Ένας "μικρός γκρίζος λύκος" στην ΕΔΕΚ;

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Στη φωτογραφία, ο μικρός γκρίζος λύκος είναι ο γνωστός γκρίζος λύκος του τουρκικού εθνικισμού και το κόκκινο δεν συμβολίζει την αριστερά, αλλά τον τουρκικό φασισμό. Θα το πίστευε κανείς πως θα βρεθόταν κάποιος "κόκκινος" της ΕΔΕΚ του ηγέτη Βάσου Λυσσαρίδη να τον αποκαλούν "μικρό γκρίζο λύκο"; Και όμως βρέθηκε!


Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε στο μπλογκ του σύντροφου ΕΔΕΚ Η.Β. (μιλάμε για το πολύ καλό edekitika.blogspot.com) μια περίεργη διαμάχη μεταξύ των φοιτητών του Αγώνα (ΕΔΕΚ) και του Μετώπου (αυτόνομοι). Όπως και ο ΕΔΕΚ Η.Β., έτσι και οι δύο αυτές παρατάξεις δραστηριοποιούνται στη Μεγάλη Βρεττανία.

Είναι με λύπη που βλέπουμε μια τέτοια διαμάχη, αφού ως γνωστό η Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο θεωρεί πως όλες οι δυνάμεις που αντιστέκονται στην κατοχή, αλλά και που ζητούν πίσω την δημοκρατία που το καθεστώς Χριστόφια αφαιρεί μεθοδικά, θα έπρεπε να συνεργάζονται και όχι να αλληλοσπαράζονται.

Παρόλα αυτά, προσέξαμε κάτι που διέφυγε της προσοχής μας, και ανατριχιάσαμε από φρίκη:
ο Γιώργος Ιορδάνου, στον οποίο αναφερθήκαμε σε παλαιότερο κείμενο, που ΔΕΝ ανήκει στην Προοδευτική ή στο ΑΚΕΛ όπως αρχικά νομίσαμε, αλλά στον Αγώνα (ναι καλά διαβάσατε!!!) εξακολουθεί να είναι προβεβλημένο στέλεχος του εδεκίτικου Αγώνα στην Μεγάλη Βρεττανία! Και όχι απλό στέλεχος, αλλά είναι και αντιπρόεδρος του!!! Με άρθρα του να φιγουράρουν στη σελίδα του ΑΓΩΝΑ και με το όνομα και τη φωτογραφία του να "κοσμούν" το ψηφοδέλτιο της οργάνωσης. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

Πιο παλιά, οι σύντροφοι Αλυσίμαχος και ο Δόρκωνας της Επιτροπής, είχαν γράψει για το εν λόγω άτομο:
Περίπτωση 3η, Γιώργος Ιορδάνου, νέο περιθωριακό φρούτο: " Αυτόν, ομολογουμένως, η Επιτροπή δεν τον γνώριζε. Τώρα τον ανακαλύψαμε. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του είναι 22χρονος, θεωρεί πως η θητεία του στον στρατό ήταν πέταμα δύο χρόνων (!!!) και τώρα είναι φοιτητής πολιτικών επιστημών και διεθνών σχέσεων στην Αγγλία --- http://christofias-watch.blogspot.com/2009/11/blog-post_04.html"

Το ψάξαμε το θέμα περισσότερο (είχαμε λάβει πιο παλιά μερικά e-mail από διάφορους αναγνώστες μας, τα οποία δεν ερευνήσαμε όμως καθώς λαμβάνουμε πάρα πολύ αλληλογραφία), και έχουμε ανακαλύψει φοβερά πράγματα για τον Γιώργο Ιορδάνου. Καταρχήν,
τυγχάνει φανατικός οπαδός του Μακάριου Δρουσιώτη, του ΜΑΓΑΡΙΟΥ δηλαδή, ενός δημοσιογράφου που καταφέρεται συνεχώς κατά του Βάσου Λυσσαρίδη. Τον χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια πολύ συχνά για να στηρίξει τις απόψεις του:

http://www.iordanou.org/?p=195
http://www.iordanou.org/?p=93
http://www.iordanou.org/?p=75


Μάλιστα, αντί να προασπίσει τις θέσεις των Ελληνοκυπρίων, με αφορμή το κορυφαίο νομικό όπλο που κέρδισαμε, πρόσφατα επικαλέστηκε και άρθρο του Μαγάριου που λέει πως η υπόθεση Αποστολίδη μπορεί να γυρίσει εναντίον μας!!


Από την σελίδα του Μετώπου, βλέπουμε πως ο Ιορδάνου αντί να υπερασπίζεται τον Βάσο Λυσσαρίδη και να χρησιμοποιεί επιχειρήματα όπως αρμόζει σε ένα Αγωνίτη, ουσιαστικά αφήνει υπονοούμενα και λάσπη κατά των στελεχών μιας άλλης παράταξης του ευρύτερου αντικατοχικού χώρου, του Μετώπου, το οποίο αν και αρχικά βλέπαμε με κάποια καχυποψία (αφού δε γνωρίζαμε τι "φρούτο" είναι- όπως άλλωστε και οι δικοί μας αναγνώστες δε γνώριζαν τι εστί Επιτροπή για την Αποκατάταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο), έχει να επιδείξει μια πάρα πολύ καλή δουλειά, ερχόμενο σε σύγκρουση με τον ίδιο τον Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, αλλά και κάνοντας ουσιαστική διαφώτιση για το κυπριακό στη Μεγάλη Βρεττανία. Από την σελίδα του Μετώπου αντιγράφουμε την περίληψη ενός "καβγά" που έλαβε χώρα πέρσι τέτοιο καιρό περίπου:

Δυστυχώς ο κ. Ιορδάνου, προφανώς λόγω αυξημένων «δημοκρατικών» ευαισθησιών, έκλεισε την υπηρεσία σχολιασμού της εν λόγω ανάρτησής του, με αποτέλεσμα ο Πρόεδρος του ΜΕΤΩΠΟΥ να μην προλάβει να απαντήσει στα υβριστικά σχόλια. Οι μόνοι που πρόλαβαν να απαντήσουν ήταν ο Ταμίας και ο Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων του Κινήματος, αλλά ο κ. Ιορδάνου έχει διαγράψει την απάντηση του τελευταίου. Αξίζει να σημειωθεί πως τα ψεύδη του κ. Ιορδάνου ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων, με αποτέλεσμα τα σχόλια να ξεπεράσουν τα 140. Ο κ. Ιορδάνου, στα πλαίσια του σχολιασμού, εξέφρασε τέτοιες ακραίες θέσεις που οι ίδιοι οι αναγνώστες του ιστολογίου του έφτασαν στο σημείο να τον χαρακτηρίσουν «παλιοφασίστα» και «μικρό γκρίζο λύκο».

Εδώ παρουσιάζονται και οι τρεις απαντήσεις που τεκμηριώνουν πως τα όσα μας καταλογίζει ο κ. Ιορδάνου είναι αισχρά ψέματα, και αποκαλύπτουν περίτρανα πως το άτομο αυτό διακατέχεται από ένα ανεξήγητο, παθολογικό και επικίνδυνα αντιδημοκρατικό μίσος κατά του Κινήματος μας


Δείτε σχετικά αυτό: http://www.metopo.org.uk/ar-lk-eleftheria.html και αυτό: http://www.metopo.org.uk/ar-lk-se-sn-iordanous.html

Στελέχη της Επιτροπής έχουν ψάξει, λοιπόν, ενδελεχώς το θέμα, και δυστυχώς είναι αλήθεια.
Οι φοιτητές του Μετώπου δεν ψεύδονται, αφού όντως ο Ιορδάνου όντως φέρεται να λασπολόγησε χωρίς στοιχεία, και μάλιστα δεν ζήτησε καν συγγνώμη, πράγμα που δεν τιμά την ιστορία των απανταχού Εδεκιτών. Φτάσαμε στο σημείο να υπερασπίζονται τον Βάσο Λυσσαρίδη αυτόνομοι φοιτητές και να τον βρίζουν ή να τον χλευάζουν "δικοί" του! Τύφλα να'χει η Επαγρύπνηση! Μάλιστα, όπως διαπιστώσαμε και οι ίδιοι, όντως στην σελίδα του, κάποιοι από τους Ελληνοκύπριους αναγνώστες του έφτασαν στο σημείο να τον αποκαλέσουν"παλιοφασίστα" "μικρό γκρίζο λύκο"!!!!!!!

Τα χειρότερα για τον Μι.Γκρι.Λ. ("μικρό γκρίζο λύκο") Ιορδάνου όμως (που ακόμα δεν το χωνέψαμε πως
είναι μέλος του Αγώνα και όχι της Πρωτδευτικής, όπως επιτυχώς χαρακτήρισε τις παρατάξεις του ΔΗΣΑΚΕΛ ένας Αγωνίτης σύντροφος στο μπλογκ του ΕΔΕΚ Η.Β.) ακόμα δεν σας τα αποκαλύψαμε:


Ακριβώς αυτό που βλέπετε!
Ο μι.γκρί.λ. Γιώργος Ιορδάνου (του Αγώνα, υπενθυμίζουμε!!!) συμμετέχει στο nenekia.com!! Ένας "Εδεκίτης" χέρι-χέρι με τον Κόκκινο Ιαβέρη, τον Ηλικιακό Ρατσιστή, τον Ναζιπένητα, τον Έποικ-Lover, τον Αδίστακτο Γάρο, το τριμικλομπιζουδάκι, τον Acera Anthropovristum και άλλα πασίγνωστα σούργελα που αναμεταδίδουν την τουρκική προπαγάνδα στις ελεύθερες περιοχές!!

