ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 18 ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΟΥ ΔΗΚΟ!

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Να πως κατάντησε το κόμμα του Σπ. Κυπριανού και του Τ. Παπαδόπουλου! Ή μήπως υπάρχει ακόμη ελπίδα για τη μεγάλη ανατροπή; (Η φώτο είναι δανεισμένη από τους συναγωνιστές της Αντιπαρακμής)


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑ 18 ΟΝΟΜΑΤΑ:

Αντιγόνη Παπαδοπούλου

Νίκος Βιολάρης

Χρίστος Πατσαλίδης

Αντώνης Πασχαλίδης

Μάρκος Κυπριανού

Άγγελος Βότσης

Αθηνά Κυριακίδου

Έλενα Παπαδοπούλου

Άκης Κλεάνθους

Φώτης Φωτίου

Σάββας Βέργας

Στέλιος Ιερωνυμίδης

Αλέκος Τρυφωνίδης

Τασούλα Αλευρά Φυλακτίδου

Ανδρέας Κωνσταντίνου

Κώστας Κόρτας

Νέστορας Νέστορος

και φυσικά.....

ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΡΟΥΦΙΑΝ!

Τώρα ξέρετε. Αυτά είναι τα 18 χριστοφάκια, που πέρα από κάθε λογική, με το Χριστόφια να μην ανακαλεί τις υποχωρήσεις του, ψήφισαν στο Ε.Γ., να παραμείνει το ΔΗΚΟ στην κυβέρνηση.

Ούτε να τους φτύσουμε δεν αξίζουν!

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο

Σημείωση: Από τα 18 χριστοφάκια, 3 έχουν βολευτεί στη βουλή και 3 στην κυβέρνηση εξαιτίας της συνεργασίας.



It finally seems that Marios delivers his promises.
He is ready to face the challenge from the rejectionists.



Σημείωση 2: Τα ονόματα αποκαλύπτονται, μετά από παράκληση του συναγωνιστή Θεόφιλου, άρθρο του οποίου ακολουθεί:

Οι ξεφτίλες του ΔΗΚΟ

Το ΔΗΚΟ έχει τα διαχρονικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. ‘Εχει χαρακτηριστεί ως το κόμμα του ρουσφετιού και το κόμμα που δεν μπορεί να ζήσει μακριά από την εξουσία. Αυτές οι κατηγορίες διατυπώνονταν πάντα και σε κάποιο βαθμό ήταν αληθινές.

Όμως κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει και τη διαχρονική γραμμή του κόμματος στο εθνικό θέμα. Μια θέση αξιοπρέπειας, αντίστασης στην κατοχή και τις συνομωσίες, διεκδίκηση των δικαίων απαιτήσεων και δικαιωμάτων του λαού. Ο Σπύρος Κυπριανού και ο Τάσσος Παπαδόπουλος, οι δυο προηγούμενοι ηγέτες του ΔΗΚΟ υπήρξαν ηγέτες της αντίστασης και της απόρριψης απαράδεκτων σχεδίων και πιέσεων για αποδοχή τους. Εξέφραζαν με θαυμαστό τρόπο την εθνική αξιοπρέπεια του Ελληνισμού της Κύπρου.

Τώρα το ΔΗΚΟ έχει αυτοεξευτελισθεί. Ο νυν πρόεδρος και άλλα στελέχη της ηγεσίας του εξευτέλισαν την ιστορία και την αξιοπρέπειά του κόμματος. Εξευτέλισαν τον εαυτό τους. ‘Εδωσαν γην και ύδωρ στον Χριστόφια για να μπορούν να γλύφουν τα κόκκαλα της εξουσίας, που τους ρίχνει με περιφρόνηση. Κι όλα αυτά για το θρόνο της Βουλής και για τρεις καρέκλες του υπουργικού συμβουλίου. Και χωρίς να ντρέπονται οι ξεφτίλες μιλούν πως ενεργούν για το καλό του τόπου. Ποιου τόπου ρε αχάριστοι, ξεφτίλες; Για την καρέκλα του Μάριου και του Μάρκου ψηφίσατε, όχι για το καλό του τόπου. Και μην μας μιλήσετε για αρχές, γιατί θα σας πούμε αρχ.......

