Ο "μικρός γκρίζος λύκος" δεν είναι μόνος!

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Στη φωτογραφία, το γκαράζ της Προοδευτικής στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Η δήθεν παράταξη της ΕΔΕΚ, "Αγώνας Ηνωμένου Βασιλείου".


Πριν από λίγες μέρες, η Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο, δημοσίευσε ένα άρθρο 2 συναγωνιστών μας, σε σχέση με την απαράδεκτη συμπερίληψη του συντελεστή της ακροφασιστικής ιστοσελίδας nenekia.com (επίσημο όνομα epanenosi.com) Γ. Ιορδάνου, στο ψηφοδέλτιο του Αγώνα Η.Β., που αποτελούσε ένα γενικότερο προβληματισμό για την ανοχή που επιδεικνύεται σε ιδεοφόρους των ΕΔΗ, στο έντιμο κόμμα της ΕΔΕΚ σήμερα.

Το να απαντούσε ο Γ. Ιορδάνου, παρουσιαζόμενος ως ένας πιστός ΕΔΕΚίτης που ακολούθησε τις επιλογές της ΕΔΕΚ για το ΟΧΙ και τον Τάσσο Παπαδόπουλο, ούτως ώστε να κοπάσουν οιεσδήποτε αντιδράσεις εναντίον του και να επιβιώσει στις τάξεις της ΕΔΕΚ, το αναμέναμε.

Το μας επιτεθεί όμως, η δήθεν παράταξη της ΕΔΕΚ στο Ηνωμένο Βασίλειο, όχι απλά συγκαλύπτοντας το Γ. Ιορδάνου, αλλά και υιοθετώντας πλήρως τη φρασεολογία του "μικρού γκρίζου λύκου" εναντίον της Επιτροπής για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο, περί ανώνυμων και φασιστών, δεν το περιμέναμε.

Γιατί νομίζαμε ότι ο Αγώνας ήταν οργάνωση της ΕΔΕΚ και όχι του Γ. Ιορδάνου!

Μια πραγματική εδεκίτικη φοιτητική παράταξη, δε θα επιτίθετο με ακραίους χαρακτηρισμούς εναντίον ενός καθιερωμένου πλέον προπύργιου των αντικατοχικών ιδεών του Β. Λυσσαρίδη στο διαδίκτυο, όπως το christofias-watch.

Εμάς που οι σχέσεις μας με το ΔΗΚΟ, την ΕΔΕΚ και ολόκληρο το αντικατοχικό κίνημα είναι γνωστές. Εμάς που φιλοξενήσαμε ουκ ολίγες φορές αρθρογραφία υπέρ της ΕΔΕΚ, εμάς που είχαμε και συνέντευξη με το Δ. Παπαδάκη, ο οποίος και είναι φίλος της Επιτροπής.

Όμως τελικά, αποδεικνύεται ότι ο Γ. Ιορδάνου όχι απλώς υπάρχει στο λεγόμενο "Αγώνα Η.Β.", αλλά ΕΛΕΓΧΕΙ τον λεγόμενο "ΑΓΩΝΑ Η.Β"!!!

Οι αποδείξεις αμείλικτες:

1) Που ήταν ο λεγόμενος "Αγώνας Η.Β." και που είναι ο λεγόμενος "Αγώνας Η.Β.", όταν εμείς, η Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο, δίναμε τη μάχη μαζί με την ίδια την ΕΔΕΚ ενάντια στο καθεστώς Χριστόφια;

2) Που ήταν όταν οι τραμπούκοι της Προοδευτικής διασπούσαν τις αντικατοχικές εκδηλώσεις της ΕΦΕΚ Η.Β.;

3)Τους μόνους που ουσιαστικά κατηγορούσαν όλο το χρόνο, δεν ήταν το ΑΚΕΛ και το αντιδημοκρατικό καθεστώς Χριστόφια, αλλά τους συναγωνιστές μας της Αναγέννησης και του Μετώπου. Οι οποίοι δε μασούν, δεν είναι μικρομάγαζα της Προοδευτικής και που διαδήλωναν εναντίον του Ταλάτ, με το Μέτωπο ιδιαίτερα να κλέβει την παράσταση, κάνοντας ρεζίλι το μικρό Αττίλα Ταλάτ!

4) Γιατί δε συμμετείχαν και εκείνοι του Αγώνα στη διαμαρτυρία ενάντια στον Ταλάτ; Μήπως γιατί ετοιμάζονταν για εκδρομούλα στο Παρίσι;

5) Γιατί δεν είδαμε εκ μέρους τους έστω μία ανακοίνωση υπέρ της αποχώρησης της ΕΔΕΚ από την κυβέρνηση Χριστόφια;

Είναι "Αγώνας" μία τέτοια φιλοκαθεστωτική συναπαρτζιά;

Δυστυχώς ο λεγόμενος Αγώνας Η.Β. χορεύει με τους Λύκους.
Τους "μικρούς γκρίζους λύκους" (μι.γκρι.λ.)
!!!

Οι φόβοι μας για το ότι η ανοχή ακραίων στοιχείων με απόψεις ΔΗΣΑΚΕΛ- ΕΔΗ στις τάξεις του ΔΗΚΟ και της ΕΔΕΚ, είναι επικίνδυνη, μόνο επαληθεύονται σήμερα. Ο Αγώνας Η.Β. έχει γίνει και επίσημα, "γκαράζ της Προοδευτικής". Μικρομάγαζο του ΑΚΕΛ στο φοιτητόκοσμο του Ηνωμένου Βασιλείου. Ελεγχόμενος από ό,τι αποδεικνύεται πλήρως, από τον ακραίο υβριστή του Β. Λυσσαρίδη, Γ. Ιορδάνου, ο οποίος έλεγε πριν λίγους μήνες, ότι ο Γιατρός δεν εκπροσωπεί την ΕΔΕΚ και κατηγορούσε τα αντικατοχικά συλλαλητήρια που είχαν κύριο ομιλητή το Β. Λυσσαρίδη.

