ΠΟΙΟΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ;

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Καλά τι περιμένετε δηλαδή; Αν ήμουν σοβαρή περίπτωση, θα ήμουν Γ.Γ. του ΑΚΕΛ;


Τα κίνητρα των δραστών της δολοφονίας του Άντη Χατζηκωστή, παραμένουν αδιευκρίνιστα. Αν είναι πολιτικά ή οικονομικά δεν το γνωρίζουμε ακόμη.

Ο Άντρος Κυπριανού όμως έσπευσε να καταφερθεί εναντίον των όσων έκαναν εικασίες για πολιτικά κίνητρα. Να τι δήλωσε (πηγή η εφημερίδα YENI-POLITIS):

"Έχω παρατηρήσει ότι πολιτικά πρόσωπα, δημοσιογράφοι, που καθοδηγούμε την κοινωνία και διαμορφώνουμε αντιλήψεις, έχουμε, κατά την άποψή μου, συμπεριφερθεί με τρόπο που έχει δηλητηριάσει την κυπριακή κοινωνία και αναφέρομαι σε δηλώσεις που είχαν γίνει την πρώτη στιγμή της δολοφονίας και παρέπεμπαν σε πολιτικά κίνητρα. Νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να μας γίνει μάθημα και να συμπεριφερόμαστε υπεύθυνα. Νομίζω ότι κάποιοι θα έπρεπε να απολογηθούν προς τον κυπριακό λαό για αυτά που έχουν διατυπώσει στο αρχικό στάδιο", ανέφερε χαρακτηριστικά. Σε ερώτηση πώς μπορεί να είναι βέβαιος ότι δεν ήταν πολιτικά κίνητρα, ο κ. Κυπριανού αντέτεινε ότι δεν είναι βέβαιος, παρόλο που οι συλλήψεις δείχνουν προς μία κατεύθυνση."

Ο άνθρωπος που πρωτοστάτησε στις θεωρίες συνομωσίας στην Κύπρο, αυτός που κατηγορούσε τα blogs ως επίδοξους φυσικούς εξοντωτές του Πατερούλλη, αυτός που κατηγορούσε τον Τ. Παπαδόπουλο ότι είχε μυστικές συναντήσεις με την ΕΟΚΑ Β, σπεύδει να κατηγορήσει όσους έψαξαν και το ενδεχόμενο να υπάρχουν και πολιτικοί λόγοι για τη δολοφονία του Α. Χατζηκωστή.


Αναδημοσιεύουμε από το χθεσινό Φιλελεύθερο, το άρθρο του Γ. Αγαπίου, ο οποίος καταπιάνεται με αυτό ακριβώς το θέμα.




Ο Άντρος Κυπριανού ποζάρει στο φακό της Επιτροπής, την ώρα που προσθέτει το όνομα του Μάρκου Παγδατή, στο μπλακ λιστ της Επαγρύπνησης


Ποιος δηλητηριάζει την κοινή γνώμη;

του Γιώργου Αγαπίου

Τώρα που η δολοφονία του Άντη βαίνει προς διαλεύκανση και η Αστυνομία κάνει (καλά) τη δουλειά της, -τώρα, και όχι τη Δευτέρα ή την Τρίτη-, μπορούμε να αποκλείσουμε ότι το έγκλημα είχε πολιτικά κίνητρα. Τώρα μπορούμε να πούμε και να γράψουμε ότι αυτό το σενάριο είναι ένα “πολύ απομακρυσμένο ενδεχόμενο”. Σενάριο που θα αποκλειστεί εντελώς όταν υπάρξει πλήρης εξιχνίαση του εγκλήματος.

