Δημήτρης Χριστόφιας: Ο αυτοκράτορας είναι γυμνός! Και μόνος....

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Ο wannabe αυτοκράτορας Δ. Χριστόφιας, είναι γυμνός, απομονωμένος και έξω φρενών!


O Δ. Χριστόφιας, εκλέγηκε Πρόεδρος μέσα σε πολύ ευνοϊκές για τον ίδιο συνθήκες.

Τα δύο κύρια κόμματα που υποστήριξαν τον Τάσσο Παπαδόπουλο, τον στήριζαν. Η αντιπολίτευση του Ν. Αναστασιάδη τον στήριζε. 70% σύμφωνα με δημοσκοπήσεις είχε θετική γνώμη για αυτόν.

Ήταν προφανές ότι ο κυπριακός λαός, του συγχώρεσε το παραστράτημά του υπέρ του ΝΑΙ το 2004, αφού ο ευέλικτος Χριστόφιας, έστω την υστάτη είπε έστω ένα τυπικό "ΟΧΙ".

Επιπλέον είχε παραλάβει μία Κύπρο σε πολύ καλή οικονομική κατάσταση, μετά το οικονομικό θαύμα της πενταετίας Τ. Παπαδόπουλου και το κυριότερο: ΔΕΝ είχε κληρονομήσει το Σχέδιο Ανάν, αλλά τη συμφωνία της 8ης Ιουλίου, που επέτρεπε επαναδιαπραγμάτευση εξ' υπαρχής.

Όμως, "αρχή άνδρα δείκνυσι" λέει το ρητό και ο Δ. Χριστόφιας κατάφερε το ακατόρθωτο: μέσα σε δύο χρόνια, οι χειρισμοί του να τυγχάνουν σχεδόν καθολικής αποδοκιμασίας, ακόμη και από μεγάλη μερίδα ψηφοφόρων του δικού του κόμματος. Συνεχείς δημοσκοπήσεις το αποδεικνύουν.

My God Christofias! How did you manage to turn everyone against you? (Gordon Brown-Αρθρογράφος Χαραυγής)


Κάπως έτσι τα κατάφερε:

-> Με υποχωρήσεις στο Κυπριακό, παραχωρώντας γη και ύδωρ στην Τουρκία (50,000 έποικοι, εκ περιτροπής προεδρία, Λιμνίτης, παραμερισμός της 8ης Ιουλίου, Λήδρας, κριτήρια στο περιουσιακό κ.α.). Υποχωρήσεις που σε μεγάλο βαθμό αποδείχτηκαν ότι είχαν στόχο και τη διαιώνιση της κατοχής της εξουσίας από το ΑΚΕΛ!!!!!

-> Με επίρριψη ευθυνών στους συμπατριώτες του Ελληνοκύπριους αντί στην Τουρκία

-> Με τον αυταρχικό αποκεφαλισμό του Ν. Κατσουρίδη, ο οποίος ελέγχει μεγάλη μερίδα του ΑΚΕΛ και ο οποίος είχε συμβάλει τα μέγιστα στον αποκλεισμό του Τ. Παπαδόπουλου και στην υπερψήφιση του Χριστόφια από το ΑΚΕΛ



Ο Δ. Χριστόφιας έχει απομείνει τόσο μόνος, που ακόμη και για τη στήριξή του από τον Καρατζαφέρη, τον οποίο μέχρι πρότινος οι ΑΚΕΛικοί αποτελούσαν ακροδεξιό και φασίστα, η Χαραυγή σήμερα πανηγυρίζει!

--> Με εξύβριση συνεργατών του στην κυβέρνηση, με αλαζονικές συμπεριφορές των συμβούλων του και των εγκάθετών του στο ΑΚΕΛ

--> Με επίθεση στην Παιδεία και την Άμυνα

--> Με οικονομικές ατασθαλίες, όπως το θέμα "OCEAN TANKERS", αλλά και η διαπλοκή Προεδρικό-Μ.Νεοφύτου-Ομόνοια, δηλαδή η έμμεση διοχέτευση κρατικών πόρων στην ομάδα του ΑΚΕΛ, ούτως ώστε να γίνεται προσπάθεια ποδηγέτησης των μαζών μέσω του ποδοσφαίρου

--> Με παντελή αδυναμία διαχείρισης της οικονομικής κρίσης, με αλόγιστες παροχές (ενίοτε ακόμη και σε εκατομυριούχους)



Γκόρντον Μπράουν - Μεχμέτ Αλί Ταλάτ: από τους ελάχιστους που σήμερα στηρίζουν το Δ. Χριστόφια


--> Με κατάχρηση του κρατικού κατασταλτικού μηχανισμού

-> Με συλλήψεις αντιφρονούντων, με πνευματική τρομοκρατία, με κομματικό κράτος, με μαυροπινακισμό πολιτικών αντιπάλων

Ο κατάλογος είναι ατέλειωτος.

Σήμερα, ο Δ. Χριστόφιας, βρίσκεται στο ναδίρ της δημοτικότητάς του. Το καθεστώς του παραπαίει και η λαϊκή αγανάκτιση εναντίον του μεγαλώνει. Ενδεικτική η δημιουργία group στο facebook, που μέσα σε ελάχιστες μέρες, έχει μαζέψει 2000 μέλη που ζητούν την παραίτηση του Δ. Χριστόφια.

Οι συνεργάτες του δεν τον εμπιστεύονται, ο κόσμος δεν τον εμπιστεύεται, ακόμη και ο Νενέκος Αναστασιάδης δεν τον στηρίζει πλέον.