Μήπως αντί ΑΓΩΝΑΣ (όπως εύστοχα κάποιος είχε γράψει σε ένα blog) πρέπει να αποκαλούνται ΙΟΡΔΑΝΩΝΑΣ;

Ευρύμαχος-Ευρυγένης για το christofias-watch

31 Σχόλια:

Unknown είπε...

Για ποια επιτροπη αποκαταστασης της δημοκρατιας μιλατε?
το μόνο για το οποιο ειμαστε πλεον σιγουροι είναι πως μεθοδευμένα στοχεύεται να πλειξετε μια παραταξη δημοκρατική!

Πως αλιώς να δικαιολογείται το γεγονός ότι αποφασίζετε να θίξετε το εν λόγω θέμα 1 ημέρα πριν άπό τις εκλογές Η.Β...

Θα ήταν πιο εύστοχο να πούμε πως αυτές είναι τακτικές ανθρώπων δειλών,τακτικές που φωτογραφίζουν έλλειψη πολιτικών επιχειρημάτων...
Ο ΑΓΩΝΑΣ προφανώς όχι μόνο υπάρχει στο Η.Β αλλά σας φοβίζει κιόλας...

Ο Ιορδάνους υπήρχε και πέρσυ στην Αγγλία και στο ψηφοδέλτιο του Αγώνα... Γιατί λοιπόν φέτος σας προέκυψε το πρόβλημα ?
Μήπως επιεδή φέτος ο Αγώνας έχει στελεχωθεί και κατεβαίνει με αξιώσεις στις εκλογές?

Τα συμπεράσματα δικά σας !

Αύριο μαυρίζουμε το φασισμό!!!

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ - ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ Η.Β

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Όσοι με παρακολουθούν στο διαδίκτυο, ξέρουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που θίγω το θέμα του Ιορδάνου.

Και το θίγω γιατί με λύπη μου βλέπω φυγή των ΕΔΕΚιτών φοιτητών προς άλλες οργανώσεις, κυρίως προς το αυτόνομο ΜΕΤΩΠΟ, το οποίο υπερασπίζεται με συνέπεια τις θέσεις του Β. Λυσσαρίδη.

Λυπούμαι που ο Αγώνας στο Η.Β. και δίνει κάλυψη στον Ιορδάνου, το μεγάλο υβριστή αυτό του Γιατρού και μεγάλο σύμμαχο των Νενέκων, αλλά και τα βάζει με συναγωνιστές μας, όπως η Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας και το christofias-watch.

Αν κάποιος πλήττει τον Αγώνα, είναι κάποια άμυαλα φοιτητόπαιδα, που αφήνουν να κυριαρχεί ένας Ιορδάνου, που όπως σωστά το επισημαίνει το christofias-watch έβριζε το Γιατρό.

Κάπου είδα, νομίζω από τον andkand της Αντιπαρακμής στο christofias-watch, κάτι το εύστοχο: θκιώξετέ τον να σας ψηφίσουμε!

Έχει δίκαιο. Όχι μόνο κρατά τον Ιορδάνου ο Αγώνας, αλλά ο Ιορδάνου είναι ο ιδεολογικός paterfamilias της οργάνωσης.

Εκφράζω τις απολογίες μου στο christofias-watch, αλλά τους έχω ήδη πει και κατ' ιδίαν, όταν βρεθήκαμε στο Αιγαίο πριν λίγους μήνες, ότι οι περισσότεροι πραγματικοί ΕΔΕΚίτες στο Η.Β. δεν είναι στον Αγώνα και να μην παρεξηγούν.

arxiepiskopos είπε...

Παιδιά της Επιτροπής,ΘΡΙΑΜΒΟΣ!Αυτή τη στιγμή ΟΛΑ τα αυτοκίνητα στην Κύπρο κυκλοφορούν με αναμμένα φώτα!!!

Πλαστήρας είπε...

Απόλλωνα

ελπίζω εσείς που μαυρίζετε τον φασισμό, να μαυρίσετε και τις δυο του όψεις:

Και την μαύρη και την κόκκινη.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΗ.ΚΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΗ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΠΟΙΚΩΝ (ΑΦΟΥ ΑΥΤΕ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ). ΟΙ ΠΑΓΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗ.ΚΟ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ ΤΗΝ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΡΑΜΟΝΗΣ ΕΠΟΙΚΩΝ. ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΤΑΣΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΠΑΓΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗ.ΚΟ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΔΗΚΟ(ΒΑΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΚΤΙΚΟ Η ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΓΙΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΥΡΗ.
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΡΑ. ΑΥΤΟ ΠΡΟΝΟΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΔΗΚΟΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΥ ΒΡΑΖΕΙ.
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΡΑ.
ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΡΕΚΛΟΛΑΓΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ?
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑ ΑΝΤΙΚΑΤΣΤΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΥΡΗ.
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΡΑ!!!!!!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗ.ΚΟ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΠΑΤΡΙΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΡΑ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΣΤΑΤΙΚΗ.
ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΡΕΚΛΟΛΑΓΝΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΦΑΓΟΠΟΤΙΟΥ. ΤΟΛΜΑΤΕ?

ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΠΕΡΕ είπε...

ΑΓΝΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΦΟΙΤΗΤΗ,
ΑΓΝΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΠΟΛΙΤΗ,
ΓΝΗΣΙΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ,
ΑΓΟΝΑΤΙΣΤΕ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ,
ΦΕΤΟΣ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ!
ΣΤΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ Η ΔΚΚΦ ΑΓΩΝΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΟΥ!
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ. ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΑΒΟΥΛΟ, ΑΠΑΘΗ.
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ!
ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ!
ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΟΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ!
ΣΕ ΚΑΛΩ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!
ΔΩΣΕ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ!
ΒΑΛΕ ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!
ΔΩΣΕ ΦΩΝΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!
ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!
ΦΩΝΑΞΕ ΔΥΝΑΤΑ:

ΑΓΩΝΑΣ ΓΡΟΘΙΑ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

ΑΓΩΝΑΣ είπε...

