Ο ΟΜΗΡΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ! ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010


Ηρωϊκή έξοδο πραγματοποιεί σήμερα, 08/02/2010, η ΕΔΕΚ, από το τρένο που μας οδηγεί στην τουρκοποίηση της Κύπρου.


- Αποτάσσεται την εκ περιτροπής Προεδρία.


- Αποτάσσεται τη στάθμιση ψήφου.


- Αποτάσσεται την παραμονή των εποίκων.


- Αποτάσσεται την αλαζονία των καθεστωτικών.


Ο Γιαννάκης Ομήρου σε ομιλία του αυτή την ώρα σε συνεδρία της ΚΕ του Κινήματος, η οποία καταχειροκροτήθηκε, πρότεινε στα στελέχη του να πάρουν επιτέλους την ηρωϊκή απόφαση, και να αποχωρήσουν από το κυβερνητικό σχήμα.


Διαχώρισε τη θέση της ΕΔΕΚ, επό τις ευέλικτες προτάσεις που κατατίθενται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, χωρίς να συζητηθούν πρώτα με τα κόμματα που τον εξέλεξαν στην Προεδρία.


Χαρακτήρισε την πρόταση του ηθικά υπεύθυνη και πολιτικά ορθή. Μίλησε για τη μη εφαρμογή της 8ης Ιουλίου, για την έναρξη των συνομιλιών χωρίς να εκπληρωθούν οι προϋποθέσεις που τέθηκαν και γενικά για την ακύρωση όλων των προεκλογικών δεσμεύσεων.


Στη συνεδρία που συνεχίζεται, σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας, αναμένεται η τελική απόφαση, πανηγυρικά υπέρ της εισήγησης του Προέδρου του Κινήματος.


Η Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο, επικροτεί αυτή την απόφαση, η οποία έπρεπε να ληφθεί προ πολλού, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ!


Την ίδια ώρα εντείνονται οι πίεσεις προς την ηγεσία του Δημοκρατικού Κόμματος, αλλά δυστυχώς το δίδυμο των εραστών της εξουσίας Μάρκου - Καρογιάν φαίνεται αμετακίνητο από τις καρέκλες του.


Η συνεδρίαση συνεχίζεται, μάλλον για αρκετή ώρα ακόμη και αναμένουμε την τελική απόφαση, την οποία θα σας ανακοινώσουμε.


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

10 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εννα σειρετε τζαι πυροτεχνηματα για τους πανηγυρισμους?

ΦΑΣΙ.Κ.Κ. είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΠΑΟΛΑ είπε...

Το πρώτο μεγάλο χαστούκι κατά του Χριστόφια. Άστραψε και βρόντηξε!

Άντε να δούμε και το δεύτερο!

Ntropiasmenos DHKOikos είπε...

Σήμερα η ΕΔΕΚ παίρνει μια γενναία απόφαση!

Κάποιοι στο κόμμα μου δεν έχουν τα balls για να πράξουν αναλόγως...

Ντέπομαι για το δίδυμο των καρεκλοπροσκυνημένων Μάριου Καρογιάν και Μάρκου Κυπριανού!

Εγώ είμαι ένα δηκϊκός του Σπύρου και του Τάσσου... όχι του πούστη και του γλύφτη!!!

Μπράβο στον Ομήρου!

Μπράβο στην ΕΔΕΚ!!

Μπράβο στους διαχρονικούς αγωνιστές της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας και άξιους συνεχιστές του δρόμου που χάραξε ο κολοσσός της κυπριακής πολιτικής Βάσσος Λυσσαρίδης...

ΠΑΟΛΑ είπε...

Δύο κόμματα καταδίκασαν την αποχώρηση της ΕΔΕΚ: Το ΑΚΕΛ και το ΦΑΣΙΚΚ. Είναι άραγε τυχαίο;

Αν έχετε παπάρια κύριοι του ΦΑΣΙΚΚ πέστε τα ονόματα σας!

Ακούς ρε Άνευ Οργίων; Φανερώσου επιτέλους!

ΦΑΣΙ.Κ.Κ. είπε...

Καταδικάζουμε τη νέα προβοκάτσια της οχλοδημοκρατικής ΕΔΕΚ

Το Φασιστικό Κόμμα Κύπρου (ΦΑΣΙ.Κ.Κ.) καταδικάζει την επαίσχυντη και προβοκατόρικη ενέργεια της ΕΔΕΚ να αποχωρήσει από την κυβέρνηση του Δημήτρη Χριστόφια.

