ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ!

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010


Το χειρότερο με τη βλακεία, δεν είναι όταν εμφανίζεται, αλλά όταν αναπαράγεται!!

Τις ανοησίες για συντονιστικά κέντρα, τις συνεχίζει η Χρυσή Χαραυγή, εφευρίσκοντας μάλιστα "εθνικιστικό συντονιστικό κέντρο" που βρίσκεται πίσω από την αποχώρηση της ΕΔΕΚ από την κυβέρνηση.

Δημοσιεύουμε κέιμενο του συναγωνιστή ΡεΑλέξη, που μας στάληκε χθες.



Διαβάζοντας τη Χαραυγή ημερομηνία 10 Φεβρουαρίου διερωτήθηκα:

Είτε εγώ δεν βλέπω καλά και χρειάζομαι οφθαλμίατρο, είτε κάποιοι στο AKEL θέλουν επειγόντως ψυχίατρο.

Το εκφραστικό όργανο της κυβέρνησης γράφει πως η αποχώρηση της ΕΔΕΚ έχει να κάμει με τη δημιουργία σκοτεινού Εθνικιστικού Συντονιστικού Κέντρου που πολεμά τον Ευέλικτο και το λουκούμι που λέγεται Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία.

Μετά την δήλωση του ΓΓ του Κόμματος στη Βουλή ότι οι bloggers επιζητούν τη ΦΥΣΙΚΗ εξόντωση του Προέδρου Χριστόφια, μετά από την υπέρμετρη προβολή προβοκατόρικου υβριστικού συνθήματος που ακούστηκε σε αντικατοχική εκδήλωση, ανακάλυψαν και πάλιν το αόρατο, σκοτεινό, συνωμοτικό και συντονιστικό κέντρο που ΤΟΛΜΑ να διαφωνεί με τον Ευέλικτο.

Η συνομωσιολογία και η επιλεκτική παρελθοντολογία είναι τα αγαπημένα όπλα του AKEL, τα οποία ανασύρει από την φαρέτρα του όποτε βρεθεί σε δύσκολη θέση, σαν κι αυτήν που βρέθηκε τώρα με την λεβέντικη αποχώρηση της ΕΔΕΚ από το κυβερνητικό σχήμα.

What is the Matrix?


Το ΑΚΕL πάντοτε φθονούσε θανάσιμα την ΕΔΕΚ. Γιατί η ΕΔΕΚ είναι μια αληθινά πατριωτική Αριστερά και όχι μια μεταλλαγμένη ροζ ψευτοαριστερά, τσιράκι της Παγκοσμιοποίησης, όπως είναι το AKEL και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μήπως το Καθεστώς παραληρεί υπό το κράτος του πανικού της ολοκληρωτικής κατάρρευσης της πολιτικής του ή προσπαθεί να κατασκευάσει μάγισσες για να τις κυνηγήσει; Μήπως ετοιμάζονται να εντείνουν την Πνευματική Τρομοκρατία και να φιμώσουν όλους όσους διαφωνούν με την διζωνική τουρκολαγνεία που δέρνει τον Ευέλικτο και τους αυλικούς του;

Ανέκαθεν οι του AKEL ήταν μάνες στη μαύρη προπαγάνδα. Την σπούδασαν εξάλλου στα πανεπιστήμια του Τσαουσέσκου, του Μπρέζνιεφ, του Ζίβκωφ. Άξιοι συνεχιστές των διδαχών του Γιόζεφ Γκέμπελς.

Με τη μόνη διαφορά ότι στην Κύπρο δεν έχουμε μονοκομματικό κράτος για να δαιμονοποιούμε την αντίθετη άποψη και να κηρύσσουμε «εχθρούς του λαού» τους διαφωνούντες.

Θα μας βρουν μπροστά τους! Ναι, είμαστε δημοκράτες γι αυτό και λέμε ΟΧΙ στη ρατσιστική Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία, στην (Ντενκτασικής προελεύσεως) εκ περιτροπής Προεδρία και στη σταθμισμένη (εύστοχα καλούμενη κατά Λάζαρον) υποδούλωση της Ελληνικής πλειοψηφίας στην Τουρκική μειονότητα και στους έποικους.

Γι’ αυτό και εμείς οι Έλληνες δημοκράτες λέμε:

Μαύρο στον μαύρο και στον κόκκινο φασισμό!

