ΓΙΝΕ ΚΑΙ 'ΣΥ ΧΑΦΙΕΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ!!!

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010


Και να μεν κάμουμεν το Τμήμαν "Δ", έχουμεν κοτζιαμ Τμήμαν "Ε" στο Κόμμαν για δεκαετίες!

Το μήνυμα "γίνε και 'συ χαφιές, μπορείς" φαίνεται πως θα περάσει σιγά σιγά στους πιστούς της ακόλουθους σε πόλεις και χωριά το καθεστώς.

Επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά τις αναχρονιστικές, κρυφό (φανερο) φασιστικές του τάσεις και την αδυναμία του σε μεθόδους ολοκληρωτικών καθεστώτων.

Απ' ότι φαίνεται όμως η δράση της γνωστής 'Επαγρύπνησης' δεν αρκεί, ή είναι πολυέξοδη Έτσι οι κυβερνώντες, σύμφωνα με δημοσιεύματα, σκέφτηκαν να χρησιμοποιήσουν μούχτιν πράμαν: την Κ.Υ.Π.


Την πολιτική του ευέλικτου στο θέμα της καταστολής τω
ν αντιφρονούντων την έχουμε επισημάνει πολλές φορές. Δεν ξεχνάμε βέβαια τις προληπτικές συλλήψεις, τον 'αφοπλισμό του εθνοφρουρού', τα περι φυσικής εξόντωσης, την προσπάθεια φίμωσης εφημερίδων και ιστοσελίδων και όλα τα σχετικά. Μάλιστα πρόσφατα, από ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, δεχτήκαμε καταγγελία από αναγνώστη μας για 'Επαγρυπνίτη, που όταν τον άκουσε να εκφράζεται κατά της πολιτικής Δ. Χριστόφια έσπευσε να μάθει όσες περισσότερες πληροφορίες για αυτόν.




Από την εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ:

Επαναλειτούργησε το Τμήμα Δ’ για παρακολουθήσεις πολιτών

Big Brother
ξανά στην ΚΥΠ

Ιωνάς: Αυτά τα φαινόμενα δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά
Τους τελευταίους μήνες επαναλειτούργησε στην ΚΥΠ το Τμήμα Δ’, το οποίο στην ουσία έχει ως βασική αποστολή τις παρακολουθήσεις πολιτών ακόμα και γύρω από την ιδιωτική τους ζωή. Το Τμήμα Δ’ υπήρχε παλιά στην ΚΥΠ, αλλά σταμάτησε να λειτουργεί επί διακυβέρνησης Βασιλείου και διαλύθηκε επί διακυβέρνησης Κληρίδη. Ενόψει της επαναλειτουργίας του Τμήματος Δ’, ο πρόεδρος της Επιτροπής Νομικών Ιωνάς Νικολάου τονίζει ότι είναι αναγκαία η νομοθετική ρύθμιση του πλαισίου λειτουργίας της ΚΥΠ.


Στη σκιά του Τμήματος Δ’ της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών βρίσκονται οι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ο αντιπρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και πρόεδρος της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών Ιωνάς Νικολάου κατάγγειλε, μέσω της «Αλήθειας», ότι τους τελευταίους μήνες επαναλειτούργησε στην ΚΥΠ το Τμήμα Δ’ το οποίο στην ουσία έχει ως βασική αποστολή τις παρακολουθήσεις πολιτών ακόμα και γύρω από την ιδιωτική τους ζωή.
Όπως εξήγησε, ο κ. Νικολάου, το εν λόγω Τμήμα υπήρχε στην ΚΥΠ, αλλά στην ουσία σταμάτησε να λειτουργεί επί διακυβέρνησης Γιώργου Βασιλείου και εν τέλει διαλύθηκε επί διακυβέρνησης Γλαύκου Κληρίδη. «Τους τελευταίους μήνες, όμως», ανέφερε ο κ. Νικολάου, «το εν λόγω Τμήμα επανέρχεται στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης των κυπριακών μυστικών υπηρεσιών».
Ο αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ προχωρώντας ένα βήμα παρακάτω ανέφερε ότι «η έννοιά μας είναι κατά πόσο αυτό το Τμήμα αναπτύξει τις παλιές δραστηριότητές του όπου στην ουσία συγκέντρωνε πληροφορίες για τους πολίτες από τα πολιτικά τους φρονήματα μέχρι και κάποιες ενέργειες στις οποίες προέβαιναν».

Ο τρόπος λειτουργίας
Το Τμήμα Δ’ λειτουργεί στο πλαίσιο ενός δικτύου που αναπτύσσεται σε όλη την Κύπρο. Στο Τμήμα εργάζονται άτομα από κάθε γωνιά της Κύπρου (πόλεις αλλά και κοινότητες). Με αυτό τον τρόπο, ουσιαστικά συγκεντρώνονται τα στοιχεία που ζητούν τα μέλη της ΚΥΠ για να αξιοποιήσουν σε σχέση με τους υπό παρακολούθηση πολίτες. Ακόμα, το δίκτυο παρέχει κάποιες πληροφορίες σε σχέση με κάποια άτομα.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Νομικών τόνισε στην «Α» τα εξής: «Αντιλαμβάνεστε ότι αυτά τα φαινόμενα δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά. Για το λόγο αυτό είναι αναγκαία η νομοθετική ρύθμιση του πλαισίου λειτουργίας της ΚΥΠ».
Σημειώνεται ότι η ΚΥΠ είναι υπόλογη στον πρόεδρο της Δημοκρατίας για θέματα που σχετίζονται με τη συλλογή, την αξιολόγηση και την εκμετάλλευση πληροφοριών που αφορούν την ασφάλεια του κράτους. Η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών υπάγεται διοικητικά στο βοηθό αρχηγό Αστυνομίας στον Κλάδο Υποστήριξης. Σε κάθε επαρχία λειτουργούν κλιμάκια της ΚΥΠ με συγκεκριμένες ευθύνες και καθήκοντα. Τα κλιμάκια έχουν στενή επαφή με τον οικείο αστυνομικό διευθυντή και είναι υπόλογα στο διοικητή της ΚΥΠ για επιχειρησιακά και διοικητικά θέματα».
Με αφορμή το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της «Αλήθειας», την περασμένη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010 για ετοιμασία νομοσχεδίου με σκοπό την αυτονόμηση της ΚΥΠ, ο πρόεδρος της Επιτροπής Νομικών της Βουλής τόνισε ότι στο νομοσχέδιο πρέπει να ενσωματωθούν ουσιαστικά μέτρα ελέγχου των αρμοδιοτήτων της ΚΥΠ. Όπως έγραψε η εφημερίδα μας, στους κόλπους της Αστυνομίας συζητείται εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα το ενδεχόμενο αυτονόμησης των μυστικών υπηρεσιών της Δημοκρατίας ώστε να:
Πρώτο: Λειτουργεί με ανεξάρτητη διοίκηση και ξεχωριστό προϋπολογισμό.
Δεύτερο: Προσλαμβάνει προσωπικό.
Τρίτο: Έχει τα δικά της σχέδια υπηρεσίας.
Τέταρτο: Διαθέτει ανεξάρτητη δομή.



