Πώς το ΑΚΕΛ «στήριζε» Σπ. Κυπριανού και Τάσσο...

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Αναδημοσιεύουμε το άρθρο του έγκριτου δημοσιογράφου Κωστάκη Αντωνίου στην εφημερίδα "ΣΗΜΕΡΙΝΗ", της 24ης Ιανουαρίου 2010, στο οποίο γίνεται αναφορά (υπενθύμιση προς τους γηραιότερους και ενημέρωση προς τους νεότερους) πώς πραγματικά το ΑΚΕΛ στήριζε τους προερχόμενους από το ΔΗΚΟ διατελέσαντες προέδρους της Κυπριακής Δημοκρατίας, τους αείμνηστους Σπύρο Κυπριανού και Τάσσο Παπαδόπουλο.



Πώς το ΑΚΕΛ υπονόμευε, διαχρονικά, τους προερχόμενους από το ΔΗΚΟ προέδρους της Κυπριακής Δημοκρατίας


Πώς το ΑΚΕΛ «στήριζε» Κυπριανού και Τάσσο...

Με τον Κωστάκη Αντωνίου

Η Κυβέρνηση και το ΑΚΕΛ ξεκινούν από μια στρεβλωμένη και αυθαίρετη εμμονή: Όποιος κρίνει και επικρίνει τον Πρόεδρο Χριστόφια, υπονομεύει τον Πρόεδρο και τη διαπραγματευτική θέση της ελληνοκυπριακής πλευράς. Εν ονόματι αυτής της δογματικής αντίληψης, το ΑΚΕΛ καλεί όλους να συμπαρασταθούν στον Πρόεδρο, να εγκρίνουν σιωπηρά ή φωναχτά τους όποιος χειρισμούς του και να συμφωνούν μαζί του. Θέλει, δηλαδή, να καταστήσει όλους τους αντιφρονούντες συνυπεύθυνους των όποιων επιπτώσεων προκύψουν από τους λανθασμένους χειρισμούς του Προέδρου και τις όποιες καταστροφικές εξελίξεις προκύψουν για την Κύπρο. Πέραν του ότι αυτή η δογματική αντίληψη του ΑΚΕΛ "όλοι με τον Πρόεδρο", "καθολική στήριξη των χειρισμών του" βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με τη δημοκρατική αρχή, η οποία όχι μόνο επιβάλλει τη διαφωνία, αλλά τη θεωρεί απαραίτητη προκειμένου να υπάρχει έλεγχος και σύνθεση απόψεων, εκθέτει και το ίδιο το ΑΚΕΛ και το αναδεικνύει ως το δάσκαλο που δίδασκε και νόμο δεν κρατούσε.

Μέχρι και συνεργασία με τον ΔΗΣΥ επιστράτευσε το ΑΚΕΛ για ν' αναγκάσει τον Σπύρο Κυπριανού σε παράτηση! Ακούεις Μάρκο;


Η ιστορία βοά και διαψεύδει κατηγορηματικά τον ισχυρισμό του ΑΚΕΛ ότι τάχατες το κόμμα, όταν κυβερνούσαν άλλοι Πρόεδροι, τους συμπαραστεκόταν στους χειρισμούς τους και δεν τους υπονόμευε. Θυμούνται, άραγε, στο ΑΚΕΛ πόση «στήριξη» και «συμπαράσταση» έδωσαν στο Σπύρο Κυπριανού; Μα δεν υπάρχει στην πολιτική ιστορία τόση ύπουλη, άγαρμπη, εκθεμελιωτική υπονόμευση Προέδρου -και μάλιστα «συμμάχου» Προέδρου- από συνεργαζόμενο κόμμα. Υπενθυμίζουμε σε όσους δεν ενθυμούνται ότι, ενώ το ΑΚΕΛ συνδεόταν με συμμαχία με το Σπύρο Κυπριανού και το ΔΗΚΟ (Μίνιμουμ Πρόγραμμα 1983), σε μια φάση της συνεργασίας τους, το ΑΚΕΛ επειδή διαφώνησε με την πολιτική τού τότε Προέδρου, τον υπονόμευσε με κάθε μέσο και εργάστηκε, κρυφίως και φανερά, για την εκδίωξή του από την προεδρία. Έφθασε μέχρι του σημείου να συνάψει άτυπη συμμαχία με τον ΔΗΣΥ και να εγκρίνουν ψήφισμα στη Βουλή, με το οποίο καλούσαν το Σπύρο Κυπριανού να συμπορευτεί με την πολιτική της πλειοψηφίας, άλλως να παραιτηθεί. Ουσιαστικά το ΑΚΕΛ είχε κηρύξει έναν ύπουλο, και χωρίς ηθικό φραγμό, πόλεμο εναντίον του συνεργάτη του, με σκοπό να τον υποχρεώσει σε παραίτηση.

Αυτό είναι το ΑΚΕΛ, που σήμερα παριστάνει τον συνεπή προασπιστή κάθε Προέδρου της Δημοκρατίας και καλεί τα άλλα κόμματα να συμπαρασταθούν του Προέδρου Χριστόφια «για το καλό της κυπριακής υπόθεσης».