Από την ώρα όμως που δολοφονείται εν ψυχρώ ένας εκδότης, του εκτοπίσματος και της ιστορίας της οικογένειας Χατζηκωστή, “τα πολιτικά κίνητρα” είναι “ένα από τα ενδεχόμενα”. Γιατί εκ της θέσεως του, ο Άντης Χατζηκωστής ήταν και πολιτικό πρόσωπο, με την έννοια της εμπλοκής του στα κοινά και της δύναμης που είχε για επηρεασμό της κοινήςγνώμης. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς “παρανοϊκός” για να σκεφτεί ότι μπορεί να υπάρχουν πολιτικά κίνητρα πίσω από τη δολοφονία του. Ούτε, φυσικά, κτίζεις σενάρια και αναλύσεις, υποθέτοντας ότι τα κίνητρα είναι μόνο πολιτικά. Δεν το αποκλείεις όμως εξ υπαρχής.

Ακόμα και τώρα, που σχεδόν επιβεβαιώνεται ότι τα κίνητρα της δολοφονίας του Άντη δεν ήταν πολιτικά, η απώλεια του εξακολουθεί να είναι πολιτική. Είναι μια πολιτική απώλεια με πολλές αναγνώσεις.

Όπως πολιτική (και μάλιστα πολύ σοβαρή) ήταν η δημόσια καταγγελία που έκανε ο αρχηγός του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού πριν ένα μήνα ότι, «ενθαρρύνεται η φυσική εξόντωση του Προέδρου. Βλέπετε, αυτός είναι ο μόνος τρόπος, που γνωρίζουν για να απαντούν σε επιχειρήματα». Αυτά έλεγε ο κ. Κυπριανού τον περασμένο Δεκέμβρη στη Βουλή. Τότε φυσικά, ο αρχηγός του ΑΚΕΛ δεν θεωρούσε ότι «μόνο παρανοϊκοί, υποκινούμενοι από πολιτικά κίνητρα θα έκαναν μια τέτοια δολοφονία», όπως μας είπε χθες, σχολιάζοντας δημοσιεύματα και δηλώσεις που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες για τη δολοφονία του Άντη.

Ούτε φυσικά πριν ένα μήνα ο κ. Κυπριανού «δηλητηρίαζε την κοινή γνώμη» με τις καταγγελίες του στη Βουλή, σε αντίθεση με όσους έγραψαν ή είπαν ότι υπάρχουν πολιτικά κίνητρα πίσω από τη δολοφονία του Άντη. Βέβαια, δεν πρόκειται για ίδιες περιπτώσεις για να τις συγκρίνουμε και να εξάγουμε συμπεράσματα.

Στη μια περίπτωση έχουμε μια δολοφονία που συγκλόνισε την κοινωνία. Έχουμε να κάνουμε με ένα έγκλημα, που ήλθε ένα μήνα μετά την πρωτοφανή και ανεξιχνίαστη ακόμα κλοπή της σορού ενός τέως Προέδρου της Δημοκρατίας. Έχουμε να κάνουμε με μια δολοφονία που προστέθηκε σε μια πρωτοφανή σειρά έξαρσης βίαιων εγκλημάτων.
Έχουμε να κάνουμε με ένα έγκλημα που καταρράκωσε το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και υποχρέωσε τον γενικό εισαγγελέα της Δημοκρατίας να δηλώνει δημόσια ότι: «Έχουμε κατεβεί στο τελευταίο σκαλοπάτι σ’ αυτό τον τόπο. Ο κάθε πολίτης πρέπει να ανησυχεί. Δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι πλέον αυτή η κατάσταση». Αυτή, εν ολίγοις, είναι η πρώτη περίπτωση.

Στην άλλη περίπτωση, έχουμε να κάνουμε με μια αόριστη και παντελώς ατεκμηρίωτη καταγγελία που στηρίχθηκε σε «μπλογκ στο ίντερνετ, δήθεν σατιρικές εφημερίδες και σε άλλους». Έχουμε να κάνουμε με μια καταγγελία που ακολούθησε ένα αόριστο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «εφημερίδας της κυβέρνησης» για δήθεν ακραίες ομάδες που ετοιμάζουν σχέδιο αποσταθεροποίησης! Έχουμε να κάνουμε με μια καταγγελία που περισσότερο μοιάζει με τείχος απέναντι στον κριτικό λόγο για τα λάθη και τις παραλείψεις (και) «αυτής της κυβέρνησης», παρά με μια καταγγελία που κρίνεται ως βάσιμη. Αλλά, «βλέπετε αυτός είναι ο μόνος τρόπος, που γνωρίζουν για να απαντούν σε επιχειρήματα».

sxolio.aixmes@yahoo.com


ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΤΡΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ, ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!