Προς ΕΔΕΚ Η.Β.
Πραγματικά δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε, ότι ο φερόμενος ως ΕΔΕΚ Η.Β. είναι όντως ΕΔΕΚΙΤΗΣ...δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε, ότι είναι συναγωνιστής... Αν ενδιαφερόσουνα "συναγωνιστή" για τον ΑΓΏΝΑ,δεν θα δυσφήμιζες με αυτόν τον τρόπο τους συναγωνιστές σου. Εφόσων είχες εντοπίσει τέτοια προβλήματα στην παράταξη, θα έπρεπε να τα είχες αναφέρει εκεί που πρέπει, ή τουλάχιστον ας έμπαινες στη διαδικασία, να τα συζητήσεις με τους ίδιους τους φοιτητές....ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ....ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΕΚΙΤΗΣ....."συναγωνιστή"!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι και φίλες του blog σήμερα αποκαλύπτεται με τον πιο περίτρανο τρόπο ότι το xristofias watch δεν είναι ένα δημοκρατικό blog αλλά μια καλά οργανωμένη ιστοσελίδα του Μετώπου και ίσως και της Αναγέννησης που έχουν σαν στόχο να πλήξουν τη Δημοκρατική Παράταξη του Αγώνα. Μια μέρα πριν τις εκλογές στο ΗΒ οι Μετωπίτες της επιτροπής επιτίθονται στον Αγώνα ΗΒ (όχι μόνο στον Ιορδάνου, αλλά και στον Αγώνα) προσπαθώντας να πλήξουν τη δημοκρατική μας παράταξη.

Το πιο τραγικό απ' όλα είναι ότι το άρθρο αποτελεί μια παραχάραξη της πραγματικότητας, ενώ κύριο χαρακτηριστικό του είναι η έλλειψη επιχειρημάτων.

Δυστυχώς οι φίλοι της επιτροπής ακόμα να μας πουν γιατί δεν λένε τίποτα για το γεγονός ότι το Μέτωπο έβαλε στεφάνι στο Γρίβα και φέρει ενωτικές σημαίες. Συμφωνά με αυτά η επιτροπή;;

Επίσης κανείς δεν σχολιάζει την πιο κάτω παράλογη θέση που επισήμανα εκατοντάδες φορές.
Εσείς οι Μετωπίτες γράφετε στις θέσεις σας ότι είσαστε υπέρ της Αυτοδιάθεσης ενώ είναι πολύ καλά γνωστό ότι αυτοδιάθεση για ένα λαό ισοδυναμεί με το δικαίωμα ενός λαού να αποφασίσει ελεύθερα το μέλλον του σε δημοψήφισμα χωρίς περιορισμούς δηλαδή μια από τις επιλογές θα είναι και η Ένωση με την Ελλάδα και λογικά οι Έλληνες Κύπριοι θα επιλέξουν αυτή την επιλογή. Και δεν είναι ότι διαφωνώ με την Αυτοδιάθεση αλλά την ίδια ώρα έπρεπε να ξέρατε ότι αυτό είναι αδύνατον να γίνει διότι η αυτοδιάθεση απορρίπτεται απο τις Συμφωνίες Ζυρίχης Λονδίνου, πάνω στις οποίες βασίζεται σήμερα και η επιβίωση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ενώ το άλλο το υποκριτικό είναι ότι εσείς λέτε ότι εσείς δεν είστε ενωτικοί και δεν θέλετε ένωση. Ε δεν γίνετε να είσαι υπέρ της Αυτοδιάθεσης και την ίδια ώρα να απορρίπτεις μία από τις επιλογές της Αυτοδιάθεσης όπως είναι η Ένωση, διότι πολύ απλά τότε δεν θέλετε Αυτοδιάθεση.

Πιο τραγικό είναι επίσης το γεγονός ότι το Δράσις, η γνωστή φασιστική παράταξη που ιδρύθηκε από τη Χούντα και για την οποία ο ΕΔΕΚ ΗΒ ανέφερε παλαιότερα ότι λένε τουρκοφαγικά συνθήματα και γι' αυτό δεν του άρεσαν, έδωσε συγχρητήρια στο Μέτωπο και πήρε σχετική πρόταση στην ΕΦΕΚ Αθήνας για να στείλει η ΕΦΕΚ συγχαρητήρια στο Μέτωπο. Επίσης βοήθησαν τους Μετωπίτες στη προεκλογική τους.

Ακόμα πιο τραγικό είναι το γεγονός ότι είτε δεν τα παραδέχονται όλα αυτά παρόλο που υπάρχουν ντοκουμέντα ακόμα και στην ίδια τους στην ιστοσελίδα, είτε τα θεωρούν λεπτομέρεις ή ότι έτυχε να συμβούν.
η επιτροπή συνεχίζει να μην λέει τίποτα γι' αυτά ενώ θιοθετεί πλήρως επιχειρήματα του Μετώπου. Το γελοίο δηλαδή επιχείρημα ότι ο Αγώνας ΗΒ είναι γκαράζ της Προοδευτικής κάτι για το οποίο τόσο καιρό δεν μας έδωσαν κανένα στοιχείο για να μας το δικαιολογήσουν

ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...
ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΕΔΕΚΙΤΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕ ΦΟΙΤΗΤΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΧΕΤΕ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕΤΩΠΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΓΟΥΟΤΣ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΑ ΑΥΤΙΑ...ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΝΑ ΤΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΤΑΛΑΤ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΨΗΦΙΣΜΑ ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ...ΤΗΣ ΛΥΣΣΑΡΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΠΟΤΕ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟ ΓΡΙΒΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΔΡΑΣΙΤΙΚΗ-ΦΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΦΙΚΤΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΟΙΤΗΤΗ ΕΠΕΛΕΞΕ ΣΩΣΤΑ ΑΥΡΙΟ ΜΑΥΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ ΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΨΗΦΙΣΕ ΑΓΩΝΑ...

Ανώνυμος είπε...

