Το αμείλικτο καθεστώς Χριστόφια-ΑΚΕΛ!

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Αφού ο Άντρος και τα υπόλοιπα κολαουζάκια μου δεν μπορούν να βρουν την Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο, θα αναλάβω εγώ! Έβαλά τον τον άχρηστον να τους έβρει ποιοι είναι κι εκείνος εν τέλλια ακαμάκκης. Διαφημίζει τους που τη Βουλή, που την τηλεόραση, που το ράδιον, τζιαι έν τον κανούν τζιαι τα υπόλοιπα, χαριεντίζεται δημόσια ότι διασκεδάζει να βλέπει τον εαυτό του με ζουρλομανδύα μέσα στο christofias-watch!


Το καθεστώς Χριστόφια είναι αμείλικτο. Όχι μόνο με τους διαχρονικούς αντιπάλους του, αλλά και με τους πρώην δικούς του, δηλαδή με άτομα που προσέφεραν στο ΑΚΕΛ για χρόνια.

Η προσωπική μαρτυρία του Πανίκου Νεοκλέους, αποδεικνύει, αυτό που εμείς σας λέμε καθημερινά: το φασισμό της Επαγρύπνησης, τον ψυθιρισμό της ηγεσίας και του μηχανισμού του ΑΚΕΛ, που δε διστάζει να δολοφονεί χαρακτήρες και να απομονώνει κοινωνικά άτομα τα οποία έχει στη μαύρη του λίστα.

Είναι για αυτό που κρύβουμε τα ονόματά μας. Είναι γι' αυτό που η Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο, έχει τη μυστικότητα της "Φιλικής Εταιρείας".

Είδαμε το πόσο εκδικητικό είναι το καθεστώς στην περίπτωση της εφημερίδας "ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΝΤΙΚΙ". Που με παρέμβαση του καθεστώτος, αφαιρέθηκε διαφήμιση της CYTA, ως μήνυμα για να σιωπήσει η εν λόγω εφημερίδα.


Ρε σύντροφοι, τι θα κάνουμε με την περιβόητη Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο; Πως απειλείς, πως εκβιάζεις και πως ρίχνεις λάσπη σε ένα ανώνυμο;

Το καθεστώς Χριστόφια τρομοκρατεί καθημερινά τους Κύπριους πολίτες. Εκβιάζει, συλλαμβάνει, μαυροπινακίζει, δυσφημίζει, δολοφονεί πολιτικά τους αντιφρονούντες.

Αυτό που εξοργίζει τον Άντρο Κυπριανού και τον Ευέλικτο Οδοστρωτήρα στην περίπτωση των blogs, είναι ότι εμάς, "τα αυτιά και τα μάτια του Κόμματος" ΔΕΝ μπορούν να μας βρουν. Μπορεί να πιθανολογούν ποιοι είμαστε, αλλά μάταια θα συνεχίσουν να μας ψάχνουν.

Και όσο δε μας βρίσκουν, δεν μπορούν να μας κάνουν κακό!



Στη φωτογραφία, ο συγγραφέας Π. Νεοκλέους, ένα από τα θύματα της Επαγρύπνησης και του σταλινικού μηχανισμού του καθεστώτος


Αναδημοσιεύουμε το ρεπορτάζ του Μάριου Δημητρίου, από τη "Σημερινή" 31/1/2010

«Στη μαύρη λίστα της Επαγρύπνησης»

Πανίκος Νεοκλέους: Ο ΑΚΕΛικός συγγραφέας που συγκρούστηκε με το κόμμα



Ο ΠΑΝΙΚΟΣ Νεοκλέους, αυτοπροσδιοριζόμενος «ιδεολόγος αριστερός», σε αντίθεση με τους «κατ’ όνομα αριστερούς» ηγέτες του ΑΚΕΛ που, όπως λέει, αγωνίζονται «μόνο για την καρέκλα».

Το τελευταίο πράγμα που περιμένει κανείς ν’ ακούσει από τον 64χρονο συγγραφέα του βιβλίου «Αγνοηθέντες 1974» Πανίκο Νεοκλέους, γνωστό και δραστήριο υπέρμαχο της επαναπροσέγγισης και της φιλίας Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων, είναι ότι το ΑΚΕΛ, το πρωτοπόρο κόμμα αυτής της πολιτικής και γενικότερα η παρούσα Κυβέρνηση, αγνοεί συστηματικά τις πρωτοβουλίες του, που έχουν συχνά παγκύπρια και διεθνή διάσταση, αλλά και τον αντιμετωπίζει εχθρικά και προσβλητικά.

Κι όμως, αυτό ακριβώς καταγγέλλει ο κ. Νεοκλέους, συνταξιούχος εκπαιδευτικός - πρώην καθηγητής Μηχανολογίας σε Τεχνικές Σχολές - πρώην μέλος του ΑΚΕΛ με σπουδές με υποτροφία στη Μόσχα, αυτοπροσδιοριζόμενος «ιδεολόγος αριστερός», σε αντίθεση με τους «κατ’ όνομα αριστερούς» ηγέτες του ΑΚΕΛ που, όπως λέει, αγωνίζονται «μόνο για την καρέκλα».

