Ακελικό μικρομάγαζο!

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Εμένα δε με νοιάζει αν ο Χριστόφιας δεν τηρεί τις δεσμεύσεις του. Εγώ ζω το δικό μου όνειρο. Δε θα μου το χαλάσει η Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο!


Ως ακελικό μικρομάγαζο εξέλαβε το ΔΗΚΟ ο Ευέλικτος Δ. Χριστόφιας. Οι βολεμένοι μαρκοκαρογιανίσκοι που ως συνήθως κυριαρχούν στο Εκτελεστικό, αποδέχτηκαν αυτό το ρόλο.

Λίγο πριν το Εκτελεστικό, ο αρχιβολεμένος Μ. Κάρογιαν, που εκτινάχθηκε ραγδαία στην Προεδρία της Βουλής, δέχτηκε τηλεφώνημα από το "μάστρο" του. Ως αποτέλεσμα, η απόφαση για το εάν το ΔΗΚΟ θα φύγει ή όχι από την κυβέρνηση, μετατέθηκε για την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ η Συνεδρία της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ (την οποία από της εκλογής της, αν δεν κάνουμε λάθος μόνο ΜΙΑ φορά συγκάλεσε ο Κάρογιαν), αναβλήθηκε ξανά επ' αόριστον.

Γνωρίζουν προφανώς οι καρογιανίσκοι και τα μαρκόπουλα ότι δεν ελέγχουν την Κεντρική Επιτροπή. Η Κεντρική Επιτροπή είναι ενημερωμένη, με επιστολή που της απέστειλε η Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο, για τα "ανδραγαθήματα" Κάρογιαν, δηλαδή για τις δεσμεύσεις του προς τον Ντάουνερ. Και είναι ένα καζάνι που κοχλάζει εναντίον της μετατροπής του ΔΗΚΟ σε μικρομάγαζο του ΑΚΕΛ.

Ο Κάρογιαν, προσπαθεί, από ό,τι φαίνεται, μέσω του ελεγχόμενου από αυτόν μηχανισμού, να το "κουντήσει ως πάρατζιει", με σκοπό να δαμάσει την οργή του κόσμου του ΔΗΚΟ.

Προφανώς θα παζαρέψει κανένα Υπουργείο, κανένα εκπρόσωπο του ΔΗΚΟ στη διαπραγματευτική ομάδα (που θα είναι μάλλον για το θεαθήναι), ή κάποιο άλλο πολιτικό αντάλλαγμα, για να δείξει ότι τα πράγματα είναι καλύτερα.

Επιμένοντας στην αρχή ότι "το ΔΗΚΟ είναι κόμμα εξουσίας".

Συνεχίζοντας να εξευτελίζει το ΔΗΚΟ, την ιστορία του κόμματος, τις παρακαταθήκες των ιστορικών ηγετών του, αλλά κυρίως: τον κόσμο του ΔΗΚΟ που απαιτεί ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

Βεβαίως ο ίδιος, θα συνεχίσει να ζει στο δικό του όνειρο, στο μεθύσι της εξουσίας και των γενναίων απολαβών, απολαμβάνοντας τη νέα του ζωή, στη νέα του, πανάκριβη έπαυλη!

Τερέντιος για το christofias-watch

30 Σχόλια:

Unknown είπε...

The Devil Knows ...
Christofias, Queen Elizabeth, and Vladimir Putin all die and go to hell.
While there, they spy a red phone and ask what the phone is for.

The devil tells them it is for calling back to Earth. Putin asks to call
Russia and talks for 5 minutes.

When he was finished the devil informs him that the cost is a million
dollars, so Putin writes him a cheque.

Next Queen Elizabeth call England and talks for 30 minutes.

When she was finished the devil informs her that cost is 6 million dollars,
so Queen Elizabeth writes him a cheque.

Finally Christofias gets his turn and talks for 4 hours to comrades.

When he was finished the devil informed him that there would be no charge for the call and feel free to call Cyprus anytime. When Putin hears this he goes ballistic and asks the devil why Christofias got to call to Cyprus for free.

The devil replied, "Since Christofias became President of Cyprus , Cyprus has gone to hell, so it's a local call and it's for free"

Provata Ksipnate είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Provata Ksipnate είπε...