Ονήσιλος για το christofias-watch

25 Σχόλια:

εθνικιστική οπτική είπε...

To ψέμα (η μήπως η φαντασίωση του Ρήγα?):
"Ο ένας του γονιός του Παγδατή είναι Έλληνας του Λιβάνου"

Η αλήθκια:

"While Cyprus has been basking in the glory of the Baghdatis against-the-odds triumphs, the father told of how his native Lebanon across the water could also have grounds to be proud.

The Baghdatis family, going back centuries, hails from Ahvaz in the Arab part of Iran on the border with Iraq, hence their name.

They resettled in Lebanon, where Marcos's father was born in the northern port city of Tripoli."

Unknown είπε...

δολοφονο να δηλώνει πριν τον φονο πως θα εκτελέσει διευθυντή σταθμού και να το διατυμπανεί μετά έστω και αν ολή η Κύπρος βουίζει δεν έχω ξαναδεί. Άσε που το είπε σε άνθρωπο με διασυνδέσεις στην ΚΥΠ και καθώς είναι έμπιστο του άτομο προφανέστατα το γνώριζε. Η ΚΥΠ γνωρίζοντας το είδος της απειλής και τα ονόματα των επίδοξων δολοφόνων γιατί δεν ενημέρωσε την αστυνομία ή γιατί δεν παρακολουθούσε τα άτομα αυτά την στιγμή που είχε λάβει στα σοβαρά τις πληροφορίες και για αυτό προειδοποίησε τον Άντη. Το ερώτημα αυτό γίνεται ακόμη πιο αμίλοικτο αν αναλογιστεί κανείς πως όλα αυτά διαδραματίζονταν εν μέσω διαπραγματεύσεων και δεδομένης την κλοπής της σορού του αείμνηστου Τάσου. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Η ΚΥΠ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ. Γενικά κρίνω πως ο ρόλος της ΚΥΠ είναι ύποπτος στην όλη υπόθεση καθώς επίσης και στην περίπτωση της κλοπής της σορού...........
Δυστηχώς φοβάμαι πως οΛυσσαρίδης είναι ο επόμενως στόχος εκτός και αν πεθάνει "ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΑ ΑΙΤΙΑ"

Unknown είπε...

Παρακολουθούμε το μεγαλύτερο φιάσκο στην ιστορία της Κύπρου. Συνέλαβαν 3 πρόσωπα που πιθανότατα να είναι οι δολοφόνοι. Πολλά όμως είναι τα κενά, οι αντιφάσεις και οι αδυναμίες στους ισχυρισμούς του FBI CYPRUS . Εν συντομία ή οι δολοφόνοι ήταν τρομερά ηλίθιοι ή για κάποιο λόγο ήτανεξαναγκασμένοι να εκτελέσουν το σχέδιο για να αποφύγουν κάτι ακόμα χειρότερο και από την φυλακή. Το σχέδιο όμως σε κάθε περίπτωση ήταν και είναι η φίμωση του σταθμού ΣΙΓΜΑ καθώς φρόντισαν να σταλεί ξεκάθαρο μήνυμα προς το 50% του ιδιοκτησιακού καθεστώτος με την δολοφονία προειδοποιώντας τον πατέρα του ΑΝΤΗΣ πως η οικογενεια του έχει κι άλλα μ΄ρλη για τα οόία πρέπει να νοιαστεί.Εν συνεχεία φρόντισαν να διαρρεύσει πως τάχα ένας πρώην υπάλληλος του σταθμού έχει οργανώσει την δολοφονία η οικογένεια τπυ οποίου κατέχει το 30% των μετοχών της επιχείρησης. Συνολικά έχουν χτυπήσει το ΣΙΓΜΑ σε ποσοστό 80% κάτι το οποίο αποτελεί και προειδοποίηση προς τους υπόλοιπους μετόχους κατέχονται το 20% ξεκαθαρίζοντας τους πως καλό είναι να βγάλουν τον σκασμό γιατί ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ Ο ΑΝΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ - ΜΑΛΛΟΝ ΟΥΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣ! ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΚΕΛ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΤΡΟ...

arxiepiskopos είπε...