Κουφή στον κόρφο του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου ήταν η συνεργασία για 4.5 χρόνια με το ΑΚΕΛ και τον Χριστόφια


Όμως η υπονόμευση του Προέδρου Κυπριανού δεν είναι η μοναδική περίπτωση. Άλλου είδους υπονόμευση επιχειρήθηκε και κατά του Τάσσου Παπαδόπουλου. Το ΑΚΕΛ πρότεινε την υπουργοποίηση δύο τουλάχιστον υπουργών υποστηρικτών του σχεδίου Ανάν. Και ενώ ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος, και το Υπουργικό Συμβούλιο, είχαν ως πολιτική την απόρριψη του σχεδίου Ανάν, οι δύο Υπουργοί του ΑΚΕΛ υπονόμευαν την πολιτική του Προέδρου και εμφανίζοντο σε πλατφόρμες του «Ναι» για να υποστηρίξουν το σχέδιο. Ακόμη και μετά τη συντριπτική απόρριψη του σχεδίου από τον κυπριακό Ελληνισμό, το ΑΚΕΛ δεν αισθάνθηκε την ευθιξία να αποσύρει αυτούς τους Υπουργούς από την Κυβέρνηση, αφού ξεκάθαρα και ανοικτά πλέον έρχονταν σε σύγκρουση με τη γραμμή του Προέδρου στο εθνικό θέμα αλλά και με το λαϊκό αίσθημα. Αν και αυτή ονομάζεται στήριξη του Προέδρου, τότε η λέξη στήριξη έχασε τη σημασία της. Αλλά και το γεγονός ότι τεσσεράμισι χρόνια το ΑΚΕΛ συγκυβερνούσε με έναν Πρόεδρο και άλειφε στο ψωμί του το μέλι της εξουσίας, και ξαφνικά, έξι μήνες πριν συμπληρωθεί η θητεία του, ανακάλυψε ότι διαφωνεί με την πολιτική του και τον εγκαταλείπει, ούτε και αυτό μπορεί να θεωρηθεί έντιμη πολιτική συμπεριφορά.

Τώρα, γιατί το ΑΚΕΛ δεν «υπονόμευσε» το Γλαύκο Κληρίδη και ο Δημήτρης Χριστόφιας αποδέχθηκε να γίνει μάλιστα και απεσταλμένος του, η εξήγηση είναι απλουστάτη: Συμφωνούσε με την πολιτική του. Εδώ και χρόνια, ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ θητεύουν στην ίδια σχολή σκέψης όσον αφορά το Κυπριακό. Γιατί να πολεμούσε τον Κληρίδη, ο οποίος τους έφερε και το σχέδιο Ανάν, το οποίο ο σημερινός Πρόεδρος επικαλείται και ως σημείο αναφοράς;


Αστήρικτοι ισχυρισμοί

ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ, συνεπώς, το ΑΚΕΛ αυτούς τους αστήρικτους ισχυρισμούς ότι δήθεν δεν υπονόμευσε κανένα Πρόεδρο, ακόμη και αν διαφωνούσε με την πολιτική του και ας μην απαιτεί πιεστικά από τους διαφωνούντες με την πολιτική Χριστόφια να καταπιούν τις διαφωνίες τους, να μην εκθέτουν τις λανθασμένες επιλογές του και να μη διαφωτίζουν το λαό για τις επικίνδυνες εξελίξεις που θα φέρει η ακολουθούμενη πολιτική στο εθνικό θέμα. Οι καταστροφικές επιπτώσεις, ήδη άρχισαν να διαφαίνονται και είναι θέμα χρόνου, η Κύπρος να δρέψει τους πικρούς καρπούς μιας πολιτικής ψευδαισθήσεων. Το ΑΚΕΛ επιχειρεί αγωνιωδώς να αλιεύσει συνυπευθύνους, στη λανθασμένη πορεία που ακολουθεί, προβάλλοντας εύσχημες δικαιολογίες και επικαλούμενο την ανάγκη ενότητας. Κανένας, όμως, δεν είναι διατεθειμένος να καταστεί συνυπεύθυνος διά της σιωπής του. Το ΑΚΕΛ, όπως έστρωσε, θα κοιμηθεί και ό,τι έσπειρε, θα θερίσει. Η τραγωδία είναι ότι το βαρύτερο κόστος θα πληρώσει η Κύπρος και τους πικρότερους καρπούς θα γευθεί ο κυπριακός Ελληνισμός...


Σχόλιο:

Αυτόν τον Πρόεδρο προασπίζονται με νύχια και με δόντια κάποιοι δήθεν "Σπυρικοί" στο ΔΗΚΟ!

Αυτόν τον Πρόεδρο προασπίζεται ο "κύριος" Καρουφιάν και η συναπαρτσιά του...


Την αντιγραφή επιμελήθηκε ο Μόδεστος για το christofias-watch

44 Σχόλια:

Unknown είπε...