Σήμερα λοιπόν ακούσαμε και τα περι τμήματος 'Δ'. Ένα τμήμα που λαμβάνει πληροφορίες από διάφορα άτομα, σε πόλεις και χωριά... κάτι δηλαδή σαν 'Επαγρύπνηση', κρατικό όμως. Δηλαδή μπορεί ο γείτονας σας να καταγράφει τις ύποπτες κινήσεις σας, τις πολιτικές απόψεις που εκφράζετε, τις επισκέψεις που δέχεστε, τη μάρκα του καφέ και της ζιβανίας που πίνετε... επιστροφή στα 60's - 70's δηλαδή.

Το υπάκουον μου το Γριστόφκιαν εννά κουρντίσει τα συντροφιαν του να κάμνουσιν μεγάλο αρφόν για να βοηθήσουν το μιτσί του το αρφόν να ξαναγένει πρόεδρος τζιαι μετά να κάμουσιν μαζιν εκ περιτροπής τραγωδίαν

Με αυτό τον τρόπο συνεχίζεται η τρομοκράτηση των πολιτών, ειδικότερα των μη συντρόφων, ώστε να φιμωθεί και ο τελευταίος ελεύθερος νους και να πουληθούμε όλοι στην ίδια μας την ευημερία. Να σιωπούμε γιατί φοβόμαστε για τη δουλειά μας και το ψωμί των παιδιών μας, να λέμε μόνο 'μάλιστα, εντάξει, ναι', να απέχουμε από δημόσιες συζητήσεις, από την εμπλοκή στα κοινά, από τον σχολιασμό της επικαιρότητας. Να δηλώνει με χαρά ο ευέλικτος ότι θα μας πάρουν και τα σόβρακα οι 'αδελφοί μας' αλλά εμείς να φοβόμαστε τον 'μεγάλο αδελφό'.

Βεβαίως, είτε ευσταθούν οι πληροφορίες των δημοσιευμάτων, είτε όχι (το καθεστώς πάντως διαψεύδει), η ουσία είναι ότι η παρακολούθηση πολιτών μέσω Επαγρύπνησης, γίνεται εδώ και δεκαετίες!

Αυτό θα πεί προοδευτική κυβέρνηση, για δίκα
ιη κοινωνία! Όσον αφορά την δίκαιη λύση όμως, περί ορέξεως ... ιμάμ μπαϊλντί!



Καλή χρονιά

Για το Χριστόφιας-watch

Ευρυβιάδης

59 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιβεβαιώνεται πως το ΑΚΕΛ είναι το πιο φασιστικό κόμμα του κόσμου

Ανώνυμος είπε...

Βεβαίως.Έκαμενκαι το φασιστικό πραξικόπημα το 1974.

Τηλέμαχος είπε...

Κοπέλια στο epanenosi.com μιλάνε για ΟΛΑ ήρεμα και πολιτικά. Σημερα μιλανε για τις μοναδικες εναλλακτικες που υπαρχουν στη Δ.Δ.Ο. Αν εχετε διαθεση κοπελια της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ και λοιποί Ρηγες Ιοσίλιοι Φάληροι να πατε εκει να επιχειρηματολογησετε ψυχραιμα και πολιτικα. Εγω ουδέποτε συμφωνησα με την Ομοσπονδια και ουδεποτε ειδα τον Χριστοφια σαν τον ηγετη Λυσης. Και σεις ξεκινησατε να καμετε αντιπολιτευση αλλα με το στυλακι σας εχασατε τη μαπαν. Αν ενδιαφερει σας η Κυπρος και ο ελληνισμος βρειτε κουραγιο να καμετε παραγωγικη αντιπαράθεση ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε ρε νενέκια; Εν έχετε κίνηση και πάτε να κάμετε;

Ανώνυμος είπε...

Μα σαννα τζιε λιον διαφορετικη η ανρτηση που εχτες?? Γιατι αφαιρεσατε την πηγη σας (η αγαπημενη σας εφημεριδα Αληθεια) τζιε οτι ο οι ισχυρισμοι για επαναλειτουργεια του τμηματος Δ προερχοντε απο τον Ιωνα Νικολαου του ΔΥΣΗ? Μπραβο στην επιτροπη που αυτολογοκρινετε για να μην φαινεται οτι υποστηριζει τα λεγομενα του ΔΥΣΗ.
ΠοντικοΥποκριτες

Ανώνυμος είπε...

Γιωργάκης Πρέπει να απελευθερώσουμε την Κύπρο από εξαρτήσεις από τις μητέρες πατρίδες, από στρατεύματα κατοχής, από διαιρέσεις και τείχη».

Τουρκικά ΜΜΕ προτάσεις για το θέμα της διακυβέρνησης εν όψει των εντατικών διαπραγματεύσεων που αρχίζουν τη Δευτέρα επέδωσε χθες γραπτώς στον κ. Χριστόφια ο ειδικός σύμβουλος των Ηνωμένων Εθνών Αλεξάντερ Ντάουνερ. οι προτάσεις αυτές διαμορφώθηκαν στην Άγκυρα από το υπουργείο Εξωτερικών. Αποτελούνται από έξι σελίδες και έχουν τίτλο «Άνοιγμα καλής πρόθεσης της τουρκοκυπριακής πλευράς».

Πλαστήρας είπε...

Ακούσατε τις προτάσεις του Ταλάτ; Ο Ευέλικτος με την κατρακύλα που πήρε τα έκανε πελάφι! Δυστυχώς δικαιωθήκαμε! Οι συνεχείς και μονομερείς υποχωρήσεις από την πλευρά μας απλά ανοίγουν την όρεξη του Αττιλικού θηρίου το οποίο κομίζει τις προτάσεις του μέσω της μαριονέττας του, του Ταλάτ.

Ανώνυμος είπε...

den gamieste n asprisete paliofasistes pia

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΜ ΓΙΑΜ ΓΙΑΜ

ΤΥΡΑΚΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙ

ΓΙΑΜ ΓΙΑΜ

Ανώνυμος είπε...

1) Ας μη γελιόμαστε. Δεν υπάρχει καμιά αδιάσειστη απόδειξη εμπλοκής θεού ή θεών σε ανθρώπινες δραστηριότητες. Όλες οι σχετικές μαρτυρίες που διερευνήθηκαν επιστημονικά ως τώρα αποδείκτηκαν είτε στημένες παραστάσεις με ολοφάνερα κίνητρα ή οι μάρτυρες βρίσκονταν σε κατάσταση έκστασης, ύπνου, μέθης, επιληψίας, υποβολής, αυθυποβολής, φαντασιοπληξίας, πανικού, απελπισίας κλπ. Ποιό δικαστήριο θα δεχόταν τέτοιους μάρτυρες και τέτοιες μαρτυρίες; Αλλά και γιατί να χρειάζονται μάρτυρες ή μαρτυρίες; Αν υπήρχε θεός δεν θα γινόταν κάθε μέρα εύκολα αντιληπτός από όλους μας όπως ο ήλιος ή ο αέρας;

2) Υπάρχουν χιλιάδες διαφορετικές θρησκείες ή θρησκευτικές αιρέσεις με εκατομμύρια φανατικούς πιστούς η κάθε μια. Πολλοί απ' αυτούς μαρτυρούν και προσωπικές επαφές ή εμπειρίες με τις θεότητες που υποστηρίζουν. Απορρίπτουν όμως με μίσος όλους τους άλλους. Ποιον να πιστέψεις; Ποιος λέει την αλήθεια; Ποιος είναι ο αληθινός θεός; Ποιος θεός ή ποιοι θεοί; Αν υπήρχε θεός δεν θα διέλυε όλη αυτή τη θρησκευτική σύγχυση;

