Ο ΠΡΩΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΣΑΚΕΛ!

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010


Είναι γνωστή η ανανολατρεία των Τάκη Χατζηγεωργίου και Χρίστου Πουργουρίδη. Όμως, τελευταία αποδυκνείεται και ότι ο ένας κάνει copy-paste τις απόψεις του άλλου επί ειδικότερων θεμάτων.

Σας αποκαλύπτουμε σήμερα ότι η πρόσφατη πρόταση του Χρ. Πουργουρίδη για θεσμοθέτηση ανεξάρτητου οργάνου για την εκκλησιαστική περιουσία, ΔΕΝ είναι δική του.

Ανήκει στον Τάκη Χατζηγεωργίου και είναι πρόταση που διατυπώθηκε από τον Ιούνιο του 2008.

Να τι έγραφε στην εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ στις 15/6/2008, σε άρθρο του με τίτλο "Ένα ανεξάρτητο όργανο για την εκκλησιαστική περιουσία":

"Πρέπει να θεσμοθετηθεί ένα όργανο που να διαχειρίζεται την εκκλησιαστική περιουσία προς όφελος της κοινωνίας. Αλίμονο αν συνεχιστεί η παρούσα κατάσταση της διοχέτευσης της περιουσίας σε φίλους, συγγενείς και ημετέρους. Στην παγκόσμια ιστορία μόνον σε εποχές δικτατοριών είχαμε ανάλογα φαινόμενα. Πέραν δε της θεσμοθέτησης του οργάνου, στο οποίο αναφερθήκαμε, η εκκλησία μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της δίδοντας στη δημοσιότητα, ως είναι υπόχρεη, τον ογκωδέστατο κατάλογο όσων "αγόρασαν" από την εκκλησία, και την τιμή στην οποία αγόρασαν. Παραπλεύρως, ας σημειωθεί ο βαθμός σχέσης ή και συγγένειας με τους εκκλησιαστικούς άρχοντες. Και άμεσος διαχωρισμός της εκκλησιαστικής από την πολιτική εξουσία. Διαζύγια, διαχείριση κοιμητηρίων κλπ. Όσοι πέρασαν από τα λεγόμενα εκκλησιαστικά δικαστήρια για τη λύση του γάμου ξέρουν τι λέω. Υποχρεώνονται οι άνθρωποι να εξευτελίζονται, κατηγορώντας εαυτούς και αλλήλους για να πάρουν ένα δεύτερο διαζύγιο, αφού έχουν ήδη στα χέρια τους ένα πρώτο από την πολιτεία. Και όλο αυτό το πανηγύρι γιατί; Επί χρήμασι!!! "

Απορίας άξιο: πως μια τόσο εξειδικευμένη θέση, υιοθετείται με τόση ακρίβεια, από τον πιο φανατικό υπέρμαχο της συνεργασίας ΑΚΕΛ - ΔΗΣΥ, Χρ. Πουργουρίδη; Τόσο τυχαίο;

Το ΔΗΣΑΚΕΛ αποκτά έτσι, τον πρώτο του βουλευτή, το υβριδικό δημιούργημα-συνδυασμό Χρίστου Πουργουρίδη και Τάκη Χατζηγεωργίου: τον Χριστάκη Χατζηπουργουρίου!

Να σας ζήσει!


Πράξανδρος για το christofias-watch

99 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λεβέντης Καραπουσιουκλής, χάριννε μου τον τους

Ανώνυμος είπε...

Που το ανακαλύψετε τούτο ρε σαΐνια!

Μπράβο σας!!!

Το ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ είναι συγκοινωνούντα δοχεία...

eiste blakes είπε...

ναι ρε σαΐνια μπράβο σας κάμετε τζαι άλλα ανώνυμα σχόλια πουκάτω που τα δικά σας κείμενα..

Ζαττί οι γνώσεις σας στο photoshop είναι οι ίδιες με τα ελληνικά σας..

Anef_Oriwn είπε...

[Παραθέτω πιο κάτω, απάντηση ΜΟΥ προς το καβληντήρι τον ΗνωμενοΒασίλειο Εδεκκίτη, που έγραψα για προηγούμενο post, αφού κάμνει πως εν την είδε, αλλά τζιαι να ηρεμίσει επιτέλους, μια τζιαι του έδωσα σημασία – link: http://christofias-watch.blogspot.com/2010/01/bloggers.html] ...

****************
Αυτο-αποκαλούμενε ΕΔΕΚ Η.Β. [ΗνωμενοΒασίλειε],
Χαίρε κι ο Κύριος μετά ΣΟΥ!!!
Για λόγους αυτοσεβασμού κι αποκατάστασης της αλήθειας [την οποία καταπονείς βάναυσα μέσα από τα γραφόμενα ΣΟΥ που είναι ως συνήθως έμπλεα χαρακτηρισμών και αφορισμών], αναγκάζομαι να κάνω αυτή την παρέμβαση για να ΣΟΥ πω δκυο λοούδκια, μετά την απρόκλητη και εκτός τόπου και χρόνου νέα [εμπαθή] αναφορά που έκαμες στο άτομο ΜΟΥ ... [Όπως φαίνεται ΣΟΥ έχω γίνει έμμονη ιδέα!] ...

Κατ’ αρχάς να διευκρινίσω ότι αν και παρακολουθώ τακτικά τα τεκταινόμενα [και γραφόμενα] σ’ αυτό το Blog, εντούτοις παρεμβάσεις για σχόλια ΔΕΝ έκαμνα εδώ και πολύ καιρό, λόγω του γνωστού εμπάργκο [απαγόρευσης σχολίων] που οι κοι Επίτροποι είχαν επιβάλει τόσο σε ΜΕΝΑ όσο και σε κάποιους άλλους Bloggers … Πριν κανένα μήνα όμως και μετά την ιστορική απόφαση για άρση του εμπάργκο σχολίων, έκαμα μια - δύο παρεμβάσεις στο Blog πάντοτε κάτω από το ΔΙΚΟ ΜΟΥ nickname, δηλ. το Anef_Oriwn …
Γι’ αυτό [και προς ενημέρωση τόσο ΕΣΕΝΑ όσο και του έτερου κολλημένου, του ΚΥΡΗΚΑ], ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΟΝΙΖΩ, ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ο E.C.S, OYTE ο Patriotis, ΟΥΤΕ ο ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΡΗΝΗ /KIBRIS BARIS, ΟΥΤΕ ο Arxiepiskopos ... ΟΥΤΕ καν Μητροπολίτης ΕΙΜΑΙ!!! Πάψε επιτέλους να ΘΩΡΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥΣ και ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι όποιος ΣΟΥ/ΣΑΣ πει μια κουβέντα που ΔΕΝ ΣΑΣ αρέσει, τούτος είναι ο Anef_Oriwn!!!

Συμπαθέστατε κατα τ’ άλλα, ΗνωμενοΒασίλειε Εδεκκίτη, αυτές οι εμμονές, οι εμπάθειες και τα κολλήματα ΣΟΥ, με λύπη μου λέω ότι συνιστούν μια νοσηρή κι αρρωστημένη κατάσταση! Καλά θα κάμεις να το ψάξεις!

Πέραν τούτου όμως, έχεις και μια στραβή άποψη του τι εστί διάλογος και συζήτηση, αποτέλεσμα κι αυτό της εμπάθειας και μισαλλοδοξίας που ΣΕ διακατέχει... ΔΕΝ είναι ΚΑΘΟΛΟΥ φυσιολογικό να καλείς κάποιους σε συζήτηση και την ίδια ώρα να τους αποκαλείς «νενέκους» [ή να απαξιώνεις χωρίς να ΣΟΥ δώσουν την αφορμή συμπατριώτες ΣΟΥ αποκαλώντας το Blog τους “35 νενέκια όλοι μαζί” – ποιος ΣΟΥ έδωσε το δικαίωμα να κρίνεις την φιλοπατρία των άλλων;]. Ή ακόμα να προκαλείς ΕΜΕΝΑ σε συζήτηση και να κορδώνεις [σαν γάλος], κάμνοντας με τον νουν ΣΟΥ παναΰρκα, ότι σε κάποια άλλη συζήτηση “με έκαμες με τα κρεμμυδάκια”!!! [Στιφάδο θες να πεις ή ξιδκιάν;] Αυτή λοιπόν είναι η δικιά ΣΟΥ αντίληψη για τους σκοπούς και στόχους μιας συζήτησης; Παρεμπιπτόντως να προσεχείς γιατί τα κρεμμυδάκια προκαλούν κακόοσμα αέρια!!!

Τέλος, αν ΔΕΝ θέλεις να ακούσεις ΕΜΕΝΑ [γιατί απαξιώνεις τα ΟΣΑ λέω], άκουσε τουλάχιστον, τον έτερο Εδεκκίτη, τον Αγωνίτη, ειδικά τα όσα ΣΟΥ λέει για το “Μέτωπο” [στην Αγγλία] και για το πως αντιμετωπίζεις συναγωνιστές ΣΟΥ που έχουν διαφορετική [από ΣΕΝΑ] άποψη αλλά και γενικότερα ΟΣΟΥΣ έχουν άλλη άποψη [από τη δικιά ΣΟΥ] ...

εκσυγχρονισμός κράτους & κοινωνίας είπε...

Επί της ουσίας.
Εσείς διαφωνείται στο να γίνουν αλλαγές όσον αφορά τα οικονομικά της εκκλησίας? (φορολόγιση - έλεγχος)

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Άνευ Ορίων,

Δυστυχώς δεν μπορείς να κρυφτείς. Η ανάγωγη και προβοκατόρικη συμπεριφορά σου, ξεπερνά τις όποιες μάσκες.

Υπάρχουν φίλοι και συμπατριώτες μου, με τους οποίους απολαμβάνω τη συζήτηση, ακόμη κι αν έχουμε διαφορετική άποψη. Φτάνει να ξέρω ότι εκφράζονται καλόπιστα.

Εσύ ειδικά, έχεις δείξει ότι είσαι κάθε άλλο παρά καλόπιστος. Είσαι ένας κολλημένος προβοκάτορας, που αναπαράγει ακελικές μπούρδες, φιλοτουρκικές κοτσάνες του Δρουσιώτη και απύθμενου θράσους κείμενα του Κωστακόμπλεξ.

Βρίζεις τον Ηγέτη της Αντίστασης, το Βάσο Λυσσαρίδη και έχεις αναγάγει τον Ηλικιακό Ρατσισμό σε επιστήμη.

Γι' αυτό, ειδικά εσένα, επιδιώκω πάντα να σε κάνω με τα κρεμμυδάκια, γιατί είσαι και προβοκάτορας, αλλά και λίγος στη συζήτηση.

Οι Νενέκοι είναι Νενέκοι και αντλώ το δικαίωμα να τους αποκαλώ έτσι από την ιδιότητά τους. Αντί να συμπεριφέρονται σαν πολίτες μιας κατεχόμενης πατρίδας, προωθούν με προβοκάτσιες και με τάση αποενοχοποίησης της Τουρκίας, μετά μανίας την όποια λύση, στερώντας μας το δικαίωμα να ελπίζουμε και να διεκδικούμε κάτι καλύτερο.

Σιγά μη δώσω και λογαριασμό σε φερέφωνα του Δρουσιώτη.

Στο θέμα εμένα και του συναγωνιστή μου που παρεμβαίνεις, είναι φανερό τι επιδιώκεις. Αυτό που θέλεις, είναι να διατηρούνται κάποια ακελάκια σαν τον Ιορδάνου μέσα στην ΕΔΕΚ, για να σπρώχνουν το κόμμα μας προς εσάς τις κρίσιμες στιγμές. Θέλετε ιδεολογικά ανδρείκελα του ΑΚΕΛ στο δικό μας κόμμα. Όπως είχατε το Χατζηδημητρίου και τόσους άλλους. Σιγά σιγά όμως σας παίρνουμε είδηση και αυτό σας πονεί!

Το ότι υιοθετείς διάφορα nick, είναι γιατί φοβάσαι να αντιπαρατεθείς ευθέως. Όχι μόνο μαζί μου, αλλά με πολλούς άλλους σχολιαστές της αντικατοχικής γραμμής, όπως ο Ρήγας, τον οποίο τρέμεις όπως ο διάβολος το λιβάνι, γιατί αν εγώ σε κάνω με τα κρεμμυδάκια, εκείνος σε κάνει τταβά λευκαρίτικο ή μάλλον κοτσινοχωρκάτικο!

Είσαι ένας ρεζίλης ακροδεξιός, που εκπροσωπείς ότι πιο ρατσιστικό και φασιστικό διαθέτει η κοινωνία μας, από τον καιρό της ΕΟΚΑ Β.

Και από ό,τι γνωρίζεις πολύ καλά, εμείς οι ΕΔΕΚίτες, σε αντίθεση με εσάς, είμαστε προπονημένοι στην Αντίσταση.

ΕΔΕΚ ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Για να είναι εντάξει ο Κωστής Χατζιηκωστής μέσα από το πένθος του, το οποίο όλοι σεβόμαστε, πρέπει να αρπάξει από το αυτί τον Λάζαρο Μαύρο και να τον ασσικτηρίσει από τον ραδιοσταθμό του.

Ορίστε τη μοίρα που θα ήθελε ο Λάζαρος Μαύρος για τα αφεντικά του. Νεκρούς για πολιτικούς λόγους και ο ίδιος ολοζώντανος και ορεξάτος να συνεχίζει την αηδιαστική προπαγάνδα του για δικό του συμφέρον.
Βλέπω τα φύλλα της απαίσιας καρδιάς του στό άκουσμα της δολοφονίας να πάλλονται από ανέλπιστη χαρά! ! !
Επιτέλους λέει!
Ω τι ευτυχία!
Ω τι καλό που με βρήκε!
Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν!
Ευχαριστώ σας δολοφόνοι!
Τέτοια χρειάζομαι!
Πάντα τέτοια!

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Καλά, πονεί σας πολύ και η φωνή και η πέννα του Λάζαρου.

Γι' αυτό και προβοκάρετε για να τον βγάλετε από τη μέση.

Δεν έχετε υπόθεση ρε άθλιοι προβοκάτορες. Νενέκια της κακιάς ώρας που καταλαβάίνετε ότι μπροστά στα αντικατοχικά μυαλά, εσείς πουλάτε κούπες!

Ανώνυμος είπε...

Ο ερωτοκρίτου τώρα τελευταία δείχνει σημάδια βελτίωσης!
Γιατί όχι;
Εύγε του!

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΕΚ ΗΒ
Σαν βαζελίνη που είσαι, μην ζητάς μερτικό από το γαμήσι.
Μόνο μυρωδιά θα παίρνεις, τίποτε άλλο.

Unknown είπε...

ΕΔΕΚ Η.Β. Σε συγχαίρω για την πόιότητα σου και τον έχεις κάνει με τα κρεμυδάκια μαζί με τα πράσα και τα άλλα φυτά που αυτοί συναναστρέφονται. Τι θα περίμενες να ακούσεις από ανθρώπους χωρίς επιχειρήματα με μοναδικό τους στόχο το χρήμα . Η συμπεριφορά τους παραπέμπει σε άλλες εποχές και άλλα καθεστώτα και η φασιστική, τρομοκρατική, κοματοκεντρική και δικτατορική τους νοοτροπία το μόνο που κάνει είναι να ενδυναμώνει τι δημοκρατικό κίνημα των ελεύθερων Κυπρίων πολιτών κάνοντας όλους εμάς να προστατ΄ςψομε την δημοκρατία και τους θεσμους της με όλες μας τις δυνάμεις και με κάθε κόστος προκειμένου να αποτρέψουμε την συμφωνημένη διχοτόμηση όπως ακριβώς την έχει ζητήσει ο ιδεολογικός τους πατέρας Έρογλου.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 17 Ιανουαρίου 2010 11:06 μ.μ.