Συναγωνιστή Αγώνα αφού σας το ξανάγραψα...επικοινώνησα με τον Ομήρου και αφού του είπα να μπει να δει το blog η πρώτη του κουβέντα ήταν πως αυτός είναι προβοκάτορας άλλου κόμματος. Βλέποντας τώρα το blog του "Μιλάμε Μετωπίτικα (τάχα Εδεκ΄τικα)" έδειξε από ποιο χώρο προέρχεται στη πραγματικότητα. Είναι Μετωπίτης. Στόχος του είναι να αλίεύσει ψήφους από Εδεκίτες για να τους κάνει Μετωπίτες και να τους μπλέξει στα πλοκάμια του φασισμού...Μήπως να σας θυμίσουμε ποιοι άλλοι προσπαθούν να το κάνουν αυτό;; Μα η Ακελική ηγεσία βέβαια που ακόμα δεν χώνεψε την ηρωική εξοδό μας και λέει ψέματα στο κόσμο. Η προπαγάνδα αγαπητοί φίλοι είναι χαρακτηριστικό ολοκληρωτικών και ακραίων ιδεολογιών όπως ο σταλινισμός και ο φασισμός. Ποιοι συνδέονται με αυτές τις ιδεολογίες;; Μα φυσικά η ηγεσία της Προοδευτικής και του ΑΚΕΛ και η φασιστική ηγεσία του Μετώπου και της Πρωτοπορίας.

Για την Αναγέννηση δεν έχουμε να πούμε τίποτα...τους αφήνουμε να συνεργάζονται με τους φασίστες του Μετώπου, οι οποίοι προσπαθούν να ταυτιστούν με την Αναγέννηση για να τους πάρουν ψήφους. Και θα δείτε που θα τους πιάσουν...αλλά τι να πούμε έτσι κκελέ έτσι ξιουράφι θέλει...

ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ...

ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΠΕΡΕ είπε...

Θα ρίξω τα μαλλιά μου πίσω
θα φορέσω το πρόσωπο ανάποδα
και θα βγώ στους δρόμους και στις πλατέες
με ντουφέκια, φωνές, με συνθήματα…

Να ρεζιλέψω τους οπαδούς του συρματοπλέγματος…

Να βάλω φωτιά στην Πρεσβεία του Θανάτου…

Θαρθούν οι γνωστικοί να μου βάλουν τρικλοποδιά,
γιατί τους διώχνω τους πελάτες από τα μαγαζιά…

Θαρθούν οι «ειδικοί αστυνομικοί» να μου σπάσουν τα πλευρά,
γιατί βάζω οργή και φωτιά στα παιδιά…

Θαρθούν οι κόκκινοι να μου κοκκινίσουν το μούτρο,
γιατί είμαι πιο κόκκινος απ’αυτούς…

Θαρθούν οι λευκοί να μου μαυρίσουν το μάτι,
γιατί είμαι πιο λευκός απ’αυτούς…

Θαρθούν οι φωτισμένοι να μου αλλάξουν τα φώτα,
γιατί είμαι πιο φωτισμένος απ’αυτούς…

Θαρθούν
οι γελοίοι, οι σοβαροί…
Οι ανατολικοί, οι δυτικοί…
Οι προτεστάντες, οι καθολικοί…
Οι δικοί, οι οχτροί…
Οι διαόλοι, οι θεοί…

Τελοσπάντων όλοι, εκείνοι κι αυτοί
που παίρνουν τη ζωή σαν καπρίτσιο της στιγμής…

Μα εγώ θα ξαναρίξω τα μαλλιά μου πίσω
θα ξαναφορέσω το ματωμένο πρόσωπο ανάποδα
και θα βγώ στους δρόμους και στις πλατέες
με ντουφέκια, φωνές, με συνθήματα…

Να διεκδικήσω Ψωμί και Ελευθερία!

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ,
ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΓΩΝΑ!

ΠΑΟΛΑ είπε...

Καλησπέρα σας

Μόλις έμαθα μια είδηση που ενδιαφέρει άμεσα όσους ασχολούνται με τις φοιτητικές εκλογές στην Αγγλία:

Το ΦΑΣΙ.Κ.Κ με ανακοίνωση του καλεί τα μέλη του που σπουδάζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν μαζικά τον Ιορδάνου!

arxiepiskopos είπε...

Τελικά το σκυλλοφάγωμά σας είναι απολαυστικό.Βέβαια οι φοιτητές χεσμένους σας έχουν,γι'αυτό και το 90% που μοιράζονται Προοδευτική και Πρωτοπορία,αλλά απολαμβάνω το "συναγωνιστικό" ήθος αυτών που μιλούν για αγώνες και θυσίες.Φαίνεται πως όλοι έχετε τον"άδολο" πατριωτισμό του ταφροφάγου γκουρού σας!

arxiepiskopos είπε...

Τελικά τα όνειρα των Ποντικών,της Ένωσης,της Επιτροπής και του Αγριεπίσκοπου βούλιαξαν στο Αιγαίο με το Φτωχόπουλο στο ρόλο της μοιρολογήστρας,το Γ.Γεωργίου σ'αυτό του τεθλιμμένου συγγενή και την Ελένη Νικοδήμου στο ρόλο της κορυφαίας του χορού!Περαστικά και εις άλλες προσγειώσεις!

Ανώνυμος είπε...

Ρε Πάολα πήενε βάλε κανένα στεφάνι του Γρίβα τζαι άφησμας ήσυχους...εσύ εμεινές να μας το παίζεις αντιφασίστας...Ενόμιζα πως οι Δρασίτες ένε όπως τους Μετωπίτες και ότι έχουν τό θάρρος να λένε ότι ε φασίστες...αλλά τελικά έππεσα έξω...είσαστε και εσείς θλιβεροί ζήτουλες ψήφων και γι' αυτό αποκρύβεται την θλιβερή σας φασιστική ιδεολογία.

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση αφελούς: Μα που είναι όλοι εκείνοι που γράφουν σχόλια στο blog...ειδικά σήμερα που υπάρχουν εξελίξεις με τη συνεργασία ΑΚΕΛ - ΔΗΚΟ, που ο Ταλάτ είχε το θράσος να ζητήσει απο το Χριστόφια και τον Αναστασιάδη να μην ψηφιστεί ψήφισμα κατά των εγγυήσεων από τη βουλή και το ΔΗΣΑΚΕΛ αρχικά το δέχτηκε...που χάθηκαν όλοι αυτοί.