ΑΙΑΝΤΑ, η διανοητική σας κατάσταση δε σας επιτρέπει πια την πολυτέλεια της λογικής.Για τούτο σας απαντώ με μια απλή κυπριακή παροιμία,που ελπίζω να κατανοήσετε.-ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΛΑΝΝΗΝ ΤΖΙΑΙ ΠΑΡΠΑΤΑ ΤΖΙΑΙ ΚΛΑΝΝΕΙ. Αφιερωμένη εξαιρετικά και στο μετρ του είδους Λάζαρο Κίτρινο.

arxiepiskopos είπε...

Α, και κάτι άλλο,ΑΙΑΝΤΑ. Πώς και δεν μυρίστηκες ακόμα ότι το εγκεφαλικό του Κουτσού του το προκάλεσαν νενέκοι προδότες με χρηματοδότηση της UNOPS; Και ξέρεις πώς; Του έβαζαν κρυφά αλάτι στο φαγητό του και του ανέβασαν την πίεση.

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Ρε γελοίε Anef_Oriwn,

ακόμη περιμένω απάντησή σου. Μην παριστάνεις τον Αρχιεπίσκοπο.

Σε περιμένω εδώ, να σε κάνω με τα κρεμμυδάκια. Γιατί κάποιοι σαν εσένα δεν αξίζουν σοβαρό διάλογο.

ΠΑΟΛΑ είπε...

Ο Άντρος Κυπριανού θα μείνει στην ιστορία σαν μία ανθυπομετριότητα, ένας αποτυχημένος γκεμπελίσκος, κολαούζος του Καθεστώτος Χριστόφια. Τον λυπάμαι!

ΠΑΟΛΑ είπε...

EΔΕΚ ΗΒ

Ο Άνευ Οργίων και ο Αρχιεπίσκοπος είναι το ίδιο άτομο; Εγώ νόμιζα ότι είναι δύο ξεχωριστά εξέχοντα μέλη του ΦΑΣΙ.Κ.Κ.

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Δεν ξέρω αν είναι μέλη του ΦΑΣΙ.Κ.Κ, αλλά δε θα με εξέπληττε.

chrdem είπε...

Ε, μιαν του κλέφτη δκυό του κλέφτη.
Για ό,τι έχει γίνει από το 2004 και μετά φταίει το σχέδιο Ανάν.
Αππώσαν τον Κυπραίο να βάλει ένα σταυρό κάτω από τη λέξη "ΟΧΙ" και πίστεψε ότι ξεπέρασε η αντίστασή του ακόμη και αυτήν την πολιορκία των 900 ημερών του Λένινγκραντ από τους Ναζί.

Γράφουν 2-3 ανόητοι στους τοίχους πέντε συνθήματα στα τούρκικα, βλέπουν στο τσακ ψυχολογικό πόλεμο.
Κρεμάει ένας βλαμμένος από τη Λεμεσό μια τούρκικη σημαία στον αυτοκινητόδρομο της Πάφου, διαγιγνώσκουν προβοκάτσια των Τούρκων.
Κλέβουν ένα πτώμα, δεν ξέρω 'γω ποιοι και για ποιο λόγο, αμέσως ο ξένος δάκτυλος.
Μερικοί νεαροί στη Λεμεσό κατεβάζουν τις σημαίες από τα μνήματα, μιμούμενοι αυτά που βλέπουν στα κανάλια, το συνδέουν με την κλοπή της σορού.
Δολοφονούν έναν εκδότη ενός συγκροτήματος -δεν ξέρουμε ακόμα τους λόγους- οπτασιάζονται ξένη συνωμοσία για να μας επαναφέρουν το Σχέδιο Ανάν.