Και στον άλλο πρέπει να πεί:
Βρε κωλογιατρέ, που έφυγες από το κόμμα σου κακήν κακώς γιατί δεν έβγαινες ούτε βουλευτής πια, και κινδύνευες να σε φάει κι ο Ούτοπος, εμένα μου δολοφονήσαν το παιδί μου και σύ, άρπαξες την ευκαιρία να το εκμεταλευτείς για δικό σου συμφέρον κωλόγερε ξεμωραμένε;
Ντροπή σου.

Unknown είπε...

Για να λέμε όμως όλα με το όνομα τους θα πρέπει να χρεωθούμε και τις δικές μας ευθύνες που είναι βαριές.
Επιτρέψαμε μετά την τραγωδία του 74 στα στελέχη της ΕΟΚΑ Β να κινούνται ανάμεσα μας ελέυθερα και μάλιστα να πολιτεύονται και για τον λόγο αυτό δεν ανήγει ο φάκελος της Κύπρου για να μην αποκαλυφθούν ονόματα και μάθει ο κόσμος ποιός τα έχει πάρει και ποιός έχει δολοφονήσει. Θα πρεπει εμείς να μην επιτρέψουμε να επαναληφθεί το ίδιο λάθος και όσα από τα ΝΕΝΕΚΙΑ τα έχουν πάρει και για αυτό υποστηρίζουν την συμφωνημένη διχοτόμηση να τιμωρηθούν εις διπλούν και για τα αμαρτήματα της ΕΟΚΑ Β που έχουν μήνει ατιμώρητα. σε περίπτωση που οι μειοδότες είναι περισσότεροι από τους ηλίθιους και δεν τους χωράνε οι φυλακέςτότε υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να εξαφανιστούν από την Κύπρο μας

ΦΑΣΙ.Κ.Κ. είπε...

Αφιέρωμα στον Μπενίτο Μουσολίνι!

http://fasikk.blogspot.com/2010/01/blog-post.html

Ανώνυμος είπε...

εγώ θέλω να δω και τον βουλευτή του ΕυρωΔηκΕδέκ!

Ανώνυμος είπε...

Εύγε στον Μάρκο Παγδατή που έδωσε το έπαθλο της χτεσινής νίκης του κάπου €95000 για τα σεισμόπληκτα παιδιά της Αϊτής.

Ο αρχιεπίσκοπος όταν του ζητήθηκε βοήθεια για τα παιδιά πρόσφατης θεομηνίας δήλωσε: Αν ήταν να δίνομε τα χρήματα της εκκλησιάς στον καθένα, η εκκλησιά θα έμενε χωρίς λεφτά. Και δεν έδωσε τίποτε.
Δοξάστε τον!

Unknown είπε...

Τούτον τον Χριστάκη Χατζηπουργουρίου κάπου τον ξέρω, κάπου τον ξέρω. Δεν μπορώ να καταλάβω τι μου θυμίζει. Κάτι που έχει σχέσει με το 1974 και την ΕΟΚΑ Β νομίζω . Από την άλλη όμως μου θυμίζει ένα πωλητή κακομοίρη που παρασκεύαζε και πωλούσε γκυκό καρυδάκι στους αγωνιστές της ΕΟΚΑ Β. Δεν μπορώ ρε γαμώ το να καταλάβω.
Μήπως λέω , μήπως έκανε και τα δύο μαζί ? Λες? Και παραγωγέας, πώλητής γλυκών και αγωνιστής της ΕΟΚΑ Β για την ελευθερία της Κύπρου από τους έλληνες βαρβάρους? Ο άντρος Κυπριανού θα ξέρει μάλον μιας και ήταν ο πρόεδρος των πωλητών γλυκών έχωντας κυριώτερο πελάτη τον Νικόλα τον Αναστασιάδη

Ρήγας είπε...

Τα νενέκια είναι σαν τις κατσαρίδες.


1. Ζουν μέσα στην βρωμιά.

2. Επειδή έχουν φτερά έχουν την εντύπωση ότι είναι πολύχρωμα καναρίνια.

3. Μέσα στο σκοτάδι χορεύουν. Μόλις ανάψεις το φως εξαφανίζονται.


Ά-α-α-ανευ !!! Καλέ-έ-έ μου !

Κλικ. (σκοτάδι) Χόρεψε!

Κλικ. Εξαφανίσου!

Κλικ.

Κλικ.

Χόρεψε!

Εξαφανίσου!


Άνευ - νενέκια
θα σας κυνηγώ όσο ζω
Είμαι ο Ρήγας
με το Αεροζόλ !

Ρήγας είπε...

Σχετικά με την δολοφονία Α. Χ"Κωστή επειδή η παραφιλολογία πάει σύννεφο:

ΔΕΝ γνωρίζουμε ούτε τους ηθικούς αυτουργούς, ούτε τα κίνητρα τους.

Οι ηθικοί αυτουργοί πολύ σπάνια εώς ποτέ δεν κάνουν οι ίδιοι τις βρωμοδουλειές τους. Υπάρχουν άλλοι γι'αυτό: Υπόκοσμος. Πληρωμένοι δολοφόνοι, συμμορίες κλπ.

Τα κίνητρα των εκτελεστών είναι το χρήμα. Από κει και πέρα το πράγμα μπλέκεται.

ΠΩΣ είναι τόσο σίγουρος ο Γενι-Πολίτης για όλα αυτά που συμβαίνουν; Πώς είναι σίγουρος για τα οποιαδήποτε οικονομικά κίνητρα των ηθικών αυτουργών; Μήπως έχουν κάποια σχέση μαζί τους; Ή όλα αυτά είναι απλώς εικασίες;

Το ότι η αστυνομία συνέλαβε κάποιους που ενδεχομένως να ανήκουν στους εκτελεστές, αυτό δεν ξεδιαλύνει το έγκλημα. Κανονικά οι έρευνες δεν πρέπει να σταματούν εδώ. Κανονικά οι έρευνες τώρα πρέπει να ξεκινούν. Ως τώρα βρήκαμε (ενδεχομένως) ποιός τράβηξε την σκανδάλη. Αυτό, ας μην θεωρείται κατόρθωμα.

Ρ.

Anef_Oriwn είπε...

ΗνωμενοΒασίλειε,
Ηρέμισε γιατί θα πάθεις και κάτι από το μένος και την εμπάθεια που σε χαρακτηρίζει – και θα ‘χω και το κρίμα σου!
Δεν θα πω πολλά – μόνο δυο κουβέντες. Δεν θα σε ακολουθήσω στην κατρακύλα σου:
1. Το ύφος σου και το λεξιλόγιο που χρησιμοποιείς δείχνουν και το επίπεδο σου αλλά και τον φανατισμό σου ... Ειλικρινά σε λυπάμαι ...
2. Για τες προβοκάτσιες: Το συγκεκριμένο σχόλιο μου ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΑ ΕΓΩ ΕΔΩ - το έβαλα όμως σε δυο άλλα προηγούμενα post. Κάποιος άλλος το ανάρτησε εδώ κι αυτό φαίνεται όταν πατήσεις πάνω στο nick μου που αντι να σε παραπέμψεις στο Blog μου, σε στέλλει στην ιστοσελίδα του ΑΚΕΛ. Άρα συμπαθέστατε ΗνωμενοΒασίλειε μην μιλάς για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου!

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Άνευ Ορίων,

Είναι εμφανές ότι δεν έχεις το θάρρος για συζήτηση. Γιατί δε σε παίρνει.

Εκτός από τουρκολάγνος, είσαι και δειλός.

Δεν μπορεί πάντως ένα φερέφωνο του Δρουσιώτη όπως εσύ, που κατηγορεί και βρίζει το Βάσο Λυσσαρίδη να κατηγορεί άλλους ως φανατισμένους.

Άρα εκτός από τουρκολάγνος, εκτός από δειλός, είσαι και γελοίος.

Pseftoanef.... είπε...

Παιδιά μη μασάτε.

Αυτός δεν είναι ο αυθεντικός Anef_Oriwn. Άλλωστε και ο ίδιος το είπε ότι πρέπει να φαίνεται το σήμα blogger δίπλα από το όνομα.Κάποιος άλλος είναι και μας δουλεύει όλους.

Εκτός και εάν έχασε τα passwords του account του από τη σύγχυση του. Πρέπει να τον έβαλε η γυναίκα του καραντίνα από τις εμμονές του με το blogging και από τη στενοχώρια του, συγχύζεται και χάνει τον έλεγχο (και τα passwords).

Unknown είπε...

Παρά τις πιέσεις των ΗΠΑ, ο Παλαιστίνιος πρόεδρος έχει αρνηθεί εδώ και μήνες να επαναλάβει τις ειρηνευτικές συνομιλίες με το Ισραήλ, που ανεστάλησαν μετά την στρατιωτική επίθεση του Ισραήλ κατά της Λωρίδας της Γάζας το περασμένο έτος.

Για να επαναλάβει τις διαπραγματεύσεις, απαιτεί από το Ισραήλ τον τερματισμό του προγράμματος εποικισμού στην Δυτική Όχθη και στην κατοικούμενη κυρίως από Άραβες Ανατολική Ιερουσαλήμ (που κατελήφθη και προσαρτήθηκε το 1967).


για να μαθαινουν οι δικοί μας που έχουν ξεχάσει η καλύτερα έχουν διαγράψει την λέξη ΑΓΩΝΑΣ.
Ναι κύριοι αν το επιδιώξετε θα μπορέσετε να επανατοποθετήσετε το Κυπριακό σε νέα και σωστή βάση παρά μόνο να επικαλέιστε τα λάθη των προκατόχων σας για άλοθι στην προδοσία που μαγειρεύετε.

Δυστηχως έχει καταντήσει η κοινωνία μας σε άνδρο των δειλών και των υποτακτικών χωρίςαξιοπρέπεια μα παρόλα αυτά επιδεικνύουν φασιστική ,ρατσιστική, χουντική και κυρίως ΦΑΝΑΤΙΚΗ συμπεριφορά στην προσπάθεια τους να δαιμονοποιήσουν τον κάθε άνθρωπο που αντιστέκεται στα σάπια των καιρών και με μόνο όπλα τον προσωπικό ΑΓΩΝΑ προσπαθεί να διαφυλάξει την αξιοπρέπεια του όπως κάθε ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ. Ναι αυτο ενοχλεί γιατί οι ακόμη ζωντανοί ιδεολογικά και ηθικά ανθρώποι είναι για αυτούς επικύνδινοι καθώς ανεβάζουν τον πήχη ψηλά αφήνοντας να φανεί η γύμνια και η διαφθορά όλων αυτών των καμένων από ηθική,και αρχές ψυχών

Unknown είπε...

Ο www.mplogk.com

Είναι προβοκάτορας του καθεστώτος για να αποκαλύψει τις ταυτότητες των αγωνιστών.

Μην μασάτε αδέρφια

Ανώνυμος είπε...

Ανευ Ορίων,

θέλεις να μας πεις και κάτι για τις έποικες κότες της μάνας σου;;;;;;

Ε.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Ε λ λ η ν ί ζ ε ι ν ! ! !

1) Ας μη γελιόμαστε. Δεν υπάρχει καμιά αδιάσειστη απόδειξη εμπλοκής θεού ή θεών σε ανθρώπινες δραστηριότητες. Όλες οι σχετικές μαρτυρίες που διερευνήθηκαν επιστημονικά ως τώρα αποδείκτηκαν είτε στημένες παραστάσεις με ολοφάνερα κίνητρα ή οι μάρτυρες βρίσκονταν σε κατάσταση έκστασης, ύπνου, μέθης, επιληψίας, υποβολής, αυθυποβολής, φαντασιοπληξίας, πανικού, απελπισίας κλπ. Ποιό δικαστήριο θα δεχόταν τέτοιους μάρτυρες και τέτοιες μαρτυρίες; Αλλά και γιατί να χρειάζονται μάρτυρες ή μαρτυρίες; Αν υπήρχε θεός δεν θα γινόταν κάθε μέρα εύκολα αντιληπτός από όλους μας όπως ο ήλιος ή ο αέρας;

2) Υπάρχουν χιλιάδες διαφορετικές θρησκείες ή θρησκευτικές αιρέσεις με εκατομμύρια φανατικούς πιστούς η κάθε μια. Πολλοί απ' αυτούς μαρτυρούν και προσωπικές επαφές ή εμπειρίες με τις θεότητες που υποστηρίζουν. Απορρίπτουν όμως με μίσος όλους τους άλλους. Ποιον να πιστέψεις; Ποιος λέει την αλήθεια; Ποιος είναι ο αληθινός θεός; Ποιος θεός ή ποιοι θεοί; Αν υπήρχε θεός δεν θα διέλυε όλη αυτή τη θρησκευτική σύγχυση;

3) Με την εξέλιξη της ιστορίας ο ρόλος των θεών μειώνεται. Αυτό γίνεται γιατί η ανθρώπινη γνώση και αντίληψη αντικαθιστά σιγά-σιγά τις θρησκευτικές τερατολογίες απλών φυσικών φαινομένων. Στο επίπεδο που έφτασε σήμερα η επιστήμη, οι θεϊκές δραστηριότητες περιορίζονται μόνο στα πράγματα που σήμερα δεν αντιλαμβανόμαστε ακόμη πολύ καλά. Δηλαδή το υπόλοιπο που έμεινε από τους θεούς θα ελαττώνεται ακόμη περισσότερο καθώς η άγνοια θα αντικαθίσταται από τη γνώση που θα παρέχει η επιστήμη. Αν υπήρχε θεός δεν θα μας έλυε έστω και ένα παγκόσμιο πρόβλημα της εποχής μας όπως ο καρκίνος ή το έιτζ;

4) Θα ήταν παράλογο αν μπροστά στο ερώτημα ποιος δημιούργησε το σύμπαν δεχόμασταν τη θρησκευτική άποψη περί δημιουργού θεού. Θα είχαμε τότε μεγαλύτερα και ατέλειωτα ερωτήματα όπως ποιος είναι ο δημιουργός του δημιουργού θεού κλπ. Η απάντηση ότι τάχα ο θεός υπήρχε πάντα είναι μονάχα πονηρή υπεκφυγή. Γιατί να μην είναι το σύμπαν που υπήρχε πάντα; Διαπρεπείς επιστήμονες με πολύχρονες και πολύπλευρες μελέτες δηλώνουν ότι το σύμπαν λειτουργεί από μόνο του και δεν εντοπίζεται πουθενά ανάγκη θεϊκής βοήθειας γι' αυτή τη λειτουργία. Μέσα σ' αυτό από την αλληλεπίδραση γνωστών και μετρήσιμων φυσικών δυνάμεων κάθε μέρα καταρρέουν παλιοί κόσμοι και από τα συστατικά τους σχηματίζονται νέοι. Είναι δε σίγουρο ότι και ο δικός μας κόσμος θα κλείσει τον κύκλο του κάποτε για να δώσει κάτι καινούργιο. Η αρχαιοελληνική αρχή που λέει ότι τίποτε δε χάνεται τίποτε δε δημιουργείται απλώς όλα μεταβάλλονται φαίνεται να μας απαντά πολύ ικανοποιητικά στο περί δημιουργίας ερώτημα. Αυτή η αρχή είναι αποδεκτή από την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα ως η μία και μοναδική αλήθεια. Αν υπήρχε θεός δεν θα έπρεπε οι πιο πειστικές απαντήσεις να προέρχονται απ' αυτόν;

Ανώνυμος είπε...