Ο προσωπικός εξευτελισμός είναι προσωπική υπόθεση του καθενός. ‘Ομως ο αυτοεξευτελισμός δημοσίων προσώπων και ηγετών ενός κόμματος ενδιαφέρει όλους και κυρίως τους ψηφοφόρους του κόμματος. Για τούτο θέλουμε να ξέρουμε ονομαστικά τους δεκαοκτώ ξεφτίλες, που ποδοπάτησαν την αξιοπρέπεια του κόμματος και των ψηφοφόρων του. Θέλουμε να ξέρουμε ονομαστικά αυτούς τους ξεφτίλες που μιλούν, χωρίς να ντρέπονται, για το καλό του τόπου και εννοούν τις καρέκλες τους.

Καλούμε την «Επιτροπή για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο» να αποκαλύψει τα ονόματα αυτών των εξευτελισμένων και να αποκαλύψει τις φωτογραφίες τους για να τους βλέπουμε και να τους συμπεριφερόμαστε ανάλογα. Μας πρόσβαλαν. Πρόσβαλαν τις αρχές και τους αγώνες του ΔΗΚΟ. Πρόσβαλαν τον Σπύρο Κυπριανού και τον Τάσσο Παπαδόπουλο. Δεν έχουν ίχνος αξιοπρέπειας.

Με την εξευτελιστική απόφασή τους ψήφισαν και ενέκριναν στην ουσία την εκ περιτροπής προεδρία, την παραμονή των εποίκων και όλες τις άλλες παραχωρήσεις του εκλεκτού τους. Αποδέχονται και συμφωνούν με τις ύβρεις του Χριστόφια και του ‘Αντρου για τον Τάσσο Παπαδόπουλο.

Μπορούν αυτοί που εξευτέλισαν το κόμμα και τον εαυτό τους να μας κοιτάξουν στα μάτια; Μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια τους ψηφοφόρους του ΔΗΚΟ.; Μπορούν να κυκλοφορούν χωρίς να ντρέπονται;


Θεόφιλος για το christofias-watch

31 Σχόλια:

Διεκδικητικός είπε...

Μέχρι το περασμένο Σάββατο, είχα την εντύπωση ότι όλοι οι συναγωνιστές στο ΔΗΚΟ μοιραζόμασταν την ίδια έγνοια και ήθελα να πιστώσω με αγαθές προθέσεις όλους τους συναγωνιστές μου.

Αυτό που είδαμε όμως, με τις παρασκηνιακές πιέσεις για να αλλαχθεί ψήφος και με το να υποστηρίζουμε παραμονή στην κυβέρνηση άνευ όρων ουσιαστικά, με το Δ. Χριστόφια να συνεχίσει να παραβιάζει τις δεσμεύσεις του προς το ΔΗΚΟ, με κάνει να ντρέπομαι για τους συναγωνιστές μου.

Αυτή τη φορά θα συμφωνήσω με το christofias-watch. Είναι ξεφτίλες όσοι ψήφισαν να μείνουμε στην κυβέρνηση.

Mario είπε...

Nomizw exete elleipsi dimokratias. Afou i pleiopsifia einai na paraminei to komma stin kivernisi giati den to apodexeste ? Giauto ton logo iparxoune dimokratikes diadikasies. To na milate gia ftisimo se osous ekfrasan tin gnwmi tous nomizete pws peithete kanena ? Kai stin periptwsi pou exete dikaio den pithete kanena me ton tropo pou ekfrazeste.

Διεκδικητικός είπε...

Mario,

Η πλειοψηφία δεν αποδέχεται παραμονή. Αυτό λένε όλες οι ενδοκομματικές δημοσκοπήσεις.

Για τέτοιο σημαντικό θέμα, θα έπρεπε να αποφασίσει ένα παγκύπριο συνέδριο.

Τότε θα βλέπαμε.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

Ο ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΡΟΥΦΙΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΡΙΟ, ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΑΠΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ. ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΠΙΣΤΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΗ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΑΚΡΟΥΦΙΑΝ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.