Η απουσία της Κυβέρνησης
Ο Πανίκος Νεοκλέους κατονομάζει ως τελευταίο κρούσμα αυτής της συμπεριφοράς σε βάρος του, την άρνηση της Κυβέρνησης να επιχορηγήσει το πολύ επιτυχημένο βιβλίο του «Αγνοηθέντες 1974» και την «εκκωφαντική» σιωπή, αδιαφορία και απουσία της, τόσο για το ίδιο το βιβλίο όσο και για την ιστορική συνάντηση δύο από τους πρωταγωνιστές του, του Ελληνοκύπριου Γιάννη Μαραθεύτη και του Τουρκοκύπριου Φετχί Ακιντζί στη Λεύκα, στις 29 Αυγούστου 2009. Να υπενθυμίσουμε ότι οι δύο άντρες βρέθηκαν αντιμέτωποι ως στρατιώτες στη διάρκεια της τουρκικής εισβολής στο πεδίο μάχης της Λεύκας, όταν ο Μαραθεύτης τραυματίστηκε στο κεφάλι από σφαίρα που πυροβόλησε ο Ακιντζί.

Οι συναντήσεις των δύο πρώην εχθρών
Η αφήγηση του Γιάννη Μαραθεύτη για τη μάχη αυτή και για τον τραυματισμό του, περιλαμβάνεται στο μεταφρασμένο στην Τουρκική βιβλίο του Πανίκου Νεοκλέους. Τη διάβασε ο Φετχί Ακιντζί, που αναγνώρισε σε αυτήν τον εαυτό του και τον Ελληνοκύπριο στρατιώτη, που για 35 χρόνια νόμιζε πως είχε σκοτώσει. Ο Τουρκοκύπριος πρώην στρατιώτης τηλεφώνησε στον Πανίκο Νεοκλέους και τον παρακάλεσε να τον φέρει σε επαφή και να τον βοηθήσει να συναντήσει τον Γιάννη Μαραθεύτη, πράγμα που έγινε.. «Κανόνισα την πρώτη συνάντηση μεταξύ τους στις 6 Αυγούστου στην οδό Λήδρας, χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων», μας είπε ο Πανίκος Νεοκλέους. «Ο Ακιντζί έφερε μαζί του και ένα δενδρύλλιο ελιάς, αγκαλιάστηκαν και μίλησαν σαν δυο παλιοί φίλοι». Η δεύτερη συνάντηση έγινε στην παρουσία δημοσιογράφων στις 29 Αυγούστου, στην κατεχόμενη Λευκωσία και στη συνέχεια με τη συνοδεία δεκάδων δημοσιογράφων απ' όλο τον κόσμο, στον τόπο του τραυματισμού του Μαραθεύτη, στη Λεύκα. Εκεί κατέθεσαν στεφάνι ελιάς η 7χρονη κόρη του Φετχί Ακιντζί και τα εγγονάκια του Πανίκου Νεοκλέους τεσσάρων και δύο χρονών, αντίστοιχα. Εικόνες από την εκδήλωση και τη συμφιλίωση των δύο πρώην εχθρών μεταδόθηκαν την ίδια νύχτα στο ΣΙΓΜΑ και στο ΡΙΚ, ενώ είχε εκτενή κάλυψη στις εφημερίδες, στην Κύπρο, στην Ελλάδα, στην Τουρκία, στην Ευρώπη και στην Αμερική.

Μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία
Από την εκδήλωση απουσίαζε η κυπριακή κυβέρνηση και όταν ρωτήσαμε σχετικά τον Πανίκο Νεοκλέους, μας παρέπεμψε σε σχετική επιστολή-διαμαρτυρία του προς τον Πρόεδρο Χριστόφια, στον οποίο γράφει μεταξύ άλλων: «Η όλη εκδήλωση ήταν ένας ύμνος στην ειρήνη και την επαναπροσέγγιση. Δυστυχώς και πάλι εντελώς απούσα η δική σας Κυβέρνηση. Ούτε ένα τηλεφώνημα από κανένα σας. Και, όμως, εσείς με κάθε ευκαιρία διατυμπανίζετε ότι είστε υπέρμαχος της ειρήνης και της επαναπροσέγγισης. Στον τόπο μας έχει συμβεί κάτι, που ίσως να είναι μοναδικό στον κόσμο. Εμείς σας δώσαμε ένα ισχυρότατο όπλο ενάντια στην τουρκική προπαγάνδα και εσείς το αφήσατε να περάσει ανεκμετάλλευτο. Δυστυχώς εσείς, για δικούς σας λόγους τους οποίους εγώ γνωρίζω καλά, αφήσατε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Σας πληροφορώ ότι εμείς θα συνεχίσουμε την ωραία αυτή προσπάθεια. Εσείς μπορείτε να μείνετε και πάλι μακριά…». Όπως είναι γνωστό, λίγο αργότερα το Κίνημα Οικολόγων και Περιβαλλοντιστών οργάνωσε εκδήλωση τιμής για τον συγγραφέα και τους Ακιντζί και Μαραθεύτη, και την τελευταία στιγμή παρέστη σε αυτήν ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Δημητρίου «για λόγους σκοπιμότητας», όπως κατήγγειλε ο κ. Νεοκλέους.

