Γιατί δεν έγινε αποδεκτή η παραίτηση Κάρογιαν;

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Εγώ είπα σας να παραιτηθώ και εσείς δε δέχεστε. Φταίω;


Από ό,τι γράφει η εφημερίδα του ΔΗΣΑΚΕΛ "Αλήθεια", ο Μ. Κάρογιαν χθες, απείλησε μέχρι και με παραίτηση!

Ναι, ναι καλά ακούσατε: απείλησε με παραίτηση!

Αν κάτι τέτοιο ισχύει, αναρωτιώμαστε:

Γιατί η παραίτησή του δεν έγινε αποδεκτή;

Γιατί δε βρέθηκε κανένας να του πει "εντάξει";

Μήπως θα χαθεί κανένα μεγάλο κελεπούρι; Κανένα κόσμημα της κυπριακής πολιτικής σκηνής;

ΟΧΙ ΜΑΡΙΕ, ΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ! ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΕΙ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ;

Ρίμαχος για το christofias-watch

2 Σχόλια:

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΡΕ ΣΤΡΟΥΜΠΟΜΕΝΕ αρχιεπισκοπε (δηλαδη ανεφ οριων) ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΜΝΗΜΗ, ΘΥΜΗΘΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΩΠΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ 2004 ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΝ. ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΡΕ ΣΥΚΑΟΦΑΝΤΗ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΛΟ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΚΡΑΤΗΕ Η ΠΡΟΤΩΠΟΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ ΤΟ 2004. ΑΚΟΜΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΤΩΠΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗ,ΣΥ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ. ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΙΣΕΣ ΤΗΣ ΠΟΡΤΩΠΟΡΙΑΣ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗ.ΣΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΧΙ, ΡΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΛΟ, ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΒΡΟΝΤΕΡΑ ΟΧΙ. ΟΠΟΤΕ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΧΑΡΙΖΕΙΣ ΡΕ ΣΤΡΟΥΜΠΟΜΕΝΟ ΝΕΝΕΚΙ?
ΨΕΥΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ. ΕΧΑΣΕΣ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ? ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΓΩΤΟ ΧΩΝΑΚΙ ΕΠΟΙΚΟΥ ΜΕ 2 ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΓΕΥΣΗΣ ΕΚΜΕΚ ΚΑΤΑΙΦ, ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΛΟ αρχιεπισκοπε δηλαδη ανεφ οριων, ΓΙΑ ΜΝΗΜΗ ΣΕ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΕΝΩ ΕΣΥ ΡΕ ΚΙΟΤΗ ΝΕΝΕΚΟ ΚΡΥΒΕΣΑΙ.

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ(ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΓΚΑΛΟΠ 78% ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ) ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ. ΠΑΝΙΚΟΣ, ΑΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
ΠΡΩΤΑ Ο ΠΡΩΤΟΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΠΠΟΥΖΟΣ ΤΣΕΛΕΠΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ(ΕΝΩ Ο ΓΙΟΥΣΟΥΦΚΙΑΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ "ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ") ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ. ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥ.
ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο αρχιεπσικοπος (ανεφ οριων-πατριοτης 2004, e.s.c) ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΛΟΓΟ ΠΑΝΙΚΟΥ.

Η arxiepiskopos είπε...
1.Τα χρήματα θα πρέπει να τα έδωσε η UNOPS.Ξέρεις,αυτή που χρηματοδότησε τον Ερυθρό Σταυρό της κ.Φωτεινής Παπαδοπούλου καθώς και το σύνδεσμο προστασίας κυπριακών γαιδουριών για να ψηφίσουν ΝΑΙ το 2004. 2.Σχέδιο πιστεύω πως τελικά θα έρθει ως αποτέλεσμα των συνομιλιών. 3.Ναι,αν δεν περάσει ένα νέο σχέδιο πρέπει να πάνε όλοι σπίτι τους και εσείς,με ηγέτη τον Αγριεπίσκοπο,να κηρύξετε νέο μακροχρόνιο με σύνθημα "Πάλι με χρόνια και καιρούς,πάλι δικά μας θα 'ναι"

1. ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ Η UNOPS (ΞΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ)ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΕΝΙ-πολιτη (ΠΟΥ ΣΩΣΤΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ) ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΩΝ ΝΕΝΕΚΩΝ?
ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. Ο ΥΕΝΙ-πολιτης ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΩΡΩΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ (ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ)? ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. Ο ΥΕΝΙ-πολιτης ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΓΗ ΣΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΠΟΥ ΕΙΠΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ? (ΔΙΕΡΟΤΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΕΤΑΙΟ, ΕΒΑΛΕΣ ΜΟΥ ΣΚΕΨΕΙΣ)
2.ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΧΕΔΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ (ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ) ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ. ΑΤΕ ΡΕ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΕΓΩ ΣΥΜΦΟΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΟΤΑΝ Ο ΕΥΕΛΙΧΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΣΑΚΕΛ) ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. Ο ΕΥΕΛΙΧΤΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙΣ ΧΑΡΑΧΤΗΣΡΙΣΕ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝ". ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ? ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ? ΘΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΥΕΛΙΧΤΟΥ? Η ΜΗΠΩΣ Ο ΕΥΕΛΙΧΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΕΛΙΧΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ ΘΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ "ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΜΤ ΤΑΛΑΤ" ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΥΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ (ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΣΟΦΤΑ ΚΑΠΟΤΕ). ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ. Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΩ ,ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΕΣΥ ,ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΧΕΔΙΟ? ΠΕ ΜΑΣ ΤΗΝ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΛΟΓΟ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΩΡΩ.
3.ΕΙΠΕ Ο ΤΣΕΛΕΠΗΣ ΚΑΙ ΣΥΦΩΝΗΣΕΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΠΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΧΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ. Ε ΜΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣΥΜΟΥΛΟΣ ΤΟΠΠΟΥΖΟΣ ΤΣΕΛΕΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΠΕΛΛΛΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΕΛΛΑΡΕΣ.
ΠΑΝΙΚΟΣ- ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΚΑΙ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΛΟΓΟ ΓΚΑΛΟΠ 78% ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ-ΠΑΝΙΚΟΣ-ΠΑΝΙΚΟΣ-ΠΑΝΙΚΟΣ

arxiepiskopos είπε...

Η παραίτηση δεν έγινε αποδεκτή,γιατί τα κουλιάκια είναι ικανά μόνο να φωνάζουν,όχι και να διαχειρίζονται.Ανάψετε τα φώτα να διαμαρτυρηθείτε,πατριωτάκια της φακής!