Ο αρχηγός των Κυπρίων σοσιαλιστών, ο νέος στόχος του αδίστακτου καθεστώτος Χριστόφια!

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Ούτε το μετριοπαθή Γ. Ομήρου, δε σεβάστηκε το καθεστώς!

Ο Ευέλικτος Οδοστρωτήρας, είναι πλέον, κατά τεκμήριο, ο χειρότερος Πρόεδρος που είχε ποτέ η Κυπριακή Δημοκρατία.

Δε μιλάμε μόνο για τον επικίνδυνο τρόπο με τον οποίο διαπραγματεύεται. Για το ότι παραχωρεί γη και ύδωρ στον Αττίλα και για το χαραμίζει κάθε μέσο πιθανής πίεσης προς την Τουρκία. Για το ότι ασκεί εξωτερική πολιτική με χτυπηματάκια στις πλάτες ξένων ηγετών. Για το ότι βρίζει καθημερινά τους πολιτικούς του αντιπάλους. Για το ότι βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά στον αμφισβητουμένων ικανοτήτων και απρόβλεπτης εκρηκτικής ιδιοσυγκρασίας Τουμάζο Τσιελεπή. Για το ότι έχει εγκαθιδρύσει ένα ανελεύθερο αντιδημοκρατικό καθεστώς.

Μιλάμε και για τον αυταρχικό και άδικο τρόπο με τον οποίο καταφέρεται εναντίον ιδιαίτερα μετριοπαθών και αναμφισβήτητα καλόπιστων συνεργατών του στη συγκυβέρνηση, όπως ο Γ. Ομήρου. Ανθρώπων που του παρείχαν τη συνδρομή τους για την εκλογή του στο β' γύρο των προεδρικών εκλογών. Χωρίς αυτούς, ο Χριστόφιας, θα έβλεπε το Προεδρικό με τα κυάλια.

Μέχρι και σώμα κοκκινοφρουρών, θα ήταν προφανώς έτοιμο να συστήσει το καθεστώς Χριστόφια, για να σκάσουν επιτέλους οι διαφωνούντες "εχθροί του λαού"

Ο Γ. Ομήρου έκανε μια καλόπιστη παρατήρηση: ότι η βάση των συνομιλιών, κονιορτοποιήθηκε μετά τις απαράδεκτες πρόσφατες τουρκικές προτάσεις.

Είπε κάποιο ψέμα; Είπε κάτι το υπερβολικό;

Τι εισέπραξε όμως ο Γ. Ομήρου; Τη μύνη του Δ. Χριστόφια!!!! Την έκρηξη οργής από τον ανεπαρκή και απρόβλεπτο Δ. Χριστόφια!

Να τι δήλωσε ο Οδοστρωτήρας:

«Νομίζω ότι είναι στο μυαλό του κ. Ομήρου που έχει κονιορτοποιηθεί ή όποιου λέει τέτοια πράγματα, η βάση των συνομιλιών».

Αντί ο Ευέλικτος να θυμώνει με το "σύντροφο" Ταλάτ και τις φασιστικές και διαιρετικές προτάσεις του, βάλλει εναντίον του Γ. Ομήρου! Υπερασπιζόμενος ουσιαστικά την Τουρκία και τον Ταλάτ!!!!!!!!

Μάλιστα!!!!! Αυτοί οι ανοίκειοι χαρακτηρισμοί, είναι η απάντηση του Χριστόφια, σε όποιον διατυπώσει μια αντίθετη με τον ίδιο άποψη!

Δεν πέρασε πολύς καιρός, από τότε που έβριζε το Γ. Ομήρου ο Χριστόφιας, όταν ο Ομήρου κατηγορούσε τον "σύντροφο" Ταλάτ για τις θέσεις του στο περιουσιακό!

Η Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο, σας αποκαλύπτει, γιατί ο Δ. Χριστόφιας είναι έξαλλος με την ΕΔΕΚ και το Γ. Ομήρου.

Από ό,τι μάθαμε από φίλο της Επιτροπής εντός ΕΔΕΚ, ο Γ. Ομήρου και η ΕΔΕΚ, διαφώνησαν με την εκστρατεία "ενημέρωσης" που ετοιμάζουν ο Χριστόφιας- Τσιελεπής, για επιβολή στον κυπριακό λαό, της ρατσιστικής λύσης που προωθούν. Μάλιστα αντιπρότειναν ένα δημοκρατικό πλαίσιο λύσης, που καταδικάζει πλήρως την ενσωμάτωση φυλετικών διακρίσεων στη λύση του Κυπριακού.