Ε, είναι καιρός να κατέβει αυτό το έργο από το θίασο!

Anef_Oriwn είπε...

[Παραθέτω πιο κάτω, απάντηση ΜΟΥ προς το καβληντήρι τον ΗνωμενοΒασίλειο Εδεκκίτη, που έγραψα για προηγούμενο post, αφού κάμνει πως εν την είδε, αλλά τζιαι να ηρεμίσει επιτέλους, μια τζιαι του έδωσα σημασία – link: http://christofias-watch.blogspot.com/2010/01/bloggers.html] ...

****************
Αυτο-αποκαλούμενε ΕΔΕΚ Η.Β. [ΗνωμενοΒασίλειε],
Χαίρε κι ο Κύριος μετά ΣΟΥ!!!
Για λόγους αυτοσεβασμού κι αποκατάστασης της αλήθειας [την οποία καταπονείς βάναυσα μέσα από τα γραφόμενα ΣΟΥ που είναι ως συνήθως έμπλεα χαρακτηρισμών και αφορισμών], αναγκάζομαι να κάνω αυτή την παρέμβαση για να ΣΟΥ πω δκυο λοούδκια, μετά την απρόκλητη και εκτός τόπου και χρόνου νέα [εμπαθή] αναφορά που έκαμες στο άτομο ΜΟΥ ... [Όπως φαίνεται ΣΟΥ έχω γίνει έμμονη ιδέα!] ...

Κατ’ αρχάς να διευκρινίσω ότι αν και παρακολουθώ τακτικά τα τεκταινόμενα [και γραφόμενα] σ’ αυτό το Blog, εντούτοις παρεμβάσεις για σχόλια ΔΕΝ έκαμνα εδώ και πολύ καιρό, λόγω του γνωστού εμπάργκο [απαγόρευσης σχολίων] που οι κοι Επίτροποι είχαν επιβάλει τόσο σε ΜΕΝΑ όσο και σε κάποιους άλλους Bloggers … Πριν κανένα μήνα όμως και μετά την ιστορική απόφαση για άρση του εμπάργκο σχολίων, έκαμα μια - δύο παρεμβάσεις στο Blog πάντοτε κάτω από το ΔΙΚΟ ΜΟΥ nickname, δηλ. το Anef_Oriwn …
Γι’ αυτό [και προς ενημέρωση τόσο ΕΣΕΝΑ όσο και του έτερου κολλημένου, του ΚΥΡΗΚΑ], ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΟΝΙΖΩ, ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ο E.C.S, OYTE ο Patriotis, ΟΥΤΕ ο ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΡΗΝΗ /KIBRIS BARIS, ΟΥΤΕ ο Arxiepiskopos ... ΟΥΤΕ καν Μητροπολίτης ΕΙΜΑΙ!!! Πάψε επιτέλους να ΘΩΡΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥΣ και ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι όποιος ΣΟΥ/ΣΑΣ πει μια κουβέντα που ΔΕΝ ΣΑΣ αρέσει, τούτος είναι ο Anef_Oriwn!!!

Συμπαθέστατε κατα τ’ άλλα, ΗνωμενοΒασίλειε Εδεκκίτη, αυτές οι εμμονές, οι εμπάθειες και τα κολλήματα ΣΟΥ, με λύπη μου λέω ότι συνιστούν μια νοσηρή κι αρρωστημένη κατάσταση! Καλά θα κάμεις να το ψάξεις!