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό, και η ΕΔΕΚ μέσα στην πρωτόγνωρη δυναμική που απέκτησε λόγω της άρσης της ανοχής προς το καθεστώς Χριστόφια, πρέπει να δράσει άμεσα και να δει τι γίνεται μέσα στις παρατάξεις της.
Δεν είναι δυνατόν οι διάφοροι κατά τόπους Αγώνες να δίνουν τόσο ωραίες μάχες, και ο Αγώνας Μεγάλης Βρεττανίας να έχει καταντήσει έτσι. Να έχουν καταντήσει ώστε τα στελέχη του κόμματος του Βάσου Λυσσαρίδη να τα ονομάζουν "μικρούς γκρίζους λύκους", "παλιοφασίστες" και "χρυσαυγίτες".

Όπως βλέπετε, ο ΑΓΩΝΑΣ Η.Β., στην περίπτωση του ασπρόμαυρου Ιορδάνου πάσχει από αχρωματοψία και τον συμπεριλαμβάνει ως Νο 6 στο ψηφοδέλτιό του!!!!!

Όπως βλέπετε, ο Γιώργος Ιορδάνου συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο με τον αριθμό 6.
Αυτό εγείρει σημαντικά ερωτηματικά ως προς το γιατί η ηγεσία του Αγώνα Μεγάλης Βρεττανίας ανέχεται ως αντιπρόεδρο και ως υποψήφιο ένα άτομο που η ιδεολογία του έρχεται σε ΚΑΘΕΤΗ σύγκρουση με τις αρχές της ΕΔΕΚ;

Ο Γ. Ιορδάνου, είναι από τους συνοδοιπόρους του υβριστικού ιστολογίου www.epanenosi.com, άλλως nenekia.com, το οποίο προωθεί μία άδικη λύση στο Κυπριακό, καθώς και τις ιδέες γνωστών ναζιστών του διαδικτύου όπως ο Lexinazipenitas ή άλλων συνωμοσιολόγων όπως ο N. Τριμικλινίωτης, Μ.Μιχαήλ ή ακόμη και υβριστών του Γιατρού, που τον αντιμετωπίζουν με ηλικιακό ρατσισμό, όπως ο γνωστός διαστροφικός σάτυρος Anef_Oriwn, προπαγανδίζοντας ότι ο Γιατρός πρέπει να "κάτσει σπίτι του" και να μην ασχολείται με την πολιτική λόγω ηλικίας!!! Σε αυτό το ιστολόγιο, είδαμε μέχρι και χλευασμό των προσφύγων, μέσω ανοητολογημάτων που προβάλλονται ως "σάτιρα"!!!!!! Με αυτούς τους ιδεολογικούς ψυχανώμαλους ρατσιστοφασίστες συναγελάζεται στο διαδίκτυο ο Γ. Ιορδάνου, τον οποίο δυστυχώς ο ΑΓΩΝΑΣ Η.Β., αντί να απομονώσει, διατηρεί σε καίρια αξιώματα και σε προβεβλημένη θέση στο ψηφοδέλτιό του!!!!

Δεν λέμε, δημοκρατία έχουμε, ο κ. Ιορδάνου δικαιούται να έχει ό,τι απόψεις θέλει. Αλλά γιατί μέσα στην ΕΔΕΚ; Γιατί όχι μέσα από την Πρωτοπορία, την Προοδευτική, τους ΕΔΗ ή την Ομάδα Λατρείας Μαγάριου Δρουσιώτη; Οι κ. Πάρις Πιττάκαρας (Πρόεδρος), Ηρόδοτος Νικολαΐδης (Οργανωτικός Γραμματέας), Ήβη Νικολαΐδου (Ταμίας), όπως και το υπόλοιπο συμβούλιο (Σταύρος Ιωάννου, Άγγελα Νεοκλέους, Σύλια Παναγιωτίδου) πρέπει να τοποθετηθούν και να εξηγήσουν την ανοχή τους, και πως κατάντησε ο τιμημένος Αγώνας του αγώνα για ελευθερία, στη Μεγάλης Βρεττανία εν έτει 2010 να αποκαλείται από τους ίδιους τους ομοϊδεάτες του "γκαράζ της Προοδευτικής" και να αποφεύγουν να τον ψηφίζουν ακόμη και νεαροί φοιτητές που πρόσκεινται στην ΕΔΕΚ...

Ευρυσθένης-Καλλίμαχος για το christofias-watch (Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο)

73 Σχόλια:

patriotis είπε...

"Αυτό εγείρει σημαντικά ερωτηματικά ως προς το γιατί η ηγεσία του Αγώνα Μεγάλης Βρεττανίας ανέχεται ως αντιπρόεδρο και ως υποψήφιο ένα άτομο που η ιδεολογία του έρχεται σε ΚΑΘΕΤΗ σύγκρουση με τις αρχές της ΕΔΕΚ;"


ρε πράκτορες της τουρκικής ΜΙΤ, ενα μελος ενος κομματος δεν μπορει να διαφωνά με καποιο μελος της ηγεσιας του κοματτος η με μια αποφαση του, πρεπει ολοι να ειναι γλυφτες κομματοσκυλα με σκυμενα κεφαλια???? πρεπει ολοι να ειναι προβατα ? κοτοπουλα σφαγης???
χασατε την μπαλα , χτες κατηγορησατε την χαραυγη οτι εβαλε τις τιμες των συναλαγματων .,...εισαστε αχαπαροι, πιο αχαπαροι ειναι ολοι αυτοι οι αχαπαροι που σας δινουνε υποσταση δινοντας εδω συνεντευξεις, π.χ ο Ρικκος σας, τον ειδα που χορευε , δεν εποικηνονουσε ο εγκεφαλος με το σωμα του,,,,,τετοια παναυρκα σας αξιζουν

patriotis είπε...

"Με αυτούς τους ιδεολογικούς ψυχανώμαλους ρατσιστοφασίστες συναγελάζεται στο διαδίκτυο ο Γ. Ιορδάνου, τον οποίο δυστυχώς ο ΑΓΩΝΑΣ Η.Β., αντί να απομονώσει, διατηρεί σε καίρια αξιώματα και σε προβεβλημένη θέση στο ψηφοδέλτιό του!!!! "

αχάπαροι, εσεις που μιλάτε για αποκατασταση τηε δημοκρατιας, εσεις που μιλάτε για γκεμπελισμό, ζητάτε να απομονωθει ενας ανθρωπος επιδη διαφωνησε με το κομμα του η με καποιο ηγετη του......χασατε τελειως την μπάλα, βαζετε συνεχεια αυτογκολ, εισαστε γελιοι, φασίστες......

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Αργήσατε να ασχοληθείτε με τον Ιορδάνου, αυτό το ανισόρροπο φασιστόπαιδο που εκθέτει τον Αγώνα και την ΕΔΕΚ.

Καιρός ήταν να τον ξεσκεπάσετε.

Το Κόμμα διστάζει να λάβει μέτρα, το ίδιο και ο Αγώνας και το αποτέλεσμα είναι οι ΕΔΕΚίτες στην Αγγλία να ψηφίζουν άλλες παρατάξεις ή και καθόλου.

Μπόχα μπόχα, όζει φασισμό ο Ιορδάνου. Η μπόχα του Σαουθάμπτον είναι!

Αριστερός Πατριώτης είπε...

Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ γυρεύει στην ΕΔΕΚ αυτός ο ηλίθιος ο Ιορδάνου;

ΑΙΣΧΟΣ!

John Charalambous είπε...

Three, four...

Smelly Feet, Smelly Feet,
What are they feeding you?
Smelly Feet, Smelly Feet
It's not your fault

They won't take you to the vet
You're obviously not their favorite pet
Smelly Feet, Smelly Feet,
It's not your fault

You may not be a bed of roses
You're not friend to those with noses
I'll miss you before we're done
Or the world will smell as one

Smelly Feet, Smelly Feet,
What are they feeding you?
Smelly Feet, Smelly Feet
It's not your fault

(Phoebe) Oh are we done?

One, two, what's that smell?

Smelly Feet, Smelly Feet,
What are they feeding you?
Smelly Feet, Smelly Feet
You're getting fat

I think that I'm gonna be sick
It's your ears, and nose and pick
Part of it, tempt me

One, two, what's that smell?

All the dogs in the neighborhood
Are saying this for your own good
What, you're fat, so you can't run
No fun, I bet, No fun

Smelly Feet, Smelly Feet,
Porno makes you eat like that
I saw you in the shopping mall

Smelly Feet, Smelly Feet,
It's not your fault,
Smelly Feet, Smelly Feet,
It's not your fault
Smelly Feet, Smelly Feet,
It's not your fault

We know what was in your food
They say it might affect your mood

You smell like something dead (3x)

One, two, what's that smell?

(Phoebe)Yeah, that's not the song

Ανώνυμος είπε...

Θεωρώ πως αυτό το άρθρο σας εγείρει σημαντικά ερωτηματικά για το ποιος κρύβεται πίσω από την επιτροπη αποκατάστασης της δημοκρατίας. Είμαι αναγνώστης του μπλόκ σας, όπως και πολλών άλλων βέβαια, αλλά πίστευα πως είχα να κάνω με δημοκρατικούς ανθρώπους. Παρόλα αυτά το άρθρο σας αυτό παρασιωπά όλα τα αδιανόητα και ακροδεξιά στοιχεία που έχουν να κάνουν με το Μέτωπο και την ίδια στιγμή γίνετε και δίνετε κτύπημα κάτω από τη μέση σε μια παράταξη που δυνδέεται ιδεολογικά με το πατριωτικό σοσιαλιστικό κίνημα του τόπου μας την ΕΔΕΚ. Το κτύπημα αυτό με απογοητεύει και διερωτούμαι για τη σκοπιμότητα της δημοσίευσης αυτού του άρθρου λίγες μέρες πριν τις εκλογές της Αγγλίας;; Ποια η σχέση των συντακτών του άρθρου με το Μέτωπο και την Αναγέννηση και γενικά γιατί κάνετε πόλεμο στον Αγώνα και κατ' επέκταση στην ΕΔΕΚ που τόσες μέρες συγχαίρεται για τη πατριωτική της στάση. Λυπούμαι αλλά για μένα το xristofias watch παύει να είναι ένα δημοκρατικό μπλόκ αλλά αντίθετα φαίνεται να έχει σχέση με το Μέτωπο, μια ακροδεξιά παράταξη.