Ο Δ. Χριστόφιας και το καθεστώς του, προφανώς έγιναν έξαλλοι! Και ξεσπούν με τον πιο υβριστικό τρόπο προς τους συνεργάτες τους.

Βεβαίως το άχτι του ΑΚΕΛ για την ΕΔΕΚ, πάει δεκαετίες πίσω. Η ΕΔΕΚ πάντα τους εξευτέλιζε, γιατί η ίδια αντιστεκόταν στο φασισμό, όταν οι Ακελικές ηγεσίες τον κανάκευαν, με γλυκά καρυδάκια και καλούς καραβοκύρηδες, για να τον εξαργυρώνουν μετά πολιτικά, υιοθετώντας εκ των υστέρων και εκ του ασφαλούς μια αντιπραξικοπηματική ρητορική.

Ακόμα εν είδετε τίποτε! Άμα σας δειχτώ, εν θα σας αρέσει!

Εμείς, προειδοποιούμε το καθεστώς: οι ύβρεις και η πνευματική τρομοκρατία δε θα περάσουν!

Και αν διανοηθεί το καθεστώς να αρχίσει και τις απειλές φυσικής βίας εναντίον της ΕΔΕΚ και του ΔΗΚΟ ή οποιουδήποτε άλλου πολιτικού χώρου, όπως κάνουν οι μπράβοι του στο διαδίκτυο, τότε θα βρει την Επιτροπή, το christofias-watch και όλα τα άλλα αντικατοχικά blogs, καθώς και χιλιάδες κόσμου, όχι στο διαδίκτυο, αλλά στους δρόμους να διαδηλώνουμε (εννοείται ειρηνικά, γιατί εμάς, η βία, δεν είναι ούτε στο αίμα μας, ούτε στη φιλοσοφία μας)

ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΒΙΑ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!


ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ!

ΝΟΝ PASARAN!!!!!

Ρίμαχος για το christofias-watch

32 Σχόλια:

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Ε φτάνει πια με τις προσβολές σας!

Νομίζετε ξεχάσαμε τα γλυκά τα καρυδάκια σας;

Ως πότε ρε συναγωνιστές θα ανεχόμαστε τα φασισταριά του ΑΚΕΛ να μας προσβάλλουν;

Πότε θα φύγουμε επιτέλους;

Xalaros είπε...

Γιατί ο Ομήρου είναι ηγέτης και δη σοσιαλιστών;;;;

Αν είναι να φορτώνουμε το επίθετο ηγέτης στον κάθε ένα, τότε καήκαμε!!!

Ηγέτης θα είναι φίλοι, μόνο όταν πάρει την απόφαση και αποχωρήσει αξιοπρεπώς απο την κυβέρνηση, με την οποία, δεν μπορώ να βρώ στοιχεία που να τους ενώνουν!!!

Unknown είπε...

Αίσχος! Η δήλωση αυτή αποτελεί προσβολή για τον ίδιο τον Χριστόφια, το θεσμό που υπηρετεί και το δημοκρατικό λαό μας!!!

Αίσχος στο ΔΗΚΟ που ακόμα να προβεί σε δήλωση στήριξης προς τον Ομήρου και τον βαθύτατα δημοκρατικό κόσμο της ΕΔΕΚ.

Αίσχος!!!

Σοφός είπε...

κ. Χριστόφια, οφείλετε να σέβεστε τους συνεργάτες σας, που σας εξέλεξαν στο ύπατο αξίωμα.

Ντρέπομαι για τη συμπεριφορά σας, που δείχνει αυταρχισμό και ετσιθελισμό. Ποιος νομίζετε επιτέλους πως είστε;

1974 είπε...

Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τον κ. Ομήρου, πριν λίγα χρόνια, όταν επισκέφθηκε τη συμπρωτεύουσα.

Κάποιος παλιός ΚΝΙΤΗΣ, της Ο.Β. μας, ήταν συμφοιτητής με τον Ομήρου στη Νομική.

