19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ!

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010



Υπενθυμίζουμε: Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου.
Οδηγούμε όλη
μέρα με τα φώτα αναμμένα.

Για να δώσουμε το μήνυμα ότι ο σκοταδισμός του καθεστώτος Χριστόφια δε θα περάσει!

Η Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στηρίζει τη σιωπηρή αυτή διαμαρτυρία που διοργανώνει η "Πρωτοβουλία Δημοκρατικών Πολιτών"


Τι να'ναι μωρέ σύντροφοι, τούντα χιλιάδες φώτα;Μην είναι πραξικόπημα, μην είν ΕΟΚΑ Β; Οι φυσικοί εξοντωτές, του Μέγιστου Χριστόφια;
Μην είν' το Συντονιστικό, μην είναι συνωμότες; Μην είναι διαστημόπλοια, μην είναι χίλια ούφο; Του Άη Βασίλη το έλκηθρο, οι προβολείς του Έλβις;

29 Σχόλια:

Αριστερός Πατριώτης είπε...

Φασίστες του ΑΚΕΛ, ο σκοταδισμός δε θα περάσει.

Αντίσταση στο φασισμό!

arxiepiskopos είπε...

Την Παρασκευή από τις 8π.μ-6μ.μ κυκλοφορούν με αναμμένα φώτα όσοι πιστεύουν ότι στην Κύπρο επικρατεί σκοταδισμός.Μετά τις 6μ.μ. θα κυκλοφορούν οι φυσιολογικοί,νουνεχείς Κύπριοι.

arxiepiskopos είπε...

Εισήγηση:Να μαζευτούν οι καμιά εικοσαριά που ταλαιπωρούνται από το "σκοταδισμό" της κυβέρνησης και να παρελάσουν στη Μακαρίου με αναμμένα φώτα. Εκεί να τους φωτογραφήσει ο Γ.Γεωργίου και να βάλει μετά στο Ποντίκι τη "λαοθάλασσα" των διαμαρτυρομένων. Σ'αυτά είναι μανούλα!Άξιος ο ιερός μισθός του!

proudgaros είπε...

Ει ρε κοπέλια εννα αναψω και γω τα φώτα για μη γινετε τελεια ρεζίλι! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ Ναμαστε να μην ημαστε 7-8 το σύνολον μετά;

Ανώνυμος είπε...

Περήφανοι γαΐδαροι, παπαδοπαίδια και λοιπά γιουσουφάκια και καλιτέχνιδες: Εσείς δεν έχετε ανάγκη να ανάψετε φώτα. Λάμπετε από χιλιόμετρα μακρυά.

Ρ.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΤΟΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΟΓΙΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝ ΤΕΛΙΑ ΓΑΡΟΣ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ.

ΕΚΑΛΕΣΕΝ ΤΟΝ Ο ΜΑΣΤΡΟΣ ΤΟΥ(ΧΡΙΣΤΟΦΚΙΑΣ) ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΚΑΦΕ, ΤΖΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΕΝΕΚΑ ΤΟΥ(ΤΗΝ ΕΡΟΤΙΚΑ) ΕΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ(ΤΟΝ ΦΩΤΙΟΥ). ΤΕΛΙΑ ΓΑΡΟΣ ΣΙΟΡ.

ΠΑΝΤΩΣ Η ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ, ΔΗΚΟΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΟ ΤΟΥ ΧΑΡΥ ΚΛΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ ,ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΘΕΙΚΟ Ο ΧΑΡΥ ΚΛΥΝ
"ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΛΕΕΙ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ, ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΗΝ ΠΗΔΑΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΠΗΔΑΕΙ 10, ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ?"

ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΔΗΚΟΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΧΕΣΤΕ, ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΚΟΙΚΟΥΣ Ο ΜΑΡΙΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ EΣΑΣ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ, ΤΗΝ ΡΟΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΗΔΑΕΙ 1 ΧΡΟΝΟ, ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΠΗΔΑΕΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ?
ΞΥΠΝΑΤΕ ΔΗΚΟΙΚΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΓΙΑ 3 ΟΙΚΟΠΕΔΑ , 2 ΚΑΡΕΚΕΛΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΖΕΣ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΔΗΚΟΙΚΟΙ.

arxiepiskopos είπε...

