ΠΟΙΟ ΔΗΚΟ ΘΕΛΕΤΕ;

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010


Φίλοι του ΔΗΚΟ, θέλετε ένα κόμμα που να αγωνίζεται για ελευθερία, για δημοκρατία και για δικαιοσύνη; Ένα ΔΗΚΟ που να εκπροσωπεί αρχές; Ένα ΔΗΚΟ όπως το έμβλημά του, που φαίνεται πιο πάνω;

Ή θέλετε ένα ΔΗΚΟ, όπως αυτό που φαίνεται πιο κάτω;



Ένα ΔΗΚΟ της συνδιαλλαγής, του βολέματος, της καρέκλας, του Χριστόφια, του Ντάουνερ, του νεοπλουτισμού, της ρουφιανιάς, του ρουσφετιού, των επαύλεων, των βασιλικών σουίτων, των βιαστών της νοημοσύνης και της αξιοπρεπειάς σας;

ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΗΚΟ ΣΑΣ Ή ΕΝΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΚΕΛ;

ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ!

Πράξανδρος για το christofias-watch

18 Σχόλια:

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΜΕΛΗ Κ.Ε ΔΗ.ΚΟ

1. ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΑΓΙΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗ.ΚΟ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ
2.ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΠΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΕΠΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ
3. ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΒΡΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ ΑΠΟ ΑΚΕΛ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ
4.ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΠΟ ΑΚΕΛ
5. ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΗ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ ΣΕ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΚΤΛΠ ΩΣ ΛΑΦΥΡΑ
6. ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΚΑΤΣΤΡΟΦΙΚΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΝΟ
7. ΣΥΝΕΧΗΣ ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗ.ΚΟ ΑΠΟ ΑΚΕΛ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ
8 ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΜΕ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
9.ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗ.ΚΟ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΠΑΙΔΕΙΑ,ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗ.ΚΟ
10. 40,000 ΔΗΚΟΙΚΟΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΟ ΔΗ.ΚΟ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗ.ΚΟ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ. ΤΟ ΔΗΣΑΚΕΛ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΔΗ.ΚΟ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΝΕΙ.

ΣΚΕΨΟΥ ΤΙΣ ΠΑΓΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗ.ΚΟ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΔΟΠΑΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΑΠΡΑ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΣΚΕΨΟΥ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΣΜΟ.
ΘΗΜΥΣΟΥ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΕΣ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΑΠΙΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ.
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ- ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ. ΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΚΕΛ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΝ ΤΟ ΔΗ.ΚΟ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑ 2 ΚΑΡΕΚΛΕΣ? ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΣΥΝΕΝΟΧΕ ΔΗΚΟΙΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΚΟΙΚΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΡΙΨΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΕΥΕΛΙΧΤΟΣ ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ.

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥΣ Ο ΚΑΡΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΑΙ. ΑΠΑΙΤΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ Η ΦΥΓΕ.

Ο ΚΑΡΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΦΑΓΩΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ "ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑΣΗ"
ΕΣΥ ΞΕΡΙΕΣ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ Σ Υ Ν Ε Ν Ο Χ Η

arxiepiskopos είπε...

ΠΡΑΞΑΝΔΡΕ,το κόκκινο πίσω από το έμβλημα είναι αίμα ή μαρμελάδα κεράσι;

Ανώνυμος είπε...

Τι συμφορά, ενώ είσαι καμωμένος
για τα ωραία και μεγάλα έργα
η άδικη αυτή σου η τύχη πάντα
ενθάρρυνσι κ' επιτυχία να σε αρνείται
να σ' εμποδίζουν ευτελείς συνήθειες,
και μικροπρέπειες, κι αδιαφορίες.
Και τι φρικτή η μέρα που ενδίδεις
(η μέρα που αφέθηκες κ' ενδίδεις),
και φεύγεις οδοιπόρος για τα Σούσα,
και πιαίνεις στον μονάρχην Αρταξέρξη
που ευνοϊκά σε βάζει στην αυλή του,
και σε προσφέρει σατραπείες, και τέτοια.
Και συ τα δέχεσαι με απελπισία
αυτά τα πράγματα που δεν τα θέλεις.
Άλλα ζητεί η ψυχή σου, γι' άλλα κλαίει
τον έπαινο του Δήμου και των Σοφιστών,
τα δύσκολα και τ' ανεκτίμητα Εύγε
την Αγορά, το Θέατρο, και τους Στεφάνους.
Αυτά πού θα στα δώσει ο Αρταξέρξης,
αυτά πού θα τα βρείς στη σατραπεία
και τι ζωή χωρίς αυτά θα κάμεις.

arxiepiskopos είπε...

