Το βατερλό της πολιτικής του «καλού παιδιού»

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Ντάουνερ: Πολλά καλές οι προτάσεις του συντόφου σου! Άτε πε ΝΑΙ να τελιώνουμε!!!

Οι πολυαναμενόμενες προτάσεις - απαντήσεις (δήθεν) της τουρκοκυπριακής πλευράς στις "γενναίες προσφορές" του "ευέλικτου" Χριστόφια, παραδόθηκαν διά χειρός ... Ντάουνερ! (που πήγε τόση συντροφικότητα;)


Τα "ανταλλάγματα" που περίμενε ο "αριστοτέχνης" Χριστόφιας είναι πλέον στα χέρια της πολιτικής ηγεσίας μας για ... αξιολόγηση!


Έχουμε και λέμε, οι προτάσεις Ταλάτ, όπως δημοσιοποιήθηκαν χθες από όλες σχεδόν τις ελληνοκυπριακές εφημερίδες, έχουν ως εξής:



  1. Η τουρκική πλευρά αποδέχεται τη διασταυρωμένη ψήφο στην εκλογή του προέδρου και του αντιπροέδρου. Οι τουρκοκύπριοι θα ψηφίζουν καθολικά (χωρίς στάθμιση) ελληνοκύπριο υποψήφιο. Σε ό,τι αφορά τους ελληνοκύπριους (που θα ψηφίζουν τουρκοκύπριο υποψήφιο) αρχικά η ψήφος θα υπολογίζεται στο 10% των τουρκοκυπρίων και στη συνέχεια στο 20%. (Ταλάτ: "Τα δικά μας δικά μας και τα δικά σας πάλε δικά μας!")


  2. Αποδέχεται (!) την εκ περιτροπής προεδρία, διαφοροποιεί ωστόσο την προτεινόμενη διάρκεια των θητειών: Προτείνει 3 χρόνια ελληνοκύπριος πρόεδρος και 2 χρόνια τουρκοκύπριος πρόεδρος (αντί 4-2 που πρότεινε ο Χριστόφιας)


  3. Το Υπουργικό Συμβούλιο θα αποτελείται από 7 ελληνοκύπριους και 5 τουρκοκύπριους (δηλαδή πέραν του 41% η τουρκοκυπριακή συμμετοχή).


  4. Σύσταση οργάνου για θέματα ρυθμιστικών Αρχών (όπως ο ανταγωνισμός, οι ασφάλειες, ο έφορος εταιρειών κλπ) του οποίου η σύσταση θα είναι 4 ελληνοκύπριοι και 3 τουρκοκύπριοι (δηλαδή πέραν του 42% η τουρκοκυπριακή συμμετοχή). Για τη λήψη αποφάσεων θα προϋποθέτει δύο ψήφους τουλάχιστον από κάθε κοινότητα.


  5. Το FIR του "τουρκικού" ιδρυτικού (ιδού η παρθενογέννεση) κράτους θα συμπεριλαμβάνει τον εναέριο χώρο του βορρά και το FIR του ελληνοκυπριακού ιδρυτικού κράτους (!). (Ταλάτ: "Σύντροφο Γρουστόφκια και δαμέ τα δικά μας δικά μας και τα δικά σας πάλε δικά μας")

Οι προτάσεις Ταλάτ έχουν το σπέρμα της συνομοσπονδίας και οδηγούν σε λύση δύο κρατών με ένα αμειγώς τουρκικό κράτος (εγγυημένες πλειοψηφίες σε πληθυσμό και περιουσίες και ξεχωριστό FIR) και επικυριαρχία της Άγκυρας στις σημερινές ελεύθερες περιοχές (λόγω των βέτο).


Οι προτάσεις Ταλάτ αποτελούν την ταφόπλακα της ευφάνταστης πολιτικής του "προέδρου λύσης" Χριστόφια!


Οι προτάσεις Ταλάτ αποτελούν το ξεφτίλισμα της ελληνοκυπριακής διαπραγματευτικής ομάδας, υπό τον μέτρ της διπλωματίας και ... overqualified κ. Τουμάζο Τσιελεπή.


Οι προτάσεις Ταλάτ αποτελούν το βατερλό της πολιτικής του "καλού παιδιού" (του "μαννού παιδιού", όπως πολύ ορθώς επεσήμανε, εγκαίρως, ο ακαδημαϊκός κ. Κώστας Μαυρίδης).


Όπως όλοι αντιλαμβάνονται τώρα θα αρχίσει ένα "παζάρι" ("πάρε - δώσε" λέγεται στη γλώσσα της διπλωματίας) μεταξύ των καταστροφικών (αρχικών) θέσεων του κ. Χριστόφια και των τουρκικών θέσεων του Ταλάτ. Και το καίριο ερώτημα που τίθεται: Ποια είναι τα διαπραγματευτικά περιθώρια του Χριστόφια και του overqualified κ. Τσιελεπή;


Η μόνη αξιοπρεπής αντίδραση είναι η απόσυρση των "γενναίων προσφορών" και καταγγελία της Τουρκίας ότι εκφεύγει από τη συμφωνημένη βάση (αλήθεια υπήρξε ποτέ;) των συνομιλιών.



Μόδεστος για το christofias-watch

115 Σχόλια:

Ρήγας είπε...

Μην φοβάστε τίποτε. Έχουμε δυνατή άμυνα. Με Τσελεπή για κόφτη και με Άντρο και Τασάκια στα άκρα, δεν περνά καμοιά επίθεση.

Σοβαρά τώρα:

Τουλάχιστο η Ιστορία θα γράψει ότι μέσα σε μια περίοδο ΞΕΦΤΥΛΑΣ και απόλυτου μηδενισμού, υπήρχαν κάποιοι που αντιστάθηκαν με νύχια και με δόντια.

Βέβαια τα νύχια μας και τα δόντια μας δεν τα έχουμε δείξει ακόμη, επομένως είμαστε πολύ πίσω ακόμα.

Και μετά η ιστορία θα μπει σε καινούργιο κεφάλαιο, όπως συνηθίζει να κάνει η Ιστορία. Και μετά σε άλλο κλπ.

Διότι --σε αντίθεση με άλλους-- εμείς οι Έλληνες δεν μετρούμε την ιστορία με δεκαετίες, αλλά με αιώνες και με χιλιετίες.

Ρ.

Ανώνυμος είπε...

Λιλλήκκα πως παν οι επιχηρήσεις σου με τις ΡΟΖ γραμμές ???(090 ...) ...σίουρα θα χουν μεγαλύτερη επιτυχία από την πολιτική σου καριέρα

...εύχομαι κάποια στιγμή να αναγκαστείς να κάμνεις τη ροζ τηλεφωνήτρια ...

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά οι επιχειρήσεις.

Η μάνα σου βγήκε employee of the month για υπέρμετρο ζήλο τώρα τις γιορτές που είχαμε ευξημένη ζήτηση.

Λιλλήκας

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

Η ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΟΣ ΑΝΕΠΑΡΚΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕ. ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ. Η ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΛΕΙΧΤΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ. ΟΙ ΑΔΕΞΙΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΕΥΕΛΙΧΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ (ΤΟΥΜΑΖΟΣ ΤΟΠΠΟΥΖΟΤΣΕΛΕΠΗΣ, ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ) . Η ΠΟΛΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΩΣΕ-ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΤΟΣ ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ. ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΕΛΙΧΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΛΑΤ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. ΕΧΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΔΕΧΤΕΙ Ο ΕΥΕΛΕΙΧΤΟΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ? ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΟΙ ΑΔΕΞΙΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΣΟΥ ΕΥΕΛΙΧΤΕ.
ΒΕΒΑΙΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΛΑ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΥΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ?

Πλαστήρας είπε...

Δυστυχώς δικαιωθήκαμε πανηγυρικά! Η πολιτική Χριστόφια κατάρρευσε όσο πιο μεγαλόπρεπα μπορούσε. Η κοντοφθαλμοσύνη του και η ανόητη ιδεοληψία ότι θα μπορούσε να τα βρει με το σύντροφο του τον Ταλάτ μας οδήγησε εκεί που διαβλέπαμε όλοι μας. Αγνόησε επιδεικτικά ότι και ο Ταλάτ είναι ακόμα ένα πιόνι της Άγκυρας. Άφησε την Τουρκία να περάσει την αξιολόγηση της εντελώς αλόβητη. Ιδού το αποτέλεσμα!

Ελπίζω ακόμα και τώρα να έχει τη σοφία να αλλάξει ριζικά γραμμή πλεύσης ή τουλάχιστον (αλλά που - δεν τρέφω ψευδαισθήσεις) να παραιτηθεί και να προκηρύξει εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Λιλλήκκα μου μα γιατί θυμώνεσαι???
Λιλλήκκα μου μα είσαι μες τη στράκκα πάλε???

Τι καμνεις τζιαμε ουλλη τη μέρα γιε μου? Κάμνετε μαθήματα "σχολής Μαχητού" με το Νικόλα?

Λιλλήκκα μου θυμήθου βάλε τζιε καμιά κουρούκλα να δίσεις τη κκελλέ σου!!! Τζιαι ο ΡΑΜΠΟΣ έτσι έκαμνε!!!
ΝΑΙ!!!!!!!!
Ου σόρυ που είπα αυτή τη λέξη

Ανώνυμος είπε...

οι περισσότερες εφημερίδες έκαναν την αλήθεια γαργάρα και δεν απεδωσαν σωστά το γεγονός ότι η βιλ... προκύπτει από την πολιτική Χριστόφια και όχι από το γεγονός ότι οι Τούρκοι είναι "κακοί"

Ανώνυμος είπε...

sorry gia ta greeklish...

