Καλώς όρισες Αντώνη μας!

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010


Σε καλωσορίζουμε στην Κύπρο.

Εμείς, οι πολίτες που σε στηρίξαμε και που πιστέψαμε σε σένα, όταν οι νενέκοι χαρτογιακάδες που θα συναντήσεις εδώ, σε θεωρούσαν ως "καμένο χαρτί".

Καλωσόρισες στην Κύπρο μας.

Τη μικρή ελληνική μας πατρίδα.

Το κομμάτι του ελληνισμού που "έκοψε έξω".

Τη μικροκόρη που σας εγίνη μάνα, ύμνος και θρήνος της ζωής κι ανάστασης καμπάνα

Το χώρο όπου δοκιμάζονται καθημερινά οι αντοχές και η αξιοπρέπεια του Ελληνισμού.

Εδώ που κηδέψαμε, στη δική σου παρουσία τα δύο παλληκάρια μας.

Εδώ που αγωνιστήκαμε, με τη δική σου συμπαράσταση, για το δίκαιο την αξιοπρέπεια και την ιστορία μας.

Καλωσήλθες Αντώνη μας.

Και να θυμάσαι σε κάθε στιγμή: σε ελάχιστη απόσταση από εκεί όπου τα ηττημένα μυαλά, θα σε τραπεζώνουν στα δείπνα τους, το σώμα της Κύπρου μας μοιράζεται στα δύο.

Ρίμαχος για το christofias-watch

33 Σχόλια:

arxiepiskopos είπε...

Περιμένω να δω πώς θα σχολιάσετε την πλήρη σύμπτωση απόψεων μετά τη συνάντησή του με τον "τουρκοπροσκυνημένο" Χριστόφια!

Mario είπε...

By the way pia einai ta dio pallikaria pou anaferonte sto arthro?

Ζήνων Αποστολίδης είπε...

Ο αρχιεπίσκοπος, άνευ ορίων, Χρίστος Χρίστου κλπ...επειδή δεν μπορεί να αναπαράγει το είδος του (βλ. πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας), αναπαράγει μόνο τις μαλακίες που του εμφυτεύουν στον εγκέφαλο....μπράβο καλό προβατάκι...άξιος ο μισθός σου Χρίστο!

Υ.Γ. Τελικά οι έποικες κότες της μάνας σου τι κάμουν; Επισκέφτηκε τες και εκείνες στο προεδρικό κοτέτσι ο ΓΓ τους;

Unknown είπε...

Ορε Αρχιεπίσκοπε είσαι σεξουαλικά ενεργός;με αυτά που γράφεις αμφιβάλω!

Ανώνυμος είπε...

Το να σου πιάνουν τον κώλο και να σου αρέσει, θεωρείσαι "σεξουαλικά ενεργός";

Ρ.

arxiepiskopos είπε...

Γεια σας ΖΗΝΩΝΑ,ΘΑΝΑΣΗ και ΡΗΓΑ,τώρα στα επιχειρήματά σας προσθέσατε και τα πέη σας.Βελτιώνεστε.Παρεμπιπτόντως τι θα πείτε αν-μαύρη ώρα-ο Αντώνης σας ανακοινώσει σύμπτωση απόψεων με το Χριστόφια;Γιατί λίγες ώρες έμειναν για να το πιείτε κι αυτό το φαρμάκι!Θα τον κατατάξετε στους σεξουαλικά ανενεργούς ή θα διαμαρτυρηθείτε ανάβοντας φώτα,καβλάντηδες;

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην έχει και πλήρη σύμπτωση απόψεων ο Σαμαράς με τον χριστόφια!!

Μιλώντας για την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, έφερε ως παράδειγμα υπέρβασης των έσχατων γραμμών υποχώρησης στα εθνικά θέματα το σχέδιο Ανάν, επισημαίνοντας ότι αν επανέλθει παρόμοιο σχέδιο, «θα καταλήξει κι αυτό στον κάλαθο των αχρήστων». «Όταν μιλάμε για κόκκινες γραμμές, εννοούμε τις έσχατες γραμμές υποχώρησής μας σε κάποιο μεγάλο θέμα», τόνισε ο κ. Σαμαράς, υπομιμνήσκοντας την τύχη του σχεδίου Ανάν, το οποίο απερρίφθη γιατί εκρίθη ολέθριο για το εθνικό συμφέρον.
Προειδοποίησε, δε, ότι «αν κατατεθεί παρόμοιο με το προηγούμενο, τότε θα καταλήξει στον κάλαθο των αχρήστων».