ΡΗΓΑ,όταν συγχίζεσαι απόφευγε να γράφεις μαλακίες. Κηρυκοποιείσαι επικίνδυνα και αδικείς τον εαυτό σου!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΕΥΕΛΙΧΤΟΣ- ΧΑΜΟΓΕΛΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ, ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ (78% ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ) ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ.

ΒΕΒΑΙΑ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΗΓΕΤΗΣ, ΟΧΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗ ΕΔΟΝΟΠΟΥΛΟ

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

anef oriwn γνωστε και σαν arxiepiksopos, e.s.c, patrioti2004 και αλλα εχεις παρη τη μαλακια σε αλλα επιπεδα κοριτσακι μου. το χαλαμσενο εδονιτικο υποθετο που κουβαλας δεν δικαιολογει τα παντα ξερεις.

arxiepiskopos είπε...

Μα καλά,ρε παιδιά,το ανυποχώρητο ΔΗΚΟ παραμένει στη ναυαρχίδα των υποχωρήσεων;Απαράδεκτο!Να φύγουν αμέσως απο το ΔΗΚΟ Νι-κωλάκης και Κενεβέζος!Έτσι,το χρωστάνε στη μνήμη του παπάκη και του τατάκη αντίστοιχα!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΔΕΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ-ΑΡΧΙΕΠΣΙΚΟΠΟΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΑΡΑΔΙΑΣΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗ.ΚΟ. ΕΡΧΕΤΑΙ!!
Ο ΓΕΛΟΙΟΣ.

ΠΑΟΛΑ είπε...

Όταν βλέπω τον Κάρογιαν με τον Χριστόφια θυμάμαι το γιουσουφάκι του Νίκου Καζαντζάκη που το έκανε ταχτιριτι ο αγάς.

Ανώνυμος είπε...

Που να αφήσουμε τώρα τις λιμουζίνες των 100.000 ευρώ!!

http://www.kathimerini.com.cy/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=14714

arxiepiskopos είπε...

ΠΑΟΛΑ,από όλο τον Καζαντζάκη βλέπω πως σου εντυπώθηκε το ταχτιριτί. Μήπως......;

arxiepiskopos είπε...

Τώρα που μένει το ΔΗΚΟ,οι Εδεκίτες που θα θέλουν ρουσφέτι θα περνούν από τα γραφεία του ΔΗΚΟ.Κατά τα άλλα ο Παναγόπουλος έπεισε τον Ομήρου να βιαστεί να φύγει για να πάρει τους δυσαρεστημένους του ΔΗΚΟ!Α,ρε Γιαννάκη,κλάππες που τρώεις!

ΠΑΟΛΑ είπε...

Για να καταλάβω καλά ρε παιδιά:

Ο Κάρουφιαν θέλει να μείνει στην κυβέρνηση για να συνεχίσει τη μάσα. Εάν περάσει τη θέση του από το Εκτελεστικό Γραφείο και την Κεντρική Επιτροπή, όσο ΔΗΚΟ απομείνει, θα παραμείνει στην κυβέρνηση Χριστόφια.

Άρα θα έχουμε μια τριμερή ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ-ΦΑΣΙ.Κ.Κ;

Ο αρχιεπίσκοπος θα ξέρει να μας πει.

arxiepiskopos είπε...

ΠΑΟΛΑ,με το ΦΑΣΙ.Κ.Κ αδύνατον.Είναι δυνατόν να συνεργασθείτε εσείς,οι φασίστες Δρασίτες,με το Χριστόφια;

arxiepiskopos είπε...

Είμαι από τις 7.30 στους δρόμους της Λάρνακας.Κανένα φως αυτοκινήτου αναμμένο.Αχ,τους προδότες τους Σκαλιώτες!Μα ούτε ο Κουλίας,σιόρ;

Unknown είπε...

Μεγάλη επιτυχία συναγωνιστές. Ένα στα τρία αυτοκίνητα έχει τα φώτα αναμμένα . Σκεφτείτε τι έχει να γίνει και μετά το μεσημέρι. Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας..

arxiepiskopos είπε...

Στις 9.20 είδα μια μοτόρα με αναμμένα φώτα στην Τιμάγια.Ήταν ο λαχειοπώλης ο Αντζιελής.

arxiepiskopos είπε...

