Ο αττιλισμός ως τουρκική νοοτροπία!

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010



Η φασιστική νοοτροπία που επικρατεί σε μεγάλες τάξεις του τουρκικού πληθυσμού, ιδίως στην πολιτιστικά υποανάπτυκτη βαθιά Ανατολία, όπου λιθοβολούν κοπέλες και ακόμη ασκούν την αναχρονιστική πολυγαμία, είναι εμφανής στο βίντεο που φαίνεται πιο πάνω.

Το τραγικό είναι ότι από τα βάθη της Ανατολίας, προέρχονται και οι περισσότεροι έποικοι, από τους οποίους δεκάδες χιλιάδες, είναι έτοιμος να νομιμοποιήσει ο Ευέλικτος Χριστόφιας.

Ο αττιλισμός καλά κρατεί στην Τουρκία, μία χώρα που χτυπά και την πόρτα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (και ο Ευέλικτος Χριστόφιας δεν κάνει τίποτε να την κλείσει ή έστω να την ανοίξει υπό όρους).

Πράξανδρος για το christofias-watch

Y.Γ. Εμείς στο χαζό χιούμορ σου, ακελοφασίστα Anef_Oriwn, απαντούμε λεκτικά. Οι έποικοι αδελφοί σου όμως, δεν είναι τόσο ανεκτικοί.
Υ.Γ.2. Οι έποικ_lover A' και έποικ_lover Β' (μι.γκρί.λ.) τι έχουν να μας πουν τώρα;

14 Σχόλια:

ΦΙΛΙΠΠΟΣ είπε...

Προς το Blog σας

Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες

Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..

www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ-
Ποιοι και
τι ψήφισαν
ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ Καρογιάν υπερψή-
φισαν οι Φώτης Φωτίου, Άκης
Κλεάνθους, Ανδρέας Κωνσταντί-
νου, Αθηνά Κυριακίδου, Άγγελος
Βότσης, Στέλιος Ιερωνυμίδης (δι’
επιστολής), Αλέκος Τρυφωνίδης,
Σάββας Βέργας, Νέστορας Νέστο-
ρος, Νίκος Βιολάρης, Τασούλα
Αλευρά (δι’ επιστολής), Αντιγόνη
Παπαδοπούλου, Έλενα Παπαδοπού-
λου, Μιχάλης Έλληνας, οι υπουργοί
του κόμματος στην Κυβέρνηση
Μάρκος Κυπριανού, Αντώνης
Πασχαλίδης, Χρήστος Πατσαλίδης
και ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΚΟ.
Εναντίον ψήφισαν οι Γιώργος Κολο-
κασίδης, Νικόλας Παπαδόπουλος,
Κυριάκος Κενεβέζος, Ανδρέας
Αγγελίδης (δι’ επιστολής), Ζαχα-
ρίας Κουλίας, Έλλη Ερωτοκρίτου,
Πανίκος Χαραλάμπους και Κίκης
Θεοδότου.
Αποχή τήρησαν οι Στάθης Κιττής,
Φύτος Κωνσταντίνου, Νίκος Κλεάν-
θους και Χρίστος Ροδιάς, οι οποίοι
επιφυλάχθηκαν να τοποθετηθούν
διά της ψήφου τους στην αυριανή
συνεδρία της Κ.Ε.

Η... ουρά της Αντιγόνης Παπαδοπούλου
«εγώ προσω-
πικά θεώρησα σωστό στην πρό-
ταση του Προέδρου του δΗΚο
να θέσω ακόμα μια ουρά,Η κ. Παπαδοπού-
λου είπε ότι στο τέλος αυτή η
πρόταση αποσύρθηκε από δικής
της πλευράς και εκείνη ψήφισε
την πρόταση του Προέδρου του
δΗΚο,
ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ
ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ
ΔΗΚΟ...

arxiepiskopos είπε...

