"ΕΥΦΥΟΛΟΓΟΥΣΕΣ" DRAKOUNES ΚΑΙ "ΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΟΙ" ΚΕΡΥΝΕΙΩΤΕΣ

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Αν δεν διεκδικήσουμε εμείς την επιστροφή στη γη μας,
ποιος θα μας τη χαρίσει;

Πώς αλλιώς θα αντιμετωπίσουμε την Τουρκία που είναι πληθυσμιακά πολλαπλάσια μεγαλύτερη, στρατιωτικά υπέρτερη και πολιτικά προστατευόμενη των Μεγάλων, αν όχι με την αξιοποίηση της ένταξής μας στην Ε.Ε. και το Διεθνές Δίκαιο; Αντ’ αυτού, το πρώτο το αχρηστέψαμε τον περασμένο Δεκέμβρη και το δεύτερο τώρα το θυμηθήκαμε! Θα συσταθεί, λένε, ομάδα Ελλαδιτών νομικών για να στηρίξουν τις συνομιλίες... 16 μήνες μετά την έναρξή τους και αφού έχει κάμει σωρεία υποχωρήσεων ο Χριστόφιας. Τι θα την κάνουν τώρα τη νομική υποστήριξη; Απλώς θα προσπαθήσουν να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα; Θα εμφανιστούν νομικοί της γραμμής του ΓΑΠ (ΝΑΙ στο Σχέδιο Ανάν!) για να μας πείσουν για τα θετικά ενός νέου πειράματος στην Κύπρο; Γιατί δεν έπρεπε να χρησιμοποιηθούν οι Έλληνες Κύπριοι νομικοί; Αρκεί ο γαμπρούλης, το μπιζουδάκι ο Τριμ και ο φουλωμένος περγαμηνές Cheλεπής; Δεν υπάρχουν άλλοι άξιοι στην Κύπρο πέραν από το ΑΚΕΛικό γραφείο ερευνών; Προπάντων, πώς θα τη χρησιμοποιήσουν τη νομική αυτοί που διακηρύσσουν ότι το Κυπριακό δεν θα λυθεί με «νομικίστικα» επιχειρήματα; Πώς μπορούν οι κυβερνώντες να εκμεταλλευτούν την απόφαση Αποστολίδη-Όραμς όταν έχουν κάνει παντιέρα της πολιτικής τους τη Διχοτόμηση σε δύο Ζώνες;

Εμείς το πρόβλημα δεν το εστιάζουμε μόνο εκεί. Το πρόβλημα είναι που δεν αγαπήσαμε πραγματικά αυτό τον τόπο. Δεν ενστερνιστήκαμε το "Δεν ξεχνώ και αγωνίζομαι". Ξεχάσαμε εύκολα, συμβιβαστήκαμε ευκολότερα. Θεωρήσαμε χαμένη υπόθεση κάποιο κομμάτι της γης και της ψυχής μας. Κάποιοι μάλιστα θεώρησαν ότι πρέπει να το λύσουμε να τελειώνουμε. Να πάψουμε να επαναλαμβανόμαστε στο ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ γιατί έπαψε για κείνους να έχει νόημα.

Κάποιοι την είδαν υπεράνω και πως μπορούν και να αστειεύονται με τον πόνο μας και τη φιγούρα του πρόσφυγα. Να ασεβούν επί ενός συμβόλου. Ένα γραμματόσημο του ενός σεντ τι αξία να έχει; Ένα γραμματόσημο που γράφει "ταμείο προσφύγων" τι αξία να έχει; Το "ευφυολόγημα" της Drakounas θα μπορούσε να χαρακτηριστεί (από τον πιο ήπιο) τουλάχιστον αψυχολότητο και άστοχο. Στην πραγματικότητα ήταν χυδαίο. Αλλά καμία απολογία εκ μέρους της. Τα είπε κι ο Μαρίνος στο ιστολόγιό του και έπεσαν να τον φάνε! Βλέπετε δεν εντάχθηκε κι αυτός στα nenekia.com, άρα είναι "εχθρός της λύσης"!!!