Απλά τα πράγματα. Ότι ΑΚΕΛ και ΔΥΣΗ ξεκίνησαν το 74 με το πραξικόπημα και εισβολή σκοπεύουν συγκαλυμμένα να ολοκληρώσουν το ποταπό τους έργο .
Πρέπει και θέλουν να παραδώσουν την Κύπρο στα ξένα συμφέροντα και ο λόγος είναι απλώς. Οι ηγεσίες των 2 κομμάτων (σε αντίθεση με την εκλογική τους βάση) αποτελούνται από ανθρώπους φιλοχρήματους, κοντόφθαλμους , ιδιοτελείς, χουντοφρονούντες, δωσίλογους και ανθέλληνες που απλά έλαχε να γεννηθούν στην αντίθετη πλευρά. Όλοι αυτοί αποτελούν περίπου το 20% των ηγεσιών των 2 κομμάτων. Το υπόλοιπο 80 αποτελείται από εκ γενετής δειλούς ανθρωπάκους που εκ φύσεως πάσχουν από κρυψαρχιδισμό . Ο φόβος τους είναι τόσος που είναι έτοιμοι να λακέψουν όπως τα ξαδέρφια τους οι λινοβάμβακοι .Στο σύνολο τους είναι οι Κύπριοι υποτακτικοί με σπονδυλολίσθηση αναγκασμένοι και καταδικασμένοι να είναι πάντα σε γωνιακή στάση. Κάποιος κάποια στιγμή στα κατηχητικά της ΕΔΟΝ που εκκολάπτουν τους μελλοντικούς γενιτσάρους να τους εξηγήσει ότι κανείς δεν μπορεί να πίασει την σκιά του όσο και αν την κυνηγάει ούτε και όμως η σκιά του μπορεί να τον κυνηγήσει .
Λυπάμαι τα παιδία σας . Υπο κανονικές συνθήκες ακόμα και στο ολοκληρωτικό καθεστώτος της Σοβιέτας θα έπρεπε να ευνουχιζόσασταν στην ηλικία της 1 βδομάδας ώστε να σας στερηθεί ακόμη και το δικαίωμα της ονείρωξης.

patriotis είπε...

τι μας λέτε απόψε ρε ποιητές? οι αριθμοί λένε άλλα, πως υπόσκαψε το ΑΚΕΛ τον Κυπριανού όταν το Δήκο στις βουλευτικες εκλογές πήρε 27% ?? ενώ το ΑΚΕΛ πήρε πολύ λιγότερα ποσοστά ??? μήπως είναι ο Κυπριακού που υποσκαπτε το ΑΚΕΛ και του πήρε ψηφοφόρους??

όσο αφορα το ΤΑσσσσσοοοο , δέν είναι το ΑΚΕΛ που εβγαλε προεδρο τον ΤΑσσοο της ενωσης κεντρου του 2% ????? τι μας λέτε ρε ποιητες βγάλανε τον Τασσσο προεδρο για να του κάνουν πολεμο? ας με βγάλουν και εμένα προεδρο το ΑΚελ και ας μου κάνουν και εμενα τον ιδιο πολεμο που κανανε του Τασσσου

τι μας λέτε ρε ποιητες....την χασατε την μπάλα παλι....


αααα και κατι που ξεχασα, δεν μου ειπατε ακομα, ποσα παιρνετε απο την ΜΙΤ και τις άλλες τουρκικες μυστικες υπηρησιες για την δουλεια σας να διχαζετε τον Κυπριακο λαο??

patriotis είπε...

Mladjan Dinkic, the Yugoslav central bank governor, said during a visit to Cyprus last year that as much as $4bn (ύ3.9bn, ύ2.5bn) in foreign currency might have been transferred to Cyprus between 1992 and 1994. The funds were mainly deposited in Popular Bank and its Greek subsidiary, European Popular Bank, he said.A Financial Times investigation has revealed that instead of taking measures against Yugoslav sanctions-busting, leading members of Cyprus's close-knit elite facilitated the transactions. They included Afxentios Afxentiou, governor of the central bank; Kikis Lazarides, chairman of Popular Bank; and Tassos Papadopoulos, a prominent lawyer and leader since 2000 of the Democratic party, the island's second-biggest political party.

patriotis είπε...

Browncourt Enterprises and another seven front companies were registered as Cyprus-based offshore companies by the law office headed by Mr Papadopoulos, legal adviser both to Popular Bank and Beogradska Banka

for the period January 1998 - June
1999 that the total of the cash deposits made into the Cypriot bank accounts of
these companies was at least:
DEM 508.569.995,00
USD 20.652.385,00
CHF 15.907.727,00
ATS 257.909.414,00
AUD 9.990,00
SEK 793.240,00
FRF 6.047.537,00
GBP 61.374,00
BEF 223.876,00
AMENDED EXPERT REPORT OF MORTEN TORKILDSEN
Case No. IT-02-54-T 7 35 June 2002 (M.T.)
63. From my analysis I can state that the three companies, Vantervest, Browncourt
and Vericon, were the major recipients of these cash deposits. There was
relatively little cash deposited into any of the bank accounts of the eight
Cypriot Companies after March 1999

It has been possible for me to trace only a small percentage of the debit
transactions. Apart from the transactions detailed in this report, I am not able
to conclude what happened to the rest of the money that was deposited and
transferred into the bank accounts held in the name of the eight Cypriot
companies. In my career, I have never encountered or heard of an offshore
finance structure this large and intricate. I consider that to conduct an overall
and comprehensive analysis of what happened to all of the funds that was
deposited or transferred into the bank accounts of the eight Cypriot companies
would almost be impossible and would be an extremely resource intensive
exercise.

patriotis είπε...

I am not able
to conclude what happened to the rest of the money that was deposited and
transferred into the bank accounts held in the name of the eight Cypriot
companies.

arxiepiskopos είπε...