3) Με την εξέλιξη της ιστορίας ο ρόλος των θεών μειώνεται. Αυτό γίνεται γιατί η ανθρώπινη γνώση και αντίληψη αντικαθιστά σιγά-σιγά τις θρησκευτικές τερατολογίες απλών φυσικών φαινομένων. Στο επίπεδο που έφτασε σήμερα η επιστήμη, οι θεϊκές δραστηριότητες περιορίζονται μόνο στα πράγματα που σήμερα δεν αντιλαμβανόμαστε ακόμη πολύ καλά. Δηλαδή το υπόλοιπο που έμεινε από τους θεούς θα ελαττώνεται ακόμη περισσότερο καθώς η άγνοια θα αντικαθίσταται από τη γνώση που θα παρέχει η επιστήμη. Αν υπήρχε θεός δεν θα μας έλυε έστω και ένα παγκόσμιο πρόβλημα της εποχής μας όπως ο καρκίνος ή το έιτζ;

4) Θα ήταν παράλογο αν μπροστά στο ερώτημα ποιος δημιούργησε το σύμπαν δεχόμασταν τη θρησκευτική άποψη περί δημιουργού θεού. Θα είχαμε τότε μεγαλύτερα και ατέλειωτα ερωτήματα όπως ποιος είναι ο δημιουργός του δημιουργού θεού κλπ. Η απάντηση ότι τάχα ο θεός υπήρχε πάντα είναι μονάχα πονηρή υπεκφυγή. Γιατί να μην είναι το σύμπαν που υπήρχε πάντα; Διαπρεπείς επιστήμονες με πολύχρονες και πολύπλευρες μελέτες δηλώνουν ότι το σύμπαν λειτουργεί από μόνο του και δεν εντοπίζεται πουθενά ανάγκη θεϊκής βοήθειας γι' αυτή τη λειτουργία. Μέσα σ' αυτό από την αλληλεπίδραση γνωστών και μετρήσιμων φυσικών δυνάμεων κάθε μέρα καταρρέουν παλιοί κόσμοι και από τα συστατικά τους σχηματίζονται νέοι. Είναι δε σίγουρο ότι και ο δικός μας κόσμος θα κλείσει τον κύκλο του κάποτε για να δώσει κάτι καινούργιο. Η αρχαιοελληνική αρχή που λέει ότι τίποτε δε χάνεται τίποτε δε δημιουργείται απλώς όλα μεταβάλλονται φαίνεται να μας απαντά πολύ ικανοποιητικά στο περί δημιουργίας ερώτημα. Αυτή η αρχή είναι αποδεκτή από την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα ως η μία και μοναδική αλήθεια. Αν υπήρχε θεός δεν θα έπρεπε οι πιο πειστικές απαντήσεις να προέρχονται απ' αυτόν;

Ανώνυμος είπε...

5) Στην παιδική μας ηλικία πιστεύαμε στην ύπαρξη του Άη Βασίλη, του σούπερμαν, του ταρζάν, του δράκουλα, της κακιάς μάγισσας κλπ και στην ύπαρξη του θεού, του σατανά, των αγγέλων και τόσων άλλων φανταστικών οντοτήτων. Με την ενηλικίωσή μας τους πρώτους τους τοποθετήσαμε στα παραμύθια, τους δεύτερους γιατί όχι; Επειδή απλά και μόνον κάποιοι επ’ αμειβή έχουν ως επάγγελμα να μας διατυμπανίζουν συνέχεια ότι αυτοί είναι τάχα αληθινοί; Αν υπήρχε θεός δεν θα βοηθούσε τους ναυαγούς του Τιτανικού ή τα παιδιά της Αιθιοπίας;

6) Η πίστη για αθανασία της ψυχής, για συντριβή του κακού, για ανάσταση, για τελική κρίση και δικαίωση, για παράδεισο και κόλαση, για μετενσάρκωση κλπ που καλλιεργούν πολλές θρησκείες, δεν είναι τίποτε άλλο από κερδοφόρες εφευρέσεις πονηρών και λαοπλάνων ανθρώπων. Μηδέν παρά χρήμα γίγνεται βοά ο φωτοδότης Ελληνικός λόγος από τα βάθη των αιώνων. Οι εφευρέσεις αυτές ασκώντας ακατανίκητη γοητεία αλλά και βαρύτατη ψυχολογική πίεση σε αμόρφωτους, ονειροπαρμένους, ευσεβοποθιστές, ψυχολογικά ασταθείς, απελπισμένους, καταπιεσμένους και εύκολους να θυματοποιηθούν ανθρώπους, εξασφάλισαν στους εφευρέτες τους αμύθητα πλούτη, εξουσίες και προνόμια. Το όνομα τους αντί στον σκυβαλλότοπο της ιστορίας, γράφτηκε με χρυσά γράμματα από τους κατοπινούς κληρονόμους τους στην ταυτότητα πολυπληθών εθνών, και με το αίμα των τυφλών οπαδών τους εξακολουθεί ακόμα και σήμερα, να τροφοδοτείται το τέρας του θρησκευτικού φανατισμού και της μισαλλοδοξίας. Άν υπήρχε θεός δεν θα σταματούσε τους πολέμους και τα εγκλήματα με θρησκευτικά τουλάχιστον κίνητρα;

7) Μόνο ένα μικρό μέρος των λεγομένων θεϊκών γραφών αποτελεί προϊόν σοβαρής φιλοσοφικής αναζήτησης. Συνήθως οι γραφές αυτές περιέχουν αντιφάσεις και αερολογίες, αχρείαστες προτροπές, ανόητες απαγορεύσεις, αποτρόπαιες καταδίκες και απάνθρωπες απειλές. Η γνώση τους εξαντλείται σε παιδικού επιπέδου παραμυθολογήματα, ανεκπλήρωτες προφητείες, ημιμάθεια και δεισιδαιμονίες. Το σχήμα και η ηλικία της γης, η εξέλιξη των ειδών και του ανθρώπου, οι δυνάμεις και οι διεργασίες της φύσης, η ύλη και η ενέργεια, οι λεγόμενες ψυχικές και άλλες ασθένειες, είτε αγνοούνται εντελώς, είτε ερμηνεύονται διαφορετικά από θρησκεία σε θρησκεία. Βέβαια ούτε καν υποψιάζονται την πραγματικότητα που αποδεικνύεται από τα ευρήματα της αρχαιολογίας, της γεωλογίας, της ιατρικής και τόσων άλλων επιστημών και φυσικά προκαλούν τον γέλωτα. Άν υπήρχε θεός δεν θα ενημέρωνε καλύτερα τα βιβλία του;

Ανώνυμος είπε...

Στις καινούργιες προτάσεις Ταλάτ, made in Turkey, ζητειται να ισχύουν οι 4 ελευθερίες που ισχύουν για τους καλαμαράδες και για τους Τουρκους πολίτες.
Η διαφορά είναι ότι ελάχιστοι θέλουν να έρθουν απο την Ελλαδα στην Κυπρο, ενω ήδη στα κατεχόμανα ζουν 200,000 εποικοι και πιθανότατα να μα κατεβούν άλλοι τόσοι.
Το σχέδιο Ανναν προέβλεπε περιορισμό στον αριθμό καλαμαράδων ή Τούρκων που θα μπορούσαν να εγκατασταθούν στο μέλλον στην Κυπρο.
Τότε πολλοί έλεγαν, ποιος μας εξασφαλίζει ότι οι Τουρκοι θα σεβαστούν αυτή την πρόνοια.
Τώρα 5 χρόνια μετά, προσπαθούν να εξασφαλίσουν την παραμονή όλων των εποίκων και να νομιμοποιήσουν πιθανή κάθοδο άλλων.