5) Στην παιδική μας ηλικία πιστεύαμε στην ύπαρξη του Άη Βασίλη, του σούπερμαν, του ταρζάν, του δράκουλα, της κακιάς μάγισσας κλπ και στην ύπαρξη του θεού, του σατανά, των αγγέλων και τόσων άλλων φανταστικών οντοτήτων. Με την ενηλικίωσή μας τους πρώτους τους τοποθετήσαμε στα παραμύθια, τους δεύτερους γιατί όχι; Αν υπήρχε θεός δεν θα βοηθούσε τους ναυαγούς του Τιτανικού ή τα παιδιά της Αιθιοπίας;

6) Η πίστη για αθανασία της ψυχής, για συντριβή του κακού, για ανάσταση, για τελική κρίση και δικαίωση, για παράδεισο και κόλαση, για μετενσάρκωση κλπ που καλλιεργούν πολλές θρησκείες, δεν είναι τίποτε άλλο από κερδοφόρες εφευρέσεις πονηρών και λαοπλάνων ανθρώπων. Μηδέν παρά χρήμα γίγνεται βοά ο καθάριος Ελληνικός λόγος από τα βάθη των αιώνων. Οι εφευρέσεις αυτές ασκώντας ακατανίκητη γοητεία αλλά και βαρύτατη ψυχολογική πίεση σε αμόρφωτους, ονειροπαρμένους, ευσεβοποθιστές, ψυχολογικά ασταθείς, απελπισμένους, καταπιεσμένους και εύκολους να θυματοποιηθούν ανθρώπους, εξασφάλισαν στους εφευρέτες τους αμύθητα πλούτη, εξουσίες και προνόμια. Το όνομα τους αντί στον σκυβαλλότοπο της ιστορίας, γράφτηκε με χρυσά γράμματα από τους κατοπινούς κληρονόμους τους στην ταυτότητα πολυπληθών εθνών, και με το αίμα των τυφλών οπαδών τους εξακολουθεί ακόμα και σήμερα, να τροφοδοτείται το τέρας του θρησκευτικού φανατισμού και της μισαλλοδοξίας. Άν υπήρχε θεός δεν θα σταματούσε τους πολέμους και τα εγκλήματα με θρησκευτικά τουλάχιστον κίνητρα;

7) Μόνο ένα μικρό μέρος των λεγομένων θεϊκών γραφών αποτελεί προϊόν σοβαρής φιλοσοφικής αναζήτησης. Συνήθως οι γραφές αυτές περιέχουν αντιφάσεις και αερολογίες, αχρείαστες προτροπές, ανόητες απαγορεύσεις, αποτρόπαιες καταδίκες και απάνθρωπες απειλές. Η γνώση τους εξαντλείται σε παιδικού επιπέδου παραμυθολογήματα, ανεκπλήρωτες προφητείες, ημιμάθεια και δεισιδαιμονίες. Το σχήμα και η ηλικία της γης, η εξέλιξη των ειδών και του ανθρώπου, οι δυνάμεις και οι διεργασίες της φύσης, η ύλη και η ενέργεια, οι λεγόμενες ψυχικές και άλλες ασθένειες, είτε αγνοούνται εντελώς, είτε ερμηνεύονται διαφορετικά από θρησκεία σε θρησκεία. Βέβαια ούτε καν υποψιάζονται την πραγματικότητα που αποδεικνύεται από τα ευρήματα της αρχαιολογίας, της γεωλογίας, της ιατρικής και τόσων άλλων επιστημών και φυσικά προκαλούν τον γέλωτα. Άν υπήρχε θεός δεν θα ενημέρωνε καλύτερα τα βιβλία του;

Ανώνυμος είπε...

8) Όλοι οι θρησκευτικοί ηγέτες και οι κήρυκες προπαγανδιστές τους, αμείβονται πλουσιοπάροχα και ζουν εις βάρος των πιστών τους. Σε μονολόγους και σε εύκολες συζητήσεις ομονοούντων και ομοφρονούντων, παρουσιάζονται ειρηνικοί, γαλήνιοι και πνευματώδεις, και σαν άνθρωποι σοφοί και εμπνευσμένοι. Όταν όμως παρουσιαστεί απέναντι τους σοβαρή και τεκμηριωμένη αποκάλυψη των πραγματικών επιδιώξεών τους, οι μάσκες πέφτουν και τη θέση τους παίρνει ο εκνευρισμός και η αγριάδα. Αρχίζουν τότε να εκτοξεύουν με φανατισμό και μισαλλοδοξία, φοβερές απειλές για τιμωρία και εκδίκηση από τον ανατριχιαστικό πλέον θεό τους. Φυσικά ο θεός αυτός δεν είναι τίποτε άλλο από τους πειθαναγκαστικούς τους μηχανισμούς με τους οποίους αυτοί οι ίδιοι εκφοβίζουν και καθυποτάσσουν όποιον από τους πιστούς τολμήσει να χρησιμοποιήσει τη λογική του και να δεί την πραγματικότητα. Όταν επιτακτικά απαιτούν μετάνοια και επιστροφή στην πίστη, αυτό που αληθινά τους ενδιαφέρει, είναι η υποταγή στους ίδιους και στα προνόμια τους.
Όταν πάλι αυτοί οι ταγοί με τους ιεροπρεπείς τίτλους αντιμάχονται για την πρωτοκαθεδρία ή την οριοθέτηση των εξουσιών και των προνομίων τους, αντί να δείξουν την πολυθρύλητη αγάπη και ανιδιοτέλεια τους, μας αφήνουν άφωνους με τη θαυμαστή προθυμία και ευχαρίστηση που βγάζουν ο ένας το μάτι του άλλου. Ξεχνούν τότε την θεϊκή τους αποστολή και ρεζιλεύονται βγάζοντας στη φόρα τις απίστευτες και ακατανόμαστες κρυφές τους δραστηριότητες. Οικονομικές καταχρήσεις, δωροδοκίες, εκβιασμοί, συνομωσίες, συκοφαντίες, ομοφυλοφιλία, ερωτικά συμπλέγματα κλπ, συγκαταλέγονται καθημερινά στο θεάρεστο έργο τους. Πολλοί απ’ αυτούς κατά καιρούς καταδικάστηκαν από πολιτικά δικαστήρια με πολυετείς ποινές φυλάκισης ή και ισόβια, αφού βρέθηκαν ένοχοι για τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα, αλλά ακόμη και για παιδεραστία!!! Άν υπήρχε θεός δεν θα διάλεγε καλύτερα τους αντιπροσώπους του;

Ανώνυμος είπε...

Ο www.mplogk.com

Είναι προβοκάτορας του καθεστώτος για να αποκαλύψει τις ταυτότητες των αγωνιστών.

Μην μασάτε αδέρφια

Ανώνυμος είπε...

Ε κανεί ρε δημοκράτη Anef_oriwn...σαν να τζαι συ αποδέχεσε την άλλη άποψη τζαι να κατηγορήσεις και το συναγωνιστή ΕΔΕΚ ΗΒ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΜΠΗΛΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΝΕΝΕΚΙΔΩΝ.

ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΚΙΑ . ΤΟΣΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΖΕΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΞΑΝΑΕΙΔΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΖΙΝΟΣ Ο ΤΙΟΥΤΟΣ Ο ANEF-ORION.

ΜΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΚΩ ΠΩς Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΟΝΟς ΤΟΥ ΤΖΑΟ ΟΙ ΠΡΟΠΑΠΠΟΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥς ΕΣΥΝΑΞΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΤΖΟΙ ΑΠΛΩς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΟΥΛΟ(ΕΞΟΥ ΤΖΑΙ Η ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ)ΤΖΑΙ ΕΓΙΑ ΤΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΕ ΤΟΥΡΚΟς ΜΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΖΑΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΕΚΟΨΕ ΠΟΔΕ.

ΕΚΑΜΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

Unknown είπε...

Καληνύχτα συναγωνιστές, συναγωνίστριες και Κύπριοι πατριώτες . Σας εύχομαι ένα δημιουργικό ύπνο γιατί ακόμα και στον ύπνο μας ακούραστα αγωνιζόμαστε για την αποτροπή των διχοτομικών σχεδίων των νενέκιδων.

Όσο για τα Νενέκια καταρχήν σας εύχομαι να καταφέρεται να κοιμηθείτε αν σας αφήσουν οι τύψεις για την καταστροφή της πατρίδας μας.
όσοι κοιμηθείτε σας εύχομαι απλά να ξυπνήσετε το πρωί μπάς και σας συμβεί κάτι

Ανώνυμος είπε...

Αίαντας: "ακόμα και στον ύπνο μας ακούραστα αγωνιζόμαστε για την αποτροπή των διχοτομικών σχεδίων των νενέκιδων."

Εν πάντα στον ύπνο σας που αγωνίζεστε ρε γάρε!
Όπως το λάλεν τζιο δικός σας "Ευρίσκομαι εν πλήρη αφασία".

Κρίμας στο όνομα, κρίμας τα ναύλα.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που ο Γιαννάκης κατάλαβε ότι ο τούτος τά 'παιξε τελείως.
Βιάζεται και κάνει τις δηλώσεις του χωρίς να ρωτήσει κανένα.
Έτσι τον φέρνει προ τετελεσμένων και δεν μπορεί να αντιδράσει.
Γι' αυτό έχει συνέχεια τα μούτρα του στον κώ ω ω λο του.
Ο τούτος ρε, ο ποτούτος ρε.

Ανώνυμος είπε...

Ο Τούτος κι ο Γιαννάκης δίνουν την εντύπωση ότι ανήκουν στο ίδιο κόμμα;
Χα χα χα χα χα!

Ανώνυμος είπε...

Εφανταστήκετε ποττέ στες επόμενες προεδρικές το ΑΚΕΛ να υποστηρίξει Ομήρου για πρόεδρον; Γιατί όχι; Αν το Κυπριακό θα είναι άλυτο και σε στασιμότητα, γιατί όχι; Του το χρωστά άλλωστε.
Ξέρετε όμως ποιος θα σπάσει που την αζούλαν του πρώτος; Ο Τούτος! Τζιαι θα σιήζει πανιά εναντίον του . . . Ομήρου. Αλλά θα βκεί σίουρα γιατί οι ακελιστές προκειμένου να τσακρίσουν τον γιατρόν, θα ψηφίσουν Ομήρου ούλλοι ως τον έναν!
Χα χα χα χα χα.
Εφύρτηκα πάλε.

Ρήγας είπε...

Γι'αυτόν που απειλεί ότι θα με βάλει φυλακή:


Βάλτε μας - Βάλτε μας - Στον κορυδαλλό,
Να βλέπουμε τις συνομιλίες σε βίντεο πορνό !


Φου - φου...

Ένα - δύο...

Βασικά καλησπέρα σας.

Εδώ Ράδιο Ρήγας.

Εκπέμπουμε από τις κεντρικές φυλακές...

Εκπέμπουμε από το Απολλώνειο Νοσοκομείο...

Ρ.

Ανώνυμος είπε...

αιαντα οι να κτυπησεις σαν παλλεφκεις με το παπλωμα,φαντασιοπληκτε ψευτοπατριωτη!!

Αν τυχει ομως τζιε δεις στο ονειρο σου τον υπουργο αμυνας της κυβερνησης κληριδη προσεχε να μεν τα καμεις πανω σου.

Unknown είπε...

Καλημέρα συναγωνιστές, συναγωνίστριες και Κύπριοι πατριώτες .
Καινούργια μέρα ξεκινά και μαζί συνεχίζεται το χρέος μας ακούραστα να αγωνιζόμαστε για την αποτροπή των διχοτομικών σχεδίων των νενέκιδων.

Όσο για τα Νενέκια δεν ξέρω ποσοι απο εσάς κοιμήθηκαν που πολύ το αμφιβάλω καθώς οι τύψεις σας είναι τεράστιες.

όσο για αυτούς που κοιμήθηκαν ελπίζω πως να ξυπνήσαν όλοι υγιείς(απλά λέμε τώρα)αν και πολυ αμφιβάλω πως θα έχετε ακόμη ξυπνήσει καθώς πιστέυω θα απολαμβάνετε μια οθωμανική ονείροξη. Εξάλοου εδω που τα λέμε με το να κοιμάστε επιτελείτε πολύ καλύτερα το κοινωνικό πατριωτικό και εθνικό σας χρέος προς την πατρίδα.

Κοιμηθείτε γιατί η πατρίδα σας χρειάζεται.Συνεχίστε την οθωμανική ονείροξη για το καλό της Κύπρου μας.
Αν βιολογικά κοιμόσασταν και το καταραμένο 1974 τότε η Κύπρος θα ήταν ελεύθερη μακρυά απο ΑΤΤΙΛΕΣ αντί αυτού στείλατε για ύπνο την νόηση, φρόνιση και μαζί με αυτά την πατρίδα.

Κοιμηθείτε Αγγελούδια και μην ξυπνάτε δεν χρειάζεται να διακόψετε τα όνειρα σας για να εκληρώσετε τα πραγματικά όνειρα της Τουρκίας και του πνευματικού σας πατέρα Έρογλου.

Αν κατά λάθος καταφέρετε να ξυπνήσετε όλοι σας μήνετε τουλάχιστον μακρυά από νεκροταφεία, παρακολουθήσεις σπιτιών και συναναστροφές με Άγγγλους πράκτορες. Απλά κοιτάξτε γύρω και δέστε πως ένας μέσος Κύπριος με αγάπη προς την πατρίδα και αξιοπρέπεια προς εαυτόν και οικογένεια συμπεριφέρετε .
Δουλεύει για να βγάλει το φαί της οικογένειας του προσφέροντας έργο καθημερινό προς την πατρίδα. Δεν χρειάζεται να περιμένει τις χρηματοδοτήσεις τις UNOPS για να βγάλει τα προς το ζην.

Ανώνυμος είπε...

KALIMERA KAI APO MENA .

AIANTA IDIOS EYXOMAI NA MHN XSUPNISOUN NA HSUXASOUME

Ρήγας Fan Club είπε...

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΑΛΙΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ "ΡΗΓΑ".

http://christofias-watch.blogspot.com/2009/12/blogs_16.html


Ο Άντρος Κυπριανού , ΓΓ του AKEL,

Αν ήταν διαφήμιση:

--Θα ήταν τηλεοπτκή μαυρόασπρη διαφήμιση πλυντηρίων, στο ΡΙΚ την δεκαετία του '70.


Αν ήταν φαγητό,

--Θα ήταν κουνουπίδι βραστό και ανάλατο.


Αν ήταν τηλεοπτική εκπομπή,

--Θα ήταν ντοκυμανταίρ για τις αμοιβάδες στο National Geographic.


Αν ήταν χαρακτήρας στη σειρά κόμιξ ΜΠΛΕΚ,

--Θα ήταν Βρεττανός στρατιώτης.


Αν ήταν χαρακτήρας στη σειρά κόμιξ Μίκυ Μάους,

--Θα ήταν o Γκούφι.



Αν ζούσε σε άλλες σποχές, ο άντρος Κυπριανού, ΓΓ του AKEL:

** Στην Παλαιστίνη τον καιρό του Ιησού: Θα επιδίωκε ομοσπονδία με τους Ρωμαίους.


** Στην Αίγυπτο τον καιρό των Φαραώ: Θα ήταν Εβραίος σκλάβος που θα επιδίωκε επαναπροσέγγιση με τους Αιγύπτιους. Θα ψήφιζε ΟΧΙ στο Σχεδίο Μωυσή για Έξοδο από την έρημο. Θα κατηγορούσε τον Μωυσή ως "εχθρό του λαού."


