Νέα ΔΗΣΑΚΕΛική πλατφόρμα προώθησης του Νενεκισμού και του Ν(ι)αζισμού

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010


Ξεκίνησαν και πάλι οι κοινές πλατφόρμες του ΝΑΙ, οι πλατφόρμες του ΔΗΣΑΚΕΛ, οι πλατφόρμες όπου οι ιδεολογικοί απόγονοι του πραξικοπήματος χέρι με χέρι με το κυβερνών ΑΚΕΛ προωθούν τα "πονήματα" του ΝεοΝ(ι)αζί Κιζιλγιουρέκ...

Γιατί άραγε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου χρειάζεται να παρευρίσκεται σε τέτοιες εκδηλώσεις; Τι γυρεύει ο Χάρης Γεωργιάδης στην ίδια εξέδρα με την κυβέρνηση, και μάλιστα στην παρουσίαση ενός τέτοιους βιβλίου;

Τυχαίο που οι σπόνσορες του νενεδίστικου event είναι ο Yeni-Πωλήτης και ο ραδιοφωνικός σταθμός ASTRA, όπου εργοδοτείται και ο γνωστών απόψεων δημοσιογράφος-ταχυδακτυλουργός και Μπλογκοσφαιρικός Μπάτσος "Κόκκινος Ιαβέρης";

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΑΝ ΟΙ ΦΑΝΕΡΟΙ ΔΗΣΑΚΕΛΙΣΜΟΙ;


Από το blog της Κωνσταντίνας Ζάνου αντιγράφουμε την πρόσκληση του ΟΠΕΚ:

Παρουσίαση βιβλίου: "Οι Τουρκοκύπριοι, η Τουρκία και το Κυπριακό"

Ο ΟΠΕΚ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα:


"Οι Τουρκοκύπριοι, η Τουρκία και το Κυπριακό"

παρουσίαση του ομώνυμου βιβλίου του καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Κύπρου Νιαζί Κιζίλγιουρεκ.

Ομιλητές:
Στέφανος Στεφάνου (Κυβερνητικός Εκπρόσωπος)
Χάρης Γεωργιάδης (Εκπρόσωπος Τύπου ΔΗΣΥ)

Το βιβλίο παρουσιάζει η Κωνσταντίνα Ζάνου (ιστορικός)

Συντονισμός: Ρένα Χόπλαρου (Μέλος Δ.Σ. ΟΠΕΚ)

16 Δεκεμβρίου, 19:00, Αίθουσα Εκδηλώσεων της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (Κύπρου), Λεωφόρος Μακαρίου 15, Λευκωσία


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: ΦΙΛΟΚΥΠΡΟΣ

22 Σχόλια:

Unknown είπε...

Ρε παιδιά αύριο για το μνημόσυνο θα βγάλουμε καμιά ανακοίνωση ως επιτροπή?

Πρέπει όλοι μαζί να δηλώσουμε παρόντες ενάντια στο καθεστώς Χριστόφια!!

Πρέπει να θυμηθούμε τις δοξασμένες μέρες του 55'. Ενωμένη ξανά η εθνικοφροσύνη να ενωθεί για ένα νέο έπος!Ας γίνει μια αρχή αύριο.

Θέλω να δω στο μνημόσυνο τον Ερωτοκρίτου, το Συλλούρη, τον Δ.Παπαδάκη, το Λάζαρο Μαύρο, τον Αναστασιάδη, το ΕΛΑΜ, τον Κάρογιαν, το Λυσσαρίδη, τον Κολοκασίδη, τον Παπαδόπουλο.

Θέλω να δω ξανά σαν μια γροθιά τις φωνές αντίστασης του τόπου μας!!! Αυτή τη στιγμή οι πατριωτικές δυνάμεις πρέπει να βρεθούν μονιασμένες για να μπορουμε να αντισταθούμε στα νέα σχέδια που ετοιμάζονται!!!

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!
ΓΡΙΒΑ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ !!!

Unknown είπε...

