Ζάβαλλε μου, γιατί δεν παραιτείται;

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Επροσπάθησε να το παίξει αυτοκράτορας, εν του εφκήκεν.
Επροσπάθησε να το παίξει πρόεδρος, σάστα τζιαι ΄γύρασιν.
Επροσπάθησε να το παίξει καλός, 'επιάσαν του τον κώλο του'.
Τωρά δοκιμάζει να το παίξει εσταυρωμένος πέρκει το λυπηθούμε.

Δεν χρειάζονται πολλά πολλά εισαγωγικά....

Ποιος είναι ο πρόεδρος, συγγνώμην Πρόεδρος, γνωρίζουμε...

Τι πρεσβεύει ξέρουμε...

Πόσο δημοκράτης είναι έδειξεν το...

Πόσο αντιιμπεριαλιστής το παίζει είδαμεν το...

Ποιοί εν οι φίλοι και οι σύντροφοι του είπε μας το που μόνος του...

Το όνειρο του: λύση να 'ναι τζι ότι να 'ναι βρε αδερφέ...

Στόχος του: να τον λυπηθούμε, να τον λύσει η μίλλα μας, να του αναγνωρίσουμε τις γενναίες προσφορές, να του πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κάτω κάτω.

Δύο άρθρα που λένε πολλά...

Από τη μια ο πρόεδρος να κλαιέται δημόσια πως κουβαλά σταυρό (ζάβαλλε μου) ... και από την άλλη ο ίδιος να φτιάχνει το σταυρό του μόνος του και να δίνει τα καρφιά στον Ταλάτ να τον σταυρώσει.

Δεν κατάλαβε όμως ότι το σταυρό τον κουβαλά για να σταυρώσει ένα ολόκληρο λαό και όχι, βέβαια, τον εαυτό του. Αυτός θα είναι και πάλι πρόεδρος, εκ περιτροπής έστω, και θα περάσει στην ιστορία ως ο πρόεδρος της λύσης (ε ρε μεγαλεία!).

Έφτιαξε λοιπόν το σταυρό, τον πήρε στους ώμους και τον κουβαλά. Μην τον λυπάστε, δεν χρειάζεται βοήθεια. Τον βοηθούν πολλοί καλοθελητές. Έχει μαζί του το Νίκο Αναστασιάδη, τον Αντρίκκο Κυπριανού, τον Μάριο Κάρογιαν Καρουφιάνο, τον δημοσιογράφο της Χαραυγής Γκόρντον Μπράουν, την Πραξούλλα, τους Χατζηαποτέθκιους και τους θκυό, τον Anef - Ηλικιακό Ρατσιστή, τον διαδικτυακό μπάτσο του Astra, τον Κωστακόμπλεξ, το Μαγάριο και άλλους πολλούς.

Τώρα του έστειλαν και ενισχύσεις οι φίλοι μας από το εξωτερικό. Αυτοί που χάρη στις γενναίες του προσφορές μας έβγαλαν από την απομόνωση που ήμασταν ... ο Τάσσος φταίει- για να μην ξεχνιόμαστε.

Έτσι με την βοήθεια του Μπάν Κι Μούν ο σταυρός θα φτάσει σίγουρα και ασφαλισμένα στον προορισμό του. Δεν θα επιτραπεί να τον εμποδίσουν τα 'σκοτεινά κέντρα συνομωσίας' που ονειρεύεται εκεί στην Αθαλάσσα όπου παραθερίζει ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ.

Η ευκαιρία εχάθηκεν, το πουλλίν επέτασεν. Υπήρξε χρονικά η στιγμή που μπορούσε απλά να πετάξει το σταυρό και να το βάλει στα πόδια. Η στιγμή που ο δήμιος του τον μαστίγωνε ανελέητα, ήταν η στιγμή που δεν θα τον κατηγορούσε κανένας.

Τώρα ας πάψει το κλάμα... δεν τον λυπάται κανείς.

Αν δεν αντέχει ας παραιτηθεί, χάρη θα μας κάνει...




'Το Γινάτιν του εσταυρωμένου Χριστόφια και ο Γολγοθάς'

Αντιστάσεις - εφημερίδα Σημερινή - 28/01/2010

Του Σάββα Ιακωβίδη


"Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ Χριστόφιας είναι ένας γνήσιος μαρξιστής-λενινιστής. Είναι εκ γεννήσεως, εκ πεποιθήσεως και εξ ιδεολογίας κομμουνιστής. Το διασάλπισε άλλωστε δημόσια, όταν είπε ότι κομμουνιστής γεννήθηκε και κομμουνιστής θα πεθάνει.