** Απάτσι, των καιρό των αποικισμών. Θα επιδίωκε εν'αλλάξ προεδρία μεταξύ Κολόμβου και Τζερόνυμο. Στη μεγάλη σύναξη της φυλής, θα φώναζε: "Οι κονκισταδόροι δεν είναι εχθροί μας, οι κονκισταδόροι είναι αδελφοί μας."


** Στην μάχη της Σαλαμίνας: Μούτσος σε Περσικό καράβι.


** Στην μάχη των Πλαταιών: Πέρσης στρατιώτης, αλφάς.



Ρήγας

Demetris είπε...

φίλε Αγωνίτη, σχετικά με μια προηγούμενη ανάρτηση σου αναφορικά με το Μέτωπο στην Αγγλία

Είμαι ανεξάρτητος φοιτητής στην Αγγλία, θα ήθελα σε παρακαλώ να με βοηθήσεις σε μερικά πράγματα που λες για να ξέρω τι θα ψηφίσω στις επερχόμενες φοιτητικές εκλογές.

1. "Συναγωνιστή ΕΔΕΚ Η.Β.μου μιλάς για μια παράταξη που δεν ξέρουμε από ποιους χρηματοδοτείται."

Από ποιους υποθέτεις πως χρηματοδοτείται το Μέτωπο; Ο Αγώνας από ποιους χρηματοδοτείται;

2. "Επίσης μην ξεχνάς πως όλοι αυτοί πριν γίνει το Μέτωπο ήταν Πρωτοπόροι και ίσως να ψήφιζαν και ΔΗΣΥ και Κασουλίδη."

Πως το ξέρεις αυτό; Μπορείς να μιλήσεις συγκεκριμένα για άτομα; Διότι λες "ίσως".

3. "πως αποδεικνύουν τη ματιά τους οι του Μετώπου όταν στις θέσεις τους στο κυπριακό λένε ότι επιδιώκουν αυτοδιάθεση (δηλαδή Ένωση με την Ελλάδα, διότι αυτοδιάθεση σημαίνει ο κυπριακός λαός να κρίνει το μέλλον μέσα από δημοψήφισμα"

Που ακριβώς το Μέτωπο λέει κάτι τέτοιο; Που μιλά το Μέτωπο για Ένωση;

4. "Σου θυμίζω ότι Ένωση έλεγαν ότι ήθελαν και οι Εοκαβητατζήδες."

Απ' ότι ξέρω το Μέτωπο όχι μόνο δεν έχει σχέση με την ΕΟΚΑ Β, την έχει μάλιστα καταδικάσει πολλές φορές.

5. "όλες αυτές οι ακροδεξιές οργανώσεις βάζουν τη μάσκα του δημοκράτη και με εύηχα λόγια προσπαθούν να παρασύρουν στα πλοκάμια τους αγνά παιδιά"

Τι εννοείς "βάζουν μάσκα"; Ποιοι από αυτούς δεν είναι δημοκράτες; Μπορείς να μιλήσεις συγκεκριμένα;

6. "την ίδια τακτική χρησιμοποιούσε και η Χούντα για να διαβρώσει τους Έλληνες του νησιού μας στα στρατόπεδα και στα σχολεία"

Αν κάνω λάθος το Μέτωπο έχει καταδικάσει ουκ ολίγες φορές την Χούντα ως ένα από τους πρωταίτιους της καταστροφής της Κύπρου.

Αγαπητέ φίλε, θα ήθελα πολύ να μου απαντήσεις στα ερωτήματά μου. Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

ANEF ORIWN= E.S.C = ARXIEPISKOPOS=EISTE BLAKES
MHN MASATE MAGKES O ANEF ORIVN KRIVETE, DIASTAVROMEAN, PISO APO TA ONOMATA AFTA.
KAI FISIKA ANEF ORIWN= ANEF ARIDIWN

arxiepiskopos είπε...

AIANTA 12.15 ή άλλως Ανώνυμε 12.37, πρόσεχε. Από απροσεξία έβαλες το ίδιο σχόλιο με δυο διφορετικά ονόματα.Επικίνδυνος συνδυασμός η βλακεία με την αφηρημάδα.

arxiepiskopos είπε...

ΑΙΑΝΤΑ,ΠΡΌΣΕΞΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ- δυστΥχώς,ονείρΩξη,φρόνΗση,μΕΙνετε,συμπεριφέρετΑΙ. Μάθε να τις γράφεις σωστά, δε χρειάζεται να επιβεβαιώνεις καθημερινά τη βλακεία σου.

Ανώνυμος είπε...

ariepiskope prepei na se ponese malon npolu o AIANTAS. Pi8anotata auta poy eipe gia ta oneira sas na einai alitheia ola gia auto se enoxlhse.

arxiepiskopos είπε...

Χρυσόστομος Β-'Γιατί θέλετε να πάτε στο Βαρώσι; Αφού αναπτύχθηκε το Παραλίμνι' Τάσσος- Τhe praesent situation is the second best solution. Κατά τα άλλα τα διχοτομικά ρεμάλια αγωνίζονται για λευτεριά. Να σου ζήσουν, ΑΓΩΝΙΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

Τάκης Χατζηγεωργίου = ΑΚΕΛ
Χρίστος Πουργουρίδης = Εοκα Β

ΑΚΕΛ = ΕΟΚΑ Β

Τριμίκλας = χα χα χα

arxiepiskopos είπε...

Μαθαίνεις,Ανώνυμε ΑΙΑΝΤΑ. Έτσι μπρόβο, γράφε στα greeklish. Ωραίος τρόπος να καμουφλαρισθεί η αγραμματοσύνη. Δυστυχώς όχι ικανός για καμουφλάζ της βλακείας.

arxiepiskopos είπε...

Αρχιεπίσκοπος=διχοτόμηση ΑΙΑΝΤΑΣ= Αρχιεπίσκοπος ΑΙΑΝΤΑΣ=ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ

arxiepiskopos είπε...

Ο arhiepiscopos είμαι. Το ESC το χρησιμοποίησα περιστασιακά λόγω κάποιας εμπλοκής στον Η.Υ την οποία λόγω άγνοιας δεν μπορούσα να διορθώσω.Δεν έχω καμιά σχέση με άλλα ονόματα.Αν προσέξατε γράφω πάντα σύντομα,γιατί τα μακροσκελή κείμενα θα μου έπαιρναν ώρες να τα γράψω. Εξάλλου τη βλακεία σας μπορώ να την αποκαλύπτω και επιγραμματικά.

arxiepiskopos είπε...

To Blog ξαναρεζίλεψε το Μάρκο.m

arxiepiskopos είπε...

To Blog ξαναρεζίλεψε το Μάρκο.

Ανώνυμος είπε...

Αρχιεπισκοπε εισαι αρκετά βλάκας για να περιπέζεις τους αλλους για την ορθογραφεία τους επιδή μαλλον εν εχεις κατι να πεις επι της ουσίας.
Ειμαι σιουρος οτι εν να με περιπεζεις και εμεναν αλλα εν με κοφτει τι λαλεις οπως και πολλην αλλον κοσμο δαμέσα. πριν να αρκεπσεις να καμνεις χαρουες οτι σου εδοκαν σιμασίαν πρεπι να σε ενιμερόσω οτι κάμνω το σιγγεκριμένο post επιδι λιπούμε σε. Ναι ακριβός απο ίκτο και μονο θελω να σε σιμβουλευσω να μην γινεσε μονος σου διμόσια ρεζιλι. Ξερω οτι η ορθογραφια μου θα σε εξωργίσει αλλα τι να κάμουμεν καποι εν φιλόλογοι και πιανουν 1500 ευρο τον μινα και ξερουν και ορθογραφια και καποι εν μηχανικοι και πιανουν τα διπλασια χωρις να ξερουν σορρυ ααα...

Ανώνυμος είπε...

Ο Τάσος Παπαδόπουλος αρνήθηκε δέκα φορές να δώσει απαλλαγή στρατού στον Παγδατή.
Τώρα τα "μαμούνια" της επιτροπής θυμήθηκαν τον Παγδατή.

Ανώνυμος είπε...

Τούτος ο ξιμαρισμένος ο ΡΗΓΑΣ είναι ΕΠΥ που την Ελλάδα.
Είναι "Έλληνας" μουσουλμάνος της Ξάνθης δηλαδή Τούρκος, με ειδική αποστολή στην Κύπρο, μια και μιλάει την Ελληνική γλώσσα σαν Έλληνας. Προσέξετε πόση διχόνοια προσπαθεί να δημιουργήσει με τα μηνύματα του.
Κατάφερε και έπιασε φιλίες με καλόγηρους δικούς μας με τους οποίους προβαίνει και σε αλλαξοκωλίες και οι οποίοι τον χρηματοδοτούν αφού η οπισθοφαγούρα τους δεν τους αφήνει να ξεστραβωθούν και να τον καταλάβουν στ' αλήθεια ποιος είναι και τι ρόλο παίζει.
Η αστυνομία και η στρατονομία πρέπει να το ψάξουν το θέμα.
Να τον ασσικτηρίσουν τον ξιμαρισμένον που την Κύπρον γιατί κάμνει και ζημιάν ακόμα στα αισθήματα που έχουν οι Κυπραίοι απέναντι στους Έλληνες, χωρίς να ξέρουν ότι ο ΡΗΓΑΣ είναι Τούρκος από γενεές 14 και το παίζει Έλληνας.

Ανώνυμος είπε...

Οικογένεια Χατζηκωστή v/s Οικογένεια Παπαδοπούλου 1-1

(πρωτα εσκόραραν οι "χ"κωστήδες που κλέψαν το αγιο λείψανο και μετα ισοφαρισαν οι Παπαδόπουλοι βγαζοντας απο το γηπεδο οριστικα τον γιο "Χ"κωστη)

ΑΥΤΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΗΣΑΚΕΛΙΑ ΜΕΣΩ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ" ΩΣ "ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ" ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ...Ο Π.ΣΑΡΡΗΣ.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΣΟΥΝ!

Ανώνυμος είπε...

Τον άκουσε ένας φίλος που υπηρετεί μαζί του, να μιλάει στο τηλέφωνο για ώρα πολλή στα Τουρκικά, νομίζοντας ότι είναι μόνος του και δεν τον άκουγε κανένας.
Ο φίλος μου είχε χάσει ένα laptop και μπήκε κρυφά για να ψάξει στα πράματα των άλλων να βρεί ποιος του το έκλεψε. Όταν είδε τον ΡΗΓΑ κρύφτηκε και τα άκουσε όλα.
Με ποιά απόδειξη να τον καταγγείλει και πού και για τί πράγμα;
Το ότι είναι ο ΡΗΓΑΣ τον κατάλαβε γιατί μια φορά τον είδε που έγραφε ένα απ' αυτά τα σκατομηνύματα του εδώ πέρα μέσα ο μαλάκας.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 3:28 μ.μ.
Πού τα είδες όλα αυτά στον ύπνο σου;

Ρήγας είπε...

>Ο Τάσος Παπαδόπουλος αρνήθηκε δέκα φορές να δώσει απαλλαγή στρατού στον Παγδατή.

Αν του έδινε απαλλαγή θα βγαίνατε να τον κατηγορείτε ότι το έκανε. Τώρα τον κατηγορείτε ότι δεν το έκανε.

Το ερώτημα είναι εάν ή όχι ο πρόεδρος της ΚΔ έχει το δικαίωμα να δώσει απαλλαγή θητείας.

Το έχεις ψάξει και το έχεις επιβεβαιώσει; Διότι το να επιμένεις (εμμέσως πλην σαφώς) ότι θα έπρεπε να το είχε κάνει ή ότι θα μπορούσε να το είχε κάνει, πάει να πει ότι έχεις /επιβεβαιώσει/ ότι ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

Εκτός και αν απλώς βρίσκεις ευκαιρία τον Παγδατή για να κατηγορήσεις τον Παπαδόπουλο. Λέμε τώρα...

Ας δεκτούμε όμως -- χάρη συζήτησης-- ότι ο πρόεδρος έχει τέτοιο δικαίωμα. Τέτοιο δικαίωμα θα του το δίνει κάποιος νόμος.

Τί άλλο θα πρέπει να προνοεί ο νόμος; Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο πρόεδρος ασκεί τέτοιο δικαίωμα. Ως εδώ σωστά; Εκτός και αν δεκτούμε ότι υπάρχει ένας νόμος που δίνει εν λευκώ τέτοιο δικαίωμα στον πρόεδρο, πράμα το οποίο δεν νομίζω, αλλά αν κάνω λάθος διόρθωσε με σε παρακαλώ.

Λοιπόν αφού ενδεχομένως το έψαξες γιατί δεν μας λές και τις συνθήκες;

Τις ικανοποιεί τις συνθήκες, ναι ή όχι;

Ας δεκτούμε τώρα ότι δεν λες ψέμματα: Ότι δηλαδή ο ίδιος ζήτησε απαλλαγή και ο πρόεδρος αρνήθηκε. Δεν έχει σημασία αν αυτό έχει γίνει μία ή δέκα φορές. Ο νόμος δεν κουράζεται.

Και γιατί να του δώσει απαλλαγή;

Διότι αν του έδινε επειδή παίζει καλό τένις, τότε αυτό θα δημιουργούσε ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.

Έτσι, μια μέρα, κάποιος άλλος προέδρος θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει αυτό το προηγούμενο και να δώσει απαλλαγή σε όλους τους Κύπριους ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, του ΑΠΟΕΛ, κλπ. Και γιατί να σταματούμε στο ποδόσφαιρο; Πάμε και καλαθόσφαιρα, πετόσφαιρα κλπ. Και γιατί μόνο στον αθλητισμό; Γιατί όχι και στους καλιτέχνες; Και γιατί όχι και στους επιστήμονες κλπ;

Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι ο Παπαδόπουλος πρέπει να είχε ΛΟΓΟ που δεν έδωσε απαλλαγή στον Παγδατή.

Το θέμα μας λοιπόν δεν είναι ότι ο Παγδατής δικαιούται απαλλαγής. Το θέμα μας είναι ότι ο Παγδατής είναι εξαιρετικός αθλητής και ότι μας κάνει περήφανους ως Κύπριους και ως Έλληνες.

Μακάρι να είχαμε και πολιτική ηγεσία που να μας έκανε το ίδιο περήφανους.

Ρ.

Ζήνων Αποστολίδης είπε...

Ο εκσυγχρονιστής κώλου, κράτους και κοινωνίας, πρέπει να εκσυγχρονίσει και το μυαλό του, τις ιδέες του και τις αντιλήψεις του.

Η εκκλησία της Κύπρου, εδώ και αιώνες είναι αυτοκέφαλη. Δηλαδή δν πιάνει λεφτά ούτε από το κράτος ούτε από κάποιο πατριαρχείο, αλλά μόνο από τους πιστούς. Επίσης δεν οφείλει να δίνει λογαριασμό σε κανένα για το που και πως ξοδεύονται ή επενδύονται αυτά τα λεφτά.

Η απορία μου, προς τον "εκσυγχρονιστή" είναι: Θα είχες το ίδιο δησακελικό αίτημα για φορολόγηση - έλεγχο της εκκλησίας, εάν ο Αρχιεπίσκοπος χρηματοδοτούσε το ΕΒΕΤ, ή κάποιο βιβλίο που προάγει τη μισαλλοδοξία, τα "εγκλήματα" των ε/κ, την ανάγκη ενός οδυνηρού συμβιβασμού;

Ρήγας Fan Club είπε...

