Πλέον το καθεστώς Χριστόφια, καταφεύγει στη βία

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Στη φωτογραφία, ο Μ. Μεταξόπουλος, ο οποίος δεν είναι ένα αθώο συγχυσμένο poodle όπως ο Γ. Πήττας, αλλά ένα επιθετικό λυκόσκυλο του καθεστώτος!


Ο τραμπουκισμός είναι αδιαμφισβήτητα, ένα καρκίνωμα της δημοκρατίας μας. Της δημοκρατίας μας η οποία επιοικώς μπορεί να χαρακτηριστεί εύθραυστη, αφού τα τελευταία δύο χρόνια, έχουμε δει πρωτοφανή γεγονότα να συμβαίνουν στην μικρή μας κοινωνία.

Έχουμε δει την αστυνομία σε κάποιες περιπτώσεις να συλλαμβάνει αντιφρονούντες και σε κάποιες άλλες να στέκεται αδιάφορα δίπλα από ξυλοδαρμούς αντιφρονούντων από "αγνώστους".

Έχουμε δει εκπροσώπους της κυβέρνησης να απειλούν "κομψά" διάφορα ΜΜΕ που δεν πλέκουν το εγκώμιο στον Πρόεδρο για την υποχωρητική πολιτική, πολιτική των παλινδρομήσεων που ακολουθεί.

Ζούμε καθημερινά την πνευματική τρομοκρατία που ασκείται σε όποιον διανοηθεί να εκφράσει ανησυχία για την πορεία την οποία ακολουθεί η κυβέρνηση, παρασύροντας μαζί της ολόκληρο τον κυπριακό λαό.


Η δημοκρατικότητα τους επιβάλλει φίμωτρα σε όσους δε χειροκροτούν!


Αυτό που έμελλε να δούμε είναι οι τραμπούκοι του διαδικτύου. Και δεν εννούμε το γνωστό τραμπούκο Anef_Oriwn, που ακόμη και όταν απειλεί φραστικά ότι θα σπάσει τα δόντια κάποιου, απλά γελάμε γιατί ξέρουμε ότι είναι πολύ δειλός για να το κάνει. Ούτε το γνωστό διαδικτυακό μπάτσο Κόκκινο Ιαβέρη ή τον εξ Ελβετίας λουλουδιάρη υβριστή ή την υβρίστρια των προσφύγων Δρακούνα.

Πλέον, το ακελικό καθεστώς, έχει αμολήσει πραγματικούς τραμπούκους, της πραγματικής απειλής χρήσης βίας. =

Το διαδίκτυο είναι ένας χώρος ατέλειωτος, στον οποίο χωράμε όλοι και όλες, στον οποίο μπορούμε είτε ανώνυμα, είτε με κάποιο ψευδώνυμο, να εκφράσουμε όλα αυτά που σκεφτόμαστε και μας ανησυχούν, αλλά για ευνόητους λόγους δεν τα εκφράζουμε δημόσια και επώνυμα.

Προφανώς όμως η κυβέρνηση αδυνατεί να ελέγξει τα τεκταινόμενα σ'αυτό το χώρο, αδυνατεί να συλλάβει τους αντιφρονούντες του διαδικτύου και αδυνατεί να τους απειλήσει κομψά ή άκομψα.

Μετά τις απειλές του Α. Κυπριανού εναντίον των bloggers, από το βήμα της Βουλής, οι οποίες μόνο δυνάμωσαν τα αντικατοχικά blogs και τις αντικατοχικές φωνές στο διαδίκτυο, το καθεστώς, αμολά τα άγρια μπουλντόγκ του, όπως το διαχειριστή μίας από τις μεγαλύτερες ομάδες του Δ. Χριστόφια στο διαδίκτυο (ίσως τη μεγαλύτερη με πέραν των 3000 μελών), Μάρκο Μεταξόπουλο.


Γι'αυτό κάποιοι τραμπούκοι ανέλαβαν να εφαρμόσουν τις δράσεις της στο διαδικτύο. Κατ'αρχήν όμως να εξηγήσουμε τι σημαίνει η λέξη τραμπούκος. Η σημασία με την οποία χρησιμοποιείται η λέξη προέρχεται από μια μάρκα πούρων Αβάνας, τα trabucos, τα οποία ορισμένοι πολιτικοί συνήθιζαν να δίνουν ως αμοιβή στους πλέον ζωηρούς και «δραστήριους» οπαδούς τους ή προσφέρονταν στα πολιτικά σαλόνια σε εκείνους που πουλούσαν την ψήφο τους.

Ο τραμπούκος Μάρκος Μεταξόπουλος, καπνίζει το trabuco πούρο του!