ΡΕΑΛΕΞΗΣ για το christofias-watch

34 Σχόλια:

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

προς κοπροσκυλλο αρχιεπισκοπο.
Ο κυπριακος λαος δυστυχως ΔΕΝ μπορει να ευχαριστησει το ακελ και τον ευελιχτο γιατι οι γενναιες προσφορες που συμπεριελαβε στο σχεδιο δια-λυσης και νομιμης διχοτομησης που φερνει ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ απο 78%*συμφωνα με ολα τα γκαλοπ) των Ελληνοκυπριων.
Ευτυχως εμας, σε αντιθεση με εσενα ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΛΟ αρχιεπισκοπε-ανεφ κτλπ, μας ενδιαφερει πρωτα η Κυπρος. Εμεις ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΥΣΗ οχι διαλυση και νομιμη διχοτομηση για αυτο ΔΕΝ σας ευχαρισοτυμε για το σχεδιο που φερνετε το οποιο απορριπτει συντριπτικα ο καθε Ελληνοκυπριος(78% δειχνουν ΟΛΑ τα γκαλοπ ακομα και αυτα του ΥΕΝΙ-πωληται). Εμας οπως καταλαβαινει ο κοσμος ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΛΟ σκασιλα μας το ποσοστο συσπειρωσης του οποιουδηποτε κομματος. Πανω απο ολα η Κυπρος. Εσυ (και οι συμφαγωντες σου) δειχνεις ποια ειναι η πρωτη σας ενοια, ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΛΟ αρχιεπισκοπε-ανεφ οριων-e.s.c

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Κρεμμυδάκια Anef. Κρεμμυδάκια.

Mario είπε...

Wraio ar8ro gia tin EDEK. Dierwtome an i EDEK figei kai apo tous Socialistes tis Evrwpis meta apo auto: http://www.philenews.com/main/1,1,22,0,28910-.aspx

Πλαστήρας είπε...

Τι θέλεις να πεις Mario?

Ότι πρέπει να γίνει η ΕΔΕΚ τσιαράκι του κάθε ενός και να πειθαρχεί στα ξένα κελεύσματα όπως κάνει το ΑΚΕΛ στους Βρεττανούς;

Γιατί δεν καταλαβαίνετε ότι υπάρχουν και άνθρωποι με αξιοπρέπεια;

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Αυτό θέλει να πει το αισχρό νενέκι.

Νενέκια, εμείς αποφασίζουμε ελεύθερα. Χωρίς ξένες παρεμβάσεις.

Unknown είπε...

RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRLRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRKRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRS RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Unknown είπε...

MALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKES.MALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKES.MALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKES.MALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKES.MALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKES.MALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKES.MALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKES.MALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKES.MALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKES.MALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKES.MALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKES.MALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKES.MALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKES.MALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKES. MALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKES.MALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKES.MALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKES.MALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKESMALAKES.

Unknown είπε...

MALAKESMALAKESMALAKES.
MALAKESMALAKESMALAKES.
MALAKESMALAKESMALAKESMALAKES.
MALAKESMALAKESMALAKES.
MALAKESMALAKESMALAKES.
MALAKESMALAKESMALAKESMALAKES.
MALAKESMALAKESMALAKES.
MALAKESMALAKESMALAKES.
MALAKESMALAKESMALAKESMALAKES.
MALAKESMALAKESMALAKES.
MALAKESMALAKESMALAKES.
MALAKESMALAKESMALAKESMALAKES.

Unknown είπε...

ΚΛΑΝΕΙΟΓΙΑΤΡΟΣΒΡΩΜΑΕΙΗΚΥΠΡΟΣΟΥΛΗ.
ΧΕΖΕΙΟΓΙΑΤΡΟΣΣΚΑΤΑ
ΣΤΟΝΚΩΛΟΠΕΝΤΑΔΑΚΧΤΥΛΟ
ΨΟΦΑΡΕΓΙΑΤΡΕΕΚΑΜΕΝΕΝΣΕΑΓΙΟ
ΚΛΑΝΙΕΣΠΟΡΔΕΣΠΟΡΔΕΣΚΛΑΝΙΕΣΤΑ
ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑΤΗΣΕΠΙΤΡΟΠΗΞΣΛΞΙΕ,ΕΙΟΗΙ32
ΛΟ3ΔΚΗΞΦ34ΦΗΚΕΙΚΕΝςΕΦ
ΔΕΙΗΦΠ3ΦΚΦΚ3ΡΦΞΚ

Mario είπε...

