόγος να ονομάζεται Διζωνική και να έχουμε 2 ζώνες εάν όλοι οι πρόσφυγες θα επιστρέψουν στα σπίτια τους;

Ανώνυμος είπε...

2)Ο Τάσσος δεχόνταν ομοσπονδία με το "σωστό περιεχόμενο" και όχι τη διζωνική του φυλετικού διαχωρισμού.

O Tάσσος αποδέχθηκε την ΔΙΖΩΝΙΚΗ Ομοσπονδία με το σωστο περιεχόμενο.Οχι απλα την Ομοσπονδία με το σωστό περιεχόμενο.

Ανώνυμος είπε...

εδέκ Η.Β.

όταν αποχωρήσετε από τη κυβέρνηση (πράμα που δεν βλέπω να γίνετε σύντομα)...

όταν καταλάβεις ότι τα συνθηματάκια "σωστό περιεχόμενο", ή αν δέχεσε ή όχι τη διζωνική (τσιε ταυτόχρονα να χαιρετίζεις την 8η ιουλίου --> ξεκάθαρα ΔΙΖΩΝΙΚΗ)...εν απλά κουβεντούες για να νομίζετε ότι το κόμμα σας λέει κάτι διαφορετικό που μας...

όταν βρεις το τρόπο για αποχώρηση ΟΛΩΝ των εποίκων....

όταν απολογηθείτε για την δις εκλογή του κληρίδη...

όταν απολογηθείτε για τη συμμετοχή σας στη κυβέρνηση κληρίδη....

όταν μάθεις τσιε γράψεις σε τούτο το μπλοκ τη κωδικοποίηση του εθνικού συμβουλίου μετά το σχέδιο αναν το 2004 επί παπαδόπουλου τσιε το τι ζητούσαμε αλλά τσιε τι ΔΕΝ ζητούσαμε μέσα που τσίνη τη κωδικοποίηση....

τότε μπορείς να μιλάς...

Ανώνυμος είπε...

τσιε κάτι που ξέχασα...

όταν απολογηθείτε τσιε αναθεωρήσετε τις φιλονατοϊκές σας βλέψεις για ένταξη της κύπρου στο PFP...

τότε μπορείς να μιλάς...

Πλαστήρας είπε...

Μα γιατί όποτε αναφέρομαι στις Συμφωνίες Κορυφής 77 και 79 τα γυρίζετε στην 8η Ιουλίου;

Εγω λέω κάτι πολύ πολύ απλό: Το AKEL και οι λοιποί νενέκοι ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ όταν λένε πως τη Διζωνική την αποδέχτηκαν πρώτοι ο Μακάριος και ο Κυπριανού.

Πλαστήρας είπε...

@ αυτούς που μας ειρωνεύονται (ηλίθια) πως θα βρούμε τρόπο για αποχώρηση όλων των εποίκων:

Με τις δικές σας μεθοδεύσεις πως θα καταφέρετε να φύγει έστω και ένας έποικος; Ή είστε τόσο αγαθοί που νομίζετε ότι οι Τούρκοι θα μείνουν στις 50.000 του Ευέλικτου;

Ή ακόμα και αν συμφωνούσαν να αποχωρήσει αριθμός εποίκων θα τηρούσαν ποτέ τη συμφωνία αυτή;

Μια και μιλάμε για συμφωνίες... ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΛΙΜΝΙΤΗ ΟΕΟ;;;;

ΠΠΟΥΝΙΟΣ είπε...

Αγαπητά ακελικά πρόβατα να σας παρακαλέσω πριν ξαναγράψετε κάποια ανοησία να την αναμασάτε αρκετές φορές όπως κάνετε με το φαϊ σας και να σκέφτεστε αν όντως έχει όποιαδήποτε σχέση με τη πραγματικότητα. Βρε κατακαημένα αρνιά η ΕΔΕΚ δεν ψήφισε ούτε τη πρώτη όυτε και τη δεύτερη φορά Κληρίδη.
Σας λυπάμαι πραγματικά.
Ότι μαλακία σας πει ο Τουμάζος Ττόππουζος λαλείτε μας την.