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΑΛΙΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ "ΡΗΓΑ" ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΡΓΟΥΡΙΔΗ.

01 Ιανουαρίου 2010 6:12 μ.μ.
http://christofias-watch.blogspot.com/2009/12/christofias-watch-2009.html


Νενέκο Πουργουρίδη,

Που να σου κάτσει το σελίνι της βασιλόπιτας στον λαιμό και να μην αναπνέεις.

Και ο μόνος γιατρός που να υπάρχει εκεί κοντά νάναι ο Γιατρός.

Και να σου προσφέρει βοήθεια και εσύ σαν σκουλίκι που είσαι να αρνηθείς.

Και να τηλεφωνήσεις σε κάποιο συναγερμικό νενέκι γιατρό για να σε σώσει και να ακούσεις "Η κλήση σας προωθείται στο προσωπικό φωνοκιβώτιο του συνδρομητή που καλέσατε" διότι το νενέκι διασκεδάζει σε καμπαρέ στα κατεχόμενα.

Και εύχομαι να υπάρχει μετα θάνατον ζωή.

Και να σε περιμένει ο Σπύρος να σου δώσει δκιό πάτσους και να σε στείλει να κάνεις αγγαρείες τρεις μέρες και τρεις νύκτες κατά τας γραφάς. Και μετά να σε βάλει σε ένα καζάνι με βραστό νερό και να σου κάνει πατητί ώσπου να σταματήσεις να αναπνέεις. Και να σου δίνει πάτσους να φέρνεις τις αισθήσεις σου και μετά ξανά και ξανά.

Και μετά να έρθουν να σε παραλάβουν οι ΕΔΕΚίτες που δολοφονήσατε το '74 παλιοτόμαρο φασίστα που μου παριστάνεις και τον Χριστιανό Ορθόδοξο του Αγίου Όρους, νενέκο του κερατά, γιουσουφάκι, ευνούχε.

Και να τρως ξύλο, πολύ ξύλο. Και να βλέπεις μπροστά σου τον Δώρο Λοΐζου, παλιονενέκο και να κλαις και να τον παρακαλάς να σε σώσει από το μαρτύριο.

...

Και μετά να ξυπνήσεις δρωμένος.

Και να διαβάσεις στα θρησκευτικά σου βιβλία που να λένε ότι τα όνειρα της Πέμπτης προς Παρασκευή βγαίνουν αληθινά.


Ρήγας

John Charalambous είπε...

Πολυζήτητο το nick σου αγαπητέ ΑΝΕΥ...έχει καταντήσει η πουτάνα του διαδικτύου!!!

Μετά όμως από το παραλήρημα σου, προτείνω και στους άλλους σχολιαστές, να απαιτήσουμε όλοι μια φωτογραφία...από τις έποικες κότες της μάνας σου!!!

Ρήγας είπε...

Ο Άντρος το παιδί,


Αν ήταν φάρμακο θα ήταν χάπι placebo.

Αν ήταν νησί, θα ήταν βραχονησίδα.

Αν ήταν λειτουργικό σύστημα θα ήταν Windows 3.22 Beta.

Αν ήταν χώρος στον σκληρό δίσκο, θα ήταν /Temp.

Αν ήταν πολιτικός θα ήταν του ΑΚΕΛ.

Αν ήταν χειρουργικό εργαλείο, θα ήταν κουταλάκι.

Αν ήταν ρόφημα, θα ήταν decaffeine.

Αν ήταν ποτό θα ήταν μη-αλκοολούχο.

Αν ήταν τσιγάρο θα ήταν ultra-light.

Αν ήταν κατοικίδιο θα ήταν ψαράκι στην γυάλα.

Αν ήταν θαλάσσιο ων θα ήταν αστερίας.

Αν ήταν φυτό (καλά, λέμε τώρα...) θα ήταν κάκτος.

Αν ήταν γεωγραφικός χώρος θα ήταν το Death Valley.

Αν ήταν πολιτεία των ΗΠΑ θα ήταν η Utah.

Αχ ρε Άντρο! Ψυχή και νέυρο! Βάλε φυλακή τους αντι-καθεστωτικούς, στείλε τους στην Κρήτου Τέρρα να μαζεύουν πέτρες.


Από το Απολλώνιο Νοσοκομείο, Αντώνης Προκοπίου Κίτας για το "Ράδιο Ρήγας."

Bobby Sands είπε...

ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!

τα νεφρά μου ρε Ρήγα!

προτείνω η επιτροπή να κυκλοφορήσει λεύκωμα με τα καλύτερα σχόλια και τις καλύτερες φωτογραφίες, για να τις διαβάζουν τα παιδιά και τα εγγόνια μας και να μαθαίνουν

Ανώνυμος είπε...

Αν ζούσε σε άλλες σποχές, ο άντρος Κυπριανού, ΓΓ του AKEL:

....

** Στην μάχη των Πλαταιών: Πέρσης στρατιώτης, αλφάς.


ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΡΗΓΑ EVER!

ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟY! 72 ΑCTION!

Ανώνυμος είπε...

Προς Demetris που κάνει πολλές απορίες. Καταρχάς αν είσαι του Μετώπου πές μας το ένε ανάγκη να το παίζεις ανεξάρτητος και ουδέτερος.
Απάντηση 1: ε τούτο το θέμα μας αγαπητέ δημήτρη. Το ότι δηλαδή ένηξέρουμε από ποιον χρηματοδοτείται. Σημ. Ούτε η ΕΟΚΑ Β ξέραμε από που ακριβώς χρηματοδοτείται. Και όσο αφορά τον Αγώνα δεν χρηματοδοτείται από κανένα. Χρησιμοπιεί χρήματα από τη χορηγία του ΟΝΕ και άλλα μικροέσοδα που έχει κατά καιρούς που έχουν να κάνουν με χρήματα που δίνουν τα μέλη του.

Απάντηση 2:Φίλε ανάλυσε λίγο τα αποτελέσματα των εκλογών της Αγγλίας του 2007 και του 2009 και θα καταλάβεις ότι το Μέτωπο απαρτίζετε από ψηφοφόρους της Πρωτοπορίας. Ξέρουμε και ονόματα φίλε μου αλλά η ψηφοφορία είναι μυστική και δεν έχει κανένας το δικαίωμα να κατονομάζει τι ψήφισε ποιος, χωρίς την άδειά του.

Απάντηση 3:Άμα μου πεις τι είναι η Αυτοδιάθεση θα καταλάβεις ότι σε περίπτωση που μας δοθεί η αυτοδιάθεση θα σσημαίνει ένωση. Εκτός αν οι Έλληνες της Κύπρου προτιμήσουν κάτι άλλο. Εξάλλου σε φωτογραφίες στην ιστοσελίδα του μετώπου υπάρχει σε πορεία τους η γνωστή ενωτική σημαία με την ελληνική σημαία (με τον σταυρό)και τη Κύπρο στη μέση.

Απάντηση 4:Εγώ δεν είπα ότι το μέτωπο υποστηρίζει την ΕΟΚΑ Β' κλπ. Εγώ είπα ότι και οι της ΕΟΚΑ Β' υποστήριζαν εύηχους στόχους όπως την Ένωση παίζοντάς το πατριώτες, διεκδικώντας όμως πράγματα ανέφικτα και επικίνδυνα. Ο παραλληλισμός με το Μέτωπο είναι προφανής.

Απάντηση 5: Όταν εννοώ βάζουν μάσκες εννοώ υποκρίνονται. Προφανώς δεν ξέρω τι κρύβει ο καθένας μέσα του όταν υποκρίνεται. Ξέρω όμως ότι κάποιοι το παίζουν ανεξάρτητοι αντί να που ξεκάθαρα ότι είναι του Μετώπου. Δεν μας λένε την αλήθεια από που χρηματοδοτούνται. Μιλούν για αυτοδιάθεση και έχουν ενωτικές σημαίες αλλά δεν παραδέχονται ότι υποστηρίζουν την Ένωση. Είχαν Δρασίτη στο συμβούλιό τους παλαιότερα αλλά λένε ότι δεν είναι ακροδεξιοί. Ε αν αυτά όλα δεν είναι υποκρισάι τότε τι είναι;

Απάντηση 6: Εγώ δεν είπα ότι είσαστε Χουντικοί. Εγώ ουσιαστικά είπα ότι έχει ομοιότητες με τη Χούντα. Διότι ούτε οι Χουντικοί παραδέχονταν ότι είναι ακροδεξιοί
ούτε ότι είναι φασίστες, μάλιστα αν διεβάσεις ομιλίες του Παπαδόπουλου ό "άνθρωπος" έλεγε ότι είναι και δημοκράτης. Δεν έλεγαν από που τα "έπερναν". Προς τα έξω έλεγαν ότι υποστηρίζουν τις δικοινοτικές συνομιλίες και παρασκηνιακά ενθάρρυναν και υποστήριζαν την ΕΟΚΑ Β για να κάνει "αγώνα" για Ένωση...Τι άλλο θες να σου πώ...και η Χούντα είχε και με το μέρος της τους Δρασίτες...

John Charalambous είπε...

Αν ήταν ποδοσφαιρόφιλος θα ήταν ο μικρός ομονοιάτης (http://www.youtube.com/watch?v=XetF55wkBYQ&feature=player_embedded)

Unknown είπε...

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΑΝΤΡΟ

ΠΑΠΠΟΥΣ - Ε κότσιρε μα που ήβρες τζίνα τα ρούχα;

ΜΙΚΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ - Επήρε με ο τζίρης μου στη μπουτίκ (της ΧΟμόνοιας) τζιαι εγόρασε μου τη φανέλα τζιαι το καπελούι του che...

Πλαστήρας είπε...

Τέλεια Ρήγα.

Εισηγούμαι στην Επιτροπή να αναρτήσει ειδικό ποστ με τα ΑΝ ΗΤΑΝ... για τον Άντρο Κυπριανού όπως έκανε με τα βραβεία της χρονιάς.

Demetris είπε...

Αγωνίτη, είμαι ανεξάρτητος και θα ήθελα σε παρακαλώ να το εκτιμήσεις αυτό και όχι να με ειρωνεύεσαι. Ούτε εγώ σε ξέρω,ούτε εσύ με ξέρεις. Ας σεβαστούμε ο ένας τον άλλο. Θέλω να ξέρω τι θα ψηφίσω και ως τώρα το Μέτωπο δεν έχει αντιφάσεις στις θέσεις του.

1. Στο θέμα των χρηματοδοτήσεων, όπως το θέτεις το θέμα σημαίνει πως το Μέτωπο παίρνει χοντρά λεφτά. Από που; Υπονοοείς κάτι; Γιατί αποκλείεις αυτοί να έχουν "μικροέσοδα που έχει κατά καιρούς που έχουν να κάνουν με χρήματα που δίνουν τα μέλη του" όπως ο Αγώνας;

2. Το 2007 το Μέτωπο δεν κατέβηκε εκλογές... Το 2008 δεν έγιναν εκλογές γιατι ακυρώθηκαν ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ. Αντέδρασε ο Αγώνας στο τότε πραξικόπημα; Αν το 2009 ένας Πρωτοπόρος ψήφιζε Αγώνα διότι ασπάστηκε τις θέσεις του θα του το απαγορεύατε;

3. Σε ρώτησα ΠΟΥ μιλά το Μέτωπο για αυτοδιάθεση... Το αυτοδιάθεση = ένωση είναι δική σου εκτίμηση,δεν μπορείς να φταις το μέτωπο πως υποστηρίζει κάτι που εσύ θεωρείς πως σημαίνει ένωση...

4. Εδώ υπάρχουν αντιφάσεις... Αφού το Μέτωπο δεν υποστηρίζει ΕΟΚΑ Β, γιατί αναφέρεσαι στην ΕΟΚΑ Β. Σε ποιους "εύηχους στόχους" του Μετώπου αναφέρεσαι, και ποια είναι η επίσημη θέση του Αγώνα σε αυτούς; Πως γίνεται παραλληλισμός (και μάλιστα προφανής!) με την ΕΟΚΑ Β, αφού δεν λες πως το Μέτωπο την υποστηρίζει!; Σε παρακαλώ γίνε σαφής.

5. Και εδώ υπάρχουν αντιφάσεις. Τι εννοείς βάζουν μάσκες, αλλά μετά δεν ξέρεις τι κρύβουν!; Και τότε εσύ τι μάσκα φοράς; Η Προοδευτική φορά μάσκα; Η Αναγέννηση τι μάσκα φορά; Του Κάρογιαν ή του Κολοκασίδη; Η Πρωτοπορία ποια απ όλες; Εσύ φοράς μάσκα; Και πάλι γίνε σαφής σε παρακαλώ. Όσο για τον Δρασίτη στο συμβούλιο,ποιος ειναι αυτός; Αλλά έστω, αν ένας Δρασίτης ασπαστεί την ιδεολογία του Αγώνα δεν θα του επιτρέψετε να αγωνιστεί στην παράταξη σας; Θα του το απαγορεύατε;

6. Όπως και στο σημείο (4) με την ΕΟΚΑ Β, αφού δεν συνδέεις το Μέτωπο με την Χούντα,γιατί αναφέρεσαι στην Χούντα λες και είναι το Μέτωπο; Τι σχέση έχει η Χούντα με το Μέτωπο και αναφέρεσαι στον δικτάτορα Παπαδόπουλο, με τον οποίο διαφωνεί, απότι ξέρω, το Μέτωπο; Και αφού το Μέτωπο δεν είναι Δράσις, γιατί το φέρνεις και πάλι στην συζήτηση;

Ευχαριστώ και προσβλέπω σε πιο ξεκάθαρες απαντήσεις φίλε μου.

1989 είπε...

"ΑΓΩΝΙΤΗ" (ΜΑΛΛΟΝ ΚΡΥΦΟΧΡΙΣΤΟΦΑΚΙ ΕΙΣΑΙ), ΠΕ ΜΑΣ
ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟΝ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΤΑΣΣΟ" (ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟ ΔΗΣΑΚΕΛ, ΘΥΜΑΣΑΙ;) ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΚΟ Η ΕΔΕΚ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΜΕ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ, ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΟΚΑΒΗΤΑΤΖΗΔΕΣ;" ΔΙΟΤΙ ΑΠ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΩΗΝ ΔΡΑΣΙΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΑΛΙΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ "ΡΗΓΑ"

Δεν ξέρω πώς θα πετύχουμε την απελευθέρωση
08 Ιουνίου 2009 1:28 μ.μ

Και για να γλυτώνουμε χρόνο, αν έδωσαν ξύλο σε ΕΔΟΝΟΠΟΥΛΑ, καλά να τους κάνουν
21 Ιουλίου 2009 5:18 μ.μ.


Γιουσουφάκι, αλήτη, δειλέ, προδώτη. Ένας λάκκος με ασβέστη σου χρειάζεται. Ούτε καν σφαίρα στο κρανίο.
17 Σεπτεμβρίου 2009 9:59 μ.μ.

Ελπίζω όμως σε έναν χρόνο να τα καταφέρω να παρευρεθώ στο μνημόσυνο του Χριστόφια και του Αναστασιάδη."
12 Ιανουαρίου 2010 9:32 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΑΛΙΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ ANEF_ORIWN

"...Κάμνω πίππες του Ντενκτάς και αρέσκει ΜΟΥ [από μικρός τις έκανα στους ΕΟΚΑβητατζήδες στο χωριό μου]. Του Ταλάτ του γλύφω την φαλάκρα μόνο, διότι είναι άλουτος τις παραπάνω μέρες [όχι όπως τις κότες της έποικες της ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ]..."