Ma i EDEK ipoti8ete einai toso energo melos twn European Socialists ! Ipoti8ete anikei se autin tin oikogeneia. Afou diafwnei me olous kai se ola as piasei tis 30K Kipreous pou tin psifizoune kai na min exei kamia epafi me otipote einai ektos Kiprou. Akoma i Kipros den katalabe pws einai melos kai meros mias megaliteris oikogeneias pou legete Eurwpi. Otan to katalabei 8a einai pleon arga. Kai exeis kai ton EDEK HB...pou dierwtome an ontws ekproswpei tous ipostiriktes tis EDEK sto UK...na leei oloi eimaste nenekoi. Xipnate !

arxiepiskopos είπε...

Έφυγε η ΕΔΕΚ! Έφυγε και ο Ομήρου! Θα πάρει μαζί του και το 4%(το άλλο 4% τον γράφει κανονικά)και θα βαδίσει κατά Συλλούρη και Ρίκκο μεριά. Καλό σου ταξίδι,μοναχικέ καβαλάρη!

Mario είπε...

Oso gia tous agwnes tis EDEK. Eixane opla kai polemisan to 1974 sto Praxikopima kai Eisboli...apotelesma einai ti omws petixan ? I Kipros einai misi. An den polemousane ti 8a ginotan diladi...8a tin pianane oli tin Kipro or 8a emene o Sampson proedros ! Gia oti egine oloi anexeretws ftene..den nomizw ena komma na ekane kati parapano or kati ligotero. To apotelesma einai enas ... I Kipros emine misi.

Ανώνυμος είπε...

Mario,

Με την δική σου λογική, φού υπήρξε ολική κατοχή της Ελλάδας από τους Ναζί, είτε υπήρξε αντίσταση είτε δεν υπήρξε δεν άλλαξε τίποτε και είναι ΟΛΟΙ το ίδιο: Αντιστασιακοί, γερμανοτσολιάδες, κλπ.

Πες μου, είσαι αμοιβάδα;

Ρ.

Ανώνυμος είπε...

Αφού η ΕΔΕΚ και ο Ομήρου είναι "άνευ σημασίας", ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΔΕΚ, ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΨΥΧΩΣΗΣ;

Αυτό που φοβάται η Κ.Ε. του ΑΚΕΛ με την αποχώρηση της ΕΔΕΚ, είναι την αναλλακτική λύση που προσφέρει η ΕΔΕΚ στον αριστερό χώρο.

Διότι η ηγεσία του ΑΚΕΛ ναι μεν συμπεριφέρεται στους ψηφοφόρους της σαν νάναι πιστά πρόβατα, αλλά γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν είναι όλοι έτσι.

Γι'αυτό και το λεξιλόγιο με την τελευταία ανακοίνωση έχει αλλάξει: ΣΗΜΕΡΑ έβαλαν το "εθνικιστικό" μπροστά στο "συντονιστικό", μπας και φοβηθεί κανένας.

Το ΑΚΕΛ, ως ξενόφερτο και ξενόδουλο κομμουνιστικό-σταλινικό κόμμα αναγιώθηκε από τα καθεστώτα εκείνα που είχαν εναγάγει σε επιστήμη τον φόβο και την τρομοκρατία. Πάνω σ'αυτό στηρίζεται και μ'αυτό τρέφεται.

Μα την κατάρρευση των καθεστώτων του ανατολικού μπλοκ, ο φόβος και η τρομοκρατία είναι πλέον το μόνο όπλο που έμεινε στα ορφανά του Στάλιν.

Ρ.

Mario είπε...

Rigas, Nai simfwnw me osa les gia to AKEL oti einai Staliniko etc.
Omws den einai to monadiko komma pou ta ekane salada stin Kipro. Oloi apo ligo kati kanane.
An den ginontan ta la8oi den 8a eixame misi Kipro.
To na agwnizese einai swsto otan exeis kapia chances epitixias. An to kaneis etsi gia no to kaneis einai autoktonia. Giauto panta milw stin Kipro epeidi den exoume chance na nikisoume tin Tourkia stratiwtika prepei na sinergazoume gia tin kaliteri dinati lisi. Den eipa na xepouli8oume alla oxi kai na eimaste opws to EVRODHKODEK pou blepoune mprosta tous oneiremenes liseis pou einai an8rwpinos adinato na iparxoun. Ideally gia autous tha itan ena eniaio Elliniko kratos stin Kipro me ena mikro Tourkiko minority pou me ta xronia 8a aporrofi8ei apo to Elliniko majority. Auto den iparxei kanenas Ellinas pou na min to 8elei...alla exei 0% chances epitixias. Giauto as dokimasoume kati efikto.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