Ο ανελέητος πόλεμος

Αλλά ποιοι είναι οι λόγοι που το ΑΚΕΛ «άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη»; Οι λόγοι, όπως μας είπε ο Πανίκος Νεοκλέους, πάνε πολύ παλιά τον Ιανουάριο 1991, όταν το ΑΚΕΛ του έκανε πρόταση να βάλει υποψηφιότητα για το κόμμα στις βουλευτικές εκλογές. «Τους ευχαρίστησα, αλλά αρνήθηκα την πρότασή τους, γιατί, όπως τους εξήγησα, δεν θα μπορούσα να ευθυγραμμιστώ μαζί τους και να σιωπήσω, όπως κάνουν όλα τα στελέχη, σε περίπτωση που διαφωνήσω μαζί τους σε κάποιο ζήτημα. Στην αρχή προσπάθησαν να με μεταπείσουν, αλλά όταν είδαν ότι το εννοούσα, από τότε άρχισαν εναντίον μου έναν ανελέητο πόλεμο κατασυκοφάντησης και σπίλωσης. Έτυχε εκείνο το διάστημα να χωρίσω από τη σύζυγό μου και να φροντίζω μόνος μου τα δύο παιδιά μου, που ήταν τότε 16 και εννέα χρονών, και αντί να με βοηθήσουν οι σύντροφοι σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής μου, με πολέμησαν αλύπητα, με κακολογούσαν ότι είμαι «πελλός» επειδή διαφωνούσα με το θεσμό του Ενιαίου Λυκείου και για άλλες απόψεις μου στα εκπαιδευτικά ζητήματα, για τα οποία αρθρογραφούσα συχνά στις εφημερίδες. Στη διάρκεια της υπηρεσίας μου στις Τεχνικές Σχολές, οργάνωνα εκθέσεις ζωγραφικής, εκδηλώσεις επαναπροσέγγισης με τους Τουρκοκυπρίους και άλλες πολιτιστικές πρωτοβουλίες. Στη δεκαετία 1980, επειδή ήμουν ακόμα μέλος του ΑΚΕΛ όταν οργάνωνα τέτοιες εκδηλώσεις, έρχονταν με τα λουλούδια. Αλλά μετά το 1991 και την άρνησή μου να βάλω υποψηφιότητα, έπρεπε να μου ψήσουν το ψάρι στα χείλη».

«Τους βρίσκω πάντα μπροστά μου»
ΠΑΝΙΚΟΣ Νεοκλέους: «Από τη μέρα που έφυγα από το ΑΚΕΛ, ό,τι κάνω τους βρίσκω πάντα μπροστά μου. Εγώ δεν ήμουν ποτέ φανατικός, αν ήμουν φανατικός δεν θα έφευγα τελικά από το κόμμα. Ήμουν και είμαι ιδεολόγος, και πιστεύω μέχρι σήμερα ότι ο σοσιαλισμός είναι ένα καλό κοινωνικό σύστημα. Αλλά πρέπει να βρεθούν οι σωστοί ηγέτες να εφαρμόσουν το σοσιαλισμό, που είναι βασικά η διδασκαλία του Χριστού. Όμως η σημερινή ηγεσία του ΑΚΕΛ είναι αριστερή; Είδες εσύ ποτέ εκατομμυριούχους κομμουνιστές; Ε, δεν είναι λίγοι οι εκατομμυριούχοι κομμουνιστές στην Κύπρο. Ξέρω κομματικό στέλεχος που έχει ολόχρονα ενοικιασμένη σουίτα σε γνωστό πολυτελές ξενοδοχείο. Πολλοί άνθρωποι με προσωπικότητα και τιμιότητα εγκατέλειψαν το κόμμα αυτό. Τα στελέχη πάντα φοβούνται την ελευθερία της γνώμης και πάντα ακολουθούν κατά γράμμα αυτά που λέει ο ηγέτης του κόμματος. Αν δεν το κάνεις, είσαι μαυροπινακισμένος και αν μπεις στη μαύρη λίστα της Επαγρύπνησης του ΑΚΕΛ, είσαι χαμένος, αλίμονο στη μοίρα σου κι αυτό προσπάθησαν να κάνουν μαζί μου».