Διεκδίκησε και κέρδισε την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Όποιος αναλύσει τις δηλώσεις και τις ομιλίες του, αυτές εμπεριέχουν ισχυρό το στοιχείο του συνθήματος, που υποβάλλει στο λαϊκό υποσυνείδητο τις θέσεις, που ο Δ. Χριστόφιας και το ΑΚΕΛ θέλουν να διοχετεύσουν στους πολίτες. Ο Β.Ι. Λένιν έλεγε: «Θαυμαστά, γοητευτικά, μεθυστικά συνθήματα χωρίς καμία βάση - να η πεμπτουσία της επαναστατικής έκφρασης». Την περ. Κυριακή, μιλώντας στο περιθώριο των εγκαινίων της νέας πτέρυγας και των μουσείων της Ιεράς Μονής Αγίων Ραφαήλ και Μαρίνας, στην Ξυλοτύμπου, ο Δ. Χριστόφιας ευχαρίστησε για τη στήριξη που του παρέχεται για να συνεχίσει «αυτό το φοβερά δύσκολο και ψυχοφθόρο έργο, που συνίσταται στην προσπάθεια επίλυσης του Κυπριακού, επανένωση της πατρίδας μας, λύτρωσης και δικαίωσης του λαού μας».

Πρόσθεσε πως «είναι ένας σταυρός, τον οποίο έλαχε να μου φορτώσει ο κυπριακός λαός αυτή την περίοδο, για να βαδίσω και εγώ τη δική μου απόσταση προς τον Γολγοθά. Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι, παρ’ όλες τις δυσκολίες, διαθέτω όλη τη θέληση, το γινάτι αν θέλετε, το οποίο χρειάζεται για να αντιμετωπίσουμε την τουρκική αδιαλλαξία και τις όποιες μεθοδεύσεις». Ας προσεχθούν οι λέξεις και οι φράσεις: «Φοβερά δύσκολο και ψυχοφθόρο έργο», «επανένωση, λύτρωση και δικαίωση». Και εξ αυτών, ο σταυρός που του φόρτωσε(!) ο κυπριακός λαός, ώστε να βαδίσει τη δική του απόσταση προς το Γολγοθά. Οι εικόνες που σχηματίζονται στο λαϊκό υποσυνείδητο είναι, από τη μια, εκείνες των δυσκολιών, μέχρι να επέλθει η επανένωση, η λύτρωση και η δικαίωση. Από την άλλη, είναι η ισχυρή εικόνα ενός εσταυρωμένου, καταματωμένου, φραγγελωμένου Χριστόφια, που ο λαός του φόρτωσε το σταυρό για να διανύσει τη δική του απόσταση προς το Γολγοθά. Αλλ’ αντί της σταύρωσης, ο Δ. Χριστόφιας υπόσχεται ότι «με γινάτι και θέληση, θα αντιμετωπίσει την τουρκική αδιαλλαξία».

Με βάση τις πιο πάνω δηλώσεις, κάποιος ευφάνταστος συγγραφέας θα μπορούσε να συγγράψει ένα δακρύβρεκτο ανάγνωσμα για έναν λαϊκό ήρωα, τον Δημήτρη Χριστόφια, που ως νέος Ιησούς φορτώνεται το σταυρό της λύσης του Κυπριακού και ανεβαίνει το δικό του Γολγοθά. Αλλ’ ο Δ. Χριστόφιας δεν είναι ένας νέος… Ιησούς. Είναι ο εκλεγμένος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο οποίος επιφορτίστηκε από το λαό ένα ρόλο: Να κυβερνήσει σοβαρά και υπεύθυνα τον τόπο, και να αντιμετωπίσει την τουρκική αδιαλλαξία. Ποια είναι η πολιτική του για εξουδετέρωση της τουρκικής αδιαλλαξίας; Όσα ο Πρόεδρος έκανε μέχρι σήμερα δεν την ανακόπτουν, την αποθηριώνουν: Μονομερής ευελιξία, χημεία με τον Ταλάτ, κυπριοποίηση της λύσης, αποενοχοποίηση της Τουρκίας, αποδιεθνοποίηση του Κυπριακού, μονομερείς γενναίες προσφορές διά της αποδοχής της αντιδημοκρατικής εκ περιτροπής προεδρίας, της παραμονής 50.000 εποίκων. Το χείριστο: Ασυγκάλυπτη επιστροφή στο σχέδιο Ανάν.