1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΕΡΟΥΝ ΔΙΧΤΑΤΟΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗ.ΚΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΜΥΣΡΤΙΚΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ?

2. ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΝΟΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ,ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.

ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗ.ΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΠΛΕΟΝ. ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΣΥΝ-ΦΑΓΩΝΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Mario είπε...

Diekdikitikos,

Exartate ti leei to katastatiko tou kommatos. Den eimai eidikos sto ti leei alla thelw na pisteuw pws to akolou8oune pista. Auto pou xanalew einai oti den ginete na brizoume kai ftinoume opoious exoune antitheti gnwmi. Kai to blog auto 8a eixe kanei para poli kaliteri douleia sto na pisei kosmo me tis idees tou an apla parethete gegonota kai oxi na brizei kai na eirwneuete.

Mario

ΠΑΟΛΑ είπε...

Όταν σκέφτομαι τι γίνεται στο ΔΗΚΟ πίστευα ότι φτάσαμε στον πάτο.

Όταν άκουσα το επιχείρημα τους για τον "δύσκολο δρόμο" κατάλαβα ότι ξεπέρασαν τον πάτο. Έφτασαν τον απόπατο.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ-
Αντιγόνη Παπαδοπούλου...Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΟΡΦΙΤΩΝ. Η ΜΟΡΦΙΤΙΣΣΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΝΕΝΕΚΑ.

Νίκος Βιολάρης...Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΤΗ ΝΕ.ΔΗ.Κ ΣΤΟ 4%.ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ. ΕΥΘΥΞΙΑ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ? ΒΟΛΕΥΤΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ. ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΡΩΤΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ,ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΕΣ.

Χρίστος Πατσαλίδης..."ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΜΜΜΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΝΑ ΔΙΔΑΞΩ ΜΕ 1,700 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ. ΑΤΕ ΜΑΜΜΑ ΤΙ ΜΕ ΚΟΦΤΕΙ ΠΩΣ Ο ΤΑΣΣΟΣ ΕΚΑΜΕ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΡΙΖΩ ΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΜΟΥ? ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΜΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΚΟΨΕΙ?"

Αντώνης Πασχαλίδης..Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΓΩ ΕΝ ΤΖΑΙ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΒΑΛΑΝ ΕΚΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΠΙΟΝΙ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΜΑΡΙΟΧΡΙΣΟΤΦΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΩΛΕΣΕΣ.

Μάρκος ... Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΤΟ DNA ΧΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΑΣΣΕΤΑΙ, ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΑΕΙΜΝΗΣΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΠΥΡΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ, ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΤΡΟΠΙΑΣΕΙ Ο ΕΥΕΛΙΧΤΟΣ(ΚΟΥ ΚΟΥ) ΝΕΟΝΕΝΕΚΟΣ ΜΑΡΚΟΣ. ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΤΑΙ.

Άγγελος Βότσης...ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΙ ΤΟΥ ΜΕΦΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΙΡΑΣΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ.

Αθηνά Κυριακίδου...ΓΝΩΣΤΟ ΝΕΝΕΚΙ.ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ. Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ (ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΤΣΗ ΒΕΒΑΙΑ) ΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΒΕΒΑΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΔΗΚΟΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ. Η ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ, ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΞΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝ ΜΕΠΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΚΕΝΕΒΕΖΟΣ. ΝΑ ΣΕ ΚΑΦΚΕΙ ΕΤΣΙ!!!

Έλενα Παπαδοπούλου..Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΤΡΟΠΗ. ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΗΤΑΞΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΠΟΤΕ. ΜΗΝΒΟΛΕΥΕΣΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΑΝΑΓΕΛΑΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑΞΕΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΟΝ ΘΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ. ΟΣΟ ΚΑΛΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΥΨΕΙΣ.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

Άκης Κλεάνθους...Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΙΑΣ ΓΙΑΓΙΟΥΛΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ ΓΙΑ ΠΕΝΤΑΡΟΔΕΚΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΣΙΠΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΑΠΟΔΥΧΤΗΚΕ ΠΟΙΟ ΕΥΕΛΕΙΧΤΟΣ(ΚΟΥ ΚΟΥ) ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΡΤΗΡΙΧΤΗΣ ΚΑΣΟΥΛΙΔΗ , ΕΓΙΝΕ ΧΡΙΣΤΟΦΙΟΛΑΤΡΗΣ. ΤΙ ΣΟΥ ΤΑΞΑΝ?