«Στο στόχαστρο μερικών καιροσκόπων»

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ επιστολής ημ. 16 Σεπτεμβρίου 2009, του Πανίκου Νεοκλέους, προς τον Πρόεδρο Χριστόφια: «Εξοχότατε κύριε Πρόεδρε, είμαι ο Πανίκος Νεοκλέους. Ίσως να με θυμάστε όταν πριν από 46 τόσα χρόνια, σαν ενεργό μέλος της ΕΔΟΝ, επισκεπτόμουν το χωριό σας το Δίκωμο. Τότε ήμουν εγώ 18 χρονών και εσείς 17. Τότε με περιμένατε στο καφενείο του χωριού σας, για να κάνω κινηματογραφικές προβολές ενάντια στον πόλεμο στο Βιετνάμ. Όπως και τότε έτσι και στα επόμενα 38 χρόνια, δεν ήταν λίγες οι φορές που η ζωή μου κινδύνευσε για το κόμμα. Ίσως να θυμάστε τους αγώνες μου για την επαναπροσέγγιση μαζί με τους Τουρκοκύπριους καλλιτέχνες για 20 τόσα χρόνια, στα κατεχόμενα, στις ελεύθερες περιοχές, αλλά και στο εξωτερικό. Και πάλι η ζωή μου βρέθηκε σε κίνδυνο από τους εξτρεμιστές και στις δύο κοινότητες. Δυστυχώς, τα τελευταία 17-18 χρόνια βρέθηκα στο στόχαστρο μερικών καιροσκόπων μελών του κόμματος, οι οποίοι είτε από ζήλια, είτε από άλλα προσωπικά συμφέροντα με κυνήγησαν, με αποτέλεσμα να υποφέρω τόσο στην προσωπική μου ζωή όσο και την επαγγελματική».
ΜΑΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Αναδημοσίευση: Τεύκρος για το christofias-watch

21 Σχόλια:

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ(ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΓΚΑΛΟΠ 78% ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ) ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ. ΠΑΝΙΚΟΣ, ΑΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
ΠΡΩΤΑ Ο ΠΡΩΤΟΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΠΠΟΥΖΟΣ ΤΣΕΛΕΠΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ(ΕΝΩ Ο ΓΙΟΥΣΟΥΦΚΙΑΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ "ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ") ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ. ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥ.
ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο αρχιεπσικοπος (ανεφ οριων-πατριοτης 2004, e.s.c) ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΛΟΓΟ ΠΑΝΙΚΟΥ.

Η arxiepiskopos είπε...
1.Τα χρήματα θα πρέπει να τα έδωσε η UNOPS.Ξέρεις,αυτή που χρηματοδότησε τον Ερυθρό Σταυρό της κ.Φωτεινής Παπαδοπούλου καθώς και το σύνδεσμο προστασίας κυπριακών γαιδουριών για να ψηφίσουν ΝΑΙ το 2004. 2.Σχέδιο πιστεύω πως τελικά θα έρθει ως αποτέλεσμα των συνομιλιών. 3.Ναι,αν δεν περάσει ένα νέο σχέδιο πρέπει να πάνε όλοι σπίτι τους και εσείς,με ηγέτη τον Αγριεπίσκοπο,να κηρύξετε νέο μακροχρόνιο με σύνθημα "Πάλι με χρόνια και καιρούς,πάλι δικά μας θα 'ναι"

1. ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ Η UNOPS (ΞΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ)ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΕΝΙ-πολιτη (ΠΟΥ ΣΩΣΤΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ) ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΩΝ ΝΕΝΕΚΩΝ?
ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. Ο ΥΕΝΙ-πολιτης ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΩΡΩΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ (ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ)? ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. Ο ΥΕΝΙ-πολιτης ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΓΗ ΣΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΠΟΥ ΕΙΠΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ? (ΔΙΕΡΟΤΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΕΤΑΙΟ, ΕΒΑΛΕΣ ΜΟΥ ΣΚΕΨΕΙΣ)
2.ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΧΕΔΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ (ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ) ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ. ΑΤΕ ΡΕ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΕΓΩ ΣΥΜΦΟΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΟΤΑΝ Ο ΕΥΕΛΙΧΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΣΑΚΕΛ) ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. Ο ΕΥΕΛΙΧΤΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙΣ ΧΑΡΑΧΤΗΣΡΙΣΕ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝ". ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ? ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ? ΘΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΥΕΛΙΧΤΟΥ? Η ΜΗΠΩΣ Ο ΕΥΕΛΙΧΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΕΛΙΧΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ ΘΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ "ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΜΤ ΤΑΛΑΤ" ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΥΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ (ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΣΟΦΤΑ ΚΑΠΟΤΕ). ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ. Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΩ ,ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΕΣΥ ,ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΧΕΔΙΟ? ΠΕ ΜΑΣ ΤΗΝ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΛΟΓΟ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΩΡΩ.
3.ΕΙΠΕ Ο ΤΣΕΛΕΠΗΣ ΚΑΙ ΣΥΦΩΝΗΣΕΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΠΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΧΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ. Ε ΜΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣΥΜΟΥΛΟΣ ΤΟΠΠΟΥΖΟΣ ΤΣΕΛΕΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΠΕΛΛΛΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΕΛΛΑΡΕΣ.
ΠΑΝΙΚΟΣ- ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΚΑΙ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΛΟΓΟ ΓΚΑΛΟΠ 78% ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ-ΠΑΝΙΚΟΣ-ΠΑΝΙΚΟΣ-ΠΑΝΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Με όλα αυτά που συμβαίνουν στο Κόμμα, πώς να μην του σαλέψει του Γενικού και να χρειάζεται ζουρλομανδύα;

