8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010


"Μου είπαν: Eίσαι μικρός. Aν κάνεις ένα ακόμα βήμα θα σε αφανίσουν. Είπα: Αν δεν το κάνω θα είμαι ακόμα πιο μικρός." Β.Λυσσαρίδης

Σήμερα βάζουμε το σταυρό μας. Και ευχόμαστε κάποιοι να γράψουν ιστορία. Θα σας ενημερώσουμε άμεσα μόλις υπάρξουν εξελίξεις.

Προς το παρόν σας στέλνουμε επίσκεψη στο Μαρίνο Κλεάνθους για να διαβάσετε για το χειμώνα του Δ. Χριστόφια:

http://marinoskleanthous.blogspot.com

31 Σχόλια:

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Σήμερα γράφουμε ιστορία!!!!!

ΕΔΕΚ ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!

Mario είπε...

Me dedomeno oti i EDEK einai konta sto 9% pou einai arketa mikro, 7 xronia stin kivernisi itan arketa gia na bolepsei ena arketa megalo pososto apo autous se diafores 8eseis. Den ifistate pleon tosos sobaros logos gia na einai stin kivernisi. Etsi kai alliws mia kai erxonte bouleutikes 8a boi8isei sto image tou kommatos...

the Idiot Mouflon είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
the Idiot Mouflon είπε...

Δηλαδή, αν τα πάει πιο καλά τωρά ο Χριστόφιας... θα παραδεχτούν "τούτοι" ότι εν' γκαντέμηδες;

ΠΑΟΛΑ είπε...

Αν το ΔΗΚΟ παραμείνει μόνο του στην κυβέρνηση τότε είναι ένα κατάπτυστο κόμμα της μάσας. Για να δούμε πως θα αντιδράσει η βάση του κόμματος...

arxiepiskopos είπε...

Μήπως ελπίζει ο Ομήρου ότι θα ξαναγίνει υποψήφιος του ΔΗΣΥ;

Unknown είπε...

Δεν κατανοώ ρε νενεκία την δυσφορία και την εμπάθεια σας προς το δημοκρατικό δικαίωμα της ΕΔΕΚ να χαράξει ξεχωριστή πολιτική γραμμή αντί του ενδοτισμού?
Εξάλου γιατι θέλετε στο κυβερνητικό σχήμα ένα κόμμα με πρόεδρο που έχει ‘κονιορτοποιημένο’ εγκέφαλό? Φοβάστε κάτι γιαυτό σκίζεστέ ή μήπως η ανατροφή που σας δώσανε στο σπίτι δεν έχει το παραμικρό ίχνος αξιοπρέπειας? Μάλον εσείς θα είστε συνηθισμένοι να κάνετε γαργάρες προσβολές και να λέτε ευχαριστώ. Συμμετοχή σε συνωμοσία εκφυλισμένων ηθικά ανθρώπων δεν την θέλουμε.
Περαστικά σας

Mario είπε...

Aiantas...ekollises sto Nenekia kai Oxaxanakia. Sigoura exei kathe dikaiwma i EDEK na figei. Den eprepe na mpei stin kibernisi in the first place. Aplws dixnei poso to DHKO kai EDEK einai kairoskopika kommata pou ekanan kivernisi me kapion pou sto Kipriako toulaxisto eixan terasties diafores. Malista antexan 2+ xronia. Akoma to DHKO oxi mono diafores exei sto Kipriako me to AKEL kai tin kivernisi alla kai se polla 8emata oikonomias etc. Auto pou den katalabw einai giati einai akoma ekei....

Ανώνυμος είπε...

Μάριο,

Κατ'αρχή γράφε ΕΛΛΗΝΙΚΑ και απορώ πως σε αφήνουν να γράφεις ελληνο-αγγλικά με λατινικούς χαρακτήρες.

Δεύτερον, η ΕΔΕΚ όπως και το ΔΗΚΟ συμφώνησαν να συμμετάσχουν στην κυβέρνηση αφού ο Χριστόφιας έκανε κάποιες υποσχέσεις και έθεσε κάποιο πλαίσιο ως προς την πορεία (στο εθνικό θέμα) την οποία θα ακολουθούσε.

Ο Χριστόφιας όμως αποδείκτηκε ΨΕΥΤΗΣ. Πολλές φορές.

Εσείς λέτε "για την μάσα."

Καταλαβαίνετε μήπως ότι μ'αυτά τα λόγια βρίζετε πρώτα απ'όλα τον Χριστόφια και το ΑΚΕΛ, αφού αποδέχεστε ότι "κυβέρνηση = ρουσφέτι";

Ρ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Mario είπε...