Το άρθρο αυτό είναι φανερό πως έχει στόχο να πλήξει τον Αγώνα και να ενισχύσει το Μέτωπο και τη Πρωτδευτική...

Όσον αφορά τον Ιορδάνου και το Μέτωπο ότι είχα να πώ ως δημοκρατικός Αγωνίτης το είπα στο μιλαμε εδεκίτικα και μπορεί ο καθένας να δεί.

http://edekitika.blogspot.com/2010/02/blog-post_12.html#comments

http://edekitika.blogspot.com/2010/02/blog-post_09.html#comments

http://edekitika.blogspot.com/2010/02/blog-post.html#comments

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΓΩΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΔΕΚΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΛΗΓΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΟΡΔΑΝΟΥΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟ ΟΤΙ Ο ΙΟΡΔΑΝΟΥ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ...ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ, ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟ ΓΡΙΒΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΝΩΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ, ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΙΤΕΣ (ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΧΟΥΝΤΚΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ), ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΟΙ ΔΡΑΣΙΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ (ΓΡΙΒΑ) ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΒΑΣΟ ΛΥΣΣΑΡΙΔΗ ΝΕΚΡΟ.

(ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ. ΑΝ ΠΑΡΕΛΠΙΔΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΑ ΕΧΩ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΜΟΥ)

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ...ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΩΝ...ΤΟΥ ΒΑΣΟΥ ΛΥΣΣΑΡΙΔΗ, ΤΟΥ ΚΟΚΟΥ ΦΩΤΙΟΥ, ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΗ, ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΙΚΚΟΥΡΗ, ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ ΛΟΙΖΟΥ, ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΚΕΛ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΣΥ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΡΙΒΙΚΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ...ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ...ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΗΣΑΚΕΛ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ.

ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΣΑΚΕΛ, ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΗς ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ...ΚΑΜΙΑ ΨΉΦΟΣ ΣΤΟ ΓΡΙΒΙΚΟ, ΦΙΛΟΔΡΑΣΙΤΙΚΟ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΜΕΤΩΠΟ...

ΨΗΦΙΖΩ ΑΓΩΝΑ...

patriotis είπε...

ρε φασιστες που ειναι η δημοκρατια σας?

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Ειλικρινά, δεν περιμέναμε ότι θα βλέπαμε άτομα με τη ψυχοσύνθεση του Άντρου Κυπριανού να κοσμούν τις τάξεις του Αγώνα!

Οι ουφολογίες του λεγόμενου "Αγωνίτη" για "ακροδεξιά Επιτροπή που έχει στόχο να πλήξει τον Αγώνα και να ενισχύσει το Μέτωπο, την Αναγέννηση και την Προοδευτική", μόνο με τις ουφολογίες του Άντρου Κυπριανού για συντονιστικά κέντρα μπορούν να συγκριθούν.

Η Επιτροπή δρα συνενωτικά για ΔΗΚΟ-ΕΔΕΚ-ΕΥΡΩΚΟ-Αυτόνομους-Οικολόγους, δεν υποστηρίζει κάποιο συγκεκριμένο χώρο, αλλά όλους ΜΑΖΙ, αλλά και ΔΕ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΣΤΥΜΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ!

Τα αποστύματα του νενεκισμού ή τα ακελάκια στα κόμματα του ενδιάμεσου χώρου ή οι λογής-λογής ρουφιάνοι δεν έχουν θέση στο αντικατοχικό κίνημα. Λυπούμαστε που κάποιοι, αντί να δουν πως θα διορθώσουν τα κακώς έχοντα στους χώρους τους, τους χώρους ΜΑΣ, πάσχουν από αθεράπευτο κομματοσκυλλισμό, που μόνο στην ηλιθιότητα του Άντρου Κυπριανού παραπέμπει!

Η Επιτροπή έχει στενές σχέσεις με την ΕΔΕΚ και με τις δημοκρατικές-αντιστασιακές-αντικατοχικές δυνάμεις και δε χρειάζεται τα διαπιστευτήρια κανενός τυφλού και φανατισμένου κομματόσκυλλου για τη δημοκρατικότητά της.

H Επιτροπή έδινε τη μάχη για την αξιοπρέπεια της ΕΔΕΚ και του ΔΗΚΟ και έδινε τη μάχη ενάντια στο αντιδημοκρατικό καθεστώς Χριστόφια όταν κάποιοι χειροκροτούσαν το Χριστόφια ή ΣΙΩΠΟΥΣΑΝ για την υπερβολική απάθεια της ΕΔΕΚ και του ΔΗΚΟ σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές.

Καλλίμαχος

Unknown είπε...

Ρε παιδιά τον σούργελο τον Ιορδάνους τον ξέρουμε ποιος είναι όπως και ποιους εξυπηρετεί και γιατί. Τέτοια στοιχεία προδοτικά πάντοτε είχε μεμονωμένα η ΕΔΕΚ αφού δυστυχώς ο Εφιάλτης πριν πεθάνει πρόλαβε να αφήσει απογόνους.

Όσο για τον άλλο τον καμουφλαρισμένο τον Ηρόδοτο Νικολαΐδη απορώ γιατί αναρωτιέστε αφού είναι ο γιός του ΝΕΝΕΚΟΥ του Νικολαίδη. Ιορδάνους και Ηρόδοτος είναι το ένα και το αυτό. Απλά ο ένας παίζει το ρόλο του καλού μπάτσου και ο άλλος του κακού.

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Συναγωνιστές,

Το απόστημα είναι με η και όχι με υ!

Κατά τα άλλα συμφωνώ. Ρε αγωνίτη, είσαι φανατισμένος και γκρεμίζεις γέφυρες. Εδώ με την Επιτροπή έχουμε πολύ καλές σχέσεις, τόσο εγώ όσο και το Κόμμα και πετάγεσαι σαν το αγγούρι, επειδή τι; ΣΟΥ ΕΘΙΞΑΝ ΤΟΝ ΙΟΡΔΑΝΟΥ;;;;;;;;

Ρε πόσος είναι ο νους σου; Αντί να δεις ότι έχουμε πρόβλημα επιμένεις να συγκαλύπτεις έναν ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ επειδή δηλώνει "δικός μας"; Ρε κάτι μονολιθικοί με συντεχνιακές νοοτροπίες ρήμαξαν το Κόμμα επί χρόνια και εσύ δε διαφέρεις σε τίποτα.

Ρε εδώ τόσο καιρό, έχουμε μια άριστη σχέση με τα παιδιά. Ο Παπαδάκης έδωσε συνέντευξη εδώ, τα παιδιά μας στέλνουν συνέχεια πληροφορίες και βοήθεια, στέκονται δίπλα στην ΕΔΕΚ, τη συνεχάρηκαν θερμότερα από κάθε άλλον, έκαναν και εκείνο το υπέροχο μοντάζ του Γιαννάκη και έρχεσαι εσύ, άμυαλο και φανατισμένο κομματόσκυλλο να τα χαλάσεις ΟΛΑ;

Συναγωνιστές της Επιτροπής, απολογούμαι εγώ για τον Αγωνίτη, γιατί δεν προβλέπω ότι θα το κάνει ο ίδιος. Απολογούμαι επίσης για τον Ιορδάνου που κάποιοι συγκαλύπτουν και ανέχονται.

Unknown είπε...

Ο υποτιθέμενος Αγωνίτης είναι ο Ηρόδοτος Νικολαΐδης για αυτό κάνει πλάτες στο σούργελο τον Ιορδάνους αφού εξυπηρετούν τους ίδιους σκοπούς . ΟΙ φασιστικές τους τακτικές είναι σήμα κατατεθέν ΑΚΕΛΙΚΗΣ ανατροφής.

Ανώνυμος είπε...

Όλα αυτά που λες θα είχαν βάση αν το άρθρο έκανε μια "επίθεση" επιχειρήμάτων στον ίδιο τον Ιορδάνου και όχι να προσπαθεί να συνδέσει τον Ιορδάνου και τον Αγώνα κάνοντας τους να φαίνονται το ίδιο. Το άρθρο αυτό είναι εναντίον της ΕΔΕΚ και του Αγώνα ΗΒ.

Λυπάμαι, πραγματικά στεναχωριέμε, αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι...αυτά που λέω δεν συγκρίνονται με τις ουφολιγίες του Αντρου Κυπριανού αλλά με το συντονιστικό κέντρο που προσπαθεί να πλήξει την ΕΔΕΚ , με το οποίο και εσείς απ' ότι ξέρω συμφωνείται πως υπάρχει. Δηλαδή είναι προφανές ότι υπάρχει ένα συντονιστικό κέντρο Δησακελικών που θέλουν να πλήξουν την ΕΔΕΚ αλλά και ένα παρόμοιο ακροδεξιό συντονιστικο κέντρο που προσπαθεί επίσης να πλήξει την ΕΔΕΚ. Με απλά λόγια η ΕΔΕΚ δέχεται πόλεμο και από τις δύο πλευρές των άκρων.

Το κατά πόσο η Επιτροπή και συγκεκριμένα εσείς δράτε ενωτικά φαίνεται από την επίθεση που κάνετε στον Αγώνα ΗΒ προσπαθώντας να τον παρουσιάσετε όπως ακριβώς το παρουσιάζει και το Μέτωπο.

Όπως προείπα είμαι καθημερινός αναγνώστης της επιτροπής και νόμιζα πως είχα να κάνω με δημοκρατικούς ανθρώπους. Δυστυχώς τώρα επειδή διαφώνησα με αποκαλείται τυφλό, κομματόσκυλλο και φανατισμένο παρόλο που με αυτούς τους χαρακτηρισμούς που δίνετε εσείς μπορεί κάλλιστα να αναφέρονται σε εσάς αν σκεφτεί κανείς αυτά που μου λέτε. Λυπούμαι πραγματικά. Άλλη εικόνα είχα για το μπλοκ σας. Με απογοητεύσατε.