Απάντηση: 2 έκδοχες...α) πίσω από το χριστοφιας γουότς κρύβονται Μετωπίτες και τώρα γυρεύκουν ψήφους για αύριο επειδή κατάλαβαν οτι ο Αγώνας θα πετάσει...δεν θέλουν βλέπετε μια δημοκρατική παράταξη να τα πηγαίνει καλά.

β)πίσω από το χριστοφιας γουότς κρύβονται Μετωπίτες και τωρά επήαν για ύπνο επειδή αύριο ε να ξυπνήσουν πρωί πρωί να γυρεύκουν ψήφουςεπειδή κατάλαβαν οτι ο Αγώνας θα πετάσει...δεν θέλουν βλέπετε μια δημοκρατική παράταξη να τα πηγαίνει καλά.

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΘΥΡΕΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ...

ΑΥΡΙΟ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ

Mario είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Mario είπε...

To eipa kai prin liges meres pros tous foithtes edw sto UK:
Iparxoune tosa wraia pragmata na kanete edw, na deite, na ma8ete, na episkeuteite. Axiopoihste ton xrono sas se autin tin toso wraia xwra kai min fernete mazi sas tis dixonoies pou iparxoune stin Kipro me kommata kai diaxwrismo tou laou se patriwtes kai mi. Sigoura kratiste to culture sas alla gnwriste kai to culture autis tis xwra kai to culture twn simfitoitwn sas apo alles xwres. Prepei na niw8ete tixeroi pou exete tin dinami na eiste edw gia spoudes kai oxi na asxolista toso kontafthalma kai foithtikes ekloges pou monadikos skopos einai ousiastika i dixonoia.
Imouna kai egw prin merika xronia foithths stis Hnwmenes Politeies kai xerw ti sas lew. Min parasireste apo mirkopolitika misoi kai pa8oi pou eferan tin Kipro na einai misi simera. Asxoli8ite kai kati pio wraio kai poli pio exipno. An thelete ontws na boi8isete tin Kipro, anoixte ta matia kai deite pws tosoi an8rwpoi apo diaforetika backgrounds katafernoune kai zoune mazi edw kai na to metaferete mazi sas otan kai an pate pisw stin Kipro.

Unknown είπε...

Καλημέρα συναγωνιστές . έχω μια αποκάλυψη να κάνω. Ο υποτιθέμενος ΑΓΩΝΙΤΗΣ που καπηλεύεται την ΕΔΕΚ και τους αγώνες του γιατρού είναι το ίδιο πρόσωπο που γράφει και ως Idiot Mouflon .
Στόχος του ποιος είναι? Να κάνει τους ΕΔΕΚΙΤΕς να αποστασιοποιηθούν από το κόμμα αφού η συμπεριφορά του δημιουργεί αμφιβολίες για τα πατριωτικά και αγωνιστικά πιστεύω της ΕΔΕΚ όταν στους κόλπους της υπάρχουν τέτοιοι φασίστες.
Είμαι ΕΔΕΚΙΤΗΣ και όλη μου η οικογένεια. Συγγενείς μου πρώτου βαθμού ήταν στις ηρωικές ομάδες του Λυσσαρίδη , φοιτητής δεν είμαι, καμία σχέση δεν έχω με την κολο χώρα που ονομάζεται Αγγλία και όμως ο Κύριος αυτός μου έχει προκαλέσει έντονα αρνητικά συναισθήματα προς την ΕΔΕΚ. Αν κατά τύχη έχει πράγματι σχέσεις με την ΕΔΕΚ και δεν είναι απλά ένας ηλίθιος προβοκάτορας τότε είναι ακόμη πιο επικίνδυνος και θα πρέπει ο Γιαννάκης να ασχοληθεί μαζί του άμεσα και αποτελεσματικά καθώς επίσης και με Την παράταξη του Αγώνα στο Η.Β. που διοικηταί από ΝΕΝΕΚΙΑ( Ιορδάνους, Νικολαιδής, Πιττάκαρας) που είναι δόλια συνεννοημένα να πλήξουν την ΕΔΕΚ, τον γιατρό και να υποσκάψουν τον Ομήρου.
Είναι η καινούργια γενιά των γενίτσαρων που έχει εγκαταστήσει το ΑΚΕΛ στους κόλπους των άλλων κομμάτων με εντολές την διάβρωση και υπόσκαψη των κομμάτων και την απορρόφηση ψήφων.

Αριστερός Πατριώτης είπε...

Πάντως έχει μεγάλη ψύχωση με το Μέτωπο ο λεγόμενος "Αγωνίτης" που θυμίζει εκείνο το φανατικό το Μεταξόπουλο του ΑΚΕΛ (όσοι συμμετέχουμε στο group "ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ" στο facebook)καταλαβαίνετε τι εννοώ.

Μάλλον γιατί πολλοί ΕΔΕΚίτες ψηφίζουν ΜΕΤΩΠΟ.

Κάνετε πραγματικό ΑΓΩΝΑ αν θέλετε ψήφο και όχι παράρτημα του ΑΚΕΛ κοπέλια.

Επιπλέον, ο "Αγωνίτης" κάθε φορά που τοποθετείται διώχνει κόσμο από την ΕΔΕΚ και τον Αγώνα.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΗ.ΚΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΗ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΠΟΙΚΩΝ (ΑΦΟΥ ΑΥΤΕ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ). ΟΙ ΠΑΓΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗ.ΚΟ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ ΤΗΝ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΡΑΜΟΝΗΣ ΕΠΟΙΚΩΝ. ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΤΑΣΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΠΑΓΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗ.ΚΟ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΔΗΚΟ(ΒΑΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΚΤΙΚΟ Η ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΓΙΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΥΡΗ.
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΡΑ. ΑΥΤΟ ΠΡΟΝΟΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΔΗΚΟΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΥ ΒΡΑΖΕΙ.
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΡΑ.
ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΡΕΚΛΟΛΑΓΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ?
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑ ΑΝΤΙΚΑΤΣΤΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΥΡΗ.
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΡΑ!!!!!!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗ.ΚΟ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΠΑΤΡΙΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΡΑ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΣΤΑΤΙΚΗ.
ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΡΕΚΛΟΛΑΓΝΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΦΑΓΟΠΟΤΙΟΥ. ΤΟΛΜΑΤΕ?