Πριν λίγα χρόνια στον αόρατο φακό του ΡΙΚ έπεισαν ένα Κύπριο πως έπρεπε να πληρώνει άδειαν κυκλοφορίας για τον κάττον του. ΠΡΑΞΑΝΔΡΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:Άρα όλοι οι Κύπριοι είναι ασκήσιμοι!

Πλαστήρας είπε...

Mε αυτά τα ζώα είναι που θέλετε να ζήσουμε; Να μεταναστεύσετε στην Τουρκία ρε επαναπροσεγγιστές!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

Ο ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ arxiepiskopos ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ είπε...

1.Τα χρήματα θα πρέπει να τα έδωσε η UNOPS.Ξέρεις,αυτή που χρηματοδότησε τον Ερυθρό Σταυρό της κ.Φωτεινής Παπαδοπούλου καθώς και το σύνδεσμο προστασίας κυπριακών γαιδουριών για να ψηφίσουν ΝΑΙ το 2004. 2.Σχέδιο πιστεύω πως τελικά θα έρθει ως αποτέλεσμα των συνομιλιών. 3.Ναι,αν δεν περάσει ένα νέο σχέδιο πρέπει να πάνε όλοι σπίτι τους και εσείς,με ηγέτη τον Αγριεπίσκοπο,να κηρύξετε νέο μακροχρόνιο με σύνθημα "Πάλι με χρόνια και καιρούς,πάλι δικά μας θα 'ναι"

1. ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ Η UNOPS (ΞΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ)ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΕΝΙ-πολιτη (ΠΟΥ ΣΩΣΤΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ) ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΩΝ ΝΕΝΕΚΩΝ?
ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. Ο ΥΕΝΙ-πολιτης ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΩΡΩΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ (ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ)? ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. Ο ΥΕΝΙ-πολιτης ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΓΗ ΣΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΠΟΥ ΕΙΠΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ? (ΔΙΕΡΟΤΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΕΤΑΙΟ, ΕΒΑΛΕΣ ΜΟΥ ΣΚΕΨΕΙΣ)
2.ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΧΕΔΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ (ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ) ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ. ΑΤΕ ΡΕ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΕΓΩ ΣΥΜΦΟΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΟΤΑΝ Ο ΕΥΕΛΙΧΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΣΑΚΕΛ) ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. Ο ΕΥΕΛΙΧΤΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙΣ ΧΑΡΑΧΤΗΣΡΙΣΕ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝ". ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ? ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ? ΘΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΥΕΛΙΧΤΟΥ? Η ΜΗΠΩΣ Ο ΕΥΕΛΙΧΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΕΛΙΧΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ ΘΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ "ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΜΤ ΤΑΛΑΤ" ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΥΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ (ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΣΟΦΤΑ ΚΑΠΟΤΕ). ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ. Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΩ ,ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΕΣΥ ,ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΧΕΔΙΟ? ΠΕ ΜΑΣ ΤΗΝ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΛΟΓΟ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΩΡΩ.
3.ΕΙΠΕ Ο ΤΣΕΛΕΠΗΣ ΚΑΙ ΣΥΦΩΝΗΣΕΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΠΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΧΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ. Ε ΜΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣΥΜΟΥΛΟΣ ΤΟΠΠΟΥΖΟΣ ΤΣΕΛΕΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΠΕΛΛΛΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΕΛΛΑΡΕΣ.
ΠΑΝΙΚΟΣ- ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΚΑΙ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΛΟΓΟ ΓΚΑΛΟΠ 78% ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ-ΠΑΝΙΚΟΣ-

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Στο ερώτημα που θέτεις ως arxiepiskopos, δειλέ Anef_Oriwn, θα σου απαντήσω εγώ:

Ηλίθιοι πολλοί, ανάμεσα στους Ελληνοκύπριους. Γι'αυτό και ο Χριστόφιας είναι Πρόεδρος και γι' αυτό το ΑΚΕΛ έχει τόσο ψηλά ποσοστά.