Ο αλαζονικός Χριστόφιας, με τα αυτοκρατορικά σύνδρομα, έχει μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, καταφέρει να είναι σήμερα: τραγικός, γυμνός και μόνος!


Ρίμαχος για το christofias-watch

6 Σχόλια:

anonimos22 είπε...

αν και το φόρουμ σας το βρίσκω υπερβολικό, του αξίζει του προέδρου τέτοια συμπεριφορά, αφού και αυτός αυτό έκανε στο παρελθόν, μηδενιστική αντιπολιτευση στον συναγερμό, στήριξη μέχρι τέλους στον παπαδόπουλο, μέχρι να ανακοινώση την υποψηφιότητα του. δηλαδή έβαζε πάνω απ όλα το κόμμα, ε ας μην παραπονιέται τώρα που το κάνουν άλλοι. ένα μεγάλο κατηγορώ στον άντρο κυπριανού, είναι δικαίωμα του νεκρού, και όσους τον τιμούν να το πράξουν, και δεν του πέφτει κανένας λόγος, όσον αφορά το μνημόσυνο του διγενή, μπορείς να καταδικάσεις τις πράξεις κάποιου ανθρώπου, αλλά δεν έχεις κανένα δικαίωμα να λες ότι είναι απαράδεκτο να γίνεται μνημόσυνο για τον όποιο άνθρωπο, μετά θάνατο μόνο ο Θεός μπορεί να κρίνει και να αποφασίζει αγαπητέ άντρο...

Ζήνων Αποστολίδης είπε...

Ανώνυμε22...να θυμάσαι ότι ο Άντρος έχει εβδομαδιαίο πρόγραμμα....

ΔΕΥΤΕΡΑ - Μας χαρακτηρίζει απορριπτικούς

ΤΡΙΤΗ - Μας χαρακτηρίζει οπαδούς της διχοτόμησης

ΤΕΤΑΡΤΗ - Μας χαρακτηρίζει βολεμένους με τη σημερινή κατάσταση

ΠΕΜΠΤΗ - Μας χαρακτηρίζει οπαδούς του συρματοπλέγματος

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - Μας χαρακτηρίζει φασίστες

ΣΑΒΒΑΤΟ - Μας χαρακτηρίζει αντικομμουνιστές

ΚΥΡΙΑΚΗ - Μας κατηγορεί ότι διασπάμε την ενότητα

anonimos22 είπε...

αγαπητέ ζήνωνα, οι "πατριώτες" υποστηριχτές του ΟΧΙ, ζείτε αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο ρεζίλεμα σας. η κυβέρνηση σας έπεσε και σεις εκλέξατε τον ηθικό αυτουργό που έριξε τον παπαδόπουλο, και αυτή τη στιγμή φωνάζετε...το κατά βούλισην σας λέει κάτι? ή έστω το να υποστηρίξετε κάποιον αλλά να μην συμμετέχετε στην κυβέρνηση αφού διαφωνείτε στο μεγαλύτερο πρόβλημα του τόπου μας? δεν απευθύνομαι σε σένα γιατί δεν ξέρω τις απόψεις σου, απλώς απευθύνομαι σε όλους τους ψευδοπατριώτες που φακούσαν παλαμάκια στην εκλογή του χριστόφια, είτε πάνω στην εξέδρα είτε από κάτω, το θέατρο του παραλόγου!!!!!

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Το μεγαλύτερο ρεζίλεμα anonimos22, το ζείτε εσείς τα νενέκια. Γιατί ακόμη κι αν ρίξατε τον Τάσσο έξω από τον πρώτο γύρο, με τα ψεύτικα συνθήματά σας και με την επίκληση κομματικού πατριωτισμού από το ΔΗΣΑΚΕΛ, ακόμη κι αν βγήκε ένας από τους 2 νενέκους ανθυποψηφίους του, το πνεύμα του ΟΧΙ ζει.

Το ΟΧΙ ζει και επιτάσσει διεκδίκηση δίκαιης λύσης.

Και η αποδοκιμασία του Χριστόφια, καλά κρατεί, παρά τη στήριξη που είχε από τον Αρχινενέκο Αναστασιάδη.

Κάθε επιλογή στο δεύτερο γύρο, ήταν επιλογή απελπισίας. Απλά η επιλογή ήταν, κάνοντας το σταυρό μας.

Παλαμάκια φακκούσατε εσείς στο Χριστόφια, αλλά αυτός δε θέλει ούτε καν τη δική σας τη βοήθεια.

anonimos22 είπε...

φίλε ΕΔΕΚ Η.Β πραγματικά αυτά που λες τα πιστεύεις? γιατί μόνο γέλιο μπορούν να μου προκαλούν όλα αυτά, τα περί ΔΗΣΥΑΚΕΛ, εσείς είστε παρεούλα στην εξουσία φίλε και είδαμε τα χάλια σας, πήρατε την κύπρο χρόνια πίσω, χωρίς αύριο χωρίς μέλλον χωρίς σκοπό. είστε συνυπεύθυνοι στην ξεφτίλα που ζούμε, την εθνική και την οικονομική!!! παλαμάκια παλαμάκια να φακούν τα χεράκια, του ομήρου, αυτό έδειξε η οθόνη φίλε εκείνη τη νύκτα και τώρα ο δημητράκης κάτι λέει για το μυαλό του "ηγέτη" των σοσιαλιστών

Ανώνυμος είπε...

Ο Χριστόφιας εκτελεί εντολές άλλων.

Επομένως ο σωστός χαρακτηρισμός δεν είναι "Ευέλικτος."

Ο σωστός χαρακτηρισμός είναι ΑΒΑΤΑΡ!

Ρ.