Kapoioi ta elegan ksekathara:

Πολιτική με χτυπηματάκια στις πλάτες των ξένων ηγετών δεν μπορεί να γίνει, αυτά τα πράγματα μόνο θυμηδία μπορούν να φέρουν και ως αποτέλεσμα έχουν να μην μας παίρνει κανείς στα σοβαρά. Μπορείτε να φανταστείτε τι σημαίνει για μια χώρα να είναι υπό κατοχή με τα μισά της εδάφη να αποτελούν το παράνομο μακρύ χέρι του εισβολέα –που γεωγραφικά είναι δίπλα- και ταυτόχρονα να μη σε παίρνει κανείς στα σοβαρά;"

"Είναι τόσο περίπλοκο το Κυπριακό, είναι τόσα τα παρελκόμενα, είναι τόσο γρήγοροι οι ρυθμοί με τους οποίους εξελίσσεται η διεθνής σκηνή, που όταν ένα τόσο κεφαλαιώδες ζήτημα μετατρέπεται σε «προσωπικό στοίχημα» το ναυάγιο είναι σχεδόν βέβαιο. Ας έχουν υπόψην τους τα κόμματα που εμμένουν στη συνεργασία, πως στο καράβι είναι και οι ίδιοι επιβάτες. Θα πνιγούν, και σωσίβιες λέμβοι δεν υπάρχουν."
Η διακυβέρνηση Παπαδόπουλου ήτο μία διακυβέρνηση Αξιοπρέπειας, Αξιοπιστίας, Αποτελεσματικότητας και Ανθοφορίας. Διακυβέρνηση Ακμής, σε όλα τα επίπεδα. Αν υπάρχουν αντιρρήσεις, προκαλώ να κατατεθούν με νούμερα, δείκτες ανάπτυξης και καταγραφή συγκεκριμένων έργων. Αλλά, αντιρρήσεις πέραν από ποταπές συνθηματολογίες δεν μπορούν να στοιχειοθετηθούν. Δεν υπάρχει πεδίο σύγκρισης"

"
Η Τουρκία ασφαλώς και θέλει λύση. Λένε μερικοί πως η «ΤΔΒΚ» της κοστίζει πολλά χρήματα και για αυτό θέλει να την πετάξει από πάνω της. Αυτό είναι πλάνη και αφέλεια αν δεν είναι ύποπτη σαν προσέγγιση. Η Τουρκία θέλει να ελέγχει πλήρως την Κύπρο η οποία γεωγραφικά βρίσκεται στο μαλακό υπογάστριο της. Κατέχει τη μισή Κύπρο. Ασφαλώς και θέλει «λύση» λοιπόν και αυτό επιδίωξε με το Σχέδιο ΑΝΑΝ –ιδανικό για τα συμφέροντά τους κατά δική τους δημοσιευμένη δήλωση- και αυτό επιδιώκουν τώρα.

Ένα «συνιστών» κρατίδιο στο Βορρά που θα ελέγχει απόλυτα η Άγκυρα και άλλο ένα «συνιστών» κρατίδιο στο Νότο, στο οποίο θα έχει τη…συνδιαχείριση.

Εσείς, εγώ, εμείς, θα είμεθα τότε οι κάτοικοι της Τέως Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η Λύση για την Τουρκία, είναι η κατάΛυση του Κράτους μας.

Και επειδή θα χαρακτηριστώ ως «απορριπτικός» ένα έχω να πω. Έχετε δει καμία έστω ΜΙΑ πίεση προς την Τουρκία; Όταν τη δείτε, πείτε μου και μένα να αναθαρρήσω."

O Faliros Kypriotis sto KOZANI.NET

"

Ανώνυμος είπε...

Λιλλήκα είσαι σπίτι ?
Αφταινει η λάμπα η ζέρο μες το διάδρομο και τρεμοσβήνει!!!

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΙ.ΠΡΟ.ΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσιελεπής overqualified??? :)
Άρεσε μου πολλά!!!!
Πολλα πετυχημένο!!!

χαχαχαχαχααααααα

Ανώνυμος είπε...

Ρε boys σήμερα ήταν "Το βατερλό της Ομόνοιας"!!!!!!!!!!

Προτείνω να κάμετε και μια σχετική ανάρτηση........

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΙ
ΠΡΟ
ΚΑΤ

ΧΡΙ.ΠΡΟ.ΚΑΤ.

ΧΡΙ - ΠΡΟ - ΚΑΤ

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ ότι θα πρέπει πια (μετά από την κατάρρευση των ψευδαισθήσεων του Χριστόφια, βάση των οποίων ζημιώσαμε τα μέγιστα στο Εθνικό μας θέμα) όλοι να αξιώνουν την παραίτησή του. Ο άνθρωπος δεν ξέρει τι του γίνεται. Αν στα δύο χρόνια "κατάφερε" τόσα πολλά, φανταστείτε πόσα ακόμα μπορεί να "πετύχει" στα υπόλοιπα τρία της διακυβέρνησής του. ΜΠΡΡΡΡΡ!!!


Με έλουσε κρύος ιδρώτας μόνο με την σκέψη.

ΕΖΕΚΙΑΣ

ΠΑΟΛΑ είπε...

@ ΕΔΕΚ HB

Σίγουρα το ΦΑΣΙ.Κ.Κ θα πρέπει να συνεργάζεται με το ΑΚΕΛ. Άλλωστε έιναι κοινές και αμετακίνητες οι ρατσιστικές τους θέσεις. Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν οι υβριστές του διαδικτύου, Άνευ Οργίων, Σαρτανάκκας, Αρχιδομούρης κ.ο.κ είναι μέλη του ΑΚΕΛ ή του ΦΑΣΙ.Κ.Κ.

Επιτρέπει άραγε το καταστατικό του ΦΑΣΙ.Κ.Κ τέτοιο πράγμα;

Επίσης ξέρεις που είναι τα γραφεία τους; Μήπως στεγάζονται κι αυτοί στην Εζεκία Παπαιωάννου;

Πλαστήρας είπε...

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΚΜΗ ΕΝΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΑΡΘΡΟ:

Το ΑΚΕΛ έπεσε από τα σύννεφα. Μόνο το ΑΚΕΛ όμως. Όπως ήταν ηλίου φαεινότερο, και εντελώς αναμενόμενο, οι Τούρκοι χωρίς κανένα ενδοιασμό, αφού δεν θα έχουν κανένα κόστος, κατάθεσαν ολοφάνερες πλέον συνομοσπονδιακές θέσεις. Κι όχι μόνο αυτό, μας ζητούν, ούτε λίγο ούτε πολύ, να κάνουμε δεχτούς όλους τους Τούρκους υπηκόους ως μόνιμους κατοίκους στην Κύπρο!!!!!

Αναλυτικά, στο όνομα της ισότητας με τους Έλληνες πολίτες, (πλήρη μέλη της ΕΕ, όπως και οι Κύπριοι), απαιτούν να έχουν πλήρες δικαίωμα διακίνησης, εγκατάστασης, απόκτησης περιουσίας και εργασίας στο νησί!!!!!!!!!! Δηλαδή, εκεί που ο Χριστόφιας διεκδικεί την παραμονή ΜΟΝΟ (!) 50000 εποίκων, οι Τούρκοι του λένε “πριτς!! Όχι μόνο δεν το ξεκουνάει κανείς, αλλά θα ερχόμαστε ΟΣΟΙ θέλουμε, ΌΠΟΤΕ θέλουμε, για εγκατάσταση στην Κκιούπρους”!!!!!!!!!!!

Μάλιστα κυρίες και κύριοι!!!!!!! Εδώ μας οδήγησε η ευφάνταστη, ευελικτή, εμπνευσμένη στρατηγικώς και τακτικώς πολυεπίπεδη δράση του προέδρου μας, κ. Χριστόφια!!!! Και φυσικά, συνεπικούρησε και η εκπληκτική χημεία και ιδεολογική του συνάφεια με τον Ταλάτ, για να μη ξεχνιόμαστε...

Τώρα ο Χριστόφιας τρέχει να χωστεί κάτω από τις φούστες του συμβουλίου αρχηγών (ούτε καν του Εθνικού Συμβουλίου!!!!!!!!!!! Γιατί άραγε;; μήπως επειδή οι Αβέρωφ, Κολοκασίδης, Λυσσαρίδης και Πασπαλίδης δεν θα του χαριστούν, και θα του δώσουν να καταλάβει για τις ΑΣΗΚΩΤΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ που φέρει για την εξέλιξη αυτή;;;;;).

Γιατί ο Πρόεδρος μας φέρει ΑΣΗΚΩΤΕΣ ευθύνες. Γιατί είναι ο πρόεδρος μας που επέμενε να μπει σε συνομιλίες παρ΄όλο που ήταν προφανέστατο ότι δεν υπήρχε κοινή βάση συζήτησης. Ήταν ο Πρόεδρος μας που έγραψε στα υποδήματα του τα παλαιά όλα τα υπόλοιπα κοινοβουλευτικά κόμματα (πλην ΔΗΣ(ΑΚΕΛ)Υ φυσικά), τα οποία επεσήμαναν ότι η προσπάθεια αυτή στηρίζεται στον αέρα και ότι θα οδηγήσει σε αδιέξοδο, που θα το φορτωθεί η δική μας πλευρά!!! Και πριν αλέκτωρα λαλήσαι τρις, δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν...

Ήταν ο πρόεδρος μας που επέμενε στο αγγλικής προέλευσης γελοίο ευφυολόγημα “λύση από του Κυπρίους για τους Κυπρίους”, ενώ κάθε μέρα και ώρα αυτοδιαψεύεται λέγοντας ότι ο Ταλάτ δε μπορεί να τραβήσει μια γραμμή σε μια κόλλα αν δεν πάρει άδεια από την Άγκυρα.

Ήταν ο πρόεδρος μας που προσπαθούσε να μας πείσει ότι υπάρχει κοινό έδαφος για έναρξη συνομιλιών, εφόσον στην ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΑΤΗ συμφωνία της 23ης Μαϊου συμφώνησαν με τον Ταλάτ για ΔΔΟ. Μα ποια ΔΔΟ κ. Πρόεδρε;;; Στα λόγια οι Τούρκοι είναι πρώτοι!!