ΠΑΟΛΑ είπε...

Tα ποσοστά του ΦΑΣΙ.Κ.Κ συμπεριλαμβάνονται στα ποσοστά του AKEL;

Να ένα ερώτημα που οι επικοινωνιολόγοι πρέπει να λύσουν.

Mario είπε...

Giauto einai iper mas na mpei i Tourkia stin Evrwpaiki Enwsh dioti siga siga ola ta anaxronistika pou exei 8a ekleipsoun. Mia Tourkia pou ontws 8a sebastei tis Eurwpaikes axies tha einai poli en8arinthiko na mpei stin Evrwpaiki Enwsh kai 8a dixei oti oi an8rwpoi anexartita filis kai thriskeias mporoune na zisoune mazi.

Τηλέμαχος είπε...

Μαριο δεν είναι αυτό το θεμα αλλα η Τουρκια δεν θα αλλάξει αν μπει στην ΕΕ. Ξέρεις ότι γίνονται μεχρι σημερα εγκλήματα τιμης από Τούρκους στην Γερμάνια;

Ανώνυμος είπε...

Mario, έχεις επισκευτεί ποτέ σου την Γερμανία με μια πολύ μεγάλη μειονότητα Τούρκων;

Έχεις σπισκευτεί χώρες όπως η Γαλλία, το Βέλγιο, η Δανία, η Ολλανδία κλπ με μεγάλες μειονότητες άλλων μουσουλμάνων όπως (κυρίως βορειοαφρικάνων) Αράβων;

Την Αγγλία μήπως και ειδικά συγκεκριμένες πόλεις όπου oi μουσουλμάνοι αποτελούν πλειοψηφία;

Την ΑΘΗΝΑ;

Ή έχεις μείνει στα διαφημιστικά προσπέκτους και προεκλογικές ομιλίες διαφόρων πολιτικάντιδων στις ΗΠΑ που μιλούν για ...melting pot; Και αν επιθυμείς, να μιλήσουμε και για το melting pot των ΗΠΑ.

Ρ.

Ανώνυμος είπε...

Δυστηχώς το ΔΗΚΟ πάντα έπασχε από Χριστοφάκια(*), πολύ πριν την εκλογή Χριστόφια στην προεδρία.

Τα Χριστοφάκια του ΔΗΚΟ είναι που έφαγαν και τον Σπύρο Κυπριανού και τον Τάσο Παπαδόπουλο.

Χριστοφάκι: Καιροσκόπος, ψεύτης, απατεώνας, ρουφιάνος, π.χ. "Ο Μάρκος είναι το πιο θλιβερό Χριστοφάκι."

Ρ.

Mario είπε...

Einai megalo lathos na exiswnoume tin Tourkia kai tous Tourkous me tous fanatikous mousoulmanous opws Arabes, Pakistanous kai Perses. I Tourkia einai poli moderate se ola auta kai an mpei mesa stin Evrwpaiki Enwsi tha ginei akomi kaliteri. Sigoura mia xwra 70-80 ekatomiriwn tha exei kai ta "kaka" tis atoma.
Oso afora gia UK. Zw sto Londino edw kai xronia kai oi Tourkoi einai apo tous pleon "integrated" sto British society. An den deis to onoma tous den katalabeis apo pou einai. Exw para pollous filous Tourko-Bretanous kai milw apo peira. Sigoura exoune kai ekeinoi tous poli fanatikous tous.

arxiepiskopos είπε...

Μario, προσπαθείς να μιλήσεις λογικά σε φανατικούς ρατσιστές;Αυτοί στη θέση της λογικής έχουν τα ένστικτα.Πρωτόγονα,όπως σε όλα τα ζώα!

Mario είπε...

Arxiepiskopos,

Egw tha lew ti pisteuw kai ti thewrw swsto. Euxome oloi edw sto blog na lene xwris fanatismo tin gnwmi tous dimokratika xwris brisies kai xleuasmous.

Mario