Οι διακρίσεις της Ελ. Θεοχάρους και το «μπουρδέλο» του Yeni-Πουλίτης

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Ο "δημοσιογράφος" του Yeni-Πουλίτης Λ. Χαραλάμπους εν δράσει

Δεν μπορεί να μείνει κανείς απαθής για το επίπεδο της δημοσιογραφίας που μας παρουσιάζει καθημερινά η ελληνόφωνη τουρκική εφημερίδα Yeni-Πουλίτης.

Το τελευταίο διάστημα η εν λόγω εφημερίδα είναι σε οίστρο!


Ο μηχανισμός λάσπης κατά του Τάσσου Παπαδόπουλου δεν έχει όρια

Σχετικά με τη κλοπή της σορού του Τάσσου μας είπε: (α) ότι την σχεδίασε ο ίδιος πριν πεθάνει (!), (β) ότι διαπράχτηκε από την οικογένεια του Παπαδόπουλου, (γ) ότι η κ. Φωτεινή Παπαδοπούλου πήγε στην Ελβετία γ
ια να διαπραγματευτεί τα λύτρα για την επιστροφή της σορού και (δ) ότι, τάχατες, η οικογένεια του Παπαδόπουλου απευθύνθηκε στον … Γιούρι Γκέλερ για την ανεύρεση του λειψάνου!


Η Ελένη Θεοχάρους ταυτίστηκε με τη συντρηπτική πλειοψηφία του ΔΗΣΥ και αυτό ενοχλεί...


Όμως, από το μένος του Yeni-Πουλίτη προς όλους όσους συνέβαλαν στο ηρωικό ΟΧΙ του 76% των ελλήνων της Κύπρου τον Απρίλη του 2004, δεν ξέφυγε ούτε η ευρωβουλευτίνα του ΔΗΣΥ κ. Ελένη Θεοχάρους. Διαβάσαμε, προσφάτως, ένα χυδαιότατο άρθρο στην εφημερίδα Yeni-Πουλίτης, του Λουκά Χαραλάμπους, με τίτλο «Στο Ζάλογγο και στο χαρέμι», με το οποίο ο εν λόγω δημοσιογράφος καθυβρίζει την Ελένη Θεοχάρους με αφορμή συνέντευξη της τελευταίας στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» (27/12/2009).

Η Επιτροπή Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας υπάρχει;


Πιο συγκεκριμένα ο «κύριος» Χαραλάμπους ενοχλήθηκε από την τοποθέτηση της ευρωβουλευτίνας ότι: «αν εξαρτιόταν από το «ναι» το δικό μου να εφαρμοστεί το συγκεκριμένο σχέδιο, θα προτιμούσα να αυτοκτονήσω».

Ο εντεταλμένος «κύριος» Χαραλάμπους σχολιάζει την ανωτέρω τοποθέτηση ως εξής: «Το πιο αποκρουστικό παράδειγμα είναι η Ελένη Θεοχάρους. Ένας πολιτικός «τσιγγάνος» που, χωρίς να έχει καμιά σχέση με την ιστορία και την πολιτική ιδεολογία του ΔΗΣΥ…»

Και συνεχίζει ο «ξυμαρισμένος» δημοσιογράφος: «Στην πιο κρίσιμη στιγμή της ιστορίας του Κυπριακού, στο δημοψήφισμα του 2004, η Θεοχάρους μαζί με άλλους βουλευτές του κόμματος, όχι μόνο δεν πειθάρχησε στην απόφαση του συνεδρίου του, αλλά συντάχθηκε μαζί με τον Τάσσο Παπαδόπουλο εναντίον της λύσης, για να μην κινδυνεύσει να χάσει τη βουλευτική της έδρα. Φυσικά δεν είχε το θάρρος να αποχωρήσει από το κόμμα. Αλλά και ο κ. Αναστασιάδης διέπραξε το δεύτερο ασυγχώτητο σφάλμα να μην την εκδιώξει μαζί με τους άλλους βουλευτές που είχαν επιδείξει την ίδια αντικομματική συμπεριφορά…»

Όμως δεν μας είπε ο «λεβέντης» αυτός γιατί δεν απαιτεί το ίδιο για τους αξιωματούχους του ΑΚΕΛ, που δεν ακολούθησαν τη «γραμμή» του κόμματός τους κατά το δημοψήφισμα. (Ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία του κομμουνιστικού κόμματος της Κύπρου, που μέλη του διαφώνησαν δημοσίως και ΔΕΝ διεγράφησαν!)