Της λασπολογίας το ανάγνωσμα για άλλη μια φορά. Λοιπόν όπως και στη προηγούμενη ανάρτηση θα σας απαντήσω και σε αυτήν μπας και το χωνέψετε και σταθείτε σαν κύριοι στο κόμμα που εκπροσωπείτε αντί να του σκάβετε καθημερινός λάκκους και να προσπαθείτε να το ρίξετε μέσα. Κύριοι!! Ανοίξτε τα μάτια σας και σταματήστε να ονειρεύεστε λαγούς και πετραχήλια. Σταματήστε επιτέλους να κατηγορείτε άλλους για βολέματα και θέσεις γιατί σας τα τάζουν εσάς και σκοπός της ζωής σας είναι να τα αποκτήσετε πάση θυσία. Το ΔΗΚΟ θα πάρει τη δική του απόφαση και όχι την απόφαση που θέλετε εσείς να πάρει. Επειδή στην ΕΔΕΚ προσπάθησαν να το παίξουν πατριώτες βγάζοντας προς τα έξω τον δήθεν πατριωτισμό τους με την τάχα αποχώρηση για να καλύψουν την αδυναμία τους να αντιμετωπίσουν τον Χριστόφια δεν σημαίνει ότι το ίδιο θα πράξει και το ΔΗΚΟ. Σας επαναλαμβάνω όταν ο εχθρός έχει δυναμώσει επικίνδυνα δεν τρέχεις να κρυφτείς αλλά τον αντιμετωπίζεις. Ο Χριστόφιας αυτή τη στιγμή είναι ο χειρότερος εχθρός της πατρίδας και εσείς υποστηρίζετε να τον αφήσουμε να κάμει της κκελλές του; Υποστηρίζετε να αποχωρήσουμε όλοι να πάμε στα γειτονικά καφενεία να πιούμε το καφέ μας; Να τον αφήσουμε να συνεχίσει το ξεπούλημα της πατρίδας μας και εμείς να παρακολουθούμε απαθείς; Αυτό τελικά ζητάτε; Αυτός δεν είναι πατριωτισμός! Αυτό είναι προδοσία! Ή μήπως σας ξαναρωτώ περιμένετε ότι θα αποχωρήσει από τη κυβέρνηση εάν αποχωρήσουν όλοι; Γελιέστε κύριοι. Εκτός αν θα του κάμετε πραξικόπημα! Αν αυτό σχεδιάζετε τότε εντάξει! Αν όμως η όλη αυτή γελοιότητα που συνεχίζετε εδώ και μήνες κατηγορώντας και λασπολογώντας τους ανθρώπους αυτούς για τα δικά σας, τελικά, προσωπικά οφέλη, λυπούμε πραγματικά για λογαριασμό σας. Αντί να δείτε σε τι σημείο μας έφερε, αντί να δείτε ότι όντος τελικά ο κύριο Χριστόφιας δεν τηρεί αυτά που εμείς ως λαός θέλουμε για την πατρίδα μας και να σταθούμε στο πλευρό αυτών που προσπαθούν να τον συγκρατήσουν όσο μπορούν, τους ζητούμε ετσιθελικά να αποχωρήσουν και να αφήσουν όχι μόνο την πατρίδα αλλά και τους εαυτούς τους και εμάς στο έλεος του κυρίου αυτού!! Ξυπνάτε μην είστε πρόβατα! Μην αφήνεστε στα λόγια των πολλών που λειτουργούν με το δικό τους συμφέρων! Ακούστε και μια φορά τη φωνή αυτών που χτυπάτε αλύπητα. Ίσως τελικά να έχουν δίκαιο….

Αριστερός Πατριώτης είπε...

Προφανώς φίλε μου Provata Ksipnate, είσαι κάποιος από τα γραφεία του ΔΗΚΟ.

Που αφού διαπιστώνεις ότι ο Χριστόφιας ξεπουλά την Κύπρο, θεωρείς ότι το ΔΗΚΟ πρέπει να παραμείνει δίπλα του!!!!!!!

Βεβαίως, το να εμποδιστεί ο Χριστόφιας να ξεπουλήσει την Κύπρο, δεν έχει να κάνει με το αν το ΔΗΚΟ είναι ή όχι στην κυβέρνηση. Αντίθετα, το να γνωρίζει ότι μπορεί καθημερινά να παραβιάζει τις δεσμεύσεις του και το ΔΗΚΟ να είναι δεδομένο, τον κάνει να νιώθει ακόμη πιο ελεύθερος να κάνει υποχωρήσεις.

Αν αυτά που λες είχαν αποδειχθεί μέχρι σήμερα, δηλαδή αν η συμμετοχή του ΔΗΚΟ είχε αποτέλεσμα, τότε να το συζητούσαμε. Όμως η πραγματικότητα είναι ότι το ΔΗΚΟ δεν έχει επιρροή.

Το σημαντικότερο όμως, είναι ότι ο μηχανισμός του Κάρογιαν-Μάρκου που υποστηρίζετε την παραμονή του ΔΗΚΟ, δεν έχετε την έξωθεν καλή μαρτυρία. Και λόγω του βολέματος του Κάρογιαν και του Μάρκου και λόγω του ότι ο Μάρκος έχει απόψεις ΑΚΕΛ στο Κυπριακό και λόγω του ότι ο Κάρογιαν έδωσε δεσμεύσεις στον Downer.

Οι δικαιολογίες σας είναι πολύ φτηνές και δεν πείθουν κανέναν.

Γι' αυτό άλλωστε δε θέλετε η βάση του ΔΗΚΟ, ή έστω η Κ.Ε. να επιληφθεί του θέματος της παραμονής.

Δίνετε στο ΔΗΚΟ ένα πολύ κακό όνομα με την ιδιοτέλειά σας.

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Δυστυχώς, παρότι εκ μέρους μας υπάρχει θέληση για συνεργασία με το ΔΗΚΟ, ο Καρογιάν και ο Μάρκος Κυπριανού, βλέπουν το συμφέρον τους.

Η επιστολή του Γιαννάκη για συνεργασία που στάληκε εδώ και αρκετό καιρό, παραμένει αναπάντητη από τον καιροσκόπο Καρογιάν.

Για την έπαυλη, γίνεται να μας πείτε κάτι παραπάνω;

Provata Ksipnate είπε...