προς ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΛΟΝ αρχιεπισκοπο(κοινως ανεφ οριων-e.s.s-pseftopatriotis2004 κτλπ)

Ευσεβείς Πόθοι

Οι Ευσεβείς Πόθοι είναι η ερμηνεία γεγονότων,αναφορών,δεδομένων,αντιλήψεων κλπ. σύμφωνα με το τι κάποιος θα ήθελε να είναι, παρά με το τι πραγματικά είναι.Αν αυτό γίνεται σκόπιμα και χωρίς σεβασμό για την αλήθεια, ονομάζεται παρερμηνεία, παραχάραξη,συγκάλυψη,ανειλικρίνεια ή απλά διαστροφή της αλήθειας.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΟΝΟΣ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΛΟΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΛΟΝ Ο ΕΥΕΛΙΧΤΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΙΧΟΤΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗΣ.
ΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΣΟΥΞΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΕΔΕΚ. ΚΟΥΚΟΥ!
ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Άντρος (το παιδί) τελικά είναι αλαφροστοιχιώτης που έλεγε και η γιαγιά μου. Στην κοινή Ελληνική ελαφροΐσκιωτος.

Σε άλλες αποχές:

Αν ήταν κοντά στην φάτνη του Ιησού, θα ισχυριζόταν ότι το άστρο ήταν κατασκοπευτικός δορυφόρος.

Αν έβλεπε τις σκιές των τριών μάγων στον ορίζοντα, θα τηλεφωνούσε στο ΡΙΚ και θα ισχυριζόταν ότι έρχονται τανκς για πραξικόπημα.

Αν ήταν σφουγγαράς και έβρισκε τον μηχανισμό των Αντικυθήρων, θα ισχυριζόταν ότι είναι εκρηκτικός μηχανισμός Ελλήνων εθνικιστών που στοχεύει στην διατάραξη της καλής γειτονίας Ελλήνων και Τούρκων ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. (Όχι την ταβέρνα, το άλλο).

Αχ βρε Νώε, ήταν ανάγκη να συμπεριλάβεις ΟΛΑ τα ζώα στην κιβωτό;

Ρ.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά, ο Ευέλικτος είναι πρόεδρος της πλειοψηφίας ή πρόεδρος της μειοψηφίας;

Και αφού είναι ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ, αυτό γίνεται για να συνηθίσουμε την λύση ομοσπονδίας;

Ευέλικτε παραιτήσου.

Το μοναδικό προεδριλίκι που σου πάει είναι νάσαι προέδρος της Δυναμό Περβολιών, ή άντε της Ομόνοιας, άνκαι δεν νομίζω να σε αφήσει ο Μιλτιάδης ο προλετάριος.

Ρ.

Mario είπε...

Egw den ipostirizw ka8olou to AKEL kai den eimai oute tou Xristofia logw tou kommounistikou parel8ontos tous.

Alla to na lete proedros meiopsifias einai geloio. Afou exoume proedriko sistima kai oxi koinobouleutiko simenei etsi thema den iparxei. Iparxoune polla paradeigmata stin sigxroni istoria tis Kiprou pou o proedros den itan katanagki na exei kai ipostirixi kommatwn stin bouli. Mallon tis pio polles fores o proedros erxotan mono me ipostirixi enos kommatos.

ΠΑΟΛΑ είπε...

What on Earth are you talking about Mario?

Μου άρεσε πολύ αυτό το "μαύρο στον μαύρο και στον κόκκινο φασισμό".

Να υποθέσω ότι το άρθρο υπονοεί μια μελλοντική κυβέρνηση ΑΚΕΛ - ΦΑΣΙ.Κ.Κ όπου το κόκκινο δηλοί το ΑΚΕΛ και το μαύρο το ΦΑΣΙ.Κ.Κ; Ή είναι πιο περίπλοκα τα πράγματα;

chrdem είπε...

Ρε κηρυκα εισαι τέλια γάαααρος.
Πως γραφεις με τετοιους χαρακτηρισμους.Ακου κοπρόσκυλο!
Σε μάντρα με κουέλλες μεγάλωσες?

arxiepiskopos είπε...

ΕΔΕΚ 9%+ΔΗΚΟ 12%+ΕΥΡΩΚΟ 4%+ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 1,5% =26,5%. Από την άλλη:AKEΛ=35%. Άρα Χριστόφιας= πρόεδρος μειοψηφίας! Χαίρε,ΡΗΓΑ!Οι όπου γης ασκήσιμοι σε χαιρετούν!

Ανώνυμος είπε...