Πάρε τώρα στα μούτρα την ΔΔΟ που μας υποσχέθηκες!! Τουρκικό βέτο σε όλες τις περιπτώσεις, ξεχωριστό FIR στα κρατίδια, εσωτερική ιθαγένεια, ξεχωριστή διαχείριση φυσικών πόρων, τα κρατίδια να έχουν δικαίωμα να συνάπτουν συμφωνίες με ξένα κράτη: ΙΔΟΥ Η ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ!!! Επειδή την ονομάζουν ομοσπονδία, σημαίνει ότι έτσι είναι;; Αλλά όταν επέμενε ο Τάσσος για ΔΔΟ ΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, λοιδωρούσαν οι ακελικοί και οι νενέκοι...

Επίσης: οι Τούρκοι ζητούν το νέο κράτος να είναι επαναβεβαίωση του συνεταιρισμού, και ότι οι συμφωνίες που συνήψαν τα κρατίδια (δηλαδή οι συμφωνίες που παρανόμως συνήψε το ψευδοκράτος) να αναγνωρίζονται και να συνεχίζονται από το νέο κράτος: ΙΔΟΥ Η ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΕΣΗ.

Και φυσικά το κερασάκι στην τούρτα, η υπογραφή μας δηλαδή ώστε οι ΤΟΥΡΚΟΙ να γίνουν μέλη της ΕΕ χωρίς να είναι η Τουρκία μέλος της: ΙΔΟΥ η νομιμοποίηση και η συνέχιση, δια της υπογραφής μας, του ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ.

Τι έχεις να πεις τώρα πρόεδρε;;; Οι “γενναίες” σου παραχωρήσεις, πού μας οδήγησαν;; Στο χείλος της αβύσσου!!! Και εσύ πας για... εντατικές!!!!!!!!!!!

ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ, ΔΙΑΚΟΨΕ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ε ΟΧΙ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ!! ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!
Αναρτήθηκε από Πραξούλλα στις 9.1.10

ΠΑΟΛΑ είπε...

Πλαστήρα,

εσύ μήπως ξέρεις τη σχέση του ΑΚΕΛ με το ΦΑΣΙ.Κ.Κ;

Οι γνωστοί άγνωστοι ρυπαρογράφοι, Άνευ Οργίων, αρχιδομούρης, Σαρτανάκκας κλπ είναι μόνο μέλη του ΦΑΣΙ.Κ.Κ ή και του ΑΚΕΛ;

Ενδιαφέρομαι ν αμάθω.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας έμεινε καμία εθνική αξιοπρέπεια!

Ο εκτουρκισμός της Κύπρου ξεκίνησε με την εκλογή του...

Ο Θεός να μας φυλάει!

Ρήγας είπε...

Άδεια η πόλη (ιστολόγιο)...

Πού πήγαν όλοι... (οι νενέκοι);

Μέχρι σήμερα όλα τα νενέκια ήταν σαν χαζοχαρούμενες cheerleaders για την διά-λυση που έρχεται. Για την διά-λυση που θα'ρθει.

Και τώρα τί θα γίνουμε χωρίς διά-λυση. Αυτό κι'αν ήταν σίγουρα μια κάποια λύσις.

Δώστε πίσω τα λεφτά στις Αμερικάνικες και Βρεττανικές πρεσβείες και ασχοληθείτε --επιτέλους-- με κάτι άλλο.

Θα έλεγα ποδόσφαιρο, αλλά ...ουπς! Σόρρυ!

Σκάκι ας πούμε; Αλλά αυτό θέλει στρατηγική... ουπς! Σόρρυ!

Εμ... εγώ λέω να μαζεύετε μαντηλάκια ή σπιρτόκουτα. Αφού έτσι κι'αλιώς μόνο για κουμέρες να παίζετε είσαστε καλοί.

Άδεια η πόλη...

Πού πήγαν όλοι...;


Ως σήμερα, τα καλύτερα ανέκδοτα που έχουμε ακούσει:

3. Overqualified Τσιελεπής.

2. Με το ΑΚΕΛ αντίσταση και πάλι.

Αλλά το υπ'αριθμόν ένα ανέκδοτο που έχουμε ακούσει είναι:

1. Λύση από τους Κύπριους για τους Κύπριους.

Και δεν φτάνει που χάθηκε η "λύση από τους Κύπριους για τους Κύπριους", έχασε και η Ομονοιάκκα. Αυτό και αν είναι βάρος ασήκωτο.

Παίκτες (πολιτικοί) μπουρδέλλα -
Βγάλτε την φανέλλα !

Και σας αφήνω με ένα καινούργιο σύνθημα:

Βάλτε στο play-station την Ομοσπονδία -

Για να στριμώξει ο Ευέλικτος μια μέρα την Τουρκία


Ρ.

ΠΑΟΛΑ είπε...

Τόσα πτυχία, τόσα μεταπτυχιακά, τόσα δοκτοράτα που έχει ο Τσελεπής, πως και δεν κατάφερε να κάμψει την Τουρκική αδιαλλαξία;

Πλαστήρας είπε...

@ ΠΑΟΛΑ και ΕΔΕΚ ΗΒ

Μανία που την έχετε ρε παιδιά με το ΦΑΣΙ.Κ.Κ. Σίγουρα οι υποστηρικτές μιας άκρως ρατσιστικής λύσης όπως αυτοί που βρίζουν εδώ μέσα, δεν μπορούν παρά να τους εκφράζει ένα φασιστικό κόμμα.

Τώρα όσον αφορά τις σχέσεις ΑΚΕΛ και ΦΑΣΙ.Κ.Κ δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω στα σίγουρα, αλλά θα πρέπει να υπάρχει κάποια σύνδεση. Αυτό είναι προφανές!

Bobby Sands είπε...

...και μια και νύχτωσε και τα καλά παιδιά ετοιμάζονται να πάνε για ύπνο, οφείλω να αποχαιρετήσω τους νενέκους με μια φιλάνθρωπη ευχή.

μετά τις προτάσεις ταλάτ, του "καλού", "αριστερού", "αρφού" τουρκοτζύπριου, σας εύχομαι "καληνύχτα και καλή τύχη".

μπορείτε να αλλάξετε και χώρα. ή και κρατίδιο άμα θέλετε. Η επανένωση είναι εφικτή.

ούτως ή άλλως χεστήκατε αν η υπηκοότητά σας είναι αυτή ή εκείνη.

παίξατε και χάσατε. δεν τρέχει τίποτα.

εγώ τον Κωστάκη Κωσταντίνου του Πολίτη λυπάμαι, που αύριο - μεθάυριο θα ψάχνει για δουλειά. Κι έχει και οικονομική κρίση πλέον.

Άτιμοι καιροί...

Στο καλό ρε. Μην χάνεστε.

ο Θεός να μας βοηθήσει! είπε...

Το τουρκικό πακέτο
Ο Μεχμέτ Αλί Ταλάτ ουσιαστικά συμπεριφέρεται ως να ήταν… το όνειρο των Ελλήνων της Κύπρου να έχουν Πρόεδρο εκ περιτροπής με εθνικά κριτήρια και η ψήφος τους να σταθμίζεται, εκλέγοντας μόνο σε ένα ποσοστό τα άτομα που θα τους διοικούν για τόσα χρόνια και έτσι θέτει όρους και προϋποθέσεις για να τα αποδεχθεί. Το περιεχόμενο των προτάσεων Ταλάτ αποκάλυψε η τουρκική εφημερίδα Ραντικάλ και το δημοσίευμα δεν διαψεύστηκε από τη δική μας πλευρά. Οι προτάσεις έχουν ως εξής:
· «Στο νέο εταιρικό κράτος, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος θα έχουν δικαίωμα βέτο για τις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου». Επί της ουσίας, αυτό σημαίνει ότι οι Τούρκοι θα έχουν μονίμως δικαίωμα να ακυρώσουν συλλογικές αποφάσεις, παρά τη σαφέστατη αριθμητική τους μειοψηφία. Θα κάνουν, δηλαδή, πάντα κουμάντο, είτε είναι η δική τους σειρά στην προεδρία, είτε όχι.
· «Το FIR του ‘τουρκικού ιδρυτικού κράτους’ θα συμπεριλαμβάνει τον εναέριο χώρο του Βορρά και το FIR του ‘ε/κ ιδρυτικού κράτους’ τον εναέριο χώρο του Νότου». Οι ξεχωριστοί εναέριοι χώροι είναι ίσως η πιο ξεκάθαρη ένδειξη των συνομοσπονδιακών προνοιών που προωθεί ο Ταλάτ, καθώς θέτουν εσωτερικά σύνορα εντός του νησιού, κόβοντας τον ουρανό στα δύο. Επίσης, καθώς τα κρατίδια θα έχουν τη δυνατότητα να εξουσιοδοτούν πτήσεις στον δικό τους εναέριο χώρο, πάει να πει ότι μπορούν να συνάψουν και διμερείς σχέσεις με τρίτα κράτη, γεγονός που «σκοτώνει» τη μία διεθνή προσωπικότητα.
· «Για την προστασία της ισορροπίας Τούρκων-Ελλήνων στο νησί, θα πρέπει και οι Τούρκοι πολίτες να απολαμβάνουν τα δικαιώματα που απολαμβάνουν και οι Έλληνες πολίτες. Οι Τούρκοι πολίτες θα πρέπει να έχουν στο νέο κράτος δικαίωμα ελεύθερης εγκατάστασης, απόκτησης ακινήτων και εργασίας». Πρόκειται, δηλαδή, για τις τέσσερις βασικές ελευθερίες της Ε.Ε. Αυτή η πρόταση ουσιαστικά προνοεί τη μεταχείριση των Τούρκων πολιτών ως Ευρωπαίων πολιτών, χωρίς να έχει επιτευχθεί η ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε. Επίσης προωθεί τη μόνιμη διοχέτευση Τούρκων εξ Ανατολίας στο νέο κράτος και νόμιμη συνέχιση του εποικισμού και της επιδιωκόμενης δημογραφικής αλλαγής, κατ’ αυτόν τον τρόπο.

από σημερινή
ο Θεός να μας βοηθήσει!

Ανώνυμος είπε...

