Το "ξεπούλημα" των περιουσιών μας από τον Γ. Βασιλείου

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Το τούρκικο νερό της "ειρήνης"...


Απίστευτη είδηση - βόμβα έβγαλε στο φως της δημοσιότητας ο Σενέρ Λεβέντ στο άρθρο του (11/2/2010) στον Yeni-Πωλητή με τίτλο "Ένα απόρρητο έγγραφο και το "νερό της ειρήνης""!

Το 1995 (!) ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Τουρκίας Οζγκέρ Οζγκιούρ και πρόεδρος του ΡΤΚ συγκάλεσε την Κεντρική Επιτροπή του κόμματός τους και τους απεκάλυψε ένα έγγραφο που ούτε λίγο ούτε πολύ παρουσίαζε τον Γ. Βασιλείου να έχει συμφωνήσει να μεταφερθεί νερό στην Κύπρο από την Τουρκία και το αντάλλαγμα για το νερό αυτό θα αξιολογηθεί ως αποζημίωση (!) της Τουρκίας για τις ελληνοκυπριακές περιουσίες στο "βορρά" που δεν θα επιστρέφονταν στους νόμιμους ιδιοκτήτες...




Ρε επιτροπόπουλλα νομίζετε ότι εν να μου χαλάσετε τη "δουλειά";


Μετά τη διαρροή του εγγράφου αυτού, η εφημερίδα "Κίπρις" κυκλοφόρησε με τον εξής τίτλο: "Ο Ελληνοκύπριος οικονομολόγος Βασιλείου ετοίμασε σχέδιο για τη μεταφορά νερού από την Τουρκία στην Κύπρο και για διανομή του νερού αυτού σε ολόκληρη την Κύπρο"!!!

Ο "κύριος θα λύσω το Κυπριακό σε 100 μέρες" (Γ. Βασιλείου) δεν έμεινε μέχρι εδώ! Παρουσίασε ακόμα και γαλλική εταιρεία που ήταν έτοιμη να αναλάβει την τοποθέτηση των αγωγών...




Όλα συνδέονται μεταξύ τους
Αυτός ο "κύριος θα λύσω το Κυπριακό σε 100 μέρες" (Γ. Βασιλείου) είχε χάσει τις εκλογές το 1993 από τον Γλ. Κληρίδη, ο οποίος όμως τον τοποθέτησε επικεφαλή της διαπραγματευτικής μας ομάδας. Ο "κύριος θα λύσω το Κυπριακό σε 100 μέρες" (Γ. Βασιλείου) συνέχισε δηλαδή το έργο του για "ξεπούλημα" της Κύπρου απρόσκοπτα και με τις ευλογίες του Γλ. Κληρίδη.

Χάλασαν τα "σχέδια" του το 2003 με την εκλογή του Τάσσου Παπαδόπουλου και την απόρριψη του σχεδίου Ανάν. Όμως, το 2008, με την άνοδο του flexible Χριστόφια στην εξουσία (από τις πρώτες κιόλας μέρες), ανακίνησε (ξανά) το θέμα της μεταφοράς νερού από την Τουρκία... Ας όψεται η ανάγκη να χρηματοδοτηθεί η ομάδα του Δημοσίου - μέσω της Ocean Tankers και τη μεταφορά νερού από την Ελλάδα που στοίχισε στον Κύπριο πολίτη 8 φορές περισσότερο από ότι στοιχίζει το νερό από τις μονάδες αφαλάτωσης - και έτσι ναυάγησε (προς το παρόν) η υλοποίηση του προ 15ετίας "μεγαλεπήβολου" σχεδίου του "κυρίου θα λύσω το Κυπριακό σε 100 μέρες" (Γ. Βασιλείου).


Υ.Γ. Το δίδυμο Καρογιάν - Μάρκου θα πρέπει κάποτε να λογοδοτήσει για το ότι ανάγκασαν τον περήφανο ΔΗΚΟϊκό κόσμο να συνυπάρξει σε μια Κυβέρνηση με τον "κύριο θα λύσω το Κυπριακό σε 100 μέρες" (Γ. Βασιλείου).




Μόδεστος για το christofias-watch

7 Σχόλια:

politis είπε...