Απολαύστε τα πιο "έξυπνα' από τα επιχειρήματα του ΚΗΡΥΚΑΙΝΤΑ. 1.ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ σκοπεύουν να ολοκληρώσουν το ποταπό τους έργο,που άρχισαν το 1974.Δηλαδή τα δυο αυτά κόμματα έκαναν το πραξικόπημα!Και καλά,ρε σαίνι,το ΑΚΕΛ με τον πρόεδρό του Νίκο Σαμψών έκανε ό,τι έκανε.Ο ΔΗΣΥ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΘΗΚΕ ΤΟ 1976,ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟ 1974; 2.Σε έρευνα που έκαμε στις ηγεσίες των δυο κομμάτων βρήκε πως το 20% είναι προδότες,το δε 80% πάσχει από κρυψορχία. Βεβαίως για να διαγνώσεις κρυψοπχία πρέπει να ψαχουλεύσεις γερά την περιοχή των όρχεων,πράγμα που φυσικά θα έκαμε.

arxiepiskopos είπε...

Έχει δίκαιο το Επιτροπάτο του Blog.Το ΑΚΕΛ υπονόμευε τον Κυπριανού. Ήταν τότε που η εφημερίδα του ΑΚΕΛ,ο ΚΗΡΥΚΑΣ,έγραφε πώς είναι τόσο πελλός,που πήρε 2500 Attivan σε μια συνταγή!

Unknown είπε...

Η λασπολογία σας για τον Τάσσο όπως πάντα δεν έχει όρια. Εσείς να μας πείτε πόσα παίρνετε από τους έποικους και τους τούρκους. Ακελικοί σταθμισμένοι εκ περιτροπής λασπολόγοι και "ξιπετσισμένοι κουρκουτάδες"

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΝΕΦ-ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ-PATRIOTIS-E.S.C??
ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΥΡΙΣΤΗΚΑ.
ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΑΕΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
αρχιεπισκοπε(γνωστε και ως ανεφ-e.s.c-patriotis2004) εχτος απο κακο αερα εχεις να πεις κατι για την ταμαπακιερα? για τα παμπερς με τα ντολλαρς? ενταξει κατανοητη η προσπαθεια σου να θολωσες την ατμοσφαιρα με κακο αερα αλλα δυστυχως (για εσενα) τα ερωτηματα στεκουν. μολις τελειωσεις με τον κακο αερα περιμενουμε απαντησεις, εκτιθεσαι εντολοδοχε. απαντησεις εχεις? ο κακος αερας οπως καταλαβες διαλυεται καποια στιγμη, τα ερωτηματα μενουν-

1.ποιος (ξενο συντονιστικο κεντρο) χρηματοδοτησε την αγορα του ραδιοσταθμου?
2.ερχεται σχεδιο ,οπως λεει ο πρωτοσυμβουλος μεγας συνταγματολογος Τοπουζος Τσελεπης η "δεν εχει τιποτε οπως λεει ο προεδρος Γιουσουφκιας?
3. ειναι αληθεια αυτο που λεει ο μεγας πρωτοσυμβουλος Τσελεπης οτι αν δεν περασει (78% απορριψη 3 γκαλοπ) το σχεδιο τοτε πρεπει να πανε σπιτι τους οι κυβερνωντες?
Αν τα λεει αυτα ο Τσελεπης, δεν φταιμε εμεις.
Αν σας εχει πιασει τοσος πανικος που ουτε να συντονιστειτε στο τι θα λετε δεν μπορειτε, δεν φταιμε εμεις.
Αν εσυ εχεις μονο κακο αερα να δωσεις και οχι απαντησεις, δνε φταιμε εμεις.
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

patriotis είπε...

Λασπολογία???? λασπολογία είναι τα ψέματα, όσα αναφέρονται εδώ δεν είναι ψέματα ειναι αποσπασματα απο την εκθεση του Morten Tolkitsen την οποία έκανε για τα Ηνωμένα εθνη. Αυτά ειναι γεγονότα τα οποία κανείς δεν μπορει να αμφισβητησει.

Κυρηκα δεν είμαι αυτός που νομίζεις.

arxiepiskopos είπε...

ΚΗΡΥΚΑΙΑΝΤΑ, 12.19

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΑΝΕΦ-ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΕ ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΩ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗ. ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΕΛΟΙΕ.

ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΑΕΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
αρχιεπισκοπε(γνωστε και ως ανεφ-e.s.c-patriotis2004) εχτος απο κακο αερα εχεις να πεις κατι για την ταμαπακιερα? για τα παμπερς με τα ντολλαρς? ενταξει κατανοητη η προσπαθεια σου να θολωσες την ατμοσφαιρα με κακο αερα αλλα δυστυχως (για εσενα) τα ερωτηματα στεκουν. μολις τελειωσεις με τον κακο αερα περιμενουμε απαντησεις, εκτιθεσαι εντολοδοχε. απαντησεις εχεις? ο κακος αερας οπως καταλαβες διαλυεται καποια στιγμη, τα ερωτηματα μενουν-

1.ποιος (ξενο συντονιστικο κεντρο) χρηματοδοτησε την αγορα του ραδιοσταθμου?
2.ερχεται σχεδιο ,οπως λεει ο πρωτοσυμβουλος μεγας συνταγματολογος Τοπουζος Τσελεπης η "δεν εχει τιποτε οπως λεει ο προεδρος Γιουσουφκιας?
3. ειναι αληθεια αυτο που λεει ο μεγας πρωτοσυμβουλος Τσελεπης οτι αν δεν περασει (78% απορριψη 3 γκαλοπ) το σχεδιο τοτε πρεπει να πανε σπιτι τους οι κυβερνωντες?
Αν τα λεει αυτα ο Τσελεπης, δεν φταιμε εμεις.
Αν σας εχει πιασει τοσος πανικος που ουτε να συντονιστειτε στο τι θα λετε δεν μπορειτε, δεν φταιμε εμεις.
Αν εσυ εχεις μονο κακο αερα να δωσεις και οχι απαντησεις, δνε φταιμε εμεις.
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΑΝΕΦ-ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΕ ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΩ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗ. ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΕΛΟΙΕ.

ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΑΕΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
αρχιεπισκοπε(γνωστε και ως ανεφ-e.s.c-patriotis2004) εχτος απο κακο αερα εχεις να πεις κατι για την ταμαπακιερα? για τα παμπερς με τα ντολλαρς? ενταξει κατανοητη η προσπαθεια σου να θολωσες την ατμοσφαιρα με κακο αερα αλλα δυστυχως (για εσενα) τα ερωτηματα στεκουν. μολις τελειωσεις με τον κακο αερα περιμενουμε απαντησεις, εκτιθεσαι εντολοδοχε. απαντησεις εχεις? ο κακος αερας οπως καταλαβες διαλυεται καποια στιγμη, τα ερωτηματα μενουν-

1.ποιος (ξενο συντονιστικο κεντρο) χρηματοδοτησε την αγορα του ραδιοσταθμου?
2.ερχεται σχεδιο ,οπως λεει ο πρωτοσυμβουλος μεγας συνταγματολογος Τοπουζος Τσελεπης η "δεν εχει τιποτε οπως λεει ο προεδρος Γιουσουφκιας?
3. ειναι αληθεια αυτο που λεει ο μεγας πρωτοσυμβουλος Τσελεπης οτι αν δεν περασει (78% απορριψη 3 γκαλοπ) το σχεδιο τοτε πρεπει να πανε σπιτι τους οι κυβερνωντες?
Αν τα λεει αυτα ο Τσελεπης, δεν φταιμε εμεις.
Αν σας εχει πιασει τοσος πανικος που ουτε να συντονιστειτε στο τι θα λετε δεν μπορειτε, δεν φταιμε εμεις.
Αν εσυ εχεις μονο κακο αερα να δωσεις και οχι απαντησεις, δνε φταιμε εμεις.
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ 2 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ. ΤΟ ΕΝΑ ΕΜΒΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑ. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΜΒΑΣΜΑ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΓΙΝΕ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΟΣΑ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΗΓΕ , ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ. που λεει και ο Αντρος ο ζουρλομανδυας.

arxiepiskopos είπε...

ΚΗΡΥΚΑΙΑΝΤΑ,το πρόβλημά σου επεκτάθηκε και στα Μαθηματικά. Το 1976 είναι 2 χρόνια μετά το 1974!

Unknown είπε...

Το Ακελ επιστρατεύει τους έμμισθους του να βγαίνουν και να λασπολογούν στα μπλογκς. Παίρνετε και bonus ή ανεβαίνουν οι μετοχές σας στην επαγρύπνιση; Σε λίγο θα μας πείτε ότι το κόμμα σας δεν ενεπλάκη ποτέ σε σκάνδαλο....κούππες άπαννες δηλαδή.

Unknown είπε...

εγώ στο καρναβάλι σκεφτομαι να ντυθώ ή καθηγητής της Οξφόρδης ή Ειρήνη Χαραλαμπίδου. Γιατί ευέλικτος οδοστρωτήρας εν λλίον δύσκολο

arxiepiskopos είπε...

Kαληνύκτα!!!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ.
ΞΑΝΑΡΩΤΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ.

ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΑΕΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
αρχιεπισκοπε(γνωστε και ως ανεφ-e.s.c-patriotis2004) εχτος απο κακο αερα εχεις να πεις κατι για την ταμαπακιερα? για τα παμπερς με τα ντολλαρς? ενταξει κατανοητη η προσπαθεια σου να θολωσες την ατμοσφαιρα με κακο αερα αλλα δυστυχως (για εσενα) τα ερωτηματα στεκουν. μολις τελειωσεις με τον κακο αερα περιμενουμε απαντησεις, εκτιθεσαι εντολοδοχε. απαντησεις εχεις? ο κακος αερας οπως καταλαβες διαλυεται καποια στιγμη, τα ερωτηματα μενουν-

1.ποιος (ξενο συντονιστικο κεντρο) χρηματοδοτησε την αγορα του ραδιοσταθμου?
2.ερχεται σχεδιο ,οπως λεει ο πρωτοσυμβουλος μεγας συνταγματολογος Τοπουζος Τσελεπης η "δεν εχει τιποτε οπως λεει ο προεδρος Γιουσουφκιας?
3. ειναι αληθεια αυτο που λεει ο μεγας πρωτοσυμβουλος Τσελεπης οτι αν δεν περασει (78% απορριψη 3 γκαλοπ) το σχεδιο τοτε πρεπει να πανε σπιτι τους οι κυβερνωντες?
Αν τα λεει αυτα ο Τσελεπης, δεν φταιμε εμεις.
Αν σας εχει πιασει τοσος πανικος που ουτε να συντονιστειτε στο τι θα λετε δεν μπορειτε, δεν φταιμε εμεις.
Αν εσυ εχεις μονο κακο αερα να δωσεις και οχι απαντησεις, δνε φταιμε εμεις.
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

patriotis είπε...

for the period January 1998 - June
1999 that the total of the cash deposits made into the Cypriot bank accounts of
these companies was at least:
DEM 508.569.995,00
USD 20.652.385,00
CHF 15.907.727,00
ATS 257.909.414,00
AUD 9.990,00
SEK 793.240,00
FRF 6.047.537,00
GBP 61.374,00
BEF 223.876,00