Οι Αγωνίτες και οι Εδεκίτες έχουν μάτια και κρίνουν.

Αριστερός Πατριώτης είπε...

κ. Παπαδάκη, μαζέψετε τον τούτον τον κάφρον τον φανατικόν τζιαι κάμνει την ΕΔΕΚ ρεζίλιν!

Όσο για τον Ιορδάνους, τα είπαμε. Αλήθεια, είδε κανείς εκείνες τις βλακείες που έγραφε ενάντίον του συλλαλητηρίου, όπου κύριος ομιλητής ήταν ο Βάσος Λυσσαρίδης;

Αυτόν συγκαλύπτει ο κάφρος ο άρρωστος, ο Αγωνίτης. Τέτοιοι φανατικοί είναι που δε γίνονται τίποτε στη ζωή τους και τους έχουν στα κόμματα να ψήνουν καφέδες.

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Τι λες ρε φανατίλλα!

Επειδή ΔΙΚΑΙΑ μας κατηγορούν ότι συγκαλύπτουμε τον Ιορδάνου, είναι φανατικοί ακροδεξιοί που θέλουν να πλήξουν την ΕΔΕΚ;

Αυτοί που μας στήριξαν τόσο καιρό και ιδίως στα δύσκολα, τώρα έγιναν εχθροι;;;;;;;

Ρε παιδιά, πραγματικά, δεν ξέρω πως εκτροχιάστηκε το πράγμα με αυτό τον ανόητο, απολογούμαι και πάλι εκ μέρους του.

Mario είπε...

Egw eisigoume sta paidia pou spoudazoune edw sto UK na stamatisoun na exoune kommatikes parataxeis. Na exei to ka8e panepistimio ena organwmeno Elliniko community malista alla mexri ekei. To na pigeneis se mia xwra kai anti na prospa8eis na ma8eis to culture tis xwras pou eisai, kai na gnwriseis kosmo ektos tis dikis sou xwra, polloi asxolounte me Kipriaka kommata.
Zw sto Londino kai blepw pollous Kiprious foithtes na kikloforoune san mpouloukia. To na spoudaseis ektos Kiprou den einai apla gia na pareis ena xarti, einai na gnwriseis kati neo, na bgeis apo tin kontofthalmoi Kipriaki koinwnia kai na deis nea diaforetika pragmata kai antilipseis.

Unknown είπε...

Ακριβώς ρε ψεύτικε αγωνίτη έχουμε μάτια και μυαλό να καταλάβουμε ότι εσύ όπως και ο Ιορδάνους δεν ανήκεις ανάμεσα μας αλλά είσαι εγκάθετος προβοκάτορας του ΑΚΕΛ. Πάει λίγος καιρός που το υποψιαζόμουνα όταν σε παρακολούθησα σε αντίλογο με τον ΕΔΕΚ Η.Β. Ηαπόψεις σου διακατέχονταν από φανατισμό και γκεμπελισμό πράγμα που με έκανε να υποψιαστώ τις σχέσεις σου με το ΔΥΣΑΚΕΛ. Σήμερα αποκαλύφθηκες μόνος σου. Τα παιδία του Λυσσαρίδη δεν ανέχονται ούτε Ηρόδοτους ούτε Ιοράνους.

Σάββας Παπάκης είπε...

Mario, έχεις απόλυτο δίκαιο.

Ως πριν λίγο καιρό που ήμουν φοιτήτρια, είχα το ίδιο πρόβλημα. Όλοι με κατηγορούσαν ότι έκανα παρέα με ξένους, να μην πω τώρα τι μου καταλόγιζαν και τι μου έλεγαν. Είμαστε σε μια άλλη χώρα, να μάθουμε την κουλτούρα της, να γνωρίσουμε και άλλους πολιτισμούς, άλλες κουζίνες, άλλους ανθρώπους.

Μα γιατί πάντα οι Κύπριοι να είμαστε τόσο κλειστοί;

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΕΚ ΗΒ δεν μου εθίξαν τον Ιορδάνου...εθίξαν μου τον Αγώνα και εσύ αντί να υπερασπιστείς τον Αγώνα, την δική μας παράταξη, τον κατηγοράς...λυπούμαι...

Να ξέρεις ότι έχω μιλήσει για σένα στο Πρόεδρο Ομήρου και μου είπε πως πρέπει να είσαι προβοκάτορας.

Διεκδικητικός είπε...

Τελικά δηλαδή, αυτός ο Ιορδάνους είναι πολύ δημοφιλής.

Για δέστε συζήτηση που άναψε για χάρη του.

Πάντως ΑΙΑΝΤΑ, το φαινόμενο των ψεύτικων κομματικών δεν άρχισε σήμερα με το λεγόμενο "Αγωνίτη" που βλέπει δήθεν συνωμοσία της Αναγέννησης εναντίον της ΕΔΕΚ. Πριν λίγες μέρες μπήκε εδώ κάποιος δήθεν ΔΗΚΟϊκός που αποδείχτηκε πράκτορας του ΑΚΕΛ.

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Ρε φανατίλλα, εγώ προβοκάτορας; Που τόσο καιρό μάχομαι για την ΕΔΕΚ; Που γνωρίζω το Γιαννάκη εδώ και 22 χρόνια;

Από ό,τι αποδεικνύεται ο προβοκάτορας είσαι εσύ.

Που σκόπιμα σπέρνεις ζιζάνια ανάμεσα στους υπόλοιπους, στρέφοντάς τους εναντίον της ΕΔΕΚ.

Άρχισα να αμφιβάλλω αν είσαι καν δικός μας.

Ανώνυμος είπε...

Ρε διεκδικιτικέ εσύ είσαι εκείνος που μας είπε εχτες οτι προτιμά για Πρόεδρο το Μάρκο Κυπριανού με την υποστήριξη του ΔΗΣΥ επειδή όπως λες τον συμπαθά ο ΔΗΣΥ. Απορώ σκέφτηκες ποτέ γιατί τον συμπαθά ο ΔΗΣΥ;; Και η μόνη σου έγνοια είναι ότι η ΕΔΕΚ θα αποροφήσει το ΔΗΚΟ.

Συναγωνιστές τα συμπεράσματα δικά σας.

Mario είπε...

Maria,

Einai distixws ena apo ta megalitera elattwmata tou Kipriou. Prwta apo ola ipotima olous pou den einai Kiprioi giauto kai kanei mono parea me Kiprious. Opws eipa prin zw sto Londino kai tous blepw sixna na kikloforane san mpouloukia Kiprioi monoi kai elaxistes fores na kanoune mix me mi Kiprious.
To apotelesma einai na erxonte edw na spoudazoune, na pernoune to xarti pou 8eloune men alla xwris ta tosa alla efodia pou mporei na parei kapios pou spoudazei ektos Kiprou. Den einai mono ta xartia pou kanoune ton swsto an8rwpo alla to na ma8enei kai alla cultures, allous politismous, na parei orismenes swstes axies kai na tis parei ston topo tou.
To theorw poli problimatiko pou edw sto UK na iparxoune kommatikes ekloges mesa stous foithtes. Giati tis dixwnies pou exoune pisw stin Kipro na tis metaferoune kai edw anti na apolausoun auta pou exei na prosferei mia alli xwra.
Den mporw na fantastw foithtes allis xwras pou pigenoune ektos tis xwras tous na spoudasoune kai asxolounte me ta kommata.
To apotelesma einai na kanei tous Kiprious na min blepoune mprosta.

Ανώνυμος είπε...

κάφρος, άρρωστος...τι άλλο θα μου πεις ρε ταχα αριστερε πατριώτη...και εχε υπόψιν ότι ο Παπαδάκης ε παρέας μου

Unknown είπε...

Διεκδικητικέ δυστυχώς είμαι υπόχρεως να συμφωνήσω με τον υποτιθέμενο αγωνίτη. Και εσύ είσαι προβοκάτορας. Σπέρνεις διχόνοια με την προσφιλή τακτική του ΑΚΕΛ την επικοδομητική ασάφεια απόψεων και αοριστία. Όσο για τον Αγωνίτη δεν αλλάζει κάτι απλά δεν έχετε συντονιστεί καλά μεταξύ σας.

Mario είπε...

kai kamarwste kai dio Kipreous pou tsakwnonte metaxi tous sto blog edw pios exei filous mesa stin EDEK !

Αριστερός Πατριώτης είπε...

Αμφιβάλλω, γιάτί την αρρωστημένη ιδιοσυγκρασία σου, δεν την έχει ο Δημήτρης.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Αίαντα επειδή αντέδρασα στη προσπάθειά σας να πλήξετε τον Αγώνα ΗΒ εκμεταλλευόμενοι τον Ιορδάνου σημαίνει ότι είμαι του ΔΗΣΑΚΕΛ και προβοκάτορας του ΑΚΕΛ;;;; Ας κρίνουν οι συναγωνιστές μου Εδεκίτες και Αγωνίτες.

Και έχε υπόψιν σου ότι οι Λυσσαριδικοί εμάθαν να αντιδρούν και να αντιστέκονται στη λασπολογία και τη συκοφαντία εναντίον της παραταξής τους και του κόμματος τους...ὀπως ακριβώς κάνω και γω τώρα.

ΠΑΟΛΑ είπε...

Παιδιά θα τρελλαθώ.

Αλήθεια τι γυρεύει αυτός ο Ιορδάνου (ή καλύτερα Jordan) σε ένα πατριωτικό χώρο;

Αυτό είναι από τα ευτράπελα της πολιτικής μας ζωής. Είναι σαν να βλέπω τον Αναστασιάδη με φουστανέλλα ή τον Κατσουρίδη σε διπλοκάμπινο.