Φώτης Φωτίου...ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΣΑΚΚΑΚΙ, ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΠΡΟΙΚΟΣΥΦΩΝΑ. ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΙΧΝΟΣ ΤΣΙΠΠΑΣ ΘΑ ΕΔΕΙΧΝΕΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΑΚΙ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ ΑΛΛΑ....ΕΧΕΙ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΙΤΕΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΟΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΠΑΡΕΑ, ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ.

Σάββας Βέργας...Ο ΠΛΕΟΝ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΟΣ. ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ ΣΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ " ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ". Η ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΕΛΙΧΤΟ. ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΦΙΤΕΣ ΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΥ ΧΕΡΙ. ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΗΜΟ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΑΡ-ΟΝΟΣ. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ.

Στέλιος Ιερωνυμίδης...ΧΑΧΑΧΑ. ΤΙ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ? ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ? ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ? ΠΑΠΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕ ΑΦΗΚΕΝ Ο ΤΑΣΣΟΣ? ΜΑ ΤΙ ΚΑΜΝΩ ΔΑΜΑΙ? ΒΡΕΧΕΙ? ΜΑ ΠΟΥ ΕΠΗΕΝΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΡΤΑ? ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ? ΑΝΑΞΙΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ ΛΟΓΟ ΙΔΙΕΤΑΙΡΟΤΗΤΩΝ

Αλέκος Τρυφωνίδης..ΑΛΛΟΣ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΤΟΥΤΟΝ ΑΦΟΥ ΤΟΙ ΓΡΑΨΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΓΕΡΙΜΟΥ. ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΘΕΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ. ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΣ

Τασούλα Αλευρά Φυλακτίδου..Η ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ-ΕΥΕΛΙΧΤΟΣ ΕΤΑΞΑΝ ΤΗΣ ΤΟΝ ΚΟΤ ΔΕΝ ΔΙΑΣΤΑΡΩΝΟΝΤΑΙ. ΜΠΑ!!!!!

Ανδρέας Κωνσταντίνου..ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟΣΟ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΤΑΣΣΟΣ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΠΟΔΥΚΝΗΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ. Ο ΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙ. ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΡΕΑ ΕΚΕΙΝΗ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗ.ΚΟ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?

Κώστας Κόρτας...ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΙ ΚΑΡΙΕΡΑΣ, Ο ΜΕΓΑΣ ΣΑΛΙΓΚΑΡΟΣ.

Νέστορας Νέστορος...ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ. ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΗ ΝΕΔΗΚ ΣΤΟ 6%-7%.

και φυσικά.....
Ο ΜΕΓΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ.
Η ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΡΟΥΦΙΑΝ. Ο ΑΝΘΡΩΟΠΟΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΟΜΜΑ ,ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΟΝΙΜΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΝ ΒΙΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΩΜΗ ΜΕ ΔΥΟ ΔΙΑΤΡΟΦΕΣ (ΜΑΣΙΑΛΛΑ ΣΟΥ) ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ?

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!

Mario είπε...

khrhkas: O TELEIOS PATRIOTIS

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΜΑΡΙΟ

ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΡΟΥΦΙΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΡΙΟ, ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΑΠΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ. ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΠΙΣΤΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΗ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΑΚΡΟΥΦΙΑΝ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.

1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΕΡΟΥΝ ΔΙΧΤΑΤΟΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗ.ΚΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΜΥΣΡΤΙΚΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ?

2. ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΝΟΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ,ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.

Mario είπε...

