ΝΑ ΓΕΝΙΚΕΥΤΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ... ΕΤΣΙ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Στο καλό Άντη. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή σου...


Κηδεύτηκε χτες ο Άντης Χατζηκωστής, διευθύνων σύμβουλος του συγκροτήματος "ΔΙΑΣ" και του σταθμού "ΣΙΓΜΑ", γιος του γνωστού μεγαλοεκδότη Κωστή Χατζηκωστή. Το στυγερό έγκλημα συγκλόνισε το παγκύπριο και όλοι όσοι μίλησαν απορούν ακόμη ποιος είναι αυτός που μπόρεσε να σκοτώσει το "γελαστό παιδί", τον γεμάτο φιλικότητα και όνειρα Άντη. Τον "μάστρο" που ήταν και φίλος, τον εργοδότη που τόλμησε να δει τους υπαλλήλους του με διαφορετικό μάτι, να λειτουργήσει με ομαδικότητα, να αφουγκράζεται τις ανησυχίες τους.

Στην κηδεία
παρόντες ήταν όλοι, εκκλησία, πολιτεία και λαός: πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφιας, ο Αρχιεπίσκοπος, ο πρόεδρος της βουλής, ο Βάσος Λυσσαρίδης, οι αρχηγοί των κομμάτων, βουλευτές, ο Αβρααμόπουλος, η σύζυγος Σαμαρά, ο Λυκουρέζος, ο Κατατζαφέρης, προσωπικότητες του ελληνικού τραγουδιού, ηθοποιοί, υπάλληλοι του συγκροτήματος, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, συγγενείς, φίλοι, απλοί πολίτες... Μίλησαν για την ανάγκη να εξιχνιαστεί το έγκλημα, να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι ένοχοι που τόσο προκλητικά έκοψαν το νήμα της ζωής του μόλις 41χρονου Άντη. Να αποκατασταθεί το αίσθημα ασφάλειας που διαταράχθηκε, που έκανε και τον Γεν. Εισαγγελέα Πέτρο Κληρίδη να ομολογεί πως "κατεβήκαμε στο τελευταίο σκαλοπάτι." Γιατί "αν άνθρωποι σαν τον Άντη δολοφονούνται στον δρόμο και δεν ξέρει κανείς από πού προέρχονται οι δολοφονικές σφαίρες, ε, τότε πράγματι ο κάθε πολίτης πρέπει να ανησυχεί!" Άκουσαν τους επικήδειους λόγους να ραίνουν την ψυχή του Άντη με τα τελευταία λουλούδια. Τραγικές φιγούρες οι δικοί του άνθρωποι: οι δυο του κόρες, η μόλις πρόσφατα σύζυγός του και οι γονείς του που πρέπει να σηκωστούν όρθιοι και να συνεχίσουν... Προπάντων να συνεχίσουν!

Στον επικήδειο λόγο του ο δημοσιογράφος της "Σημερινής" και του "Ράδιο Πρώτο",
Λάζαρος Μαύρος, τόνισε με τον δικό του μοναδικό τρόπο:
Μας δολοφόνησαν άνανδρα, πισώπλατα τον αγαπημένο μας. Επέλεξαν και εξόντωσαν τον ικανό μας καπετάνιο μας. Όρθιο, άξιο και προπάντων αποτελεσματικό στο πηδάλιο της ναυαρχίδας του στόλου έκφρασης και εμψύχωσης της εθνικής αντίστασης του λαού μας. Του στόλου με τους άγρυπνους ναυτίλους...

Χρέος όλων, δικών του νεκρού και ξένων, να ανασκουμπωθούμε, να στοιχηθούμε ο ένας πλάι στον άλλο, να γενικεύσουμε την αντίσταση. Να μην τους αφήσουμε να μας λυγίσουν. Να γίνει όλος ο λαός μια ισχυρή γροθιά στα καταχθόνια σχέδιά τους. Τι θα κάνουν τότε; Θα μας σκοτώσουν όλους;


ΑΡΚΑΣ για το christofias-watch

31 Σχόλια:

E.S.C. είπε...