Τουλάχιστον σε αυτό το θέμα οι απαιτήσεις έγιναν χειρότερες για εμάς.

Αποδυκνείεται όρι ο χρόνος δουλεύει εις βάρος μας και ότι ο μακροχρόνιος (στον οποίο αναφέρθηκε και ο αρχιεπίσκοπος προσφατα) ειναι μια μαλακία.

Ανώνυμος είπε...

Τις ορέξεις της Τουρκίας δεν τις άνοιξε φυσικά ο "μακροχρόνιος" αλλά ο "βραχυχρόνιος" του αρχιπροδότη Χριστόφια ο οποίος τα δίνει όλα και αφού είδαν οι Τούρκοι πως ξεπουλά τα πάντα το προδοτάκι τρέχουν να ψωνίσουν.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ ΘΕΜΑ. Η ΑΚΕΛΙΚΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΜΕΤΑΘΕΤΕΙ ΑΠΟΛΥΕΙ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΚΕΛΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΧΙ. ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΕΛ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΥΕΛΙΧΤΟΥ (ΜΕ ΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΕΝΑΕΡΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ) ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 78% (70% ΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΙΚΩΝ ΚΑΙ 50% ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ) ΕΧΟΥΝ ΣΠΥΡΕΙ ΠΑΝΙΚΟ. ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
ΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΣΑΚΕΛ, ΔΗ.ΚΟ ΚΑΙ ΕΔΕΚ ΣΩΠΑΙΝΟΥΝ ΕΧΤΟΣ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΕΞΕΡΕΣΕΩΝ ΑΒΕΡΩΦ, ΙΩΝΑΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ(ΚΑΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΙΩΠΗΣΕ) ,ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΙ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ.
ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΕΔΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΑΚΕΛΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΥΠΟΨΙΕΣ ΟΤΙ ΤΑΣΣΟΝΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΚΕΛΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΛΛΑ ΑΠΛΠΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΙΣ ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΠΑΓΡΥΠΝΙΤΩΝ. ΑΡΧΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ. Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ Η ΑΚΕΛΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΤΛΠ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΑΝ ΣΕ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ 4ο ΕΞΑΔΕΛΦΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΩΝ(ΠΑΛΙΑ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 3 ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΑΚΕΛ) ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ SILLY-ΚΙΟΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΑΡΑ ΚΥΡΙΩΣ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ 3 ΚΑΙ 4 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΑΝΤΗΠΟΙΝΩΝ.ΠΡΟΣ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ,ΟΙ ΕΠΑΓΡΥΠΝΙΤΕΣ ΗΤΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ. ΙΔΙΕΤΑΙΡΟ ΖΗΛΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΛΕΜΕΣΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΕΟ.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΤΗΝΕΤΑΙ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΚΕΛΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ, ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ, ΝΟΥΘΕΣΙΑΣ, ΑΠΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ. ΙΔΙΕΤΑΙΡΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ "ΟΧΙ" ΚΑΙ ΤΟΥ "ΝΑΙ". Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠ , ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΔΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ. ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ (ΠΑΦΟΣ,ΛΕΜΕΣΟΣ) ΤΑ ,ΕΛΗ ΤΗΣ ΚΥΠ ΑΛΛΞΑΝ ΟΛΑ. ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΚΥΠ ΠΟΥ ΣΥΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΛΩΜΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΔΡΩΘΗΚΑΝ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΑΣΣΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΕΝΕΡΓΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ "ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ" ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ - ΝΟΥΘΕΣΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΧΙ. ΑΠΟ ΦΙΛΙΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ΑΠΕΙΛΕΣ, ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ-ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕΙΣ.ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΡΓΙ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΑ 2 ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΓΕΙΑΣ. ΤΟ ΥΠ.ΑΜΥΝΑΣ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ-ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕΙΣ "ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩ" ΑΡΧΙΣΕ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ ΝΟΥΘΕΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΟΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΧΙ, ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ,ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΜΕΡΩΝ ΑΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΝ. ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΟΧΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΗΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΑΚΕΛΙΚΗ ΝΕΝΕΚΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ. ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ,ΑΦΟΥ Ο ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΝΕΟΝΕΝΕΚΟ-ΝΕΟΧΡΙΣΤΟΦΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ. ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ.ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΕΣΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. Ο SILLY-ΚΙΟΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ (ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΕΙΔΑΝ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΚΟΥΛΛΑΣ) ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΣΕΙΣ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΕΨΙΜΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ PET ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΔΑΣ. Η ΣΩΤΗΡΟΥΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΡΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΠΕΙ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΣΙΩΠΟΥΝ.....

Ανώνυμος είπε...

Ο μακροχρόνιος είναι δώρο για την Τουρκία.

Η στρατηγική τους γίνεται πολύ εύκολη.

1. Εμπεδώνουν την κατοχή, με πληθυσμιακή έκρηξη, επιμίξεις με έποικους και πλήρη καταστροφή ελληνικού πολιτισμού
2. 'Εχουν την πολυτέλεια να περιμένουν, βοηθούμενοι από την ραγδαία οικονομική και πληθυσμιακή ανάπτυξη της Τουρκίας (τουρκία στους G20 και 70 εκατομμυρια)
3. Η Ελλάδα, συνεχώς απομακρύνεται και ασχολείται με τα δικά της (σταθερή στα 11 εκατομμυρια και δημοσιονομικα προβλήματα)
4. Οι Τουρκοι κατεβαίνουν στις συνομιλίες παριστάνοντας τους διαλλακτικούς. Ξέρουν ότι οι κόκκινες γραμμές των ελληνοκυπρίων ψηφοφόρων είναι πολυ μακριά και ότι και να έρθει στο τραπέζι θα απορριφθεί.
5. Ξέρουν ότι η ΔΔΟ δεν θα γίνει ποτέ αποδεκτή από εμάς, γιάυτό επιμένουν σε αυτή
6. Με την πάροδο του χρόνου προσθέτουν περισσότερες μαξιμαλιστικές θέσεις και τείνουν προς την συνομοσπονδία, ξέροντας ότι δεν θα δεκτούμε
7. Προκαλούν τον εθνικισμό μας, με κατά καιρούς συμβάντα, (Ισαακ, Σολωμού, Λιμνήτης κτλ) για να απομακρύνουν περισσότερο και να κάνουν λαϊκισμό οι δικοί μας πολιτικοί και να νομίζουμε πως τάχα αντιστεκόμαστε
8. Προωθούν σταδιακή αποενοχοποίηση της Τουρκίας, με προηγούμενο το ΟΧΙ μας στο Ανναν, και πιθανότατα και άλλα ΟΧΙ στο μέλλον.
9. Χρησιμοποιούν τις συμμαχίες τους άριστα μέσα στον ΟΗΕ. (Χανεϊ, Ντάουνερ)
10. Ενισχύουν την επιρροή της Τουρκίας με κατασκευή αγωγων ενέργειας.

Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν και άλλα πολλά.

Εμείς τι κάνουμε και τι ελπίζουμε; Ότι θα έρθει κάποιος να τραβήξει το αυτί της Τουρκίας; Οτι η Ευρώπη θα πάρει το μέρος μας ή ότι έχει και το μηχανισμό να επιβληθεί αν το θελήσει; Πώς; Τον ΟΗΕ τον είδαμε από το Αννάν και τώρα φωνάζουμε όχι άλλες επιδιαιτησίες!! Αρα ξερουμε ότι ο διεθνής οργανισμός 193 χωρών δεν είναι εμπιστοσύνης για τα δίκαια μας...
Ποιος φταίει για αυτή την κατάντια;
Όλοι ανεξαιρέτως οι Ελληνοκύπριοι ηγέτες, που είχαμε ανέκαθεν. Κανένας δεν έλυσε το πρόβλημα και αντιθέτως τα πράγματα οδηγούνται από το κακό στο χειρότερο.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ-
ΜΑΓΚΕΣ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΡΑΚΤΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΟΣ, ΠΕΣ ΤΕ ΤΟ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ ΤΟΥ ΚΑΚΟΜΑΖΑΛΟΥ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΚΕΙ ΑΜΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΨΥΧΗΝ ΠΟΤΖΕΙ ΣΤΟ ΝΕΝΕΚΙΑ.ΚΟΜ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝ ΛΙΒΑΝΙΖΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΜΝΕΙ Ο ΜΙΧΑΗΛ. 20 ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ 18 ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ...ΦΙΛΕ ΜΟΥΑΧΑΧΑ ΜΕ ΣΥΧΩΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δεύτερη διαγραφή ανάρτησης. Μα γιατί τρέμετε την αντίθετη άποψη;

APXIΔ-ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ είπε...

Με το νου σας κάνετε μπαιράμι, κατατροπώνετε την Τουρκία και αυτοικανοποιείστε. Περαστικά σας.

Ανώνυμος είπε...

Μα που ποτε η επιτροπη δημοσιευει αποσπασματα που την ναινεκικη αληθεια?? ξαφνικα αγαπησατε τον χασικο??

ΕΠΟΙΚΟΣ Νο. 2010 είπε...

Αντί να μιλήσετε για το κόμμα της τρομοκρατίας, το κόμμα που ψηφίζετε ρε αρχινενέκια, επείραξε σας που η επιτροπή αναδημοσίευσε κάτι από την αλήθεια;

Μιλάτε ρε για το θέμα και μεν κάμνετε σαν τα μωρά...σήμερα παρακολουθούν μας εμάς που εψηφίσαμε ΟΧΙ, αύριο ποιος ξέρει πως θα έρτουν τα πράματα; μπορεί να σας παρακολουθούν κι εσάς.

Ανώνυμος είπε...

ΚΗΡΥΚΑ,
Ώρα να ξυπνήσεις μάνα μου, άτε να πάρεις τα κορνφλεηκς σου. Άτε κούσιουνε μου τζι' εξημέρωσεν. Ετζιοιμήθηκες καλά. Άτε άσσικτηρ!
Γάρε τζιόλις.

ΠΑΟΛΑ είπε...

Αγαπητοί υποστηρικτές της πολιτικής Χριστόφια.

Γιατί υπεκφεύγετε;

Ο σύντροφος και αδελφός σας Ταλάτ έκανε προτάσεις. Τι χαμπάρια;

Πάμε καλά;

Έρχεται λύση και επανένωση;

Αλόου!

Ανώνυμος είπε...

φοασε να μεν σε κοψουν σε προσωπικες στιγμες ρε εποικε?

ΠΠΟΥΝΙΟΣ είπε...

Συναγωνιστές, σύντροφοι και λοιπά νενέκια καλησπέρα.

Απ'ότι βλέπω ο κάθε ανόητος ανώνυμος ανανιστής γράφει ότι γελιότητα του κατεβεί και νομίζει πως μας πιάνει και αδιάβαστους.

Ανώνυμος είπε...

Αντί να στοχεύουμε στην ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, με εμμονή, επιμονή και υπομονή...
αναμασούμε συνθήματα τύπου ΔΔΟ με "ευχές για το σύντροφο Ταλάτ, εδέκτηκε την ο Μακάριος, υπόγραψε ο Τάσσος, θα γίνουμε αναξιόπιστοι" και άλλα φοβικά σύνδρομα.

Κουτορνίθια του ΑΚΕΛ.
Η ΔΔΟ ουδέποτε θα γίνει αποδεκτή.
Η Κύπρος θα λυτρωθεί όταν βρεθεί ένας Ηγέτης που θα κτυπήσει το χέρι του στην τράπεζα της ΕΕ και θα τερματίσει τα ευρωπαικά όνειρα της Τουρκίας για πάντα.

Ο Χριστόφιας θα γραφτεί στην Ιστορία ως ο ακατάλληλος που εξελέγη υπό περιστασιακή πλειοψηφία και οδήγησε το Κυπριακό στο χείλος της καταστροφής.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΝΑ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ!!! ΓΟΥΑΟ!!! ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ!!!! ΓΟΥΑΟΟΟ!!! ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟΟΟΟ!!! ΓΟΥΑΟΟ!!! ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ!!!! ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!
ΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ? ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ? ΜΑ ΠΟΥ ΕΝ ΤΟ ΔΑΣΟΣ? ΑΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΜΑ ΚΟΙΤΑΖΑΜΕΝ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ...
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΚΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΓΡΥΠΝΠΟΥΛΑ ΤΑ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΠΛΙ ΝΑ ΑΠΟΡΠΟΣΑΝΑΤΑΟΛΙΣΟΥΝ ΜΕ ΑΣΧΕΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΕΣ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΝ ΚΑΡΑΜΕΛΛΑ. ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ. ΕΧΕΤΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΤΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ? ΜΠΑΑΑΑ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΝ ΠΙΠΙΛΛΑΤΕ ΑΣΧΕΤΕΣ ΚΑΡΑΜΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΡΙΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΤΕ. ΕΣΕΙΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΤΕ . ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Σύντομα στο Χριστοφιας γουοτς ο πιο ευελικτος Κύπριος όλων των εποχων.

Δεν μιλάμε για τον Λιλλήκα ούτε για τον Γαρογιάν. Μιλάμε για το Χρίστο Κληρίδη, ΝΥΝ στέλεχος του ΔΗΣΥ (ΧΑ ΧΑ).


Ο κύριος Κληρίδης, παρακάπτοντας όλα αυτα τα οποία έλεγε, σκέφτηκε την τσέπη του και πηγε στο ΔΗΣΥ.

Οποιος βρει πιο ευελικτο κύπριο πολιτικό από αυτόν τοτε κερδίζει ένα κομμάτι τυράκι...

