ΕΝΑ ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΝΙΚΟ!

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010



Άδετε, άδετε χαράν ο Εγκάθετος που κάθεται δίπλα μου! Πάντως τις σταλινικές μεθόδους του, άρχισα να τις επιβάλλω κι εγώ στο ΔΗΣΥ!


Κατά τη συζήτηση για την έγκριση του προϋπολογισμού στη Βουλή, κάποιοι βολευτές του ΔΗΣΥ ήρθαν σε ρήξη. Συγκεκριμένα ο βουλευτής Σωκράτης Χάσικος απηύθηνε έκκληση προς τον ευέλικτο Δημήτρη Χριστόφια για σύσταση κυβέρνησης εθνικής ενότητας από το πιο επίσημο βήμα, αυτό της ολομέλειας της Βουλής των Αντιπροσώπων.


Πρόσθεσε ότι αυτή η κυβέρνηση του ΔΗΣΑΚΕΛ, θα έχει σαν στόχο την «επίλυση» του κυπριακού και εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς ότι η «επίλυση» στην οποία αναφέρεται, πρόκειται για τη διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας και την μονιμοποίηση και νομιμοποίηση της παραβίασης των ανθρωπίνων μας δικαιωμάτων, όπως προνοούσε το σχέδιο Ανάν, το οποίο ο Χάσικος υπερψήφισε και για το οποίο ο ευέλικτος συνομιλούσε με τον τότε υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ παρακάμπτοντας τον Πρόεδρο Τάσσο Παπαδόπουλο.


Άμεση ήταν όμως η αντίδραση από κάποιους, οι οποίοι προφανώς αντιλήφθηκαν τα κίνητρα, τις προεκτάσεις και τις συνέπειες ενός τέτοιου ενδεχομενου. Ανάμεσα σε άλλους αντιδρούντες η Ελένη Θεοχάρους, επέρριψε ευθύνες για τις πολιτικές ακροβασίες αυτού του τύπου που εκφράζονται ως δήθεν «προσωπικές απόψεις» των βολευτών του ΔΗΣΥ. Μιλώντας βέβαια «εκτός κοματικής γραμμής» δήλωσε πως «είναι ξεκάθαρο ότι ο πρόεδρος Χριστόφιας συζητά λύσεις ανάλογες του σχεδίου Ανάν».


Αυτή η δημόσια αντιπαράθεση, ήταν η αιτία της χθεσινής συνεδρίας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΔΗΣΥ, στη Λεμεσό. Μοναδικός απών ο «ελεύθερος εκφραστής» Χάσικος, ο οποίος μάλιστα κατηγορήθηκε από συναδέλφους του, ότι τα όσα λέει θυμίζουν θέσεις της τουρκικής πλευράς.



Άδετε με τζιαι ιμέναν πόσον χαράν ικάμνω! Πάμεν για ΡεπουπλιΔΗΣΑΚΕΛ!
Αν και στιγματίστηκε από ιδιαίτερες στιγμές έντασης, ο Αναστασιάδης, σε ρόλο τσοπανόσκυλου, μάζεψε τα αρνάκια στη μάντρα, απαγορεύοντας τους ουσιαστικά να εκφράζουν δημόσια προσωπικές τους απόψεις. Νοοτροπίες ΑΚΕΛ υιοθετούνται πλέον, όχι μόνο από το ΔΗΚΟ (όπως έγινε πρόσφατα), αλλά και από το ΔΗΣΥ. Ίσως κάπως πιο εύσχημα, αλλά η ουσία παραμένει.

Σιγά σιγά, το ΔΗΣΑΚΕΛ γίνεται πραγματικότητα.

ΕΥΑΓΟΡΑΣ – για το christofias - watch

18 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρόσεχε πρόσεχε Τα α α σά α α κι ι ι. Έφαντην. Καλά να πάθει.

Πλαστήρας είπε...

Οι πατριωτικές και οι εθνομηδενιστικές/ ενδοτικές δυνάμεις υπάρχουν σε όλο το πολιτικό φάσμα. Η σύγκρουση της είναι αέναη και συνεχής. Σε επίπεδο ηγεσία ΔΗΣΑΚΕΛ ο ενδοτισμός είναι κερδισμένος. Σε επίπεδο βάσης όμως ο πατριωτισμός είναι αυτος που υπερτερεί αν λάβουμε υπόψη το 76% του Δημοψηφίσματος.

Γι αυτό καθίσταται ολοέμα και πιο κάιριο το σύνθημα του ΕΦΑΕΦΠ "Από Αριστερά έως Δεξιά όλοι στον Αγώνα για τη Λευτεριά".

Ανώνυμος είπε...

"Από Αριστερά έως Δεξιά όλοι στον Αγώνα για τη Μάσα".
Επιτυχία εξασφαλισμένη.

Ανώνυμος είπε...

SARTANAKKAS = ANEF ORIWN = SPYROS = NAZIPENITAS
SARTANAKKAS = ASLAN
SARTANAKKAS = IDIOT MOUFLON

Ανώνυμος είπε...