Γιατί εξακολουθείτε να προσδίδετε,κύριοι της Επιτροπής,πολιτική χροιά στο έγκλημα,τώρα που το ενδεχόμενο αυτό έχει αποκλεισθει;Το ίδιο κάνει κι ο Λάζαρος Μαύρος στην εκπομπή του. Δεν αντιλαμβάνεσθε ότι η πεισματική εμμονή σας στη δημιουργία πολιτικής έντασης σας καθιστά πιο ύποπτους από αυτούς τους οποίους επιχειρήσατε να ενοχοποιήσετε;

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ΟΥΤΕ ΘΑ ΛΥΣΩ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΥΕΝΙ-ΠΟΛΙΤΗΣ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΓΑΠΗΤΕ.
ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΣ
ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ. ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΑΞΙΟ ΤΟΥ 74. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΕΕΥΣΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΡΑΚΟΣΕΙ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΤΑΞΗ ,ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤ ΤΟΥΣ.
ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΕ.ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΠΡΟΧΗΡΟΤΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΕΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΑΝΑΡΧΙΑ, ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΟΛΑ.
ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΑΝΑΣΦΑΛΗ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ.

patriotis είπε...

Τηλεοπτικές παραγωγές για προβολή των δικοινοτικών εκδηλώσεων
ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΙΜΠΙΣΙΗΣ
ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗεπιστρατεύει το Πρόγραμμα Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών, «Δράση Συνεργασία και Εμπιστοσύνη στην Κύπρο» UΝDΡΑCΤ, προκειμένου να προωθήσει τη συμφιλίωση μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων. Η UΝDΡ-ΑCΤ έχει ήδη καταλήξει σε συμφωνία με τον τηλεοπτικό σταθμό «Σίγμα» καθώς και την εταιρεία «Crew Ηouse» (που εδρεύει στην Κύπρο και ειδικεύεται σε τηλεοπτικές παραγωγές με δράση στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής). Η συμφωνία που υπεγράφη πριν από δύο εβδομάδες, προνοεί την ετοιμασία διαφόρων ταινιών μικρού μήκους.
Όπως ανέφερε στον «Φ», ο υπεύθυνος του προγράμματος UΝDΡ-ΑCΤ, Τζάκο Σίλιερς, στόχος είναι η προώθηση των προσπαθειών συμφιλίωσης που αναλαμβάνει η υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών σε συνεργασία με οργανωμένα σύνολα των δύο κοινοτήτων. Σημείωσε μάλιστα ότι η όλη προσπάθεια αποσκοπεί στο να γίνει γνωστό το έργο που επιτελείται μέσω του προγράμματος και τα αποτελέσματα μετά από την κοινή δράση Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων. Η συμφωνία που υπογράφηκε με τις δύο εταιρείες προνοεί συνεργασία μεταξύ των ετών 2009-2011 και όπως εξήγησε ο κ. Σίλιερς, «οι δύο εταιρείες θα είναι στη διάθεση του Προγράμματος προκειμένου να ετοιμάζουν τις ταινίες που θα τους ζητούνται».
Το κόστος, σύμφωνα με υπεύθυνο του προγράμματος, «δεν έχει προκαθοριστεί καθώς «οι δύο εταιρείες θα πληρώνονται βάσει της δουλειάς που θα παράγουν όταν αυτή ζητείται από μέρους του UΝDΡ-ΑCΤ».
Οι προσφορές είχαν προκηρυχθεί στις 11 Μαρτίου 2009 και σύμφωνα με τον κ. Σίλιερς, «υπήρξε αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον από κυπριακές και ξένες εταιρείες που εδρεύουν στο νησί». Βάσει των όρων της προσφοράς οι παραγωγές που θα προκύψουν από τη συνεργασία θα απευθύνονται και στις δύο κοινότητες στην Κύπρο αλλά και διεθνώς. Οι ταινίες θα αποστέλλονται για μετάδοση στα τοπικά, δημόσια και ιδιωτικά κανάλια, καθώς και σε διεθνείς ειδησεογραφικά μέσα ενημέρωσης. Επιπλέον, οι ταινίες αυτές θα περιλαμβάνουν σύντομα ειδησεογραφικά προγράμματα, ντοκιμαντέρ, εκπαιδευτικά προγράμματα κ.λπ.
Να αναφερθεί ότι στους όρους εντολής της σύμβασης περιλαμβάνεται και πρόνοια με βάση την οποία η εταιρεία θα πρέπει να μπορεί να εργαστεί τόσο στα κατεχόμενα όσο και στις ελεύθερες περιοχές. Περαιτέρω, η παλαιότερη συνεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη ήταν ένα από τα επιπρόσθετα κριτήρια για την κατακύρωση των προσφορών.