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

OH MY GOD.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΡΥΠΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΜΑΘΑΝ. ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ.
"ΚΗΡΥΚΑ,
Ώρα να ξυπνήσεις μάνα μου, άτε να πάρεις τα κορνφλεηκς σου. Άτε κούσιουνε μου τζι' εξημέρωσεν. Ετζιοιμήθηκες καλά. Άτε άσσικτηρ!
Γάρε τζιόλις."
ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΝ. ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ.
ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΠΑΛΛΙΚΑΡΑΚΙ ΜΟΥ? ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΕΙΣΑΙ. ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΠΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ.
ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ? ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ? ΜΠΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Σύντομα στο Χριστοφιας γουοτς ο πιο ευελικτος Κύπριος όλων των εποχων.

Δεν μιλάμε για τον Λιλλήκα ούτε για τον Γαρογιάν. Μιλάμε για το Χρίστο Κληρίδη, ΝΥΝ στέλεχος του ΔΗΣΥ (ΧΑ ΧΑ).


Ο κύριος Κληρίδης, παρακάπτοντας όλα αυτα τα οποία έλεγε, σκέφτηκε την τσέπη του και πηγε στο ΔΗΣΥ.

Οποιος βρει πιο ευελικτο κύπριο πολιτικό από αυτόν τοτε κερδίζει ένα κομμάτι τυράκι...

ΠΑΟΛΑ είπε...

Αγαπητοί υποστηρικτές της πολιτικής Χριστόφια.

ΞΑΝΑΡΩΤΩ:

Ο σύντροφος και αδελφός σας Ταλάτ έκανε προτάσεις.

Πάμε καλά;

Έρχεται λύση και επανένωση;

Ζάβαλλι μου τζιαι να φκει ο Έρογλου...

Αλόου!

Ρήγας είπε...

Από Φιλελεύθερο:

===================================
Λευκωσία: Άγνωστοι κατέβασαν και πέταξαν την ελληνική σημαία που κυμάτιζε μαζί με την κυπριακή στον τάφο του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, Τάσσου Παπαδόπουλου.

Τη σημαία εντόπισαν γύρω στις 8 το πρωί πίσω από το περιτοίχισμα του κοιμητηρίου δύο αστυνομικοί της προσωπικής φρουράς της οικογένειας του τέως Προέδρου, οι οποίοι κάθε πρωί περιποιούνται τον τάφο και ανάβουν το καντήλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σημαία αφαιρέθηκε από τον ιστό αφού πρώτα οι άγνωστοι έκοψαν τα σχοινιά.

Στη σκηνή, η οποία έχει αποκλειστεί διεξάγονται εξονυχιστικές έρευνες από άνδρες της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας του Αρχηγείου και τους ανακριτές που εξετάζουν την υπόθεση της κλοπής της σορού τους τέως Προέδρου.
===================================

Μήπως το έκανε κι'αυτό η οικογένεια; Οι φίλοι του; Οι συγγενείς του; Οι οπαδοί του; Ο αρχιεπίσκοπος; Ο Φτωχόπουλλος;

Ας περιμένουμε να δούμε τί θα γράψει ο Μιχαήλ ή ο Κωνσταντίνου -- ή ο Δρουσιώτης.

Όχι τίποτε άλλο. Αλλά αν μέρα κάποιος κατεβάσει την Κυπριακή σημαία ή την κάψει (όπως συμβαίνει αλλού), οι κυβερνώντες και τα κόμματα και οι παράγοντες και οι ευαίσθητοι δημοσιογραφίσκοι και οι διάφορες ξιππασμένες μπλογκοκυπραίες θα δείχνουν ΟΛΟΙ την ίδια ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ;

Απλώς ρωτώ. Διότι μια μέρα -- και αυτή η μέρα ίσως να έρθει πιο σύντομα απ'ότι κάποιοι νομίζουν, ίσως να αρχίζουν να συμβαίνουν παρόμοιες πράξεις με άλλα σύμβολα. Και εγώ είμαι κάθετα εναντίον αφού οι δύο σημαίες εκφράζουν διαφορετικά πράγματα αλλά και για πολλούς άλλους λόγους, αλλά ΟΛΟΙ οι πιο πάνω ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ θα είναι ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.


Ρ.

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι της επιτροπής έχω να κάνω μια καταγγελία. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν καταλάβουν τα γραφεία Δ και Ε και πως αλλιώς τα λένε ,ποιος είμαι. Σε λίγους μήνες συνταξιοδοτούμαι όποτε ευτυχώς ούτε ανάγκη τους έχω ούτε να του ανέχομαι πρέπει. Αμέσως μετά την εκλογή του κυρίου Χριστόφια στο υπουργείο Εσωτερικών μας έφεραν με απόσπαση ενώ δεν υπήρχε στην πραγματικότητα θέση, μια νεαρή συνάδελφο από το υπουργείο Εμπορίου. Λίγο μετά η απόσπαση έγινε μετάθεση και ακλούθησε και προαγωγή. Η εν λογά νεαρή συνάδελφος κόμπαζε για την στενή της φιλία και προσωπική σχέση με τον κ. Άντρο Κυπριανού του Ακελ και τις υπηρεσίες που πρόσφερε στο Ακελ ενώ ήταν στο υπουργείο Εμπορίου και στον ίδιο τον Άντρο Κυπριανού . Την σκανδαλώδη μετάθεση-προαγωγή ακλούθησε μετάθεση στις Βρυξέλλες, θέση με τεράστια ωφελήματα. Μια θέση την οποία διεκδικούσαν αρκετοί άξιοι συνάδελφοι με αρχαιότητα κτλπ. Δεν κρίνω τις ικανότητες της συναδέλφου η οποία εξασφάλισε τις μεταθέσεις και την προαγωγή ως επιβράβευση για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στο Ακελ και τον κ. Άντρο Κυπριανού, αλλά διαβάζοντας τις καταγγελίες σας δεν μπορούσα να μην αναφέρω και το συγκεκριμένο περιστατικό της Συλικιωτικης Ακελικης νοοτροπίας. Επαναλαμβάνω σε πολύ λίγους μήνες βγαίνω στη σύνταξη για αυτό και δεν φοβάμαι να μιλώ και όντος και εκτός υπουργείου. Εν πάση περίπτωση δεν δειλιασα όταν μετά το πραξικόπημα οι ένοπλοι πραξικοπηματίες ήρθαν στο σπίτι μου να με συλλάβουν, δεν θα φοβηθώ τον Συλικιωτην.

Ανώνυμος είπε...

Να σας χύσουν στο στομα απο το ΔΗΣΥ θα το κάνετε γαργαρα ρε μπασταρτόπαιδα ...

Ούλλο σκοπιμότητες είσαστε ρε καραγκιόζηδες, δεν πειραζει όμως ...αυριο θέλω να δω τι θα λέτε που θα "φκάλετε" πρόεδρο της Κύπρου τον Αναστασιάδη ....

Στρώνετε του το χαλί κατάλληλα και ο ΔΗΣΥ τρίφκει τα χεράκια του, την ίδια στιγμή που οι αδαείς και συμφεροντολόγοι πλουτοκράτες της ΕΔΕΚ και ΔΗΚΟ έχουν μετατρεψει τα κόμματα τους σε σκουπιδάκια ....

ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ
ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΝΥΠΟΘΕΤΟΙ!!!
ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΠΑΤΕ !!

Ανώνυμος είπε...

ωραία...Ο ιωνάς λέει πως επαναλετουργεί το τμήμα Δ που λειτουργούσε επί σπύρου κυπριανού...
η κυβέρνηση διαψεύδει....κάποιος που τους 2 λέει ψέματα...
εχτό που το τι "λέει" ο ιωνάς του ΔΗΣΥ, εν πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν όντος ισχύει πρωτού αρχίσουμε τις κλανιές?