Στην ξεκάθαρη τοποθέτηση της κ. Θεοχάρους στη συνέντευξή της στον «Φιλελεύθερο» ότι: «προτιμά το Ζάλογγο παρά το χαρέμι του Αλί Πασά», αρνούμενη να προσυπογράψει λύση τύπου Ανάν, ο «σαλίγκαρος» αυτός «δημοσιογράφος» σχολιάζει: «Θα ήθελα να την καθησυχάσω πως τέτοια τύχη, ειδικά η ίδια, δεν θα μπορούσε να έχει... Για ευνόητους λοιπόν λόγους, η κυρία Θεοχάρους αποκλείεται να πατούσε το πόδι της στο χαρέμι. Το πολύ να την έπαιρναν ως καθαρίστρια στα διαμερίσματα των ευνούχων που είναι δίπλα.»

Το σχόλιο αυτό του «γελοίου υποκειμένου», ονόματι Χαραλάμπους, παραβιάζει τον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας και καλούμε την αρμόδια επιτροπή να παρέμβει άμεσα.


Προς απάντηση του αμετανόητου ανανιστή «δημοσιογράφου» παραθέτουμε μερικές από τις διακρίσεις (διεθνείς και εγχώριες) της κ. Θεοχάρους:

Χρυσό Μετάλλιο Τιμής - Ναγκόρνο Καραμπάχ (1994 και 1996).

Παν-βαλκανικό Βραβείο Ιδρύματος Βαρδινογιάννη

Χρυσό Μετάλλιο Δημοκριτείου Πανεπιστημίου

Ονομασία οδού με το όνομα της Ελένης Θεοχάρους στη Βοσνία
Βραβείο Paul Harris

Βραβείο Margaret Goldwin

Πρώτο Κρατικό Βραβείο Ποιήσεως, Κύπρος (1991 και 2000)


Μόδεστος για το christofias-watch

54 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είστε άδικοι!!!

Δηλαδή θέλετε να μας πείτε ότι το πρωτοπαλλίκαρο του Αναστασιαδη, ο Στυλιανίδης δεν έχει τις διακρίσεις της Ελένης Θεοχάρους;;;

Ανώνυμος είπε...

Ο Λουκάς Χαραλάμπους είναι ένα σαθρό υποκείμενο που βρήκε 10 κόλακες αναγνώστες και νομίζει ότι απευθύνεται σε 10 εκατομύρια.

arxiepiskopos είπε...

Ο Λάζαρος Μαύρος στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια αποκαλείται Λάζαρος ΚΙΤΡΙΝΟΣ.

marianna είπε...

Το άρθρο του Πολίτη είναι ότι πιο εμετικό και σεξιστικό έχω διαβάσει στην Κύπρο για γυναίκα πολιτκό.Αυτο σίγουρά δεν είναι δημοσιογραφία!

Ανεξάρτητα πάντως απο πολιτικές απόψεις , αυτη η γυναίκα που έχει βοηθήσει τόσους ανθρώπους , που έχει σωσει παιδιά και που έχει αγωνιστεί για το δίκαιο είναι σίγουρα ένας άνθρωπος-πρότυπο.Μακάρι όλοι να της μοιάζαμε έστω και στο ελάχιστο και να σκεφτόμασταν κάποιον άλλο,πέραν απο τον εαυτό μας.

Unknown είπε...

a

Unknown είπε...

OXI KAI PALI OXI

ΑντιΠαρακμή είπε...

Τον Στυλιανίδη πάλι δεν τον ενοχλεί καθόλου να γίνει μέλος του χαρεμιού...

Σάββας Παπάκης είπε...

Συμφωνώ με τη Μαριάννα.

Το κείμενο είναι σεξιστικό και απαράδεκτο. Όποιες και αν είναι οι απόψεις του καθενός πρέπει να είναι σεβαστές. Εμένα μου θυμίζει την επίθεση εναντίον της Ντόρας Μπακογιάννη.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι οι συντάκτες του blog δήλωσαν ότι δε θα δημοσιεύουν σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά. Δεσμευθείτε ότι δε θα ξαναδημοσιευθεί σχόλιο που δολοφονεί την Ελληνική γλώσσα.

Σάββας Παπάκης είπε...

Εντάξει καλέ και συ. Σιγά!

Ο καθένας να πει την εξυπνάδα του;

Γίνεται να συζητούμε τα ουσιαστικά, αντί να βάλλουμε για ασήμαντες λεπτομέρειες εναντίον των διαχειριστών και των bloggers;

Να συζητήσουμε το άρθρο του Λ. Χαραλάμπους, γίνεται;

ΠΑΟΛΑ είπε...