Ρωτατε τον κληριδη γιατι εν έκαμψε την αδιαλλαξια της τουρκίας, ρωτατε επίσης και το παπαδόπουλο junior, κτι θα του πε ο πατέρας τουγια το κάμψιμο που προκάλεσε στην τουρκικη αδιαλλαξία!!

adamastos είπε...

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ.ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΨΕΥΔΕΣΘΗΣΕΙΣ.ΘΕΛΟΥΝ 2 ΚΡΑΤΗ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ.ΑΣ ΜΕΊΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΔΙΕΘΝΩΣ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΙΝΟΥΝ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.
ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑΣ Η ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ.
ΤΙ ΒΡΩΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ...ΤΟΥΡΚΟΣ.
ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ.

Πλαστήρας είπε...

Ναι να κλείσουν τα οδοφράγματα αμέσως, να αφαιρεθούν οι κυπριακές ταυτότητες από τους σφετεριστές των περιουσιών μας και να πάψουν τα υπερπρονόμια, π.χ προτεραιότητα και δωρεάν περίθαλψη, που τους προσφέρει τόσο απλόχερα η ηλίθια κυβέρνηση Χριστόφια.

Ανώνυμος είπε...

Στην συνέντευξη τύπου ο Λεμονής είπε πως δεν μπορεί να πει αυτά που θέλει να πει!

Λογοκρίνουν και τον προπονητή των Κινέζων τωρά; Φοάτε την 'ΟΜΑΔΑ Δ' της Κ.Υ.Π ή την 'ΟΜΑΔΑ Ε' του ΑΚΕΛ; Ιδού η απορια...

Το χειρότερο δεν είναι οι τρεις βαθμοί αλλά το ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε απο μιαν ομάδα που την ελέαν 'ΕΘΝΙΚΟ'.

Ερμόλαε συγνώμη που σε στεναχώρησαμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, η ομάδα του Ιοσίλιου έκαμεν σας σκόνη!

^Αγαθοκλής^

ΧΡΙ.ΠΡΟ.ΚΑΤ. είπε...

ΧΡΙ.ΠΡΟ.ΚΑΤ.

Ταύρος είπε...

Δυστυχώς βλέπουμε πως το έγκλημα που ανέχθηκαν τον Νιόβρη του 74 στις πτήσεις Ακρωτήρι-Λονδίνο οι Εζεκίας-Φάντης με τον λόρδο Κληρίδη, έρχεται σήμερα να δικαιωθεί....

Αυτό που κάνει ο Ταλάτ έιναι να εξευτελίσει την πλευρά μας και το ΑΚΕΛ, όπως εξευτέλισαν οι Άγγλοι το ΑΚΕΛ αναγκάζοντας τους ηγέτες του να απολαμβάνουν blue curacao και μπισκότα digestives σε ναυλωμένη πτήση της ΡΑΦ τον μαύρο και ένοχο Νιόβρη του 74, όταν πήγαιναν Λονδίνο για να πιέσουν τον Μακάριο να πουλήσει την πατρίδα του....

Τότε ευτυχώς ο Εθνάρχης δεν πείστικε από όσα συνομολογήθηκαν μεταξύ Κληρίδη-Ιντέλλιτζενς-ΑΚΕΛ στην βρώμικη εκείνη πτήση, αλλά τώρα πρόεδρος είναι ο Χριστόφιας και όχι ο Εθνάρχης...

Εξ'άλλου, οταν ο εθνάρχης κινδύνευε το ΑΚΕΛ απολάμβανε γλυκό καρυδάκι με την Εοκα Β και έπινε blue curacao με το μεταπραξικόηπμα, τώρα δηλαδή γιατί παραξενευόμαστε που δίνει γλυκό καρυδάκι και στον ταλάτ;;

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΕΛ ΒΗΤΑ
ΞΑΝΑΚΤΥΠΑ

Ανώνυμος είπε...

Α ρε ΧΡΙΠΡΟΚΑΤ, όλα τα έχεις δώσει και σε κοροϊδεύουν τ' αδέλφια σου από πάνω!

Ρεζίλι μας έκανες ΧΡΙΠΡΟΚΑΤ, έκανες "γενναίες προσφορές", και τώρα αυτοί θέλουν και άλλα;

Σε ποιους θα ρίξεις τώρα βρε ΧΡΙΠΡΟΚΑΤ; Στους εθνικιστές; Στους φασίστες; Στο ΑΠΟΕΛ; Στην ΑΕΚ Κιτίου; Στη ΕΟΚΑ; Στο Γρίβα; Στον Τάσσο; Στο Μακάριο; Στον ιμπεριαλισμό;

ΧΡΙΠΡΟΚΑΤ, δεν σε σώζει κανείς από την ξεφτίλα που μόνος σου λούστηκες.

Ρήγας είπε...

Η πιο σωστή κουβέντα που έχω ακούσει, είναι από τον Πλαστήρα:


----------------------------------
Ο/Η Πλαστήρας είπε...

Ναι να κλείσουν τα οδοφράγματα αμέσως, να αφαιρεθούν οι κυπριακές ταυτότητες από τους σφετεριστές των περιουσιών μας και να πάψουν τα υπερπρονόμια, π.χ προτεραιότητα και δωρεάν περίθαλψη, που τους προσφέρει τόσο απλόχερα η ηλίθια κυβέρνηση Χριστόφια.

10 Ιανουαρίου 2010 2:08 π.μ.
----------------------------------


Εκφράζει σε μια μικρή παράγραφο ολόκληρη την Κυπριακή πραγματικότητα και το μέγεθος της ΞΕΦΤΥΛΑΣ μας.

Ρ.

Αξιοπρεπής φτωχός είπε...

Bobby Sands άλλως " εγώ δεν πάω τους πούστηδες"

Ενώ εσύ μιά χαρά εθωρακίστηκες εναντίων της κρίσης κάτω που την σκεπή των εθνικιστών αστών. Το πολλύν πολλύν οι ελιτ εθνικίστριες mothers του English school να γοράσουν καμιάν Loui Viton λλιότερη. Το σουβλούιν τους εννα συνεχίσουν να το τρών κάθε πεμπτη φτάνει συνεχισεις να το μαρινάρεις με μπόλικο ρατσισμό, εθνικισμό τζε αντιτουρκισμό. Τζε προπαντώς να το σερβιρεις με τον σεβασμό τζε το servility που απαιτείτε απέναντι στην άρχουσα τάξη.

Αρλεκίνοι στην αυλή των πλουσίων.

Ανώνυμος είπε...

Η κατάσταση είναι τραγική...αν και είναι η πρώτη φορά που σχολιάζω στο μπλοκ, με αυτά πού βλέπουμε να γίνονται, θα είμαστε η τελευταίοι Έλληνες σε αυτό το νησί. Το ξεπούλημα δεν έχει τέλος. Ο σύντροφος του Προέδρου πραγματικά του έδωσε τα αντίδωρα!!! Οι τούρκοι τα θέλουν ΟΛΑ δικά τους. Δυστυχώς το μόνο που ακούμε από τους πολιτικούς μας(όχι όλους) είναι να κάνουμε υπομονή!!! Η Τουρκία θέλει να μας διώξει μια για πάντα από τον τόπο μας και οι μικροί ηγέτες μας μας λεν υπομονή!!!

Από ότι καταλάβα υπάρχουν και αυτοί που διαφωνούν με το μπλοκ αυτό αλλά σχολιάζουν δυστυχώς με ύβρεις και βομολοχίες και αυτό δείχνει το επίπεδο τους.

Δηλαδή Εθνικιστής είναι αυτός που αγαπά τον τόπο του; Εθνικιστής είναι αυτός που τον διώξαν με την βία οι Τούρκοι από το σπίτι του και το μόνο που ζητά είναι να πάει πίσω; Εθνικιστής είναι αυτός που αγαπά την χώρα του και προσπαθεί να διώξει τον κατακτητή που λεηλάτησε, έσφαξε, κατάστρεψε, βίασε, έκλεψε τον τόπο του; Εθνικιστής είναι αυτός που ζητά να μάθει τι έγινε ο αγνούμενος Πατέρας του; Εθνικιστής είναι αυτός ζητά το Ευρωπαϊκό δίκαιο να εφαρμόζετε στην χώρα που ζει; Εθνικιστής είναι αυτός που δυσανασχετεί να βλέπει να έρχονται οι Τουρκοκύπριοι από τον Βορρά(που ζουν στο σπίτι του)να καρπώνονται όλα τα ωφέλη της Κυπριακής Δημοκρατίας και να μην πληρώνουν ούτε ένα σεντ;...Εθνικιστής είναι αυτός που θέλει λύση χωρίς το δικαίωμα επέμβασης από την Τουρκία στον τόπο του;

Αν αυτά τα θεωρείται Εθνικισμό τότε είμαι Εθνικιστής!!!

Ένας "Εθνικιστής"

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΠΕ Ο ΡΗΓΑΣ:

Εγώ δυστηχώς δεν ήμουν Κύπρο τον περασμένο μήνα να παρευρεθώ στο μνημόσυνο του Παπαδόπουλου.

Ελπίζω όμως σε έναν χρόνο να τα καταφέρω να παρευρεθώ στο μνημόσυνο του Χριστόφια και του Αναστασιάδη.

Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΠΕ Ο ΡΗΓΑΣ:

Εγώ δυστηχώς δεν ήμουν Κύπρο τον περασμένο μήνα να παρευρεθώ στο μνημόσυνο του Παπαδόπουλου.

Ελπίζω όμως σε έναν χρόνο να τα καταφέρω να παρευρεθώ στο μνημόσυνο του Χριστόφια και του Αναστασιάδη.

Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΠΕ Ο ΡΗΓΑΣ:

Εγώ δυστηχώς δεν ήμουν Κύπρο τον περασμένο μήνα να παρευρεθώ στο μνημόσυνο του Παπαδόπουλου.

Ελπίζω όμως σε έναν χρόνο να τα καταφέρω να παρευρεθώ στο μνημόσυνο του Χριστόφια και του Αναστασιάδη.

Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

Εγραψε η επιτροπή για την εμπέδωση της δημοκρατίας (διχοτόμησης):

Τις τελευταίες μέρες, οι αναρτήσεις μας ενόχλησαν. Ως αποτέλεσμα, τα διάφορα ανδρείκελα του Τμήματος "Ε" (Επαγρύπνιση), κάποια άλλα μισθαρνά της Πρεσβείας του Θανάτου καθώς και διάφορα θυμωμένα αρρωστημένα νενέκια, που θέλουν να φταίξουν εμάς και όχι την Τουρκία για την κατοχή, μετέτρεψαν το χώρο των σχολίων μας, σε χώρο ύβρεων και άσχετων σχολίων. Βεβαίως, δεν πτοούμαστε. Συνεχίζουμε δυναμικά, ενάντια στο ξεπούλημα της πατρίδας μας και προβάλλοντας το όραμα για μια πραγματικά ελεύθερη πατρίδα.

Εγραψε ο ΡΗΓΑΣ:

Εγώ δυστηχώς δεν ήμουν Κύπρο τον περασμένο μήνα να παρευρεθώ στο μνημόσυνο του Παπαδόπουλου.

Ελπίζω όμως σε έναν χρόνο να τα καταφέρω να παρευρεθώ στο μνημόσυνο του Χριστόφια και του Αναστασιάδη.


Αυτό πάει να πει συνεχίζει δυναμικά η επιτροπή για την εμπέδωση της διχοτόμησης.

Ανώνυμος είπε...

Το τραγικο με καποιους "Ελληνο"-κυπριους ειναι η απελπισμενη τους προσπαθεια, αφελληνιζομενοι οι ιδιοι,να "αποτουρκισουν" και τους Τουρκοκυπριους σε μια προσπαθεια να τους "συμπαρασυρουν" στην δημιουργια μιας νεας "κοινης" ταυτοτητος.Αλλα εκεινοι (οι Τουρκοκυπριοι) ξερουν πολυ καλα τι ειναι,Τουρκοι δηλαδη πρωτιστως,και σε καμμια περιπτωση δεν αισθανονται την αναγκη να το αλλαξουν...
Και ετσι μενει η τραγικη εικονα των "απο 'δω" να προσπαθουν αυτοκαταργουμενοι σχιζοφρενικα, αυτομαστιγωνομενοι,ευνουχιζομενοι συνειδησιακα και εκλιπαρουντες, να τους πεισουν...
Η τραγικοτητα του, ψυχικα,ηττημενου σε ολο της το λυπηρο "μεγαλειο".....

Ανώνυμος είπε...

Εγραψε ο ΡΗΓΑΣ:

"Εγώ δυστηχώς δεν ήμουν Κύπρο τον περασμένο μήνα να παρευρεθώ στο μνημόσυνο του Παπαδόπουλου.

Ελπίζω όμως σε έναν χρόνο να τα καταφέρω να παρευρεθώ στο μνημόσυνο του Χριστόφια και του Αναστασιάδη."

Παρόμοιας έντασης ήταν το μίσος που επικρατούσε το 1974 και οδήγησε την μισή Κύπρο στα χέρια των Τουρκων.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Παπαδάκη, Χρίστο Κληρίδη και Ερωτικρίτου συμφωνείτε με αυτά που είπε ο Ρηγας;

Εγραψε ο ΡΗΓΑΣ:

"Εγώ δυστηχώς δεν ήμουν Κύπρο τον περασμένο μήνα να παρευρεθώ στο μνημόσυνο του Παπαδόπουλου.

Ελπίζω όμως σε έναν χρόνο να τα καταφέρω να παρευρεθώ στο μνημόσυνο του Χριστόφια και του Αναστασιάδη".

Ανώνυμος είπε...

Κύριε ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ AYTA POY EIPE O RHGAS:

"Εγώ δυστηχώς δεν ήμουν Κύπρο τον περασμένο μήνα να παρευρεθώ στο μνημόσυνο του Παπαδόπουλου.

Ελπίζω όμως σε έναν χρόνο να τα καταφέρω να παρευρεθώ στο μνημόσυνο του Χριστόφια και του Αναστασιάδη."

Αγγελική είπε...

Έλουσε σας ο φόος ρε κοπέλλια! Άμπα τζαι χάσετε την ησυχία σας με τη λύση. Τη ζοούλλα σας που ήταν γραμμένη που το τζαιρό που εγενηθήκατέ. Σαν καλά παπαγαλάκια λέτε οτιδήποτε μάθατε στα σχολεία και ότι σας εμάθαν σε διάφορες παρατάξεις! Τζαι μιλώ για ούλλες αναι3ερέτως τις παρατάξεις. Τζαι επειδή εμάθατε κανένα επίθετο παραπάνω παίζεται τους έξυπνους με λαικισμούς σημαίες, ονόματα γιατί σας λείπουν τα πρότυπα και ο ανθρωπισμός... ακόμα λλίο ο ελληνισμός εν να σας φκεί ποθ τη μμούττη που το πε πε!! Ο έλληνας φιλούθκια μου εν τζινος που φυλάει ούλλες της αξιες μέσα του τζαι κάμνει αυτοκριτική αν αξιωθήκατε ποττέ να δκιαβάσετε Σωκράτη ρε ελληναράδες. Πιάστε την σημαία τζαι πάτε όπως σας εμάθαν! Σε τούτο το κόσμο ζουν τζαι άλλοι εν ήμαστεν ο ομφαλλός της γης! Κανονίστε να μάθατε να ζείτε τζαι με άλλους λαούς γιατί αν είσαστε Έλληνες όπως λέτε τζαι Χριστιανοι Ορθόδοξοι όπως βροντοφωνάζετε πρέπει να δεχτήκε να αγαπάτε ούλλο το κοσμό! Ξυπνάτε γιατί ζείτε στο μικρόκοσμό σας τζιαμε στη ειρωνική ζοούλλα σας, δκιαβαστε καμιά φιλοσοφία του κόσμου να ανοίξει το μάτι σας ή τουλάχιστο δκιαβάστε καλα το χριστιανισμό γιατι ος τζαι τζιαμε ενιξέρετε ήντα που σας γίνετε. Τζαι αίστε τζαι τζινο τον Ρήγα και όχι μόνο να μετρά την ιστορία πέρκει σταματήσει τους πολέμους, τη πείνα τζαι τις κλιματικέσ αλλαγές με ελληνικά νύχια και δόντια. Α ρε να ήξερες..αλλά τζιμάσε! Εσχετε χρόνον κομα... μεν τζυμάστε κόμα.. οι πολλύν όμως φιλούθκια μου.

Σοβαρά όμως με αγάπη
Α.Σ.

Α

Ανώνυμος είπε...

Ο Πολυνείκης επαραιτήθηκε όξα ακόμα???

Είδετε γιατι η ΕΔΕΚ δεν μπορει να φυει που την κυβέρνηση????
αφού εκαμαν το ρουσφέτι χρυσό επάγγελμα μαζί με το ΔΗΚΟ ....αυτοί οι "επαναστάτες" ψευτοπατριώτες της εδεκ....

ΑΤΕ ΓΚΕΤΣΣΣΣΣΣΣΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Λιλλήκκα πως παν οι επιχηρήσεις σου με τις ΡΟΖ γραμμές ???(090 ...) ...σίουρα θα χουν μεγαλύτερη επιτυχία από την πολιτική σου καριέρα

...εύχομαι κάποια στιγμή να αναγκαστείς να κάμνεις τη ροζ τηλεφωνήτρια ...

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Bobby Sands είπε...

"και τώρα τι θα γένουμε χωρίς αρφόν Ταλάτ;
χωρίς συνομιλίες;
χωρίς ευελιξίες;
χωρίς λύση;
αυτή ήταν μια κάποια λύσις...".

Κουράγιο, βαστάτε γερά!

όπως έγραψαν και οι σοφοί Μάγια στο ημερολόγιό τους, στις 21/12/2012, ένας τρομερός σεισμός θα πλήξει την ανατολική μεσόγειο, και η Κύπρος -λόγω της εντονότατης δραστηριότητας των τεκτονικών πλακών που θα απελευθερώσουν ενέργεια ίση με 10 ατομικές βόμβες- θα καρφωθεί στον Σαρωνικό κόλπο, δίπλα στην Σαλαμίνα, ενώ τα σκυλόψαρα θα μασούν αχόρταγα και αδιακρίτως έποικους, αρφούς τουρκοτζύπριους, και νενέκους.

θα σωθούν μονάχα ο κωστακόμπλεξ, ο οποίος θα αποσυρθεί στην Πάτμο για να γράψει την νέα αποκάλυψη,
η Δρακούνα που θα κλαίει τις τσέντες της, και ο idiot mouflon που θα προσληφθεί ως ευνούχος για το χαρέμι του Αλή Ταλάτ Πασά.

Βαστάτε γερά αδέρκια.
Έρχεται το τέλος...

Πλαστήρας είπε...

Επαναλάμβάνω την πρόταση μου:

Να κλείσουν τα οδοφράγματα αμέσως, να αφαιρεθούν οι κυπριακές ταυτότητες από τους σφετεριστές των περιουσιών μας και να πάψουν τα υπερπρονόμια, π.χ προτεραιότητα και δωρεάν περίθαλψη, που τους προσφέρει τόσο απλόχερα η ηλίθια κυβέρνηση Χριστόφια.

Και προσθέτω:

Απεμπλοκή της πλευράς μας από τις συνομιλίες, να τεθεί το Κυπριακό ως πρόβλημα εισβολής και κατοχής, επανελληνοποίηση της Παιδείας μας, ΒΕΤΟ στην Τουρκία όπου μπορούμε, ανασύσταση του Ενιαίου Αμυντικού Δόγματος.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ!

Ειδεμή, να παρατηθεί ο Ευέλικτος...

Ανώνυμος είπε...

Ρε ποντικοί για την αποκατάσταση της μαλακίας στην Κύπρο.Ακόμα εν εκαταλάβετε,ότι ο Χριστόφκιας περιπέζει σας ούλλους;Φάτε,πιείτε,σιέστε,τζιε με φοάστε τίποτε.Η ζωή συνεχίζεται.Λύση εν έσιει.