Νομίζουν ότι δεν θα μπορούσαμε να χυδαιολογήσουμε κι εμείς φτιάχνοντας "καυστική κριτική" κατά το nenekia.com ή "στηλιτεύοντας"; Να φτιάξουμε ένα καυστικό σχόλιο σε μια φωτογραφία ισραηλινού στα καμίνια; Ή μήπως ενός Τ/κ; Τι λέτε για τη φωτογραφία του φόνου του μπάνιου; Αν σκεφτείτε ότι η συγκεκριμένη αποτελεί την πιο συμβολική φωτογραφία που προβλήθηκε από την τουρκική προπαγάνδα (και η οποία αμφισβητείται έντονα για τη γνησιότητά της!!!), θα μπορούσαμε κατά τη Drakouna και το άλλο κακό συναπάντημα να "στηλιτεύσουμε" την τουρκική προπαγάνδα που στηρίζεται στο ψέμα και έκαμε περιουσίες πάνω στη ράχη μας; Θα λέγαμε ψέματα; Αλλά δεν μπορούμε να χυδαιολογούμε πάνω σε μια φωτογραφία νεκρών, όπως δεν μπορούμε να χυδαιολογούμε πάνω σε μια φιγούρα πρόσφυγα του '74.

Δυστυχώς τα nenekia.com, που συνασπίστηκαν σε μια ιστοσελίδα προαγωγής του Σχεδίου Ανάν, αντί να συνειδητοποιήσουν το κατάντημά μας και να ζητήσουν αλλαγή πορείας πριν καταλήξουμε στον γκρεμό, επιμένουν στην ίδια καταστροφική πορεία και με επιτάχυνση! Φταίξαμε να πληρώσουμε. Ο παραλογισμός τους είναι κραυγαλέος: Εκείνοι που αγαπούν «τα αδέρφια τους» τους «Τ/κ» (εννοούν και τους εποίκους) θέλουν να ζήσουν πλάι τους σε δύο ξεχωριστές ζώνες, κι εμείς που «δεν θέλουμε λύση ούτε τους Τ/κ» τους θέλουμε να ζήσουν μαζί μας στο ίδιο κράτος! Ο παραλογισμός στη σελίδα τους συμπληρώνεται με προκλητικά συνθήματα του τύπου "το Κυπριακό ΔΕΝ είναι πρόβλημα εισβολής-κατοχής" όπως διακήρυσσαν σ’ ένα άρθρο τους και θέσεις υπέρ της Διχοτόμησης (με τη μορφή της Διζωνικής) για να αποτραπεί η Διχοτόμηση! Οι απαράδεκτες προτάσεις του συντρόφου Ταλάτ ερμηνεύονται ως λογικές και αναμενόμενες από τα nenekia.com, ενώ οι αντιδράσεις στη Δ.Δ.Ο. από τον κυπριακό Ελληνισμό είναι "ακραίες αντιδράσεις των εθνικιστών που δεν θέλουν λύση". ΠΟΣΗ ΓΥΜΝΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ!

Αν δεν ταυτιστούμε όλοι με την ανάγκη του κάθε πολίτη να επιστρέψει στις εστίες του και να ξαναπερπατήσει στις γειτονιές του ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, αν δεν νιώσουμε όλοι (πρόσφυγες ή μη) Κερυνειώτες δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι σωστό για τον τόπο μας.

ΝΑΙ, να νιώσουμε όλοι πως είμαστε Κερυνειώτες. Να ταυτιστούμε με τον πόνο και τον αγώνα τους. Ας πάψουμε να είμαστε επιλήσμονες βολεμένοι σε ένα συνοικισμό της Λευκωσίας ή σε ένα διαμέρισμα της Λεμεσού. Το χρέος που μας καλεί δεν παραγράφεται, ούτε εξαγοράζεται. Δεν ανταλλάσσεται ούτε με ομόλογα, ούτε με θέσεις. Θέλουμε να ζήσουμε ελεύθεροι, να μπορούμε να ζήσουμε ελεύθεροι και στην Αμμόχωστο και στη Μόρφου και στην Κυθρέα και στην Κερύνεια. Θέλουμε να έχουμε αυτή τη δυνατότητα και απαιτούμε από τους κυβερνώντες να τη διεκδικήσουμε. Αν δεν τη διεκδικήσουμε ποιος περιμένουμε να μας τη χαρίσει;

ΑΡΚΑΣ για το christofias-watch

15 Σχόλια:

Σάββας Παπάκης είπε...