Ο YENI-POLITIS είναι μια χυδαία εμετική τουρκοφυλλάδα. Χωρίς ίχνος υπερβολής. Παλιότερα στην απίθανη περίπτωση που τύγχανε να πέσει στα χέρια μου τον χρησιμοποιούσα για 2 πράγματα: α) Είτε για να μαζέψω τα περιττώματα του σκύλου μου β) είτε για ανακύκλωση.

Πλέον το πρώτο δεν θα το κάνω γιατί μάλλον θα λερώνω αντί να καθαρίζω.

Ανώνυμος είπε...

ο βασιλεύς του Ηλικιακού Ρατσισμού είναι ο Anef_Oriwn, της ομοφοβίας το Ασλάνι, του φασισμού ο Lexipenitas και του σεξισμού ο Λουκάς Χαραλάμπους

*Ιοσίλιος*

Σάββας Παπάκης είπε...

Άτε ρε παιδιά, πείτε μας από τώρα ποιος είναι ο βουλευτής του ΔΗΣΑΚΕΛ, να γελάσουμε λίγο! Μη μας κρατάτε σε αγωνία!

Ανώνυμος είπε...

Μαρία, μάλλον ο Χάσικος

Ανώνυμος είπε...

Nicos Trimikliniotis is a Greek Cypriot Professor who has wet dreams of "dountean six-chambered revolvers".

What a disgrace.

Trimiklas = ho ho hoe

arxiepiskopos είπε...

ΠΑΟΛΑ,μου έλειψες. Μα έχεις και σκύλο; Υποθέτω ότι θα σε παίρνει και περίπατο;

Ρήγας είπε...

Το πρόβλημα στην Κύπρο είναι ότι ό,τι δηλώσεις είσαι.

Ενώ για κάποια επαγγέλματα χρειάζεται ειδική άδεια (π.χ. γιατρός, εκπαιδευτικός στο δημόσιο σύστημα, δικηγόρος, αρχιτέκτονας, μηχανικός, κλπ), για το επάγγελμα του δημοσιογράφου αντί να υπάρχει η αντίστοιχη άδεια που να περιλαμβάβει κάποια απαραίτητα κριτήρια [τουλάχιστο μια δημοσιογραφική σχολή...!] το μόνο που χρειάζεται κάποιος στην Κύπρο για να γίνει δημοσιογράφος είναι ένα ...ΑΦΕΝΤΙΚΟ !

Τόσο ο Χαραλάμπους όσο και ο Κωστάκης (ο γνωστός και ως κου-κου-κου) είναι και οι δύο γιουσουφάκια ξένων λόμπι.

Ως γιουσουφάκια είναι και ευνούχοι. Βρίσκονται εκεί για να ικανοποιούν όλες τις ορέξεις των αφεντικών. Θυμώνουν όταν κάποιος ξένος ενοχλήσει τα αφεντικά.

Ακόμα και ως γιουσουφάκια που είναι, δείχνουν υπέρμετρο ζήλο. Η χολή και το δηλητήριο που χύνουν και οι δύο φαίνεται να οφείλεται σε πολλά καταπιεσμένα απωθημένα.

Εδώ πρέπει επίσης να αναφέρουμε και την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ των κυβερνώντων:

Ενώ ενοχλούνται από την κριτική των ιστολογίων, δεν δείχνουν να ενοχλούνται όταν πολιτικοί και άλλοι αντίπαλοι, ΟΥΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΙ και οι οικογένειες τους, βομβαρδίζονται με λάσπη και με χολή από συγκεκριμένα ορκς και διάφορους άλλους μπράβους και γιουσουφάκια όπως η εν λόγω φυλλάδα.

Αντί λοιπόν να ψάχνεις (Άντρο Κυπριανού) ποιοί κρύβονται πίσω από τούτο το ιστολόγιο, ψάξε (αν έχεις τα κότσια και την ηθική ανάγκη) να βρεις σε ποιά διεθνή λόμπι πουλάει εκδούλευση ο "Πολίτης."

Ρ.

arxiepiskopos είπε...

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΚΟ! ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΥΤΕΛΙΣΕΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟΝ!

Ρήγας είπε...

Για να μην ξεχνιόμαστε, διότι ο μεγαλύτερος μας εχθρός δεν είναι τα ξένα καθεστώτα και οι ντόπιες πουτάνες τους.

Ο μεγαλύτερος μας εχθρός είναι η ΛΗΘΗ.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ 1950.

Σε ΕΚΕΙΝΟ το δημοψήφισμα λέμε ΝΑΙ!

Ρ.

Ρήγας είπε...

Αρχίδι - επίσκοπε,

Ο Μάρκος είναι Λεμεσιανός και πολύ καλό παιδί. Το δηλώνει, το νοιώθει, το φωνάζει παντού ότι είναι περήφανος που είναι Έλληνας.