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ Ο ΦΩΤΗΣ ΦΩΤΙΟΥ, ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ (ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ) ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΥΦΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 3.30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ?

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Αίαντα μιλώντας με συναγωνιστές μου όλοι πιστεύουν πως είσαι ακροδεξιός. Τώρα γιατί εσύ μας το παίζεις Εδεκίτης είναι δικό σου θέμα. Το να λες ότι είμαι ο idiot mouflon είναι γελοίο...ούτε καν γράφω με το ίδιο τρόπο με αυτόν.

Η δράση μου αγαπητέ Αίαντα όχι μόνο αποστασιοποιεί τους Εδεκίτες από το κόμμα αλλά αντίθετα τους συσπειρώνει. Και αυτό φαίνεται και από το μιλαμε εδεκίτικα (μετωπίτικα) αλλά και από αυτό το blog. Επίσης απορώ με ποιο τρόπο κατάλαβες εσύ ότι δημιουργώ αμφιβολίες για το πατριωτισμό της ΕΔΕΚ. Πές μας και κανένα στοιχείο γι' αυτά που λες. Αντίθετα ακροδεξιέ Αίαντα είμαι η μόνη καθαρή φωνή της ΕΔΕΚ στο Μετωπίτικο blog σας. Μαζί βέβαια και με τον συναγωνιστή κόκκινα μπερέ.

Αντίθετα Ακροδεξιέ Αίαντα εσύ προσπαθείς να πλήξεις την εικόνα της ΕΔΕΚ δίνοντάς της ακροδεξιά εικόνα. Κάτι που όμως δεν ισχύει. Ούτε είσαι Εδεκίτης αν ήσουν θα ήσουν και Αγωνίτης και όχι να κατηγορείς τον Αγώνα ΗΒ.

Ο Γιαννάκης δεν θα ασχοληθεί μαζί μου ακροδεξιέ προβοκάτορα...αλλά με εσάς. Ήδη του είπα για το Μέτωπο τάχα ΕΔΕΚ ΗΒ και θα του πω και για σένα.

Προβοκάτορες ακροδεξιοί που το παίζεται Εδεκίτες...δεν θα καταφέρεται να αλώσετε την ΕΔΕΚ χρησιμοποιώντας Ακελικές μεθόδους προπαγάνδας και παραχάραξης της πραγματικότητας. Είστε φασίστες και φαίνεστε και ο απλός Εδεκίτης και Αγωνίτης σας έχει καταλάβει. Τραβάτε λοιπόν αλλού το αμαξούι σας.

Όσο για τον τάχα αριστερό πατριώτη που λέει ότι έχω ψύχωση για το Μέτωπο έχω να του πώ ότι δεν είμαι εγώ που έχω ψύχωση μαζί τους αλλά αυτοί με μένα και τον Αγώνα. Ο αριστερός πατριώτης γιατί δεν μας λέει και για την ψύχωση του χριστοφιας γουοτς για τον Αγώνα ΗΒ;; Διότι εγώ ασχολήθηκα με το Μέτωπο μόνο όταν αυτοί μέσω του χριστόφιας γουότς ασχολήθηκαν με μας. Αν η αντίσταση στο φασισμό για σένα είναι ψύχωση τότε χαίρομαι που είμαι ψυχάκιας.

ΚΑΜΙΑ ΕΔΕΚΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ...ΚΑΜΙΑ ΕΔΕΚΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΔΕΥΤΙΚΗ...ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ...ΣΤΗΡΙΞΕ ΑΓΩΝΑ...ΨΗΦΙΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΨΗΦΙΖΕ ΑΛΛΑΓΗ...ΣΠΑΣΕ ΤΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ..

Unknown είπε...