Δυστυχώς αγαπητέ μου Αριστερέ Πατριώτη δεν είμαι από τα γραφεία του ΔΗΚΟ αλλά προέρχομαι από τη βάση του και μάλιστα τη πολύ κάτω βάση του. Τα λεγόμενά σου είναι απλά μια επανάληψη των όσων λέγονται εδώ και πολλούς μήνες για βολέματα και ξεβολέματα. Λυπούμε ειλικρινά που η μοναδική δικαιολογία και το μοναδικό σας ατού είναι το βόλεμα του Μάριου, το βόλεμα του Μάρκου. Μήπως να βάλουμε τον Νικόλα πρόεδρο της Βουλής και Υπουργό εξωτερικών τον αγαπητό Κολοκασίδη; Τότε μπορεί να ηρεμήσετε; Σας παρακαλώ αφού θέλετε να φέρετε το επίθετο πατριώτης σκεφτείτε πριν ξαναγράψετε γιατί αν για ακόμα μια φορά δω την δικαιολογία βολεύτηκαν θα «πηδηχτώ από το παράθυρο» όπως είπε και ο φίλτατος Γιώργος Λεβέντης. Αν αγαπητέ μου συνεχίσετε να δίνετε τις ίδιες δικαιολογίες και το μόνο που σας καίει είναι το βόλεμα δεν πρέπει να αυτοαποκαλείστε πατριώτης αλλά συμφεροντολόγος. Οι πατριώτες θα σκέφτονταν δύο και τρείς φορές γιατί οι συγκεκριμένοι πολιτικοί επιμένουν ακόμα στην παραμονή τους στην συγκυβέρνηση έπειτα από τόσον πόλεμο που υπόκεινται καθημερινός και από τους έσωθεν και τους έξωθεν. Το ΔΗΚΟ ποτέ στην ιστορία του δεν είχε τέτοια στελέχη και λυπούμε που του λέω, που μοναδικός τους σκοπός και στόχος είναι πώς να πολεμήσουν τον πρόεδρό τους και όχι πώς να σταθούν κοντά στο κόμμα τους και τους ανθρώπους του. Αν οι κύριοι αυτοί τελικά τόσο ανάποδοι είναι με αυτά που πράττει το κόμμα τότε ας αποχωρήσουν αυτοί και ας κάμουν ένα δικό τους κόμμα. Αλλά αυτό μάλλον είναι όνειρο απατηλό γι’ αυτό και ψάχνουν ακόμα και τη παραμικρή μικρή λεπτομέρεια να κάμουν τον ψύλλο κάμηλο για να διαβρώσουν και να το διαλύσουν. Λοιπόν αγαπητέ μου Πατριώτη λυπούμε αλλά έχασαν… Αν θέλουν κόμμα ο δρόμος είναι ανοικτός και τα σκυλιά δεμένα. Ας κάνουν κόμμα και ας βγάλουν δικό τους πρόεδρο. Το ΔΗΚΟ δεν θα το πειράξει κανένας αλαζόνας που θέλει να γίνει πολιτικός επειδή θέλει να τον δει η μαμά του πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Διεκδικητικός είπε...

Δε συμμερίζομαι καθόλου τα όσα λέει η Επιτροπή για τον Πρόεδρο και τον ΥΠΕΞ.

Πιστεύω ότι πρέπει να έχουν το τεκμήριο της καλής θέλησης.

Όμως εσύ κ."πρόβατα ξυπνάτε", από τον τρόπο που μιλάς για την κα Φωτεινή Παπαδοπούλου και τους συναγωνιστές μας Νικόλα και Γιώργο, δείχνεις ότι δεν είσαι από τη βάση του ΔΗΚΟ, αλλά από τη βάση είτε του ΑΚΕΛ, είτε του ΔΗΣΥ. Κανονικά θα συμπέρανα ότι είσαι συναγερμικός, γιατί μου θυμίζεις τα μηνύματα που έστελνε η ΝΕΔΗΣΥ για τον αείμνηστο Τάσσο πριν τις εκλογές, αλλά για να επιθυμείς τόσο έντονα και την παραμονή του ΔΗΚΟ στην κυβέρνηση, μάλλον είσαι Ακελικός που παριστάνεις το ΔΗΚΟΪΚΟ.

Κανένας συναγωνιστής μας στο ΔΗΚΟ, δε θα μιλούσε έτσι για συναγωνιστές του και να τους καλεί να φύγουν όπως εσύ.

Η άποψή μου ήταν ότι το ΔΗΚΟ έπρεπε να μείνει στην κυβέρνηση. Μετά όμως από τη φυγή της ΕΔΕΚ, έχουμε σοβαρό πρόβλημα με τη βάση μας και η ΕΔΕΚ θα μας απορροφήσει και μπορεί και να μας περάσει στις επόμενες εκλογές. Αν αυτό σε ενδιαφέρει, δηλαδή ένα μικρό ΔΗΚΟ (γι' αυτό καλείς το Νικόλα και το Γιώργο να φύγουν), δε θα σου κάνουμε τη χάρη κ. Ακελικέ!

Το ΔΗΚΟ θα μείνει ενωμένο και δυνατό, για να ασκεί ρόλο ρυθμιστικό.

Ανώνυμος είπε...

και μόνο που γράφεις με προφίλ Πρόβατα Ξυπνάτε δείχνεις το πόσο σέβεσαι εσύ τις απόψεις των άλλων ω πεφωτισμένε!! Σε ποιο θέμα έχει επηρεάσει μέχρι σήμερα την πολιτική Χριστόφια στο Κυπριακό το ΔΗΚΟ ώστε να είναι απαραίτητη η παραμονή του ως θεματοφύλακα των συμφερόντων της Πατρίδας;

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Anef_Oriwn, σταμάτα να κάνεις προβοκάτσιες.