Πρέπει να πω ότι δε συμφωνήσαμε σε όλα. Ιδίως στο ότι επιμένει ο Ομήρου, να ενταχθεί η Κύπρος στο συνεταιρισμό του θανάτου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τον προθάλαμο του ΝΑΤΟ.

Όμως, πράγματι είναι ένας γλυκός άνθρωπος, που δεν προσπαθεί να επιβάλει τη γνώμη του, αλλά ακούει τον άλλον και είναι ιδιαίτερα διαλεκτικός.

Είναι κατάντια για το Χριστόφια να συμπεριφέρεται έτσι στον Ομήρου. Ο Ομήρου είναι πολύ συγκαταβατικός και ξέρω καλά, ότι τον στηρίζει και απλά όπου διαφωνεί, καλοπροαίρετα το εκφράζει.

Αυτές οι συμπεριφορές του Χριστόφια, είναι πέρα για πέρα χιτλερικές. Ντρέπομαι που οι "κομμουνιστές" στη μεγαλόνησο, είναι ντεμέκ κομμουνιστές, πιόνια των Αμερικανών και της Νέας Τάξης.

Αυτοί δεν είναι σύντροφοι μας. Είναι καθίκια.

anonimos22 είπε...

είναι γελοίο να αποκαλούμε ηγέτη σοσιαλιστών τον ομήρου, που πήγε και έκανε πίσκαλα πίσκαλα με τον κάρογιαν στην εξέδρα όταν εξελέγη ο χριστόφιας 7 μέρες που ο χριστόφιας έριξε τον τάσσο. εγώ δεν στηρίζω χριστόφια, αλλά τους άλλους δύο τους θεωρώ μικυ μάους

Πλαστήρας είπε...

Ξεκινώ από το ότι ο Χριστόφιας είναι καλόπιστος. Κάνω την υπόθεση ότι δεν είναι εκδικητικός ούτε γκεμπελίσκος. (Υπόθεση εργασίας).

Τότε το μόνο που μας μένει είναι πως είναι πολύ λίγος. Πάρα πολύ λίγος και ττοππουζοχώρκατος.

Όσο για το ΔΗΚΟ..... Θα τρίζουν τα κόκαλα του Σπύρου και του Τάσσου έτσι όπως το έχουν καταντήσει.

*Ιοσίλιος* είπε...

γλυκό καρυδάκι

*Ιοσίλιος*

adamastos είπε...

Η αντίδραση του κ.Χριστόφια ήταν παντελώς άδικη και αψυχολόγητη.Ο κ.Ομήρου επεσήμανε κάτι που έγινε αυτόματα με την υποβολή του εγγράφου απο τον Νταουνερ.Απο τη στιγμή που δεν απεσύρθη αυτό το έγγραφο defacto ευρίσκεται ΠΑΝΩ στο τραπέζι.Αυτό νωμίζω ήθελε να επισημάνει ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ.
Ελπίζω ο πρόεδρος Χριστόφιας να απολογηθεί αλλιώς θα μείνει έντονα εκτεθιμένος.
Η φίμωση είναι απαράδεκτη και δεν μπορεί να περάσει.

Διεκδικητικός είπε...

Συμφωνώ ότι είναι καταδικαστέα η συμπεριφορά Δ. Χριστόφια.

Ο κ. Χριστόφιας πρέπει να μάθει να σέβεται, εμάς τους συνεργάτες του.

Όταν ήθελε την ψήφο μας, ήταν καλός...

Σάββας Παπάκης είπε...

Είναι γεγονός ότι το παράκανε ο Πρόεδρος Χριστόφιας.

Όμως το να ζητάτε να φύγουμε από τις συνομιλίες συνέχεια, με την πρώτη αφορμή, έχει καταντήσει κουραστικό.

Δεν μπορεί κύριοι η πλευρά μας να φύγει από τις συνομιλίες. Πρέπει υπομονετικά, να προσπαθεί συνεχώς να πείσει για τις θέσεις μας. Δεν αντιλαμβάνεστε ότι τους όρους δεν τους επιβάλλουμε εμείς;

Ο Γ. Ομήρου εκ του πονηρού είπε ότι είπε, για να φύγουμε από τις συνομιλίες.

manos141 είπε...