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΛΑΣΤΗΡΑ

Τα προνομια που έχουν οι Τουρκοκύπριοι για περίθαλψη εν ο Τασσος που τους τα έδωσε.

Τα οδοφράγματα εν ο Τασσος που τα ανοιξε.

Ρήγας είπε...

Χε χε... Γουστάρω πολύ που τα νενέκια όχι μόνο διαβάζουν πολύ προσεκτικά τί γράφουμε, αλλά παίρνουν και σημειώσεις.

Λοιπόν, για να μη λέει και η Α.Σ. ότι δεν με ενδιαφέρουν οι κλιματικές αλλαγές και τις αφήνω πίσω όταν διαβάζω ιστορία, έχω την εξής περιβαλλοντική πρόταση:

Όλα τα νενέκια να μαζευτούν και να αυτοκτονήσουν ομαδικά.

Ρ.

ΧΡΙ.ΠΡΟ.ΚΑΤ. είπε...

ΧΡΙ.ΠΡΟ.ΚΑΤ.

ΧΡΙΠΡΟΚΑΤ

ΧΡΙ - ΠΡΟ - ΚΑΤ

ΧΡΙ,ΠΡΟ,ΚΑΤ

ΧΡΙ_ΠΡΟ_ΚΑΤ

Ανώνυμος είπε...

o καθενας με το πονο του τζιε ο κλαστηρας με το πορτο του.Ενα τα κλεισουμεν τα οδοφραγματα αμαν εν τζινο το προβλημα μας,αλλα αφου εν τοσο απλο το θεμα γιατι ο τασσος ο μεγας εντα εκλεισεν αμαν ηταν προεδρος??

Ρήγας είπε...

>>Τα προνομια που έχουν οι Τουρκοκύπριοι για περίθαλψη εν ο Τασσος που τους τα έδωσε.

Λάθος! Υπήρχαν για πολλά χρόνια πιο πριν.

Ρ.

Πλαστήρας είπε...

Ποιος είπε ότι ο Τάσσος ήταν αλάνθαστος; Το μεγάλο του λάθος ήταν που άφησε το ΑΚΕΛ στον κόρφο του και που μετά το δημοψήφισμα δεν διαολόστειλε τις Διζωνικές κλπ και να θέσει Νέα Πορεία για την Κύπρο.

Δεν είπαμε ότι ο Τάσσος ήταν αλάνθαστος ούτε και είμαστε δικηγόροι κανενός.

Άλλωστε το προνόμιο του Αλαθήτου το έχει το AKEL με τον Ευέλικτο.

Ανώνυμος είπε...

κ. Ρήγα, σχολίασέ μας το αυτό:

"Εγώ δυστηχώς δεν ήμουν Κύπρο τον περασμένο μήνα να παρευρεθώ στο μνημόσυνο του Παπαδόπουλου.

Ελπίζω όμως σε έναν χρόνο να τα καταφέρω να παρευρεθώ στο μνημόσυνο του Χριστόφια και του Αναστασιάδη."

Ανώνυμος είπε...

ο ΧΡΙΠΡΟΚΑΤ τα δίνει όλα

μήπως είναι τυχαίο που τον λένε ΧΡΙΠΡΟΚΑΤ;

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά τι σημαίνει ΧΡΙ.ΠΡΟ.ΚΑΤ ;;;

μήπως

ΧΡΙστόφια
ΠΡΟδότη
ΚΑΤαστροφέα

;;;

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗΣ ΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΡΗΓΑΣ:

"Εγώ δυστηχώς δεν ήμουν Κύπρο τον περασμένο μήνα να παρευρεθώ στο μνημόσυνο του Παπαδόπουλου.

Ελπίζω όμως σε έναν χρόνο να τα καταφέρω να παρευρεθώ στο μνημόσυνο του Χριστόφια και του Αναστασιάδη."

Ρήγας είπε...

Ο Τάσος όταν και εκεί που χρειάστηκε να πει ΟΧΙ, το είπε. Η ιστορία αυτό γράφει.

Το ερώτημα είναι:

Όταν έρθει η ώρα, ο Ευέλικτος τί θα πει; Τι θα γράψει η ιστορία;

Και τώρα που ...τους πήρε παρέα και αυτόν και τον Τασάκια ο προοδευτικός αδελφός από τον βορρά, ΤΙ θα κάνει είτε ο ένας είτε ο άλλος;

Θα ρίξουν το φταίξιμο ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ στον Τάσο Παπαδόπουλο;

Αυτοκτονήστε όσο είναι καιρός. Σώστε και το περιβάλλον και τον Ελληνισμό. Και μην φοβάστε. Δεν πρόκειται να σας κλέψει κανένας.

Εμείς θα ερχόμαστε πάνω από τον τάφο σας και θα προσευχόμαστε να υπάρχει μετά θάνατον ζωή για να ζήσετε αιώνια.


"Efialtes, I hope you live forever."
--Leonidas, in "300"

Ρ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΛΑΣΤΗΡΑ

ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΤΑΣΣΟΣ ΗΤΑΝ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ ?

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗΣ ΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΡΗΓΑΣ:

"Εγώ δυστηχώς δεν ήμουν Κύπρο τον περασμένο μήνα να παρευρεθώ στο μνημόσυνο του Παπαδόπουλου.

Ελπίζω όμως σε έναν χρόνο να τα καταφέρω να παρευρεθώ στο μνημόσυνο του Χριστόφια και του Αναστασιάδη."

ΠΑΟΛΑ είπε...

Όλο και περισσότερο πείθομαι ότι κάποιοι που μπαίνουν εδώ μέσα προβοκατόρικα είναι μέλη του ΦΑΣΙ.Κ.Κ.

Όμως το ζήτημα είναι κατά πόσον είναι και μέλη του ΑΚΕΛ. Γιατί σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μου, ΦΑΣΙ.Κ.Κ και ΑΚΕΛ πρέπει να συνεργάζονται στενά.

(Υ.Γ: ΦΑΣΙ.Κ.Κ. = Φασιστικό Κόμμα Κύπρου)

APXIΔ-ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ είπε...

Καλά,ο Ρήγας εσάλταρε.Αγνοήστε τις περί μνημοσύνου μαλακίες του.Όμως ο Πλαστήρας εν τη αμέτρω ηλιθιότητί του ομολόγησε άθελά του τον τελικό στόχο της Επιτροπής για την Εμπέδωση της Διχοτόμησης. Δηλαδή ανάληψη νέου μακροχρόνιου.Βεβαίως το ότι σε 50 χρόνια τα παιδιά και τα εγγόνια μας δε θα θυμούνται ούτε τα ονόματα των κατεχόμενων χωριών μας ουδόλως τον απασχολεί,αφού αυτός και οι όμοιοί του σε αυτό αποβλέπουν.Δηλαδή διχοτόμηση με ένα αμιγές-όπως νομίζουν-ελληνικό κράτος του νότου.Είναι η επανάληψη του τασσικού 'The praesent situation is the second best solution'. Πλαστήρα, ευχαριστούμε για τα αποκαλυπτήρια.

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗΣ ΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΡΗΓΑΣ:

"Εγώ δυστηχώς δεν ήμουν Κύπρο τον περασμένο μήνα να παρευρεθώ στο μνημόσυνο του Παπαδόπουλου.

Ελπίζω όμως σε έναν χρόνο να τα καταφέρω να παρευρεθώ στο μνημόσυνο του Χριστόφια και του Αναστασιάδη."

APXIΔ-ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ είπε...

Μπήκα πριν λίγη ώρα στο epanenosi.com.Ρε,παιδιά,εντυπωσιάστηκα για το επίπεδο της συζήτησης και των απόψεων που εκτίθενται. Περνώντας από το Βlog σας στο epanenosi.com ένιωσα σαν να περνώ από σκυλάδικο σε όπερα.Σας παρακαλώ ελέγξετε τις βρισιές και τις ανοησίες,έστω και με διαγραφή αναρτήσεων. Εγώ υπόσχομαι ότι δε θα ξαναβωμολοχήσω,εκτός κι αν εξυβρισθώ.

Ανώνυμος είπε...

διαγράφουν τα, εσιετε παράπονο
εν τα διαγράφουν, πάλε έσιετε παράπονο

για το μόνο πράμα που εν έσιετε παράπονο εν άμα κρούζουν τις σημαίες των πεθαμένων

Ανώνυμος είπε...

Μετά τα γνωστά γεγονότα ιεροσυλίας στον τάφο του τέως προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου, άγνωστοι προέβησαν γύρω στις 6 μ.μ. σε κλοπή των σημαιών από τον τάφο του Σπύρου Κυπριανού, πρώην προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

http://www.kathimerini.com.cy

Πλαστήρας είπε...

Αρχιδ-επίσκοπε δύσκολο να μην βωμολοχήσεις. Δεν θα' σαι εσύ. Άλλαξε το όνομα σου πρώτα και βλέπουμε.

@ ΠΑΟΛΑ

Κοπέλα μου έχεις 100% δίκαιο. Αυτοί οι τύποι που βρίζουν εδώ μέσα είναι μέλη του ΦΑΣΙ.Κ.Κ. Δεν εξηγείται αλλιώς η στάση τους.

Ρήγας είπε...

Χριστόφια,

Μάζεψε τα κοπρόσκυλλα σου πίσω στο μαντρί πριν να είναι αργά, διότι όταν η ΔΡΑΣΗ φέρει την ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, θα ψάχνεις το λάθος.

Ρ.

Ανώνυμος είπε...

Ρήγα πολυ νευρικός και απειλιτικός έγινες παιδί μου!!!

Κόψε λίγο τις παλλινδρομικές μαλάξεις στο όργανο σου και άσε βγές λίγο έξω να αναπνεύσεις καθαρό αέρα!!

Στην έχει δώσει πολύ βαρια η αποκλειστική ενασχόληση με αυτό το κωλομπλόκ σας.

Η πραγματική ζωή έχει 3 διαστασεις όχι 2 όπως το μαραφετι την οθόνη που βλέπεις συνεχώς και αυνανίζεσαι, μαλάκυνση έχεις πάθει!!

Δες κάνα ψυχολόγο όσο είναι ακομα νωρίς

Πλαστήρας είπε...