Τελικά, όποιο nickname και αν επιλέξεις, πάντα βρίσκεται κάποιος να σε κάνει με τα κρεμμυδάκια. Γελοίε, έ γελοίε ακελορατσιστή!

Διεκδικητικός είπε...

Μόλις δέχτηκα ένα τηλεφώνημα και μου είπαν ότι πίσω από τα αισχρά μηνύματα για τους συναγωνιστές, μάλλον είναι ο Π.Κ και ο Χ.Ε..

Έπρεπε να ντρέπεστε, ιδίως ο πρώτος.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΡΕ ΓΕΛΟΙΟ ΚΟΙΜΟΜΕΝΟ ΠΡΟΒΑΤΟ,
ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΜΕΙΟΤΙΚΑ ΣΤΗΝ Κ Υ Ρ Ι Α
ΦΩΤΕΙΝΗ , ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΗΚΟΙΚΟΣ Δ Ε Ν Ε Ι Σ Α Ι ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ.
ΑΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.
ΓΕΛΟΙΕ
ΤΟ ΔΗ.ΚΟ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΩΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΥΕΛΙΧΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΖΗΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ
ΧΩΝΕΨΕΤΕ ΤΟ
ΓΕΛΟΙΕ ΑΗ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ

arxiepiskopos είπε...

ΔΗΚΕΔΕΚ,μην κωλοκτυπιέστε μεταξύ σας για το ποιος είναι ο πιο μεγάλος πατριώτης. Πατριωτισμός υπάρχει για όλους σας. Αν παρατηρηθείπροσωρινή έλλειψη,αποταθείτε στον Κουλία να σας εφοδιάσει. Διαθέτει αποθέματα σε δυο κρυφές υπόγειες αποθήκες κάτω από μια μολωμένη αντιαρματική τάφρο στην Πύλα. Από πάνω τοποθέτησε πολυτελείς επαύλεις για να παραπλανήσει τον προδότη το Χριστόφια,μήπως και του τον κλέψει1

Τηλέμαχος είπε...

Που σε ρε πισκοπε. Άρχισε να χαλα και το χιούμορ σου. Επελλανες μας με τον κουλια. Αν συνεχίσεις ετσι εννα σε προσλάβουν στον πολιτη για αναπληρωτή του ΚωσταΚωsta (sic)

Provata Ksipnate είπε...

Μα δε έννοιες που σας κρατούν!!! Κατηγορήσαμε τη Φωτεινή!!! Τα υπόλοιπα δεν σας ενόχλησαν ενόχλησε σας ο Νικόλας και ο Κολοκασίδης!! Σαν δεν ντρέπεστε!! Κύριοι ο Αείμνηστος Τάσσος Παπαδόπουλος ήταν άξιος ηγέτης και σωτήρας της Κυπριακής Δημοκρατίας. Άριστος γνώστης της εξωτερικής πολιτικής του τόπου μας άλλωστε γι’ αυτό και ήταν στο πλευρό του Εθνάρχη Μακαρίου ως Υπουργός Εξωτερικών. Αλλά ως εκεί. Σε θέματα εσωκομματικά δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει είτε το θέλετε είτε όχι. Τώρα για να σας λυθεί οι απορία κάποιων μωρών , ΔΗΚΟ γεννήθηκα και ΔΗΚΟ θα πεθάνω αλλά να σας διευκρινίσω ότι όταν λέω ΔΗΚΟ εννοώ ΔΗΚΟ του ΣΠΥΡΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ και κανενός άλλου. Για να το χωρέσει ο μικρός σας εγκέφαλος. Και για τους δύσπιστους που το παίζουν ΔΗΚΟικοί σας προκαλώ. Ανεβείτε στον 1ο όροφο του οικήματός προχωρήστε προς τα κάτω, στα δεξιά σας θα δείτε την προτομή του Αειμνήστου ΣΠΥΡΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ σταματήστε και γυρίστε στο διάδρομο στα δεξιά σας, προχωρήστε προς το τέλος του διαδρόμου και στα δεξιά σας στον πίνακα ανακοινώσεων διαβάστε πάνω πάνω δεξιά τα αναρτημένα αυτά λόγια: «Ο ελληνισμός της Κύπρου επιβίωσε σε αυτά τα χώματα για 3000 χρόνια. κανείς δεν έχει το δικαίωμα να υπογράψει λύση που θα θέτει σε κίνδυνο τον ελληνισμό. Η επιβίωση του ελληνισμού, η διασφάλιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και βασικών ελευθεριών, η επιστροφή των προσφύγων στις πατρογονικές τους εστίες, ο τερματισμός της κατοχής, η αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων και εποίκων, η διασφάλιση της ανεξαρτησίας, της κυριαρχίας, της ακεραιότητας και του αδιαίρετου της Κυπριακής Δημοκρατίας αποτελούν αδιαπραγμάτευτους στόχους για όλους μας.» Σπύρος Κυπριανού 17.06.1992