Προς δηθεν Αγωνίτη αλλιώς IDIOT MUFLON. Μαζί σου δεν θα ασχοληθώ άλλο γιατί ήδη είναι ενήμεροι αυτοί που πρέπει και ανέμενε πολύ σύντομα την αντίδραση στην δράση(ως δρασίτης συμπεριφέρεσαι ) που δημιούργησες. Έχει ενημερωθεί το κατάλληλο άτομο στην ΕΔΕΚ και έχουν αναστατωθεί πολύ (μικρέ Νικολαίδη της πλατφόρμας του ναι) και μας έχουν διαβεβαιώσει πως θα επιληφθούν του θέματος ώστε να εξαλειφθούν καινούργιοι ΧΑΝΙΔΙΔΕΣ.
Παρεμπίπτοντος όντως είσαι ο IDIOT MUFLON γιατί και γράφεις ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όσο και αν προσπαθείς να τον προσαρμόσεις και γιατί οι πληροφορίες μας είναι έγκυρες.
Φασίστες προβοκάτορες πάντα υπήρχαν σε μικρό ποσοστό στην ΕΔΕΚ και είναι η αιτία που το κόμμα κατά καιρούς διαβρωνόταν και δεν μπορούσε να αναπτύξει την απήχηση του στον λαό καθώς τυπάκια σαν εσένα δουλεύουν εκ’ των έσω για το ΑΚΕΛ. Δούρειοι ίπποι που κρύβονται πίσω από τους τιμημένους αγώνες του γιατρού και των ομοϊδεατών μας υπήρχαν πάντα και μας είστε πλέον απεχθείς και για αυτό το κακό πρέπει να σταματήσει να διαιωνίζεται σταματώντας την εισαγωγή γενίτσαρων από τα κατηχητικά του ΑΚΕΛ.
Όσο για την παράταξη του Αγώνα είμαστε περήφανοι γιατί σε όλες τις άλλες χώρες και πόλεις που πολιτεύονται είναι λεβέντες, μάγκες που φοράνε παντελόνια και κύριο μέλημα τους είναι η σωτηρία της Κύπρου και όχι η ψηφοθηρία με μοναδική θλιβερή εξαίρεση τον Αγώνα Αγγλίας που απλά επιβεβαιώνει τον κανόνα με την φασιστική συμπεριφορά που σε χαρακτηρίζει εσένα προσωπικά μαζί με την συνεπαρτζία σου εκθέτοντας έτσι όλους τους ανώνυμους απλούς ΕΔΕΚΙΤΕΣ που σπουδάζουν στην Αγγλία με τελικό αποτέλεσμα πολλοί από αυτούς να θεωρούν πως είναι άστεγοι καθώς η πλέον κατεξοχήν δημοκρατική πατριωτική και ανιδιοτελής παράταξη νοσεί σε διοικητικό επίπεδο από καρκινώματα.
Γκεμπελικές μεθόδους χρησιμοποιούνε μονάχα απόφοιτοι της ΕΔΟΝ και όχι τα πνευματικά παιδία του μεγάλου Βάσου Λυσσαρίδη.
Τέλος επαναλαμβάνω πως μαζί σου δεν θα ξανασχοληθώ γιατί εκτός του προαναφερθέντος λόγου δεν θα θέσω εαυτών πιόνι είς το δόλιο σου έργο για να βγάλεις εικόνα προς τα έξω ότι η ΕΔΕΚ είναι διασπασμένη στοχεύοντας σε εκ’ νέου φθορά της και σε ικανοποίηση των φιλοδοξιών σου που στόχος τους δεν είναι άλλος από το να δήξεις στους μαστόρους σου στο ΑΚΕΛ πως όντως εκπληρώνεις το έργο για το οποίο έχεις διαταχθεί.
Το έργο το έχουμε ξαναδεί πολλές φορές και το τέλος είναι πάντα το ίδιο. Πολιτεύεστε με την μάσκα της ΕΔΕΚ , καπηλεύεστε αξίες και ιδέές τις οποίες κατά βάθος δεν ενστερνίζεστε και όταν τελικά έχετε δημιουργήσει μια καλή ‘κάσσια’ από ψήφους φεύγετε με ελαφρά πηδηματάκια προς το ΑΚΕΛ παίρνοντας μαζί σας όσους πιο πολλούς ψηφοφόρους μπορείτε. Στο σημείο αυτό τελειώνει το παραμύθι και μαζί με αυτό η εντεταλμένη σας υπηρεσία.

ΑΓΩΝΑΣ είπε...

Αίαντα
Τόσο σχετικός είσαι, που δεν κατάλαβες, ότι ο Αγωνίτης, πιθανόν να προέρχεται, από τους ΑΓΩΝΕΣ, που εσύ ο ίδιος λες, ότι είναι λεβέντες και μάγκες.....τόσο σχετικός είσαι, που δεν κατάλαβες, ότι όλες οι τοπικές του ΑΓΩΝΑ είναι δίπλα στον ΑΓΩΝΑ Η.Β.... γιατί πολύ απλά είμαστε συναγωνιστές (άγνωστη σε σένα λέξη)... και πρόσεξε πως εκφράζεσαι... ιδιαίτερα για κάποια πρόσωπα... καρφώνεσαι... ο ίδιος φωτογραφίζεις τον εαυτό σου..... πιθανόν να εξακολουθείς να παίρνεις και συνεντεύξεις από τον εαυτό σου.... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ...!!!

Ανώνυμος είπε...

Πρώτον δεν είμαι ο idiot muflon γιατί πολύ απλά δεν γράφω όπως αυτόν. Αν έχεις στοιχεία δείξετα. Επίσης χωρίς στοιχεία θα μπορούσα και γω με την ίδια ευκολία να πω πως είσαι ο rigas, ο αριστερός πατριώτης , ο κύρηκας, ο "ΕΔΕΚ" ΗΒ και άλλοι, ακόμα και ο αρχιεπισκοποσ μπορεί να είσαι.

Μα ποια αντiδραση ρε;; Θα μου θυμώσει κανένας Μετωπίτης;; Πες μου το άτομο που έχει ενημερωθεί στην ΕΔΕΚ να τον ρωτήσω. Αν αλήθεια δώσε μου το όνομα του.

Είναι πολύ αστείο πάντως να λες ότι έχεις στοιχεία πως είμαι ο Νικολαίδης...πραγματικά με έκανες και γέλασα.

Ἀκου Αίαντα φασίστα...μη μου το παίζεις εμένα Εδεκίτης. ένας Εδεκίτης δεν θα πολεμούσε τον Αγώνα. Επιπλέον αν σε ενοχλούσε ο Αγώνας ΗΒ τότε αν ήσουν Εδεκίτης θα προσπαθούσες να τον αλλάξεις και όχι να το κατηγορείς. Το αν είμαι Εδεκίτης ή όχι, κι αν πιστεύω στις ιδέες του Γιατρού φαίνεται από τα λόγια μου όλο αυτό το καιρό στο χριστοφιας γουότς και στο μιλάμε εδεκιτικα. Αν δε συμφωνείς με αυτά προφανώς εσύ είσαι αυτός που δεν είσαι Εδεκίτης διότι τα δικά μου λόγια είναι εμπλουτισμένα από τις ιδέες του Γιατρού, του μεγάλου μας ηγέτη. Εσύ όμως με αυτά που λες φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχεις σχέση με το Μέτωπο, γι' αυτό και κτυπάς τον Αγώνα ΗΒ.

Και άμα θες να ξέρεις είναι κάτι φασίστες σαν εσένα που εκμεταλλεύεται η Ακελική ηγεσία για να αμαυρώσει το σοσιαλιστικό πατριωτικό μας κίνημα και το αντικατοχικό κίνημα γενικότερα. Ευτυχώς όμως έχουν γνώση οι φύλακες και οι Εδεκίτες σας έχουν καταλάβει.

Γκεμπελική μέθοδος είναι ακριβώς τα λόγια που λες για μένα χωρίς καν να με ξέρεις. Ψεύτικη δηλαδή προπαγάνδα με στόχο να πληγεί και η δική μου εικόνα. Όμως οι Εδεκίτες δεν είναι βλάκες. Ξέρουν ποιοι είναι οι φασίστες και ποιοι όχι.