Σε σημείο που στην Αυστραλία τα αδέλφια σας (αυτοί που χαϊδευτικά τους αποκαλείτε τουρκοκύπριους) ενοχλήθηκαν πολύ και τον έβριζαν.

Το μόνο του κακό είναι που είναι Απολλωνίστας...

Αχ ρε Μάρκο λεβέντη...

Ρ.

Ανώνυμος είπε...

Πρώτη φορά συμφωνούμε

"Ο/Η Ρήγας είπε...

Το πρόβλημα στην Κύπρο είναι ότι ό,τι δηλώσεις είσαι.

Ενώ για κάποια επαγγέλματα χρειάζεται ειδική άδεια (π.χ. γιατρός, εκπαιδευτικός στο δημόσιο σύστημα, δικηγόρος, αρχιτέκτονας, μηχανικός, κλπ), για το επάγγελμα του δημοσιογράφου αντί να υπάρχει η αντίστοιχη άδεια που να περιλαμβάβει κάποια απαραίτητα κριτήρια [τουλάχιστο μια δημοσιογραφική σχολή...!] το μόνο που χρειάζεται κάποιος στην Κύπρο για να γίνει δημοσιογράφος είναι ένα ...ΑΦΕΝΤΙΚΟ ! "



Πότε θα απολογηθεί ο Λάζαρος Μαύρος που για τρεις μέρες έτρωγε από το πτώμα του Άντη?

Γιώργος

Unknown είπε...

Παρακολουθούμε το μεγαλύτερο φιάσκο στην ιστορία της Κύπρου. Συνέλαβαν 3 πρόσωπα που πιθανότατα να είναι οι δολοφόνοι. Πολλά όμως είναι τα κενά, οι αντιφάσεις και οι αδυναμίες στους ισχυρισμούς του FBI CYPRUS . Εν συντομία ή οι δολοφόνοι ήταν τρομερά ηλίθιοι ή για κάποιο λόγο ήτανεξαναγκασμένοι να εκτελέσουν το σχέδιο για να αποφύγουν κάτι ακόμα χειρότερο και από την φυλακή. Το σχέδιο όμως σε κάθε περίπτωση ήταν και είναι η φίμωση του σταθμού ΣΙΓΜΑ καθώς φρόντισαν να σταλεί ξεκάθαρο μήνυμα προς το 50% του ιδιοκτησιακού καθεστώτος με την δολοφονία προειδοποιώντας τον πατέρα του ΑΝΤΗΣ πως η οικογενεια του έχει κι άλλα μ΄ρλη για τα οόία πρέπει να νοιαστεί.Εν συνεχεία φρόντισαν να διαρρεύσει πως τάχα ένας πρώην υπάλληλος του σταθμού έχει οργανώσει την δολοφονία η οικογένεια τπυ οποίου κατέχει το 30% των μετοχών της επιχείρησης. Συνολικά έχουν χτυπήσει το ΣΙΓΜΑ σε ποσοστό 80% κάτι το οποίο αποτελεί και προειδοποίηση προς τους υπόλοιπους μετόχους κατέχονται το 20% ξεκαθαρίζοντας τους πως καλό είναι να βγάλουν τον σκασμό γιατί ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΜΕ

Unknown είπε...

δολοφονο να δηλώνει πριν τον φονο πως θα εκτελέσει διευθυντή σταθμού και να το διατυμπανεί μετά έστω και αν ολή η Κύπρος βουίζει δεν έχω ξαναδεί. Άσε που το είπε σε άνθρωπο με διασυνδέσεις στην ΚΥΠ και καθώς είναι έμπιστο του άτομο προφανέστατα το γνώριζε. Η ΚΥΠ γνωρίζοντας το είδος της απειλής και τα ονόματα των επίδοξων δολοφόνων γιατί δεν ενημέρωσε την αστυνομία ή γιατί δεν παρακολουθούσε τα άτομα αυτά την στιγμή που είχε λάβει στα σοβαρά τις πληροφορίες και για αυτό προειδοποίησε τον Άντη. Το ερώτημα αυτό γίνεται ακόμη πιο αμίλοικτο αν αναλογιστεί κανείς πως όλα αυτά διαδραματίζονταν εν μέσω διαπραγματεύσεων και δεδομένης την κλοπής της σορού του αείμνηστου Τάσου. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Η ΚΥΠ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ. Γενικά κρίνω πως ο ρόλος της ΚΥΠ είναι ύποπτος στην όλη υπόθεση καθώς επίσης και στην περίπτωση της κλοπής της σορού...........
Δυστηχώς φοβάμαι πως οΛυσσαρίδης είναι ο επόμενως στόχος εκτός και αν πεθάνει "ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΑ ΑΙΤΙΑ"

Πλαστήρας είπε...