Αρχιδομούρη

αν σου αρέσει η όπερα να πηγαίνεις όπερα. Εμείς είμαστε λαικοί τύποι, παιδιά του λαού και γουστάρουμε ρεμπέτικο.

Άν δεν αντέχετε την κριτική και πολύ περισσότερο στη σατιρική μορφή της δικό σας πρόβλημα. Αυτό άλλοστε είναι χαρακτηριστικό των ολοκληρωτικών καθεστώτων.

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗΣ ΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΡΗΓΑΣ:

"Εγώ δυστηχώς δεν ήμουν Κύπρο τον περασμένο μήνα να παρευρεθώ στο μνημόσυνο του Παπαδόπουλου.

Ελπίζω όμως σε έναν χρόνο να τα καταφέρω να παρευρεθώ στο μνημόσυνο του Χριστόφια και του Αναστασιάδη."

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Πλαστήρας είπε...

Ναι να κλείσουν τα οδοφράγματα αμέσως, να αφαιρεθούν οι κυπριακές ταυτότητες από τους σφετεριστές των περιουσιών μας και να πάψουν τα υπερπρονόμια, π.χ προτεραιότητα και δωρεάν περίθαλψη, που τους προσφέρει τόσο απλόχερα η ηλίθια κυβέρνηση Χριστόφια.
RE PPEZEVENGIES TOUTA EDSEN TOUS TA O PAPADOPOULLOS TO 2003 MOLIS ANIKSAN TA SINORA. TOTE OMOS TA KANETE GARGARA.
PPEZEVANGIES

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το μπλοκ πρέπει να ονομαστεί ΧΑΒΟΥΖΑ.
Δεν υπάρχει χειρότερο στον κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

"Εγώ δυστηχώς δεν ήμουν Κύπρο τον περασμένο μήνα να παρευρεθώ στο μνημόσυνο του Παπαδόπουλου.

Ελπίζω όμως σε έναν χρόνο να τα καταφέρω να παρευρεθώ στο μνημόσυνο του Χριστόφια και του Αναστασιάδη."

Μπράβο κύριε Ερωτοκρίτου για το επίπεδο του μπλοκ που γράφεις κι εσύ, όπως ομολόγησες ο ίδιος στη βουλή αδιάντροπα. Το έκανες την τελευταία ημέρα συζήτησης των προϋπολογισμών και ακόμα δεν έκανες κάποια δήλωση να διαχωρήσεις τη θέση σου από τα ελεεινά δημοσιεύματα.
Μπράβο και εις ανώτερα!
Αργά ή γρήγορα θα ξαναζητήσεις την ψήφο μου. Σε ψήφησα, με πούλησες!
Ντροπή σου.

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά, λέτε το ΧΡΙΠΡΟΚΑΤ να σημαίνει

ΧΡΙστόφια
ΠΡΟπονημένε
ΚΑΤαδιώκτη;

ΠΑΟΛΑ είπε...

Ρε παιδιά

τόση μόρφωση ο Τσελεπής, γιατί δεν κατάφερε να κάμψει την Τούρκικη αδιαλλαξία;

Ανώνυμος είπε...

Τυράκι τυράκι να φάει το ποντικάκι...γιαμ γιαμ

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΧΟΤΟΜΙΣΗ - WATCH: Παρατηρητήριο για την εμπέδωση της ΔΙΧΟΤΟΜΙΣΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα και πάντα:
Α Κ Ε Λ Α Κ Ε Λ Α Κ Ε Λ

Για να μιαλύν' η πούζα σας ρε κωλόπαιδα.

Τζιαί να ξέρετε τζιαι κάτι άλλο. Την επόμενη φορά, αν δεν εν ο Χριστόφιας, εν ναν ο Κασουλίδης ή ο Αναστασιάδης. Εν να μιαλύνει τζι' άλλον η πούζα σας ρε κωλόπαιδα.

Δικός σας εν θα ξαναφκεί ποττέ του.

Κωλόπαιδα.

Ανώνυμος είπε...

Ου ου ου ου ου εν τουμάνιν δαμέσα δά. Ίντα βρώμος εν τούτος σιόρ! Βάλε λλίον ασβέστη ρε Ρήγα, εσέναν που σου περνά!

Ανώνυμος είπε...

Αντιλαμβάνεστε ότι το επίπεδο του μπλογκ δεν το καθορίζουν οι κόμεντατορς του αλλά οι συντάκτες του δεν είναι;

Ανώνυμος είπε...

κόμεντατορς;

Δηλαδή;

Ανώνυμος είπε...

Κομεντατορς πρέπει να αναφέρεται σε αυτούς που κάνουν σχόλια

ΠΑΟΛΑ είπε...

Πάει η λύση, πάει και η επανένωση. Άνθρακες ο θησαυρός. Η χημεία του Ευέλικτου με το καρντάσι του, τον Ταλαττίλα δεν δούλεψε. Τόση επαναπροσέγγιση πήγε άδικα!

Τί κρίμα!

Ανώνυμος είπε...

Για να καταλάβω καλά τώρα έχω απέναντι μου τον Ερωτοκρίτου;

Ρήγας είπε...

Χε... Αν δεν το έχετε προσέξει:

** Από την μια τα ακελάκια μας απειλούν ότι ο επόμενος πρόεδρος θάναι ...του ΔΗΣΥ!

** Και από την άλλη οι τασάκηδες μας απειλούν ότι ...έχουμε τον χριστόφια για άλλα 2-3 χρόνια και επομένως πρέπει να σκάσουμε.

Τελικά ποιά είναι τα ακελάκια και ποιά είναι τα τασάκια, είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις.

Να κάνετε ένα κόμμα (ΔΗΣΑΚΕΛ) και να βάλετε και πρόεδρο τον προοδευτικό αδελφό σας Ταλάτ, διότι όπως πάμε με τα κατορθώματα του ευέλικτου αυτός θάναι ο επόμενος μας πρόεδρος.

Κατά τα άλλα σας φταίει το ιστολόγιο, ο Ρήγας, ο Ρίκος Ερωτοκρίτου, ο Φτωχόπουλος, ο Λιλλήκας, ο Πλαστήρας, ο Αρχιεπίσκοπος...

Για τους εξωγήινους έμεινε να μας πείτε.

Άντε νενέκια στην Αφρική, ίσως κάποια φυλή ανθρωποφάγων έχει την ομοσπονδία που ονειρεύεστε για να ζήσετε.

Διότι στην ΚΥΠΡΟ, μόνο στα υγρά σας όνειρα.

Εκτός και αν κυκλοφορήσει στο playstation.

Κυκλοφόρησε στο playstation;


Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος ΙΙ .... εεεε, Ρήγας ήθελα να πω.
--

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα και πάντα:
Α Κ Ε Λ - Α Κ Ε Λ - Α Κ Ε Λ

Ρήγας είπε...

Βάλτε τις προτάσεις Ταλάτ στο replay μπας και τις καταλάβει και ο overqualified διότι μου φαίνεται ότι ούτε καν την πορεία της μπάλας προς τα δίκτυα δεν πρόφτασε να δει.

Α ρε Τουμάζο υπερδύναμη !

Τουμάζος Τσιελεπής:
Ο Τσουπής της πολιτικής.



Ρ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΜΑ - ΤΙΜΗ - ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΑΙΜΑ - ΤΙΜΗ - ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΑΙΜΑ - ΤΙΜΗ - ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΑΙΜΑ - ΤΙΜΗ - ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΑΙΜΑ - ΤΙΜΗ - ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΑΙΜΑ - ΤΙΜΗ - ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΑΙΜΑ - ΤΙΜΗ - ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΑΙΜΑ - ΤΙΜΗ - ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΑΙΜΑ - ΤΙΜΗ - ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Σκατά να φας μαλάκα.

Αντάν τζιαί σείραν θκιό κάτω οι Τούρτζιοι εφακκούσαν τα πόθκια σας στον κώλον σας μαλάκες.
Αλλά παλληκάρκα είσαστεν μόνον στην ποδά μερκάν!

Ανώνυμος είπε...

Ρίκκο μεν προσπαθεις να γράψεις όπως τον τουρκοκύπριο, εν σου παιρνά.

Βάλε κανενα τραγουδι μες το facebook και παιξε με καμιά κορούδα, ποτζιηνα που σου παιρνουν καλύτερα !!!

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΜΑ - ΤΙΜΗ - ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΑΙΜΑ - ΤΙΜΗ - ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΑΙΜΑ - ΤΙΜΗ - ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΑΙΜΑ - ΤΙΜΗ - ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΑΙΜΑ - ΤΙΜΗ - ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΑΙΜΑ - ΤΙΜΗ - ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΑΙΜΑ - ΤΙΜΗ - ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΑΙΜΑ - ΤΙΜΗ - ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΑΙΜΑ - ΤΙΜΗ - ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΑΔΕ ΕΦΗ Ο ΠΟΝΤΙΚΟΣ:

"Εγώ δυστηχώς δεν ήμουν Κύπρο τον περασμένο μήνα να παρευρεθώ στο μνημόσυνο του Παπαδόπουλου.

Ελπίζω όμως σε έναν χρόνο να τα καταφέρω να παρευρεθώ στο μνημόσυνο του Χριστόφια και του Αναστασιάδη."

Οδυσσεύς είπε...

Παιδιά μην παρασύρεστε, μην πιστεύετε, μην εκνευρίζεστε, μην φανατίζεστε, μην επιτίθεστε, μην ασχημονείτε.

Σκεφτείτε μόνο για μια στιμή. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.

Κι' αν αυτό το μπλοκ είναι Τουρκικός δάκτυλος για να μας διχάσει;
Κι'αν η βεβήλωση του τάφου;
Κι'αν οι σημαίες;

Ε ε ε ε ;
Τα κατάφεραν ναι ή όχι;

Ανώνυμος είπε...