Και τώρα, η άφιξη του ΓΓ του ΟΗΕ. Να κάνει τι, ο Μπαν Κι-Μουν; Προφανώς να βοηθήσει τον καταποντιζόμενο Ταλάτ, να στηρίξει τον Χριστόφια και να πετύχει κωδικοποίηση συγκλίσεων, αν υπάρχουν, που θα εμφανιστούν από τον ΟΗΕ ως «τεχνητή πρόοδος για δημιουργία εντυπώσεων», κατά τον ΓΓ του ΑΚΕΛ, για συνέχιση λαθροβιουσών συνομιλιών.
Αν ο Δ. Χριστόφιας δεν αντισταθεί, έστω και τώρα, θα παγιδευτεί και θα εγκλωβιστεί, με τη συνέργεια των φίλων του Βρετανών και τότε, ναι, θα σταυρωθεί πολιτικά. Και η Κύπρος θα βαδίσει προς ένα νέο Γολγοθά."

Στη φωτογραφία συνδικαλιστής της ΠΕΟ τσιμεντώνει το ΝΑΙ.
Κτίζει τη βάση όπου θα τοποθετηθεί ο σταυρός.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Ο πρόεδρος έχασε την εμπιστοσύνη μας

Σημερινή - 28/01/2010

Του Πέτρου Θ. Παντελίδη


"Ο Δημήτρης Χριστόφιας έχει πια απολέσει οριστικά την εμπιστοσύνη όσων ακόμη δεν αποδεχόμαστε το σχέδιο Ανάν και έχει κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη της πλατφόρμας του ΝΑΙ. Τώρα η προσπάθειά τους είναι να μειώσουν την πλειοψηφία του 76% του λαού που ψήφισε ΟΧΙ και να αυξήσουν τη μειοψηφία του 24% του ΝΑΙ, ώστε να ξεπεράσει το 51% για να τσιμεντώσουν το ΝΑΙ, με ένα σχέδιο παρόμοιο ή και χειρότερο από το σχέδιο Ανάν. Γίνεται πια μια ανοικτή επίθεσή εναντίον μας, με την ύβριν ότι δεν θέλουμε λύση και προτιμούμε τη διχοτόμηση, επειδή κρατούμε ακόμα την αξιοπρέπεια του ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν. Μας κατηγορούν, μάλιστα, ότι μόνο εμείς μιλούμε για το σχέδιο Ανάν, ενώ για τους ιδίους είναι σημείο αναφοράς και σύγκρισης των προτάσεων για τη λύση.

Ο Δημήτρης Χριστόφιας, πριν από τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών, μας εξαπάτησε και τώρα μας κοροϊδεύει. Μας βρίζει κιόλας, χαρακτηρίζοντας την επιμονή μας να λέμε ΟΧΙ σε ανανικές λύσεις, ως επιθυμία για μη λύση και διχοτόμηση.


Οι πιο πάνω διαπιστώσεις δεν είναι απλές προσωπικές απόψεις. Είναι διαπιστώσεις που στηρίζονται και εξάγονται από γεγονότα, δηλώσεις και ενέργειες του Προέδρου Χριστόφια.


1. Παρέβη ο ίδιος τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και παρέκαμψε τη συμφωνία της 8ης Ιουλίου. Την αντικατέστησε με τη συμφωνία της 23ης Μαΐου, που άνοιγε το παράθυρο της επαναφοράς του σχεδίου Ανάν και της λύσης δυο κρατών.


2. Ξεκίνησε τις συνομιλίες χωρίς να συμφωνηθεί η κοινή βάση για τη μορφή της λύσης. Τούτο αποδεικνύεται από τις τελευταίες προτάσεις της Τουρκίας. Ο Πρόεδρος τις χαρακτήρισε απαράδεκτες, δεν τις επέστρεψε ως απαράδεκτες, αλλά τις άφησε στο τραπέζι, για να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις με «ελεύθερη συζήτηση».


3. Τώρα ένα μέρος των διαπραγματεύσεων γίνεται για να πείσουμε τον Ταλάτ να αποδεχθεί την εκ περιτροπής προεδρία και τη σταθμισμένη ψήφο, θέσεις που αποτελούσαν απαίτηση της τουρκικής πλευράς, και τώρα τους παρακαλούμε να τις αποδεχθούν.