Με τη βοήθεια λεξικού, η ακριβής ερμηνεία του όρου έχει ως εξής: "αρσενικό άτομο που ανήκει σε παρακρατική οργάνωση ή σε κομματική παράταξη και δημιουργεί επεισόδια ή προβαίνει σε βιαιοπραγίες, συνήθως επί πληρωμή (κατ' επέκταση) άτομο που προσπαθεί να επιβάλει τις απόψεις του χρησιμοποιώντας βία".

Εδώ και μέρες, ζήσαμε ένα περιστατικό από την "ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ" στο facebook, η οποία και διέγραψε μήνυμα για το "Πολιτικό Μνημόσυνο του Τάσσου Παπαδόπουλου", το οποίο και η Επιτροπή δημοσίευσε στην ομάδα τους, λέγοντάς μας, όταν τους ζητήσαμε το λόγο, ότι αυτό έγινε κατά λάθος και αρνούμενοι μετά να επανορθώσουν, επιτρέποντας την αναδημοσίευση.

Ο διαχειριστής της ομάδας, είναι κάποιος τραμπούκος επονόματι Μάρκος Μεταξόπουλος.

Η αχαρακτήριστη συμπεριφορά των ακελικών τραμπούκων όμως, οι οποίοι δε σέβονται ούτε νεκρό τον Τάσσο Παπαδόπουλο, κορυφώθηκε χθες, με απειλές για χρήση βίας εκ μέρους τους, σε άλλους χρήστες του διαδικτύου.

Όπως πάντα όμως, οι καταγγελίες που γίνονται στο Παρατηρητήριο για τη Διακυβέρνηση Χριστόφια, από την Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο, είναι τεκμηριωμένες.

Ο συναγωνιστής μας Κώστας Ηλία, ο οποίος σε συνεργασία μαζί μας δημιούργησε το group "ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ", επικοινωνόντας μαζί μας σήμερα, έθεσε υπόψιν μας διάφορα κρούσματα τραμπουκισμών στο διαδίκτυο τον τελευταίο καιρό, τα οποία κατά σύμπτωση(;) προέρχονται όλα από υποστηρικτές του ΑΚΕΛ.


Μέσα από τις 2 φωτογραφίες των απειλητικών μηνυμάτων που εστάλησαν στο συναγωνιστή Κώστα, από τον κοκκινοφρουρό Μάρκο Μεταξόπουλο, γίνεται πλέον ξεκάθαρο ότι οι απειλές, οι ύβρεις και οι τραμπουκισμοί είναι η νέα στρατηγική δράση των οπαδών του Προέδρου.


Το πρώτο απειλητικό μήνυμα του τραμπούκου Μάρκου Μεταξόπουλου:
"Κώστα Ηλία, ζητώ να αποσύρεις την ομάδα που δημιούργησες "Να παραιτηθεί ο Δημήτρης Χριστόφιας". Αν δε γίνει εντός 24 ωρών, θα υπάρξουν συνέπειες. Ευχαριστώ. Από ΑΚΕΛ"


Το δεύτερο απειλητικό μήνυμα του τραμπούκου Μάρκου Μεταξόπουλου, όταν ο Κώστας Ηλία, με ευγενικό τρόπο, είπε ότι ο ίδιος συζητά και δεν απειλά και δε δέχεται απειλές, είχε ως ακολούθως:

"Τότε να σωρώψεις τα ρουφιανόπαιδα που βρίζουν στην ομάδα που έκανες. Όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος"


Εμείς μέχρι σήμερα λέγαμε ότι δεν είναι βίαιοι, αλλά φαίνεται ότι έχουν εκτραχυνθεί στο δρόμο του φασισμού, στο δρόμο όπου αν δεν πίπτει ο λόγος, πίπτει η ράβδος. Τους προειδοποιούμε λοιπόν ότι, ο τραμπουκισμός και η τρομοκρατία στις αντικατοχικές φωνές του διαδικτύου δε θα περάσουν.

Παλαιότερα απλά ανέχονταν και συγκάλυπταν το φασισμό (όπως στο πραξικόπημα και το μεταπραξικόπημα).

Σήμερα, έγιναν οι ίδιοι εκπρόσωποι του φασισμού!


Το μόνο που καταφέρνουν είναι να δυναμώνουν τις φωνές μας και να τις κάνουν πιο ισχυρές.

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
NON PASSARAN ΤΑ ΑΚΕΛΙΚΑ ΛΥΚΟΣΚΥΛΑ!

ΕΥΑΓΟΡΑΣ - για το christofias - watch


1 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

doulia na kamete en esiete