Rigas,

Den exw Greek fonts se auto to PC. Fenete pws mporeis na ta diabazeis mia xara omws. Fisika AKEL = rousfetti, kanenas den eipe to anti8eto. Me kanenan tropo den dikaiologeite gia ta rousfetia to AKEL, otan omws dio kommata menoune mazi stin kibernisi afou diafwnoune me tosa polla apla gia to rousfeti auto dixnei entelws xamilo epipedo.
Oso gia tis iposxeseis pou edwse o Xristofias den nomizw na itan kai toso sigkekrimenes gia to Kipriako. Eimai sigouros pws ton Febrouario tou 2008 otan ekanan tin simfwnia itan perissotero na moirasoune ta ipourgeia kai tin proedria tis boulis.

Ανώνυμος είπε...

Η ιστορία είναι αμείλικτη.

Την ώρα που οι ΕΔΕΚίτες έθαβαν τους δικούς τους που έπεσαν στην αντίσταση, η ηγεσία του ΑΚΕΛ έφευγε μυστικά από τις Βρεττανικές βάσεις για να λάβει μέρος σε μυστικές συμφωνίες με το Βρεττανικό καθεστώς και με τον μεταπραξικοπηματία Κληρίδη. Αυτά δεν τα λέω εγώ, αυτά τα λένε τα αρχεία των Βρεττανικών υπηρεσιών.

Επομένως, σκατονενέκια, να πλένετε το στόμα σας όταν θα μιλάτε για την ΕΔΕΚ.

Αυτά από έναν μη-ΕΔΕΚίτη.

Ρ.

Mario είπε...

Egw krinw ti ginete simera.
Eipame Riga oloi sou ftene esena ! Brettanoi, o Klerides...oloi itan prodotes ektos esi. Sou eipa kai se allo thread...psaxe ta la8oi pou kanoume emeis prwta kai meta ftene oi alloi oloi.
Kai ase tis brisies stin akri...to mono pou les ka8e mera einai to nenekos kai oxaxanakos. Auto to pipilas edw kai 6 xronia !

ΠΑΟΛΑ είπε...

Αν και Δρασίτισσα πιστεύω ότι μετά την αποχώρηση της ΕΔΕΚ θα της άξιζε ψήφος! Ο Βάσος Λυσσαρίδης είναι τώρα ο εκ των πραγμάτων ηγέτης ενάντια στον όλεθρο που μας παίρνει το Καθεστώς Χριστόφια.

Όσο για τις γιαγκούλες τους Σοφοκλέους, τους Ιορδάνου κλπ κλπ στείλτε τους μεταγραφή στο ΑΚΕΛ. Έτσι κι αλλιώς δεν έχουν ν απροσφέρουν τίποτα.

John Charalambous είπε...

08/02/2010

Η ΕΔΕΚ ΑΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ!

Ntropiasmenos DHKOikos είπε...

Αν σήμερα φύγει η ΕΔΕΚ αύριο Χριστόφιας θα δώσει ακόμα ένα υπουργείου στον Καρογιάν. Για το γλυφτούι τον Βότση ή την πεμπτοφαλαγγήτισσα Αθηνά Κυριακίδου ή ένα εκ των Κλεάνθους!!!

Πόσο ακόμα θα μας ντροπιάζει η παρέα Καρογιάν - Μάρκου και ΣΙΑ;

Το ΣΙΑ κάνει ρήμα με το ... Προδωσία...

Unknown είπε...

ΠΑΟΛΑ καλυτερα εσυ να παρεις μεταγραφη

διοτι εισαι σε λαθος χωρο.Η ΕΔΕΚ ειναι ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ και ειχε ηγετες το παρελθον των οποιων ελεγχεται ως αμφιλεγομενο .Το Δρασις-Κες ειναι εναντιον της ομοσπονδιας και καλο θα ειναι να πεις το ονομα σου στον προεδρο σου για να σε διαγραψει.

arxiepiskopos είπε...

ΕΔΕΚ Η.Β,σας θαυμάζουν και οι "δημοκρατικοί" Δρασίτες! Και εις ανώτερα!

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Προβοκάτορα Αναστάσιε,

Είσαι εσύ που μπήκες και στη σελίδα μου και παριστάνεις δήθεν τον ΕΔΕΚίτη, που δήθεν ήταν 35 χρόνια στην ΕΔΕΚ και που αποκαλείς τους συναγωνιστές μου του christofias-watch "αλήτες".

Φτου σου ρε βρωμισμένε ακελικέ πράκτορα, που θα μας κάνεις και τον εδεκίτη και θα μας πεις και τη θέση της ΕΔΕΚ.