Νομίζω ότι τα πράγματα είναι ξεκαθάρα: Ο Jordan είναι μυστικό στέλεχος του ΦΑΣΙ.Κ.Κ και έχει παρεισφρύσει στις τάξεις της ΕΔΕΚ. Γι αυτό και έχει φιλοακελικές θέσεις. Αφού όπως αποδείχτηκε πέραν πάσης αμφιβολίας, ΑΚΕΛ και ΦΑΣΙ.Κ.Κ συνεργάζονται στενά.

arxiepiskopos είπε...

Ρε παιδια,έλεος πια!Πέντε φτείρηες που νομίζετε πως είστε μια μεραρχία,εγίνατε κομμάτια και αλληλοβρίζεστε,προσπαθώντας να αποδείξετε πως ο ένας είναι λιγότερο ρουφιάνος από τον άλλο.Επειδή έχετε γελοιοποιηθεί,βρίστε εμάς τους προδότες να εκτονωθείτε!Μη διασπάτε το ανυπόταχτο,αγωνιστικό μέτωπο!Ποιος θα μας σώσει από τον Τούρκο το Χριστόφια;Ένας Κουλίας μόνος του πόσους να σώσει;

Ανώνυμος είπε...

Θα ρωτήσω το Γιαννάκη αν ξέρει κάποιον στο ΗΒ εδώ και 22 χρόνια...

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...ΑΥΤΟ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Απορία: κατηγοράτε τον Αγώνα ΗΒ εκμεταλλευόμενοι τον Ιορδάνου...δεν βλέπω όμως να λέτε τίποτα για το γεγονός ότι το Μέτωπο βάζει στεφάνι στο Γρίβα...κρατά ενωτικές σημαίες...δέχεται συγχαρητήρια από το Δράσις, δέχεται βοήθεια σε εκλογές από το Δρασις...

Συναγωνιστές τα συμπεράσματα δικά σας

Ανώνυμος είπε...

Πάολα εσύ τι γυρέυεις στο Δράσις την παράταξη που ίδρυσε η Χούντα για να υποσκάπτει τη δημοκρατία στη Κύπρο;;

Unknown είπε...

Αγωνίτη δεν κατηγόρησα τον ΑΓΩΝΑ Η.Β. με γεία σας με χαρά σας. Εγώ δεν είμαι κομματολάτρης είμαι όμως υπέρμετρα λάτρης του Βάσου Λυσσαρίδη γιατί με εκφράζει πλήρως. Η ΕΔΕΚ με εκφράζει κατά καιρούς όμως αυτό δεν σημάινει πως δεν έχουν εισέλθει στο κόμμα και στις επιτροπές προβοκάτορες και κυρίως από το προδοτικό ΑΚΕΛ. Για τον λόγο αυτό επιλέγω να είμαι αποστασιωποιημένος από κομματικούς χώρους που εξυπηρετούν κατά βάση προσωπικά συμφέροντα όμως είμαι προσκείμενος μέχρι την τελευταία σταγόνα αίματος μου με τις παρακαταθήκες του μεγαλύτερου αγωνιστή του σύγχρονου Ελληνισμού τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΑΣΟ ΛΥΣΣΑΡΙΔΗ

Ανώνυμος είπε...

Τον τεράστιο Βάσο Λυσσαρίδη τον οποίον έβριζε ο Γρίβας, στον οποίο το Μέτωπο βάζει στεφάνι...Γιατί δεν λες κάτι για το Μέτωπο και την ακροδεξιά γενικότερα...

Συναγωνιστές τα συμπεράσματα δικά σας...

Ανώνυμος είπε...

Από Μιλάμε εδεκιτικα Αγωνιτης

το Μέτωπο είναι μία ακροδεξιά παράταξη με εθνικιστικό σωβινιστικό πρόσωπο. Αυτό αποδεικνύεται από εκείνα που σημείωσα πολλές φορές και πιο πάνω. Επειδή όμως την ίδια στιγμή είναι μια παράταξη υποκρισίας που φορεί μάσκα υποκρίνεται ότι συμπαθά τον Λυσσαρίδη διότι με αυτό το τρόπο κρύβει το ακροδεξιό της πρόσωπο. Με απλά λόγια από τη στιγμή που ο Βάσος Λυσσαρίδης υπήρξε ο ηγέτης του αντιχουντικού αντιφασιστικού κινήματος στη Κύπρο και επειδή υπήρξε ο ηγέτης του αγώνα ενάντια στην φασιστική ΕΟΚΑ Β του Γρίβα, τον επικαλείστε έτσι ώστε να δώσετε αντιφασιστική εικόνα στην ακροδεξιά παράταξή σας. Βέβαια για να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα. Αυτό συμβαίνει με την ηγεσία του Μετώπου και εκείνους που κρύβονται πίσω από το Μέτωπο και σίγουρα δεν συμβαίνει με τα αγνά παιδιά που παρασύρθηκαν από τα ψεύτικα λόγια τους. Οι αγνοί αυτοί πατριώτες είναι πολύ φυσιολογικό να συμπαθούν το Βάσο Λυσσαρίδη για ευνόητους λόγους...μαζί με το Ομήρου, αυτή τη στιγμή είναι οι ηγέτες του πατριωτικού, σοσιαλιστικού μας κινήματος.

Το θέμα αγαπητέ Μετωπίτη δεν είναι γιατί οι Μετωπίτες συμπαθούν το Βάσο Λυσσαρίδη...αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό...το αφύσικο είναι το γεγονός ότι η ακροδεξιά ηγεσία του Μετώπου καταθέτει στεφάνι στον επίσης ακροδεξιό Γρίβα, που πολέμησε το Λυσσαρίδη και τους Λυσσαριδικούς όσο κανείς άλλος. Είναι επίσης ακόμα πιο αφύσικο το γεγονός ότι η ακροδεξιά ηγεσία του Μετώπου καταθέτει στεφάνι στο Γρίβα και αφού βάλει τη μάσκα κάνει πως συμπαθά το Λυσσαρίδη για να κερδίσει δημοκρατικές ψήφους.

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Πάντως τέτοιοι τύποι είναι για να διώχνουν άτομα. Τσακώνονται με όλους.

Σε όλους να παίξουν τους έξυπνους, σε όλους να βρουν κάτι να τους φταίξουν.

Αλλά συγκαλύπτουν τον Ιορδάνου.

Αυτοί δεν είναι ΕΔΕΚίτες. Συναγωνιστές της ΕΔΕΚ, τα συμπεράσματα δικά σας.

Ανώνυμος είπε...

ΔΩΣΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ...ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΤΗ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ...ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ...ΤΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ...ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Τσακώνομαι με αυτούς που τα βάζουν άδικα με το Αγώνα ΗΒ...και γι' αυτό τσακώνομαι ακόμα και με σένα...

Συναγωνιστές τα συμπεράσματα δικά σας

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΙΑ ΕΔΕΚΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ...ΟΛΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ...ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ...

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ...ΨΗΦΙΖΩ ΑΓΩΝΑ

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Έχουν πρόβλημα με όλους, αλλά επειδή ο Ιορδάνου, που βρίζει το Γιατρό και ντροπίαζει την ΕΔΕΚ, δηλώνει ΕΔΕΚ, είναι ΟΚ.

Ο ρόλος σου είναι προβοκατόρικος Αγωνίτη. Πολύ αμφιβάλλω κι εγώ αν είσαι της ΕΔΕΚ ή αν είσαι βαλτός ακελικός. Αν δεν είσαι βαλτός, είσαι απλά ένας βλαξ που κάνει ζημιά στο κόμμα. Που γκρεμίζει γέφυρες και χαλά συνεργασίες με συναγωνιστές.

Ανώνυμος είπε...

ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΓΩΝΑ...ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗ ΠΡΩΤΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ γριβικο, ενωτικο, φιλοδρασίτικο ΜΕΤΩΠΟ...

Unknown είπε...

Ε φτάνει ρε προβοκάτορα. Η εμμονή και η επιμονή σου επιβεβαιώνει τις καταβολές σου. Τι με νοιάζει ρε το μέτωπο εμένα . Η Κύπρος με νοιάζει. Για το Γρίβα τι να πώ? Αυτά που όλοι ξέρουμε? Το θέμα σήμερα το 2010 είναι ο Γρίβας ή το επόμενο σ΄χεδιο που ετοιμάζει το ΔΥΣΑΚΕΛ για να ξεπουλήσει την Κύπρο. Η τακτική που ακολουθάς είναι ξεκάθαρα διαδαχτέα στα κατηχητικά του ΑΚΕΛ. Όποτε θέλετε θυμάστε το παρελθόν και όποτε θέλετε λέτε περασμένα ξεχασμένα. Και φυσικά ρε ακελάκι δεν είναι τίποτε περασμένο ξεχασμένο όμως δεν θα αφήσουμε αυτό να μας αποπροσανατολίσει από το να αγωνιστούμε εναντίον των σημερινών εχθρών παρά να κυνηγάμε φαντάσματα.

Ανώνυμος είπε...

Με τον Ιορδάνου διαφωνώ κάθετα...το είπα πολλές φορές...η δημοκρατία όμως λειτουργά στο κόμμα μας και ούτε θα τον δείρουμε ούτε θα τον φιμώσουμε...εμένα κόφτει με που ταυτίζεται τον Ιορδάανου με τον Αγώνα ΗΒ για να κτυπήσετε τον Αγώνα ΗΒ...εκμεταλεύεστε τις προσωπικές του απόψεις για να πλήξετε μια παράταξη. Εγώ είμαι ΕΔΕΚΙΤΗΣ και το αποδεικνύω...για κάποιους άλλους όμως αμφιβάλλω...και τα συμπεράσματα τα αφήνω στους συναγωνιστές μου...

Ανώνυμος είπε...

Το να βάζεις στεφάνι στο Γρίβα αποτελεί πολιτική τοποθέτηση για το σήμερα...εγώ δεν μιλώ για το παρελθόν...αν για σένα είναι ασήμαντη αυτή η πολιτική τοποθέτηση τότε πολύ φοβάμε ότι δεν θα δίσταζες και συ να του καταθέσεις στεφάνι...κατα τ΄ αλλά είσαι λάτρης του Λυσσαρίδη.