Ο Γιωργάκης Παπανδρέου(ΑΝΑΝ) δέν θά επιτρέψει τήν αποχώρηση τής ΕΔΕΚ από τήν κυβέρνηση.

Unknown είπε...

ο άκρατος κομμουνοφασισμός που διακατέχει τα στρουμφάκια του ΑΚΕΛ φάνηκε για άλλη μια φορά. Τούτος ο τόπος έχει ανάγκη από ηγέτη και όχι από αστυνομοκράτες της πολιτικής ζωής του τόπου. Ο κύριος Χριστόφιας όπως και οι άλλοι όμοιοι του, μεγαλωμένοι στις αγκάλες του Κομμουνιστικού Κόμματος Κύπρου θεωρούν πως όποιος διαφωνεί μαζί τους είναι εχθρός τους. Μα αγαπητοί Κομμουνιστές αν τούτος ο τόπος σας άφηνε να κάμνετε ότι θέλετε τωρά ήταν να είμαστε όχι στο χείλος του γκρεμού αλλά κάτω που το γκρεμό στα κατσάβραχα. Όταν λέτε εκεί στο ΑΚΕΛ για ενότητα στο εσωτερικό μέτωπο τι στο καλό εννοείτε? Να σιωπήσουμε για να "περάσουμε"? Ε όχι δεν θα υπάρξει ενότητα στο εσωτερικό μέτωπο γιατί απλά αν υπάρξει ενότητα όπως την θέλετε, τότε σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει ούτε εσωτερικό!

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

To group στο facebook "ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ", ξεπέρασε τα 1000 άτομα!

http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=262939267276

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΑΝΕΦ ΟΑΡΙΩΝ ΓΝΩΣΤΕ ΚΑΙ ΩΣ Ε.S.C ,PATRIOTI/2004 ΚΤΛΠ, ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΝΤΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΙΟΤΑΝΕ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ... ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ , ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ. ΔΙΕΡΩΤΟΜΑΙ ΑΝ ΕΣΑΙ ΕΠΟΙΚΟΛΑΓΝΟ ΑΒΟΥΛΟ ΥΠΟΘΕΤΟΦΟΡΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΠΙΟΝΙ ΛΟΓΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ , Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΙΕΣΑΙ ΣΤΑ ΕΠΟΙΚΙΑ?

Aslan είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Aslan είπε...

Νο
NO
NO PASARAN


Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ

E.S.C. είπε...

ΚΗΡΥΚΑ,ο λόγος που με βοήθησε να καταλάβω ότι είσαι ο ΑΙΑΝΤΑΣ είναι γιατί θεώρησα πολύ απομεμακρυσμένη πιθανότητα στο ίδιο Blog να βρεθούν ταυτόχρονα δύο άτομα το ίδιο αγράμματοι,το ίδιο βλάκες και το ίδιο φαιδροί.

E.S.C. είπε...

ΚΗΡΥΚΑΙΑΝΤΑ,τελικά είμαι κοπρολάγνος! Αρέσκομαι στα γραπτά σου! Αποτελούν πια μέρος της ψυχαγωγίας μου!

E.S.C. είπε...

Άτε, ΚΗΡΥΚΑΙΑΝΤΑ! Γράψε μια ανάρτηση στα ελληνικά να γελάσουμε.Please!!!

Unknown είπε...

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΑΜΕΣΑ !!!
ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!!!
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΜΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΘΕ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ!

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΜΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΠΟΡΔΙΣΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟΝΙΚΟΛΟΥΙΝ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΜΕΤΕ ΕΝΑ ΓΚΡΟΥΠΑΚΙ ΣΤΟ ΦΕΪΣΜΠΟΥΚ

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΤΕ
ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ !!! ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ christofias-watch, καλό κουράγιο στον πιο δειλό αγώνα που έγινε ποτε: τον αγώνα σας με το κρυφτούλι που παίζετε .....παλικαρια της φακής που λέει και ο παππους μου!!!

ατε byeeeeeeeeeeeeee
ΠΟΣΕΣ Κ ΠΟΨΕ ΣΕΝΕΚΚΗ??



ΧΑΧΑΧΑΧΑ .....ΓΕΛΟΙΟΙ

ΦΑΣΙ.Κ.Κ. είπε...