17 Σεπτεμβρίου 2008 9:11 μ.μ.

Σοσιαλιστης είπε...

Aγωνίτη πραγματικά τα όσα αναφέρεις περι μετώπου δεν ευσταθούν.

Το μέτωπο δεν χρηματοδοτείται απο κανένα κόμμα οργανισμό κτλ. Και να σου πω πες μου ποιος θα χρηματοδοτούσε αυτόνομη παράταξη, μια παράταξη που ουδέποτε θα έβγαζε το "κόμμα" είτε τον "οργανισμό" προς τα έξω. Οσο αφορά τις ιδεές πραγματικά πιστεύω πως ένα κόμμα θα προτιμούσε να ιδρύσει δική του παράταξη και να προβάλεται παρά να χρηματοδοτά μια δική του "ιδεολογικά" χωρίς καμία προβολή.

Καλό θα ηταν να ασχοληθείς ( πραγματικά όμως το λέω χωρίς να θέλω να προσβάλω αλλα για να προβληματίσω ) με την παράταξη του Αγώνα η οποία κατηγορά μεν συνεχώς τους "μεγάλους" αλλά ακολουθεί δυστυχώς σαν αρνάκι. Τελευταίο γεγονός αντικατοχική της ΠΟΦΕΝ. Ο Αγώνας και μπράβο του δήλωσε ενοχλημενος με την απόφαση της ΠΟΦΕΝ για διαδήλωση σε κλειστά γηπεδά.

Ενοχλημένος αλλα τι έκανε για αυτό;; Έβαλε την γροθία με το ονομα αγώνας στο στήθος, πήρε τη σημαία του και μαντρώθηκε σε ενα κλειστό γήπεδο. Μια παράταξη με πρότυπο το Λυσσαρίδη θα έπρεπε να ντρέπεται να κάνει αυτά τα πράγματα.

Στα λόγια είμαστε καλή στις πράξεις μηδέν.

ΦΙΛΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

εγώ είμαι σοσιαλδημοκράτης και θα ψηφίσω μέτωπο φέτος γιατί ο αγώνας είναι απλώς υποκατάστημα του ακελ.

το γεγονός πως μπορώ να συνυπάρχω ιδεολογικά και με σοσιαλιστές στο μέτωπο το θεωρώ πολύ καλό καθώς πρώτα πρέπει να λυθεί το κυπριακό και μετά να καυγαδίσουμε για ιδεολογιες, αφού χωρίς το κυπριακό λυμένο τίποτα δεν μπορεί να γίνει

Ανώνυμος είπε...

να σημείωσω και να ξεκαθαρίσω κάτι: όταν λέω αγώνας εννοώ τον αγώνα αγγλίας και όχι όλους τους αγώνες.

ο αγώνας αγγλίας είναι ντροπή για την σοσιαλδημοκρατία

Ρήγας είπε...

Ο Άντρος το παιδί,

** Αν ήταν μέρος της Άλγεβρας θα ήταν η τετραγωνική ρίζα του -1 (κατά φαντασίαν αριθμός).

** Αν ήταν χημικό στοιχείο, θα ήταν γνωστός με το διεθνές σύμβολο Bo. Δεν θα ήταν μέρος του διεθνούς πίνακα χημικών στοιχείων αφού τα υπόλοιπα στοιχεία θα αντιδρούσαν να βρίσκονται μαζί του.

** Αν ήταν μέρος της κινητής τηλεφωνίας, θα ήταν το μήνυμα που λέει «Ο συνδρομητής που καλέσατε δεν ανταποκρίνεται.»

** Αν ήταν στην ΝΑΣΑ, θα ήταν αυτός που μετρά ανάποδα 10 ... εμ... 9....

** Αν ήταν ταινία, θα ήταν χωρίς ήχο, χωρίς υπότιτλους και χωρίς εικόνα.

** Αν ήταν ΑΚΕΛικός θα ήταν γενικός γραμματέας.

** Αν ήταν λαχανικό, θα ήταν αγγουράκι (θρεπτικές ουσίες μηδέν).

** Αν ήταν μέρος τεχνολογίας επεξεργασίας κειμένου, θα ήταν κορδέλα χωρίς μελάνι σε γραφομηχανή.

** Αν ήταν μπλόγκερ θα ήταν ο άνευ ορίων.

** Αν ήταν ουράνιο σώμα θα ήταν ΟΥΦΟ (Για στάσου! Εμ... άκυρον.)

** Αν ήταν πλανήτης θα ήταν ο Πλούτωνας.


Σε άλλες εποχές,

** Αν ήταν Έλληνας: Αντί να επέμενε για επιστροφή του Οδυσσέα ως νόμιμου ηγέτη της Ιθάκης, θα μιλούσε για προκύρυξη εκλογών. Θα αποκαλούσε τους μνηστήρες «καλούς καραβοκύρηδες.»

** Επίσης αν ήταν Έλληνας: Θα πήγαινε μυστικά στην Τροία μετά την απαγωγή τηε Ελένης για να προειδοποιήσει εκείνο το παπάρι (που χαϊδευτικά τον λέγαν Πάρη) για την κάθοδο των Ελλήνων. Θα του έπερνε και μια φίζα γλυκό καρυδάκι να τον φιλέψει.

** Αν ήταν Απάτσι: Το βράδυ που ο αρχηγός Τζερόνυμο μάζεψε τους εναπομείναντες πολεμιστές του για την τελική (και μοιραία) μάχη εναντίον των ευρωπαίων εισβολέων, θα δήλωνε στην εφημερίδα Γενί-Απάτσι ότι δεν δεν θα μας εκτιμούν οι φίλοι μας οι ευρωπαίοι όταν βάζουμε μέικ-απ και κρυβόμαστε στο σκοτάδι της νύκτας ρίχνοντας βέλη.

** Αν ήταν Βυζαντινός πολίτης στην Κωνσταντινούπολη: Θα ήταν αλφαμίτης στην κερκόπορτα.



-- Από το Απολλώνειο Νοσοκομείο όπου ως γνωστόν κρατούμαι φυλακισμένος,
Ρήγας.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου εγώ μιλώ ελληνικά και είμαι αρκετά σαφής. Απλά άμα δεν μπορείς να πιστέψεις κάτι ότι και να σου λένε δεν πιστεύεις.
Καταρχάς αν είσαι του Μετώπου ή όχι εμένα προφανώς δε με απασχολεί.
Απάντηση 1: Εγώ μιλώ λογικά. Ποιος τους χρηματοδοτεί; Δώσε μου μια απάντηση εσύ. Δεν σε απασχολεί εσένα τον ανεξάρτητο. Με μικροέσοδα φίλε μου δεν κάνεις παράταξη. Ο Αγώνας με τα βίας επιβιώνει λόγω έλλειψης χρημάτων. Το Μέτωπο κάπου τα βρίσκει. Υπονοώ ότι αν πράγματι κάποιος τους δίνει χρήματα σημαίνει ότι κάποιος τους ελέγχει.

Απάντηση 2:Ο Αγώνας αντέδρασε έντονα αλλά από τη στιγμή που δεν έχει ισχυρή παρουσία στη ΠΟΦΕΝ ώστε να αλλάξει τα δεδομένα με τα οποία συμφώνησαν Πρωτοπορία-Αναγέννηση- Προοδευτική. Ακριβώς το Μέτωπο δεν κατέβηκε το 2007 και όταν κατέβηκε πήρε 11%. Για ένα περίεργο λόγο όμως 11% έχασε και η Πρωτοπορία, ενώ οι υπόλοιπες παρατάξεις έμειναν στα ίδια ποσοστά. Αν ένας Πρωτοπόρος ασπαστεί τις θέσεις του Αγώνα θα τον θεωρήσω ως τον πιο γνήσιο Αγωνίτη που συμπορεύτηκε μαζί μας επειδή ασπάστηκε τις θέσεις μας. Το θέμα είναι ότι οι Πρωτοπόροι που ήρθαν μαζί σας ήρθαν επειδή είσαστε πιο ακροδεξιοί από την Πρωτοπορία, για τις εθνικιστικές σας θέσεις.

Απάντηση 3: Μα εσύ δεν μου απάντησες. Τι σημαίνει για σένα αυτοδιάθεση. Αυτοδιάθεση για μένα και για κάθε Έλληνα Κύπριο είναι η Ένωση με την Ελλάδα. Επίσης δεν μου απάντησες για την Ενωτική σημαία. Εύηχα λόγια είναι η αυτοδιάθεση που μπορεί να επιτευχθεί μόνο με νικηφόρο πόλεμο. Η θέση του Αγώνα είναι στην ιστοσελίδα του. Και γιατί δεν πήρατε ούτε μια κυπριακή σημαία στην αντικατοχική. Το μέτωπο πιστεύει στη Κυπριακή Δημοκρατία;; Στο κράτος μας;; Πάνω στο οποίο βασίζεται σήμερα και η επιβίωση του Κυπριακού Ελληνισμού;; (σημ. Απ' ότι είδα σε φωτογραφίες ο Αγώνας ήταν η μόνη παράταξη που πήρε και ελληνικές και κυπριακές σημαίες.

Απάντηση 4 και 6: Σου το ξαναλέω επείδη κάτι δεν θες να καταλάβεις. Το Μέτωπο δεν υποστηρίζει, καθαρά τουλάχιστον και δημόσια, την ΕΟΚΑ Β ή την Χούντα αλλά έχει πολλά κοινά σημεία. Κοινά σημεία τα οποία έχουν όλοι οι φασίστες διαχρονικά και παγκόσμια. Και σου τα ανάφερα τα κοινά που υπάρχουν με την Χούντα και την ΕΟΚΑ Β'. Για μένα αυτό λέει πολλά. Αν για σένα είναι βλακείες τότε προφανώς δεν φταίω εγώ.

Απάντηση 5: Όταν κάποιος δεν παραδέχεται ότι είναι ακροδεξιός...ναι τότε φορεί μάσκα. Εγώ δεν φορώ μάσκα και μην κρίνεις εξ' ιδίων τα αλλότρια. Δεν φορεί όλος ο κόσμος μάσκα. Όταν λέω φορούν μάσκα αλλά δεν ξέρω τι κρύβουν αυτό που εννοώ είναι ότι ένας του Μετώπου μπορεί να είναι φανατικός λάτρης της ΕΟΚΑ Β' και να μη το λέει επειδή φοβάται ότι αυτό θα στερήσει από τη παράταξή του ψήφους. Αυτά τα κόλπα τα ξέρω από άτομα γνωστά μου που τους φιμώνουν για να μην βγαίνει προς τα έξω η λατρεία κάποιων για την ΕΟΚΑ Β και τον Γρίβα.

Αν ένας Δρασίτης γίνει Αγωνίτης και αλλάξει θα τον καλοσωρίσω και αυτόν όπως τον Πρωτοπόρο. Αν όμως ένας Δρασίτης γίνει Μετωπίτης επειδή είναι η παράταξη που έχει την ίδια ιδεολογία και θέσεις με το Δρασις ΚΕΣ. Τότε αυτός δεν άλλαξε αλλά παρέμεινε φασίστας.

Κοίτα φίλε μου αν είσαι ανεξάρτητος όπως λες (εγώ αμφιβάλλω να μην σου πω ότι είμαι σίγουρος ότι είσαι του Μετώπου και σε παρακαλώ να σεβαστείς και συ την άποψη μου πάνω σ' αυτό) τότε κάτσε μάθε ποιος ήταν ο Δρασίτης του Μετώπου στο Συμβούλιο του Μετώπου διότι όπως φαίνεται ούτε εσύ κατάλαβες τι είναι το Μέτωπο.

Αν είσαι πάλι του Μετώπου και είσαι δημοκράτης άνθρωπος καλά θα κάνεις να σκεφτείς να αλλάξεις παράταξη διότι σε κοροΐδεύουν.

Αν πάλι είσαι ακροδεξιός και παραμείνεις Μετωπίτης μάθε πρώτα να παραδέχεσαι ότι είσαι Μετωπίτης. Επιπλέον αν είσαι ακροδεξιός τότε δεν θα σε πείσω ποτέ΄και για να είμαι ειλικρινής θεωρώ τη συζήτησή μας ανώφελη διότι έχουμε και κάτι αγώνες που μεσολαβούν και πρέπει να κάνουμε ως Αγωνίτες και προφανώς δεν θα χάνω το χρόνο μου να μιλώ με ένα άνθρωπο μονολιθικό. Και να ξέρεις ότι πάντα οι πόρτες του Αγώνα είναι ανοικτές για όλους τους φοιτητές φτάνει πρώτα να μάθουν να πιστεύουν στο αγαθό της δημοκρατίας.

Ανώνυμος είπε...

Προς 1989...To ότι είμαι Χριστοφάκι ένηξερω από που το έβγαλες. Ούτε μια κουβέντα δεν είπα για τον Χριστόφια. Συνεργαστήκαμε με το ΕΥΡΩΚΟ αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ασπαστήκαμε τις απόψεις τους. Μάλλον εκείνοι (οι ΕΟΚΑβητατζήες όπως λές και οι Δρασίτες) πήγαν και ψήφισαν ένα Μακαριακό όπως το Τάσσο. Και προφανώς άμα βάζουμε υποψηφιότητα δεν λέμε μην έρθεις να με ψηφίσεις επειδή είσαι Δρασίτης ή Εοκαβητατζής. Από την άλλη όμως δεν θα πάμε ποτέ να ψηφίσουμε κάποιον Δρασίτη ή Εοκαβητατζή. Υπάρχει διαφορά να συνεργάζομαι με κάποιον και να ψηφίζω κάποιον. Εξάλλου το ΕΥΡΩΚΟ ήρθε να συνεργαστεί μαζί μας. Δεν το ζήτησε η ΕΔΕΚ.

Προς Σοσιαλιστή: Το ότι δεν χρηματοδοτείται από κανένα κόμμα ή οργανισμό που να το γνωρίζουμε το κάνει ακόμα πιο επικίνδυνο. Κάποιος χρηματοδοτεί μια παράταξη για να προωθήσει τα συμφέροντά του.
Καταρχήν ο Αγώνας όχι μόνο δήλωσε ενοχλημένος αλλά πρότεινε να γίνει η εκδήλωση στην οδό Λήδρας. Όμως ο Αγώνας επειδή είναι μια δημοκρατική παράταξη σέβεται την δημοκρατική απόφαση που πάρθηκε από το σώμα που συμμετέχει. Στόχος του Αγώνα αγαπητέ είναι να πείσει και τις υπόλοιπες παρατάξεις για το θέμα αυτό έτσι ώστε όλο το φοιτητικό κίνημα ενωμένο να πηγαίνει στους δρόμους και στα οδοφράγματα και όχι σε κλειστά στάδια. Γι' αυτό και ζητούμε την ψήφο των φοιτητώ΄ν. Για να γίνει ο Αγώνας πιο ισχυρός και να αλλάξει τη κατάσταση. Έλα λοιπόν και σύ στην παράταξή μας, ψήφισέ μας, κάνε μας πιο δυνατούς και θα δεις ότι όλοι οι φοιτητές θα κατεβαίνουμε στα οδοφράγματα.

Προς ανώνυμο που είναι σοσιαλδημοκράτης. Έχουμε δημοκρατία και ο καθένας ψηφίζει ότι θέλει. Ψήφισε και συ ότι θες. Δεν κατάλαβα όμως γιατί θα ψηφίσεις μέτωπο και γιατί ο Αγώνας είναι υποκατάστημα του ΑΚΕΛ. Αυτά σας λένε εκεί στο Μέτωπο για να τους ψηφίζεται;; Νόμιζα τους ψηφίζατε λόγω των θέσεων τους.

