ΠΟΙΟΣ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΙΑ;

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Άμα πει ο Οδοστρωτήρας να αρκέψει το ραφτίν, εννά δείτε αν θα μας κάμνετε τους έξυπνους ρε επιτροπούθκια!


Θυμάστε φυσικά την κοτσάνα Α. Κυπριανού, περί φυσικής εξόντωσης του Ευέλικτου από τα blogs.

Μετά και τις διαδικτυακές απειλές εναντίον χρηστών του facebook, από καθεστωτικούς οπαδούς, είναι πλέον εμφανές, ότι η βία είναι ίδιο γνώρισμα του καθεστώτος και των οπαδών του και όχι δικό μας.

Εμείς είμαστε ενάντια στη βία. Μακάρι να μπορούσαμε να πούμε το ίδιο και για το καθεστώς.

Σχετικό και το δημοσίευμα της Μικαέλλας Λοΐζου, αγαπημένης δημοσιογράφου της Επιτροπής για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο.

Σημερινή 27/1/2010

Φυσική εξόντωση, κεφάλαιο δεύτερο

Θυμάστε όταν κατά τη συζήτηση των προϋπολογισμών ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού φρόντισε να… ενημερώσει το παγκύπριο ότι ο Πρόεδρος Χριστόφιας απειλείται με φυσική εξόντωση από κάποιους μπλόγκερ στο διαδίκτυο; Ο κ. Κυπριανού τότε δεν είχε προσκομίσει κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει κάτι τέτοιο και ούτε η Αστυνομία είχε εξαγγείλει ότι διερευνά ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Οι μπλόγκερ τότε διαμαρτυρήθηκαν έντονα, αλλά ουδέποτε έλαβαν μια συγγνώμη από τον Γ.Γ. του ΑΚΕΛ.

Όμως, όπως προκύπτει από ανάρτηση της περασμένης Κυριακής του μπλογκ christofias-watch, οι χρήστες του διαδικτύου είναι που απειλούνται με φυσική εξόντωση από το ίδιο το ΑΚΕΛ και τους οπαδούς του Προέδρου Χριστόφια! Μάλιστα, σε αντίθεση με τον κ. Κυπριανού, που έριξε την «βόμβα» του ατεκμηρίωτα, οι εν λόγω μπλόγκερ συμπεριλαμβάνουν στην ανάρτησή τους και οπτική παράθεση των απειλών (screenshot).

Όπως καταγγέλλει το christofias-watch, ο διαχειριστής του γκρουπ «Να παραιτηθεί ο Δημήτρης Χριστόφιας» στο facebook, δέχθηκε απειλή από το διαχειριστή του γκρουπ «Ομάδα Στήριξης Δημήτρη Χριστόφια», δύο, μάλιστα φορές (σ.σ. στα screenshots φαίνονται και τα πλήρη ονόματα των εμπλεκομένων, σε περίπτωση που θέλει να ρίξει μια ματιά η Αστυνομία). Την πρώτη φορά, ο οπαδός του Δημήτρη Χριστόφια έγραψε στον διαχειριστή του αντιπολιτευτικού γκρουπ: «Ζητώ να αποσύρεις την ομάδα που δημιούργησες ‘Να παραιτηθεί ο Δημήτρης Χριστόφιας’. Αν δεν γίνει εντός 24 ωρών, θα υπάρξουν συνέπειες. Ευχαριστώ. Από το ΑΚΕΛ». Μετά που ο αγγελιοφόρος του ΑΚΕΛ εισέπραξε άρνηση από το συνομιλητή του και αφού μεσολάβησε μία συζήτηση περί ελευθερίας του λόγου, ο κύριος που υπέγραφε εκ μέρους του ΑΚΕΛ επανήλθε, λέγοντας «τότε να σωρώψεις τα ρουφιανόπαιδα που βρίζουν στην ομάδα που έκανες. Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος»!