Ρ.

arxiepiskopos είπε...

ΚΗΡΥΚΑΙΑΝΤΑ,σε διαβεβαιώ ότι ο ΠΟΛΙΤΗΣ,η δεύτερη σε κυκλοφορια εφημερίδα της Κύπρου,δεν προσφέρει προστασία και στέγη σε αδέσποτα γαιδούρια. Υπάρχει άλλο άσυλο για αδέσποτα ασκήσιμα γαιδούρια. Στεγάζεται ακριβώς απέναντι από το Παγκύπριο Γυμνάσιο.Αποτάθου εκεί,αν έχουν εντωμεταξύ αφήσει άχυρο οι παρασιτιζόμενοι Ποντικοί και Ενωσίτες.

Ανώνυμος είπε...

>>ο ΠΟΛΙΤΗΣ,η δεύτερη σε κυκλοφορια εφημερίδα της Κύπρου,δεν προσφέρει προστασία και στέγη σε αδέσποτα γαιδούρια.

Έχει δίκιο το γιουσουφάκι, Κήρυκα. Τα γαϊδούρια που προστατεύει ο Γενί-Πολί δεν είναι αδέσποτα. Η δε στέγη προσφέρεται από την Αμερικάνικη πρεσβεία, δεν τους χωράει όλους ο Γενί-Πολί.

Αρχιεπίσκοπε, έχεις συνειδητοποιήσει ότι σε δύο χρόνια λήγει η θητεία του θλιβερού ΑΒΑΤΑΡ ενώ τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο τον Β' θα τον βλέπεις μπροστά σου κάθε μέρα για πολλά χρόνια ακόμα;

Προτείνω να αρχίσεις θεραπεία για να το χωνέψεις.

Ρ.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ARXIEPISKOPE-ANEF ORIWN ΚΟΙΝΩΣ ΓΕΛΟΙΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΜΟΛΑΣ ΚΑΙ ΒΡΟΜΑΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΠΑΛΙ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΕΝΟΥΝ.
ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΗΜΕΝΕ, ΑΜΟΛΑΣ ΚΑΚΟ ΑΕΡΑ. ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΓΕΛΟΙΕ. ΕΙΠΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΟΥ ΓΕΛΟΙΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΣ ΞΥΛΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΤΗ ΣΟΥ.
ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΕΝΟΥΝ. ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ? ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΓΕΛΟΙΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Η arxiepiskopos είπε...
1.Τα χρήματα θα πρέπει να τα έδωσε η UNOPS.Ξέρεις,αυτή που χρηματοδότησε τον Ερυθρό Σταυρό της κ.Φωτεινής Παπαδοπούλου καθώς και το σύνδεσμο προστασίας κυπριακών γαιδουριών για να ψηφίσουν ΝΑΙ το 2004. 2.Σχέδιο πιστεύω πως τελικά θα έρθει ως αποτέλεσμα των συνομιλιών. 3.Ναι,αν δεν περάσει ένα νέο σχέδιο πρέπει να πάνε όλοι σπίτι τους και εσείς,με ηγέτη τον Αγριεπίσκοπο,να κηρύξετε νέο μακροχρόνιο με σύνθημα "Πάλι με χρόνια και καιρούς,πάλι δικά μας θα 'ναι"

1. ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ Η UNOPS (ΞΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ)ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΕΝΙ-πολιτη (ΠΟΥ ΣΩΣΤΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ) ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΩΝ ΝΕΝΕΚΩΝ?
ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. Ο ΥΕΝΙ-πολιτης ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΩΡΩΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ (ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ)? ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. Ο ΥΕΝΙ-πολιτης ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΓΗ ΣΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΠΟΥ ΕΙΠΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ? (ΔΙΕΡΟΤΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΕΤΑΙΟ, ΕΒΑΛΕΣ ΜΟΥ ΣΚΕΨΕΙΣ)
2.ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΧΕΔΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ (ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ) ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ. ΑΤΕ ΡΕ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΕΓΩ ΣΥΜΦΟΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΟΤΑΝ Ο ΕΥΕΛΙΧΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΣΑΚΕΛ) ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. Ο ΕΥΕΛΙΧΤΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙΣ ΧΑΡΑΧΤΗΣΡΙΣΕ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝ". ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ? ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ? ΘΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΥΕΛΙΧΤΟΥ? Η ΜΗΠΩΣ Ο ΕΥΕΛΙΧΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΕΛΙΧΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ ΘΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ "ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΜΤ ΤΑΛΑΤ" ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΥΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ (ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΣΟΦΤΑ ΚΑΠΟΤΕ). ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ. Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΩ ,ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΕΣΥ ,ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΧΕΔΙΟ? ΠΕ ΜΑΣ ΤΗΝ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΛΟΓΟ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΩΡΩ.
3.ΕΙΠΕ Ο ΤΣΕΛΕΠΗΣ ΚΑΙ ΣΥΦΩΝΗΣΕΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΧΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ. Ε ΜΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣΥΜΟΥΛΟΣ ΤΟΠΠΟΥΖΟΣ ΤΣΕΛΕΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΠΕΛΛΛΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΕΛΛΑΡΕΣ.

ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΗΜΕΝΕ, ΑΜΟΛΑΣ ΚΑΚΟ ΑΕΡΑ. ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΓΕΛΟΙΕ. ΕΙΠΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΟΥ ΓΕΛΟΙΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΣ ΞΥΛΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΤΗ ΣΟΥ.
ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΕΝΟΥΝ. ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ? ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΓΕΛΟΙΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

ΓΚΟΥΤΝΑΗΤ

Ανώνυμος είπε...

Πέστε μου ρε akelakia, εκεί στο κόμμα κάθε φορά που τα κάνετε ΘΑΛΑΣΣΑ σας βάζουν κράτηση;

Ή σας παρατείνουν την θητεία;

Διότι εσάς εδώ δεν σας βλέπω να απολύεστε σύντομα.

Αυτά συμβαίνουν όταν το Κόμμα βάζει Αλφάδες στις μονάδες κρούσης.

Το ερώτημα βεβαίως είναι: Υπάρχουν Βητάδες; Αν κρίνω από τον ζουρλομανδύα τον Γενικό, μιλούμε για ολόκληρο στράτευμα Αλφάδων.

Ρ.

arxiepiskopos είπε...

ΡΗΓΑ,μιας και καταλαβαίνω πως τον Κηρυκαιαντα τον έχεις υπό την προστασία σου[κατά βάθος αντιλαμβάνεσαι τη νοητική και γλωσσική του υστέρηση] μάθε τον τι είναι η ειρωνεία.Επίσης πως ο κακός αέρας λέγεται κλανιά. Τόσο καιρό ανυποχώρητος πατριώτης και δεν το έχει εμπεδώσει;

ελληνοκυπριος πατριωτης είπε...

το ακελ ειναι μαλακες αλλα ποιοι μαλακες εισαστε εσεις οι δημοκρατικοι του ιστολογιου που βλεπετε φαντασματα.

arxiepiskopos είπε...

ΡΗΓΑ,δεν είσαι καλά πληροφορημένος. Ο Αγριεπίσκοπος όταν "εξελέγη" υποσχέθηκε πως σε μια πενταετία θα αφυπηρετήσει και θα μονάσει στον Άγιο Νεόφυτο.Αμφισβητείσ την εντιμότητα του ευεργέτη σας;

Ανώνυμος είπε...

Ας πάει και στο Θιβέτ να κάνει Tai Chi. Να πάρει μαζί του και τον τρελλό τον διορισμένο τον Γενικό, άκουσα ότι έχει περίεργα βότανα εκεί πάνω. Να πάρουν και τον ΑΒΑΤΑΡ και όλη την Κ.Ε., τον Τασάκια και ολλόκληρο το εκατονταμελές της Εόκα-Β' μπας και υσηχάσουμε. Εσείς τα γιουσουφάκια δεν έχετε άδεια να πάτε καμοιά εκδρομή στην Σομαλία; Άκουσα έχει ωραίες παραλίες και μια θάλασσα λάδι.

Μπάι δε γουέι, σου έκανε κάποιες ερωτήσεις ο Κήρυκας. Μην νομίζεις ότι επειδή του δίνω σημασία και σου ρίχνω φυστίκια όπως ρίχνω στους πίθηκους στον κήπο θα καταφέρεις να την σκαπουλάρεις. Οι ερωτήσεις παραμένουν.

Ρ.

Ανώνυμος είπε...

Διόρθωση: "ΣΟΥ δίνω σημασία...."

Θα μας τρελλάνετε εδώ μέσα, θα καταντήσουμε σαν τον Άντρο...

Ρ.

arxiepiskopos είπε...