τελικά τα πήρε και ο Σιγμα απο τους νενέκους

Unknown είπε...

Aιωνια του η Μνήμη

Unknown είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΑΤΗ ΜΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΝΑ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΤΟ FBI CYPRUS ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΜΠΕΙΣΤΟ. ΣΥΜΦΩΝΩΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΩς ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΡΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΑΓΓΛΙΑ , ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝ Η ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ . ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΚΙΝΔΥΝΟ, ΠΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗς ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΟΠΩς ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΜΑΣ. ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΟ ΞΕΨΥΧΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΣΠΑΣΜΟΔΙΚΟ, ΒΙΑΙΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΨΟ.
ΣΥΝΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΩς ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΧΙ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΨΥΦΙΣΜΑ .
ΣΧΕΤΙΧΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩς ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΗ.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ.

E.S.C. είπε...

Πραγματικά η βλακεία ΑΙΑΝΤΑ είναι αήττητη.

Unknown είπε...

ΜΗΝ ΑΥΤΟΣΑΡΚΑΖΕΣΕ. ΔΕΝ ΣΤΟ ΜΑΘΕ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ?

E.S.C. είπε...

Και δεύτερη επιβεβαίωση.

Unknown είπε...

ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΑΡΚΑΖΕΣΑΙ? ΠΟΣΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? Η ΔΙΑΓΩΓΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΥΔΑΙΑ , ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

Kala re zontana , efo leo to eksis.
as dexto afta ta psemata pou leh o ekprosopos ths aniparktis astinomias ke o ekprosopos tou kathestotos afou kratos den iparxi, pou vgenoun oi axaparoi ekprosopoi tou aniparxtou kratous ke lene oti den ine politika ta kinitra. xoris na exoun idea. alla as ipotheso oti ine oikonomika ta kinitra? ESEIS NIOTHETE PIO POLI ASFALIA OTAN O KATHE AXAPAROS MPORI NA AGORASI TH DOLOFONIA TOU ANTH XATZIKOSTI GIA OIKONOMIKA KINITRA? ESIS NIOTHETE PIO ASFALIS? XILIES FORES NA INE POLITIKA TA KINITRA. TOULAXISTON THA EXOUN KE ENA ELAFRINTIKO OI ANIPARKTOI KIVERNONTES TOU DIALIMENOU KRATOUS, OTI EXOUN NA KANOUN ME MISTIKES IPIRESISES. PREPI RE ANIPARXTOI KIVERNONTES NA NIOTHOUME KALITERA OTAN MAS LETE OTI O KATHENAS MPORI NA SKOTONI TON XATZIKOSTI?
ATNIPARXTOI KIVERNONTES.

Ανώνυμος είπε...

Aiantas, telika ta epiase kai o SIGMA eeee?????? diavase kala to arthro pio pano, telika kai o Sigma einai prodotes san emas pou theloume lisi ???


telika re ksimarismenoi prodotes, praktores tis tourkias meloi tis epitropis tou blog aftou,,,,,,den einai oi tourkoi kai i nenekoi pou skotosan ton Anti e???? giati alloste na ton skotosoun afou o Sigma simfonise prin ligous mines na proothosei tin epanaprosengisi me tous tourkokiprious??

E.S.C. είπε...

Αίαντα, γαβ,γαβ,γαβ..