Αφού σε νοιάζει η Κύπρος γιατί μου κάνεις πόλεμο και με βρίζεις...αν έχουμε τις ίδιες απόψεις στο κυπριακό γιατί μου κάανεις επίθεση;; Επειδή είπα για το Μέτωπο μήπως;; Γιατί με λες ψεύτικο και προβοκάτορα;; Που υποστήριξα το ΑΚΕΛ;; Που υποστήριξα τον Ιορδάνου;; Πουθενά. Εγώ στηρίζω μόνο τη παράταξη και τη πατρίδα μου.

Unknown είπε...

Καταρχήν ούτε έχω ιδέα τι είναι το μέτωπο που μας πρήζετε.
Δεύτερον ας δεχτούμε πως ότι δεν είσαι προβοκάτορας και ότι είσαι αγωνιστής? Τι έκανες μέχρι τώρα για να παραγκωνίσετε τον Ιορδάνους από το κόμμα που του κάνει κακό και εξαιτίας του χάνετε ψήφους(αφού αυτό δείχνεις να σε νοιάζει) . Και μην μου αρχίσεις την παπαρολογία για αντίθετη άποψη γιατί τότε αφήνεις δικαίωμα και στους ακροδεξιούς γριβικούς να στοιχειοθετούν τις ενέργειες τους ως αντίθετη άποψη. Ότι κάνει κακό σε μια πατρίδα που πράγματι αγαπάς και είσαι έτοιμος να αγωνιστής τότε αυτό δεν το θεωρείς αντίθετη άποψη αλλά εχθρό όπως την ΕΟΚΑ Β τότε και το ΔΥΣΑΚΕΛ σήμερα.

Θα ανέμενα ως ΕΔΕΚΙΤΗΣ που είσαι έτοιμος να ορθώσεις ανάστημα να δραστηριοποιηθείς για την περιθωριοποίηση του προβοκάτορα αλλιώς τότε πράγματι είσαι ψεύτικος , συνένοχος και προβοκάτορας.

Ανώνυμος είπε...

Το καταστατικό του Αγώνα δεν προβλέπει κάτι. Εγώ αποδέχομαι την αντίθετη άποψη ακόμα κι αν προέρχεται και απο άτομο που ψήφισε φανατισμένα ναι...δεν φίμωσα και δεν θα φιμώσω κανέναν...έτσι λειτουργεί η δημοκρατία και βέβαια εναπόκειται στον διαφωνούντα αν θέλει να συνεχίσει να είναι μέλος ένός κόμματος παρόλο που διαφωνεί.΄
ο Αγώνας ούτε θα τον δείρει ούτε θα τον εκδιώξει επειδή έχει διαφορετικές απόψεις. Αυτό ισχύει σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα. Εγώ διαφωνώ κάθετα με τον Ιορδάνου αλλά δεν έχω κανένα δικαίωμα να τον φιμώσω. Δεν ξέρω αν σου λέει κάτι το όνομα Βολταίρος...ο Βολτάιρος λοιπόν είπε μια ανεπανάληπτη φράση «διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, για να έχεις το δικαίωμα να το λες». Αυτή είναι η κορυφαία πράξη της δημοκρατίας. ΚΑι επειδή η ΕΔΕΚ είναι το πλέον δημοκρατικό κόμμα και ο Αγώνας η πλέον δημοκρατική παράταξη, εμείς αυτή τη φράση την έχουμε καθοδηγητή μας.

Εγώ διαφώνησα έντονα μαζί του σε πολλές συζήτήσεις. Αυτό που είναι καθήκον μου είναι να τον πείσω μέσα από επιχειρήματα για την ορθότητα της δικής μου άποψης.

Αν όλα αυτά τα θεωρείς παπαρολογία...είναι κάτι που πρέπει να σε ανυσηχήσει

Skorpion είπε...

Αγωνιτη χωρις να θελω να κανω αλλη παρεμβαση για την ωρα στην συζητηση απλως να αναφερω πως δεν υπαρχουν στοιχεια πως o Βολταιρος οντως ειπε αυτη την φραση.

the Idiot Mouflon είπε...

"...θεωρεί πως η θητεία του στον στρατό ήταν πέταμα δύο χρόνων..."

Συγχαρητήρια, γράψατε λόγο να ταυτιστεί μαζί του το 70% των νέων αυτής της ηλικίας.

Kotsiroshyllos είπε...

Δεν ήξερα πως μέχρι και στον Αγώνα της ΕΔΕΚ θα έφταναν αρρωστημένοι σαν τον ΑΝΕΦΟΡΙΩΝ.

ΠΑΟΛΑ είπε...

Ψευτοαγωνίτη

Εσείς τα γιουσουφάκια του AKEL
όποτε μιλήσουμε για το παρόν και για τα αδιέξοδα που μας έφερε ο ερασιτεχνισμός του Ευέλικτου ανακαλείτε το παρελθόν επιλεκτικά.

Δε σας άκουσα ποτέ να λέτε, για παράδειγμα, για το ΕΝΩΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ του ΑΚΕΛ, που επιμελώς αποκρύπτεται.

Εκτός αν θεωρείς το ανθρώπινο δικαιωμα της Αυτοδιάθεσης που το Δράσις προβάλλει σαν φασιστικό κι αυτό.

Μπαγάσα δε με ξεγελάς!!!!
Τι Αγώνας και πράσινα άλογα! Στέλεχος του ΦΑΣΙ.Κ.Κ είσαι κι εσύ.

arxiepiskopos είπε...

"Πατριώτες",κλείστε το!Αρκετά αποκαλυφθήκατε και εξευτελιστήκατε!Απλώς επιβεβαιώσατε τα όσα όλοι ξέραμε!

Πλαστήρας είπε...

Ευσεβής πόθος του Καθεστώτος να το κλείσουμε Αρχιδεπίσκοπε. Τώρα που το Καθεστώς καταρρέει εμείς θα εντατικοποιήσουμε τον αγώνα μας.

Εμείς είμαστε εδώ και θα αγωνιζόμαστε για Δημοκρατία (και όχι Σταλινισμό) και για Απελευθέρωση (όχι επανένωση).

Ανώνυμος είπε...

Φίλε scorpions για μένα δεν έχει σημασία ποιος το είπε. Σημασία για μένα έχει ότι η φράση αυτή ακόμα κι αν δεν έχει πατρότητα είναι ένα από τα πιο σωστά πράγματα που άκουσα. Και φαντάζομαι θα συμφωνείς μαζί μου. ΔΕς την ουσία λοιπόν. Δεν έχει σημασία ποιος το είπε.

Αγαπητή Δρασίτισσα Πάολα. Για τα αδιέξοδα που φτάσαμε δεν ευθύνεται μόνο ο ευέλικτος αλλά και ο Γλαύκος Κληρίδης που το Δράσις υποστήριζε μανιωδώς.

Δεύτερο που κολλά στη συζήτηση ότι το ΑΚΕΛ ήταν ενωτικό έτσι ώστε να αναφερθώ σ' αυτό. Μάλιστα κατά την δική μου άποψη το γεγονός ότι κάποτε το ΑΚΕΛ ήταν ενωτικό το τιμά. Εξάλλου και ο Γιατρός και όλη Κύπρος ήταν ενωτική. Τουλάχιστον μέχρι το 1968 που υιθετήθηκε η πολιτική του εφικτού.
Το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης δεν είναι φασιστικό...και δεν καταλαβαίνω που κολλά αυτό. Φασιστικό είναι να είσαι μια παράταξη που ιδρύθηκε από τη Χούντα με στόχο την υπόσκαψη της Κυπριακής Δημοκρατίας και τη τρομοκρατία δημοκρατικών φοιτητών. Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό...δεν φταίω εγώ. Και κάτι τελευταίο. Αν ήμουν μέλος του ΦΑΣΙ.Κ.Κ τότε δεν θα ήμουν Αγωνίτης αλλά Δρασίτης. Επίσης αν ήμουν μέλος του ΦΑΣΙ.Κ.Κ προφανώς θα με ήξερες διότι θα είμασταν ομοιδεάτες.

Ευτυχώς όμως ανήκω στο μεγάλο δημοκρατικό, πατριωτικό, σοσιαλιστικό κίνημα της πατρίδας μου, το οποίο πολέμησε το φασισμό πληρώνοντας με αίμα αυτό τον Αγώνα.

Κοτσιροσιηλλε...ένεχω τίποτα να πω για σένα...τα λέει όλα το ψευδονυμό σου.

christodl είπε...

ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΞΑΤΕ ΤΗΝ ΕΔΕΚ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΚΚΙΡΑΣ!!!
ΕΝΑ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ" ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΕΙΔΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΞΑΠΟΛΥΟΥΝ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ .

ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ!!!!!

Unknown είπε...

