ΟΔΥΝΗΡΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Στο προχθεσινό άρθρο του Κώστα Βενιζέλου, το οποίο αναδημοσιεύσαμε, φαίνεται ότι ο ευέλικτος, ασελγόντας για ακόμα μια φορά στη λαϊκή κυριαρχία όπως αυτή εκφράστηκε το 2004, χρησιμοποιεί το Σχέδιο διάλυσης της Κυπριακής Δημοκρατίας, ως μέτρο σύγκρισης για τις διχοτομικές συντροφικές προτάσεις.


Χθες, οι δύο διαχρονικά οπαδοί του Ανάν, Χριστόφιας και Παπανδρέου, επιβεβαίωσαν πανηγυρικά, ότι και οι δύο
εργάζονται και συνεργάζονται για ένα στρατηγικό στόχο, την επαναφορά του Σχεδίου Ανάν.


Αυτό όμως δεν αποτελεί στρατηγικό στόχο για τον κυπριακό ελληνισμό, αλλά για κάποιους τύπου Χάνεϊ, ο οποίος μας έχει ήδη προειδοποιήσει ότι: «Εμείς θα το ξαναφέρνουμε, μέχρι να το δεχτείτε...».















- I want to congratulate my good friend Dimitris!
- Σιερετούμεν φιλούι μου...εγιώ για σένα όλα τα μπορώ...


Όταν συναντιούνται λοιπόν οι στρατηγικοί εκτελεστές, δεν μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους
''για τη στήριξη, τη συνεχή επαφή και την αγαστή συνεργασία'', που παρέχει ο ένας στον άλλο, καθώς και για την ''κοινή αντίληψη και πλήρη ταύτιση απόψεων'' που χαρακτηρίζει αυτό το δίδυμο από το 2004, που μαζί έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις για να εκφοβίσουν τον κυπριακό λαό, και έκτοτε μέχρι σήμερα για να τσιμεντώσουν το εβέτ.


Ο Παπανδρέου δήλωσε ότι: «Στηρίζουμε τις προσπάθειες για μια λύση στη βάση των αποφάσεων, των αρχών και των αξιών της ΕΕ και της πλήρους εφαρμογής του ευρωπαϊκού κεκτημένου. Μια λύση που θα διασφαλίζει τη λειτουργικότητα του κυπριακού κράτους και την αποτελεσματική συμμετοχή του στην ΕΕ. Μια λύση που θα έχει ως συνέπεια τον τερματισμό της στρατιωτικής κατοχής και εισβολής από την Τουρκία».


Κανένας όμως από τους «δημοσιογράφους», δεν τόλμησε να τον ρωτήσει εάν το Σχέδιο Ανάν, για το οποίο εργάστηκε σκληρά ως Υπουργός Εξωτερικών και για το οποίο κάποιοι τον χαρακτήρισαν ως «κλητήρα της Αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα»,
σεβόταν αυτές τις αρχές και εξασφάλιζε την όποια λειτουργικότητα ή/και βιωσιμότητα.


- I want to assure you that we are doing our best! - Oh George, I believe that this time, you can do it!


Είναι πλέον ξεκάθαρο. Οι κυβερνήσεις Ελλάδας και Κύπρου, επιδεικνύουν προκλητική ασέβεια στον κυπριακό ελληνισμό. Στρατηγικός τους στόχος είναι το τσιμέντωμα του ναι, μέσα από την
ίδια ρητορική, περί τελευταίας ευκαιρίας, κόκκινου χαλιού και δικών μας εγκλημάτων, που δημιουργούν την ανάγκη ενός οδυνηρού συμβιβασμού.


Εμείς τους προειδοποιούμε για ακόμα μια φορά. Μια δίκαιη, βιώσιμη και λειτουργική λύση, η οποία θα γίνει αποδεκτή από τον αξιοπρεπέστατο κυπριακό λαό, θα πρέπει να περιλαμβάνει:
  • ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ
  • ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
  • ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ
  • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ
ΕΥΑΓΟΡΑΣ – για το christofias - watch

6 Σχόλια:

bbimbo ( PR PROFILE ) είπε...

καθαρές κουβέντες..!

Unknown είπε...