An leei etsi to katastiko kakws tote den to akolouthoune. Einai omws toso adexioi pou parabenoun to idio tous to katastatiko ? Min biazeste na krinete an den gnwrizete. Bgike kanenas apo tous 8 na pei oti einai enantia sto katastiko ? Einai poli sobari katigoria auti.

ΣΠΕΡΘΙΑΣ είπε...

Αυριο θα μας λέει ο Άντρος ο Κυπριανού. ΑΚΕΛ + ΔΗ.ΣΥ. + ΔΗ.ΚΟ. μας κάνουν 85%, εγκρίνουν τις επιλογές του Χριστόφια, κύριοι του ΔΗ.ΚΟ. (που διαλέξατε τον δύσκολο δρόμο.) Ντρόπή σας!!!

arxiepiskopos είπε...

Βέβαια το ότι το καταστατικό του ΔΗΚΟ προνοεί για κομματικό δημοψήφισμα αν το ζητήσουν τα 2/3 των μελών της Κ.Ε. είναι ψιλά γράμματα που σας ξέφυγαν!

Ανώνυμος είπε...

Σε τι σόι δημοκρατία πιστευτε σε αυτό το μπλοκ? Όταν δεν αποδέχεστε την πλειοψηφία και θέλετε με το έτσι θέλω να περάσει η δική σαν γνώμη αυτό λέγεται φασισμός. ΤΟΤΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ.

ΜΑΡΚΟΣ ΟΛΕ!!

arxiepiskopos είπε...

Όσο για μυστική ψηφοφορία γίνεται αν το ζητήσουν το 25% της Κ.Ε.

Πλαστήρας είπε...

Η άλλη μεγάλη πολιτική λαφαζανιά που άκουσα στη ζωή μου ήταν από τον Φωτίου στο ΡΙΚ: "Μα να φύγουμε και να αφήσουμε μονοκομματική κυβέρνηση; Να επικρατήσει πολιτική αστάθεια στον τόπο;" Τέτοια επιχειρήματα να ακούγονται για να γελά ο κόσμος με τις ανθυπομετριότητες που μας κυβερνούν.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

οι εκφοβισμοι και απειλες στελεχων και μελων απο τους αυλικους του ρουφκιανου στα ποσα της εκατο προνοει το κατστατικο ρε ανεφ οριων-αρχιεπικσοπε-χριστο χριστου, κοπροσκυλλε?

Τηλέμαχος είπε...

Εσυ που δεν σου άξιζε αγαπη σεβάστηκες την αποφαση της πλειοψηφίας το 2004 και ζητας από αλλους τωρα να σεβαστουν την πλειοψηφία; Οξα εν της παπαθκιας τα ξυλα;
Και εσάς σας εβαλε στο περιθώριο η κυπριακη κοινωνια το 2004 αλλα εν παραιτατε να ησυχάζουμε. Αντιθέτως, τωρα που ήσαστε κυβερνηση εφκαλετε φωνη τζαι αν δεν διαλύσετε την κυπρο εν θα ηρεμήσετε.

ευέλπης είπε...

Αύριο κρίνεται το μέλλον του ΔΗΚΟ. Το μέλλον μιας παράταξης που αν είχε την πολιτική διορατικότητα που έπρεπε να έχει...σήμερα τα ποσοστά του με την ΕΔΕΚ θα άγγιζαν αυτά του δημοψηφίσματος 2004. Φαινεται δυστυχώς όμως πως κάποιο έχουν βαλθεί να του αποσπάσουν και αυτά που έχει.
Για πόσο καιρό θα τους ανέχονται ακομα οι ΔΗΚΟΙΚΟΙ ένας θεός ξέρει!!

arxiepiskopos είπε...

MARIO,με την ανάρτησή σου των 6.10 συγχίζεις τον πατριωτισμό με τη βλακεία.

Mario είπε...

Arxiepiskopos,

To sxolio itan irwniko...

Mario

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΝΕΝΕΚΙΑ, ΜΑΡΙΟ ΚΑΙ ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ-ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΒΡΙΖΕΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΗΛΙΘΙΑ ΝΕΝΕΚΙΑ.