Εκουράστηκα να ασχολούμε με χαζούς και να συζητώ τα ίδια και τα ίδια.

Ανώνυμος είπε...

Πλαστήρας:

"Μα γιατί όποτε αναφέρομαι στις Συμφωνίες Κορυφής 77 και 79 τα γυρίζετε στην 8η Ιουλίου;"

Γιατί κάθε φορά που μιλούν οι ομοσπονδιακοί για τον Μακάριο, τον Κυπριανού, τον Βασιλείου, τον Κληρίδη και την αποδοχή τους στην ομοσπονδία, απαντάτε ότι πρέπει να απαγκιστρωθούμε που συμφωνίες προέδρων πριν εφύαν πριν 15 χρόνια και ότι έχουμε νέα δεδομένα μπροστά μας.

Η συμφωνία της 8ης Ιουλίου όμως είναι και πρόσφατη και πιο ξεκάθαρη.
Και δεδομένης της λατρείας που υπάρχει δαμέσα για τον Τάσσο, φάσκετε τζαι αντιφάσκετε.

Η συμφωνία 8ης Ιουλίου εν πρωτοποριακή. Ήταν η πρώτη ξεκάθαρη υπογραμμένη συμφωνία ε/κ και τ/κ ηγέτη που μιλά για ΔΔΟ. Αν δεν της διάς την πρέπουσα σημασία, έτσι κκελλέ, έτσι ξιουράφι ελαλούσαν τζαι οι πρωτινοί.

ΥΓ. Εν είμαι κανένας που τους ανώνυμους που εγράψαν πριν

ΠΑΟΛΑ είπε...

Αλλά ναι! Είναι και η Ευέλικτη επιτυχία του Λιμνίτη.

Προς Αρχι-δεπίσκοπε

Μπορείς να μου πεις πότε θα ανοίξει ο Λιμνίτης;

Ανώνυμος είπε...

ποτέ δεν είπαμε ότι ο μακάριος τσιε ο κυπριανού υπογράψαν για διζωική, είπαμε ότι που την δικοινοτική ομοσπονδία που υπογράψαν απορρέει η διζωνική.....τότε αναφερόταν ως διπεριφερειακή...
πείτε μου τις ουσιστικές διαφορές διπεριφερειακής και διζωνικής...

και αν τόσο σοβαρές γιατί υπόγραψε ο τάσος την 8ης ιουλίου...


τσιε ππούνιο,
έλεος ρε φίλε...ο γ.ομήρου ήταν υπουργός του κληρίδη ...η εδεκούλα ήταν συγκυβέρνηση με το κληρίδη..όπως είναι τώρα με το χριστόφια... να πιστέψω εν τον εψήφισε?

APXIΔ-ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ είπε...

Πάολα,μην κλώνεις. Περιμένω συγκεκριμένη απάντηση. Πότε θα την έχω;

ΠΑΟΛΑ είπε...

Εγώ σου απάντησα πολλές φορές. Εδύ πες μου ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΛΙΜΝΙΤΗΣ;

APXIΔ-ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ είπε...

Πόσους έποικους έδιωξε η αγωνιστικ΄θ πολιτική Τάσσου;

Ανώνυμος είπε...

Ο αρχιεπίσκοπος εμπνέεται που τον παπα-σκούλουκο. Παρόλο που ο σκούλουκος εν πιο ορίτζιναλ παπάς. Βοηθά νάκκον τους παλιοχωρκάτες τουλάχιστον.



Ξιου ξιου έποικοι κακοί. Ξιου ξιου

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΕΚ Η.Β.

Όταν απολογηθεί η ΕΔΕΚ που εξαιτίας της εφκήκε ο Κληρίδης το 98 να απολογηθούν και οι υπόλοιποι.


Πε μας ρε, εσύ τι εψήφισες το 98?

ΠΠΟΥΝΙΟΣ είπε...