Ανώνυμος είπε...

Quiz

Ποιος είναι ο καταλληλότερος,για να εξιχνιάσει τον φόνο του Άντη Χατζηκωστή;

1) Ο Ρήγας,άλλως Αλ Κλαπόνε
2) Ο Κλαστήρας
3) Ο Λάζαρος Κίτρινος
4) Ο Ανδρέας Βισμαλίδης
5) Ο Κλαίαντας

Ο νικητής κερδίζει,δέκα δωρεάν τηλεφωνήματα στην εκπομπή του Λάζαρου Κίτρινου.

Ανώνυμος είπε...

Τούτος ο ξιμαρισμένος ο ΡΗΓΑΣ είναι ΕΠΥ από την Ελλάδα.
Είναι "Έλληνας" μουσουλμάνος της Ξάνθης δηλαδή Τούρκος, με ειδική αποστολή στην Κύπρο, μια και μιλάει την Ελληνική γλώσσα σαν Έλληνας. Προσέξετε πόση διχόνοια προσπαθεί να δημιουργήσει με τα μηνύματα του.
Κατάφερε και έπιασε φιλίες με καλόγηρους δικούς μας με τους οποίους προβαίνει και σε αλλαξοκωλίες και οι οποίοι τον χρηματοδοτούν αφού η οπισθοφαγούρα τους δεν τους αφήνει να ξεστραβωθούν και να τον καταλάβουν στ' αλήθεια ποιος είναι και τι ρόλο παίζει.
Η αστυνομία και η στρατονομία πρέπει να το ψάξουν το θέμα.
Να τον ασσικτηρίσουν τον ξιμαρισμένον που την Κύπρον γιατί κάμνει και ζημιάν ακόμα στα αισθήματα που έχουν οι Κυπραίοι απέναντι στους Έλληνες, χωρίς να ξέρουν ότι ο ΡΗΓΑΣ είναι Τούρκος από γενεές 14 και το παίζει Έλληνας.
Τον άκουσε ένας φίλος που υπηρετεί μαζί του, να μιλάει στο τηλέφωνο για ώρα πολλή στα Τουρκικά, νομίζοντας ότι είναι μόνος του και δεν τον άκουγε κανένας.
Ο φίλος μου είχε χάσει ένα laptop και μπήκε κρυφά για να ψάξει στα πράματα των άλλων να βρεί ποιος του το έκλεψε. Όταν είδε τον ΡΗΓΑ κρύφτηκε και τα άκουσε όλα.
Με ποιά απόδειξη να τον καταγγείλει και πού και για τί πράγμα;
Το ότι είναι ο ΡΗΓΑΣ, τον κατάλαβε γιατί μια φορά τον είδε που έγραφε ένα απ' αυτά τα σκατομηνύματα του εδώ πέρα μέσα ο μαλάκας.

Σοσιαλιστης είπε...

Μακάρι ρε Αγωνίτη να μπορέσεις να καταλάβεις τι σημαίνει λειτουργό αυτόνομα...τι σημαίνει αγωνίζομαι αυτόνομα.

Λυπάμαι πραγματικά για αυτά που λες και είμαι σίγουρος πως αν κάτσεις και μιλήσεις χωρίς προκαταλήψεις τότε θα καταλάβεις και μάθεις πολλά.

Εχει καταντήσει κουραστικό...η κάθε αντιομοσπονδιακή παράταξη να κατηγορείται φασιστική. Δεν υπάρχει πρόβλημα όμως. Μακάρι να αξιωθείτε κάποτε να καταλάβετε πόσο λάθος είστε και πως το καλό τις πατρίδας είναι ένας.

Εγω ξέρω πως αν πραγματικά ΑΓΩΝιζεσαι για αυτά που πιστευείς οι αριθμοί δεν παίζουν ρόλο... Οι ΑΓΩΝΕΣ γίνονται πάντοτε απο λίγους...και οι εφιάλτες είναι πολλοί.

Ανώνυμος είπε...

Εύλογα ερωτήματα που τέθηκαν στον "ανεξάρτητο" Δημήτρη στο μιλάμε εδεκίτικα:

1) ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΙΣ - ΚΕΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η.Β ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ?

2)ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΣΤΙΣ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η.Β ΤΟ ΔΡΑΣΙΣ - ΚΕΣ ΕΦΕΡΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΕΚ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΦΕΚ ΑΘΗΝΑΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΓΧΕΡΕΙ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΤΟΥ ?

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΔΡΑΣΙΣ - ΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.. ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΔΡΑΣΙΤΗΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΙΑΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ( ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΓΝΩΣΤΗ Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΣΙΣ - ΚΕΣ). ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΤΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ?

Άλλη εύλογη απορία : πώς μια «ανεξάρτητη» παράταξη όπως το «Μέτωπο» εξασφάλισε ένα τόσο μεγάλο ποσό για να διακινήσει ένα αρκετά σημαντικό αριθμό φοιτητών;;

Απόσπασμα από ανακοίνωση Πρωτοπορίας: Προκαλεί έκπληξη το πώς μια «ανεξάρτητη» παράταξη όπως το «Μέτωπο» εξασφάλισε ένα τόσο μεγάλο ποσό για να διακινήσει ένα αρκετά σημαντικό αριθμό φοιτητών. Μπορεί να υφάρπαξαν την ψήφο των φοιτητών στρεφόμενοι με ανορθόδοξες μεθόδους και υπόγεια μέσα εναντίον της Πρωτοπορίας, όμως στοιχεία που θα δώσουμε και τις επόμενες μέρες στη δημοσιότητα, αποδεικνύουν πως αποτελούν παρακλάδι του Ενιαίου Φορέα Αυτόνομων Ενωτικών Παρατάξεων (ΕΦΑΕΦΠ) με ρατσιστικές θέσεις και επικίνδυνες για το εθνικό μας θέμα τοποθετήσεις.

Ακόμα κλαίνε τις ψήφους που τους "υφαρπάξατε με ανορθόδοξες μεθόδους και υπόγεια μέσα". Προφανώς μιλά για ταεύηχα σας λόγια που είναι και επικίνδυνα.

Ανώνυμος είπε...

H ΕΟΚΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΟΥΤΕ Α ΟΥΤΕ Β ΟΥΤΕ Γ ΟΥΤΕ Δ

Ανώνυμος είπε...

Προς Σοσιαλιστή. Φίλε ξέρεις μόνο να κάνεις κριτική όπως φαίνεται. εσύ τι έκανες για να πάνε οι φοιτητές στα οδοφράγματα;; Λες ότι κατηγορώ κάθε αντιομοσπονδιακή παράταξη ως φασιστική. Από που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα; Πουθενά δεν ανέφερα τη λέξη ομοσπονδία ή αντιομοσπονδιακός.

Οι αριθμοί αγαπητέ φίλε δυστυχώς παίζουν ρόλο. Ο Γιατρός δεν έγινε ποτέ Πρόεδρος λόγω αυτών των αριθμών. Εγώ όμως είμαι βέβαιος πως αν γινόταν Πρόεδρος τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.
Οι εφιάλτες δεν είναι πολλοί. Είναι λίγοι. Κάποιοι όμως ευκολόπιστοι τους πιστεύουν και ασπάζονται τις απόψεις τους. Όπως με τον ίδιο τρόπο κάποιοι άλλοι ψηφίζουν την ηγεσία του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ. Με τον ίδιο τρόπο μπαίνεις και συ στα πλοκάμια του φασισμού.

Εγώ ξέρω τι σημαίνει αγωνίζομαι αυτόνομα. Εσύ ξέρεις;;

Σοσιαλιστης είπε...

Δεν κρίνω....αναφέρω λέω και υποδυκνείω. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ειτε αφού δρας αυτόνομα οπως λες γινεσαι μια ΑΓΩΝΙστικη παράταξη που βγαίνει στους δρόμους και αγωνιζεται, οπως θες να την ονομάζεις ή παραμένεις ως έχει και απλά το όνομα το κουβαλας στο στήθος μαζί με την γροθία που δεν θα συμβολίζει τιποτα.


Συνεχίστε οπως θέλετε!! Αφου είστε αυτονομοι εγω σας παω !!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε σοσιαλιστή βρίσκεσαι σε άλλη φάση όπως φαίνεται, σε αφασία βασικά. Όταν λέμε είμαστε αυτόνομοι εννοούμε ότι δεν μας ελέγχει κανένας. Έχουμε τις δικές μας απόψεις και αποφάσεις που δεν είναι απαραίτητο να συμβαδίζουν με το κόμμα που βρίσκεται στον ίδιο ιδεολογικό χώρο μαζί μας , δηλαδή την ΕΔΕΚ.

Σε σχέση με άλλες παρατάξεις είμαστε ανεξάρτητη και δρούμε ανεξάρτητα σεβόμενοι τη δημοκρατία και τις δημοκρατικές αποφάσεις των σωμάτων που συμμετέχουμε έτσι ώστε να υπηρετούμε την ενότητα. Παράλληλα δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε να πείσουμε για την ορθοτητα των απόψεών μας και των θέσεων μας. Εμείς είμαστε και αυτόνομοι και ανεξάρτητοι αλλά πάνω απ' όλα δημοκράτες, σοσιαλιστές και πατριωτες.

Demetris είπε...

Αγωνίτη, επισημαίνω ότι είμαι ανεξάρτητος. Χαίρομαι που υπάρχει αλληλοσεβασμός. Λοιπόν, για να είμαι ξεκάθαρος σε ένα πράγμα, όσον αφορά την δική μου ιδεολογία, εγώ ξεκίνησα τροτσκιστής, και κατέληξα στον Καστοριάδη και την δική του περί αυτονομίας ερμηνεία. Αυτά για μένα. Όταν διάβασα στην σελίδα του μετώπου πως και αυτοί ερμηνεύουν την αυτονομία τους ως τέτοια, τότε για μένα ήταν πολύ σοβαρό επιχείρημα. Και μην μου πεις πως είναι και αυτό μάσκα, οι άνθρωποι υπογράφουν τα κείμενα τους επώνυμα.

Αλλά διότι και εγώ μιλώ ελληνικά, σου έβαλα ερωτήσεις και δεν μου τις απαντάς. Γιατί;

1. Στο θέμα των χρηματοδοτήσεων, για πες, ας πουμε πως το χρηματοδοτούν κάποιοι, ΠΟΙΟΙ ενδεχομένως να ειναι αυτοί; Η ανύπαρκτη ΕΟΚΑ Β; Η ανύπαρκτη Χούντα; Ποιοι και γιατί;

2.α. Ο Αγώνας Ηνωμένου Βασιλείου δεν θυμάμαι να είχε αντιδράσει στο πραξικόπημα της ΕΦΕΚ. Δεν είχε βγάλει τότε ανακοίνωση. Αυτά που λες για την ΠΟΦΕΝ δεν αποδεικνύονται. Γιατί;

2.β. Επιμένεις για το θέμα ακροδεξιά. Σε ρωτώ: ΠΟΙΑ θέση του Μετώπου το κάνει ακροδεξιό; Μίλησε με στοιχεία.

3. Το αυτοδιάθεση = ένωση είναι δική σου ερμηνεία. Το αυτοδιάθεση μπορεί να σημαίνει και διατήρηση της κυπριακής δημοκρατίας, αφού διασφαλίζονται τα συμφέροντα του Κυπριακού Ελληνισμού. Το Μέτωπο δεν μίλησε ΠΟΤΕ για ένωση, σε διαβεβαιώ πως αν μιλούσε δεν θα τους έβλεπα ΚΑΘΟΛΟΥ με συμπάθεια. Υπερασπίζεται την κυπριακή δημοκρατία συνεχώς, δες και τις φωτογραφίες τους, είναι γεμάτες με κυπριακές σημαίες.

4. "Σου το ξαναλέω επείδη κάτι δεν θες να καταλάβεις." Τι εννοείς "δεν θέλω να καταλάβω"; Σε παρακαλώ, σου μιλάω με σεβασμό, δεν είναι σωστό να μου μιλάς πατερναλιστικά πως "δεν θέλω να καταλάβω". Τι σημαίνει "δεν υποστηρίζει, καθαρά τουλάχιστον και δημόσια την ΕΟΚΑ Β ή την Χούντα"; Μα αφού ούτε κρυφά την υποστηρίζει! Δηλαδή δημιουργείς μόνος σου στο μυαλό σου πως το Μέτωπο είναι φασίστες, και μετά απαιτείς από τους υπόλοιπους να το υιοθετήσουν; Πρέπει να στοιχειωθετήσεις τις περί "ακροδεξιάς" κατηγορίες σου, γιατί καταντάς κουραστικός και θυμίζεις αυτά που λέει το ΑΚΕΛ και ο Πολίτης για τους Κολοκασίδη, Παπαδόπουλο, Ομήρου, Παπαδάκη, Περδίκη κλπ.

5. "Όταν κάποιος δεν παραδέχεται ότι είναι ακροδεξιός...ναι τότε φορεί μάσκα." Η απάντηση είναι η ίδια με το (4). Αλλά εξήγα μου αυτό: "ένας του Μετώπου μπορεί να είναι φανατικός λάτρης της ΕΟΚΑ Β' και να μη το λέει επειδή φοβάται ότι αυτό θα στερήσει από τη παράταξή του ψήφους". Αυτό είναι το άκρων άωτον της αντίφασης! Πως γίνεται να κρύβει το Μέτωπο πως είναι φασιστικό, εντούτοις να λες πως όλοι οι ψήφοι που λαμβάνει είναι φασιστικοί!!! Είναι αδύνατα αυτά που λες! Παραβαίνουν κάθε κανόνα λογικής, λυπάμαι που το λέω!

6. Για τις υπόλοιπες παρατάξεις δεν θα μπω στον κοπο να ξανααπαντήσω, τα απαντώ πιο πάνω. Εσύ μόνος σου αποφάσισες (ίσως διάβασες κάτι που έγραψε η Προοδευτική γιατί αυτοί το ξεκίνησαν) πως το Μέτωπο = ακροδεξιά και το πιπιλίζεις.

Θα περιμένω να απαντήσεις και να δώσεις και τεκμήρια τουλάχιστον για αυτά που λες. Διότι αυτό που κάνεις είναι βασικά εξαγωγή δικών σου συμπερασμάτων, βασισμένα σε προηγούμενες φήμες που διασπείρει η Προοδευτική, και τα επικαλείσαι. Αυτό και αν δεν είναι σωστό.

Ευχαριστώ και πάλι.

Ανώνυμος είπε...

ok αναφέρεις, λες και υποδεικνύεις και δεν κρίνεις...λοιπόν εσύ τι έκανες για να πάνε όλοι οι φοιτητές στα οδοφράγματα;;;

Σοσιαλιστης είπε...

Σημασία έχει τι έκανα εγώ μόνος χωρίς βήμα και χωρίς εκπροσώποιση;; Ή τι έκανες εσύ ως οργανωμένο σύνολο και με εκπρόσωποιση στην ΠΟΦΕΝ;;

Εμένα με ενοχλεί που και η Πρωτοπορια και η Αναγέννηση και ο Αγωνας διαφώνισαν είτε με το τρόπο διεξαγωγης της αντικατοχικης , είτε με τον τόπο διεξαγωγής τις αντικατοχικής αλλα στο τέλος όλοι ήσασταν εκεί...