Πράγματι, η κα Δρακούνα έχασε το μέτρο. Ντροπή!

Πλαστήρας είπε...

Να τονίσω για χιλιοστή φορά ότι η Τουρκία ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ. Θέλει ένα ομοσπονδοσυνομοσπονδιακό αλαλούμ (βλέπε Ανάν) για να μπορεί να ελέγξει ολόκληρη την Κύπρο.

Σάββας Παπάκης είπε...

Καλημέρα Πλαστήρα. Πως πάει;

arxiepiskopos είπε...

Πολύ καλή η απόφαση σχετικά με τους Όραμς. Πέστε ότι χαλούν το σπίτι που έκτισαν σε κλεμμένη γη. Πώς,όμως ο Αποστολίδης και εγώ ο επισης πρόσφυγας θα πάρουμε πίσω τις περιουσίες μας χωρίς λύση; Θα πάρουμε την ΑΠΌΦΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΆΜΕ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΌΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ 'ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ;Σοβαρευθειτε. Με τα ηρωικά ΟΧΙ και την έλλειψη λύσης,θα μάθουμε το 'Παλι με χρόνια και καιρούς...'

Unknown είπε...

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ.

ΟΜΩς ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ. ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΦΙΕ ΤΟΥ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ ΣΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΑ?
ΑΠΛΑ ΛΕΩ (ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ)ΜΗΠΩς ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ. ΙΧΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ Η ΔΙΑΓΩΓΗ ΣΟΥ ΟΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ

arxiepiskopos είπε...

Όχι,δεν έχω καμια σχέση με το Γρίβα.

Unknown είπε...

ΚΑΙ ΟΜΩς Η ΟΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ . ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ Ο ΓΡΙΒΑΣ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΞΩΓΑΜΟ ΤΟΥ.

ΕΙΣΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΣΕ ΑΨΟΨΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ.

ΕΥΓΕ ΔΙΧΟΤΟΜΟΛΑΓΝΕ ΦΑΣΙΣΤΑ.

Unknown είπε...

Ιντα γίνεται ρε κοπέλλες δαμέσα? Μα ποια εν τούτη η Δρακούνα που λαλείτε για λλόου της? Στο χωρκό μου τη Φιλιά είσιεν μια Δρακούνα που όπου εβρισκεν κάττον έπιαννεν τον τζιαι έσυρνεν τον μεστόν φούρνο με τα ξύλα για να τον πυρώσει, άμαν εζύμωνεν ψουμιά. Ατζιαπίσσου εν τζείνη?

John Charalambous είπε...

Yiayia η διαλεκτική σου μοιάζει με τον Άνευ Ορίων, αλλιώς Χρίστος Χρίστου, σε version κοτζιάκαρης.

Μην νομίσετε πως υπάρχει και πολύ μεγάλη διαφορά. Μια κοτζιάκαρη είναι σε ώριμη φάση της τρίτης ηλικίας, ενώ ο Χρίστος Χρίστου, είναι σε πρώιμη φάση της τρίτης ηλικίας.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ (ΓΚΑΛΟΠ) ΑΛΑ ΥΕΝΙ-ΠΟΛΙΤΗΣ. ΠΑΡΑΚΛΩ ΨΗΦΙΣΤΕ-

ΠΟΙΟΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΑ ΜΕΛΕΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ ΟΡΑΜΣ?

1. ΟΙ ΟΡΑΜΣ
2. Η ΓΕΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΠΛΕΡ (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΚΟ ΨΟΦΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ)
3. Ο ΕΝΩΣΗ ΕΠΟΙΚΩΝ ΕΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑΣ
4. Ο ΠΟΥΡΓΟΥΡΙΔΗΣ
5. Ο ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ
6. Ο ΕΥΕΛΙΧΤΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ (Ο ΙΑΚΩΒΟΥ, Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ, Ο ΤΟΠΠΟΥΖΟΤΣΕΛΕΠΗΣ )
7. Ο ΥΕΝΙ-ΠΟΛΙΤΗΣ
8.Ο ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ
9. Η ΜΑΥΡΗ (Η ΕΛΕΝΗ ΜΑΥΡΟΥ ΣΙΟΡ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΛΕΚΩΣΙΑΣ)
10. Ο ΑΝΕΥ-ΟΡΙΩΝ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΔΡΑΚΟΥΝΑ, ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ, E.S.C,YIAYIA ΚΤΛΠ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΨΗΦΙΣΤΕ.