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΛΟ αρχιεπισκοπε,
ΑΘΘΥΜΑΣΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΣΑΚΕΛ, ΕΠΙ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ , ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΔΗΚΟ (28%) ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΛΟ.
ΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ. ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΞΙΚΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΡΕ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗ. ΕΧΤΟΣ ΑΝ ΚΑΜΕΙ ΣΤΡΟΦΗ ΠΑΛΕ (ΜΑΚΑΡΙ) Ο ΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΣΑΣ. ΜΟΝΟΙ!!!!!
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΕΛΕΠΗΕΣ, ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΛΤΙΑΔΗ.
ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΣΟΣ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΧΟΤΗΜΗΣΗΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ (78% ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ) ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ.
ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΛΟ αρχιεπισκοπε, ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΠΕ ΜΟΥ,
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΧΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΡΓΟΥΡΙΔΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΔΗΣΑΚΕΛ?
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΡΓΟΥΡΙΔΗ (ΕΟΚΑ Β) Ο ΕΥΕΛΕΙΧΤΟΣ (ΧΟΣΜΕΝΟΣ "αντισατσιακος") ΘΑ ΚΕΡΝΑ ΓΛΥΚΟ ΚΑΡΥΔΑΚΙ, ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ?

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΛΟ αρχιεπισκοπε

Ο ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ-ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ κτλπ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΜΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΔΥSΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ, ΜΕΝΟΥΝ. ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ.

ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΞΥΛΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟ ΖΟΥΡΛΟΜΑΔΥΑ ΓΙΑ ΤΙΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ.

ΠΑΝΙΚΟΣ.ΠΑΝΙΚΟΣ.ΠΑΝΙΚΟΣ.ΠΑΝΙΚΟΣ.
ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ. ΜΕΝΟΥΝ

Η arxiepiskopos είπε...
1.Τα χρήματα θα πρέπει να τα έδωσε η UNOPS.Ξέρεις,αυτή που χρηματοδότησε τον Ερυθρό Σταυρό της κ.Φωτεινής Παπαδοπούλου καθώς και το σύνδεσμο προστασίας κυπριακών γαιδουριών για να ψηφίσουν ΝΑΙ το 2004. 2.Σχέδιο πιστεύω πως τελικά θα έρθει ως αποτέλεσμα των συνομιλιών. 3.Ναι,αν δεν περάσει ένα νέο σχέδιο πρέπει να πάνε όλοι σπίτι τους και εσείς,με ηγέτη τον Αγριεπίσκοπο,να κηρύξετε νέο μακροχρόνιο με σύνθημα "Πάλι με χρόνια και καιρούς,πάλι δικά μας θα 'ναι"

1. ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ Η UNOPS (ΞΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ)ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΕΝΙ-πολιτη (ΠΟΥ ΣΩΣΤΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ) ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΩΝ ΝΕΝΕΚΩΝ?
ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. Ο ΥΕΝΙ-πολιτης ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΩΡΩΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ (ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ)? ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. Ο ΥΕΝΙ-πολιτης ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΓΗ ΣΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΠΟΥ ΕΙΠΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ? (ΔΙΕΡΟΤΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΕΤΑΙΟ, ΕΒΑΛΕΣ ΜΟΥ ΣΚΕΨΕΙΣ)
2.ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΧΕΔΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ (ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ) ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ. ΑΤΕ ΡΕ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΕΓΩ ΣΥΜΦΟΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΟΤΑΝ Ο ΕΥΕΛΙΧΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΣΑΚΕΛ) ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. Ο ΕΥΕΛΙΧΤΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙΣ ΧΑΡΑΧΤΗΣΡΙΣΕ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝ". ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ? ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ? ΘΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΥΕΛΙΧΤΟΥ? Η ΜΗΠΩΣ Ο ΕΥΕΛΙΧΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΕΛΙΧΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ ΘΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ "ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΜΤ ΤΑΛΑΤ" ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΥΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ (ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΣΟΦΤΑ ΚΑΠΟΤΕ). ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ. Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΩ ,ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΕΣΥ ,ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΧΕΔΙΟ? ΠΕ ΜΑΣ ΤΗΝ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΛΟΓΟ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΩΡΩ

Τηλέμαχος είπε...

Επι της ουσιας, για πες κ. προβατε ξυπνατε εσυ συμφωνεις η διαφωνεις με την εκ-περιτροπης προεδρια όπως την πρότεινε ο προεδρος;

Provata Ksipnate είπε...

Κύριε Τηλέμαχε, εγώ θέλω να πάω στη Κερύνεια. Θέλω όλοι οι πρόσφυγες να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Θέλω να προσκυνήσω στον Απόστολο Αντρέα χωρίς ίχνος τούρκου δίπλα μου. Θέλω να πνιγούν στο πέντε μίλι. Μπορεί αυτά να μου τα προτείνει ο πρόεδρος; Μόνο αν μου τα προτείνει αυτά τότε θα συμφωνήσω μαζί του.

Αριστερός Πατριώτης είπε...

Άρα εσύ κ. provataksipnata, που θέλεις να πνιγούν οι Τούρκοι στο 5 Μίλι, δεν είσαι ούτε ΔΗΚΟ, ούτε ΑΚΕΛ. Είσαι ΕΛΑΜ!

Γι' αυτό και ευνοείς την κυβέρνηση ΑΚΕΛ. Πιθανόν βεβαίως και να είσαι ΦΑΣΙ.Κ.Κ.!