Η ιταλική, φασιστική κατοχή δεν ήταν κακή

Το Φασιστικό Κόμμα Κύπρου (ΦΑΣΙ.Κ.Κ.) προτρέπει τα μέλη, τους συναγωνιστές και τους φίλους του να αποκτήσουν το νέο βιβλίο "Mussolini's Greek Island". Σε αυτό το βιβλίο, όπως θα δείτε και από την παρουσίαση της Κωνσταντίνας Ζανού που παρατίθεται, φαίνεται ξεκάθαρα πως η ιταλική κατοχή, και κατά συνέπειαν ο Φασισμός, η ιδεολογία δηλαδή που δομούσε το υπόβαθρο της, δεν είναι κάτι καθόλου κακό, όπως θέλουν οι οχλοδημοκράτες διανοούμενοι να μας κάνουν να πιστέψουμε.

Συνεπώς, θεωρούμε πως όπως η ιταλική φασιστική κατοχή δεν ήταν κάτι το τόσο κακό, και θα μπορούσε να βελτιωθεί με ψυχρές και ορθολογικές μεθόδους, έτσι και στην Κύπρο μπορούμε την τουρκική κατοχή, στα πλαίσια της φασιστικής ιδεολογίας, να την αναμορφώσουμε σε μια Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία, στο επιτυχημένο μοντέλο του νοτιοαφρικανικού απαρτχάιντ, όπου θα διασφαλιστεί ο εθνοφυλετικός διαχωρισμός των δύο λαών.

Δυστυχώς οι οχλοδημοκράτες, πονεμένοι οπαδοί του ενιαιοκρατισμού και του αντιφυλετισμού, έχουν συνωμοτήσει κατά του Προέδρου της Κυβερνήσεως και άλλων θεσμών που θέλουν να προκόψει επιτέλους αυτό το νησί και να περάσει σε μια μεταδημοκρατική, φυλετική Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία.

Σας παραθέτουμε το κείμενο της κ. Ζάνου για να αντιληφθείτε και εσείς πόσο δηλητηρίασε τις ψυχές μας ο ενιαιοκρατισμός και ο αντιφυλετισμός, και για να ξαναδούμε ψύχραιμα τα πόσα καλά μπορεί να προσφέρει στον τόπο μας ο Φασισμός.

http://fasikk.blogspot.com/

Φασιστικό Κόμμα Κύπρου (ΦΑΣΙ.Κ.Κ.)
Τομέας Ιστορικής Ενημέρωσης

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΑΝΕΦ ΟΑΡΙΩΝ ΓΝΩΣΤΕ ΚΑΙ ΩΣ Ε.S.C ,PATRIOTI/2004 ΚΤΛΠ, ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΝΤΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΙΟΤΑΝΕ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ... ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ , ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ. ΔΙΕΡΩΤΟΜΑΙ ΑΝ ΕΣΑΙ ΕΠΟΙΚΟΛΑΓΝΟ ΑΒΟΥΛΟ ΥΠΟΘΕΤΟΦΟΡΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΠΙΟΝΙ ΛΟΓΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ , Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΙΕΣΑΙ ΣΤΑ ΕΠΟΙΚΙΑ?

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΝΕΦ ΟΑΡΙΩΝ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ E.S.C-PATRIOTI/2004-ASLAN-DRAKOYNA κτλπ
Προδοσία
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Στην νομική επιστήμη, προδοσία είναι το ατομικό έγκλημα της μη αφοσίωσης στο έθνος ή στην πολιτεία. Ένα πρόσωπο που προδίδει το έθνος ή την υπηκοότητά του ή/και καταπατά έναν όρκο αφοσίωσης, και με οποιονδήποτε ηθελημένο τρόπο συνεργάζεται με τον εχθρό, θεωρείται ότι είναι προδότης.
Επίσης προδότης μπορεί να σημαίνει ένα πρόσωπο που προδίδει (ή κατηγορείται ότι πρόδωσε) το πολιτικό κόμμα στο οποίο είναι μέλος, την οικογένειά του, τους φίλους του, την εθνότητά του, την θρησκεία του ή άλλη ομάδα στην οποία τυχόν ανήκει. Τυπικό παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση της φυλετικής προδοσίας.
ΞΑΝΑΡΩΤΩ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΕΠΟΙΚΟΛΑΓΝΟ ΑΒΟΥΛΟ ΥΠΟΘΕΤΟΦΟΡΟ ΠΙΟΝΙ ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?
ΞΑΝΑΡΩΤΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΧΤΙΚΑ ΑΠΕΚΡΥΒΕ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ?