Unknown είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΗΡΥΚΑ- ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

10. Ο ΑΝΕΥ-ΟΡΙΩΝ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΔΡΑΚΟΥΝΑ, ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ, E.S.C,YIAYIA ΚΤΛΠ

Unknown είπε...

κακό γρόνο να εσιεται που εννα μου πείτε ότι είμαι άνευ ορίων, κοτζιάκαρη γεναίκα ... Σε κάθε περίπτωση, εγιώνι θαρκούμε ότι τζείνος που εννα σπάσει που το πλευρό που το κακόν του εξαιτίας τούτης της απόφασης για την καρτάνα την πασιο-Οραμς, εν τζείνος ο μιτσής ο κατζιάρης με τα γυαλούθκια που γράφει κατζίες μέστον Πουλίτην ... οϊ κόρη μου εν φαρμάτζιν που στάσει η πουέννα του. Θαρκούμε ότι εν τον εττοππούζιαζεν η στετέ του όταν ληταν μιτσής όταν έσπαζεν τα παραθύρκα των γειτόνισσων.

Unknown είπε...

http://www.efylakas.com/archives/4584

ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΦΕΛΟΥΣ(ΞΕΝΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΛΕΦΤΑ- ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩς ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟς ΤΑ ΠΕΙΡΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ , ΠΟΣΑ, ΓΙΑΤΙ? ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. )ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΣΕΛΓΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ.

ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΛΥΣΗ? ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΠΛΕΟΝ. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ.
ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΣΕΙ.
ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΩΛΟ ΑΦΟΥ ΟΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕς ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΕς.

.ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΟΚΑΚΙΑ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ
.ΣΤΟ ΦΩς ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ.
.ΞΕΘΑΒΟΥΝ ΝΕΚΡΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
.ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΛΟΥΚΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
.ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ "ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ"(ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ)ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
.ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ

ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΟΘΕΤΩ ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΕΙΔΩΛΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ

arxiepiskopos είπε...

Μάνα μου,ρε!!! Η κατάστασή του εν πιο σοβαρή που γελοία!!!

Spartakos είπε...

Μπορεί να μην είμαι Κερυνιώτης αλλά για ένα πράγμα είμαι σίγουρος. Ότι κανένας Κερυνιώτης δεν έχει κάνει πληρεξούσιο της περιουσίας του τον Πρόεδρο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Άρα δεν έχει κανένα δικαίωμα να την διαχειρίζεται νομικά είτε πολιτικά. Προτίνω λοιπόν όλοι οι Κερυνιώτες και όλοι οι πρόσφυγες να καταφύγουν στον πορθητή Κύριο Καντούνα και να κινήσουν αγωγή η οποία να απαγορεύει την διαπραγμάτευση της περιουσίας του από τον οποιονδήποτε ευέλικτο θέλει να την ξεπουλήσει. Σίγουρα κάτι θα μπορεί να γίνει και τότε θα δέσουμε τα χέρια όλων των επίδοξων προδοτών κόμπο. Θα πέσει και η σχετική πείνα στα ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ αφού οι σφετεριστές (ποιος Η....Σ τους αποκαλεί χρήστες;) δεν θα έχουν τι άλλο να ξεπουλήσουν. Αν ανταποκριθούν και οι κάτοικοι του Πύργου και κλείσουν και τα οδοφράγματα θα αδειάσουν και τα ΚΑΖΙΝΟ από τα ναινέκια μας. Καλύτερα να το κάνουν βράδυ όμως για να μην μπορούν να γυρίσουν πίσω το πρωί όσοι με τα χρήματα της οικογένειάς τους τροφοδοτούν το παράνομο καθεστώς. Φιλάκια στους ΟΡΑΜΣ και όσους τους υποστηρίζουν!!