4. Έβαλε στο τραπέζι τις προτάσεις της Τουρκίας για εκ περιτροπής προεδρία και σταθμισμένη ψήφο, και ισχυρίζεται ψευδώς ότι τις αποδέχθηκε ο Τάσσος Παπαδόπουλος, επειδή, λέει, στη σύνοψη του Εθνικού Συμβουλίου δεν υπήρχε πρόταση για απόρριψη της εκ περιτροπής προεδρίας του ανίσχυρου προεδρικού συμβουλίου του σχεδίου Ανάν.


5. Ο πρωτοσύμβουλός του στις διαπραγματεύσεις έχει δηλώσει ότι διαπραγματεύεται και θεωρεί επιτυχία του αλλαγές στις πρόνοιες του σχεδίου Ανάν.


6. Ο ίδιος ο Πρόεδρος επανέφερε πανηγυρικά ως βάση λύσης το σχέδιο Ανάν, συγκρίνοντας τις τουρκικές προτάσεις με τις πρόνοιες του σχεδίου Ανάν, στην επιστολή του προς τις ξένες κυβερνήσεις.


Τα πιο πάνω είναι γεγονότα που αποδεικνύουν ότι ο Πρόεδρος μάς ξεγέλασε και μας λέει ψέματα. Με βάση τα πιο πάνω γεγονότα, μπορούμε να κάνουμε και τις πιο κάτω υποθέσεις:


1. Ο Πρόεδρος εργάζεται για να τσιμεντώσει το ΝΑΙ, όπως δήλωσε το 2004. Για τούτο μιλά για όσους «δεν θέλουν λύση και προτιμούν τη διχοτόμηση».


2. Υποθέτουμε πως στις ενδοκυπριακές συνομιλίες οι εξελίξεις προχωρούν ερήμην του λαού και του Εθνικού Συμβουλίου σε μιαν απαράδεκτη λύση, με την οποία θα μας αιφνιδιάσει και θα μας εκβιάσει με ψεύτικα διλήμματα. Πώς αλλιώς εξηγείται η για 25 ώρες «ελεύθερη συζήτηση» για τη διακυβέρνηση και μάλιστα ύστερα από υποβολή απαράδεκτων προτάσεων της Τουρκίας; Τι συζητούσαν «ελεύθερα» για 25 ώρες, αφού το ίδιο θέμα το συζητούσαν για 16 μήνες;

Τα γεγονότα δεν μπορούν να διαψευσθούν. Οι υποθέσεις που κάνουμε μπορεί να διαψευσθούν. Μακάρι να διαψευσθούν, για να σωθεί η Κύπρος."


Για το Χριστόφιας Watch

Ευρυβιάδης

26 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απορια ποτε ο Χριστοφιας ειχεν την υποστηριξην του Παντελιδη και Ιακωβιδη για την δικη σας τζαι εχασεν την?

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
ΕΚΑΜΕ ΣΑΣ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟΥΣ ΠΑΛΙ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ Γ.Γ ΤΟΥ ΑΚΕΛ. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΤΣΙ ΠΕΛΛΑΡΕΣ?
ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΑΘΙ ΜΕ ΚΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΟΕΛ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ. ΣΤΟ ΣΙΓΜΑ ΤΟ ΠΕΩΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΜΙΛΟΥΣΕ. ΠΑΝΙΚΟΣ! ΠΑΝΙΚΟΣ! ΠΑΝΙΚΟΣ!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ Γ.Γ ,ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ (ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ arxiepiskopo, patrioti/2004, e.s.c)
ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΒΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ (ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΟΙΟΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΝΗΓΟΥΕΗ) Η ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΟΚΑ Β?
ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΚΡΑΞΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΟΤΕ (ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ) ΕΚΑΜΕ ΠΑΛΕ ΜΙΑ ΠΑΤΑΤΟΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ¨ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΩ ΕΓΩ" ΚΑΙ ΕΛΑΚΙΣΕΝ

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΤΟ ΑΚΕΛ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝΤΑΙ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΔΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝΤΑΙ.
"ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΩΡΑ. ΘΑ ΔΩΣΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΚΡΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ"
ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΏΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ.

arxiepiskopos είπε...