Η άσκηση ψυχολογικής βίας και καταπίεσης στον ταλαίπωρο ελληνικό κυπριακό λαό από την ίδια ηγεσία που εξέλεξε για να υποκύψει σε νόθους λύσεις, όπως είναι η αποδοχή της διζωνικής, είναι τουλάχιστον ανεπίτρεπτη και απαράδεκτη. Η ενορχηστρωμένη προσπάθεια της ανθελληνικής προπαγάνδας, που στοχεύει σε τακτό χρονοδιάγραμμα τον αφελληνισμό της Κύπρου, ενισχύεται, δυστυχώς, εκουσίως ή απερισκέπτως και από εγγενείς, πολιτικά κοντόφθαλμους, συμμάχους που τείνουν, ει δυνατόν, να παρασύρουν και τους εκλεκτούς, διαβεβαιώνοντάς τους ότι η μόνη διέξοδος από τις συμπληγάδες είναι η αποδοχή της διζωνικής, ειδάλλως επακολουθεί αναγκαστικά η συντριβή, η διχοτόμηση της πατρίδας μας.
Το προτασσόμενο διαζευτικό δίδυμο «δυοίν θάτερον», επιλέξτε δηλαδή ένα εκ των δύο, διχοτόμηση ή διζωνική δεν είναι μόνο μέγκενη ασφυκτική στο περιλαίμιο του κυπριακού Ελληνισμού αλλά και απόπειρα φυλάκισης της ανυπότακτης ελεύθερης σκέψης σε σκοτεινά, στεγανά διαμερίσματα, πράγμα που προσβάλλει ανεπανόρθωτα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και το εκ γενετής ελεύθερο ελληνικό πνεύμα.

Unknown είπε...

βρισκόμαστε σε μια περίοδο οπου η ανήθικη και αντεθνική ελαφρότητα και δουλοπρέπεια της ηγεσίας αγκομαχά προσπαθώντας να δικαιωθεί και να κυριαρχήσει. Διότι για τους διδάκτορες της εθνικής ισοπέδωσης, τις απελπισμένες και αηδιασμένες αγέλες μπορούν και τις κυβερνούν εύκολα και τις κατευθύνουν εκεί που θέλουν. Και πάνω σ' αυτήν την κοινωνική, πολιτική και ηθική αθλιότητα (που θέλουν να δημιουργήσουν και να επιβάλουν), πατάνε για να ελέγξουν την κοινωνία και τους λαούς.

οι πολιτικές ασημαντότητες, τα πυγμαία ηθικά αναστήματα και η κομματική προπαγάνδα, εξαναγκάζουν όλη η πολιτική μας ζωή να περιστρέφεται γύρω από τη ναρκωτική παραπολιτική φιλοσοφία και τους απατεώνες των σεμιναρίων (εν είδει ακτίβ) υπνωτισμού για εμπέδωση διζωνικής, δικοινοτικής δουλείας οπου κυριαρχούν οι πρακτικές του Ναζιστή της προπαγάνδας Γκέμπελς.

Unknown είπε...

Δικαιώθηκε από το Βρετανικό Εφετείο ο Μ.Αποστολίδης στην στην υπόθεση Όραμς

ΣΥναγωνιστές, συναγωνίστριες, δημοκράτες Κύπριοι πατριώτες ανακοινώθηκε ακόμη μια μεγαλειώδης νίκη των δικαίων του Κυριακού Ελληνισμού αποκαλύπτοντας την γύμνια και την ξεφτίλα του καθεστώτος Χριστόφια και κατά τα γιουσουφάκια του Αγγλοτουρκικού άξονα(Τσελεπής, άκτιβ, και άλλα φυτά)υπόθεση Όραμς

arxiepiskopos είπε...

zomg

arxiepiskopos είπε...

ΑΙΑΝΤΑ,πολλά κέφια απόψε. Από πού αντέγραψες,ρε θηρίο; Και μην πεις οτι είναι δικά σου τα γραπτά. Δεν γίνεται ένας τέτοιος τεχνίτης του λόγου να λέει στην πέμπτη γραμμή 2.20 μ.μ. ότι η λέξη 'λύση' είναι αρσενικό,κολλώντας της το επίθετο 'νόθους'