ΡΕ ΧΡΙΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ-ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΕ ΧΑΛΑΡΟΣΕ ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ, ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΚΑΜΕΣ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΡΙΑΛΙΑ ΤΗΣ UNOPOS ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΔΟΣΕ ΤΟΥ ΥΕΝΙ-ΠΟΛΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟ, ΕΚΘΕΣΑ ΣΕ, ΕΚΑΜΑ ΣΕ ΡΕΖΙΛΙ, ΕΦΑΣ ΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΓΡΥΠΝΙΤΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΠΕΡΑΣΕ ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ, GET OVER IT YOY PIECE OF SHIT.

arxiepiskopos είπε...

Μario,το κατάλαβα!Λογικός άνθρωπος σαν εσένα θα αποκαλούσε τον τύπο "πατριώτη";

Mario είπε...

Khrykas,

Pali sinexizeis na brizeis. Autoi pou brizoune exoune mesa tous misos kai to exoterikeuoune mono me brisies. Giati den milas logika me epixeirimata xwris fanatismous ? Tha niwseis kai kalitera san an8rwpos.
Mporw na pw pws kapote otan imouna 17-18 xronwn kai imouna Kipro etsi elega kai egw kai eixa kai polles apo tis idees sou. Auta itan san apotelesma tou poli asximou educational system pou exei i Kipros. Mas ekanan na pisteuoume pws eimaste oi teleioi kai oi pio adikimenoi tou planiti. Fisika otan efiga apo Kipro 12 xronia prin eida polla alla pragmata pou mou allaxan auta pou nomizw alan8asta.

Mario

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

Ο/Η Mario είπε...
khrhkas: O TELEIOS PATRIOTIS

22 Φεβρουαρίου 2010 6:10 μ.μ.

Ο/Η arxiepiskopos είπε...
MARIO,με την ανάρτησή σου των 6.10 συγχίζεις τον πατριωτισμό με τη βλακεία.

22 Φεβρουαρίου 2010 11:31 μ.μ.


Ο/Η Mario είπε...
Arxiepiskopos,

To sxolio itan irwniko...

Mario

23 Φεβρουαρίου 2010 12:52 π.μ.

ΡΕ ΜΑΡΙΟ, ΜΥΑΛΩΜΕΝΟ ΑΓΟΡΙ, ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΧΤΙΚΗ ΟΡΑΣΗ.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ , ΔΙΚΑ ΣΟΥ, ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ-ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΝΕΑΡΕ.

Provata Ksipnate είπε...

Οι δεκαοκτώ ήσαν ξεφτίλες επειδή ΔΕΝ ακολούθησαν τους οκτώ….. νομίζω κύριοι κάπου πάτε λάθος…. Ο ξεφτιλισμός είναι αλλού… ψάξτε καλύτερα… όσο για το καταστατικό που το χρησιμοποιείτε επανειλημμένος να σας θυμίσω…

65.7 Έκπτωση Αξιωματούχων
Αξιωματούχος του Κόμματος εκπίπτει του αξιώματός του σε περίπτωση που με ενέργειες του
βρίσκεται σε αντίθεση με αποφάσεις Συλλογικών Οργάνων του Κόμματος, ύστερα από σχετική
απόφαση του Εκτελεστικού Γραφείου δεόντως αιτιολογημένης, με δικαίωμα έφεσης στην
Κεντρικη Επιτροπή εντός 30 ημερών.

Τελικά τα Συλλογικά Όργανα του Κόμματος που πρέπει να δουν την έξοδο είναι τα ΔΕΚΑΟΚΤΩ ή τα ΟΚΤΩ; Και ποιοι τελικά βρίσκονται σε αντιπαράθεση εδώ και αρκετό καιρό και με δηλώσεις τους το μόνο που καταφέρνουν είναι να σπέρνουν διχόνοια στο Δημοκρατικό Κόμμα και στην Ηγετική Πυραμίδα αλλά και στη βάση. Ας σοβαρευτούμε κύριοι. Ας σοβαρευτούμε επιτέλους. Το ρεζίλεμα και τον διασυρμό του Κόμματος άλλοι τον κάνουν.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΚΟΙΜΟΜΕΝΟ ΠΡΟΒΑΤΟ, ΑΓΑΠΗΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΘΕΣΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ. ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ...
Ανδρέας Κωνσταντίνου..ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟΣΟ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΤΑΣΣΟΣ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΠΟΔΥΚΝΗΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ. Ο ΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙ. ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΡΕΑ ΕΚΕΙΝΗ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗ.ΚΟ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΛΥΠΟΥΝ? ΟΕΟ
ΜΠΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕ

Provata Ksipnate είπε...