EMERSON,σ'ευχαριστώ για την ανάρτηση της Σατραπείας.Είναι το πιο ωραίο πράγμα που έκαμες σ'αυτό το Βlog.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

Ο/Η arxiepiskopos είπε...
Περιμένω να δω πώς θα σχολιάσετε την πλήρη σύμπτωση απόψεων μετά τη συνάντησή του με τον "τουρκοπροσκυνημένο" Χριστόφια!

22 Φεβρουαρίου 2010 12:35 π.μ.
-----------------------------------
Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ " κληθείς να δώσει την άποψή του για το θέμα της εκ περιτροπής προεδρία, ο κ. Σαμαράς είπε ότι δεν θα ήθελε να μπει σε λεπτομέρειες γιατί δεν θα έκανε καλό αυτή τη στιγμή.".
Σε σχέση με το Κυπριακό, καμία αναφορά στη διζωνική. Να τι δήλωσε: " δίκαιη, βιώσιμη λύση του Κυπριακού, με σεβασμό ταυτόχρονα, στο ευρωπαϊκό κεκτημένο της Κύπρου
Τα πράγματα στο Κυπριακό δεν είναι σε φάση που θα μπορούσαμε να είμαστε αισιόδοξοι, δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς
Οι καλύτερες δηλώσεις του όμως, ήταν αυτές για το Βάσο Λυσσαρίδη. τα τεράστια αποθέματα γνώσεων που Για τον οποίο αναγνώρισε έχει για γεωστρατηγικά θέματα.

ο Γιατρός δεν είναι ρομαντικός, είπε ο Α. Σαμαράς. Αντίθετα, είναι ρεαλιστής.
-----------------------------------
ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ "την πλήρη σύμπτωση απόψεων μετά τη συνάντησή του με τον τουρκοπροσκυνημένο Χριστόφια!" ΠΟΥ ΕΓΟΛΑΒΙΚΑ ΠΡΟΕΒΛΕΠΑΝ ΟΙ ΕΥΣΟΒΟΠΟΘΕΙΣ χιστος χριστου δηλαδ ανεφ-οριων- αρχιεοπισκοπος ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΑ ΝΕΝΕΚΙΑ?
ΕΚΤΕΘΗΚΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ αριεπισκοπε κατα κοσμον χριστο.
ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΤΑΥΤΙΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ , ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ.
ΕΚΤΙΕΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΑΠΟ Τ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΚΑΛΟΠ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΠΡΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 78% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ (0ΧΙ ΤΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ).
Ο ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΟΔΥΚΝΗΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΚΟΜΑ!!
ΚΡΥΨΟΥ χριστο-αρχιεπισκπε-ανεφ οριων παλι ρεζιλευτηκες

Ανώνυμος είπε...

Με κομψό τρόπο, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, άφησε χθες να διαφανούν οι διαφορετικές απόψεις που έχει στο Κυπριακό, από την ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού, διαφορές άλλωστε που στοιχειοθετούνται, μεταξύ άλλων, από την απόρριψη του σχεδίου Ανάν από τον Αντώνη Σαμαρά και τη συνεχή υποστήριξη της ηγεσίας του ΔΗΣΥ προς το σχέδιο αυτό.
Ο Αντώνης Σαμαράς, μέσα από μια περιεκτική αναφορά που έκαμε μετά το τέλος των συνομιλιών των αντιπροσωπιών των δύο κομμάτων, έδωσε το στίγμα των διαφορών, δηλώνοντας ενδεικτικά: "...Ο καθένας έχει μέσα του αποτυπωμένες απόψεις για το θέμα της επίλυσης του Κυπριακού, και δεν σημαίνει ότι μια τέτοια συνεργασία, που είναι όντως απαραίτητη, θα σημαίνει αυτόματα και ταυτίσεις απόψεων".
Μια δεύτερη ειλικρινής παραδοχή των διαφορών στις θέσεις Νέας Δημοκρατίας - ΔΗΣΥ, έγινε από τον Τομεάρχη Εξωτερικών της Ν.Δ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, ο οποίος ανέφερε ότι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα οι συνεργασίες των δύο κομμάτων, "παρά τις όποιες προσπάθειες είχαν γίνει, δεν είχαν δώσει συγκεκριμένα αποτελέσματα".