Περιμένω να μου πεις σε ποιο άτομο της ΕΔΕΚ μίλησες για να μου κάνει παρατήρηση...

Όσον αφορά τη τελευταία παράγραφο αυτή ισχύει για σένα. Καπηλεύεστε τις ιδέες του Γιατρού και όταν μαζεύεται ψήφους για να τους δώσετε στην ακροδεξιά. Γι' αυτό και γω αντιδρώ...διότι στόχο σας είναι να πληγούν οι Αγώνες και κατ' επέκταση η ΕΔΕΚ.

ΚΑΜΙΑ ΕΔΕΚΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ...ΚΑΜΙΑ ΕΔΕΚΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΔΕΥΤΙΚΗ...ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ...ΣΤΗΡΙΞΕ ΑΓΩΝΑ...ΨΗΦΙΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΨΗΦΙΖΕ ΑΛΛΑΓΗ...ΣΠΑΣΕ ΤΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ..

ΠΑΟΛΑ είπε...

Αν ήμουν φασίστρια ρε ψευτοΑγωνίτη θα ήμουν υπέρ της ρατσιστικής λύσης της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας. Εσύ είσαι υπέρ η εναντίον της;

Εδώ σε θέλω!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ Δρασίτισσα Πάολα έμαθα μετά από τόσα χρόνια κυπριακού να μην ασχολούμαι με την ονοματολογία της λύσης αλλά με το περιεχόμενο. Η θέση μου είναι η ίδια με εκείνη του Αγώνα...δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω...πήγαινε στην ιστοσελίδα μας να την δεις. Το όνομα της λύσης δεν είναι κριτήριο για να χααρακτηρίσεις κάποιον φασίστα. Κριτήριο είναι το περιεχόμενο της λύσης.

Επίσης το αν είναι ή δεν είναι κάποιος φασίστας δεν κρίνετε μόνο από τη λύση που θέλει αλλά και από άλλα πράγματα. Οπότε μη μου το παίζεις αντιφασίστας εμένα ρε φασιστοδρασίτισσα. Ούτε το ένα χιλιοστό των δημοκρατικών μας πεποιθήσεων δεν το έχετε εσείς οι Δρασίτες φιλοχουντικοί, θλιβερά κατάλοιπα του Γρίβα.

ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΛΜΟΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Το ΜΕΤΩΠΟ Κ.Φ.Η.Β. διευκρινίζει ότι ουδεμία σχέση έχει με αυτό το μπλογκ, ούτε και το μπλογκ «μιλάμε ΕΔΕΚίτικα» και απορρίπτει τα αποκυήματα της φαντασίας του Αγωνίτη, περί ανάμειξής μας στις συγκεκριμένες αναρτήσεις. Ό,τι έχουμε να πούμε, το λέμε είτε μέσω του επίσημου διαδικτυακού μας χώρου www.metopo.org.uk είτε μέσω του επίσημου εκφραστικού μας οργάνου, του Προπυργίου. Επίσης δεν ασχολείται πλέον με τον Γιώργο Ιορδάνου, καθώς το θέμα του έκλεισε τον κύκλο του, με την επιβεβαίωση των όσων του καταλογίζαμε. Επίσης με τον Ιορδάνου δεν ασχολείται το 96.25% των Κυπρίων Φοιτητών του Ηνωμένου Βασιλείου, που για άλλη μια χρονιά τον μαύρισαν.

Επί της ευκαιρίας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φοιτητές, που όχι μόνο ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στον αγώνα μας, ξαναδίνοντας μας την εντολή να τους εκπροσωπήσουμε επάξια στην ΕΦΕΚ, αλλά και που μας προσέφεραν αύξηση των ποσοστών μας. Οι πραγματικοί αγώνες, βλέπετε, αναγνωρίζονται.

ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ
ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

the Idiot Mouflon είπε...

Αυτός είμαι λοιπόν!

Αλήθεια, εσύ ποιος άλλος είσαι;

Οι άλλοι είμαστε εμείς;

Γιατί με πήραν αγκαζέ οι κύριοι με τα άσπρα πουκάμισα;

Red pill or blue pill?

(ΥΓ.: Δεν σας διαβάζουν "ξένοι" πιον τζιαι γράφετε ότι να 'ναι για να πιάτε κίνηση;)

arxiepiskopos είπε...

Παιδιά,για μας τους άσχετους με τα φοιτητικά,πόσα πήραν οι διάφορες φοιτητικές παρατάξεις του Η.Β;Και ποια η σχέση των τωρινών εκλογών με τις προηγούμενες;

Κωνσταντίνος είπε...

Ανέκδοτο ο δήθεν Αγώνας ΗΒ. Ανέβασε τα αποτελέσματα στην ιστοσελίδα του εδώ: http://www.agwnas.co.uk/pressrelease/results2010-2 στα οποία αναφέρει ότι ο Αγώνας είχε την μεγαλύτερο άνοδο από όλες τις παρατάξεις. Ξεχνώντας:

1. Ότι πέρσι συγκέντρωσε 2.97% και φέτος 3.75%, η διαφορά δηλαδή βρίσκεται στο 0.78%, μακρυά από το +0.9% που αναφέρει.
2. Ότι το φετινό ποσοστό του Μετώπου είναι 12.63%, όχι 12%.
3. Ότι το Μέτωπο είχε συγκεντρώσει πέρσι 11.71%, η άνοδος του άρα είναι στο 0.92% και μεγαλύτερη από αυτή του Αγώνα.

Επίσης ξέχασε να ενεργοποιήσει τα σχόλια (μόνο σε αυτό από όλα τα άρθρα τους) ώστε να μην μπορούμε να τους υποδείξουμε τα "λάθη".

Τέλος, ο διαχειριστής της σελίδας ξέχασε να μας αναφέρει ότι πέρσι με τον κ. Ιορδάνου και πάλι να γίνεται θέμα ο Αγώνας είχε υποχωρήσει από το 5.28% στο 2.97%. Αν θεωρεί τόσο μεγάλη επιτυχία ότι πήρε πίσω ένα μέρος εκείνου του ποσοστού που έχασε τότε, κακό του κεφαλιού τους.