Μπράβο Ρήγα

15 - 22 Ιανουαρίου, η επέτειος του μεγαλειώδους Ενωτικού Δημοψηφίσματος. Το ιλαροτραγικό της υπόθεσης είναι ότι το Δημοψήφισμα ήταν ιδέα του ... ΑΚΕΛ.

Ένα μόλις χρόνο πριν το 1949 ο Άγγλος κυβερνήτης της Κύπρου αποφάσισε όπως η μουσουλμανική μειονότητα να ονομάζεται Τουρκοκύπριοι...

ΠΑΟΛΑ είπε...

Φίλοι της Επιτροπής σοβαρολογείτε;

τι είναι τα βραβεία αυτά της Θεοχάρους;

Ο Τσελεπής να δείτε τί βραβεία έχει πάρει:

α) Βραβείο "Εζεκία Παπαιωάννου" στις κατασκηνώσεις της ΕΔΟΝ.
β) Βραβείο "Ιωσήφ Στάλιν" για τα ανθρώπινα δικαιώματα στη Σοβιετική Ένωση.
γ) Βραβείο "Κεμάλ Ατατούρκ" για προώθηση των τουρκικών θέσεων.
δ) Μετάλλιο "Γιόζεφ Γκαίμπελς" για τις αρχές της μαύρης προπαγάνδας.
ε) Δίπλωμα ήθους από την εφ. YENI-POLITIS.

John Charalambous είπε...

η Επιτροπή να ψάξει λίγο το θέμα της Ανδρούλας...της γυναίκας του Mr.Karpasia...αυτού που θα έλυνε το κυπριακό σε 100 μέρες...αυτού του τουρκόσπορου του βρετανοκωλογλύφτη.

Η Ανδρούλα μας λοιπόν, διορισμένη από τον κομμουνιστή Χριστόφια ως επίτροπος, προφανως επειδή τα έκαμε σαν τα μούτρα της στα θέματα υγείας, της ανέθεσαν τώρα το χαρτοφυλάκιο της παιδείας και του πολιτισμού.

Η Ανδρούλα μας λοιπόν, αυτή που διορίστηκε από τον κομμουνιστή Χριστόφια δήλωσε ότι η μόρφωση πρέπει να προσαρμοστεί στις ανάγκες της αγοράς...κάτι τέτοιο έλεγε και ο περιβόητος νόμος-πλαίσιο του Καραμανλή, για τον οποίο ο γιος του Χριστόφια "διαδήλωνε" και φώναζε πως "η μόρφωση δεν είναι, κονσέρβα να πουλιέται"!!!

Ελπίζω τα εδονοπουλάκια να έχουν πλέον αντιληφθεί πλήρως τα βοθροειδή όντα που κρύβονται κάτω από τις κόκκινες μάσκες!

Μάριος είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ

Όταν ο Ντάουνερ παρέλαβε τις προτάσεις Ταλάτ, δεν έπρεπε να τον ενημερώσει ότι δεν πρόκειται να τις παραδόσει στο Χριστόφια, επειδή κινούνται εκτός των πλαισίων που καθορίζονται από τα ψηφίσματα του ΟΗΕ;

Μάριος είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ

Όταν ο Ντάουνερ παρέδωσε στο Χριστόφια τις προτάσεις Ταλάτ, δεν έπρεπε ο Χριστόφιας να τις επιστρέψει στο σύντροφο του και να πακετάρει τον Ντάουνερ να πάει στ'ανάθεμα;

Μάριος είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ

Όταν ο Χριστόφιας καταθέτει τις προτάσεις της ελληνοκυπριακής πλευράς, χωρίς να αποσυρθούν οι απαράδεκτες και διχοτομικές συντροφικές προτάσεις, αντιλαμβάνεται ότι μετατοπίζεται η μέση λύση εις βάρος της πλευράς που εκπροσωπεί;

mixing είπε...

Ο παγδατής εν μισός λιβανέζος. Ο ένας του γονιός εν ποτζείνους που εσείς, ο Κρίνος τζε η Κλαίρη θέλετε να δκιώξετε γιατί εθυσιαστηκε για την ελευθερία ο Αυξεντίου.

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Εμείς, τους μόνους που θέλουμε να διώξουμε, είναι τους έποικους και τους τούρκους αττίλες;

Εσείς; Αυτούς θέλετε να τους διώξετε;

Ανώνυμος είπε...

Ζολοβρωμεί δαμέσα δα!