Σας έκανε λίγη διαφήμιση ο Ανδρος στην βουλή και αποκτήσατε αρκετούς αναγνώστες.Σιγά σιγα όμως ενας ένας σας εγκατέλειψαν για blogs με ουσία διότι δεν μπορει να διαβάζει ύβρεις ,χυδεότητες και αρλούμπες χωρίς ήθος και πολιτικό υπόβαθρο.
Αν είστε μέλη της ΕΔΕΚ να είστε σίγουροι ότι και αυτή θα είναι και η πορεία της ΕΔΕΚ στα χρόνια που έρχονται.Δεν μπορεί μια ομάδα ανθρώπων που κύριο στόχο έχουν την κοινώνική τους ανέλιξη να παίζουν με την τύχη ενός λάου και μιας πατρίδας.

Τόλμησε ο Σοφοκλής να πει την αλήθεια στο πολιτικό γραφείο και στίππωσε ο άνδρας της κυρά -Ρούλας να τον κατασπαράξει και τον χαρακτήρισε και αχάριστο.

politis είπε...

Από τις τάξεις του Αγώνα στα φοιτητικά μας χρόνια πέρασαν νέοι,στελέχοι με όνειρα και φιλοδοξίες για μια Κυπρο λεύτερη,κοινωνικά δίκαιη, μια Κυπρο της δικαιωσύνης και της ανθρωπιας.Πιστέψαμε τον γιατρό γιατί ο νεανικός μας ενθουσιασμός δεν μας άφηνε να δούμε το πίσω μέρος της βιτρίνας(αγίας τράπεζας!).
Πού πήγαν όλοι αυτοί οι νέοι να δωσουν την μάχη για αυτά που πιστευαν μαζί με τον γιατρό.
Μήπως του έκλεισε την πόρτα το μικρομάγαζο του ρουσφετιού και της σαπίλλας?

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Ρε γελοίε Anef_Oriwn, πόση ψύχωση με την ΕΔΕΚ ρε φίλε;

Με όποιο nick και αν εμφανίζεσαι (άλλοτε με το nick τώρα με το nick politis), έχεις μια ψύχωση να παρουσιάζεσαι ως δήθεν ΕΔΕΚίτης.

Συγνώμη ρε φίλε, αλλά ΕΔΕΚίτης δεν υπήρξες ποτέ. Μια ζωή κομματόσκυλλο του ΑΚΕΛ, που έκανες γαβ γαβ στις εντολές της Επαγρύπνησης.

Ποια είναι η αλήθεια του Σοφοκλη(στην Κ.Ε. ήταν ηλίθιε, όχι στο ΠΓ, αυτό δείχνει πόσο άσχετος είσαι με τα της ΕΔΕΚ); Ότι επειδή θα βγει ο Έρογλου, πρέπει η ΕΔΕΚ να μείνει στην κυβέρνηση; Ότι περίμενε, όντας άνεργος και φυτοζωόντας από το κόμμα σήμερα, να μπει Υπουργός;

Και αμφιβάλλεις ότι ο Σ. είναι αχάριστος; Που ουσιαστικά πήρε από την ΕΔΕΚ όσα κανένας; Πες μου ποιο το επάγγελμα του Σοφοκλή!

Όπως και ο Κάρογιαν, ο Σ. πάντα έπαιρνε από το κόμμα πολύ περισσότερα από όσα έδινε.

Όσοι νέοι αγωνιστές αδρανοποιήθηκαν, αν το έκαναν γιατί ζητούσαν κάτι περισσότερο από το κόμμα, καλά έκαναν και σήμερα τους δίνουμε το δικαίωμα να επιστρέψουν. Οι πραγματικοί αγωνιστές πάντως ΔΕΝ πήγαν στο ΑΚΕΛ και δεν ήρθαν να σε βρουν Anef_Oriwn εκεί να σου κάνουν παρέα. Κάποιοι τσόγλανοι ήρθαν, κάποιοι τσόγλανοι θα έρθουν σύντομα όπως ο Χαννιδαίος.

Αλλά οι αγωνιστές, έρχονται σιγά σιγά πίσω. Για μια πανίσχυρη ΕΔΕΚ στις επόμενες βουλευτικές, για μια ΕΔΕΚ στην πρωτοπορία της Αντίστασης.