Κυρηκα παρέτα , δεν ξέρεις τίποτα, μιλάμε για μετρητα σε σακούλες σε πολλα νομίσματα, πιο πάνω ειναι τα ποσα και τα νομισματα, μπαινανε σε 8 ετερειες, εκτός απο την Λαικη , η μια ετερεία ειχε και λογαριασμό με την Ελληνική τράπεζα, απο εκέι πήγαιναν λευτά για αγορα οπλικών συστηματων Το Ησραηλ. Τα περισοτερα λευτα στην Κυπρο τα έφερνε σε μετρητα στην Κύπρο ο Μιχαηλ Κερκες (καπως ετσι λεγετε) κολλητός του Μιλόσεβιτς ο οποίος τώρα είναι φυλακή στην Σερβία.

τα στοιχεία τα έβαλα εδώ να σας βοηθήσω, διαβαστε την εκθεση Τολκιστεν ισος βοηθηθει και η αστυνομια

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

psefto-patrioti, βγαλε τα υποθετα αγορακι μου να ξεζαλιστεις. εγω ρωτω συγκεκριμενα ερωτηματα για τον Υενι-πολιτη Και τον Τσελεπη. Δεν αναφερομουν σε σενα. Εχεις κατι να απαντησεις μια και ο κολλητος σου ο ανεφ οριων-αρχιεπσικοπος την εκανε ο θρασυδειλος. εχεις τιποτα να πεις? Διαβασε τι ρωτω και απαντα. Απλα ελληνικα ειναι.
Εγω δεν ειμαι νομικος, δεν καταλαβαινω αυτα με τις εταιριες και τις ξαδερφες εταιρειες κτλπ ουτε γνωριζω τον κυριο κερκες.
Εχεις απαντησεις σε αυτα που ρωτω η το σιρμα απο τα αφεντικα σας στον 3ο οροφο της Εζ.Παπαιωαννου ειναι να πατε για υπνο?
1.ποιος (ξενο συντονιστικο κεντρο) χρηματοδοτησε την αγορα του ραδιοσταθμου?
2.ερχεται σχεδιο ,οπως λεει ο πρωτοσυμβουλος μεγας συνταγματολογος Τοπουζος Τσελεπης η "δεν εχει τιποτε οπως λεει ο προεδρος Γιουσουφκιας?
3. ειναι αληθεια αυτο που λεει ο μεγας πρωτοσυμβουλος Τσελεπης οτι αν δεν περασει (78% απορριψη 3 γκαλοπ) το σχεδιο τοτε πρεπει να πανε σπιτι τους οι κυβερνωντες?
Αν τα λεει αυτα ο Τσελεπης, δεν φταιμε εμεις.
Αν σας εχει πιασει τοσος πανικος που ουτε να συντονιστειτε στο τι θα λετε δεν μπορειτε, δεν φταιμε εμεις.
Αν εσυ εχεις μονο κακο αερα να δωσεις και οχι απαντησεις, δεn φταιμε εμεις.
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ 2 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ. ΤΟ ΕΝΑ ΕΜΒΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑ. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΜΒΑΣΜΑ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΓΙΝΕ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΟΣΑ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΗΓΕ , ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ. που λεει και ο Αντρος ο ζουρλομανδυας.

arxiepiskopos είπε...

Ε,ΚΗΡΥΚΑΙΑΝΤΑ,μα δεν κοιμάσαι το βράδυ;Μένεις άγρυπνος για να σώσεις την Κύπρο ή είναι επειδή κοιμάσαι όλη μέρα για μια ζωή; Σου απαντώ γιατί θα χάσω και την εκκλησιά. 1.Τα χρήματα θα πρέπει να τα έδωσε η UNOPS.Ξέρεις,αυτή που χρηματοδότησε τον Ερυθρό Σταυρό της κ.Φωτεινής Παπαδοπούλου καθώς και το σύνδεσμο προστασίας κυπριακών γαιδουριών για να ψηφίσουν ΝΑΙ το 2004. 2.Σχέδιο πιστεύω πως τελικά θα έρθει ως αποτέλεσμα των συνομιλιών. 3.Ναι,αν δεν περάσει ένα νέο σχέδιο πρέπει να πάνε όλοι σπίτι τους και εσείς,με ηγέτη τον Αγριεπίσκοπο,να κηρύξετε νέο μακροχρόνιο με σύνθημα "Πάλι με χρόνια και καιρούς,πάλι δικά μας θα 'ναι"

arxiepiskopos είπε...

Η "Βατάν",η εφημερίδα των γκρίζων λύκων στα κατεχόμενα,έγραψε σήμερα "Ο Μπα Γκι Μουν να πάει από εκεί που ήρθε". Μα γιατί,άραγε,ΠΛΑΣΤΗΡΑ,να τον διαολοστέλλουν κι οι γκρίζοι λύκοι,αφού έρχεται να θάψει εμάς;Βεβαίως η σύμπτωση απόψεων δεν είναι ανεξήγητη.Κι εκείνοι κι εσείς απεχθάνεσθε οτιδήποτε ωθεί προς λύση. Τουλάχιστον εκείνοι το λένε φανερά πως θέλουν δυο κράτη.Εσείς το λέτε πιο κομψά ως "the second best solution".O Aγριεπίσκοπος με τη γνωστή-ευτυχώς-αθυροστομία του το λέει με το αμίμητο "Τι θέλετε το Βαρώσι,αφού αναπτύχθηκε το Παραλίμνι:".Οι λύκοι δυστυχώς κι εκεί κι εδώ είναι το ίδιο αποκρουστικοί!

arxiepiskopos είπε...