'Σύντροφοι',
εν εξαιτίας της ΕΔΕΚ που εκλέγηκε ο Κληρίδης το 98 ή εν επειδή εσείς για ανθυποψήφιο του εβάλατε ένα ΓΑΡΟ; Ο Γιατρός τότε είπε να ψηφίσουμε κατά συνείδηση. Γιατί; ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΗΤΑΝ 2 ΓΑΡΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ.

Όσον αφορά το γιάτί εσυμμετείχαμε στη κθβέρνηση τότε εξήγησα το πολλές φορές. Απ'ότι φαίνεται όμως δεν είστε σε θέση να αντιληφθείτε τι σας λέω. Μόνο τες κλανιές του Τσιελεπή αντιλαμβάνεστε.

Ανώνυμος είπε...

Μια και σας αρέσει σ' αυτό το blog να μιλάτε για την ιστορία των κομμάτων σας παραπέμπω σε μια άγνωστη πτυχή της ιστορίας του ΑΚΕΛ:

http://www.efylakas.com/archives/2225

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΕΛ υπέρ της ΕΝΩΣΙΣ το 40

ΑΚΕΛ κατα της ΕΝΩΣΙΣ το 55-59

ΑΚΕΛ υπερ της ΕΝΩΣΙΣ το 60-74

ΑΚΕΛ κατα της ΕΝΩΣΙΣ το 74 και μετα

ΑΚΕΛ, ΤΟ "ΣΟΒΑΡΟ" ΚΟΜΜΑ!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Άκουσα τον βουλευτή Ρίκκον Ερωτοκρίτου να λέει ότι στο παρόν μπλοκ γράφει και ο ίδιος. Το είπε στην βουλή των αντιπροσώπων κατά την τελευταία μέρα συζήτησης των προϋπολογισμών. Τον έδειχνε η τηλεόραση σε απευθείας μετάδοση! Αν κατάλαβα καλά μάλλον θα είναι και μέλος της επιτροπής του "Χριστόφιας watch". Θα ήθελα πολύ να τον παρακολουθήσω αλλά δεν ξέρω το ψευδώνυμο του. Θα ήθελα επίσης να μου λύσει και ποιες απορίες μου όπως: Γιατί γράφει με ψευδώνυμο;
Ανέμενα να γράφει επώνυμα! Ένας βουλευτής ! ! !
Μπορεί να μου απαντήσει επώνυμα παρακαλώ;

proudgaros είπε...

Δεν υπάρχει κανένα blog nenekia.com και το ξέρετε καλά.

Υπάρχει μόνο το http://www.epanenosi.com/

στο οποίο πάνω από 30 ανεξάρτητοι μπλογκερς με αρκετες αποκλίσεις ιδεολογικές συγκλίνουν στην ανάγκη γρήγορης εξεύρεσης βιώσιμης και λειτουριγκής λύσης πριν μας καταπιεί για πάντα η διχοτόμηση και ο πλήρης εκτουρκισμός της Κύπρου ΜΑΣ.

Στο μπλογκ αυτό η συζήτηση δεν έχει προσωπικές επιθέσεις κατά "αντιπάλων" ούτε βρισιές και άλλες αηδίες.

Αν αντέχετε τον κόσμιο διάλογο στη βάση επιχειρηματολογίας, αποδείξτε το.

Μέχρι τώρα όσους διαφωνούν μαζί σας απλά τους στολίζετε με "κοσμητικά επίθετα". Οπως κάνουν όσοι δεν έχουν πραγματικό και ορθό Λόγο.

Συνεχίστε το βρίσιμο και τα επιθετα.

Εμείς θα συνεχίσουμε με τον δικό μας τρόπο.

Και οι αναγνώστες που είναι σκεπτόμενοι βγάζουν τα συμπεράσματα τους κάθε μέρα.

Che Guevara είπε...

Ναι, όπως εσύ ρε γάαρε που βρίζεις τους αντιπάλους σου ως "προδότες"

Ατε ρε ηλίθιε που θα πουλήσεις και πνεύμα.