ΚΗΡΥΚΑΙΑΝΤΑ,είμαι ο Arhiepiskopos ή E.S.C.,ανάλογα με τα κέφια του υπολογιστή μου. Τώρα,αν εσύ θέλεις να με λες και Anef Oriwn,εδώ θα κολλήσουμε; Εξάλλου είναι γνωστό στην ψυχιατρική πως οι έμμονες ιδέες είναι σύμπτωμα ψυχοπάθειας. Α,πρόσεξε και το "...να τους στείλετΕ",όχι με -αι.Γι'αυτά δεν έχεις δικαιολογία. Ξέρω πολλούς ηλιθιους σαν εσένα που έχουν φωτογραφική μνήμη,που αντικαθιστώντας την ελλείπουσα νοημοσύνη,έμαθαν να γράφουν.

Anef_Oriwn είπε...

Γι' αυτό και γραφει ΜΟΝΟ στα ΚΕΦΑΛΑΊΑ!

arxiepiskopos είπε...

Μα και με τα κεφαλαία φαίνεται η αμορφωσιά.

Πλαστήρας είπε...

What is the Matrix?

Ένα αόρατο, σκοτεινό, συντονιστικό Κέντρο που βυσσοδομεί υπογείως κατά του Ευέλικτου! Μπρρρρρ!!!!!

Το μεγαλύτερο έγκλημα είναι να διαφωνείς με τον Χριστόφια και την ΚΕ Επιτροπή του AKEL! Ένώ την εποχή του Στάλιν, του Χίτλερ και του Τσιαουσέσκου έτσι μασκαραλλίκκια δεν υπήρχαν. Αξέχαστοι καιροί!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

xaxaxa o anef oriwn-e.s.c-arxiepiskopos-patriotis2004 se sinexomenes (an 5 lepto) anartiseis tou asxolite me to mega thema ths orthografias mou xaxxaxaxa vevea gia thn tampakiera ti na pi? afou akoma ke aftos loufakse me ta rezilikia tou diorismenou g.g xaxaxaxa
ksanaroto gelie maskofore
1.ΤΟ ΑΚΕΛ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝΤΑΙ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΔΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝΤΑΙ.
"ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΩΡΑ. ΘΑ ΔΩΣΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΚΡΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ"
ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΏΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΒΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ (ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΟΙΟΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΝΗΓΟΥΕΗ) Η ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΟΚΑ Β?
ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΚΡΑΞΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΟΤΕ (ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ) ΕΚΑΜΕ ΠΑΛΕ ΜΙΑ ΠΑΤΑΤΟΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ¨ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΩ ΕΓΩ" ΚΑΙ ΕΛΑΚΙΣΕΝ
FISIKA H APANTISI STA AISXH KAI XAZOMARES TOU DIORIEMENOU INE GNOSTI- KIRIKA DEN 0KSERIS ORTHOGRAFIA.ISE AGRAMATOS XAXAXA EKTITHESE GELIE.


2.

Unknown είπε...

Τι έγινε Ρηγάκο;

φοβόμαστε την επωνυμί;

μόνο ανώνυμα δουλεύεις ύπουλε...

όταν ανάψουν τα φώτα κρύβεσαι

κλικ ......... εμφανίσου

κλικ ......... κρύψου

κλικ . . . κλικ

εμφανίσου ... κρύψου

μπρρρρρρρρρρρρρρρ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Η ηγεσία του ΑΚΕΛ περνά φάση πολιτικού σοκ. Δεν έχει μάθει ποτέ να κυβερνά. Έχει μάθει σχεδόν πάντα να συγκυβερνά: Να δέχεται δηλαδή τα εύσημα στα καλά και να την σκαπουλάρει στα δύσκολα. Να βολεύεται εκεί που υπάρχει βόλεμα και να κάνει αντιπολίτευση εκεί που νοιώθει ότι κινδυνεύουν τα συμφέροντα της. Γι'αυτό και σήμερα δείχνει χαμένη και πανικοβλημένη. Οι δηλώσεις Α. Κυπριανού δεν εξηγούνται διαφορετικά.

Επιπλέον, το ΑΚΕΛ κυβερνά σαν να βρίσκεται στην ηγεσία της κομμουνιστικής Ρουμανίας επί Τσαουσέσκου. Βασισμένο στον φόβο και την τρομοκρατία, ακόμα και την φυσική βία.

Και επειδή γνωρίζει την κατάληξη των καθεστώτων εκείνων, γνωρίζει και την δική του μοίρα. Αυτό είναι που δεν αντέχει ο ηγέτης του ΑΚΕΛ. Δεν κινδυνεύει με "φυσική εξόντωση" από την αντιπολίτευση. Κινδυνεύει με εξόντωση από την ίδια την Ιστορία. Αυτό είναι που φοβάται ο ηγέτης του ΑΚΕΛ.