Ανώνυμος είπε...

re skataes tou agona afou me to metopo to idio skato isaste, fasistes kai oi dio ethnikistes tou kerata pou thelete dixotomisi. afou o ideologikos pateras kai tou metopou kai to nikWlaki kai tis edek kai olous sas en o arxiethinkistis lissaridis.

mallonete tora oi fasistes tis dixotomisis metaksy sas. kalitera. simferei mas. xexexexexexe

Ανώνυμος είπε...

http://www.metopo.org.uk/dt2007004003-eoka.html

http://www.metopo.org.uk/dt2007011001-demonstration.html

Λοιπόν επειδή κατάντησες βαρετός να με ρωτάς τα ίδια και τα ίδια και να μην καταλαβαίνεις τι σου λέω. Και επειδή εσύ δεν μου απάντησε καμία από τις ερωτήσεις μου. Σου στέλνω αυτές τις δύο διευθύνσεις. Η πρώτη δείχνει δύο φωτογραφίες όπου οι Μετωπίτες καταθέτουν στεφάνι στο Γρίβα. Αν για σένα αυτό είναι φυσιολογικό και μη φασιστικό εγώ δεν έχω κάτι άλλο να πω. Και μην μου πεις ότι του βάζουν στεφάνι επειδή ήταν αρχηγός της ΕΟΚΑ και ήταν 1η Απρίλίου κλπ... διότι μπορεί να ήταν αρχηγός της ΕΟΚΑ αλλά ήταν και αρχηγός της ΕΟΚΑ Β και Χίτης συνεργάτης των Βρετανών και πολύ πιθανόν και συνεργάτης των Ναζί. Επίσης είναι γνωστό ότι ο Γρίβας δεν συμπαθούσε τον κοινοβουλευτισμό. Είναι επίσης γνωστό ότι σχεδίαζει σχέδια πραξικοπήματος κ.α.

Στη δεύτερη διεύθυνση οι Μετωπίτες κρατούν Ενωτική σημαία. Υπάρχει και η Κυπριακή (προφανώς την πήρε κάποιος που ακόμα δεν κατάλαβε τι εστί Μέτωπο) επίσης έχω πληροφορίες ότι φέτος στην αντικατοχική δεν πήραν κυπριακή σημαία.

Στα υπόλοιπα θεωρώ ότι σου έχω απαντήσει επαρκώς. Επιπλέον σίγουρα δεν έχω έγγραφα που να αποδεικνύουν ποιοι χρηματοδοτούν το Μέτωπο. Αλλά ως γνωστό μπορείς να δίνεις χρήματα κρυφά και χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο. Εσύ όμως δεν μου απάντησες. Που βρίσκει χρήματα το Μέτωπο;; Και χρειαζεται και πολλά χρήματα. Δες εκείνο που έγραψε η Πρωτοπορία. Πως μετέφερε τόσους πολλούς φοιτητές. Πόσα λεφτά τελοσπάντων δίνουν τα μέλη τους (απλοί φοιτητές που σπουδάζουν σε μια ακριβή χώρα με δίδακτρα);;

Και όποιος λέει κάτι εναντίον του Μετώπου το διέβασε στη Προοδευτική;; Και η Πρωτοπορία που σου έγραψα απόσπασμα της ανακοίνωσής της΄τα λέει αυτά;;

Ανώνυμος είπε...

Σημασία έχει τι έκανες εσύ για να πάνε οι φοιτητές στα οδοφράγματα. Εμείς το θέσαμε ως θέμα να πάμε σε οδόφραγμα και το πολεμήσαμε αλλά η Πρωτοπορία και η Αναγέννηση δεν μας βοήθησαν σ' αυτό τον αγώνα. Και εμείς όπως ξαναείπα σεβόμαστε τη δημοκρατική απόφαση που πάρθηκε στο σώμα που συμμετέχουμε. Και την ίδια στιγμή θα συνεχίσουμε να συμμετέχουμε σ' αυτό παρόλο που διαφωνούμε διότι μόνο έτσι θα καταφέρουμε να πείσουμε για την ορθότητα της αποψής μας. Να, τι αγώνα κάνω εγώ. Αν η αντικατοχική γινόταν μόνο από Αγωνίτες μην έχεις καμιά αμφιβολία ότι θα πηγαίναμε σε οδόφραγμα. Από τη στιγμή όμως που το οργανωμένο φοιτητικό κίνημα, η ΠΟΦΕΝ, διοργάνωσε την αντικατοχική και αφού αποφάσισε να γίνει σε κλειστό τότε αν κάναμε κάτι διαφορετικό θα ήταν σαν να υποσκάπταμαι το οργανωμένο φοιτητικό κίνημα. Και το μόνο που θα πετυχαίναμε θα ήταν οι χαρές στα πρόσωπα των εχθρών της πατρίδας μας που θα χαίρονταν που χωριστήκαμε. Αν αυτό θες εσύ τότε έχεις δίκαιο. Για μας η ενότητα του λαού μας είναι πολύ σημαντική. Αν εσύ δεν το καταλαβαίνεις τότε δεν φταίμε εμείς.

Unknown είπε...

ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ.

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΦΙΛΕ...
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΝΗΚΕΤΕ..

ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΡΑΣΙΣ - ΚΕΣ..

ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ..

ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΡΑΣΙΣ - ΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΣΕΙ ΣΑΝ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ ''ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΔΕΞΙΑ'' ΚΑΙ ΣΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ''Ανοίγουμε τα χέρια και προς τα δεξιά και προς τα αριστερά'' ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΑΣ ?

ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΑΡΝΗΣΗ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ, ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ. (ΑΠΟ ΤΟ 1968 ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΡΑΣΙΣ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ).

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ. Η ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ.

ΤΟ 1983 ΧΛΕΥΑΖΑΤΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΛΥΣΑΡΙΔΙΚΟΙ, ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΛΥΣΣΑΡΙΔΙΚΟΙ, ΤΟ 1983 ΣΤΕΛΕΧΩΝΑΤΕ ΤΑ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗ.ΣΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΕΤΑ ΚΑΛΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ..

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΑΣ ?

ΟΤΑΝ ΜΕ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΧΑΙΡΕΤΙΖΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΩΡΟΣ ΛΟΙΖΟΥ..

ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ, ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ '' ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΕ, ΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΕ''

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στους φίλους του Αγώνα και της ΕΔΕΚ για όσα τους ανησυχούν σχετικά με το ΜΕΤΩΠΟ, με στοιχεία από την ιστοσελίδα μας και όχι ύπουλους ψιθύρους που κυκλοφορούν οι δύο μεγάλες παρατάξεις:


[b]1. Το ΜΕΤΩΠΟ δεν μιλά για Ένωση και δεν ανήκει στον ΕΦΑΕΦΠ, το ΜΕΤΩΠΟ μιλά για προάσπιση της Κυπριακής Δημοκρατίας από την διζωνική διχοτόμηση των ΑΚΕΛ-ΔΗΣΥ και Ταλάτ-Έρογλου:[/b]

http://www.metopo.org.uk/dt2009010001-propyrgio3.html

http://www.metopo.org.uk/dt2009008003-simerini.html


[b]2. Το ΜΕΤΩΠΟ πάντα κρατά και αναρτά κυπριακές και ελληνικές σημαίες και τις χρησιμοποιεί στα έντυπα του διότι το ΜΕΤΩΠΟ υπερασπίζεται την Κυπριακή Δημοκρατία και τον ελληνικό πολιτισμό και ιστορία μας. Το ότι βρέθηκε μια ενωτική σημαία σε ανοιχτή διαδήλωση όπου υπήρχαν και ομογενείς είναι μάλλον η εξαίρεση στον κανόνα, όπως θα δείτε και πιο κάτω:[/b]

http://www.metopo.org.uk/dt2007011015-diadilosi2.html

http://www.metopo.org.uk/dt2009011010-psevdokratos.html

http://www.metopo.org.uk/press-pontiki-2009002027.jpg

http://www.facebook.com/photo.php?pid=920825&op=3&o=all&view=all&subj=2221996998&aid=-1&oid=2221996998&id=509454263

http://www.facebook.com/photo.php?pid=2681530&op=1&o=global&view=global&subj=2221996998&id=574942277

http://www.facebook.com/photo.php?pid=2642039&op=2&o=global&view=global&subj=2221996998&id=574942277

http://www.facebook.com/photo.php?pid=1944882&op=2&o=global&view=global&subj=2221996998&id=574942277

http://www.metopo.org.uk/PROPYRGIO-2009002018-t02.pdf


[b]3. Όσον αφορά τα οικονομικά του ΜΕΤΩΠΟΥ, ο Γιώργος Ιορδάνου του Αγώνα προσκλήθηκε να δει τα βιβλία μας, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε: [/b]

http://www.metopo.org.uk/ar-lk-se-sn-iordanous.html

Ανώνυμος είπε...

8. Το ΜΕΤΩΠΟ προάγει έμπρακτα τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό μας, τον πολιτισμό από τον οποίο γεννήθηκε η Δημοκρατία που απολαμβάνουμε σήμερα:

http://www.metopo.org.uk/dt2009003009-vacchae.html


9. Το ΜΕΤΩΠΟ κάνει ουσιαστική και συστηματική διαφώτιση και ενημέρωση τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό:

http://www.metopo.org.uk/dt2009007001-bloodytruth.html

http://www.metopo.org.uk/dt2007007026-deryneia.html

http://www.metopo.org.uk/dt2009007019-syneidhseis02.html

http://www.metopo.org.uk/dt2009004022-karogian.html

http://www.metopo.org.uk/dt2007002007-kasoulidis.html


10. Το ΜΕΤΩΠΟ δεν υποκρίνεται. Οι θέσεις του ΜΕΤΩΠΟΥ είναι καθαρές σαν κρύσταλλο και δεν τις κρύβουμε από κανένα:

http://www.metopo.org.uk/theseis.html

http://www.metopo.org.uk/taftotita.html

http://www.metopo.org.uk/anakoinoseis.html

http://www.metopo.org.uk/arthrografia.html

Ανώνυμος είπε...

Το 1974 μια δράκα φασίστες κρατώντας ελληνικές σημαίες έκαναν το πραξικόπημα και έφεραν τους Τούρκους στην Κύπρο. Με φόντο την ελληνική σημαία κατέστρεψαν τον Κυπριακό Ελληνισμό.

Το 2004 και το 2010 μια δράκα κρυπτοφασίστες, διζωνικοί ρατσιστές, κρατώντας κυπριακές σημαίες συνεργούν με τον πολιτικό αττιλάρχη για νομιμοποίηση του διχοτομικού εγλήματος των φασιστών του 1974. Με φόντο την κυπριακή σημαία καταστρέφουν την Κυπριακή Δημοκρατία, για να αντικαταστήσουν την σημαία της με τα ποικιλόχρωμα πανιά του ιμπεριαλισμού.


Υποκριτές δεν είναι οι ΜΕΤΩΠΙΤΕΣ που ξεμπρόστασιαν τον πολιτικό αττιλάρχη χωρίς τραμπουκισμούς αλλά με σκληρά επιχειρήματα, που διεθνοποιούν το Κυπριακό και που πολιτεύονται αυτόνομα στα πλαίσια της δημοκρατίας που τόσο αίμα χύθηκε για να έχουμε σήμερα.

Υποκριτές είναι αυτοί που κρατώντας κυπριακές σημαίες και ουρλιάζοντας καλόηχα συνθήματα προσπαθούν να αποτελειώσουν το κακούργημα του πραξικοπήματος και της τουρικής εισβολής, διαλύοντας μια για πάντα την Κυπριακή Δημοκρατία, το κράτος που ποτέ δεν αγάπησαν.


Οι φίλοι του Αγώνα ας δουν τι απόψεις επικρατούν από ορισμένους μέσα στην ίδια τους την παράταξη (πχ Γιώργος Ιορδάνου), απόψεις οι οποίες είναι τρισχειρότερες και από τις χειρότερες θέσεις των ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ. Οι φίλοι του Αγώνα ας δουν πως θα βγάζουν σωστό λόγο και πως θα αγωνιστούν και αυτοί, όπως και όλοι οι άλλοι συμφοιτητές μας, στον κοινό αγώνα κατά του ρατσισμού της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας και του φασισμού και της "πνευματικής τρομοκρατίας" που επιβάλλει η παρούσα κυβέρνηση.

Οι φίλοι του Αγώνα, όπως και οι φίλοι της Προοδευτικής, της Πρωτοπορίας και της Αναγέννησης, ας αρχίσουν επιτέλους να ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ με βάση τις δικές τους αρχές, αξίες και ιδέες και να πάψουν να ΕΤΕΡΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ με βάση το ΜΕΤΩΠΟ. Διότι, όπως φαίνεται και με τα τεκμήρια που παρατίθενται πιο πάνω, οι συνεχείς επιθέσεις κατά του ΜΕΤΩΠΟΥ δεν γίνονται στη βάση στοιχείων και ούτε στην βάση της λογικής αλλά με βάση προκαθορισμένες ταμπέλες, ψιθύρους και κτυπήματα κάτω από τη μέση. Είναι λοιπόν φανερό πως αυτό γίνεται όχι με σκοπό την υπεράσπιση της Κύπρου και την αντιμετώπιση της εισβολής και της κατοχής, αλλά με σκοπό την αύξηση των ποσοστών.

Αν θέλετε αγαπητοί φίλοι να αυξήσετε τα ποσοστά σας, αποδείξτε πως είσαστε καλύτεροι μαχητές της ελευθερίας και της δημοκρατίας από το ΜΕΤΩΠΟ. Διότι ο εχθρός σας δεν είναι οι αυτόνομοι δημοκράτες του ΜΕΤΩΠΟΥ, ο εχθρός όλων μας είναι ο τουρκικός στρατός που κατέχει την πατρίδα μας και που θέλει να διαλύσει την Κυπριακή Δημοκρατία, το κράτος μας.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Μετωπίτη γίνεσε γελοίος...μόνο και μόνο που μας είπες ότι έτυχε που βρέθηκε η ενωτική σημαία σε εκδήλωση σας ενώ ξακάθαρα σας βλέπουμε στη φωτογραφία να την αναδεικνύεται και να φωτογραφίζεστε μαζί της, δείχνει ότι δεν βρέθηκε εκεί τυχαία. Και γιατί βάλατε στην ιστοσελίδα σας αυτή τη συγκεκριμένη φωτογραφία με την ενωτική σημαία που "τυχαία" βρέθηκε εκεί.

http://www.metopo.org.uk/dt2007011001-demonstration.html

Το Μέτωπο καταδικάζει τους φασίστες της Χούντας και της ΕΟΚΑ Β αλλά βάζει στεφάνι στον αρχηγό της ΕΟΚΑ Β που συνεργαζόταν με τη Χούντα.

http://www.metopo.org.uk/dt2007004003-eoka.html

Και γιατί μας βάζεις να δούμε τις θέσεις σας. Αφου δεν γράφεται όλη την αλήθεια...αφού ειστε υποκριτές.

Ξέρεις κάτι όμως έχει μια παροιμία που λέει "θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει". Και σεις θέλετε να κρυφτείτε αλλά όπως φαίνεται σας ξέφυγαν αυτές οι φωτογραφίες...δεν πειράζει σβήστε τες να μην έχετε το κάθε λαγονικό αγωνίτη, που έμαθε από το Γιατρό να μοιρίζεται τους φασίστες από μίλια μακρυά, να σας αποκαλύπτει...

Και ξέρε Μετωπίτη ότι και οι Αμερικανοί λένε ότι είναι δημοκράτες. Είναι όμως;;

Φίλε πραγματικά είσαι πολύ συγχισμένος...με έκανες και γέλασα πάντως...