Είσαι εσύ που βρίζεις και τον συναγωνιστή τον Παλιό Εδεκκίτη, που έφαε τα χρόνια του για την πατρίδα και για την ΕΔΕΚ.

Η ΕΔΕΚ έχει θέση όχι υπέρ της ομοσπονδίας, αλλά υπέρ της αποχώρησης του Αττίλα, των εποίκων και της επιστροφής όλων των προσφύγων. Αυτά βέβαια στα πλαίσια μιας δημοκρατικής λύσης, που δε μας νοιάζει αν είναι ομοσπονδία.

Πάντως την ομοσπονδία του ΑΚΕΛ, που είναι παραπάνω συνομοσπονδία με γεωγραφικό φυλετικό διαχωρισμό, κάνετέ την στο κόμμα σας κι εμάς αφήστε μας ήσυχους. Μοιράστε το κόμμα σας με τους έποικους και τα περιουσιακά σας στοιχεία δωρίστε τα στην Τουρκία.

Υποδείξεις σε εμάς όμως, είναι περιττές.

Νομίζετε ότι ξεχάσαμε τότε που κερνούσατε γλυκά καρυδάκια στους πραξικοπηματίες και πίνατε blue curacao στην πτήση για Λονδίνο;

arxiepiskopos είπε...

ΕΔΕΚ Η.Β, λες πως το ΑΚΕΛ κερνούσε γλυκό καρυδάκι επειδή ένας Ακελικός στο Καιμακλί τρομοκρατημένος το έκαμε. Μη γενικεύεις,γιατί και ένας Εδεκίτης στη Λάρνακα χέστηκε κατά τη σύλληψη του από τους νυν φίλους σας τους πραξικοπηματίες. Δικαιούμαι κι εγώ γενικεύοντας να ισχυριστώ ότι η ΕΔΕΚ χέστηκε κατά το πραξικόπημα;

Ανώνυμος είπε...

Η διαφορά αρχιεπίσκοπε είναι ότι εσύ ως νενέκος δεν έχεις αξιοπιστία και μάλλον, πολύ πιθανόν να λες ΨΕΜΜΑΤΑ.

Ρ.

Ανώνυμος είπε...

Αποτάσσεσαι το AKEL και όλα τα έργα αυτού;

Αποτάσσομαι!

Αποτάσσεσαι το ΔΗΣAKEL και όλα τα έργα αυτού;

Αποτάσσομαι!

Αποτάσσεσαι το ΔΗΣAKEL και τον Ευέλικτο και τον Τασάκια και τα γιουσουφάκια και τις πόρνες και τους μπράβους και όλα τα έργα αυτών;

Αποτάσσομαι ! ΦΤΟΥ - ΦΤΟΥ - ΦΤΟΥ !

Και τους ευνούχους Μάριο και Μάρκο και τις χαζοχαρούμενες Αθηνούλλα και Πραξούλλα και Αντρούλλα και όλα τα έργα αυτών;

Αποτάσσομαι!

Αποτάσσεσαι το ΔΗΣAKEL και τους αρθρογράφους αυτού Μαγάριο και Κωστάκη και Γκόρτον και την σάρα και την μάρα και όλο το κακό συναπάντημα και όλα τα έργα αυτών;

Αποτάσσομαι ! ΦΤΟΥ - ΦΤΟΥ - ΦΤΟΥ !

Και τους ψευδο-δήθεν ακαδημαϊκούς αυτών Τριμικλινιώτη και Περιστιάνη και όλα τα έργα αυτών;

Αποτάσσομαι ! ΦΤΟΥ - ΦΤΟΥ - ΦΤΟΥ ! Στον γαμ*&&###@%&^* ΦΤΟΥ !

(Ιερέας: Εμ, εντάξει τέκνον μου.)

Αποτάσσεσαι το AKEL και όλα τα έργα αυτού;

Απεταξάμην!

Αποτάσσεσαι το AKEL και όλα τα έργα αυτού;

Απεταξάμην!

Αποτάσσεσαι το AKEL και όλα τα έργα αυτού;

Απεταξάμην!


Νενέκια, μετανοείστε διότι την ημέρα της κρίσεως θα φάτε και θα κάτσετε.

Ρήγας

arxiepiskopos είπε...

ΡΗΓΑ,αυτό κι αν είναι επιχείρημα! Πρόσεξε γιατί όσο πάει μοιάζεις με τον ΚΗΡΥΚΑ και είσαι κρίμα!

Xalaros είπε...