Στο ραδιοφωνικό πρόγραμμα του Ράδιο Πρώτο, «Έχουμε Θέμα» με τον Χρύσανθο Τσουρούλλη, Σάββατο, 13.2.2010, ακούσαμε τον εκπρόσωπο του ΑΚΕΛ κ. Λουκαΐδη να συκοφαντεί με τον πλέον ανοίκειο τρόπο το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια, ότι λίγο-πολύ ταυτίζεται με το Πραξικόπημα του 1974 και αμετανόητους πραξικοπηματίες του σήμερα, συνεχίζοντας έμμονα να συνδέει την εκδήλωσή μας της 1.2.2010 με το απαράδεκτο σύνθημα που ακούστηκε εκεί σε βάρος του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Ο βίος και η πολιτεία του Σωματείου Αδούλωτη Κερύνεια, από το 1974 μέχρι σήμερα, διαψεύδουν και εκθέτουν τις ασύστολες κατηγορίες, ως συκοφαντίες. Αυτό το γεγονός όμως πρέπει να ανησυχεί σοβαρά τον Κυπριακό Λαό - δεξιούς, αριστερούς, Κεντρώους, Πράσινους Σοσιαλιστές και ουδέτερους. Όταν το ανθρώπινο πάθος των απλών ανθρώπων για επιστροφή στις πατρογονικές εστίες αποφασίζει ένα Κόμμα και μάλιστα κυβερνών να το «εξοντώσει» και να το καταπνίξει με συκοφαντίες, πρέπει ο Λαός να ανησυχεί.
Αυτό το ανθρώπινο πάθος για επιστροφή εκφράζει η Αδούλωτη Κερύνεια από το 1974 μέχρι σήμερα, με τη συνέπεια κρίσης, εκτίμησης και αξιολόγησης καταστάσεων και πολιτικών εξελίξεων, που μας οδήγησαν στην τεκμηριωμένη θέση και άποψη ότι, με λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, δεν εξασφαλίζεται η επιστροφή μας. Αυτή η θέση και άποψη, εφόσον κερδίσει έδαφος και γίνει κατανοητή από τον κόσμο, τορπιλίζει το Βρετανο-Τουρκικό σχέδιο για λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, της οποίας το βασικό χαρακτηριστικό είναι ότι χωρίζει τον πληθυσμό, γεωγραφικά, σε δύο Ζώνες, στη βάση φυλής και θρησκείας. Γι' αυτό και η Αδούλωτη Κερύνεια έγινε και στόχος, ώστε να σταματήσουν να ακούγονται επιχειρήματα εναντίον της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας.

Unknown είπε...

Άλλη συκοφαντία που ακούστηκε από τον κ. Λουκαΐδη είναι ότι η Αδούλωτη Κερύνεια είναι αντιομοσπονδιακή. Η Αδούλωτη Κερύνεια δεν έχει πρόβλημα με την Ομοσπονδία ως Πολιτειακό Σύστημα. Είναι εναντίον της συγκεκριμένης μορφής, της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, η οποία καμιά σχέση δεν έχει με τις Ομοσπονδίες άλλων Κρατών, με τις οποίες και πάλιν πονηρά και παραπλανητικά γίνεται αντιπαραβολή, διότι σε εκείνες τις περιπτώσεις δεν μετακινήθηκαν πληθυσμοί με τη βία των όπλων για να βολευθεί Ομοσπονδιακό Σύστημα. Σε εκείνες τις περιπτώσεις η Ομοσπονδία ήταν επιλογή των ανθρώπων που ζούσαν εκεί.
Στην Κύπρο για να μπορεί να γίνεται λόγος για Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία, έχει γίνει στρατιωτική εισβολή, κατοχή, εθνικό ξεκαθάρισμα των Ελληνοκυπρίων από τα κατεχόμενα και εκβιαστική βίαιη μετακίνηση των Τουρκοκυπρίων από τις ελεύθερες περιοχές στα κατεχόμενα, όλα στη βάση καλομελετημένου και εγκληματικά εκτελεσμένου σχεδίου. Αυτήν την «πραγματικότητα» καλούμαστε να νομιμοποιήσουμε με τη λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας. Αν αυτό επιτευχθεί, οι πρόσφυγες θα μείνουν για πάντα πρόσφυγες και τα κατεχόμενα θα τουρκοποιηθούν ασφυκτικά, με τελική έξοδο προς τις ελεύθερες περιοχές, με όλες τις συνέπειες.

Unknown είπε...

γράφει ο Σεφέρης για τον παμμέγιστο Μακρυγιάννη: «Ένας αγράμματος, δεν είναι διόλου ένας ορεσίβιος ακαλλιέργητος βάρβαρος. Ήταν ακριβώς το εναντίον: ήταν μια από τις μορφωμένες ψυχές του Ελληνισμού. Και η μόρφωση και η Παιδεία που δηλώνει ο Μακρυγιάννης, δεν είναι κάτι ξεχωριστό ή αποσπασματικό δικό του. Είναι το κοινό κτήμα, η ψυχική περιουσία μια φυλής, παραδομένη για αιώνες και χιλιετίες, από γενιά σε γενιά, από ευδιαθεσία σε ευαισθησία. Κατατρεγμένη και πάντα ζωντανή, αγνοημένη και πάντα παρούσα - είναι το κοινό κτήμα της μεγάλης λαϊκής παράδοσης του Γένους. Είναι η υπόσταση, ακριβώς αυτού του πολιτισμού, αυτής της διαμορφωμένης ενέργειας, που έπλασε τους ανθρώπους και τον λαό που αποφάσισε να ζήσει ελεύθερος ή να πεθάνει στα ’21».

Unknown είπε...

Εμένα που την άλλη δημιουργούνται μου ερωτηματικά με τούτο το άρθρο.

Σάννα τζαι εν λλίον άκαιρο 3 μέρες πριν τες φοιτητικές εκλογές να διαφημίζεται το Μέτωπο που τούτο το άρθρο.

Εννά με κάμετε να νομίσω ότι εν στελέχη του Μετώπου νεκατωμένα σε τούτη την σελίδα τζαι εν θέλω γιατί συμπαθώ τους λλίον. Τζαι συμπαθώ τους αρκετά ώστε σκέφτουμαι να τους ψηφίσω.

Που την άλλη πολλή διαφήμιση έππεσε τζαι για την πρώην αντιπρόεδρο του Μετώπου Μιλο, ελπίζω τυχαία. Εν θα έθελα να μπω στη δυσάρεστη θέση να ανακαλύψω ότι εν μέσα στην επιτροπή τζαι διαφημίζει τον εαυτό της.


Συγγνώμη που μιλώ παρόλο που εν ξέρω ούτε τον Ομήρου ούτε τον Παπαδάκη. Ξέρω τον Μάζο αν τον ξέρει κανένας.

ΠΑΟΛΑ είπε...

Ένα μικρό σχόλιο Αγωνίτη.

Για το ΔΡΑΣΙΣ ο Γλαύκος Κληρίδης είναι ο μεγαλύτερος απατεώνας πολιτικός και ο μεγαλύτερος αγγλόφιλος που πέρασε ποτέ από την Κύπρο.

Η διαφορά του με τον Χριστόφια είναι ότι είναι πιο έξυπνος και πιο ύπουλος αν θέλεις και κατάφερε ν αμας φέρει ένα τουρκικό σχέδιο. Ο Χριστόφιας δεν θα τα καταφέρει από τις ίδιες του τις γκάφες.

Ανώνυμος είπε...

Το Δράσις όμως ψήφιζε Κληρίδη.

arxiepiskopos είπε...

Ρε ΠΛΑΣΤΗΡΑ,κομπλεξικέ,το "κλείστε το" το είπα για το στόμα σας,όχι για το μπλοκ!

Αριστερός Πατριώτης είπε...

Και η ΕΔΕΚ ρε κάφρε, συμμετείχε σε κυβέρνησή του.

Μην είσαι κάφρος. Προσπαθείς να φταις συνεχώς τους άλλους.

Να είσαι συνενωτικός.

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΔΕΚ αποφάσισε καταβούληση και συμμετείχε σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας, την οποία συγκάλεσε ο Κληρίδης, σύμφωνα με υπόσχεση που είχε δοθεί και από τους δύο υποψήφιους.

Η διαφορά είναι τεράστια...
Το Δράσις δούλευε για να εκλεγεί ο Κληρίδης.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΛΑΜΕ ΕΔΕΚΙΤΙΚΑ:

ΑΓΝΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΦΟΙΤΗΤΗ,
ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΜΟΛΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΡΑΣΙΤΕΣ, ΟΙ ΠΕΟΦΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΩΠΙΤΕΣ?
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ!
ΟΙ ΜΕΤΩΠΙΤΕΣ, ΔΡΑΣΙΤΕΣ, ΠΕΟΦΙΤΕΣ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΗΣΥ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΑ ΚΛΗΡΙΔΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ!ΕΠΙΣΗΣ Ο ΔΗΣΥ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΟΤΑΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΡΑΣΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤ 'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΕΠ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΔΗΣΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΡΑΣΙΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΜΕΤΩΠΙΤΕΣ, ΔΡΑΣΙΤΕΣ, ΠΕΟΦΙΤΕΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΚΟ, ΤΟ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΟΥ ΔΗΣΥ, ΠΟΥ ΓΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΔΔΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΑ Γ.ΚΛΗΡΙΔΗ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ.ΕΠΙΣΗ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΕΠ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟ ΟΠΩΣ Ο ΚΟΥΤΣΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΔΡΑΣΙΣ,

ΑΓΝΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΦΟΙΤΗΤΗ,
ΦΕΤΟΣ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ.
ΠΕΣ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΘΙΑΣΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ!
ΠΕΣ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΣΑΚΕΛ ΠΟΥ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΑΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΠΑΘΗ!
ΠΕΣ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ!
ΠΕΣ ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΦΑΕΠ!

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ, ΤΟΥΣ ΕΜΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ!
ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ!
ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ!
ΔΚΚΦ ΑΓΩΝΑΣ ΨΗΦΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ!!

35 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!
35 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΑ, ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ!!