α καλάν,

ήξερα ότι εσείς οι πατριώτες πίνετε ληγμένα...

αλλά εσύ εξεπέρασες κάθε όριο γιε μου.

ποια εθνικοφροσύνη και πράσινα άλογα μας τσαμπουνας;

και καλάν να δεις ΜΑΥΡΟΝ, ΣΥΛΛΟΥΡΗ, ΠΑΠΑΔΑΚΗ, ΕΡΩΡΟΚΡΙΤΟΥ, ΚΟΛΟΚΑΣΙΔΗ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΡΙΔΗ.

Πιστεύεις πραγματικά ότι ανήκουν στην ίδια συνομοταξία με τους ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, ΚΑΡΟΓΙΑΝ, ΕΛΑΜ;;;;;;;

Καταρχήν Αναστασιάδης και Κάρογιαν, για να λέμε και του στραβού το δίκαιο, μια χαρά το χειρίζονται το θέμα στηρίζοντας τον πρόεδρο. Άσε που αν ήμουν στη θέση τους θα έβγαζα τσούννες να κάθομαι δίπλα στο ΛΥΣΣΙΙΑΡΙΔΗ.

Τον Κάρογιαν μπορεί και να το δεις απο υποχρέωση. Θεωρώ ότι περισσότερο εγκρίνει τις ενέργειες τοθ Προέδρου από ότι τους απορριπτισμούς του Τασου.

Για το ΕΛΑΜ δεν έχω λόγια. Δεν νομίζω να τιμήσει ποτέ τον Τάσο. Ίσωε και να πάει να φωνάξει τις γνωστές αηδίες του τύπου 'ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ προδότη καταδότη' αλλά ως εκεί. Μεν μου του λαλείς και πατριώτες τους φασίστες.

Πατριώτες είναι αυτοί που αγωνίζονται για επανένωση της πατρίδας και του λαού. Αυτοί που συμβιβάζονται για χάριν της βιώσιμης λύσης στα πλαίσια της Ομοσπονδίας. Αυτοί που κάθε μέρα κάνουν βηματα προόδου και επαναπροσέγγισης. Πατριώτες είναι αυτοί που δεν χρησιμοποιούν όρους όπως εθνος, σαν εσένα...

Άσε λοιπόν τα μαθήματα πατριωτισμού, πήγαινε στο μνημόσηνο να χαρείς λίον και οι πατριώτες θα μιλήσουν με το ηχηρό ΝΑΙ στο δημοψήφισμα που έρχεται.

Α και κάτι τελευταίο: ΠΟΥ ΝΑΙ Ο ΡΗΓΑΣ, ΟΕΟ ΠΟΥ ΝΑΙ Ο ΡΗΓΑΣ, ΠΟΥ ΝΑΙ Ο ΡΗΓΑΣ

E.S.C. είπε...

Διερωτάσθε τι γυρεύουν μαζί Στεφάνου και Γεωργιάδης; Φοβερή ευαισθησία από ανθρώπους που ανέχονται στο ίδιο χαράκωμα τον αντιστασιακό Λυσσαρίδη με τον "δημοκράτη" Ρίκκο και τον εραστή της διχοτόμησης Χρυσόστομο το Β'

Unknown είπε...

Αυριο την Κυριακη το πρωι στον Αγ.Θωμα στο Γουδι ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΓΡΙΒΑ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ Θ.ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΚΟΝΤΑΣ ΜΑΣ

E.S.C. είπε...

Οι Ελλαδίτες ακούνε Γρίβας και φτύνουν ΧΙ-αστί.

Unknown είπε...

ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΝΑΓΕ, ΕΛΑ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ.

E.S.C. είπε...

Αδύνατον! Αηδιάζω τις ρέγχες.

Unknown είπε...

ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Η ΠΛEΙOΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΓΝΩΜΗ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥMΕ ΤΩΡΑ;

E.S.C. είπε...

Ξέρεις πόσα πήρε στην Ελλάδα ο Γρίβας ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ της ΕΟΚΑ όταν δοκίμασε να πολιτευτεί; 0.02%. Αυτό δείχνει την παλλαική αποδοχή του.d

Αριστερός Πατριώτης είπε...