ΥΓ Αρχιεπίσκοπε άλλη δουλεία δεν έχεις όλη μέρα εδώ είσαι;

arxiepiskopos είπε...

Emerson,η ώρα πλησιάζει.Ελπίζω να μη χαθείς για να σχολιάσεις την ταύτιση απόψεων.Όσο για μένα είμαι αργόσχολος.Αφού τα παίρνω από τη UNOPS,τη ΜΙΤ,τους Εγγλέζους και το ΑΚΕΛ,τρελός είμαι να εργάζομαι;

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Συ είπας!

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Συ είπας!

Αριστερός Πατριώτης είπε...

Συ είπας!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

Συ είπας!

. είπε...

"Τη μικρή ελληνική μας πατρίδα.

Το κομμάτι του ελληνισμού που "έκοψε έξω"."


AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH EFIRES ME PROI KSIMEROMA!!!! AHAHAHAHHA AMPALATOI ANWMALOI AXRISTOI!!!! POU NA PETHANETE!!!!!

arxiepiskopos είπε...

Μπράβο,συγχρονισμός!Ή μήπως ταυτοπροσωπία;Και ο ΚΗΡΥΚΑΣ να το γράψει και σωστά;Ρε,μα στέλλετε που τον ίδιο P.C με διαφορετικά ονόματα;Ου,ρεζιλίκι!

Πλαστήρας είπε...

Τα 2 άτομα που κυριαρχούν στην πολιτική ζωή της Κύπρου σήμερα είναι ο Αντώνης Σαμαράς και ο... Μάριος Κάρουφιαν.

Συγκρίνετε και προσοχή μην ξεράσετε εκτός αποπάτου.

proudgaros είπε...

Συ είπας!!!!!!

ουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα
αχαχαχαχαχαχαχαχα
χψαχαχαχαχαχαχαχαχα
αχαχαχαχαχαχαχαχαχ

ΤΖΙΑΙ Ο ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΣ ΛΥΣΣΣΑΡΙΔΗΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΑ¨: ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ Η ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΠΩς ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΔΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΤΖΙΕΙ?????

ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2%.

ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΨΕΣ ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΑΝΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΜΕΙΝΑΝΕ ΜΟΝΟ 3-4 ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΑΧΑΠΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΑΝΑΜΕΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω αν τα (τον) παίρνεις δέσποτα, αλλά πιστέυω να γνωρίζεις το ανέκδοτο πώς πέθανε η τελευταία Πόντια π..ανα. Ελπίζω να μην σε χάσουμε, μας εμπνέεις.

Ρ.

ΠΑΟΛΑ είπε...

"Τη μικρή ελληνική μας πατρίδα.

Το κομμάτι του ελληνισμού που "έκοψε έξω".

Ρίμαχε

ομολογώ με συγκίνησες. Με πέντε λέξεις περιέγραψες όλη την ιστορία και όλη την τραγωδία της Κύπρου.

Άσε τους διάφορους Άνευ, Dr Love (Dr Fuck θα έπρεπε να είναι) να κοάζουν σαν γελοίοι βατράχοι. Είναι ανέραστοι νεκρόφιλοι, όπως νεκρόφιλες είναι και οι τουρκολάγνες ιδεολογίες τους!

nick είπε...

Ρε παιδια,που κρυφτηκε αυτος που προεβλεπε και ηλπιζε οτι ο Σαμαρας θα ταυτισθη με τον Χριστοφια ???

nick είπε...

Μα που κρυφτηκε ρε ο καρπαζας που περιμενε (τρομαρα του) να αφελληνισθη και ο Σαμαρας "ταυτιζομενος" με τον Χριστοφια?

arxiepiskopos είπε...

τ
ΤΑΥΤΊΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΆΔΗ ΤΟΥ ΔΗΣΑΚΕΛ. ΗΜΕΙΣ ΕΙΠΑΤΕ!

nick είπε...