ΡΗΓΑ,καλημέρα.Χαίρομαι ιδιαίτερα για την εισήγησή σου να πάει ο Αγριεπίσκοπος στο Θιβέτ. Όμως υπάρχει μια δυσκολία στο να πάρει μαζί του και το εκατονταμελές της ΕΟΚΑ Β'.Αυτοί δεν μπορούν να αφήσουν την Κύπρο τώρα που κινδυνεύει.Ρώτησε και το Σύνδεσμο Αγωνιστών ΕΟΚΑ Β'όταν θα βρεθείτε στην Αγριεπισκοπή για τις επιδοτήσεις.Έχουν κι αυτοί σαν εσάς στόχο την ηρωική διχοτόμηση του "Τζιείνοι ποτζιεί τζι εμείς ποδά" Υστερόγραφο-Τώρα,μεταξύ μας,εκτός σε στιγμές υπέρμετρης σύγχισης,όπως η τελευταία,φαίνεσαι άνθρωπος με ικανοποιητική-όχι βέβαια πολιτική-ευφυία.Θεωρείς,πες μου,τον ΚΗΡΥΚΑΙΑΝΤΑ ως σοβαρή περίπτωση για να ασχοληθώ μαζί του;

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,
Ο ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ-ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ κτλπ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΜΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΔΥΧΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ, ΜΕΝΟΥΝ. ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ. ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΡΑΓΕΟ ΦΟΥΚΑΡΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΞΥΛΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟ ΖΟΥΡΛΟΜΑΔΥΑ ΓΙΑ ΤΙΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ.
ΠΑΝΙΚΟΣ.ΠΑΝΙΚΟΣ.ΠΑΝΙΚΟΣ.ΠΑΝΙΚΟΣ.
ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ. ΜΕΝΟΥΝ

Η arxiepiskopos είπε...
1.Τα χρήματα θα πρέπει να τα έδωσε η UNOPS.Ξέρεις,αυτή που χρηματοδότησε τον Ερυθρό Σταυρό της κ.Φωτεινής Παπαδοπούλου καθώς και το σύνδεσμο προστασίας κυπριακών γαιδουριών για να ψηφίσουν ΝΑΙ το 2004. 2.Σχέδιο πιστεύω πως τελικά θα έρθει ως αποτέλεσμα των συνομιλιών. 3.Ναι,αν δεν περάσει ένα νέο σχέδιο πρέπει να πάνε όλοι σπίτι τους και εσείς,με ηγέτη τον Αγριεπίσκοπο,να κηρύξετε νέο μακροχρόνιο με σύνθημα "Πάλι με χρόνια και καιρούς,πάλι δικά μας θα 'ναι"

1. ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ Η UNOPS (ΞΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ)ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΕΝΙ-πολιτη (ΠΟΥ ΣΩΣΤΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ) ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΩΝ ΝΕΝΕΚΩΝ?
ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. Ο ΥΕΝΙ-πολιτης ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΩΡΩΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ (ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ)? ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. Ο ΥΕΝΙ-πολιτης ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΓΗ ΣΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΠΟΥ ΕΙΠΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ? (ΔΙΕΡΟΤΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΕΤΑΙΟ, ΕΒΑΛΕΣ ΜΟΥ ΣΚΕΨΕΙΣ)
2.ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΧΕΔΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ (ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ) ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ. ΑΤΕ ΡΕ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΕΓΩ ΣΥΜΦΟΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΟΤΑΝ Ο ΕΥΕΛΙΧΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΣΑΚΕΛ) ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. Ο ΕΥΕΛΙΧΤΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙΣ ΧΑΡΑΧΤΗΣΡΙΣΕ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝ". ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ? ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ? ΘΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΥΕΛΙΧΤΟΥ? Η ΜΗΠΩΣ Ο ΕΥΕΛΙΧΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΕΛΙΧΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ ΘΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ "ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΜΤ ΤΑΛΑΤ" ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΥΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ (ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΣΟΦΤΑ ΚΑΠΟΤΕ). ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ. Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΩ ,ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΕΣΥ ,ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΧΕΔΙΟ? ΠΕ ΜΑΣ ΤΗΝ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΛΟΓΟ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΩΡΩ.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΑΝΤΙΛΑΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΘΕΤΟΦΟΡO ΒΕΤΕΡΑΝΟ ΕΔΟΝΟΠΟΥΛΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ, ΛΟΓΟ ΑΠΠΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΦΑNΩΣ, ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.
ΒΕΒΑΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΟ ΠΑΝΙΚΟΥ ΕΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΡΝΗ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ.
ΦΑΝΑΤΖΟΜΑΙ ΠΟΝΕΙ ΣΕ ΑΚΟΜΑ Ο ΠΟΠΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΞΥΛΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗΣ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΤΟΠΗΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
ΕΠΕΛΛΑΝΕ ΤΕ ΤΟΝ ΚΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΜΣΝΕΟ Γ.Γ ,ΜΙΑΝ Ο ΤΟΠΠΟΥΖΟΣ ΤΣΕΈΠΗΣ ΜΙΑΝ ΕΣΥ. ΕΒΑΛΕ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ.
ΔΥΣΤΥΧΕ ΓΕΛΟΙΕ ΑΝΕΦ. ΑΠΟΤΑΘΟΥ ΣΤΟΝ ΥΕΝΙ-πολιτη. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΧΟΡΗΓΗΣ ΤΗΣ UNOPS ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ

arxiepiskopos είπε...