Ήταν εμφανές από την αρχή, ότι αυτοί οι αρρωστημένοι πολέμιοι του φασισμού και του φυλετικού διαχωρισμού, δεν πίστεψαν, όπως το ΑΚΕΛ, το ΦΑΣΙ.Κ.Κ. και το Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό Κόμμα (PTK) στον Πρόεδρο Χριστόφια, αλλά άσκησαν μια στρατευμένη και ύπουλη υπονομευτική πολιτική για σχεδόν 2 χρόνια, προκαλώντας συνεχή προβλήματα και οχλοφασαρίες, προσπαθώντας να παρεμποδίσουν τη λύση του φυλετικού διαχωρισμού, που εμείς και οι συναγωνιστές μας του ΑΚΕΛ, του PTK, του Κόμματος Εθνικής Ενότητας και του ΔΗΣΥ, οραματιζόμαστε.

Η ΕΔΕΚ υπήρξε διαχρονικός πολέμιος των ιδεολογικών μας προγόνων, της Χούντας και της ΕΟΚΑ-Β, σε αντίθεση με το ΑΚΕΛ, το οποίο τήρησε μια αξιοπρεπή στάση, τόσο κατά την επανάσταση της 15ης Ιουλίου, όσο και κατά την μετεπανάσταση της 23ης Ιουλίου υπό τον ιδεολογικό μας μέντορα Γλ. Κληρίδη.

Η ΕΔΕΚ πάντοτε πολεμούσε το Φασισμό και το Φυλετικό Διαχωρισμό, μέσω οχλοτραμπούκων γενειοφόρων και του δημαγωγού Λυσσαρίδη, του γνωστού "Εξαπτέρυγου του Μούσκου" όπως ευφυώς τον αποκαλούσαν οι επαναστάτες της ΕΟΚΑ-Β. Όπως αναλύσαμε και παλαιότερα (http://fasikk.blogspot.com/2009/12/blog-post_22.html), ο Βάσος Λυσσαρίδης ήταν ανέκαθεν ένα όργανο της Διεθνούς Δημοκρατικής Συνωμοσίας κατά του Φυλετισμού, σε σημείο που συνεργάστηκε φανερά με τον σεσημασμένο τρομοκράτη Νέλσον Μαντέλα. Υπενθυμίζουμε πως κανένα διεθνές δικαστήριο δεν καταδίκασε τον Βάσο Λυσσαρίδη για την συνεργασία του με τους νοτιοαφρικανούς αντιφυλετικούς τρομοκράτες.

Είναι εμφανές ότι η πράξη της ΕΔΕΚ να εγκαταλείψει την κυβέρνηση του Δημήτρη Χριστόφια, αποσκοπεί στην παρεμπόδιση της εμπέδωσης του λειτουργικού φασισμού και του βιώσιμου ρατσισμού και είναι μια απέλπιδα προσπάθεια των οχλοδημοκρατών να εμποδίσουν το απαρτχάιντ της διζωνικής, δικοινοτική ομοσπονδίας.

Το Φασιστικό Κόμμα Κύπρου (ΦΑΣΙ.Κ.Κ.) προειδοποιεί ότι θα σταθεί ανάχωμα στους οχλοδημοκράτες τραμπούκους που ονειρεύονται αναβίωση της δημοκρατίας και προάγουν τον ενιαιοκρατισμό και την πολυπολιτισμική συνύπαρξη.


Kıbrıs'ta Apartheid Engellenemez
Τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει το Απαρτχάιντ στην Κύπρο

Γραμματεία Τύπου, Διαφώτισης και Ενημέρωσης
http://fasikk.blogspot.com/

arxiepiskopos είπε...

Ο Ομήρου από φευγάτος έγινε φευκός!

Ανώνυμος είπε...

Ο Ομήρου απέδειξε ότι τα έχει σιδερένια. Όπως διαχρονικά και η συντριπτική πλειοψηφία των ΕΔΕΚιτών.
Ρ.

arxiepiskopos είπε...

Ο Ομήρου δεν τα έχει καθόλου.Του τα πολτοποίησε ο Λυσσαρίης το 2004.Θυμάστε,όταν, μετά το Μπούργκεστογκ,ήρθε στην Κύπρο και δήλωσε πως δεν μπορούμε να πούμε ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν και ο Λυσσαρίδης του οργάνωσε το "πραξικόπημα" για αντικατάστασή του από το Σιζόπουλο;Έκτοτε Ομήρου κι αρχίδια είναι έννοιες ασύμβατες!

the Idiot Mouflon είπε...

Απορία Ηλιθίου: πριν προχωρήσει η ΕΔΕΚ σε κυβέρνηση με ΔΗΣΥ... θα ζητήσει να έρθουν τελικά οι S300;