Ενας πραγματικος Ελληνας θα αντιμετωπιζε τους αντιπαλους του με πολιτικα επιχειρήματα και οχι με ευχες να πεθανουν

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ:

" Θέλω να υπενθυμίσω ότι ήμουν εξ αυτών που βοήθησαν στην εκλογή του Δημήτρη Χριστόφια"

Ανώνυμος είπε...

Μην ανησυχείς φίλε Οδυσσεύς (23:30), υπάρχουν "'Ελληναράδες" πιο ζημιογώνοι από Τούρκους ...άλλωστε έχουν βάλει συνεντεύξεις από πολύ γνωστά πολιτικά (εννοείται άκρως απορριπτικά) πρόσωπα και δημοσιογράφους, όπως είναι ο Λάζαρος Μαύρος δημοσιογράφος (της πεντάρας),
Παπαδάκης (εδεκ),και εξαγγέλλουν συνέντευξη Χρίστου Κληρίδη.... και αλλους

Πάντως εξ οσων γνωρίζω οι συνεντεύξεις είναι διαδικασία υποβολής ερώτησης από κάποιο πρόσωπο προς το συνεντευξιαζόμενο πρόσωπο. Πάντως κανενας δεν βγηκε δημόσια να πει ότι "χρησιμοποίησαν" παρα τη θέληση του το όνομα του από το christofias watch.

Φίλε μην ανησυχείς. Έχει ΒΟΥΛΑ και μάλιστα ισχυρή βούλα το συγκεκριμένο blog με πρόσωπα κυρίως από την εδεκ,δηκο,ευρωκο και αρχιεπισκοπη ....

Έχουν όμως μάσκες ολόχρονα, γιατί δεν έχουν ΚΟΤΣΙΑ και γιατι ούτε για τα καρναβάλια δεν αξίζουν αυτές οι κουταμαρες που μας πλασάρουν!!!

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΑΥΤΟ...μη μασας!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι υποχωρήσεις του ΧΡΙΠΡΟΚΑΤ μας έφεραν δύο ξεχωριστά FIR, και μας έφεραν επιπλέον εποικισμό και των ελεύθερων περιοχών.

Τελικά δεν τον ονομάζουν ΧΡΙΠΡΟΚΑΤ τυχαία τον ΧΡΙΠΡΟΚΑΤ.

Πλαστήρας είπε...

Αφού τα ευελικτόπουλα δεν εννοούν να κατανοήσουν ότι με τις προτάσεις Ταλάτ τινάχτηκε στον αέρα σαν πύργος από τραπουλόχαρτα, η μέχρι τώρα ακολουθούμενη, Ευέλικτη, πολιτική.

Ατού ο Γαβρήλης: Επαναπροσέγγιση, Διζωνική, περιστεράκια στην γραμμή κατάπαυσης του πυρός, πλατφόρμες, αδελφοσύνες με τους Τούρκους, οδοφράγματα που δεν ανοίγουν, και δε συμμαζεύεται.

Τί να πει κανείς;

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ είπε...

Πλαστήρα,αν η αφαίρεση του Δ σε ικανοποιεί και θα συμβάλει στην κοσμιότητα του Βlog το αφαιρώ ευχαρίστως.Πιστεύω ότι οι συνθήκες κόσμιου διαλόγου δε σας ευνοούν,γιατί ο φανατισμός δεν αντέχει τους ήπιους τόνους.

Ανώνυμος είπε...

Αρχιομούρη (έφυγα και εγώ το Δ)

Πως σχολιάζεις το γεγονός πως η πολιτική ΑΚΕΛ μας έφερε χειρότερες προτάσεις από πλευράς Ταλάτ;

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ είπε...

'Οπως ακριβώς η πολιτική Τάσσου έφερε χειρότερες προτάσεις[Ανάν 5] διαδεχόμενη την πολιτική Κληρίδη.Καληνύκτα κι αύριο πάλι.

Οδυσσεύς είπε...

Φίλε μου 11.51,
Πάνω στον Οτσιαλάν βρέθηκε το διαβατήριο του Λάζαρου Μαύρου με αφαιρεμένη τη φωτογραφία και στη θέση της τη φωτογραφία του Οτσιαλάν. Έτσι κυκλοφορούσε μέχρι που τον πιάσανε.

Ο Λάζαρος Μαύρος όμως ούτε σε δικαστήρια σύρθηκε, ούτε από τους Τούρκους κυνηγήθηκε κλπ.

Το μόνο που έγινε ήταν μετά από αυτό τον θεατρινισμό κατ' εμέ, να γίνει ο Λάζαρος Μαύρος ο υπεράνω υποψίας πρώτος Τουρκοφάγος τάχα μέσα στον Ελληνισμό! Και το μόνο που κάνει είναι να διχάζει τον λαό μας συνέχεια-συνέχεια μέχρι αηδίας.

Λες να . . . . . ;

μάθημα Γεωγραφίας είπε...

Bobby,

οι φαντασιώσεις ότι γεωγραφικά η Κύπρος εν κολλημένη πας στην Ελλάδα προέρκουντε που τζείνο το χάρτη κολάζ με την Κύπρο δίπλα που την Κρήτη. Ούλλοι εμεγαλώσαμε με τούτο ψέμα μα κάποιοι εμάθαν τελικά την πραγματικότητα. Η Κύπρος εν νησί της ανατολικής Μεσογείου. Τζε οι νούσιμοι εθωρούσαν ότι η Τουρκία φένετε που την Τζερύνια με γυμνό μάτι.

Φαντάζουμε άμαν προτείνει ο υπουργός να διδάσκετε η πραγματική γεωγραφία, που γεωγράφους τζε όι φιλόσοφους, εννά βάλετε πάλε, Βαρνάβας Κουλάς τζε Ένωση την γνωστή κασέττα με τους προδότες.

Φτωχέ μου πούλλε,
άμαν ένας έσει παράκρουση, η επιδώξη να αλάξει η γεωγραφία για να τερκάσει με τον φανταστικό του κόσμο, εν μέρος της παθογένειας

ΈΞΥΠΝΟΣ είπε...

είστε ένα μάτσο βλάκες.

Πλαστήρας είπε...

Αρχιεπίσκοπε (με ή χωρίς Δ)

Αφού το Σχέδιο Ανάν 5, κατά πως λέγεις δεν ήταν καλό, γιατί ξεσκίστηκες να περάσει;

Ή μήπως ήσουν του ΟΧΙ;

Όνειρα Γλυκά και απονήρευτα.

Οδυσσεύς είπε...

Εξ άλλου φίλε μου 11.51,
Κάτι Παπαδάκηδες Κληρίδηδες κλπ, δεύτερης επιλογής πολιτικούς δηλαδή, μπορεί να μην είναι μέρος του Τουρκικού δακτύλου αλοίμονο, αλλά μάλλον είναι απ' αυτούς που έφαγαν ήδη τη φόλλα του. Έχουν ήδη δηλητηριαστεί ιδεολογικά και με τη δράση τους άθελα τους, παίζουν ακριβώς το παιχνίδι που τους προόριζε η φόλλα.
Δύσκολο να το πιστέψουμε αλήθεια! Θεωρώ ακόμη πιο δύσκολο να καταλάβω το γιατί θέλουν τόσο πολύ να βλάψουν τον ήδη αιμόφυρτο Κυπριακό λαό.
Γιατί τον διχάζουν και τον βλάπτουν. Είναι ολοφάνερο αυτό.

Ανώνυμος είπε...

τουτοι ενεχουν ιδεα που ιστορια,σιγα να μεν ηξεραν τζιε που γεωγραφια.
Μονο να συρνουν ασβεστες τζιε να ξεπορτιζουν ακταπαυστα.

Ανώνυμος είπε...

ο ΧΡΙΠΡΟΚΑΤ βέβαια ούτε από ιστορία ξέρει, ούτε από γεωγραφία, ούτε από πολιτική

αν ήξερε ο Ταλάτ δεν θα μας έφερνε τέτοιες αντιπροτάσεις

τυχαία τον ονομάζουν ΧΡΙΠΡΟΚΑΤ; δεν νομιζω

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΙΠΡΟΚΑΤ ονομαζεις τον εσυ τζιε κατι αλλα φασιστακια,ουτε να πεις τζινο που θελεις πουττεφκεις τζιε χωνεσε πισω που γελοιες συντομογραφιες,"XΡIΠPOKAT" ημισιμου,ετσι ηλιθιοτηταν μονο μετα που αλλεπαληλες ταλαντωσεις του μοριου σου πρεπει να σου ηρτεν.Περκει να νομιζεις οτι εκαμες τζιε μεγαλην ανακαλυψη με τη μαλακια σου.

Ανώνυμος είπε...

Α τζιε αν το ξαναγραψεις αλλα καμια εκατοστη φορες(κοντεφκεις) το ΧΡΙΠΡΟΚΑΤ εννα σου δωκουν βραβειο καλυτερου μουτσιοπαιχτη στα βραβεια του christofias watch

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ είπε...

ΠΛΑΣΤΗΡΑ,ψήφισα ΝΑΙ στο δημοψήφισμα,όχι γιατί το σχέδιο Ανάν ήταν καλύτερο από το ουτοπικό που οπτασιάζεστε ως λύση,αλλά γιατί ήταν σίγουρα πιο καλό από τη διχοτόμηση, την οποία-ασυνείδητα ή ενσυνείδητα-οι περί τον αρχιεπίσκοπον κύκλοι προωθείτε.

Πλαστήρας είπε...

Αρχιεπίσκοπε

χώνεψε το ότι δε θέλουμε τη διχοτόμηση. Αλλά ακόμα κι αν την επιδιώκαμε δε θα την δέχονταν οι Τούρκοι. Γιατί να αρκεστούν στην μισή Κύπρο αφού εσείς με τα Αμερικανοβρετανοτουρκικής εμπνεύσεως σχέδια σας τους την προσφέρετε ολόκληρη;

Αν δεν μπορείς να χωνέψεις το πιο πάνω πιες καμμιά αφρόζα.

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ είπε...

Άρα ο Έρογλου που μόλις χθες εισηγήυηκε λύση συμφωνημένης διχοτόμησης-όπως καιο Αρχιεπίσκοπος- δεν είναι Τούρκος.