Είπε ο αρχιεπίσκοπος:

ΕΔΕΚ 9%+ΔΗΚΟ 12%+ΕΥΡΩΚΟ 4%+ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 1,5% =26,5%. Από την άλλη:AKEΛ=35%. Άρα Χριστόφιας= πρόεδρος μειοψηφίας!


Φάτε έναν ΒΛΑΚΑ που μας παίζει και τον έξυπνο!

Από πότε το 35% αποτελεί ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ;

Αυτά τα κυκλάκια με την γραμή (%) νομίζεις τα βάζουμε για να σπάζει η μονοτονία των αριθμών στις εξισώσεις;

Το % (επι τοις εκατόν) είναι αυτό λέει ο ΙΔΙΟΣ ο όρος: Στα εκατόν. Λοιπόν, από τα εκατόν αππίδια, της cheerleader του Ταλάτ έμειναν λιγότερα από τα μισά μετά την αποχώρηση της ΕΔΕΚ.

Και ερωτώ: ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Ή ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ;

ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ!

Τώρα, να ρωτήσω κάτι, γνωρίζεις τί σημαίνουν οι όροι, ή χάνω τον χρόνο μου;

Το ξέρω ότι τα ομοσπονδιακά μαθηματικά είναι άλλου επιπέδου, αλλά δεν βρήκα ακόμα κάποιον να μου εξηγήσει τους καινούργιους νόμους.

Χαίρε,ΡΗΓΑ!Οι όπου γης ασκήσιμοι σε χαιρετούν!

Κι'έγώ σας χαιρετώ. Εσύ πρέπει νάσαι ο αρχηγός τους. Σύντομα σε βλέπω και στο διπλωματικό σώμα (αν δεν είσαι ήδη).

Ρ.

arxiepiskopos είπε...

ΡΗΓΑ,σίγουρα το 35% δεν αποτελεί την πλειοψηφία,είναι όμως αρκετά μεγαλύτερο του 26,5%,το οποίο σίγουρα αποτελεί τη μειοψηφία. Αυτή την απλή λογική δεν μπορείς να την διαστρέψεις,παρά την περί τούτου αδιαφιλονίκητη ικανότητά σου.Αρκέσου,λοιπόν,σε βρισιές που είναι το ισχυρότερο όπλο της διχοτομικής σας κλίκας!

Kotsiroshyllos είπε...

ο ΤΡΙΜΙΚΛΙΝΙΩΤΗΣ κοτζάμ "ακαδημαϊκός" ΔΕΝ ντρέπεται να μιλά για περίστροφα και όπλα; δεν καταλαβαίνει πως γίνεται ΡΕΖΙΛΙ;

Ανώνυμος είπε...

Αρχιεπίσκοπε, επιμένεις κιόλας.

Δεν συγκρίνουμε το 35% με το 26.5%. Και τα ΔΥΟ είναι μειοψηφία.

Ξέρεις γιατί, ή να στο εξηγήσω;

Διότι το /επί τοις εκατόν/ είναι αυτό που λέει ο ίδιος ο όρος: Μέσα στο καλάθι με εκατόν σύκα, πόσα είναι δικά σου.

Λοιπόν, με την αποχώρηση της ΕΔΕΚ από την κυβέρνηση και ακόμα και αν δεκτούμε ότι ΟΛΟΙ οι ΔΗΚΟικοί είναι δίπλα του (εφόσον το επίσημο ΔΗΚΟ παραμένει στην κυβέρνηση), ο Χριστόφιας έχασε την πλειοψηφία, του 50% + 1.

ΣΩΣΤΟ ή ΛΑΘΟΣ;

Για να απαντήσεις την ερώτηση, αφαίρεσε το ποσοστό της ΕΔΕΚ από το ποσοστό που έλαβε ο Χριστόφιας την δεύτερη Κυριακή.

Ρ.

arxiepiskopos είπε...

ΡΗΓΑ,αν ο Χριστόφιας είναι μειοψηφία,τότε σίγουρα εσείς είστε πλειοψηφία. Τι προσθέτετε στο 26,5% και το μετατρέπετε σε πλειοψηφία;Μήπως τους "προδότες" του Αναστασιάδη;

Ανώνυμος είπε...

Καλά, υπάρχει λόγος που βάζεις λόγια στο στόμα μου; Πότε ισχυρίστηκα εγώ ότι το ΔηΚο-ΕΔΕΚ, κλπ αποτελούν πλειοψηφία;

Πλειοψηφία αποτελούσε ο Χριστόφιας εώς προχθές, μέχρι πριν να τον εγκαταλήψει η ΕΔΕΚ.