Και οσον αφορά τις "αρκετές αποκλίσεις" στο μπλογκ που αναφέρεσαι, αυτές ειναι πολλές, ναι, αλήθεια. Ας δούμε μερικές αποκλίσεις:

- Διζωνικοί του Ντενκτάς
- Διζωνικοί του Ταλάτ
- Διζωνικοί του Έρογλου
- Διζωνικοί του Ερντογάν
- Διζωνικοί του ΑΚΕΛ
- Διζωνικοί του ΔΗΣΥ
- Διζωνικοί του ΦΑΣΙΚΚ
- Διζωνικοί του Χίτλερ
- Διζωνικοί του Γρηγόρη Φωτεινού
- Διζωνικοί του Στάλιν

και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις.

Ανώνυμος είπε...

Το καραγκιοζούιν το μονοπίθαμον που να ππέσει το αφκόν που τον κώλον του εν θα σπάσει, ξέρετε τον ρε, η Κύπρος κομμουνιστικοποιείται λαλεί!
Έν εν καυλιές που θέλει;

Che Guevara είπε...

Ο διάδοχος του Σαμψών βαφτίστηκε "καλός καραβοκύρης" από το ΑΚΕΛ.

Τριμίκλας = χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

proudgaros

Υπάρχει διαφορά ποιότητας στο δικό σας μπλογκ. Εν κοινώς παραδεκτόν τούτο. Δαμέ κάθε φορά που πάει να μιλήσει κάποιος με επιχειρήματα, ξεκινούν τα συνθήματα.

Ακόμα περιμένω να βρεθεί ΕΝΑΣ να απαντήσει στην πρόκληση και πρόσκληση μου να συζητήσουμε το θέμα Εθνική Ταυτότητα.

Τζαι εσύ γνωστέ εγκληματολόγε της Μ Βρεττανίας που θκιαβάζεις τζαι ποστάρεις σε τούτο το μπλογκ, εννά τα πούμε που κοντά περί πολιτικής θέσης και πολιτισμικής αλήθειας. Έρχομαι 10 του μηνός.

Γιώργος

Ανώνυμος είπε...

Εν ο epoik_lover τούτος;

Ανώνυμος είπε...

Α ναι Proud gare,

Μεν τους δυσκολεύκεις με έννοιες όπως "ορθός Λόγος". Βάλλω στοίχημα ότι οι πλείστοι εν εκαταλάβαν το λόγο που έβαλες τη λέξη Λόγος με Λάμδα κεφαλαίο.

Γιώργος

ΠΠΟΥΝΙΟΣ είπε...

Αγαπητά μου νενέκια,

Ποιος είναι ο ορθός λόγος;
Ο λόγος που ταυτίζεται με αυτό του κατακτητή;
O λόγος που ταυτίζεται με αυτό της Μεγάλης Βρετανίας;
O λόγος που χαρακτηρίζει όλους όσους δεν αποδέχονται τις απαράδεκτες υποχωρήσεις σαν φασίστες και ακροδεξιούς;
O λόγος που μιλά απαξιωτικά για τους αγωνιστές αυτού του τόπου όπως ο Γιατρός.
Ο λόγος που φέρνει το ενταφιασμένο σχέδιο ΑΝΑΝ πάλι στην επιφάνεια;

Αγαπητά ξεπουλημένα νενέκια αν αυτός είναι ο ορθός λόγος, τότε εγώ προσωπικά θα επιμένω με το λανθασμένο.

Ανώνυμος είπε...

ππουνιο πιεννε στη πρεσβεια της λιβυης να πκιαεις τα τριανταφυλλα που σου εστειλλε ο λουκης

Ανώνυμος είπε...

αγαπητέ "che guevara"
είπες για:
"
- Διζωνικοί του Ντενκτάς
- Διζωνικοί του Ταλάτ
- Διζωνικοί του Έρογλου
- Διζωνικοί του Ερντογάν
- Διζωνικοί του ΑΚΕΛ
- Διζωνικοί του ΔΗΣΥ
- Διζωνικοί του ΦΑΣΙΚΚ
- Διζωνικοί του Χίτλερ
- Διζωνικοί του Γρηγόρη Φωτεινού
- Διζωνικοί του Στάλιν
"
ο Τάσος Παπαδόπουλος με την 8η Ιουλίου που υπόγραψε για πρώτη φορά μετά το σχέδιο ΑΝΑΝ την ΔΙΖΩΝΙΚΗ ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (και οι υπόλοιποι που στηρίζουν τούτη τη συμφωνία)εν τους αξίζει μια θέση με τούτους?