Πέραν τούτου όμως, έχεις και μια στραβή άποψη του τι εστί διάλογος και συζήτηση, αποτέλεσμα κι αυτό της εμπάθειας και μισαλλοδοξίας που ΣΕ διακατέχει... ΔΕΝ είναι ΚΑΘΟΛΟΥ φυσιολογικό να καλείς κάποιους σε συζήτηση και την ίδια ώρα να τους αποκαλείς «νενέκους» [ή να απαξιώνεις χωρίς να ΣΟΥ δώσουν την αφορμή συμπατριώτες ΣΟΥ αποκαλώντας το Blog τους “35 νενέκια όλοι μαζί” – ποιος ΣΟΥ έδωσε το δικαίωμα να κρίνεις την φιλοπατρία των άλλων;]. Ή ακόμα να προκαλείς ΕΜΕΝΑ σε συζήτηση και να κορδώνεις [σαν γάλος], κάμνοντας με τον νουν ΣΟΥ παναΰρκα, ότι σε κάποια άλλη συζήτηση “με έκαμες με τα κρεμμυδάκια”!!! [Στιφάδο θες να πεις ή ξιδκιάν;] Αυτή λοιπόν είναι η δικιά ΣΟΥ αντίληψη για τους σκοπούς και στόχους μιας συζήτησης; Παρεμπιπτόντως να προσεχείς γιατί τα κρεμμυδάκια προκαλούν κακόοσμα αέρια!!!

Τέλος, αν ΔΕΝ θέλεις να ακούσεις ΕΜΕΝΑ [γιατί απαξιώνεις τα ΟΣΑ λέω], άκουσε τουλάχιστον, τον έτερο Εδεκκίτη, τον Αγωνίτη, ειδικά τα όσα ΣΟΥ λέει για το “Μέτωπο” [στην Αγγλία] και για το πως αντιμετωπίζεις συναγωνιστές ΣΟΥ που έχουν διαφορετική [από ΣΕΝΑ] άποψη αλλά και γενικότερα ΟΣΟΥΣ έχουν άλλη άποψη [από τη δικιά ΣΟΥ] ...

Ανώνυμος είπε...

THN KOINH GNVMH EINAI PASIGNVSTO POIOI TH DHLHTHRIAZOYN ......KALYTERH APODEIJH ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΙΑΣΚΟ ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΤΕ ΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΤΟ "ΟΧΙ" , ΜΕ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΗ!!!

ΕΙΣΑΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ!!!

ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ανωνυμος 4.21 να ζητησει επειγοντως ψυχιατρικη βοηθεια...

Ρήγας είπε...

Νενέκια,

Είπα ότι ακόμα και δεν είναι (ο ένας γονιός) Έλληνας (ήξερα ότι ήταν Λιβανέζος, αλλά είχα την εντύπωση ότι ήταν Έλληνας Λιβανέζος) ΔΕΝ έχει σημασία (ΕΣΕΙΣ το αναφέρατε), αφού όπως είπα ο ίδιος νοιώθει Έλληνας και το έχει δείξει πολλές-πολλές φορές. Τίποτε άλλο.

Αν αυτό το ιστολόγιο ήταν περιθωριακό και εξέφραζε μόνο μια χούφτα ανθρώπων,

Αν οι ιδέες μας ήταν ακραίες και δεν ήταν οι ιδέες μιας πολύ μεγάλης μερίδας της Κυπριακής κοινωνίας,

Αν δεν υπήρχε λόγος να ασχολείστε μαζί μας όπως ισχυρίζεστε,

ΤΟΤΕ για ποιό λόγο κτυπάτε διπλοσκοπιές εδώ μέσα;

Το μόνο που κάνετε είναι να δημιουργείτε θόρυβο, να βρίζετε και να απειλείτε.

Κάποιος μαλιστα με απειλεί προσωπικά και εδώ και αλλού ότι θα με βάλει φυλακή.

Και ερώτώ: Θα μπω ΚΙ'ΕΓΩ στο Απόλλώνιο και θα έχω ΚΙ'ΕΓΩ αστυνομικούς να φροντίζουν να μην κάνουν φασαρία οι νοσοκόμες τα πρωϊνά όταν θα κοιμούμαι με τις γκόμενες, για να μπορώ άνετα να κυκλοφορώ τα βράδυα; Ή αυτά τα προνόμια τα δίνει το καθεστώς της ροζ χούντας μόνο σε ΒΙΑΣΤΕΣ και ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ;