Ανώνυμος είπε...

Εν εκατάλαβα ρε Ανώνυμε 2:05, δηλαδή σήμερα που εν πρόεδρος το alter ego του Αναστασιάδη, ήντα καρτεράς να φκει ο Νίκαρος για να δεις ήντα μπου να γίνει.

Βλέπε σήμερα τζαι το ίδιο μασκαραλίκι ένι.

Ανώνυμος είπε...

Τα αδέρφια μας οι Τούρκοι!!

«Στο νέο εταιρικό κράτος, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος θα έχουν δικαίωμα βέτο για τις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου».
«Το FIR του ‘τουρκικού ιδρυτικού κράτους’ θα συμπεριλαμβάνει τον εναέριο χώρο του Βορρά και το FIR του ‘ε/κ ιδρυτικού κράτους’ τον εναέριο χώρο του Νότου».
«Για την προστασία της ισορροπίας Τούρκων-Ελλήνων στο νησί, θα πρέπει και οι Τούρκοι πολίτες να απολαμβάνουν τα δικαιώματα που απολαμβάνουν και οι Έλληνες πολίτες. Οι Τούρκοι πολίτες θα πρέπει να έχουν στο νέο κράτος δικαίωμα ελεύθερης εγκατάστασης, απόκτησης ακινήτων και εργασίας».

Ανώνυμος είπε...

Με λίγα λόγια 70.000.000 ΤΟΥΡΚΟΙ πολίτες να έχουν στο νέο κράτος δικαίωμα ελεύθερης εγκατάστασης, απόκτησης ακινήτων και εργασίας.

Μπράβο Χριστόφια τα κατάφερες η λύση ήταν να γίνουμε επαρχία της Τουρκίας!

Ανώνυμος είπε...

Μα αφού εμείς φταίμεν

Ανώνυμος είπε...

Σύντομα στο Χριστοφιας γουοτς ο πιο ευελικτος Κύπριος όλων των εποχων.

Δεν μιλάμε για τον Λιλλήκα ούτε για τον Γαρογιάν. Μιλάμε για το Χρίστο Κληρίδη, ΝΥΝ στέλεχος του ΔΗΣΥ (ΧΑ ΧΑ).


Ο κύριος Κληρίδης, παρακάπτοντας όλα αυτα τα οποία έλεγε, σκέφτηκε την τσέπη του και πηγε στο ΔΗΣΥ.

Οποιος βρει πιο ευελικτο κύπριο πολιτικό από αυτόν τοτε κερδίζει ένα κομμάτι τυράκι...

Ανώνυμος είπε...

Τυράκι-Τυράκι να φάει το Ποντικάκι

Γιαμ-Γιαμ

Ανώνυμος είπε...

file anonime 2.05 sostos o stoxasmos soy alla agapite moy zoume sthn kipro ena mikro topo, oloi kseroume, mathenoume apo filous an den to zoume oi idioi thn akelokratia ton ekfovismo pou epikrati anamesa stous kivernitikous, afta pou eginan, ginonte kai distixos tha ginoun. an to grafio pou leh o kirios ionas den litourgisi den simeni tipota. den simeni oti ola afta dne ginonte. o kirios apo to ipourgio esoterikwn pio pano ekane kataggelia, o khrykas to idio. episis o kathenas mas ite to ezise afto toys telefteosu 18 mines ite sigoura kapios gnostos mas empistos to perase. as min strouthokamilizoume file. ola afta distixos ginonte. o strouthokamilismos den ine kalo prama. strouthokamilizan oi makariakoi to 74 oti taxa mou dne ginete sior na kamoun praksikopima, ke tous piasan sto ipno, strouthokamilizame oloi meta oti den ginete sior oi tourkoi na kamoun isvoli ke oriste, strouthokamilizame oloi oti dne ginetes sior na anakiriksoun psevdo-kratos oi attiles ke na ta eki pale. iparxi to provlima file.
anonime athirostome 1.57. ma ti empathia afth me ton sinkiverniti anastasiadi? tha se mallosoun oi ipolipoi epagripnites. tsou tsou kako na les etsi logia gia to sikivenriti. sto kato kato athirostome neaniske afou o xristofias tora ine thn diaxroniki politki tou Nikou sto kipriako pou eksaski, th Nikos th Xristofkias?
Lakis.

Ανώνυμος είπε...

Οι προτάσεις που κατέθεσε ο Ταλάτ για τη διακυβέρνηση της Κύπρου στις συνομιλίες που βρίσκονται σε εξέλιξη φαίνεται ότι εξόργισαν τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Δ.Χριστόφια, ο οποίος έκανε λόγο για...


“προτάσεις που ετοιμάσθηκαν στην Άγκυρα”. ταυτόχρονα ο Κύπριος πρόεδρος απηύθυνε έκκληση στην Τουρκία για επικράτηση της λογικής…

Ανώνυμος είπε...

Επιβεβαιώνεται πως το ΑΚΕΛ είναι το πιο φασιστικό κόμμα του κόσμου

ουλλου του κοσμου όμως , ετσι φασιστικο κομμα εν εξαναγινηκε , δηλαδη φκαλλει το σχοινι και το παλλουτζι , ως τζιαμε που εν παει , εν κακοι , εν κακοι εν κακοι , παλιοκουμμουνιστες , φτου 666 φτου 666 ουστ απο δώ

Ανώνυμος είπε...

μα αφού ο πρόεδρος τα έλεγε τόσο απλά, θα πω του αδελφού μου του ταλάτ έλα να τα βρούμε, λύση κυπρίων από κύπριους...και αναρωτιέσαι, πόσο κύπριος είναι κάποιος (ταλατ) ο οποίος υποκινείται με βάση το συμφέρον της τουρκίας παρά του ίδιου του τόπου του??? φίλε χριστόφια, ανακάλυψες την ταχινόπιτα????ότι δηλαδή οι τ/κ υποκινούνται από την άγκυρα? κρίμα οι χοροί και τα τραγούδια και τα δάκρυα επαναπροσέγγισης που ρίχνατε τόσα χρόνια, και την ίδια στιγμή απαρνιώσασταν την ίδια σας την εθνική καταγωγή. είμαστε κύπριοι εμείς λέγατε, λες και σας είπαμε ότι δεν είσασταν, αλλά οι μόνοι κύπριοι που απαρνιούνται την εθνική τους καταγωγή είναι οι έλληνες της κύπρου, όλοι οι άλλοι έχουν υψηλά το εθνικό φρόνημα, τούρκοι, λατίνοι, αρμένιοι, μαρωνίτες!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