Ανώνυμος είπε...

ο μόνοι ξεπουλημένοι δαμέσα εν ο ππούνιος τσιε οι υπόλοιποι εδεκίτες που γουστάρουν στρατό και ΣΓΕ και ΝΑΤΟ

Ανώνυμος είπε...

τζιαι ο ανώνυμος που γουστάρει βάσεις, ΝΑΤΟ, βασίλισσα και γλυκό καρυδάκι

πουλημένε συναγερμικέ

Ανώνυμος είπε...

ναι τσιε τσίνος...

Ανώνυμος είπε...

Μόνο μια είναι η λύση: ένωση με την ελλάδα

Che Guevara είπε...

Έλεος πια ρε παιδιά! Τα ξεπουλήστε όλα σε Εγγλέζους, ΝΑΤΟ, Βασίλισσα, Τουρκία!!

Μην απαιτείτε κιόλας να μιλάτε και για "ορθό Λόγο"!!! Λίγος σεβασμός δεν βλάφτει!

Ανώνυμος είπε...

ποιοι τα ξεπουλήσαν εν το θέμα μας...

Ανώνυμος είπε...

Blue curacao!

Ανώνυμος είπε...

malibu coke

Ανώνυμος είπε...

Υγρά μαντηλάκια

Ανώνυμος είπε...

"Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Α ναι Proud gare,

Μεν τους δυσκολεύκεις με έννοιες όπως "ορθός Λόγος". Βάλλω στοίχημα ότι οι πλείστοι εν εκαταλάβαν το λόγο που έβαλες τη λέξη Λόγος με Λάμδα κεφαλαίο.

Γιώργος"







"Ο/Η ΠΠΟΥΝΙΟΣ είπε...

Αγαπητά μου νενέκια,

Ποιος είναι ο ορθός λόγος;
Ο λόγος που ταυτίζεται με αυτό του κατακτητή;
O λόγος που ταυτίζεται με αυτό της Μεγάλης Βρετανίας;
O λόγος που χαρακτηρίζει όλους όσους δεν αποδέχονται τις απαράδεκτες υποχωρήσεις σαν φασίστες και ακροδεξιούς;
O λόγος που μιλά απαξιωτικά για τους αγωνιστές αυτού του τόπου όπως ο Γιατρός.
Ο λόγος που φέρνει το ενταφιασμένο σχέδιο ΑΝΑΝ πάλι στην επιφάνεια;

Αγαπητά ξεπουλημένα νενέκια αν αυτός είναι ο ορθός λόγος, τότε εγώ προσωπικά θα επιμένω με το λανθασμένο."



ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

τι υγρά μαντιλάκια ρε πουλημένε...ξέρεις ότι τα υγρά μαντιλάκια ήταν τσίνα που κάμαν το πραξικόπημα ενάντια στα κολόχαρτα τσιε τωρά συνεργάζουντε με τα κλασσικά κλινεξ για να δκιόκσουν το ασυμόχαρτο? θέλεις εκ περιτροπής των υγρώ μαντιλακιών με τα clinex, ή ενιαία με ασυμόχαρτα στη προεδρεία..?

Ε.ΛΑ.Μ. είπε...

ΓΙΑΜ ΓΙΑΜ ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ ΓΙΑΜΜΙ ΓΙΑΜ ΓΙΑΜ

ΘΕΛΩ ΓΛΥΚΟ ΚΑΡΥΔΑΚΙ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ BLUE CURACAO!

Ανώνυμος είπε...

καλώς τσιε το εδεκιτόπουλο που το παίχει ελάμ γιατί άρεσε του ο ρόλος...γιαμ γιαμ

Ε.ΛΑ.Μ. είπε...

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΛΑΜ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, ΑΚΕΛΑΚΙ ΜΟΥ, ΤΟ ΚΑΡΥΔΑΚΙ ΜΟΥ!