http://goo.gl/jQy7

Mario είπε...

o Samaras einai proedros tis Neas Dimokratias. Ti ekane i Nea Dimokratia gia tin Kipro oso itan o Karamanlis proedros ? I Ellada einai se asximo xali kai den mporei i idia na iperaspistei to diko tis kratos me tetoia oikonomia pou exei. Einai politika poli adinami gia otidipote. Ti mporei na prosferei stin Kipro ?
Otan itan pio dinati politika katafere na mas boi8isei na mpoume sto EU. Alla twra tipote allo den mporei na kanei. Den mporei i Kipros na sta8ei moni tis ? Afou mpike sto EU as kanei tis dikes tis simmaxies kai na stamatisei na trexei pisw apo tin Ellada.

arxiepiskopos είπε...

Εν αναμονή της υπόδειξης σολοικισμού στα γραπτά μου από το ΝICK για να πεισθώ ότι γνωρίζει την έννοια του όρου,σας αφήνω,φίλοι μου,μέχρι απόψε.Πρέπει να πάω στη δουλειά.Η προδοσία δεν μπορεί να περιμένει! Αυτή η C.I.A είναι πολύ σκληρός εργοδότης!Θα επανέλθω απόψε για να συνεχίσω τον εθνοπροδοτικό ρόλο μου!

Provata Ksipnate είπε...

... "Τίποτε δεν πρέπει να αφήνεται στην τύχη. Ούτε στα χέρια άλλων. Την τύχη της πατρίς μας και του λαού μας εμείς πρέπει να την ορίζουμε. Εμείς του Δημοκρατικού Κόμματος , από την πρώτη μέρα της ίδρυσης του, πολιτευτήκαμε με σταθερό γνώμονα μας το συμφέρον του τόπου και του λαού μας. Με σταθερότητα και συνέπεια στις αρχές της ελευθερίας, της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης, με αγάπη προς την πατρίδα μας και σεβασμό προς τους συμπατριώτες μας, με μετριοπάθεια και χωρίς προκαταλήψεις, μακριά από δογματισμούς και φανατισμούς, προσφέραμε τις μικρές ή τις μεγάλες μας υπηρεσίες προς την πατρίδα μας και το λαό μας. Αισθανόμαστε ότι έχουμε μια αξιόλογη προσφορά. Όμως άλλοι θα την κρίνουν και θα την αξιολογήσουν. Και η ιστορία φυσικά θα δώσει τη δική της οριστική αξιολόγηση, διδαγμένο από το παρελθόν, δικαιωμένο από το παρόν και εμπνεόμενο από το μέλλον το Δημοκρατικό Κόμμα οφείλει να προχωρήσει μπροστά. Σήμερα η ιστορία ξανακτυπά την πόρτα του Δημοκρατικού Κόμματος.
Σ' αυτό το ραντεβού με την ιστορία πρέπει να είμαστε - και έχω τη πεποίθηση ότι θα είμαστε - συνεπείς και πανέτοιμοι. Χωρίς να μονοπωλούμε πατριωτισμό, πιστεύουμε ότι το Δημοκρατικό Κόμμα είναι σε θέση να συμβάλει αποφασιστικά και ουσιαστικά για μια διεκδικητική και πιο αποτελεσματική κατεύθυνση στον αγώνα του Κυπριακού Ελληνισμού για φυσική και εθνική επιβίωση στη γη των πργόνων του. Το σημερινό πολιτικό τοπίο της Κύπρου παρουσιάζει έντονα χαρακτηριστικά διπολισμού. Η αντιπαλότητα και η πόλωση που παρουσιάζεται τελευταία χρόνια, ως εκ του γεγονότος της υπερβολικής ανάπτυξης δύο ιδεολογικοπολιτικών πόλων, έχουν διαταράξει την ισορροπία στο ευρύτερο πολιτικό σκηνικό. Εχω την πεποίθηση ότι τόσο η διαχείριση του εθνικού μας θέματος όσο η διακυβέρνηση του τόπου έχουν σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε προηγουμένως, την ανάγκη να στηριχθούν αποφασιστικά από το Δημοκρατικό
Κόμμα και ευρύτερα από τις δυνάμεις του Κέντρου. Το Δημοκρατικό Κόμμα είναι δύναμη ευθύνης και γέφυρα ειλικρινούς συνεργασίας , συναντίληψης και συμπόρευσης με ολόκληρη την κοινωνία." ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΚΟΙΜΟΜΕΝΟ ΠΡΟΒΑΤΟ, ΑΓΑΠΗΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΘΕΣΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ. ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ...
Ανδρέας Κωνσταντίνου..ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟΣΟ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΤΑΣΣΟΣ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΠΟΔΥΚΝΗΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ. Ο ΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙ. ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΡΕΑ ΕΚΕΙΝΗ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗ.ΚΟ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΛΥΠΟΥΝ? ΟΕΟ
ΜΠΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕ

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟ ΚΟΙΜΟΜΕΝΟ ΠΡΟΒΑΤΟ, ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΤΡΕΑ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΕΞΗΣ, ΑΦΟΥ ΜΕΛΕΤΑΣ ΤΟ ΚΑΤΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗ.ΚΟ -

2.4 Θέσεις του Κόμματος αναφορικά με το Εθνικό θέμα

ΛΥΣΗ που θα
εξασφαλίζει την πλήρη ανεξαρτησία, την κατοχύρωση της κυριαρχίας, της εδαφικής
ακεραιότητας, και της ενότητας της χώρας, την αποχώρηση των κατοχικών στρατευμάτων και
των εποίκων και την κατοχύρωση του δικαιώματος επιστροφής όλων των προσφύγων στις
εστίες και τις περιουσίες τους, κάτω από συνθήκες ασφάλειας και θα κατοχυρώνει τα
ανθρώπινα δικαιώματα (όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας), τις βασικές
ελευθερίες και τη διακρίβωση της τύχης ενός εκάστου των αγνοουμένων.

Η ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΕΦ ΟΡΩΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΧΙ ΕΚ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗ.ΚΟ. ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΣΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΘΕΣΕΙΣ? ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗ.ΚΟ?

3.1 Επί θεμάτων μείζονος πολιτικής σημασίας ή ιδιαίτερης κομματικής κρισιμότητας
πραγματοποιείται κομματικό δημοψήφισμα στο οποίο συμμετέχουν όλα τα μέλη του Κόμματος.
ΑΡΘΡΟ 8: ΕΚΤΑΚΤΟ Ή ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

8.1 Το Έκτακτο ή Καταστατικό Παγκύπριο Συνέδριο συγκαλείται εάν και εφ’ όσον κριθεί αναγκαίο
από τον Πρόεδρο του Κόμματος ή την Κεντρική Επιτροπή και ασχολείται με ειδικά θέματα που
αναφέρονται στην ημερήσια διάταξη του, που εξαγγέλλεται μαζί με τη σύγκλησή του.

ΑΡΘΡΟ 9: ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ
9.1 Συγκαλείται με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής με στόχο την ενημέρωση και το συλλογικό
προβληματισμό των στελεχών του Κόμματος καθώς και την ανάπτυξη διαλόγου του Κόμματος
με την ευρύτερη κοινωνία πάνω σε σημαντικά πολιτικά ζητήματα ή θέματα ευρύτερου
ενδιαφέροντος. Η Κεντρική Επιτροπή ορίζει ειδική επιτροπή για τη διοργάνωση της.

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΤΕ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΗ.ΚΟ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΑΙΔΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΑΝΤΙΚΑΤΣΤΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗ.ΚΟ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΝΟΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΤΚΤΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ,ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΣΤΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΘΕΣΕΙΣ?

ΑΡΘΡΟ 13: ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
13.1 Η Γραμματεία του Εκτελεστικού Γραφείου απαρτίζεται από τον Πρόεδρο, τον Αναπληρωτή
Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο, το Γενικό Γραμματέα, το Γενικό Οργανωτικό Γραμματέα και δύο
άλλα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου που ορίζονται από την ολομέλεια του Σώματος και
διαχειρίζεται πάνω σε καθημερινή βάση θέματα κομματικής

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΡΟΝΟΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΡΟΓΙΑΝ ΑΓΝΟΕΙ ΚΑΙ ΑΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ?
Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ) ΚΑΙ Ο ΝΕΣΤΩΡΑΣ ΝΕΣΤΩΡΟΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ.

Provata Ksipnate είπε...

Αγαπητέ μου δεν θα σχολιάσω το γεγονός ότι με αποκαλείς Ανδρέα Κωνσταντίνου. Αυτός ο άνθρωπος, και αν δεν ξέρεις ρώτησε να σου πουν, ήταν ο διευθυντής της εφημερίδας του Δημοκρατικού Κόμματος "Ελευθεροτυπίας" και αν δεν είδες καμιά φορά αυτήν την εφημερίδα δεν φταίμε εμείς αλλά κάποιος άλλος... Όσο για το αν είναι μέλος της γραμματείας σαν Γενικός Διευθυντής σου ΔΗ.ΚΟ είναι αγαπητέ μου και για την επισήμανση σου για το ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ να σου πω ότι εχθές το βράδυ ο Κος Ανδρεας Κωνσταντίνου βρισκόταν στο κόμμα και όταν εγώ αποχώρησα στις 20:00 βρισκόταν ακόμα στο γραφείο του στον 5ο όροφο. Κάποια άλλα γραφεία όσες φορές τα επισκέφθηκα στον 5ο ήταν ερμητικά κλειστά. Όσο για το καταστατικό του κόμματος, το οποίο έχω διαβάσει πάρα πολλές φορές δεν έχω ανάγκη να μου επισημαίνεις κάποια άρθρα του. Όπως επίσης να σε ενημερώσω ότι έχω διαβάσει και το προηγούμενο καταστατικό του ΔΗ.ΚΟ πριν γίνουν αλλαγές το 2000 και το 2003.

Μια από τις αλλαγές που έγιναν ήταν και στο άρθρο σχετικά με τα πειθαρχικά αδικήματα:
56.4 Πειθαρχικά Αδικήματα
α) Η μή συμμόρφωση μέλους προς τις υποχρεώσεις του
που απορρέουν απο το Καταστατικό και τις διατάξεις
των Κανονισμών Λειτουργίας του Κόμματος.
β) Η συμπεριφορά μέλους που μειώνει το ηθικό κύρος
και θίγει την αξιοπρέπεια του Κόμματος.
γ) Στάση και συμπεριφορά μέλους αντίθετη προς τις
Αρχές, την Ιδεολογία, τις αποφάσεις και τις
προγραμματικές επιδιώξεις του Κόμματος.
56.5 Πειθαρχικές Ποινές
Για τα πιο πάνω πειθαρχικά αδικήματα επιβάλλονται ανάλογα
με τη σοβαρότητα του πειθαρχικού αδικήματος οι πιο κάτω
ποινές:
α) Σύσταση.
β) Προφορική επίπληξη.
γ) Γραπτή επιτίμηση.
δ) Προσωρινός αποκλεισμός απο την κομματική ζωή.
ε) Καθαίρεση Αξιωματούχου από το Αξίωμα του.
στ) Προσωρινή Αποβολή.
ζ) Αποβολή
59.7 Παύση Αξιωματούχων
Αξιωματούχος του Κόμματος είναι δυνατό να παυθεί πριν λήξει
η θητεία του με απόφαση του οργάνου που τον εξέλεξε
ύστερα απο αιτιολογημένη εισήγηση του Προέδρου του
Κόμματος και αφού του δοθεί η ευκαιρία να απολογηθεί.
59.8 Η πρόνοια για παύση αξιωματούχων καταργείται αφού
προβλέπεται σαν ποινή από την υποπαράγραφο 56.5 (ε) και
αντικαθίσταται με πρόνοια για έκπτωση Αξιωματούχου.
Αξιωματούχος του Κόμματος εκπίπτει του αξιώματός του σε
περίπτωση που με ενέργειες του βρίσκεται σε αντίθεση με
αποφάσεις Συλλογικών Οργάνων του Κόμματος, ύστερα από
απόφαση του Εκτελεστικού Γραφείου δεόντως αιτιολογημένης
με δικαίωμα έφεσης, εντός 30 ημερών, στην Κεντρική Επιτροπή
από την κοινοποίηση της απόφασης του Εκτελεστικού Γραφείου
στον ενδιαφερόμενο.