Ρήγα α α α α α α α α α α α

φέρε

ασβέστη η η η η η η η η η η.

Ανώνυμος είπε...

τους έποικους και τους τούρκους αττίλες εσείς τους εφέρετε. Τζε εν σας κόφτει αν με την μη λύση που προωθάτε, σε 5-6 χρόνια έρτει αλλό κανάν εκατομύριο

Ανώνυμος είπε...

Μάζαρος Λαύρος,

Ένας γάρος με το σάμαν!

Ρήγας είπε...

Ο ένας του γονιός του Παγδατή είναι Έλληνας του Λιβάνου. Μα και να μην ήταν Έλληνας ο ένας γονιός, ο Παγδατής νοιώθει Έλληνας σε αντίθεση με κάποια νενέκια, απροσδιόριστης εθνικής συνείδησης.

Εμείς θέλουμε να διώξουμε τους έποικους και τους Εγγλέζους. Εσείς του ΔΗΣΑΚΕΛ με τους έποικους νοιώθετε αδέλφια και με τους Εγγλέζους συνεργάζεστε εδώ και δεκαετίες (η ηγεσία του ΑΚΕΛ).

Τους έποικους τους έφερε η ΕΟΚΑ-ΒΗΤΑ του νενέκου του Χάσικου, του νενέκου του Πουργουρίδη, του νενέκου του Αναστασιάδη, του νενέκου του Κληρίδη και των διαφόρων άλλων ευνούχων νενέκων με τους οποίους εσείς όχι μόνο ταυτίζεστε ιδεολογικά και πολιτικά (αλλά και κομματικά), όχι μόνο αλληλο-υποστηρίζεστε και αλληλο-καλύπτεστε, αλλά με τους οποίους χαριεντίζεστε κιόλας σαν χαζοχαρούμενες cheerleaders κότες στα πάρτυ (δες ΑΝΤ1, Νεοκλέους, κλπ) στις δεξιώσεις, αλλά και στα διάφορα σεμινάρια που διοργανώνουν οι ξένες πρεσβείες (π.χ. ΗΠΑ, Σλοβακίας, κλπ). Άντε. Δεν μάθατε ότι στο σπίτι του κρεμμασμένου ΔΕΝ μιλάνε για σχοινί; Αν επιμένετε όμως να μιλήσουμε για σχοινί, έχουμε πολλά να πούμε.

Ρ.

Ανώνυμος είπε...

Φπτού σου ρε γάρε Ρήγα.

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός δεν διχάζεται ρε ξιμαρισμένε.

Φπτού σου ξανά.

Πλαστήρας είπε...

Για την Ελληνικότητα του Μάρκου Παγδατή, ακόμα κι αν ο πατέρας του δεν ήταν Έλληνας του Λιβάνου:

"Το των Ελλήνων όνομα πεποίηκε μηκέτι του γένους, αλλά της διανοίας δοκείν είναι, και μάλλον Έλληνας καλείσθαι τους της παιδεύσεως της ημετέρας ή τους της κοινής φύσεως μετέχοντας".

ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ

Αυτά!

Ανώνυμος είπε...

Αιαντα και αλλα φασιστοειδή,

Μπες στο zougla.gr να διαβάσεις τι παίζεται πίσω από την δολοφονία του Αντη.
Ο μόνος που θα μείνη στην ιστόρια με αυτό τον φόνο είναι ο Λυσσαρίδης ο οποίος ετρεξε στο σημείο του φόνου για να κάνει δηλώσεις στα κανάλια να μας πει για τους εχθρους της Κυπρου που ήθελαν νεκρό τον Αντη.
Θυμήθηκε το γέρικο μυαλό φαίνεται τότε στον Πρόδρομο που έβαζαν τσακρες κάποιοι μικροί και αυτός ειδοποιησε τα μεσα ενημέρωσης για να μας ενημερώση για δολοφονική απόπειρα εναντίον του.
Για την συναπαρζιά(Μαυρος,Συλλούρης και άλλους του διχοτομιτικού μετώπου )τι να πει κανεις οι καθημερινές τους γκάφες τους έχουν πλέον ξεφτελήσει στα μάτια του κόσμου.
Καλά ο Νικώλας γιατί δεν έκανε δηλώσεις!!!!!!!!

chrdem είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΛΑΣΤΗΡΑ,
ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ
ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΕΚΑΤΕΧΟΥΝ!

Ανώνυμος είπε...

Σιγά που θα διαβάσει ο Πλαστήρας Πλάτωνα. Το πολύ πολύ κάνα συναξάρι για κάνα Νεκτάριο κάνα παϊσιο και τέτοια σκατά. Πατρίς θρησκεία οικογένεια είπαμε.