Ο Χριστόφιας εξελέγηκε πρόεδρος με κάποιες προκυρήξεις. Αποδείκτηκε ψεύτης. Πρώτα απ'όλα στους ψηφοφόρους του. Αρνούμαι να δεκτώ ότι η πλειοψηφία των Ακελικών ψηφοφόρων είναι ευχαριστημένη με την "πρόοδο" στο Κυπριακό και τις μορφές λύσεων που πιπιλά η ηγεσία του κόμματος και τα γιουσουφάκια της και οι μπράβοι της.

Το ίδιο ισχύει και για τον ΔηΣυ.

Οι πολιτικές μας ηγεσίες και οι πάτρωνες τους (βιομηχανικά και άλλα κέντρα) έχουν δεσμευτεί σε ξένα λόμπι. Ο λαός όμως έχει ραχοκοκκαλιά. Δεν είναι θέμα δεξιών-αριστερών-κεντρώων. Ο λαός στις μεγάλες αποφάσεις δεν ακολουθεί κομματικές εντολές. Το απέδειξε το 2004.

Σταματήστε λοιπόν κάποιοι να ασχολείστε με την "δικοινοτική διζωνική ομοσπονδία." Είναι πολύ κουραστικό. Είναι μια καραμέλα που έλειψε, έχει μείνει μόνο το ξυλάκι. Για πόσο θα το γλύφετε κι'αυτό; Όσα ιστολόγια και να δημιουργήσετε, τίποτε δεν αλλάζει. Ο αυτοκράτορας είναι γυμνός. Το ξυλάκι δεν έχει άλλη ζάχαρη. Υπάρχουν χάπια, ξέρετε, για την περίπτωση σας.

Ρ.

Unknown είπε...

καλως τον, καλως τον,

πρέπει να το παραδεχτώ εξαφνιασες με...

τωρά μάλιστα θα έχουν ουσία οι συζητήσεις μας εδώ.

Μας λες πως ο Χριστόφιας αποδείκτηκε ψεύτης. ΓΙΑΤΙ;

Επειδή δεν έβαλε στο προεκλογικό του πρόγραμμα τους οδυνηρούς μεν, χρήσιμους δε, συμβιβασμους που έκανε.

Ε και τι μ' αυτό;;; δεν σας είπε πως δεν θα δεχτεί εποίκους, ούτε πως δεν θα φέρει πρόταση για εκ περιτροπής με σταθμισμένη ψήφο.

Απλά δεν σας είπε τπτ γι΄ αυτά τα θέματα.

Εγώ παντως δεν νιώθω να με κοροϊδεψε.

ουστ βρωμόσκυλα

arxiepiskopos είπε...

ΚΗΡΥΚΑΙΑΝΤΑ, γιατί όταν συγχίζεσαι καταφεύγεις στα greeklish; Οι άλλοι καταφεύγουν στα Αttivan!

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Είναι φανερό ότι ο λεγόμενος akelikos, δεν είναι άλλος από τον Anef_Oriwn, ή έστω το γιο του.

Και για ακόμη μια φορά, τρέμει το Ρήγα και τα επιχειρήματά του, όπως γενικά τρέμει κάθε φορά που πρέπει να κάνει συζήτηση.

Γι' αυτό και υπεκφεύγει ο θρασύδειλος να συζητά με άλλους. Γιατί ξέρει ότι τον κάνουν με τα κρεμμυδάκια.

Τι έχεις να πεις Anef_Oriwn για τις δηλώσεις του Άντρου για κέντρα συνομωσιών;

arxiepiskopos είπε...

Εισήγηση προς τους σούπερ "πατριώτες" χρήστες τoυ Blog; Για διορθώσεις των αναρτήσεών σας και για να μην αποκαλύπτεται ευρέως η βλακεία σας να απευθύνεσθε στον κ. Σάββα Παύλου,μέλος της Επιτροπής.

arxiepiskopos είπε...

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ! Έχασε την υποστήριξη του Νικόλα,του Κουλία,του Αγριεπίσκοπου,του Γιαννάκη,του Λυσσαρίδη,του Κίτρινου....Επίσης του Πλαστήρα,του Κηρυκαίαντα,των Ποντικών και όλων γενικά των ψυχοπαθών.ΔΗΜΗΤΡΗ,ιδού η απόδειξη της ορθής πορείας σου. Αν όλοι αυτοί σε χειροκροτούσαν,θα σήμαινε ότι κάτι πάει λάθος.