8) Όλοι οι θρησκευτικοί ηγέτες και οι κήρυκες προπαγανδιστές τους, αμείβονται πλουσιοπάροχα και ζουν εις βάρος των πιστών τους. Σε μονολόγους και σε εύκολες συζητήσεις ομονοούντων και ομοφρονούντων, παρουσιάζονται ειρηνικοί, γαλήνιοι και πνευματώδεις, και σαν άνθρωποι σοφοί και εμπνευσμένοι. Όταν όμως παρουσιαστεί απέναντι τους σοβαρή και τεκμηριωμένη αποκάλυψη των πραγματικών επιδιώξεών τους, οι μάσκες πέφτουν και τη θέση τους παίρνει ο εκνευρισμός και η αγριάδα. Αρχίζουν τότε να εκτοξεύουν με φανατισμό και μισαλλοδοξία, φοβερές απειλές για τιμωρία και εκδίκηση από τον ανατριχιαστικό πλέον θεό τους. Φυσικά ο θεός αυτός δεν είναι τίποτε άλλο από τους πειθαναγκαστικούς τους μηχανισμούς με τους οποίους αυτοί οι ίδιοι εκφοβίζουν και καθυποτάσσουν όποιον από τους πιστούς τολμήσει να χρησιμοποιήσει τη λογική του και να δεί την πραγματικότητα. Όταν επιτακτικά απαιτούν μετάνοια και επιστροφή στην πίστη, αυτό που αληθινά τους ενδιαφέρει, είναι η υποταγή στους ίδιους και στα προνόμια τους.
Όταν πάλι αυτοί οι ταγοί με τους ιεροπρεπείς τίτλους αντιμάχονται για την πρωτοκαθεδρία ή την οριοθέτηση των εξουσιών και των προνομίων τους, αντί να δείξουν την πολυθρύλητη αγάπη και ανιδιοτέλεια τους, μας αφήνουν άφωνους με τη θαυμαστή προθυμία και ευχαρίστηση που βγάζουν ο ένας το μάτι του άλλου. Ξεχνούν τότε την θεϊκή τους αποστολή και ρεζιλεύονται βγάζοντας στη φόρα τις απίστευτες και ακατανόμαστες κρυφές τους δραστηριότητες. Οικονομικές καταχρήσεις, δωροδοκίες, εκβιασμοί, συνομωσίες, συκοφαντίες, ομοφυλοφιλία, ερωτικά συμπλέγματα κλπ, συγκαταλέγονται καθημερινά στο θεάρεστο έργο τους. Πολλοί απ’ αυτούς κατά καιρούς καταδικάστηκαν από πολιτικά δικαστήρια με πολυετείς ποινές φυλάκισης ή και ισόβια, αφού βρέθηκαν ένοχοι για τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα, αλλά ακόμη και για παιδεραστία!!! Άν υπήρχε θεός δεν θα διάλεγε καλύτερα τους αντιπροσώπους του;

Ανώνυμος είπε...

Ο τύπος που φεύκει με σύνταξη imish και καταγγέλλει ρουσφέτι imish παίρνει βραβείον το μεγάλον υπόθετον, να το βάλει ποπίσω του να τον προετοιμάσει για την συνάντηση του με τζιείνον που τη Λεμεσό. Να μεν του βαρυφανεί.

Ανώνυμος είπε...

O Κυπριακος λαος μιλησε με την ψηφο του. αρα ολοι οι αλλοι να κρυψετε....

ΝΑ ΚΡΥΨΕΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΛΑΟ

Αν ηταν φασισταν εν τον εψηφιζαν
Κουβεντες του καφενε το blog σας κωλοεπιτροπη
Αφου εχετε τοσο δικαι οθλλοι δαμεσα βαλτε για προεδροι next time να φατε ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΠΑΡΙ ΠΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ!

Έτσι αποδεικνύεται ότι δεν είναι ούτε λύτρα ούτε οπαδοί όπως είπε ο Πολίτης.

Είναι κάποιοι που μισούν το έθνος μας.

Είτε ΤΟΥΡΚΟΙ είτε ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.

Να πάει αμέσως φρουρά και στρατονομία στον τάφο του Τάσσου.
Να δωθεί αμέσως αστυνομική φρουρά στην οικογένεια Παπαδόπουλου.

Ανώνυμος είπε...

πάλι οι ίδιοι προβοκάτορες ήταν...

Ανώνυμος είπε...

DEN MPORO PIA NA AKOUO OTAN LEME KATI GIA TIN KATAPTISTI KIBERNISI XRISTOFIA NA AKOUO GIA TO PRAKSIKOPIMA TOU 74! PARAKALO TA PROBATA TOU AKEL NA ERTHOUN STON 21 AIONA! (BEBEA THA ITHELA NA ZITISO SIGNOMI APO TA PRAGMATIKA PROBATA)!

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΚΕΛ, ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ! ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΚΕΛΙΣΤΕΣ ΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ!

Ανώνυμος είπε...

Α ΝΑΙ?? ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΔΙΑΓΑΦΟΝΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ?? ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΡΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΖΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΜΑΝ ΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑΝ ΚΑΠΙΟΙ ΖΟΥΝ ΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ!! ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΝ ΕΙΣΒΟΛΗ, ΣΩΣΤΑ??

ΗΣΑΣΤΑΝ, ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ, ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ 74??? ΠΡΟΔΟΤΗ

Ρήγας είπε...

Εγώ δυστηχώς δεν ήμουν Κύπρο τον περασμένο μήνα να παρευρεθώ στο μνημόσυνο του Παπαδόπουλου.

Ελπίζω όμως σε έναν χρόνο να τα καταφέρω να παρευρεθώ στο μνημόσυνο του Χριστόφια και του Αναστασιάδη.

Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

Μπορει να μεν προφτασεις που ξερεις. Μπορει να ερτουν κεινοι στο δικο σου. Αν ερτουν δηλαδη. Το πολυ πολυ να ερτει να ερτει το τσοπανοσκυλο που σου λαλει τι να λαλεισ και τι να γραφεις απλα και μονο να μεν θυμωθει η μανα σου οι πως εν να τον κοψει

Ρήγας είπε...

Χε χε...

Γουστάρω να βλέπω τα τουρκακελάκια να τσιμπούν σαν τις τσιπούρες στο ιχθυοτροφείο του Χάσικου.

Τουρκακελάκι,

Τσοπανόσκυλλα υπάρχουν εκεί που υπάρχουν πρόβατα.

Τελείωσαν τα Χριστούγεννα και όσα αρνιά γλυτώσατε βγήκατε στους δρόμους βλέπω.

Ευτυχώς έρχεται Πάσχα.

Ρ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ρήγας είναι αιμοβόρος (λέει).

Σκότωσε ποτέ κανέναν ή μόνο γράφει μηνυματάκια στην οθονούλα του;;;

Σάπισε ποτέ στο ξύλο κανένα τούρκο ή κομμουνιστή ή μόνο λέει ωραία λογάκια που γράφει με τα δακτυλάκια του στο κομπιουτεράκι του;;;

Ξέρεις να χρησημοποιείς σιδερολοστό και σιδερογροθιά κύριε;

Ή είσαι μόνο όμορφα λογάκια;;;

Μόνο με τα λόγια δεν πέφτει το καθεστώς.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Άτε ρε άσσικτηρ, μαλάκα! Εν να δράσεις κωλόπαιδο. Στην ποδά μερκάν έννεν;

Οδυσσεύς είπε...

Παιδιά,
Μην παρασύρεστε, μην πιστεύετε, μην εκνευρίζεστε, μην φανατίζεστε, μην επιτίθεστε, μην ασχημονείτε.

Σκεφτείτε μόνο για μια στιγμή. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.

Κι' αν αυτό το μπλοκ είναι Τουρκικός δάκτυλος για να μας διχάσει;
Κι 'αν η βεβήλωση του τάφου;
Κι 'αν οι σημαίες;

Ε ε ε ε ;
Τα κατάφεραν ναι ή όχι;

Ανόητοι ε ε ε ανόητοι.