Ποιος ξέρει; Ουστ από δω ρε φασιστα! Ουστ!

Provata Ksipnate είπε...

Αριστερέ Πατριώτη (ή μάλλον φιλότουρκε πατριώτη) λυπούμε να παρατηρήσω ότι απλά γράφεις για να γράφεις. Εσύ δηλαδή για να καταλάβω θέλεις τους τούρκους μέσα στο σπίτι σου; Θέλεις τους τούρκους να δουλεύουν στις δουλειές μας; Θέλεις τους τούρκους να συνεχίζουν να λεηλατούν τις εκκλησίες και τα νεκροταφεία μας; Θέλεις τους τούρκους να προεδρεύουν στη δική σου χώρα; Βρες πρώτα τι θέλεις και μετά να απευθύνεσαι σε μένα. Εγώ ξέρω πολύ καλά τι θέλω και πού ανήκω και δεν χιάζομαι παιδιάστικες και χαζοχαρούμενες αναρτήσεις όπως τις δικές σου να μου υποδεικνύουν τίποτε. Ο φασισμός είναι ένα, το να μη δέχεσαι να σου καταπατούν τα δικαιώματα, να σου σκοτώνουν τον πατέρα, να σου βιάζουν την αδερφή και να σου αρπάζουν και να σου κατακρατούν ότι σου ανήκει είναι άλλο. Φάσκεις και αντιφάσκεις. ΞΥΠΝΑ!!!

Αριστερός Πατριώτης είπε...

Τι διαφορά έχεις με τους Γκρίζους Λύκους, όταν θέλεις να πετάξεις κάποιους να πνιγούν στη θάλασσα, επειδή είναι άλλης φυλής από εσένα;

Φασίστα φιλοακελικέ, που μας παίζεις και τον οπαδό του Σπύρου.

Ο Σπύρος ρε ηλίθιε δεν ήταν φασίστας. Ούτε και βολεμένος σαν εσένα. Γλύφτη του ΑΚΕΛ και συνεχιστή της ΕΟΚΑ Β.

Ανώνυμος είπε...

Ηρεμήστε.

Να πνιγούν τα στρατεύματα και οι καθεστωτικοί. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα και να μιλούμε για ρατσισμό. Με την ίδια λογική η Ελλάδα σήμερα θα ήταν ακόμα υπό Ιταλική/Γεμανική κατοχή.

"Πρόβατα ξυπνάτε", κατ'αρχήν αυτό που λες το λέγαν πολλοί ΔΗΚΟικοί - Να μείνουμε κοντά για να μπορούμε, όσο μπορούμε, να ελέγχουμε. Γι'αυτό και ψήφισαν τον Χριστόφια.

Στην θεωρία, θεωρία και πράξη είναι το ίδιο. Στην πράξη, δεν είναι.

Η ουσία είναι αυτό που ρωτάει ο Emerson:

Σε ποιο θέμα έχει επηρεάσει μέχρι σήμερα την πολιτική Χριστόφια στο Κυπριακό το ΔΗΚΟ ώστε να είναι απαραίτητη η παραμονή του ως θεματοφύλακα των συμφερόντων της Πατρίδας;

Μην πέσετε στην παγίδα να δημιουργήσετε αντιπαράθεση βάσης ΕΔΕΚ και βάσης ΔΗΚΟ.

Ρ.

Provata Ksipnate είπε...

Καταρχάς σου ζητώ να ηρεμήσεις. Κατά δεύτερον αν θέλεις να δεχτείς τα όσα έκαναν οι τούρκοι και να συνεχίσεις να «πέζεις πελλόν» συνέχισε. Όσο για το επειδή είναι άλλης φυλής… ποιος μίλησε για φιλές; Είσαι καλά; Μίλησα καθαρά και ξάστερα. Ο φασισμός είναι ένα, η ΑΝΕΧΤΗΚΟΤΗΤΑ είναι άλλο. Σε ποια χώρα ζεις; Γιατί δεν ξέρω αν τελικά είσαι κάτοικος Κύπρου. Περνάς καθόλου από το οδόφραγμα; Ή περνάς για να πας και εσύ για ψώνια και καζίνο όπως πολλοί άλλοι; Είσαι και εσύ ένας από τους πολλούς που αντί για να κατεβείς στο οδόφραγμα και να φωνάξεις «ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ» έπινες τα φραπέ σου στις καφετέριες της Μακαρίου; «Ο Σπύρος ρε ηλίθιε δεν ήταν φασίστας» έλα σοβαρά; Για πες μου ο Σπύρος ήθελε τους τούρκους στη Κύπρο δηλαδή;

«Το Κυπριακό είναι διεθνές πρόβλημα εισβολής και κατοχής και συνεχιζόμενης παραβίασης βασικών αρχών του διεθνούς δικαίου, της διεθνούς νομιμότητας και των βασικών ελευθεριών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και όχι δικοινοτική διαφορά . Είναι βασικά θέμα εθνικού ξεκαθαρίσματος.
Το Κυπριακό πρόβλημα υπό τη μορφή που ευρίσκεται ενώπιον της διεθνούς κοινότητας τα τελευταία 26 χρόνια είναι αποτέλεσμα του δίδυμου εγκλήματος σε βάρος της Κύπρου και του λαού της, του προδοτικού χουντικού πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 1974 και της βάρβαρης τουρκικής εισβολής της 20ης Ιουλίου 1974.
Το Κυπριακό πρόβλημα είναι ταυτόχρονα και παράλληλα μείζον εθνικό θέμα για τον Ελληνισμό. Στην Κύπρο δοκιμάζονται και κρίνονται οι αντοχές και οι αντιστάσεις του Ελληνισμού απέναντι στην τουρκική βουλιμία και επεκτατικότητα καθώς και η εθνική αξιοπρέπεια και η πολιτική και διπλωματική αξιοπιστία του Ελληνισμού.»