Ανώνυμος είπε...

Χε χε... ΦΟΒΕΡΟ επιχείρημα το ακελάκι: Αφού ο ευέλικτος ΔΕΝ μας είπε πως ΔΕΝ θα δεκτεί κάτι, έχει επομένως το δικαίωμα να το δεκτεί!

Και αύριο που θα του ζητήσει ο Μπράουν (αρθρογράφος στην Χαραυγή και πρωθυπουργός της Βρεττανίας) να κατεβάσει το παντελόνι, θα το κάνει αφού δεν μας έχει δηλώσει εκ των προτέρων ότι ...δεν θα το κάνει.

Άστα λα Βικτώρια Μπέκαμ !

Βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι, αν δεν υπήρχατε εσείς, δεν θα υπήρχε ούτε ευέλικτος, ούτε άντρος (το παιδί μας), ούτε τασάκιας, ούτε χάσικος, ούτε πουργουρίδης. Χωρίς πρόβατα, τα τσοπανόσκυλλα και οι βοσκοί θα έπερναν επίδομα ανεργίας.

Και "βρωμόσκυλλο" να αποκαλείς το τσοπανόσκυλλο που σε προσέχει.

Ομοσπονδία θα δείτε μόνο στο Playstation αν και όταν η εταιρεία αποφασίσει ότι είστε αρκετοί πελάτες. Εγώ πάντως που εργάζομαι στην SONY, τους έχω πει ότι θα είστε οι καλύτεροι πελάτες. Ρε μαλάκες.


Ρήγας

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΓΕΛΟΙΕ ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ ΓΝΩΣΤΕ ΚΑΙ ΩΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΕ, ΠΑΤΡΙΟΤΗΣ/2004, E.S.C ΚΤΛΠ, ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΥΠΟΘΕΤΟΦΟΡΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΗ ΑΠΟ ΕΔΟΝΙΤΙΚΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΟΠΟΤΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΟΡΠΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ.
ΑΣΧΟΛΗΘΟΥ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΓΕΛΠΟΙΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΕ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΕΛΛΑΡΕΣ.
ΞΑΝΑΡΩΤΩ. ΤΟΛΜΑΣ ΔΕΙΛΕ (ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΥΤΟΣ Η ΑΛΛΩΣ) ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ?
1.1.ΤΟ ΑΚΕΛ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝΤΑΙ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΔΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝΤΑΙ.
"ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΩΡΑ. ΘΑ ΔΩΣΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΚΡΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ"
ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΏΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΙΝΟΥ.
2.ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΒΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ (ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΟΙΟΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΝΗΓΟΥΕΗ) Η ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΟΚΑ Β?
ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΚΡΑΞΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΟΤΕ (ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ) ΕΚΑΜΕ ΠΑΛΕ ΜΙΑ ΠΑΤΑΤΟΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ¨ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΩ ΕΓΩ" ΚΑΙ ΕΛΑΚΙΣΕΝ

ΤΙ ΝΑ ΟΠΕΙΣ ΑΞΙΛΥΠΗΤΕ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΕ ΚΑΙ ΣΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΜΟΙΡΑ ΝΑ ΓΛΕΙΦΕΙΣ.?
ΑΣΧΟΛΗΘΟΥ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΟΘΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΓΕΛΟΙΕ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΕ. ΤΙ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ? ΔΕΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΣΟΥ. ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.
ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ. ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ-ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ (ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ) ΤΟΥΜΑΖΟΣ ΤΣΕΛΕΠΗΣ-"ΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ". 78% ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ. ΠΑΝΙΚΟΣ !ΠΑΝΙΚΟΣ! ΠΑΝΙΚΟΣ! ΠΑΝΙΚΟΣ! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Ο ΑΝΤΡΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΕΣΥ. ΓΕΛΟΙΕ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΑΝΙΚΟΣ! ΠΑΝΙΚΟΣ! ΠΑΝΙΚΟΣ!

Unknown είπε...

Και συνθηματάκια ο Ρήγας μας...

απάντηση όμως δεν μου έδωσες.

Ο Πρόεδρος δεν είπε πως δεν θα δεχτεί παραμονή εποίκων (όπως τους αποκαλείτε). Άλλωστε η θέση μας γι' αυτό το σοβαρό ανθρωπιστικό πρόβλημα ήταν πάντα ξεκάθαρη. Οι Τούρκοι που μετακόμισαν στην Κύπρο από το 1974 και μετά δεν το έκαναν για να εποικίσουν την Κυπρο αλλά επειδή τους το επέβαλε ο κατοχικός στρατος.