Μήπως, κ. Κυπριανού, θα θέλατε να ξανασυζητήσουμε τα περί φυσικής εξόντωσης και διαδικτύου τώρα, που βρέθηκαν πρόχειρα και κάποια αποδεικτικά στοιχεία για τη δράση του καθενός; Ή προτιμάτε να το ξεχάσετε καλύτερα, μιας που ο εν λόγω κύριος υπογράφει εκ μέρους του κόμματος του οποίου ηγείστε;

ΜιΛο

ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Α. ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: ΠΟΙΟΙ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΒΙΑ;

Επιμέλεια: Πράξανδρος για το christofias-watch

7 Σχόλια:

Αριστερός Πατριώτης είπε...

Παιδιά,

Το καθεστώς Χριστόφια πάει από το κακό στο χειρότερο. Δεν ξέρω αν μάθατε για τα περί "συντονιστικού κέντρου" εναντίον του Χριστόφια!

ΕΛΕΟΣ!

arxiepiskopos είπε...

Πολυπράγμονα Πραξανδρε,έχεις δίκιο,το ΑΚΕΛ είναι παλιά καραβάνα στην άσκηση βίας. Μετά το βίαιο πραξικόπημα που διενήργησε το 1974, τώρα ,απειλώντας το λαό, τον εξαναγκάζει να του δίνει 33% στις εκλογές. Ενώ εσείς,τα μη βίαια Ρικκούθκια και Συλλουρούθκια,που επιμένετε σε μαχαντμαγκαντικές μεθόδους, εισπράσσετε 4%. Αχάριστο λαό που έχουμε!!!

Πλαστήρας είπε...

Το Σταλινίδιο, η ανθυπομετριότητα που ακούει στο όνομα Άντρος Κυπριανού, είπε ότι υπάρχει ένα σκοτεινό κέντρο που συντονίζει τις προσπάθειες κατά του Χριστόφια. Και μάλιστα ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ότι ξέρουν (ποιοί άραγε; η ΚΥΠ, η επαγρύπνηση) τι γίνεται.

Ω τι σκοτεινοί κύκλοι διαφωνούν με τον Ευέλικτο παντογνώστη! Και συντονίζονται μάλιστα εναντίον του. Μου φαίνεται ότι ο Άντρος Κυπριανού νομίζει ότι ζει σε μονοκομματικό κράτος, είτε στη Ρουμανία του Τσαουσέσκου, είτε στη Γερμανία του Χίτλερ.

Θέλω να πάρω το θέμα στα αστεία. Γιατί αν το πάρω στα σοβαρά βαδίζουμε σε μια Χούντα. Εφόσον λοιπόν το πάιρνω στα αστεία λέω ότι ο Άντρος Κυπριανού πρέπει να πάει να κοιταχτεί. Στον Μικελλίδη ας πούμε!

arxiepiskopos είπε...

Εσύ κάτι θα ξέρεις!

ΣΠΕΡΘΙΑΣ είπε...

Κάποιος να μας πει πως να υπογράψουμε κι εμείς στην ιστοσελίδα και να ζητούμε την παραίτηση του Καταστρόφια

Kotsiroshyllos είπε...

Εδώ γιατί δεν εμφανίστηκε ο γνωστός ΟΥΦΟΛΟΓΟΣ και συνωμοσιολόγος, παρανοϊκός ΑΝΕΦΟΡΙΩΝ να αφοδεύσει;

Ανώνυμος είπε...

Ένα - δύο...

Εδώ Ρήγας. Σας ομιλούμε από το 3ο επιτελικό γραφείο ("επιχειρήσεων") του σκοτεινού κέντρου εξόντωσης Χριστόφια.

Περιμένετε να μάθω πώς να χρησιμοποιώ το google και τα λέμε.

Ρήγας...

"Συγχώρα με που δεν καταλαβαίνω
τί λένε τα κομπιούτερς και οι αριθμοί..."