Οι αντοχές του Ελληνισμού έχουν στερέψει φίλε μου, δεν ανεχόμαστε άλλο κανέναν και τίποτε. Θέλουμε τη πατρίδα μας πίσω και ελεύθερη. Αν εσύ θέλεις κάτι άλλο απλά πες το να το ξέρουμε. Και για να ξεκαθαρίζω, μιλώ για τούρκους, έποικους, κουβαλητούς. Και το ξεκαθαρίζω γιατί μπορεί να μην καταλαβαίνεις τη διαφορά μεταξύ τούρκου και τουρκοκύπριου.

«Θεωρούμε τους Τουρκοκύπριους θύματα της Τουρκικής εισβολής και κατοχής και επιθυμούμε να δημιουργήσουμε γέφυρες Ι συνεννόησης και συνεργασίας για μια ειρηνική συμπόρευση στο μέλλον. Επιθυμούμε να τους βοηθήσουμε για να βελτιώσουν το βιοτικό τους επίπεδο και να προοδεύσουν . Με αισθήματα αλληλεγγύης και φιλίας απευθυνόμαστε και προς τις άλλες κοινότητες της Κύπρου και οραματιζόμαστε ένα ευτυχισμένο ειρηνικό μέλλον για όλο τον Κυπριακό λαό στην κοινή μας πατρίδα.»

(Τα αποσπάσματα είναι από την ομιλία του Σπύρου Κυπριανού στο 7ο παγκύπριο τακτικό συνέριο του Δημοκρατικού Κόμματος που πραγματοποιήθηκε στις 7 και 8 του Οκτώβρη 2000 στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Λευκωσίας)

Αριστερός Πατριώτης είπε...

Και που ο Σπύρος, ρε ψευδοκυπριανικέ λέει να "πνιγούν οι Τούρκοι";

Φασίστα του ΕΛΑΜ, τώρα καταλάβαμε γιατί στηρίζεις Χριστόφια!

Αριστερός Πατριώτης είπε...

Και που ο Σπύρος, ρε ψευδοκυπριανικέ λέει να "πνιγούν οι Τούρκοι";

Φασίστα του ΕΛΑΜ, τώρα καταλάβαμε γιατί στηρίζεις Χριστόφια!

Provata Ksipnate είπε...

Καλά αγαπητέ μου Ακελικέ σου ανέφερα κάπου στα γραφόμενα μου ότι ο Σπύρος είπε να πνιγούν οι τούρκοι; Αν δεν απατώμαι κάτι τέτοιο δεν ανέφερα. Εσύ τώρα γιατί διαμελίζεις τα ιμάτιά σου; Και μετά από τόσα που διάβασες (αν διάβασες δηλαδή γιατί από ότι έχω συμπεράνει το μόνο που κάνεις είναι να επαναλαμβάνεις συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, να λες ανοησίες και επίσης να συμπεριφέρεσαι ωσάν άλογο με παρωπίδες χωρίς να βλέπεις και να ακούς τίποτε άλλο παρά μόνο ότι σκεφτεί ο ανόητος - γιατί περί ανόητου πρόκειται - εγκέφαλου σου) αυτό το συμπέρασμα έβγαλες; Λυπούμε ξανά για λογαριασμό σου! Τέτοια άτομα «αβκορούφητα» σαν εσένα ζημιά κάνουν στην πολιτική και τίποτε άλλο.

ευέλπης είπε...

Έλεος κύριε πρόβατα!
Καταντά πραγματικά γελοίο να πιστεύει κανείς ότι η παραμονή του ΔΗΚΟ στην κυβέρνηση είναι θετική αυτή τη στιγμή. Ακόμη και οπάδοί της αριστεράς έχουν χάσει πλέον την εμπιστοσύνη τους προς τον πρόεδρο και εσύ μου υποστηρίζεις τον καρογιάν που μου 'θελε να διώξει τον Κουλία και τον Παπαδόπουλο από το κόμμα? αυτά τα άτομα είναι ότι πιο καθαρά πατριωτικό έχει εναπομείνει στο ΔΗΚΟ και αυτός μέχρι και προσωπικά επικοινώνησε με τα μέλη της επιτροπής για να τους διώξει.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ! Κι όσο κι αν αγωνίζεται τώρα να είσαι σίγουρος πως ούτε και τώρα θα του περάσει...

ΣΠΕΡΘΙΑΣ είπε...