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

EPANALAMVANO PANILITHIOI PATRIOTI KAI ECS, AN ONTOS TON ANTI TO SKOTOSE MIA KSANTHIA PREPI NA NIOTHOUME PERISOTERH H LIGOTERO ASFALIA? ASE POU H ASTYNOMIA DEN EXI TIPOTA. POS MPORIS NA EXIS TON ITHIKO AFTOURGO OTAN DEN EXIS TO DOLOFONO? MAS PERNOUN OLOUS GIA EDOMOPOULA NOMIZO
KSAKala re zontana , efo leo to eksis.
as dexto afta ta psemata pou leh o ekprosopos ths aniparktis astinomias ke o ekprosopos tou kathestotos afou kratos den iparxi, pou vgenoun oi axaparoi ekprosopoi tou aniparxtou kratous ke lene oti den ine politika ta kinitra. xoris na exoun idea. alla as ipotheso oti ine oikonomika ta kinitra? ESEIS NIOTHETE PIO POLI ASFALIA OTAN O KATHE AXAPAROS MPORI NA AGORASI TH DOLOFONIA TOU ANTH XATZIKOSTI GIA OIKONOMIKA KINITRA? ESIS NIOTHETE PIO ASFALIS? XILIES FORES NA INE POLITIKA TA KINITRA. TOULAXISTON THA EXOUN KE ENA ELAFRINTIKO OI ANIPARKTOI KIVERNONTES TOU DIALIMENOU KRATOUS, OTI EXOUN NA KANOUN ME MISTIKES IPIRESISES. PREPI RE ANIPARXTOI KIVERNONTES NA NIOTHOUME KALITERA OTAN MAS LETE OTI O KATHENAS MPORI NA SKOTONI TON XATZIKOSTI?
ATNIPARXTOI KIVERNONTES.NAROTO PANILITHIOI

E.S.C. είπε...

Μα ο ΚΗΡΥΚΑΣ είναι το νέο νούμερο του τσίρκου;Ρε,μα δεν έχετε κανένα νοήμονα,να έχει και ενδιαφέρον ο αγώνας;Και πώς ελπίζετε να πετύχετε κοτζάμ διχοτόμηση με τέτοια νούμερα στις τάξεις σας;Θέλει αρετήν και τόλμη η διχοτόμηση,που λέει κι ο Αρχιεπίσκοπος.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ALLA LOGIA NA AGAPIOMASTE
TI NA PHS K ESY DISMIRO EDONOPOULO POU SE PERNE O PAPPOUS SOU APO MORO STES KATASKINOSIS GIA PLISI EGKEFALOU. TI LOGIKI SKEPSI NA SOU EMINE KE SENA? TI NA PIS? ALLA LOGIA KE VRISIES MPAS KE APOROSANATOLISIS DISMIRO EDONOPOULO, XORIS IDIAN KRISI ,LOGIKI KE SKEPSI. KAIMENO DISMIRO TI NA PIS K ESU? INE KE TA EDONITIKA IPOTHETA POU SAS VALLOUN.....DISKOLI H THESI SOU. SE LIPAME.
ΕΧΙΣ ΚΑΜΙΑ APANTISI GIA THN ANASFALIA TOU KOSMOU...MPA? MALLON GIA AFTHN FTEH O TASSOS KE O ARXIEPISKOPOS.....DISMIRO AVOULO PIONI

Unknown είπε...

ΚΗΡΥΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΑΞΙΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ. ΑΣΤΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΝΕΝΕΚΗΣ . ΑΣΤΟΥΣ ΑΦΤΟΥΣ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΜΕΝΗ ΔΙΧΟΤΟΜΙΣΗ ΟΠΩς ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥΣ Ο ΕΡΟΓΛΟΥ.

E.S.C. είπε...

ΚΗΡΥΚΑ,καλά,δε λυπάσαι τους αναγνώστες,δε λυπάσαι ούτε τον εαυτό σου;

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

MA DEN IPARXI LOGOS....H METHODOS "ALLA LOGIA NA AGAPIOMASTE NA ALLAKSOUME THEMA AFOU DEN EXOUME KATI NA POUME" POU TOUS EMATHAN STIS EDONITIKES KATASKINOSIS, DEN DOULEVI EDO PERA, MONO SE EDONITIKA IPOTHETOFORA PIONIA.
INE PROFANES OTI O KAIMENOS O ESC EXTOS APO IPOTHETOFORO EDONOPOULO INE KAI NEAROS KAI XAZOS, DEN KATALAVE MALLON OTI ALLAKSE TO THEMA, KE NA TO KATALAVE TI NA PI? OPOTE AS TREKSI STON EPAGRIPNITI PROISTAMENO TOU NA PARI ODIGIES, MIN XASI KE TH SIGOURI THESI ATHOFOROU STHN APOTHIKI TIS LOEL POU TOU ETAKSAN O KAIMENOS

E.S.C. είπε...