Εγώ θέλω να δω το ΑΚΕΛ αύριο στο μνημόσυνο του Γρίβα, γιατί χρόνια τώρα, τον καπηλεύονται (από την ανάποδη) για να παίρνουν ψήφους.

Για χρόνια χτίζουν την πολιτική τους πρόταση στον "ολετήρα Γρίβα", και στον όψιμο αντιπραξικοπηματισμό, για να παίρνουν ψήφους.

Εισηγούμαι στην Επιτροπή, να σχολιάσει το θέμα αυτό σε ανάρτηση.

Ευχαριστώ

Unknown είπε...

ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΤΕ, ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ.

E.S.C. είπε...

Και τι συνέβη από τότε μέχρι σήμερα που αναβάθμισε τόσο αυτό το καθίκι;Μήπως η δράση του με την ΕΟΚΑ Β' που έφερε τους Τπύρκους στην Κύπρο;

E.S.C. είπε...

ΑΝΑΣΤΑΣΙΕ, βουβάθηκες;

Unknown είπε...

Oι τουρκοι με την βοηθεια των Τ/κ είχαν εγκασταθει στην Κυπρο το 1963 στον Αγ.Ιλαριων στον πενταδαχτυλο δημιουργωντας ισχυρο θυλακα ως προγεφυρωμα μετεπειτα για την εισβολη ενω ειχαν δημιουργηθει και αλλοι θηλακες σε ολη την κυπρο ως αποτελεσμα της απομακρυνσης των Τ/κ απο την κυβερνηση Μακαριου
Βαβαια ειχαν προηγηθει δολοφονιες και αλλες ενεργειες (βομβιστικες,τραμπουκισμοι) το1958 εναντιον Τ/κ για να δυναμιτησουν το ολο κλιμα τζαι ο Μακαριος εμενε απλως θεατης στα γεγονοτα.
μετα ειχαμε την εξεγερση Τ/κ στην κοφινου το 1967, ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΚΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ(ΧΟΥΝΤΑ...ΔΗΛΑΔΗ) και την ομιλια καλεσμα του Μακαριου στον ΟΗΕ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΤΡΙΕΣ ΔΥΜΑΜΕΙΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.

Βιβλιο που παραθετει στοιχεια

Γρηγορης Μιχαλοπουλος

Μακαριος-Αυτος καλεσε τους Τουρκους στην Κυπρο.

E.S.C. είπε...

ΑΝΑΣΤΑΣΙΕ, είναι αναγκαίο ο άνθρωπος να διατρέφεται με πολλές φυτικές ίνες ώστε το έντερό του να καθαρίζει από τα σκατά.Δεν είμαι σε θέση να σου υποδείξω με τι να διατρέφεσαι για να καθαρίσεις από σκατοιδέες.Ευτυχώς που παραδέχτηκες τι είσαι. Γιατί άρχισα να φοβάμαι διερωτώμενος πού πάμε αν υπάρχουν ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ άνθρωποι που υποστηρίζουν την ΕΟΚΑ Β'. ΕΥΤΥΧΏΣ ΕΣΎ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΕΣΑΙ ΣΤΟΥς ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ.

Unknown είπε...

ANTE ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ MAKAΡΙΩΝ ΤΖΙΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΣ ΤΑ ΜΑΝΟΥΑΛΙΑ ΤΖΙΑΙ ΤΑ ΤΡΙΚΕΡΙΑ ΞΗΜΑΡΙΣΜΕΝΕ ΘΗΛΥΚΟΓΛΩΣΣΕ

ΕΝ ΤΖΑΙ ΛΙΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΕ...

E.S.C. είπε...

ΑΝΑΣΤΑΣΙΕ,σε ευχαριστώ που με βοήθησες να δείξω στους νουνεχείς ποιοι σκατοπροδότες Εοκαβητατζήδες αποτελούν τους τιμητές[=κατήγορους] του Χριστόφια. Τη λέξη "τιμητές"στην επεξηγώ,μήπως και τα Ελληνικά σου είναι όσα και του ομοιδεάτη σου του Αίαντα.