Ελπίζω να τον παραιτήσουν τον Καρογιάν για να μπορέσει το ΔΗ.ΚΟ. να επανέλθει στις αγωνιστικές επάλξεις γιατί εδώ και δύο χρόνια δεν είναι αγώνας για απελευθέρωση αυτός που κάνει (όπως λένε οι διαχρονικές διακυρύξεις του κόμματος). Είναι αγώνας για "επανένωση" όπως την εννοεί ο Ευέλικτος Χριστόφιας. Ελπίζω οι ΔΗ.ΚΟηκοί πατριώτες να δώσουν τις μάχες και να νικήσουν γιατί η Κύπρος χρειάζεται ένα πατριωτικό και αντιομοσπονδιακό ΔΗ.ΚΟ. Τελικά για να έχει αξία η αποχώρηση του ΔΗ.ΚΟ. και της Ε.Δ.Ε.Κ. θα πρέπει οι εξελίξεις αυτές να είναι η απαρχή για μια νέα πορεία μακρυά από τις ψευδαισθήσεις του παρελθόντος (επιδίωξη για λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας). Αν συνεχίσουν οι ηγέτες μας να αγνοούν την βούληση του λαού και να πιπιλούν την καραμέλα της Διζωνικής μετά από την ένταξη στην Ευρώπη και μετά από τέτοιες εξελίξεις, δεν πείθουν ότι διαφωνούν με τον Χριστόφια και τις επιλογές του, είναι δεν είναι στην κυβέρνηση. Διαβάστε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση στο www.apoellas.com με τίτλο ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΔΕΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ:Απομόνωση του Χριστόφια, ή δικαίωση της Ομοσπονδίας;

Provata Ksipnate είπε...

Εντάξει τότε κύριε Γιώργο να αποχωρήσουμε όλοι και να τον αφήσουμε μόνον του! Κανένα πρόβλημα!! Στο κάτω κάτω τί μας ενδιαφέρει σωστά; να τον αφήσουμε εντελώς μόνον του να κάμει και πάρτι στο τέλος! Μα τώρα μιλάτε σοβαρά; Αλήθεια πιστεύετε ότι με το να αποχωρήσουν όλοι και να τον αφήσουν ανεξέλεγκτο, να βάλει όποιους θέλει εκεί που θέλει να ελέγχει τα πάντα και να κάνει ότι θέλει όποτε θέλει θα μας σώσει; Σοβαρά αυτό θέλετε;; Τον Χριστόφια μόνον του στην εξουσία;; ακόμα και εσύ ο ίδιος το είπες «Ακόμη και οπαδοί της αριστεράς έχουν χάσει πλέον την εμπιστοσύνη τους προς τον πρόεδρο» Τι θα κάμετε ρε παλικαράκια;; Θα τον διώξετε; Ή θα απαιτήσετε μετά την παραίτηση και του ιδίου;; Αντί να δείτε πώς μπορεί να ελεγχτεί η κατάσταση όσο μπορεί να ελεγχτεί έστω και με μικρά εμπόδια να παρεμποδιστεί το ξεπούλημα της πατρίδας μας κάμνετε πανηγύρια και νομίζετε ότι είναι παλικαρισμός οι αποχωρήσεις!! Σας λένε ότι θέλουν να σας πουν, σας παρασύρουν και εσείς ακολουθείτε χωρίς να γνωρίζετε!! Ακούτε μόνο ότι αυτοί θέλουν να ακούτε!! Ξυπνάτε!!! Χανόμαστε!!! Η μονομερής από το ΑΚΕΛ εξουσία αυτή τη δεδομένη στιγμή και με τα σημερινά δρώμενα ισούται με καταστροφή!!
Όσο για το ποιος θα φύγει και ποιος θα μείνει στο ΔΗ.ΚΟ. κάτσε να σώσουμε πρώτα τούτη τη γη που έχουμε χρέος και υποχρέωση στα δικά μας παιδιά να την παραδώσουμε άρτια και ελεύθερη και μετά συζητούμε τα. Όσον αφορά τον κόσμο του ΔΗΚΟ τη βάση του ΔΗΚΟ όταν σταματήσει η παραπληροφόρηση, η λασπολογία και τα προσωπικά συμφέροντα και επιτέλους κάποιοι γίνουν στα αλήθεια πολιτικοί για την πατρίδα τους τότε και ο κόσμος του ΔΗΚΟ θα παραμείνει ενωμένος γιατί η βάση του ΔΗΚΟ και ο κόσμος του ΔΗΚΟ δεν είναι ούτε μέσα στο κόμμα καθημερινά ούτε μέσα στα γραφεία των εκτελεστικών οργάνων. Οπότε ότι ακούσει, είτε από ράδια είτε από τηλεοράσεις είτε ακόμα και από φιλικά πρόσωπα αυτό θα πιστέψει. Όταν λοιπόν ρίχνεις φίλε μου λάσπη στο πιο ψηλό σημείο ενός δέντρου αυτή η λάσπη ξέρεις που θα καταλήξει; Στη ρίζα του...

Provata Ksipnate είπε...

ΣΠΕΡΘΙΑ, "Η επιλογή της ομοσπονδίας ήταν ο οδυνηρός συμβιβασμός μας μπροστά στον κίνδυνο της διχοτόμησης. Δυστυχώς σήμερα η ομοσπονδία έχει γίνει λάβαρο του αγώνα μας και στη Λευκωσία και στην Αθήνα. Αυτό το λάθος τακτικής οδήγησε στις σημερινές πιέσεις για περαιτέρω υποχωρήσεις προς την κατεύθυνση της συνομοσπονδίας." (Σπύρος Α. Κυπριανού - Οκτώβριος 2000)
Αυτά δεν ξεχνιούνται και δεν διαγράφονται από κανέναν και όταν λέω κανέναν εννοώ ΚΑΝΕΝΑΝ στο ΔΗΚΟ