Και επειδή την ουσία του τελευταίου μηνήματος την κάνατε ΓΑΡΓΑΡΑ (γρλουπ - γρλουπ) αλλά και αφού βρισκόμαστε ανάμεσα σε λάτρεις των αρχαίων μας προγόνων που θα γνωρίζουν το επανάληψις μήτηρ πάσης μαθήσεως, τότε

** Τους έποικους τους έφερε η Εόκα-ΒΗΤΑ του νενέκου του Χάσικου, του νενέκου του Πουργουρίδη, του νενέκου του Αναστασιάδη, του νενέκου του Κληρίδη και των διαφόρων άλλων ευνούχων χουντικών νενέκων.

Στους οποίους...

...Εσείς τα ακελάκια κερνούσατε γλυκό καρυδάκι,

...Εσείς τα ακελάκια κάνατε την πάπια (άνκαι ο Σκαλιστής μιλάει μέχρι και για συνεργασία).

Και με τους οποίους...

...Εσείς τα ακελάκια συνεργάζεστε από τον Νοέμβριο του '74 με τις μυστικές συμφωνίες στο Λονδίνο.

Και από τότε...

...Όχι μόνο ταυτίζεστε ιδεολογικά και πολιτικά, όχι μόνο αλληλο-υποστηρίζεστε και αλληλο-καλύπτεστε, αλλά με τους οποίους χαριεντίζεστε κιόλας σαν χαζοχαρούμενες cheerleaders κότες στα πάρτυ και στις δεξιώσεις, αλλά και στα διάφορα σεμινάρια που διοργανώνουν οι ξένες πρεσβείες (π.χ. ΗΠΑ, Σλοβακίας, κλπ).

Κατά τα άλλα σας φταίει η Εόκα-ΒΗΤΑ. Σκατάδες ακελικοί.

Ρ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ο Λάζαρος Μαύρος πότε θα απολογηθεί που έτρωε από το πτώμα του Άντη Χ"Κωστή για τρεις ολόκληρες μέρες?


Γιώργος

ΠΑΟΛΑ είπε...

Άνευ Οργίων

μη φοβάσαι. Πες το λαθαρά ότι είσαι μέλος του ΦΑΣΙ.Κ.Κ.

Ανώνυμος είπε...

Για να είναι εντάξει ο Κωστής Χατζιηκωστής μέσα από το πένθος του, το οποίο όλοι σεβόμαστε, πρέπει να αρπάξει από το αυτί τον Λάζαρο Μαύρο και να τον ασσικτηρίσει από τον ραδιοσταθμό του.

Ορίστε τη μοίρα που θα ήθελε ο Λάζαρος Μαύρος για τα αφεντικά του. Νεκρούς για πολιτικούς λόγους και ο ίδιος ολοζώντανος να συνεχίζει την αηδιαστική προπαγάνδα του για δικό του συμφέρον.
Βλέπω τα φύλλα της απαίσιας καρδιάς του στό άκουσμα της δολοφονίας να πάλλονται από ανέλπιστη χαρά! ! !
Επιτέλους λέει!
Ω τι ευτυχία!
Ω τι καλό που με βρήκε!
Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν!
Ευχαριστώ σας δολοφόνοι!
Τέτοια χρειάζομαι!
Πάντα τέτοια!

Ανώνυμος είπε...

Μάζαρε Λαύρε, ψευταρά και δόλιε παλιάνθρωπε, η μήνις ως αληθινή θεά σε καταδιώκει.
Να δούμε τώρα πού θα κρυφτείς.

Ανώνυμος είπε...

Ρήγα α α α
εβρώμησες μας πάλε,
Φέρε ασβέστη ρε μαλάκα,
τζι΄αφησ' τες αερογαμίες τζιαι τους τσακρόπορτους.
Κτηνόν.
Τζι΄απού σε κουβάλησεν δαμέσα δα, ξημαρισμένε.

Ρήγας είπε...

Έλα να βλέπω τα νενέκια να τσιμπούν και να κτυπιούνται σαν τα επιληπτικά κταπόδια.