Πρωτα - πρωτα μαθε Ελληνικα... Τι θα πει, ρε "η-μεις ειπατε" Υψιλον θελει το "η-μεις" αν θες να πεις "εσεις"..Αντε γιατι κανω πλακα με σενα που προσπαθεις να γραψης σε "λογια" Ελληνικα, σαν μαθητης Λυκειου που γραφει εκθεση ιδεων. Δεν σου βγαινει ρε μεγαλε, καταλαβε το. Τουλαχιστον σε 'μας τους Ελλαδιτες Ελληνες ακουγεσαι κωμικος.. Στην ουσια τωρα...
Ουτε με τον Αναστασιαδη ταυτιστηκε
ο Σαμαρας, βεβαια...Μαλλον του εβαλε "ευγενικο" χερι..Το οτι δεν το καταλαβες απο τα ανακοινωθεντα οφειλεται ειτε στο οτι δεν ξερεις ουτε τοσα Ελληνικα, ειτε στην απογοητευση σου...

arxiepiskopos είπε...

Νick,έχεις απόλυτο δίκιο. Το "ημείς" διέφυγε του χεριού μου(λίγος στο πληκτρολόγιο)και όχι του μυαλού μου.Α,καιπρόσεχε:το "να γράψεις" γράφεται με -ει,όχι με -η. Επίσης μεταξύ "είτε...είτε" δεν μπαίνει κόμμα.Ελλαδίτη της Ελλάδας!

Unknown είπε...

Μυαλού αρχιεπισκοπέ? Ποιος το χασε? Το μόνο που επεξεργάζεται το κουκούτσι σου είναι οι λίρες και τα ευρά που σου τάξαν. Ξέρεις κάτι τέτοια καθίκια του είδους σου είναι που μας κάνουν ρεζίλη και συν της άλλης είναι οι προγόνοι σου που άνοιξαν την κερκόπορτα, καρφώσαν τον Αυξεντίου και τον Λεωνίδα.
Και κάτι τελευταίο πέραν της ‘πλάκας’ απλά να πω πως είσαι το χείριστο είδος ανθρώπου στον οποίο μπορεί κάποιος να εναποθέσει τις τύχες του και είσαι τρομερά επικίνδυνος. Αν αφεθεί σε κάτι σαν εσένα προδοτάρια η εξουσία τότε με μαθηματική ακρίβεια πάμε σε αφανισμό με τις αναχρονιστικέ, αντιευρωπαϊκές, φιλοτουρκικές νεοθωμανικές , ανθελληνικές, αντιδημοκρατικές, αδικές και χυδαίες απόψεις και αντιλήψεις που έχεις.
Ξέρεις μετά από κάθε επανάσταση , εμφύλιο ή εθνική καταστροφή πάντα γίνεται μια κάθαρση για να προχωρήσει ο τόπος. Έτσι και στην Κούβα ο μέγα ιδεολόγος και αγωνιστής Κάστρο φρόντισε να εξορίσει ή να εξαναγκάσει σε αυτοεξόριστη τους προδότες.
Ε το δικό μας λάθος είναι πως μετά την τραγωδία του 74 επιτρέψαμε στους προδότες της ΕΟΚΑ Β και στους προδότες του ερμαφρόδιτου φιλοτουρκικού ΑΚΕΛ να συνεχίσουν να ζούν ανάμεσα μας και το χειρότερο να έχουν και άποψη και να μας διοικούνε .
Αυτός είναι και ο λόγος που το Εθνικό θέμα πάει πάντα προς τα πίσω αφού το διαχειρίζονταν πάντα προδότες στα παρασκήνια.

nick είπε...