Με την αποχώρηση της ΕΔΕΚ, το (επίσημο) ποσοστό που στηρίζει Χριστόφια είναι λιγότερο από το 50% + 1. Απλά πράγματα.

Ναι, δεν έχουμε κοινοβουλευτική δημοκρατία (όπως η Ελλάδα και αρκετές ευρωπαϊκές χώρες) για να θέσει κάποιος θέμα ψήφου εμπιστοσύνης από την βουλή, αλλά η ουσία παραμένει: Η εμπιστοσύνη στον πρόεδρο έχει πέσει κάτω από ένα ποσοστό που αποτελεί την πλειοψηφία του λαού.

Στις κοινοβουλευτικές δημοκρατίες, η βουλή μπορεί να θέσει θέμα εμπιστοσύνης και να ρίξει την κυβέρνηση. Εδώ δεν γίνεται.

Εγείρεται όμως ηθικό θέμα.

Ρ.

patriotis είπε...

. εαν ο πρόεδρος κανει λαθη γιατι δεν εμεινε εκει η ΕΔΕΚ να ελενχει καλυτερα και να βοηθα τον προεδρο να μην κανει "λαθη" ? Εαν ειταν πραγματικη πατριωτες θα εμεναν εκει, πιστευω οτι φυγανε λογο δηλειας και ευθυνοφοβιας

2 γιατι μιλατε για λαθη του προεδρου και δεν μιλατε για την γκαφα του αιωνα της κυπριακης ιστοριας να μας παρει σε δημοψιφισμα ο Τασσσος για να πουμε ΟΧΙ???? γιατι μας εκανε ρεζιλη και εδωσε συνχωροχαρτι στην Τουρκια? γιατι διχασε τον Κυπριακο λαο??

ειμαστε τελειωμενοι, μας οδηγατε εσεις οι ψευτοπατριωτες , εθνικιστες, σε καταστροφη . Η μονη μας σωτηρια ειναι το γεγονος οτι ειμαστε μελος της ευρωπης και μπορει να μην μας πιασουν ολους οι τουρκοι..

και μια τελευταια ερωτηση γιατι ρε πατριωτες , ψευτοφουστανελαες δεν φωναζετε που φευγουν οι ναρκες απο την νεκρη ζωνη ενω το κυπριακο ειναι ακομα αλυτο???? γιατι δεν μιλατε για το γεγονος οτι συντομα φευγουν το Μ1 ελικοπτερα απο την κυπρο? αυτα ειναι που πρεπει να φωναζετε, αχαπαροι, ειναι και προερδος της επιτροπης αμυνας ο αχαπαρος ο Ομηρου, και δεν λεει τιποτα για αυτα,,,,,καραγκιοζιες,,,η αχλαδια εφυγε επιδι ετσι του ειπε να κανει ο ηρωας της πρεσβειας την Λυβυης....

patriotis είπε...

κυριοι πρακτορες της τουρκίας πάλι λετε παπαριες, λετε οτι ζηλευει το ΑΚΕΛ την ΕΔΕΚ, τι να ζηλεψει το 35% απο το 6% ??? μα ειστε σοβαροι??

οταν μιλάνε οι αριθμοι, τα αλλα λογια ειναι περιττα.

τώρα που ηρθε η ώρα να δώσει η ΕΔΕΚ μαχη για σωστη λυση του κυπριακου, αφου απο την Κυβερνηση μια τετοια μαχη ειταν πιο αποδοτική, η ΕΔΕΚ επελεξε την δειλεια, φοβηθηκε, ανευθηνη πολιτικη, λαγοι ρεεε λαγοι, φυγατε για να μην αναλαβετε καμια ευθυνη, κρυβεστε οπως κρυφτηκατε και στην πρεσβεια της λυβυης το 1974

patriotis είπε...

αυτο που εκανε η ΕΔΕΚ ειναι "πουστια" προς τον προεδρο και προς τον Κυπριακό Λαο , αφου φυγανε στην πιο κρισιμη στιγμή για το Κυπριακό , αλλά τι άλλο θα μπορουσε να περιμενει κανεις απο τον Ομήρου? πολυ φυσιολογικη συμπεριφορα απο αυτον.

Ανώνυμος είπε...

γιατι μιλατε για λαθη του προεδρου και δεν μιλατε για την γκαφα του αιωνα της κυπριακης ιστοριας να μας παρει σε δημοψιφισμα ο Τασσσος για να πουμε ΟΧΙ???? γιατι μας εκανε ρεζιλη και εδωσε συνχωροχαρτι στην Τουρκια?