Για ακόμη μια φορά το ΔΡΑΣΙΣ δείχνει τον πραγματικό του χαρακτήρα... Μια από εδώ, μια από εκεί, ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ!!!

Όσο για την ΕΔΕΚ, η απόφαση της, τη στιγμή που δεν είχε κοινά στοιχεία πλεύσης με τον Πρόεδρο, είναι απολύτως ορθή, αν όχι καθυστεριμένη!

Όσον αφορά την περίπτωση συνεργασίας με τον ΔΗΣΥ, αφού είναι δημοκρατικό δικαίωμα η αποχώρηση από την κυβέρνηση, είναι απόλυτα δημοκρατικό δικαίωμα της ΕΔΕΚ να συνεργαστεί και με το ΔΗΣΥ!

Τί άραγε λιγότερο έχει ο ΔΗΣΥ από το ΑΚΕΛ;;

Αυτό που πλέον είναι ενδιαφέρον να δούμε είναι την στάση που θα κρατήσει το ΔΗ.ΚΟ.!!!

Xalaros είπε...

Riga είσαι το λιγότερο γελίος...

ΠΑΟΛΑ είπε...

Aκριβώς αρχιδεπίσκοπε και λοιποί νενέκοι

επειδή είμαι φανατική δημοκράτισσα απορρίπτω τη ρατσιστική λύση της ΔΔΟ, την εκ περιτροπής Προεδρία, τη φασιστική στάθμιση της ψήφου και όλα τα φεουδαρχικά κατάλοιπα που έχει παραχωρήσει ο Ευέλικτος στους Τούρκους.

Γι αυτό και συγχαίρω ολόψυχα την ΕΔΕΚ. Γιατί για την πατρίδα οι όροι δεξιά και αριστερά είναι ξεπερασμένοι.

Εξάλλου τι σχέση έχει η πατριωτική ΕΔΕΚ με την ροζ αριστερά της παγκοσμιοποίησης του AKEL;

Τα βλέμματα τώρα στο ΔΗΚΟ. Θα ξαναχειροκροτήσουμε ή θα φτύσουμε άραγε;

ΕΔΕΚ ΗΒ τι λες;

ΠΑΟΛΑ είπε...



Απορρίπτω και τις φασιστικές μεθόδους φίμωσης που εφαρμόζει το Καθεστώς εδώ στην Κύπρο.

Γιατί εγώ πιστεύω "Μαύρο στον μαύρο και στον κόκκινο φασισμό"!

Unknown είπε...

προς παολα
Η Εδεκ τζιαι το Δηκο ακολουθουν τις παρακαταθηκες του παπα μακαριου ,που τοτε μπερδεψε την ιερατικη αποστολη του κατα παραβασιν των ιερων κανονων με την πολιτικη,
ειναι κομματα που υποστηριζουν την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ 1977-1979 το ιδιο και ο Χριστόφιας τον οποιο θα κρινουμε στο τελος και οχι τωρα .

προς αντιστασιακο Εδεκ Η.Β
αντε πηγαινε στο μαντρι σου να υπακουσεις στον προεδρο σου και αν τυχει καμια στραβη θα πας στην πρεσβεια της Λιβυης να κρυφτεις τυχερουλη....η πορτα ειναι παντα ανοιχτη...

Xalaros είπε...

Προς Πάολα:

Αν γνώριζες τι πάει να πεί Δημοκρατία, δεν θα περίμενες να φτύσεις τον οποινδήποτε για τιν όποια απόφαση του...

Δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω πως μπορεί ένα ακροδεξιό, όπως τα ίδια τα στελέχη του καφενείου ΔΡΑΣΙΣ στην Αθήνα χαρακτηρίζουν τους εαυτούς τους, να μιλά για ρατσισμό...

Το 93 και 98 ψηφίσατε Κληρίδη.
Το 03 και 08 ψηφίσατε Παπαδόπουλο.
Στις Ευρωεκλογές του 09 ΕΛΑΜ.

Αποφασίστε που ανήκετε... Το πραγματικό μαντρί εσείς είστε, που δέχεστε να καθοδηγείστε από ένα τσούρμο απο ΑΛΗΤΕΣ και ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ φοιτητές επικαλούμενη τις ιερές αξίες της Δημοκρατίας και της ΕΛΛΑΔΑΣ!!!

ΕΛΕΟΣ

arxiepiskopos είπε...

Ο Ομήρου από φευγάτος έγινε φευκός!

the Idiot Mouflon είπε...

Απορία Ηλιθίου: πριν προχωρήσει η ΕΔΕΚ σε κυβέρνηση με ΔΗΣΥ... θα ζητήσει να έρθουν τελικά οι S300;