Αγαπητέ μου ΚΥΡΙΚΑ
Δεν ασχολήθηκα καθόλου με τα γραφόμενά σου αν και όπως σε ψυχολογώ θα σου πάει γάντι η δουλεία ως Stand Up Comedian. Στο να χαρακτηρίζεις πρόσωπα και να χλευάζεις καταστάσεις είσαι Άσσος!
Όσο για το ερώτημά σου, αν θέλεις δια καώς να μάθεις που βρίσκονται οι λίστες που ισχυρίζεσαι με τόσο πάθος ότι χάθηκαν ο κ. Ανδρέας Κωνσταντίνου ξέρεις να υποθέσω που βρίσκετε. Οι δρόμοι είναι ανοικτοί και τα σκυλιά δεμένα μπορείς να πάς ελεύθερα όποτε εσύ θέλεις και να του εκφράσεις τη μέγα απορία σου και να σου την λύσει. Εγώ αγαπητέ μου δεν γνωρίζω οτιδήποτε επί τούτου του θέματος οπότε και δεν μπορώ να αμολήσω «λουβάνες» κατά την κυπριακή, όπως τις δικές σου.
Ακολούθως να σου εκφράσω και εγώ μιαν απορία εφόσον από ότι φαίνεται είσαι πλήρως ενημερωμένος και ως φωτεινός παντογνώστης Ω Μέγα ΚΥΡΙΚΑ για πες μου…
«Αθηνά Κυριακίδου...ΓΝΩΣΤΟ ΝΕΝΕΚΙ.ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ. Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ (ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΤΣΗ ΒΕΒΑΙΑ) ΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΒΕΒΑΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΔΗΚΟΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ. Η ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ, ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΞΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝ ΜΕΠΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΚΕΝΕΒΕΖΟΣ. ΝΑ ΣΕ ΚΑΦΚΕΙ ΕΤΣΙ!!!»
Για την Αθηνά έγραψες και εγώ επισημαίνω το εξής: «Η ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ.» Δηλαδή αγαπητέ μου τι σχόλιο μπορείς να αναρτήσεις για τον κ. Νικόλα Παπαδόπουλο όπου ο ίδιος στήριξε Χριστόφια, ήρθε στα χέρια με τον αδελφό του κ. Κωνσταντίνο Γιορκάτζη που υποστήριζε Κασουλίδη και έφθασαν έως και στα νοσοκομεία για τις αντίθετες απόψεις τους, και τώρα μας το παίζει όσιος Νικόλαος ο Μεγαλομάρτυρας; Τελικά ο Κύριος Παπαδόπουλος γνωρίζει τι θέλει; Ή τελικά άλλοι λειτουργούν με βάση το συμφέρον τους; Ή μήπως δεν γνωρίζεις αυτές τις λεπτομέρειες φίλτατε;

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΡΕ ΣΤΡΑΒΟ ΑΡΝΙ,
ΔΕΝ ΜΕ ΛΕΣ
ΤΟ "ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ" ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΓΑΡΓΑΡΑ?
ΠΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ?

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΚΟΙΜΟΜΕΝΟ ΑΡΝΙ,
ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΝΟΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΙΚΟ ΑΝΤΡΕΑ, ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΩ,
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΝΟΟΥΝ, ΓΑΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΥΠΟΘΕΤΩ Ε?
ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ?
ΔΝΕ ΜΕ ΛΕΣ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ) ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ?
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΤΑ ΚΑΡΟΓΙΑΝΝΑΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ? ΔΙΕΡΩΤΟΥΜΑΙ.

arxiepiskopos είπε...

Π Α Ν Ω Λ Ε Θ Ρ Ι Α !!!!!!