Καλά, εσύ είσαι απάλευτος. Οι μόνοι που νοιώθουν προσβεβλημένοι από ένα δημοψήφισμα, είναι αυτοί που αναγιώθηκαν σε μονοκομματικές, δικτατωρικές ιδέες ολοκληρωτικών καθεστώτων και επομένως δεν μπορούν να χωνέψουν ότι οι λαοί και άποψη έχουν και ιδέες δικές τους έχουν και να σκέφτονται μπορούν και να τις εκφράζουν έχουν το δικαίωμα.

Μήπως ο Ευέλικτος έχει υπ'όψην να ΜΗΝ κάνει δημοψήφισμα; Ή μήπως ...ΔΕΝ πρέπει να κάνει κατά την γνώμη σου;

Το δημοψήφισμα του 2004 ήταν από τις πιο ένδοξες στιγμές της πρόσφατης Κυπριακής (και Ελληνικής) ιστορίας.

Τα υπόλοιπα που γράφεις είναι ασυναρτησίες. Εννοώ, περισσότερες ασυναρτησίες από αυτές στις οποίες απαντώ εδώ.

Πρέπει να σας έχουν μείνει πολλά απωθημένα από το '74 για να βρίζετε την ΕΔΕΚ και τον Γιατρό ότι κρύφτηκαν. Πολλές φορές έχουμε ρωτήσει να μας δώσετε ΠΗΓΕΣ, αλλά κάνετε την ΠΑΠΙΑ.

Σχετικά τώρα για τον ρόλο του ΑΚΕΛ, γι'αυτά γράφουν και τα περιγράφουν οι ίδιοι οι Ακελικοί.

Φάε τώρα και ένα γλυκό καρυδάκι να σου περάσουν τα νεύρα.

Ρ.

ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ Λ είπε...

τι γραφετε ρε μαλακιες για το Ε.ΛΑ.Μ ;;;; και εσεις μονο ψηφους θελετε.Εβαλετε ψευτικη φωτο με ελαμιτι και ακελικο αγκαλια.
σου λεω υπαρχουν πανω απο 50.000 ατομα που ασπαζονται τις ιδεολογιες του Ε.ΛΑ.Μ αλλα οταν ερθει η ωρα τον εκλογων λενε "ας ψηφισω το δησυ καλυτερα για να μην βγει το ακελ".
ΡΕ μονο εμεις αγωνιζομαστε με πραγματικη ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ για την επιβιωση του κυπριακου ελληνισμου.Οσοι ενδιαφερονται για αρχιγιλικια ,θεσεις και λεφτα φευγουν απο το κινημα .
Δεν ειμαστε φασιστες ,ρατσιστες ,νεοναζι ,σοβινιστες . ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ Λ είπε...

ΕΙΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ;; ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΑΣΤΕ. ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΟΡΟΣ...



ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ-ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ-ΕΘΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ-ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ-ΕΛΛΗΝΟΦΡΩΝ (ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ,ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΟΥ)