Ανώνυμος είπε...

Μάριο, ρωτάς:

Ti ekane i Nea Dimokratia gia tin Kipro oso itan o Karamanlis proedros ?
I Ellada einai se asximo xali kai den mporei i idia na iperaspistei to diko tis kratos me tetoia oikonomia pou exei. Einai politika poli adinami gia otidipote. Ti mporei na prosferei stin Kipro ?


Και απαντάς:

Otan itan pio dinati politika katafere na mas boi8isei na mpoume sto EU.

To EU που λες, λίγο σου πέφτει;

Αν δεν ήταν η Ελλάδα, ΠΟΙΟΣ θα γνώριζε την Κύπρο εκτός από τους Εγγλέζους μεθύστακες και ναρκωμανείς τουρίστες που την θεωρούν μπουρδέλο τους και επειδή μας ρίζνουν φυστίκια όπως ρίχνουμε στους ΠΙΘΗΚΟΥΣ στο κλουβί, χαριεντιζόμαστε που μας δίνουν σημασία;

Και αν δεν ήταν η Ελλάδα ΠΟΙΟΣ θα υπερασπιζόταν την Κύπρο στην διεθνή πολιτική σκηνή; Ναι, στον βαθμό που μπορεί.

Εμείς οι ΙΔΙΟΙ υπεραπιζόμαστε την Κύπρο στον βαθμό που μπορούμε; Μη χέσω δηλαδή...

Ανοίγετε το στόμα σας και ό,τι κατεβάσει το κρανίο σας μερικοί εδώ μέσα.

Ρ.

Ανώνυμος είπε...

Βρε ΡΟΥΦΙΑΝΕ,

Βρε ΞΙΜΑΡΙΣΜΕΝΕ,

Βρε ΔΩΣΙΛΟΓΕ,

Βρε ΑΧΡΗΣΤΕ,

Έχεις καταντήσει το ΔΗΚΟ την φτηνή πόρνη του ΑΚΕΛ.

Και καλά της άλλης της αρέσει. ΕΣΥ ρε ΑΝΙΚΑΝΕ τί ζόρι τραβάς;

Όσο για σένα ρε ΧΑΖΟΜΠΟΥΛΗ, εύχομαι να υπάρχει μετά θάνατον ζωή για να σε παραλάβει ο πατέρας σου και να σε δέρνει αιώνια. Που αντί να σου δίνει και κανέναν πατσο μέσα μέσα, σε άφησε να γίνεις ένας ΜΑΛΑΚΑΣ και μισός.

ΞΙΜΑΡΙΣΜΕΝΟΙ !

Ομοσπονδία να κάνετε ΣΠΙΤΙ σας με τις κόρες σας, να τις παίρνουν παρτούζα εν αλλάξ ΟΛΟΙ οι έποικοι.

Στο ΔΙΚΟ μας σπίτι, ομοσπονδία ΔΕΝ πρόκειται να κάνετε, ΠΟΥ ΝΑ ΚΤΥΠΙΕΣΤΕ.

Διότι ως τώρα καθόμαστε και περιμένουμε τί άλλη μαλακία θα κάνετε. Όταν όμως ο κόμπος φτάσει στο χτένι, θα φάτε πολύ πολύ ξύλο. Και οι πρώτοι που θα τις φάτε, εσείς είστε. Και καλά, της Αθηνούλλας της αρέσουν τα χαστούκια.

Η Λεμεσός είναι πολύ μικρή.

ΣΚΑΤΑΔΕΣ.