ΑΙΑΝΤΑ, μα ο Έρογλου συμφωνεί με τον Αρχιεπίσκοπο; Αυτό κι αν είναι είδηση.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

KARAMELLA, KARAMELLLA, KARAMELLA, KARAMELLA, KARAMELLA, KARAMELLA, KARAMELLA.....KAIMENO AVOULO IPOTHETOFORO PIONI. XORIS SKEPSI KAI PROSOPIKI VOULISI.SE LIPAME.
KALINIXTA

Unknown είπε...

το ξερω κηρυκα. Το σχολιο μου ηταν ρητορικο. Με προδοτες δεν μπορεισ να συζηρησεις οτιδηποτε γιατι καταρχην ολη τους η σκεψη και εγνοια ειναι πως να γεμισουν τις τζεπες με ματωμενα λεφτα και επισης απο ενα φυτοριο μονο φυτα μπορεις εξεγαγεις. Τι να λεμε τωρα. Αφου ολοι ηΚυπρος το ξερει ακομα και οι αγνοι πραγματικοι αριστεροι

E.S.C. είπε...

Α, Αίαντα, έχεις και τρία ορθογραφικά λάθη σε έξι γραμμές. Μαθαίνεις να γράφεις σιγά-σιγά. Άτε,με το καλό να μάθεις και να σκέφτεσαι.

E.S.C. είπε...

Για μέρες μας τα πρήζατε.'Οι νενέκοι έφαγαν τον Άντη για να κάμψουν το φρόνημα της ανυπότακτης διχοτομικής κλίκας'. Τώρα όλα κατέρρευσαν. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Τώρα πού θαβρεθεί χώστρα να χωρέσει μέσα το Λάζαρο Μαύρο,το Γ.Γεωργίου, το Π.Μυλωνά,το Φτωχόπουλο... Μάλλον δε θα χρειαστεί. Για να κρυφτείς από ντροπή χρειάζεσαι τσίπα. Και πού να την βρουν;

E.S.C. είπε...

ΑΙΑΝΤΑ,καληνύκτα. Διάβασε καλά γιατί αύριο θα σε εξετάσω και ορθογραφία.

E.S.C. είπε...

Καλά κ.κ Μαύρε,Γεωργίου,Μυλωνά,Φτωχόπουλε και λοιπή διχοτομική κλίκα,τσίπα δε διαθέτετε.Ούτε και ανδρισμό όμως;Η απολογία λυτρώνει.Και τη χρωστάτε στούς ακροατές σας,στον κυπριακό λαό τον οποίο επιχειρήσατε να παρασύρετε σε εμφύλιο σπαραγμό και στην οικογένεια Χατζηκωστή,στον πόνο της οποίας ασελγήσατε για εξυπηρέτηση των ηλίθιων διχοτομικών σας σχεδίων για επιβολή του
second best solution.

Mario είπε...

Emena mou arese pou bghke o Lissarides o Karogian kai oi gnwstes efimerides na poune pws einai politika aitia. Diladi anti ta kommata na poune apo to prwto lepto oti den xeroume ti egine kai na min bgazoume simperasmata, oi gnwstoi kikloi etrexan na to xrisimopohsoune politika. Auto einai to mega la8os stin Kipro. Oloi milane prin na skeftoune. To idio kai me ton Tasso.

politis είπε...

προς κυρηκα και αλλους πατριωτες

«Είναι προτιμότερο να μένεις σιωπηλός και να νομίζουν ότι είσαι ανόητος, παρά να ανοίξεις το στόμα σου και να γκρεμίσεις κάθε αμφιβολία».

Χρίστος Κ. Σενέκης είπε...

Abraham Lincoln

Μην μας παρουσιάζεσαι και ως φιλόσοφος με κλεμένες φράσεις!

Ή τουλάχιστο ν' αναφέρεις την ... πηγή σου!

Mario είπε...

O Lazaros Mavros me tin sthlh tou simera : http://www.sigmalive.com/simerini/columns/iristho/229246
Yponoei ka8ara pws einai politika ta kinitra enantion tou Anth Hadjikosti...pou na xere pws pisw apo ola auta krivontan prwhn ypallhloi / metoxoi tou Sigma simfwna me tis plirofories pou arxisan apo ton prwi na diafenonte !! Dierwtoume an 8a apologh8oune otan xeka8arisoune ta pragmata....

Mario είπε...

Apologies. Deste kai auto to link gia to ti elege xtes o Lazaros Mavros......

Mario είπε...

http://www.sigmalive.com/simerini/columns/iristho/228622