ΚΗΡΥΚΑΙΑΝΤΑ,αυτή είναι η τελευταία μου επικοινωνία μαζί σου. Απ'εδώ κι εμπρός τις πολύ σοβαρές κλινικές περιπτώσεις,σαν τη δική σου,θα τις αναλαμβάνουν οι Γιάγκος Μικελλίδης και Κυριάκος Βερεσιές,νευρολόγοι-ψυχίατροι.Μετά την αποθεραπεία ξαναμιλούμε.Γεια σου,διασκεδαστική μου αγάπη!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ(ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ-E.S.C-PATRIOTIS2004)
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΟΓΟ ΠΑΝΙΚΟΥ ΕΓΡΑΨΕ, ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟ ΥΠΟΘΕΤΟΦΟΡΟ ΕΔΟΝΟΠΟΥΛΟ. ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΕΝΟΥΝ. ΕΧΕΙΣ ΕΚΤΕΘΕΙ. ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ, ΔΕΙΛΟΣ, ΦΑΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΚΙΣΕΣ.
ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΞΥΛΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΠΟΥ ΕΦΑΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΤΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ.

1.λακίζω
υποχωρώ, φεύγω τρέχοντας, παίρνω δρόμο, το βάζω στα πόδια
μόλις το πήραμε χαμπάρι τι απατεώνας ήταν, λάκισε!

2.δειλός coward, bashful, funk, shy, tentative, timid, yellow, cowardly
δειλός [ði'los, ði'li, ði'lο]
που δεν έχει θάρρος lâchecraintif/-ive
δειλή συμπεριφορά une attitude lâche

3.φαφλατάς αρσενικό
Αυτός που μιλάει πολυ (και κουράζει τους άλλους). Ο παρλαπίπας

4.συκοφάντης αρσενικό
αυτός που εν γνώσει του εξαπολύει μια ψευδή κατηγορία εναντίον κάποιου

Ανώνυμος είπε...

Αρχιεπίσκοπε, μην προσπαθείς να την σκαπουλάρεις όταν μου πετάς μισή κουβέντα. Είτε να βγάζεις μούγκα, είτε να λες ολόκληρες κουβέντες αν θες να συνεχίσω να σου πετώ φυστίκια.

Να πάει στο Θιβέτ ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, να πάρει και το 100-μελές του ΔΗΣΥ - την Εόκα-Β' του ομοϊδεάτη σας και συνεργάτη σας Χάσικου, Πουργουρίδη και Τασάκια και άλλων. Αυτό εσύ το έκανες γαργάρα, νομίζοντας οτι μιλάς με κανένα εδονόΠΟΥΛΛΟ σε κομματική κατασκήνωση και παίζετε κουμέρες.

Κάτι άλλο που έκανες γαργάρα είναι και το να πάρει μαζί του την Κ.Ε. του Κόμματος (ένα είναι το κόμμα) και ειδικά τον ζουρλομανδύα τον γενικό.

Σχετικά με το "Εμείς εδώ και αυτοί εκεί": ΑΝ γίνει ΔΔΟ, θα έρθει μια μέρα που όλα θα έχουν καταρρεύσει και θα το έχετε ως σύνθημα. Είμαι περίεργος να δω ΠΟΙΟΣ θα σας φταίει τότε.

Ρ.

ΥΓ/ Φέρε και τις υπόλοιπες περσόνες στο παιγνίδι. Αραία, αραία, να φένεστε καμοιά κατοσταρέα.

Ανώνυμος είπε...

ΥΓ2: Ξέχασα να πω ότι τα ερωτήματα που σου έθεσε ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ο Κήρυκας, παραμένουν. Και αν όπως δείχνουν τα πράγματα εσύ ΔΕΝ μπορείς, ζήτα από τον ζουρλομανδύα τον Γενικό να βρει κάποιον να τα απαντήσει. --Ρ.

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
arxiepiskopos είπε...

Τι να απαντήσω,βρε ΡΗΓΑ; Πώς μπορει να απαντήσει κάποιος σε επιφωνήματα;

arxiepiskopos είπε...

Αris,οι μεγάλοι δημοκράτες του μπλογκ με βάφτισαν ΑΝΕΦ και μου απαγόρεψαν την είσοδο,διαγράφοντας τις αναρτήσεις μου.Πρόσεχε γιατί σε λίγο κι εσύ θα γίνεις ΑΝΕΦ!