ΓΙΑΜ ΓΙΑΜ ΓΙΑΜΜΙ!!!

Mario είπε...

Επειδή δεν ζω στην Κύπρο...μπορεί κάποιος να μας ενημερώςσει αν υπάρχει κανενα νεότερο απο τον Τάσσο ? Δεν βλέπω να ασχολείτε κανενας με αυτο που μαλλον σημαίνει γίνοντε διαβουλεύσεις για λύτρα να υποθέσω ? Αν ήταν για πολιτικούς λόγους νομίζω θα είχαμε πιο πολλές εξελίξεις στο θέμα.

Ανώνυμος είπε...

Το πτώμα του Τάσσου βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε γιάφκα της ΕΔΟΝ όπου τα ΑΚΕΛόπουλα του κάνουν βουντού.

Οι άθεοι σατανιστές.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΕΛ = ΔΗΣΥ

ΔΗΣΥ = ΠΟΥΡΓΟΥΡΙΔΗΣ

Τριμικλας = χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

Α ρε "καθγηταρά" χώρκατε, ανακαλύψαν σε, ανακαλύψαν τα κόμπλεξ σου, εδώκαν σου υποτροφίες τζιαι έσπασες στα ΠΡΙΟ τζιαι ποτζιει ποδά τζιαι έρκεσαι τωρά να πουλήσεις τζιαι το βυζί της μάνας σου...

καλά να σου κάμουν, τι να πω άλλο

Ανώνυμος είπε...

"ο Λόγος"

μπράβο ρε μπεμπεράκια!

εμάθετε και τον Λόγο! άτε να φιλήσετε και το χέρι του Ττόμυ!

Πλαστήρας είπε...

Εδώ ένα οδόφραγμα δεν κατάφερε να ανοίξει ο Ευέλικτος και περιμένει να λύσει το Κυπριακό στηριζόμενος στην καλή θέληση της Τουρκίας και στις φαντασιώσεις για επαναπροσέγγιση και συντροφικότητα με τον Ταλάτ;

Μίλ είπε...

Να μου απαντήσουν όλα τα νενέκια:

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΛΙΜΝΙΤΗΣ;

Ανώνυμος είπε...

Το καλύτερο πράγμα που έχουν να κάνουν οι κυβερνώντες είναι να δώσουν παραίτηση και να προκηρύξουν εκλογές. Είναι με διαφορά η χειρότερη διακυβέρνηση από το 60 και μετά.

Ο οδοστρωτήρας ισοπέδωσε τα πάντα, οικονομία, παιδεία, άμυνα, ασφάλεια, θρησκεία.

Μίλ είπε...

Να μου απαντήσουν όλα τα νενέκια:

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΛΙΜΝΙΤΗΣ;

Ανώνυμος είπε...

Άκου ρε τον αγάμητον τον ζαομουνταρισμένον τον καμμίτση, πον τον παίρνει καμιά γεναίκα ίντα λαφαζανιές λαλεί για το θέμα των περιουσιών των πλουσίων.
Σιγά ρε πουστόπαιδον που νομίζεις ότι εν θα καταλάβουμεν ότι εν για την πούγκα σου που μάσιεσαι τζι έσιησες τον κώλο σου που τη φωνή.

Εφάτσιησεν σου η αγαμία μαλάκα άνθρωπε! Άσσικτήρ!

Ανώνυμος είπε...

Νικώλος Παπαρόπουλος, αυτός που δέχεται Τούρκον έποικο για αντιπρόεδρο της Κύπρου! Καμαρώστε τον! Τί του πρέπει; Τί του πρέπει;

Ά μπράβο! Έτσι! Όλοι μαζί:
ΚΑΥΛΙΕΣ ΣΙΗΣΤΕΣ!

ΚΙ.ΔΙ.Δ.ΟΜ.Α.ΕΘ.Α. είπε...

Γεια σας.

Είμαι εθνικιστής.

Εκπροσωπώ στην χειρότερη των περιστάσεων ένα 30% των Ελληνοκυπρίων.