SARTANAKKAS = ANEF ORIWN = SPYROS = NAZIPENITAS
SARTANAKKAS = ASLAN
SARTANAKKAS = IDIOT MOUFLON

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΧΑΛΟΟΥ ΜΠΟΥΖ ΕΝΤ ΓΚΙΡΛΖ ,ΕΝΤ ΜΙΧΑΛΗ ΜΙΧΑΗΛ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΣΟΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ. ΕΧΩ ΜΙΑΝ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΟΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΔΑΜΕΣΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ? ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΑΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟΝ ΠΟΥ Ο ΓΚΡΑΝΤΕ ΟΙΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΣΤΑΥΡΗΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ (ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕ) ΧΟΡΩΔΙΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΑΖΑΛΟ ΤΟΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΧΩΡΙΣ ΠΑΜΠΑΤΖΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΥΕΛΙΧΤΟ ΝΙΚΟ ΚΑΤΣΟΥΡΙΔΗΝ (ΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗ ΣΟΥΙΤΑ ΣΤΟ ΧΙΡΤΟΝ) ΕΜΑΧΟΥΝΤΑΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΧΡΥΣΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ? ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΠΟΥΖ ΕΝΤ ΓΚΙΡΛΖ ΕΝΤ ΜΙΧΑΛΗ ΜΙΧΑΗΛ. ΠΟΣΑ ΕΝ ΤΩΡΑ , ΠΟΣΑ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ? ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΙΩ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΒΡΕΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΙΑ ΦΥΖΑΝ ΓΛΥΚΟ ΚΑΡΥΔΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΟΛΑΒΑΝ ΟΙ "ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ" ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΝΑ ΚΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΟΚΑΒΗΤΑΤΖΗΔΕΣ, ΕΝ ΚΑΙ ΠΑΛΕΟΜΕΝΟ ΤΩΡΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΛΑ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΚΕΝ ΤΟΥΣ ΓΚΡΑΝΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ (ΜΠΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕ) ΚΟΥΚΟΥ
ΖΗΤΩ Η ΔΙΚΑΙΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΠΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Καλά σιόρ η Φωτεινή εν αρχοντισσα ξέρουμεν το.Ο συμπέθερος της εν ανάγκει να φκαινει και να μας το τονίζει.Ας κανονίσει να πιερώνει μόνη της τους οικιακούς βοηθούς που της πληρώνει το κράτος τζιαι ας μας αφησουν ήσυχους.

Ανώνυμος είπε...

Η Αρχόντισσα και ο αλήτης

Είδος Ταινίας: Αισθηματική, Κωμωδία
Πρωταγωνιστούν: Νίκος Ρίζος, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ?ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ.

Ταύρος είπε...

μάλλον παίρνει φωτογραφίες του Εζεκία στο αεροπλάνο με τον Κληρίδη τον Νιόβρη του 1974 να πίνουν blue curacao

Ανώνυμος είπε...

νομίζω εν φωτογραφίας της συγκηβέρνησης δήκο εδέκ δησύ επί γλάυκου κληρίδη...

Ανώνυμος είπε...

Νομιζω ε φωτογραφιες του Γιαννακη ομηρου ωσ υπουργου Αμυνας επι Γλαυκου κληριδη

Ανώνυμος είπε...

νομίζω εν φωτογραφίες με φύζες καρυδάκι που θα διανείμει το ΑΚΕΛ στο επόμενο πραξικόπημα

Ανώνυμος είπε...

μπορεί φυσικά ναν μαγνητοταινία με τους βουλευτές του ΑΚΕΛ να αποκαλούν τον διάδοχο του Σαμψών, φασίστα μεταπραξικοπηματία και ακροδεξιό Γλάυκο Κληρίδη, "καλό καραβοκύρη"

μάλλον αυτό είναι

Ανώνυμος είπε...

λαλειτε να φωτογραφιες του γιωρκατζιη με την φωτεινη??

Ανώνυμος είπε...

Στις μέρες μας οι καταδότες κυκλοφορούν άνετα ανάμεσα μας με τις γραβάτες και χωρίς κουκούλα (και παίρνουν και 33% από τον κυρίαρχο - και ηλίθιο - λαό)

ΕΖΕΚΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ηλίθιο λαό;
Να σου σιέσω κάλο. Γάρε.

Οδυσσεύς είπε...

Παιδιά,
Μην παρασύρεστε, μην πιστεύετε, μην εκνευρίζεστε, μην φανατίζεστε, μην επιτίθεστε, μην ασχημονείτε.

Σκεφτείτε μόνο για μια στιγμή. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.

Κι' αν αυτό το μπλοκ είναι Τουρκικός δάκτυλος για να μας διχάσει;
Κι' αν η βεβήλωση του τάφου;
Κι' αν οι σημαίες;

Ε ε ε ε ;
Τα κατάφεραν ναι ή όχι;

Ανόητοι ε ε ε ανόητοι.