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοι επιτροποι εισαστεν αχαπαροι και εσεις τζαι ο ομηρου. ποια προταση που εκατεθεσεν ο ταλατ εν εκτος της συμφωνιμενης βασης για ΔΔΟ τζαι ειναι συνομοσπονδια?

Τηλέμαχος είπε...

Αγαπητέ χωρκατε
Ποιος σου έθιξε το Ταλαττουρι σου τζαι εθικτης!!! Δεν χρειάζεσαι απάντηση. Αφου ετσι κι’ αλλιώς για σενα και για τον Ταλατ η ΔΔΟ και η συνομοσπονδία είναι το ίδιο και το αυτό.

Ανώνυμος είπε...

αλλη μια τεκμηριωμενη απαντηση :))

αλλος?

Τηλέμαχος είπε...

Μα καλα αφου επιμένεις δεν θα σου απαντησω εγω. Ας σου απαντήσει ο κυβερνητικος εκπρόσωπος:
Οι προτάσεις του Τουρκοκύπριου ηγέτη Μεχμέτ Αλί Ταλάτ για το κεφάλαιο «διακυβέρνηση - κατανομή εξουσιών « είναι « κατά κοινή διαπίστωση απαράδεκτες», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου, μετά τη σημερινή ανταλλαγή απόψεων για το περιεχόμενό τους μεταξύ του προέδρου Χριστόφια και των ηγετών των κοινοβουλευτικών κομμάτων.
Επίσης απαράδεκτες χαρακτηριστήκαν από όλα τα κόμματα.
Ερε που καταντήσαμε. Να δίνουμε απολογίες σε ελληνοφώνους δικηγόρους του ταλατ.

Πλαστήρας είπε...

Τρία είναι τα χαρακτηριστικά της πολιτικής του Ευέλικτου:
α) Απύθμενος Ερασιτεχνισμός
β) Αγκύλωση σε εμμονές (π.χ. επαναπροσέγγιση, τουρκολαγνεία)
γ) Καθεστωτική Αλαζονεία

Πάει στις συνομιλίες σαν κοτόπουλο έτοιμο για ξεπουπούλιασμα. Οι Τούρκοι θα κάνουν κάποιες υποχωρήσεις από τις ακραίες θέσεις τους και θα μείνουμε ξεκρέμαστοι.

Καημένη Κύπρος!!!!

Πλαστήρας είπε...

@CHRISBROWN

Δυστυχώς το σύστημα που μας κληροδότησαν οι μέντορες του ΑΚΕL, οι Εγγλέζοι δίνει υπερεξουσίες στον Πρόεδρο ο οποίος στην ουσία είναι δικτάτορας. Μακάρι να είχαμε κοινοβουλευτικό σύστημα και να ασκείτο έλεγχος στον Ευέλικτο. Τώρα είμαστε υποχρεωμένοι να τον ανεχτούμε αλλά δεν θα πάψουμε να τον πολεμούμε κι αυτόν και τη "λύση" που θέλει και τους Τούρκους τους αδελφούς του.

Εδώ μπορεί να μην είναι Ελλαδικό κράτος, αλλά είναι Ελληνική Κύπρος.

Τζι ας γινεί το γαίμαν μας αυλάτζιν...

E.S.C. είπε...

ΚΗΡΥΚΑΙΑΝΤΑ, σκίζεις! Έμαθες και αντιγράφεις σωστά από εγκυκλοπαίδεια! Τα μαθήματά μου αποδίδουν! Γιεςςςςς!!!

Ανώνυμος είπε...

Τηλεμαχος αλλον το απαρραδεκτες και αλλον το εν εκτος ΔΔΟ. Αλλα τζαι ο κυβερνητικος εκπροσωπος να το πει τζαι ο αναστασιαδης να πει οτι εν εκτος ΔΔΟ νομιζεις εννα τον φυλαξω? τζαι τζεινος αχπαρος ενει.

Η ερωτηση μου ακομα στεκη ποια προνοια των προτασεων του ταλατ εν εκτος ΔΔΟ?