--Ρήγας. Γαμώ το ψευδοκράτος σας.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟ ΚΟΙΜΟΜΕΝΟ ΠΡΟΒΑΤΟ, ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΤΡΕΑ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΕΞΗΣ, ΑΦΟΥ ΜΕΛΕΤΑΣ ΤΟ ΚΑΤΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗ.ΚΟ -

2.4 Θέσεις του Κόμματος αναφορικά με το Εθνικό θέμα

ΛΥΣΗ που θα
εξασφαλίζει την πλήρη ανεξαρτησία, την κατοχύρωση της κυριαρχίας, της εδαφικής
ακεραιότητας, και της ενότητας της χώρας, την αποχώρηση των κατοχικών στρατευμάτων και
των εποίκων και την κατοχύρωση του δικαιώματος επιστροφής όλων των προσφύγων στις
εστίες και τις περιουσίες τους, κάτω από συνθήκες ασφάλειας και θα κατοχυρώνει τα
ανθρώπινα δικαιώματα (όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας), τις βασικές
ελευθερίες και τη διακρίβωση της τύχης ενός εκάστου των αγνοουμένων.

Η ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΕΦ ΟΡΩΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΧΙ ΕΚ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗ.ΚΟ. ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΣΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΘΕΣΕΙΣ? ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗ.ΚΟ?

3.1 Επί θεμάτων μείζονος πολιτικής σημασίας ή ιδιαίτερης κομματικής κρισιμότητας
πραγματοποιείται κομματικό δημοψήφισμα στο οποίο συμμετέχουν όλα τα μέλη του Κόμματος.
ΑΡΘΡΟ 8: ΕΚΤΑΚΤΟ Ή ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

8.1 Το Έκτακτο ή Καταστατικό Παγκύπριο Συνέδριο συγκαλείται εάν και εφ’ όσον κριθεί αναγκαίο
από τον Πρόεδρο του Κόμματος ή την Κεντρική Επιτροπή και ασχολείται με ειδικά θέματα που
αναφέρονται στην ημερήσια διάταξη του, που εξαγγέλλεται μαζί με τη σύγκλησή του.

ΑΡΘΡΟ 9: ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ
9.1 Συγκαλείται με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής με στόχο την ενημέρωση και το συλλογικό
προβληματισμό των στελεχών του Κόμματος καθώς και την ανάπτυξη διαλόγου του Κόμματος
με την ευρύτερη κοινωνία πάνω σε σημαντικά πολιτικά ζητήματα ή θέματα ευρύτερου
ενδιαφέροντος. Η Κεντρική Επιτροπή ορίζει ειδική επιτροπή για τη διοργάνωση της.

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΤΕ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΗ.ΚΟ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΑΙΔΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΑΝΤΙΚΑΤΣΤΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗ.ΚΟ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΝΟΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΤΚΤΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ,ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΣΤΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΘΕΣΕΙΣ?

ΑΡΘΡΟ 13: ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
13.1 Η Γραμματεία του Εκτελεστικού Γραφείου απαρτίζεται από τον Πρόεδρο, τον Αναπληρωτή
Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο, το Γενικό Γραμματέα, το Γενικό Οργανωτικό Γραμματέα και δύο
άλλα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου που ορίζονται από την ολομέλεια του Σώματος και
διαχειρίζεται πάνω σε καθημερινή βάση θέματα κομματικής

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΡΟΝΟΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΡΟΓΙΑΝ ΑΓΝΟΕΙ ΚΑΙ ΑΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ?
Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ Ο ΝΕΣΤΩΡΑΣ ΝΕΣΤΩΡΟΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΟΟΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΗΘΗΕΙ ΦΑΝΕΡΗ ΨΗΦΟΦΡΙΑ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

1. ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΥΕΛΙΧΤΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ.
2. ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ.
3. ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΑΠΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Κ.Ε ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΑΛΙΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ. ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΕΙ.
3. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ,ΞΕΦΤΙΛΑΣ, ΑΝ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΜΕΙΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΖΟΥΛΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΚΟΙΜΟΜΕΝΟ ΑΡΝΙ,
ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΝΟΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΙΚΟ ΑΝΤΡΕΑ, ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΩ,
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΝΟΟΥΝ, ΓΑΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΥΠΟΘΕΤΩ Ε?
ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ?
ΔΝΕ ΜΕ ΛΕΣ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ) ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ?
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΤΑ ΚΑΡΟΓΙΑΝΝΑΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ? ΔΙΕΡΩΤΟΥΜΑΙ.

arxiepiskopos είπε...

Π Α Ν Ω Λ Ε Θ Ρ Ι Α !!!!!!1