Σάββας Παπάκης είπε...

ΕΔΕΚ Η.Β., θα ήθελα να μου σχολίαζες το ότι η ΕΔΕΚ βρέθηκε απέναντι από τους ευρωπαίους σοσιαλιστές, για να φύγει από την κυβέρνηση.

Δε σου λέει κάτι η επιστολή Σουλτς;

Εκτός και αν θα επιστρέψετε στην εποχή του Κάστρο και του Αραφάτ και του Γκαντάφι;

Anef_Oriwn είπε...

Μια οφειλόμενη απάντηση στον ψυχονευρωτικό ΕΔΕΚ Η.Β.:

Ψύχωση έχεις πάθει ΕΣΥ μαζί ΜΟΥ ΗνωμενοΒασίλειε ΕΔΕΚκίτη, κι ως φαίνεται η περίπτωση ΣΠΟΥ είναι και ανίατη [δυστυχώς] γιατί είσαι και νέο παιδί! Ειλικρινά είσαι κρίμα και για λύπηση – πάσχεις κι από σύνδρομα καταδίωξης!!!
Για τελευταία φορά θα σπαταλήσω λίγο από τον πολύτιμο χρόνο μου για να ΣΟΥ (ξανα)πω ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ο Politis, ΟΥΤΕ ο Arxiepiskopos, ΟΥΤΕ και ο E.S.C.!!! Φυσικά ΔΕΝ θα ΜΕ πιστέψεις [γιατί έχεις πάθει παράκρουση!] ... Όμως ρε κοπέλλιν, γιατί δεν αποτείνεσαι στ’ αλλά τα “Κοπέλια”, τους φίλους ΣΟΥ τους Επιτρόπους να ΣΕ πληροφορήσουν περί της αλήθεια; Αυτοί μπορούν μέσα από τα IP’s να σε πληροφορήσουν ότι ΚΑΜΙΑ σχέση ΔΕΝ έχω με τους προαναφερθέντες ... Εκτός κι αν ΣΚΟΠΙΜΑ θέλουν να ΣΕ κρατούν στην αμάθεια, γιατί έχεις και πλάκα, γαμώτο!
Σίγουρα επιδιώκεις την προσοχή και τη σημασία ΜΟΥ αλλά είπαμε, πλάκα - πλάκα, όμως έχουμε και σοβαρά πράγματα για να ασχοληθούμε!
Πάντως ΕΓΩ από καρδιάς ΣΟΥ εύχομαι ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!

arxiepiskopos είπε...

Φίλε ANEF ORIWN,άδικα κοπιάζεις να τους πείσεις.Εγώ γράφω κάποτε και ως E.S.C όποτε ο υπολογιστής μου μπλοκάρει και μέχρι να μου τον φτιάξει ο γιος μου,που ξέρει από P.C. Και όμως επιμένουν να με ταυτίζουν μαζί σου. Μην εκπλήττεσαι.Αυτές οι εμμονές είναι φαινόμενο γνωστό και ερμηνεύσιμο από την ψυχιατρική.Αφού φαντάσου ότι κάνουν και χειρότερες ταυτίσεις. Ταυτίζουν τη διχοτόμηση που προωθούν με την επιθημητή λύση,τον Κουλία με τον πατριωτισμό και το Νι-κωλάκη με τη μετενσάρκωση του Κολοκοτρώνη!

arxiepiskopos είπε...

Μαρία Β.,δεν κατάλαβες κάτι:Για τους σούπερ πατριώτες το σύμπαν συνωμοτεί κατά της Κύπρου(την έγνοια μας έχουν).Έτσι ο Βάλντχαιμ ήταν ναζί,ο Πέρεζ ντε Κουεγιάρ πούστης,ο Ανάν μαύρος,ο Μπα Κι Μουν τουρκόφιλος και πάει λέγοντας.Εμείς βεβαίως είμαστε οι έξυπνοι. Τελικά οι ναζί,οι πούστηδες,οι μαύροι και οι τουρκόφιλοι έχουν μια πατρίδα κι εμείς οι έξυπνοι μισή!