Είναι και αυτοί θύματα του Ιμπεριαλισμού, ουσιαστικά είναι και αυτοί πρόσφυγες. Τι θέλετε δηλαδή; να ξαναγίνουν πρόσφυγες;

Και όσον αφορά την εκ περιτροπής και τη σταθμισμένη ψήφο: Εσείς οι ίδιοι φοβάστε ότι μια μέρα θα γίνουμε μειοψηφία - λογω του ότι οι Τούρκοι γεννούν περισσότερο. Άρα η σταθμισμένη ψήφος εξασφαλίζει την συμμετοχή των ελληνόφωνων της Κύπρου σε μια τέτοια περίπτωση, εξισόνωντας μας μάλιστα με την πλεοψηφία του νησιού. Είναι μια εξασφάλιση όπως και να το δεις.

Ο Δ.Χριστόφια δεν κοροϊδεψε κανένα. Εσείς τους κοροϊδεύετε.

Ανώνυμος είπε...

Άσε ακελάκι, δεν τσιμπώ. Εγώ σε πάω και εσένα και τους καθοδηγητές σου στην βρύση και σας φέρνω άποτους δέκα φορές, εμένα θα γραδάρεις;

Την επόμενη φορά, να μιλάς σοβαρά αν θέλεις να λαμβάνεις απαντήσεις.

Άντε, έχουμε και δουλειές.

Ρ.

Ανώνυμος είπε...

Άντρο μου γενικέ γραμματέα, να ξέρεις ότι ο στρατιώτης ο Αλφάς και παλιός να γίνει, πάλι Αλφάς είναι.

Άκου τώρα Άντρο μου, γενικέ: Όταν κάποιος χέσει (με το συμπάθειο), χρειαζόμαστε συντονιστικό όργανο για να νοιώσουμε ότι βρωμάει;

Αυτά που λες, λοιπόν, να τα περιορίζεις στις κομματικές κατασκηνώσεις διότι εκεί έχει πολλούς αλφάδες και κάποιος από αυτούς θα σε διαδεχτεί.

Ρ.

Τηλέμαχος είπε...

Akelaki είσαι εμετικός και θρασυτατος. Ακους εκεί οι εποικοι είναι προσφυγες που μετακομισαν στην κυπρο. Η δε αναφορα σου σε ελληνοφωνους της κυπρου είναι αηδιαστικη. Ειμαι σιγουρος ότι ντρέπεσαι που εισαι Ελληνας ( τι λεω ο μαλακας τωρα).
Παω στοίχημα ότι αν ειχες να επιλεξεις μεταξυ ενως εληνοφωνου !!! προσφυγα και ενός εποικου προσφυγα για συγκάτοικο, θα επελεγες τον δεύτερο.
Ελπιζω να πληρώνεσαι καλα γι αυτό που κανεις.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Αν σε ένα σχέδιο λύσης υπήρχε η πρόνοια...

1. Να παραμείνουν 50 χιλιάδες Τούρκοι έποικοι, και

2. Να φύγουν 50 χιλιάδες νενέκια και να πάνε στην Τουρκία.

...τί θα λέγαμε;

Ναι, ή Όχι;

Να απαντήσω όμως, να μην λέτε ότι ο Ρήγας ρίχνει κάτι και το αφήνει έτσι:

Θα έχουμε επιλογή ποιά νενέκια να φύγουν;

Ρ.

arxiepiskopos είπε...

ΚΗΡΥΚΑΙΑΝΤΑ,μη γράφεις αναρτήσεις των 40-50 γραμμών.Μας κουράζει αφάνταστα το διάβασμα ιερογλυφικών,όταν μάλιστα συνοδεύονται από βιασμούς του συντακτικού και της λογικής. Παρεμπιπτόντως επειδή γράφεις με κεφαλαία,εκείνο το ΠΑΝΙΚΟΣ που επαναλαμβάνεις είναι πανικός ή Πανίκος;

Ανώνυμος είπε...

Ο Χριστόφιας εκτελεί εντολές άλλων.

Επομένως ο σωστός χαρακτηρισμός δεν είναι "Ευέλικτος."

Ο σωστός χαρακτηρισμός είναι ΑΒΑΤΑΡ!

Ρ.