Πρώτον ,όταν οι αρχαίοι χρησιμοποιούσαν τον όρο πατριώτης (στες πόλεις-κράτη) αυτές οι πολιτείες δεν είχαν αλλοδαπούς ,δεν είχαν τουρκους .δεν δηλώνω πατριώτης επειδή έτσι είναι ωσαννά ξεγράφω τους ομοεθνείς ελλαδιτες και τους Έλληνες της διασποράς .Τα κράτη έχουν σύνορα και αποτελούνται από διάφορες εθνότητες .Τα έθνη δεν έχουν σύνορα και ο πληθυσμός τους είναι αμιγείς .Δεν πρέπει να δίνουμε πάντα μεγάλη σημασία στις λέξεις επειδή ενίοτε έχουν διπλή εντελώς αντίθετη έννοια .Μερικά λεξικά εξισώνουν την λέξη εθνικιστής με τον σοβινιστή ,ανάλογα με το αν έγραψε κομμουνιστής το λεξικό .Κανονικά ο εθνικιστής και ο εθνικόφρων είναι αυτός που αγαπά το έθνος του και αγωνίζεται για αυτό .Αντίθετοι όροι είναι εθνοβόρος ,εθνοκτόνος ,αντεθνικός ,εθνοπροδοτης,εθνοφθορος .
Σε ένα λεξικό γραφεί στην λέξη εθνικοτητα=εθνοτητα,ιθαγενεια .Δυο εντελώς αντίθετα πράγματα .to idio kai sta agglika to nationality simainei ethnic groups kai citizentship.
Είναι πιο σωστο να λεμε η εθνοτητα μου είναι ελληνικη και όχι η εθνικοτητα μου
Και στα αγγλικα ethnic group kai oxi nationality(parolo pou apo to nationality vgainei to nationalist).
Εθνοκεντρικος = αυτός που έχει ως κέντρο το έθνος
Ελληνοκεντρικός =αυτός που έχει ως κέντρο τον ελληνισμό (το ίδιο )
Ελληνοφρων (χρησιμοποιείτε κυρίως στην καθαρεύουσα ,ενώ όπως και το εθνικόφρων στην δημοτική γράφεται «ελληνοφρον-εθνικόφρον με ομικρον» =ο συμπαθώς διακείμενος προς τους Έλληνας
Σε μια εκπομπή ακούστηκε ο όρος «κυπροκεντρικοι».Αυτός ο όρος είναι σημερινή επινόηση .Δεν υπάρχει τέτοιος όρος αφού οι Έλληνες Κύπριοι, απλούστατα ήταν ανέκαθεν ελληνοκεντρικοί- εθνοκεντρικοί .
Η λέξη πατριώτης είναι πολύ μπερδεμένη στο μυαλό του καθενός .Όλοι θα σου απαντήσουν πατριώτης είναι αυτός που αγαπά την πατρίδα του .Ωραία ,τι σημαίνει κυριολεκτικά αγαπώ την πατρίδα μου ;Αγαπώ τις πέτρες ,τα χώματα ,τα σπίτια και τις πολυκατοικίες της Κύπρου ; η αγαπώ όλους τους Κύπριους υπηκόους συμπεριλαμβανομένου και των τουρκο«κυπριων» και του κάθε ινδοπακιστανου που ζει στην Κύπρο και έχει υπηκοότητα ;Οι αριστεροί θα σου απαντήσουν το γνωστό «αγαπούμε και τους τ/κ επειδή είναι αδέρφια μας». Ένας πρόσφυγας που δεν θέλει με τίποτα να λησμονήσει τα εδάφη που μεγάλωσε θα σου πει «εγώ αγαπώ τα χώματα ,και τις πέτρες της Αμμοχώστου ,της Κερύνειας ,της Μορφου …»Προσωπική μου άποψη και μερικοί μπορεί να διαφωνούν με αυτό ,εμένα μου ακούγεται κάπως ειδωλολατρικό να αγαπάς αντικείμενα και όχι ανθρώπους .
Θα αναφέρω ξανά και ξανά την αγαπημένη μου ατάκα του Θεμιστοκλή πριν την ναυμαχία της Σαλαμίνας «σημασία δεν έχει η Αθήνα ,σημασία έχουν οι Αθηναίοι «Πόσα εδάφη χάσαμε ;Β.Ηπειρο ,Α.Θρακη ,Ίμβρο ,Τένεδο ,Πόντο ,Καππαδοκία ,Μ.Ασια, Κωνσταντινούπολη ,Β.Κυπρο .Οι μισοί Έλληνες είμαστε πρόσφυγες ,αλλά σημασία έχει ότι ακόμα επιβιώνει ο ελληνισμός μετά από 4000 χρόνια και είμαστε ο αρχαιότερος λαός που εξακολουθεί να υπάρχει .
Είμαι εναντίων του τοπικισμού επειδή ο τοπικισμός διχάζει τα έθνη .Τσακωμοί στα γήπεδα μεταξύ λευκωσιατων ,λεμεσιανων ,σκαλιωτων ,παφιτων (οι κερυνιωτες δεν έχουν καμιά μεγάλη ομάδα να αναφέρω ),παραλιμνιτων ,στην Ελλάδα Αθηναίοι και Θεσσαλονικείς .Αυτά είναι μ…ς που διχάζουν τον ελληνισμό της Κύπρου και τον ελλαδικό ελληνισμό .
Αγαπώ το έθνος μου είναι πολύ πιο ευκολονόητο .Είμαστε ένα έθνος που αποτελείται από 14 εκατομμύρια Έλληνες ανά το παγκόσμιο.
Greece
10,166,929 (2001 census) [2]

United States
1,350,600a (2008 est.) [3]

Cyprus
635,914 (2001 census) [4]

Australia
365,120b (2006 census) [5]

United Kingdom
400,000 (estimate) [6]

Germany
294,891 (2007 est.) [7]

Και σε διάφορες άλλες χώρες .Αγαπώ το έθνος μου σημαίνει αγαπώ και νοιάζομαι τους ομοεθνείς μου όπου και αν αυτοί ζουν .