Προς ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΝΤΙΚΙ,c/o Επιτροπή του Βlog[δηλ. μέσω των ιδίων]. Αλήθεια,πόσα τα έσοδα και έξοδα του Ποντικιού και από ποιο ταμείο καλύπτει τη ζημιά ο Αγριεπίσκοπος;

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΑΝΕΦ-ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΕ ΚΤΛΠ.
ΜΑ ΕΓΟΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟ(ΕΝΑΝΤΙ ΠΟΛΛΩΝ ΧΛΙΑΔΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΛΙΡΩΝ) ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ?
ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ?
ΜΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ 2,200 ΦΥΛΛΑ ΜΟΥΧΤΙΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΥΕΝΙ-ΠΟΛΙΤΗ? ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ?
ΜΑ ΠΟΣΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ Ο ΥΕΝΙ-ΠΟΛΙΤΗΣ?ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ?

arxiepiskopos είπε...

ΚΗΡΥΚΑΙΑΝΤΑ, ο εκδότης του ΠΟΛΙΤΗ,ο Παπαδόπουλος,με τα εκατομμύρια που διαθέτει αγοράζει σε κι εσένα[αν βέβαια αποφασίσει να αγοράζει και σκουπίδια για ανακύκλωση].Τώρα πες μου,ποιος καλύπτει τη μηνιαία ζημιά των Ποντικών; Ο Βαλανίδης ή ο Γεωργίου;Ο Αγριεπίσκοπος και το ξέρεις.

Ανώνυμος είπε...

Τον μόνο πολιτικό που η ηγεσία του ΑΚΕΛ όντως ΣΤΗΡΙΞΕ ήταν τον "ΚΑΛΟ ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗ" Κληρίδη στο μεταπραξικόπημα.

Διότι αντί το ΑΚΕΛ να απαιτήσει την επαναφορά της συνταγματικής τάξης, έστειλε την ηγεσία του ΜΥΣΤΙΚΑ στο Λονδίνο (με βοήθεια των Βρετανικών βάσεων) για συμμετοχή σε συνομιλίες ΠΙΣΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ με Βρεττανικές υπηρεσίες και με Κληρίδη.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ.

Την ώρα που ο Κυπριακός λαός απαιτούσε να επιστρέψει στην Κύπρο ο εκλελεγμένος πρόεδρος, ο κατά το ΑΚΕΛ "καλός καραβοκύρης" μίλαγε για εκλογές! Και το ΑΚΕΛ έκανε την πάπια.

Σε εκείνες τις συνομιλίες, είχε συμφωνηθεί μια λύση ομοσπονδίας. Πίσω στην Κύπρο και επί πολλά χρόνια το ΑΚΕΛ για να μην χάσει τα ποσοστά του, πούλαγε φύκια για μεταξωτές κορδέλλες μιλώντας για πλήρη αποχώρηση στρατευμάτων, πλήρη επιστροφή κλπ, πράγματα για τα οποία ΣΗΜΕΡΑ αποκαλεί εμάς τα λέμε "σωβινιστές" και "εχθρούς της ειρήνης."

ΠΟΙΑΣ "ειρήνης" βρε ΣΚΑΤΑΔΕΣ; Της ειρήνης των νεκροταφείων;

Το μεγαλύτερο λάθος και του Κυπριανού (του Σπύρου, όχι του ζουρλομανδύα) και του Παπαδόπουλου ήταν που έβαλαν κοντά το ΑΚΕΛ.

Ρ.

Ανώνυμος είπε...

Όποιοι και να τα καλύπτουν τα έξοδα της "Ένωσης", τουλάχιστο τα έξοδα τα καλύπτουν Έλληνες. Όχι ΞΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

Πέστε μας τώρα και για τον Γενί-Πολίτη. Τί ζόρι τραβά ο ιδιοκτήτης του; Ή είναι ...ιδεολόγος; Επιχειρηματίας είναι. Και ως επιχειρηματίας θέλει να βγάλει λεφτά. Μα λεφτά με τις ΠΩΛΗΣΕΙΣ δεν βγάζει. Χμ...

Είστε και ...ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ πανάθεμα σας.

Ροζ αριστερά. Το μόνο κόκκινο πάνω σας είναι το καλτσόν σας.

Ρ.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΑΝΕΦ-ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΕ
ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ. ΣΥΧΑΙΡΩ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ" ΣΟΥ
Ο/Η arxiepiskopos είπε...
ο εκδότης του ΠΟΛΙΤΗ,ο Παπαδόπουλος,με τα εκατομμύρια που διαθέτει αγοράζει σε κι εσένα[αν βέβαια αποφασίσει να αγοράζει και σκουπίδια για ανακύκλωση].
ΝΟ ΚΟΜΜΕΝΤ.

arxiepiskopos είπε...

ΡΗΓΑ,σου μιλώ για το ΠΟΝΤΙΚΙ και μου απαντάς για την ΕΝΩΣΗ. Πού σου νέφκω τζιαι πού πάεις,μάνα μου;

arxiepiskopos είπε...

ΡΗΓΑ, ποια είναι η δεύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα στην Κύπρο;

arxiepiskopos είπε...