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΕ! ΦΟΒΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΣΥ.......
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΡΕ!!!!!!!!!
ΨΗΦΙΣΕ-ΣΤΗΡΙΞΕ ΔΚΚΦ ΑΓΩΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση (χιλιοειπωμένη μεν, αναγκαία δε) στους φίλους του Αγώνα και της ΕΔΕΚ για όσα τους ανησυχούν σχετικά με το ΜΕΤΩΠΟ, με στοιχεία από την ιστοσελίδα μας και όχι ύπουλους ψιθύρους που κυκλοφορούν. Απαντούμε σε όσα τέθηκαν εδώ δημόσια αλλά και όσα υπογείως διοχετεύονται:


1. Το ΜΕΤΩΠΟ δεν μιλά για Ένωση και δεν ανήκει στον ΕΦΑΕΦΠ, το ΜΕΤΩΠΟ μιλά για προάσπιση της Κυπριακής Δημοκρατίας από την διζωνική διχοτόμηση των ΑΚΕΛ-ΔΗΣΥ και Ταλάτ-Έρογλου:

http://www.metopo.org.uk/dt2009010001-propyrgio3.html

http://www.metopo.org.uk/dt2009008003-simerini.html


2. Το ΜΕΤΩΠΟ πάντα κρατά και αναρτά κυπριακές και ελληνικές σημαίες και τις χρησιμοποιεί στα έντυπα του, διότι το ΜΕΤΩΠΟ υπερασπίζεται την Κυπριακή Δημοκρατία και τον ελληνικό πολιτισμό και ιστορία μας. Το ότι βρέθηκε μια ενωτική σημαία σε ανοιχτή διαδήλωση όπου υπήρχαν και ομογενείς είναι μάλλον η εξαίρεση στον κανόνα, όπως θα δείτε και πιο κάτω:

http://www.metopo.org.uk/dt2007011015-diadilosi2.html

http://www.metopo.org.uk/dt2009011010-psevdokratos.html

http://www.metopo.org.uk/press-pontiki-2009002027.jpg

http://www.facebook.com/photo.php?pid=920825&op=3&o=all&view=all&subj=2221996998&aid=-1&oid=2221996998&id=509454263

http://www.facebook.com/photo.php?pid=2681530&op=1&o=global&view=global&subj=2221996998&id=574942277

http://www.facebook.com/photo.php?pid=2642039&op=2&o=global&view=global&subj=2221996998&id=574942277

http://www.facebook.com/photo.php?pid=1944882&op=2&o=global&view=global&subj=2221996998&id=574942277

http://www.metopo.org.uk/PROPYRGIO-2009002018-t02.pdf


3. Όσον αφορά τα οικονομικά του ΜΕΤΩΠΟΥ, ο Γιώργος Ιορδάνου του Αγώνα, που είναι και το «τιμώμενο πρόσωπο» της ανάρτησης, προσκλήθηκε να δει τα βιβλία μας, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε:

http://www.metopo.org.uk/ar-lk-se-sn-iordanous.html

Ανώνυμος είπε...

8. Το ΜΕΤΩΠΟ προάγει έμπρακτα τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό μας, τον πολιτισμό από τον οποίο γεννήθηκε η Δημοκρατία που απολαμβάνουμε σήμερα:

http://www.metopo.org.uk/dt2009003009-vacchae.html


9. Το ΜΕΤΩΠΟ κάνει ουσιαστική και συστηματική διαφώτιση και ενημέρωση τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό:

http://www.metopo.org.uk/dt2009007001-bloodytruth.html

http://www.metopo.org.uk/dt2007007026-deryneia.html

http://www.metopo.org.uk/dt2009007019-syneidhseis02.html

http://www.metopo.org.uk/dt2009004022-karogian.html

http://www.metopo.org.uk/dt2007002007-kasoulidis.html


10. Το ΜΕΤΩΠΟ δεν υποκρίνεται. Οι θέσεις του ΜΕΤΩΠΟΥ είναι καθαρές σαν κρύσταλλο και δεν τις κρύβουμε από κανένα:

http://www.metopo.org.uk/theseis.html

http://www.metopo.org.uk/taftotita.html

http://www.metopo.org.uk/anakoinoseis.html

http://www.metopo.org.uk/arthrografia.html

Στους παρακάτω συνδέσμους θα βρείτε πληροφορίες για τις αλυσιδωτές ακυρώσεις κτηματομεσιτικών εκθέσεων στο Λονδίνο όπου θα πωλούνταν παράνομα κατεχόμενες ελληνοκυπριακές περιουσίες.

Οι εκθέσεις ακυρώθηκαν μετά από αποκαλύψεις, διαβήματα και παρεμβάσεις του ΜΕΤΩΠΟΥ.

Ελπίζουμε πως με αφορμή την υπόθεση Όραμς, θα κινητοποιηθούν και οι υπόλοιπες φοιτητικές παρατάξεις προς αυτή την κατεύθυνση.


http://www.metopo.org.uk/dt2007003028-kataggelia.html

http://www.metopo.org.uk/dt2007004001-epityxia.html

http://www.metopo.org.uk/dt2007004010-turkeyliveexpo.html

http://www.metopo.org.uk/dt2007004020-akyrosi.html

http://www.facebook.com/photo.php?pid=38055&op=7&o=global&view=global&subj=2221996998&id=507612088

http://www.facebook.com/photo.php?pid=38921&op=7&o=global&view=global&subj=2221996998&id=507612088

http://www.facebook.com/photo.php?pid=214359&op=7&o=global&view=global&subj=2221996998&id=651555645

Ανώνυμος είπε...

μόνο και μόνο που μας είπες ότι έτυχε που βρέθηκε η ενωτική σημαία σε εκδήλωση σας ενώ ξακάθαρα σας βλέπουμε στη φωτογραφία να την αναδεικνύεται και να φωτογραφίζεστε μαζί της, δείχνει ότι δεν βρέθηκε εκεί τυχαία. Και γιατί βάλατε στην ιστοσελίδα σας αυτή τη συγκεκριμένη φωτογραφία με την ενωτική σημαία που "τυχαία" βρέθηκε εκεί.

http://www.metopo.org.uk/dt2007011001-demonstration.html

Το Μέτωπο καταδικάζει τους φασίστες της Χούντας και της ΕΟΚΑ Β αλλά βάζει στεφάνι στον αρχηγό της ΕΟΚΑ Β που συνεργαζόταν με τη Χούντα.

http://www.metopo.org.uk/dt2007004003-eoka.html

Και γιατί μας βάζεις να δούμε τις θέσεις σας. Αφου δεν γράφεται όλη την αλήθεια...αφού ειστε υποκριτές.

Ξέρεις κάτι όμως έχει μια παροιμία που λέει "θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει". Και σεις θέλετε να κρυφτείτε αλλά όπως φαίνεται σας ξέφυγαν αυτές οι φωτογραφίες...δεν πειράζει σβήστε τες να μην έχετε το κάθε λαγονικό αγωνίτη, που έμαθε από το Γιατρό να μοιρίζεται τους φασίστες από μίλια μακρυά, να σας αποκαλύπτει...

Και ξέρε Μετωπίτη ότι και οι Αμερικανοί λένε ότι είναι δημοκράτες. Είναι όμως;;

Φίλε πραγματικά είσαι πολύ συγχισμένος...

Επίσης γράφετε στις θέσεις σας ότι είσαστε υπέρ της Αυτοδιάθεσης ενώ είναι πολύ καλά γνωστό ότι αυτοδιάθεση για ένα λαό ισοδυναμεί με το δικαίωμα ενός λαού να αποφασίσει ελεύθερα το μέλλον του σε δημοψήφισμα χωρίς περιορισμούς δηλαδή μια από τις επιλογές θα είναι και η Ένωση με την Ελλάδα και λογικά οι Έλληνες Κύπριοι θα επιλέξουν αυτή την επιλογή. Και δεν είναι ότι διαφωνώ με την Αυτοδιάθεση αλλά την ίδια ώρα έπρεπε να ξέρατε ότι αυτό είναι αδύνατον να γίνει διότι η αυτοδιάθεση απορρίπτεται απο τις Συμφωνίες Ζυρίχης Λονδίνου, πάνω στις οποίες βασίζεται σήμερα και η επιβίωση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ενώ το άλλο το υποκριτικό είναι ότι εσείς λέτε ότι εσείς δεν είστε ενωτικοί και δεν θέλετε ένωση. Ε δεν γίνετε να είσαι υπέρ της Αυτοδιάθεσης και την ίδια ώρα να απορρίπτεις μία από τις επιλογές της Αυτοδιάθεσης όπως είναι η Ένωση, διότι πολύ απλά τότε δεν θέλετε Αυτοδιάθεση.

ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΣΑΚΕΛ, ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΗς ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ...ΚΑΜΙΑ ΨΉΦΟΣ ΣΤΟ ΓΡΙΒΙΚΟ, ΦΙΛΟΔΡΑΣΙΤΙΚΟ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΜΕΤΩΠΟ...

ΣΤΗΡΙΞΕ ΑΓΩΝΑ

Ίδας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ίδας είπε...

Ρε Αγωνίτη, έπρησες μας τα ρε κουμπάρε!

Ψηφίζουμε ΑΓΩΝΑ αλλά όχι τον ΑΓΩΝΑ που περιλαμβάνει και το Ιορδάνου!
Οκ? Εξηγηθήκαμε?

Διώξτε τον, καθαρίστε τις θέσεις σας και μετά ξαναζητήστε μας να ψηφίσουμε ΑΓΩΝΑ!

ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΠΕΡΕ είπε...

ΑΓΝΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΦΟΙΤΗΤΗ,
ΑΓΝΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΠΟΛΙΤΗ,
ΓΝΗΣΙΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ,
ΑΓΟΝΑΤΙΣΤΕ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ,
ΦΕΤΟΣ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ!
ΣΤΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ Η ΔΚΚΦ ΑΓΩΝΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΟΥ!
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ. ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΑΒΟΥΛΟ, ΑΠΑΘΗ.
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ!
ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ!
ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΟΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ!
ΣΕ ΚΑΛΩ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!
ΔΩΣΕ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ!
ΒΑΛΕ ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!
ΔΩΣΕ ΦΩΝΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!
ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!
ΦΩΝΑΞΕ ΔΥΝΑΤΑ:

ΑΓΩΝΑΣ ΓΡΟΘΙΑ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ρε Andkand...είπα σου εγώ να μας ψηφίσεις...εγώ απευθύνομαι σε Εδεκίτες και δημοκρατικούς πολίτες...εσύ ψήφισε Μέτωπο που είσαστε και ομοιδεάτες...

Ίδας είπε...

Ότι πεις εσύ ρε Αγωνίτη του γλυκού νερού...