Ανώνυμος είπε...

Πππεεεε,
Ρε κουμπάρε μεν τον σικκιρτίζεις τον ανάφεντον.
Είσιεν τραυματικές εμπειρίες που μιτσής τζι' έν τά 'παιρνεν τα γράμματα.
Αλλά τζιαί άμα μιάλινεν κάτι τού 'καμεν ένας αριστερός τζι' έμεινεν του αΐπιν.
Άηστον γιάλι άλι.

Ανώνυμος είπε...

Ε ε ε;

Ανώνυμος είπε...

H ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ πότε θα απολογηθεί που για άλλη μια φορά προσπάθησε ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ να δώσει μαζί με όοοοοολους τους άλλους σοφούς ΠΟΛΙΤΙΚΟ στιγμα στη δολοφονια Χατζηκωστή???

Μέχρι πότε ακόμα θα πατατε επι πτωμάτων???

ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΘΛΙΟΙ!!! ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΘΕΣΗ !!!
ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!! ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΩΣΑΤΕ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ, ΜΟΝΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, είσαστε κρίμα και κατάντια και νομιζετε πως διαμορφώνετε αποψεις.

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ, ΔΡΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΡΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ

ΕΙΣΤΕ ΕΛΑΜογια !!!!

Unknown είπε...

Καλημέρα πατριώτες , συναγωνιστές και συναγωνίστριες. Ας ειναι τι σημερινό πρωινό ένα βήμα πιο κοντά για την επανένωση της Κύπρου μας.
Όσο για τα ΠΡΟΔΟΤΟΝΕΝΑΚΙΑ ας είναι για αυτούς μια μέρα ακόμα πιο μακρυά από την διχοτόμηση τους.
Αν και μάλον θα κοιμούνται ακόμα αφού πιθανότατα να κάνανε χθές βράδυ και πάλι περιπολίες έξω από κανένα σπίτι ή σε κανένα νεκροταφείο

εταιρίες διοικητικά συμβούλεια είπε...

"Γιατί δεν μίλησε ο Νικόλας Παπαδόπουλος?"

Αντρόνικος μήπως?

οι ψευτιές των εθνικιστών είπε...

To ψέμα (η μήπως η φαντασίωση του Ρήγα?):
"Ο ένας του γονιός του Παγδατή είναι Έλληνας του Λιβάνου"

Η αλήθκια:

"While Cyprus has been basking in the glory of the Baghdatis against-the-odds triumphs, the father told of how his native Lebanon across the water could also have grounds to be proud.

The Baghdatis family, going back centuries, hails from Ahvaz in the Arab part of Iran on the border with Iraq, hence their name.

They resettled in Lebanon, where Marcos's father was born in the northern port city of Tripoli."

Ανώνυμος είπε...

Ρε αιαντα αφου εκαταφερες τζιε ελυσες το μυστηριο του φονου γιατι επαεις να το πεις της "αχρηστης" της αστυνομιας μας?
Επισης αν εχεις τζιε στοιχεια οτι το κρατος συγκαλυπτει τους εγκληματιες κατεθεσε τα τζιε σταματα τις αερολογιες και τους τσακροπορτους.
Εσυ βεβαια σαν αλλος uri geller ειπες μας οτι ο επομενος στοχος εν ο λυσσαριδης!!! Μαλλον εν ωρα ο βασος να επιστρεψει θριαμβευτικα στην πρεσβεια της λιβυης με ολη την προσωπικη του ομαδα ασφαλειας.Ελπιζω να μεν σου φταιξει η κυβερνηση αν ο γιατρος μας (μη κακο του) γλιασει που καμια σκαλα η σταθει του κανενα βουκκος. Αλλα που σας ουλλα να τα περιμενεις!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ (ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΟΣ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ) Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ? ΠΑΝΤΩΣ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΟΛΙΤΗΣ" TURK ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18... ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!!! ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙΙΙΙΙΙ, ΟΧΙΙΙΙΙ, ΟΧΙΙΙΙ!!!! ΑΚΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ?????????ΟΧΙ!!

arxiepiskopos είπε...

ΑΙΑΝΤΑ και λοιπή διχοτομικη κομπανία,πώς η βλακεία σας συνδέει τον Παγδατή με τη λύση του Κυπριακου; Στο τέννις παίζουν ένας εναντίον ενός,αν ξέρετε να μετράτε.

Ρήγας είπε...