Mario είπε...

Sygkekrimena o Lazaros Mavros den 8a mporesei na paei...Tha psaxnei mallon tous dolofonous tou Andy Hadjikosti pou opws elege einai oi opadoi tou NAI kai oi an8rwpoi pou einai enantion tis Antistasis tou Kipriakou laou kai 8elane na kanoune tin Simerini kai Sigma na siwpisoune :) .... an kata tixi den brei tous dolofonous mesa stous opadous tou NAI ton simbouleuoume na psaxei isws pros tous metoxous tou Sigma ? Min kourazete na psaxnei mesa se olokliro 25%...mporei na to brei se pososto 0.0000001% tou Kipriakou Laou pou einai metoxoi sto Sigma :)

Unknown είπε...

re alith provokatora fasista prodotarie roufkiane miodoth E.S.C. alliws Arxiepiskope alliws anev-oriwn paliopoustraki tourkalaki. Akoloutheis pista thn taktikh pou sas emfitefsan sthn EDON . Eiste oloi prodotes kai sunenoxoi me thn siwpilh sumetoxh sas kata to praxsikopima tou 74. Eiste sunipeftinoi kai kala kanete na to exsigisete stes epomenes genies. EGW ANATHEMATIZW TON GRIVA KAI TA TSIRAKIA TOU POU ENEERGA VIASAN THN KYPRO KAI ANATHEMATISMO EIS DIPLOUN THN HGESIA TOU VROMISMENOU AKEL KAI TON ARXIPRODOTARO EZEKIA POU ANENERGA APOSASISE NA DOSEI ENTOLH AVNANISMOU SE SAS TA MALTHAKOMENA ENW H KYPROS SAS XREIAZOTAN. KLEISTIKATE STA SPITIA SAS KATHENTOLH TOU PRODOTH TOU EZEKIA GIATI KUNDINEVATE APPO TO 0.02% THS EOKA B. EISTE DILOI KAI PRODOTES . TA PAIDIA SAS THA SAS APARNITHOUN.

EXSEROUNTE OI PATRIWTES ARISTEROI POU ENSINIDITA KAI ATOMIKA APOFASISAN NA PARAVOUN TIS ENTOLES TOU SKOULIKANTERA TOU EZEKIA KAI Apofasisan NA POLEMISOUN. ESU ARXIPRODOTARE EISAI APOGONOS TOU DOSILOGOU TWN AGGLWN EZEKIA ENW OI ARISTEROI KAI PALI THA SAS XSEFTILISOUN.

ME PROSXIMA THN LUSH DIDETE STON KATHE DEILO NA EXEI LOGO ANTI NA EINAI PERITHORIOPOIHMENOS. EISAI DEILOS KAI TO SOVRAKO SOU EINAI SKATWMENO.

KATHE POU XSEKINA H KUNEGITIKH PERIODOS PEVGEIS TAXSIDI STO DOULISTAN TOURKOSPORE

E.S.C. είπε...

Μπεεεε!

Ανώνυμος είπε...

Edw Rigas.

Dokimastikh ekpomph.

Ekpempoume apo ta gkoulagk tou Omsk ths Sibhrias.

Parakolouhtite thn ekpomph: "Kathe Kuriakh sas stelnoume mhnumata skatades akelikoi"

Skatades akelikoi:

POU einai oi hrwes sas OEO;;;

POIOI einai oi hrwes sas OEO;;;

Kai to kuriwtero...

Oi hrwes sas (oi upothetikoi kai anuparktoi) POION polemhsan kai POTE;

OEO;;;

Pou bgalate glwssa kai ginate magkes.

Dokimastikh ekpomph apo to Omsk.

E.S.C. είπε...

Riga,τώρα που σε διάβασα κατάλαβα πως η θέση του ΑΙΑΝΤΑ,ως του πιο γελοίου στο BLOG, απειλείται σοβαρά.