ΑΙΑΝΤΑ,μα έχει τόση σκόνη στη Λευκωσία;

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

Η ΠΑΦΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΜΑΓΚΕΣ...ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ.
ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΑ.
Η ΠΑΦΟΣ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΗ.ΚΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΗ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΠΟΙΚΩΝ (ΑΦΟΥ ΑΥΤΕ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ). ΟΙ ΠΑΓΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗ.ΚΟ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ ΤΗΝ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΡΑΜΟΝΗΣ ΕΠΟΙΚΩΝ. ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΤΑΣΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΠΑΓΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗ.ΚΟ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΔΗΚΟ(ΒΑΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΚΤΙΚΟ Η ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΓΙΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΥΡΗ.
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΡΑ. ΑΥΤΟ ΠΡΟΝΟΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΔΗΚΟΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΥ ΒΡΑΖΕΙ.
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΡΑ.
ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΡΕΚΛΟΛΑΓΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ?
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑ ΑΝΤΙΚΑΤΣΤΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΥΡΗ.
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΡΑ!!!!!!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗ.ΚΟ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΠΑΤΡΙΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΡΑ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΣΤΑΤΙΚΗ.
ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΡΕΚΛΟΛΑΓΝΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΦΑΓΟΠΟΤΙΟΥ. ΤΟΛΜΑΤΕ?

arxiepiskopos είπε...

Επέστρεψα μετά από τρίωρη περιπλάνηση στη Λάρνακα. Πλην του λαχειοπώλη του Αντζιελή,ουδείς συγκινήθηκε από το κάλεσμά σας.Κανένα φως αναμμένο!Αχ,αυτός ο Κουλίας!Έκατσεν το μύλο από τον καιρό που έγινε ντιβέλοπερ!

arxiepiskopos είπε...

Κοπέλια της Επιτροπής,ελπίζω το σημερινό να σας έχει γίνει μάθημα!Βρίσκεστε καμιά εικοσαριά φανατικοί διχο-Ττομικοί,κάμνετε παναύριν με το νου σας,ενθουσιάζεστε και όταν απευθυνθείτε στο λαό,την τρώτε περιποιημένη!Το ίδιο δεν πάθατε και στις προεδρικές;Ο Τάσσος από βέβαιος πρόεδρος ήρθε τρίτος και καταιδρωμένος και ο Λιλλήκκας προστέθηκε στις λίστες των αγνοουμένων.Περαστικά σας!!!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

H PAFOS SIMETEXI MAZIKA ENANTIA STO SKOTADISMO, AMETRITA TA AMAKSIA ME ANAMMENA FOTA.
RE ANEF ORIWN - ARXIEPISKOPE KOPIASE STH PAFO NA METRISIS TA AFTOKINITA ME TA FOTA.
MHN KSEXASIS NA FERIS K TH VAZELINH SOU MAZI GIA NA MEN PONISIS POLLA. OI EPIKOI ERASTES SOU DEN KSERO TI PROSONTA EXOUN, MALLON THA SE TSOYKSOYN OI PAFITES KOPROSKILLO

Τηλέμαχος είπε...

Ενώ εσείς τα γιουσουφακια αρχιμουφτή είσαστε χιλιάδες έτοιμοι να ξεχυθείτε στους δρόμους και να τουρκο-προσκυνήσετε ξανά και ξανά. Γιατί δεν κάνετε και εσείς μιαν αντίστοιχη εκδήλωση στα κατεχόμενα (sorry TRNC) με τους ξάδελφους σας τους εποίκους (sorry μετανάστες).

arxiepiskopos είπε...

ΤΗΛΕΜΑΧΕ,είδες κι εσύ αμέτρητα αμάξια με αναμμένα φώτα στην Πάφο και στη Λευκωσία; Μα τι στο καλό,κοιμάστε και την ημέρα;

the Idiot Mouflon είπε...

Σε συνέλευση της ΚΝΕ, επί της πρώτης ρεποχής ΠΑΣΟΚ... βρέθηκε και ένας άσχετος... αλανιάρης.

Όλοι έπαιρναν το μικρόφωνο μ τη σειρά και λέγανε το μακρύ τους και το κοντό τους.

Παίρνει και εκείνος το μικρόφωνο και λέει ..."βρε παιδιά, τώρα που μαζευτήκατε... δεν κλείνουμε τα φώτα λέω γω να κάνουμε κανένα μπερδεγoυέη;"