Νενέκια,

Είπα ότι ακόμα και δεν είναι (ο ένας γονιός) Έλληνας (ήξερα ότι ήταν Λιβανέζος, αλλά είχα την εντύπωση ότι ήταν Έλληνας Λιβανέζος) ΔΕΝ έχει σημασία (ΕΣΕΙΣ το αναφέρατε), αφού όπως είπα ο ίδιος νοιώθει Έλληνας και το έχει δείξει πολλές-πολλές φορές. Τίποτε άλλο.

Αν αυτό το ιστολόγιο ήταν περιθωριακό και εξέφραζε μόνο μια χούφτα ανθρώπων,

Αν οι ιδέες μας ήταν ακραίες και δεν ήταν οι ιδέες μιας πολύ μεγάλης μερίδας της Κυπριακής κοινωνίας,

Αν δεν υπήρχε λόγος να ασχολείστε μαζί μας όπως ισχυρίζεστε,

ΤΟΤΕ για ποιό λόγο κτυπάτε διπλοσκοπιές εδώ μέσα;

Το μόνο που κάνετε είναι να δημιουργείτε θόρυβο, να βρίζετε και να απειλείτε.

Κάποιος μαλιστα με απειλεί προσωπικά και εδώ και αλλού ότι θα με βάλει φυλακή.

Και ερώτώ: Θα μπω ΚΙ'ΕΓΩ στο Απόλλώνιο και θα έχω ΚΙ'ΕΓΩ αστυνομικούς να φροντίζουν να μην κάνουν φασαρία οι νοσοκόμες τα πρωϊνά όταν θα κοιμούμαι με τις γκόμενες, για να μπορώ άνετα να κυκλοφορώ τα βράδυα; Ή αυτά τα προνόμια τα δίνει το καθεστώς της ροζ χούντας μόνο σε ΒΙΑΣΤΕΣ και ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ;

Και επειδή την ουσία του τελευταίου μηνήματος την κάνατε ΓΑΡΓΑΡΑ (γρλουπ - γρλουπ) αλλά και αφού βρισκόμαστε ανάμεσα σε λάτρεις των αρχαίων μας προγόνων που θα γνωρίζουν το επανάληψις μήτηρ πάσης μαθήσεως, τότε

** Τους έποικους τους έφερε η Εόκα-ΒΗΤΑ του νενέκου του Χάσικου, του νενέκου του Πουργουρίδη, του νενέκου του Αναστασιάδη, του νενέκου του Κληρίδη και των διαφόρων άλλων ευνούχων χουντικών νενέκων.

Στους οποίους...

...Εσείς τα ακελάκια κερνούσατε γλυκό καρυδάκι,

...Εσείς τα ακελάκια κάνατε την πάπια (άνκαι ο Σκαλιστής μιλάει μέχρι και για συνεργασία).

Και με τους οποίους...

...Εσείς τα ακελάκια συνεργάζεστε από τον Νοέμβριο του '74 με τις μυστικές συμφωνίες στο Λονδίνο.

Και από τότε...

...Όχι μόνο ταυτίζεστε ιδεολογικά και πολιτικά, όχι μόνο αλληλο-υποστηρίζεστε και αλληλο-καλύπτεστε, αλλά με τους οποίους χαριεντίζεστε κιόλας σαν χαζοχαρούμενες cheerleaders κότες στα πάρτυ και στις δεξιώσεις, αλλά και στα διάφορα σεμινάρια που διοργανώνουν οι ξένες πρεσβείες (π.χ. ΗΠΑ, Σλοβακίας, κλπ).

Κατά τα άλλα σας φταίει η Εόκα-ΒΗΤΑ. Σκατάδες ακελικοί.

Ρ.

Ρήγας είπε...

Σαν σήμερα, 17 Ιανουαρίου του 1975, τάνκ των Βρεττανικών βάσεων δολοφονεί τον ΠΑΝΙΚΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, μαθητή του Λανιτείου Ελληνικού Γυμνασίου Λεμεσού, πρόσφυγα από την Αμμόχωστο που διαδήλωνε -- με άλλους μαθητές -- ενάντια στις βάσεις.

Ρ.

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη εμεις οι Κυπριοι Μαρωνιτες εν εε ειμαστε Ελληνες ρε κυπραιοι το κρατος ειναι μονο Ε/Κ και Τ/Κ δηλαδη ΤΖΙΑΙ δεν αποδεχεται Θρησκευτικες μεινοτητες;;

ωραιοι δημοκρατες ειστε

Ανώνυμος είπε...

Ρήγα α α α
εβρώμησες μας πάλε,
Φέρε ασβέστη ρε μαλάκα,
τζι΄αφησ' τες αερογαμίες τζιαι τους τσακρόπορτους.
Κτηνόν.
Τζι΄απού σε κουβάλησεν δαμέσα δα, ξημαρισμένε.