ΡΗΓΑ,ο Σπύρος κι ο Τάσσος χωρίς το ΑΚΕΛ το τι είναι προεδρία θα το μάθαιναν από την εγκυκλοπαίδεια!

Ανώνυμος είπε...

Αρχιεπίσκοπε,

Κτυπιέσαι πολύ βλέπω. Και τσιμπάς σαν τσιπούρα στο ιχθυοτροφείο του Χάσικου. ΟΚ, αντί για Ένωση, βάλε Ποντίκι. Όλα που έγραψα ισχύουν και τα αγνόησες. Όλα τα υπόλοιπα που είπα τα κατάπιες.

Εσύ δεν είσαι Hoover. Είσαι ρουφήκτρα στο Mariana Trench.

Χωρίς την ΕΔΕΚ και το ΔΗΚΟ, ο Χριστόφιας ΠΟΥ ακριβώς θα μάθαινε για προεδρία; Από το playstation;

--Μουφτής Μόρφου

arxiepiskopos είπε...

ΡΗΓΑ,με ρωτάς αν ο ιδιοκτήτης του Πολίτη είναι επιχειρηματίας ή ιδεολόγος.Σου απαντώ,λοιπόν,ότι είναι ακριβώς ό,τι και ο Χατζηκωστής των "ηρωικών" Σημερινή και Ράδιο Πρώτο. Και ποια,είπαμε,είναι η δεύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα;

ΠΑΟΛΑ είπε...

Το όνομα της εφημερίδας Αρχιεπίσκοπε είναι YENI-POLITIS. Μην συγχίζεις τον κόσμο!

arxiepiskopos είπε...

ΠΑΟΛΑ,αν δεν είσαι η θηλυκή persona του ΡΗΓΑ,μην απαντάς εκ μέρους του,όταν διασκεδάζω μαζί του.

Ανώνυμος είπε...

Πες μου ρε akelaki, εκτός από τα γνωστά από τα οποία πάσχεις, πάσχεις και από κανένα attention deficit disorder; Δεν εξηγείται αλιώς. Τα μισά τα καταπίνεις και τα άλλα μισά τα γυρίζεις ανάποδα. Υπάρχουν χάπια ξέρεις.

Ρ.

arxiepiskopos είπε...

ΡΗΓΑ,εν πρώτοις είμαι Εδεκάκι και όχι Ακελάκι.Κατέχω και κομματική ταυτότητα πριν το κόμμα μετατραπεί από σοσιαλιστικό σε εθνικοσοσιαλιστικό.Θα επιστρέψουμε με τον απογαλακτισμό του Ομήρου. Καιποια,είπαμε,εφημερίδα τιμά ο λαός ως δεύτερη σε κυκλοφορία;

Ανώνυμος είπε...

>>ΡΗΓΑ,εν πρώτοις είμαι Εδεκάκι και όχι Ακελάκι.

Akelaki είσαι, αλλά δεν το ξέρεις. Αν είχες μυαλό να το καταλάβεις δεν θα ήσουν akelaki. Όπερ άτοπον. ὅπερ ἔδει δεῖξαι.

Ρ.

arxiepiskopos είπε...

ΡΗΓΑ,μπράβο!Ο Επίτροπος Σάββας Παύλου κάνει καλή δουλειά!Σας έμαθε και το πολυτονικό σύστημα! Ζητήστε του-φιλόλογος είναι,ξέρει-να σας κάνει και λίγη Λογική,για να μάθεις και πώς καταλήγουμε στο "όπερ έδει δείξαι"

Ανώνυμος είπε...

Α, δεν υπάρχει πρόβλημα, εξ' ορισμού δεν θα μπορούσες να πιάσεις το πιο πάνω.

Πάμε σε κάτι πιο απλό: Υπάρχει κάτι στον τομέα της Επαγωγικής Συλλογιστικής στην Μαθηματική Λογική που ονομάζεται Duck Test και στηρίζεται στο πιο κάτω:

"when I see a bird that walks like a duck and swims like a duck and quacks like a duck, I call that bird a duck."

Με άλλα λόγια: Όταν εγώ βλέπω κάποιο γιουσουφάκι που μιλάει σαν εδονόΠΟΥΛΛΟ, σκέφτεται σαν εδονόΠΟΥΛΛΟ και συμπεριφέρεται σαν εδονόΠΟΥΛΛΟ, τότε θα αποκαλώ αυτό το γιουσουφάκι εδονόΠΟΥΛΛΟ.

Κατάλαβες λοιπόν για ποιό λόγο ΕΙΣΑΙ εδονόΠΟΥΛΛΟ;

Πιο απλό δεν μπορώ να στο κάνω.

Ρ.

arxiepiskopos είπε...

ΡΗΓΑ,εγώ δε θα χρησιμοποιήσω επαγωγική,αλλά παραγωγική συλλογιστική.Έχουμε και λέμε,λοιπόν. -ΟΣΟΙ ΧΑΡΙΖΟΥΝ 38% ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ -ΟΣΟΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ THE SECOND BEST SOLUTION XAPIZOYN 38% THΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ -ΑΡΑ ΟΣΟΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΕ SECOND BEST SOLUTION ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΡΗΓΑ,αν θυμάσαι,ποιος μίλησε για second best solution; Έτσι,απλά!

arxiepiskopos είπε...

ΡΗΓΑ,προς Θεού! Δε σε κατηγορώ για εσκεμμένη προδοσία.Απλώς κάποτε η πολιτική αφέλεια οδηφεί σε παρόμοια αποτελέσματα!