Ρε ταλαιπωρε,"αρχιεπισκοπε".Το "να"δημιουργει συνταξη υποτακτικης, γι'αυτο και αλλαζει την καταληξη του ρηματος σε "ητα".Προσφατα, στην γραμματικη της Δημοτικης δοθηκε εναλλακτικα το "ει" Ασε στην ακρη λοιπον,τις γλωσσικες μαγκιες τουλαχιστον σε μενα...
Τα Ελληνικα, ρε, ειναι ζωντανη γλωσσα που μονο Ελληνες μπορουν να την αρθρωσουν ζωντανα...
Συνειδησιακα υβριδια σαν εσενα μονο να "παπαγαλισουν" τα Ελληνικα μπορουν και φυσικο ειναι να γελοιοποιουνται με σολοικισμους!
Α, και μην σε ξαναδω να ειρωνευεσαι Ελληνες Κυπριους που μιλανε την Ελληνικη Κυπριακη διαλεκτο, προβαλλοντας τα ευνουχισμενα σου Ελληνικα...
Προβαλε την ευνουχισμενη σου συνειδηση... Ως εκει..
Αρκετα για σημερα...Αν χρειαζεται θα συνεχισω μαζι σου αυριο...

arxiepiskopos είπε...

Μα ζεις ακόμα στον καιρό της υποτακτικής;Όσο για το "πρόσφατα",πού το τοποθετείς;Για τους σολοικισμούς ή έχεις παραισθήσεις ή δεν ξέρεις τι σημαίνει η λέξη.Δεν εξηγείται αλλιώς!

arxiepiskopos είπε...

ΑΙΑΝΤΑ,με έχει συναρπάσει η εμπεριστατωμένη ανάλυσή σου για την κατάντια της Κύπρου!Υποκλίνομαι!

Unknown είπε...

Ότι υποκλίνεσαι το ξέρουμε ήδη. Το θέμα είναι μέχρι ποιο ύψος. Πάνω από τον ομφαλό η λίγο πιο κάτω. Εδώ σε έχω τσογλανοσπορε

arxiepiskopos είπε...

ΑΙΑΝΤΑ,σου προτείνω να γράψεις ένα βιβλίο(με αγριεπισκοπική επιχορήγηση)με τίτλο "ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΗΜΩΝ ΑΓΩΝΑΣ".

arxiepiskopos είπε...

NICK,θα μου υποδείξεις, επιτέλους, ένα σολοικισμό σε γραπτό μου για να καταλάβω άν καταλαβαίνεις την έννοια του όρου;

nick είπε...

Τι να σου "υποδειξω" ρε ταλαιπωρε "αρχιεπισκοπε"... Που κανεις ενα παζλ Ελληνικων λεξεων ,ταχα προχωρημενων και καλοηχων(τρομαρα σου), σαν μαθητης Γυμνασιου που προσπαθει να εντυπωσιαση τον φιλολογο, ενω προκαλει χαμογελα...
Παπαγαλιζε λοιπον τα "Ελληνικα"σου
αν θες αλλα μακρυα απο γλωσσικες μαγκιες σε Ελληνες ειτε Ελλαδιτες ειτε, κυριως,Κυπριους....Γιατι αν σε παιρνω χαμπαρι μαυρο φιδι που θα σε τρωει καθε φορα... Αυτα και τερμα με σενα σημερα....

arxiepiskopos είπε...

Nick,ψάχνεις να μου βρεις σολοικισμό ή μήπως ψάχνεις να βρεις τι είναι ο σολοικισμός;;Aντε,να πάω ν'αλλάξω,γιατί χέστηκα μαζί σου!Ελλαδίτη της Ελλάδας!Τώρα που "βλέπω" εσένα,σιγά σιγά λύεται η απορία μου πώς αυτήν την ταλαίπωρη ωραία χώρα την έχετε καταντήσει την πουτάνα και την ντροπή της Ευρώπης!Λόγια,λόγια,λόγια!

nick είπε...

Ρε ευνουχισμενε,εσυ χεστης εισαι απο χαρακτηρα, το οτι ξαναχεστηκες δεν λεει τιποτα... Παντα κοψαρχιδισμενα Γιουσουφακια σαν του λογου σου θα χεζονται μπροστα σε καθε τι Ελληνικο και ασφαλως και σε καθε τι Τουρκικο...
Ρε ταλαιπωρο υβριδιο της φαπας,το τι κανουμε οι Ελληνες στην Ελλαδα,
αφορα μεν τον απανταχου Ελληνισμο αλλα οχι εσενα, γλωσσικε τσιγγανε, με τον γλοιωδη ψοφιμικο ψυχισμο...
Συνεννοηθηκαμε,ντροπη των "Φυλακισμενων Μνηματων" ??