Θέλω να γίνει διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία μεταξύ εμάς, της μειονότητας, των Εθνικιστών με τους Αντιεθνικιστές. Με σταθμισμένη ψήφο, εκ περιτροπής προεδρία, δική μας βουλή, όργανα κλπ.

Θέλουμε την επαρχία Πάφου και την μισή Λεμεσό, και θέλουμε εγγυημένες εθνικιστικές πλειοψηφίες. Αντιεθνικιστές θα δικαιούνται να εισέρχονται στο εθνικιστικό συνιστών κρατίδιο, αλλά δεν θα έχουν δικαίωμα ψήφου, και οι αντιεθνικιστές που θα προσφυγοποιηθούν και θα παν στην Ανατολή δεν θα πάρουν πίσω τις περιουσίες τους.

Παρακαλώ τον Πρόεδρο Χριστόφια και τους άλλους πεφωτισμένους, δημοκράτες ηγέτες μας να λάβουν σοβαρά την πρόταση μας.

ΚΙ.ΔΙ.Δ.ΟΜ.Α.ΕΘ.Α.

ΚΙΝΗΜΑ ΔΙΖΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ-ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΙΣΤΏΝ

Αντικατοχικός είπε...

Ανώνυμε 9.41μμ ΔΕΝ είσαι ανώνυμος.
Σε ξέρουμε απο που έρχεσαι και προς
τα που τραβάς.Ουσιστικά προσβάλλεις
βάναυσα τον χώρο που στηρίζεις και απο που κατάγεσαι.
Μόνο ΝΤΡΟΠΗ σου μπορώ να σου πω.Ούτε αξίζει κανείς να ασχολείται με ...υποκείμενα του δικού σου επιπέδου.

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσιελεπής αντάλαξε ένα αρνί μ ένα πτυχίο. Να το πάρει στο ΚΙΣΑΤΣ για αναγνώριση!

APXIΔ-ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ είπε...

Πάολα,γεια σου. Με ρώτησες πότε θα ανοίξει ο Λιμνίτης, Σου απαντώ. 1.Ο κοινοτάρχης Κ.Πύργου κ.Μιχαηλίδης δήλωσε προψές στη Τ.V ότι αυτό το μήνα υποβάλλονται οι προσφορές για επιλογή κατασκευαστή. 2.Αν υπολογίσουμε και5-6 μήνες κατασκευαστικά έργα,θα ανοίξει γύρω στα μέσα του 2010. Τώρα δικαιούμαι απάντηση στη δική μου ερώτηση, δηλ.με ποιο πρακτικό τρόπο θα πετύχουμε εκδίωξη ΟΛΩΝ των εποίκων; Σε πόσο χπόνο υπολογίζεις να περατωθεί η εκδίωξη;Εγώ φάνηκα εντάξει. Ελπίζω κι εσύ. Καλή σου νύκτα.Για όνειρα γλυκά δεν εύχομαι,γιατί-μεταξύ μας-με αυτά ζείτε.

Ανώνυμος είπε...

αρχιδομούρη, εσύ δεν θελεις γλυκά όνειρα

τα γλυκά καρυδάκια σου είναι υπεραρκετά

Ανώνυμος είπε...

ρε ππουνιο ελα στη πρεσβεια γλιορα τζιε ενα ξερανουν τα τριανταφυλλα του λουκη!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Ανδρέας Χρίστου της Λεμεσού τι είδους δώρα πήρε από τον Λουκή; Γιατί στις 24/12/2009 τον ευχαριστούσε από την τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Του επέστρεψε τουλάχιστον την φύζα ο λυσσιάρης;

APXIΔ-ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ είπε...

Πάολα,μη γίνεσαι Ανώνυμος. Σε παρακαλώ, κράτησε επίπεδο.

ΠΑΟΛΑ είπε...

Με τον ίδιο τρόπο που θα μείνουν ΜΟΝΟ 50.000 έποικοι. Και ο νοών νοείτο.

Ανώνυμος είπε...

Αρχιδομούρη

πες μου πως θα φύγει με Διζωνική έστω και ένας έποικος.