Νενέκια, μόνο να βρίζετε μπορείτε αλλά επί της ουσίας ΜΗΔΕΝ (ευνουχισμένοι ώντες).

Ρ.

Ανώνυμος είπε...

To αρθρο που δημοσιευσατε λεει μαλακιες. Απο που ως που γνωριζουμε τωρα πως τα κινητρα της δολοφονιας δεν ειναι πολιτικα ; Δεν γνωριζουμε ποια ειναι τα κινητρα αυτου που πλερωσε τους δολοφονους οι οποιοι οπως φαινεται , μαλλον ειναι αυτοι οι οποιοι εχουν συλληφθει ως υποπτοι με βαση τα στοιχεια που εχουν βγει στην δημοσιοτητα.


Παρολα αυτα , καποια σεναρια που ακουστηκαν ελεγαν παπαρολογιες χωρις στοιχεια. Αλλο ειναι η εικασια αλλο ειναι να λες πως η εικασια σου ειναι βασιμη υποθεση οταν δεν στηριζεται απο στοιχεια.

Λαθος ομως ειναι και να λες πως τα κριτηρια ηταν οικονομικα χωρις να γνωριζεις.

Ρήγας Fan Club είπε...

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΑΛΙΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ "ΡΗΓΑ".

http://christofias-watch.blogspot.com/2009/12/blogs_16.html


Ο Άντρος Κυπριανού , ΓΓ του AKEL,

Αν ήταν διαφήμιση:

--Θα ήταν τηλεοπτκή μαυρόασπρη διαφήμιση πλυντηρίων, στο ΡΙΚ την δεκαετία του '70.


Αν ήταν φαγητό,

--Θα ήταν κουνουπίδι βραστό και ανάλατο.


Αν ήταν τηλεοπτική εκπομπή,

--Θα ήταν ντοκυμανταίρ για τις αμοιβάδες στο National Geographic.


Αν ήταν χαρακτήρας στη σειρά κόμιξ ΜΠΛΕΚ,

--Θα ήταν Βρεττανός στρατιώτης.


Αν ήταν χαρακτήρας στη σειρά κόμιξ Μίκυ Μάους,

--Θα ήταν o Γκούφι.



Αν ζούσε σε άλλες σποχές, ο άντρος Κυπριανού, ΓΓ του AKEL:

** Στην Παλαιστίνη τον καιρό του Ιησού: Θα επιδίωκε ομοσπονδία με τους Ρωμαίους.


** Στην Αίγυπτο τον καιρό των Φαραώ: Θα ήταν Εβραίος σκλάβος που θα επιδίωκε επαναπροσέγγιση με τους Αιγύπτιους. Θα ψήφιζε ΟΧΙ στο Σχεδίο Μωυσή για Έξοδο από την έρημο. Θα κατηγορούσε τον Μωυσή ως "εχθρό του λαού."


** Απάτσι, των καιρό των αποικισμών. Θα επιδίωκε εν'αλλάξ προεδρία μεταξύ Κολόμβου και Τζερόνυμο. Στη μεγάλη σύναξη της φυλής, θα φώναζε: "Οι κονκισταδόροι δεν είναι εχθροί μας, οι κονκισταδόροι είναι αδελφοί μας."


** Στην μάχη της Σαλαμίνας: Μούτσος σε Περσικό καράβι.


** Στην μάχη των Πλαταιών: Πέρσης στρατιώτης, αλφάς.



Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικό το τελευταίο

Τα συγχαρητήρια μου
Περιγράφει με τον πιο παραστατικό και ανάγλυφο τρόπο τι άθλιο υποκείμενο τοποθέτησε ο Χριστόφιας για διάδοχο

arxiepiskopos είπε...

XΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ Β΄-Μα γιατί θέλετε να πάτε πίσω στο Βαρώσι; Αφού αναπτύχθηκε το Παραλίμνι.
Ευτυχώς που οι πιο πολλοί εραστές του second best solution είναι αθυρόστομοι και εν τη βλακεία τους αυτοαποκαλύπτονται.