Ανώνυμος είπε...

Αντικατοχικέ, βγήκες και συ με ψευδώνυμο και μιλώντας στον πλυθηντικό (γιατί άραγε;) απειλείς και υβρίζεις κι εσύ!
Κι εμείς όλοι καταλάβαμε και ποιός είσαι και τι εξυπηρετείς και από που κατάγεσαι. Αντικατοχικέ τάχα.

Εγώ θα έλεγα ντροπή σου κι εσένα που γράφεις και διαβάζεις σ αυτό το μπλοκ. Και δεν είναι μόνο αυτό. Όντας εσύ από ντζάκι έχεις και τη θέση και τη δύναμη να χύνεις το δηλητήριο σου και από τις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα κάθε μέρα, προσβάλλοντας έτσι το μεγαλύτερο μέρος του λαού μας εξυπηρετώντας δικά σου ιδιωτικά συμφέροντα.
Μην περιμένεις κοσμιώτερη αντιμετώπιση σου από τον απλό λαό σε τόπους διαδυκτίου που επιτέλους βρίσκει την ευκαιρία να εκφραστεί και ο πλέον ταπεινός και καταφρονεμένος πολίτης.
Και προ πάντων ΜΗΝ ΑΠΕΙΛΕΙΣ. Κατάλαβες;
Μια απλή βρισιά κοντά στο λουτρό αίματος που θα σου άρεσε να χύσει ο λαός μας είτε σε νέα εμφύλια διαμάχη, είτε σε νέο πόλεμο με τους Τούρκους δεν είναι τίποτε.
Αλλά μπροστά στο συμφέρον σου μάλλον δεν μετρά το αίμα! Μόνο τα λεφτά σας, η θέση σας, τα προνόμια σας! Που παρεμπιπτόντος τώρα τελευταία ονομάζονται "Κυπριακός Ελληνισμός". Όπως παλιά έτσι και τώρα!
Και μην ξιππάζεσαι όταν ο λαός, σου ανακλά τα μούτρα σου. Αυτά του δείχνεις αυτά σου δείχνει. Σαν καθρέφτης!

Αντικατοχικός είπε...

Ανώνυμε 1.51μμ.Μετέφερες μακριά τις
κουβέντες σου μόνο και μόνο για να καλύψεις ένα λάθος που έκανες την πρώτη φορά.Είναι καλύτερα να καταλάβεις το λάθος σου.Τα υπόλοιπα που γράφεις απλώς μου πιστοποείς όσα συμπέρανα για σένα.
Για τα υπερβολικά που γράφεις για αίματα κλπ,ακριβώς είναι για να αποφευχθούν απο κάθε πλευρά που εγω
κάνω τον δικόμου αγώνα.Ελπίζω σαυτό τουλάχιστο να συμφωνούμε.Αλλα οι βρισιές σου ακριβώς ανάβουν τα αίματα.Δεν βοηθούν.
Και ναι, είμαστε Έλληνες της Κύπρου
και είναι τιμή μας όπως και οι Τούρκοι της Κύπρου ας υπερηφανεύονται για την καταγωγή τους.Τι πρόβλημα υπάρχει με αυτό?
Αυτά και δεν θα επανέλθω ξανά, δεν χρειάζεται.Νάσαι καλά.

Ανώνυμος είπε...

Οκ! Αυτό το "Νάσαι καλά" στο τέλος μου άρεσε! Δεν θα σε ξαναβρίσω. Πρόσεχε όμως λίγο και σύ. Κάνε τον αγώνα σου, την αντιπολίτευση σου, με τρόπο που να μην προσβάλλεις αυτούς που εμείς τους αγαπάμε πολύ! Μα πάρα πάρα πολύ! Που χωρίς τη βοήθεια των οποίων πιθανόν να μην σε ήξερε κανένας σήμερα. Και μπορεί να τους χρειαστείς και στο μέλλον!
Νάσαι καλά κι εσύ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά δεν ντρέπεται ο Τριμικλιώτης κοτζάμ ακαδημαϊκός να λέει τέτοιες μαλακίες;