ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Η Χαραυγή που αποτελεί το εκφραστικό όργανο του ΑΚΕΛ Α.Ε., ενός από τους κυριότερους εργοδότες στο νησί μας, που έχει στα χέρια του το διακρατικό εμπόριο με τις ανατολικές χώρες, φέρει ευθύνη για τα θύματα του σκοταδισμού, με τον οποίο προσπαθεί καθημερινά να καλύψει τις παλινδρομήσεις και τις υποχωρήσεις του Δ.Χριστόφια στο Κυπριακό.


Το όργανο αυτό που δεν αφήνει τα θύματα του σκοταδισμού να εκφραστούν ελεύθερα,



αφού δεν τους επιτρέπει να βαθμολογήσουν την ευέλικτη κυβέρνηση κάτω από το "μέτρια", που καυχέται ότι εκπροσωπεί την κομμουνιστική ιδεολογία,




διαφημίζοντας στην ιστοσελίδα της εκπροσώπους του κεφαλαίου, αλλά και χρηματηστηριακές τιμές,



έθεσε το εξής ερώτημα στα ανυποψίαστα θύματα του σκοταδισμού: "θεωρείτε σωστούς τους χειρισμούς του Προέδρου Χριστόφια για το Κυπριακό;". Σας παρουσιάζουμε τις απαντήσεις που δίνονται, για να αντιληφθείτε την αναγκαιότητα συμμετοχής όλων μας στην εκστρατεία που διοργανώνεται από την "Πρωτοβουλία Δημοκρατικών Πολιτών" την ερχόμενη Παρασκευή 19/02/2010, ενάντια στο σκοταδισμό του καθεστώτος.
















Δύο χρόνια μετά την ανάδειξη του ευέλικτου στην Προεδρία, απέδειξε πριν λίγες μέρες ότι ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι είναι Πρόεδρος όλων των Κυπρίων. Δήλωσε ότι έχει τη στήριξη του κόσμου, την ίδια ώρα που η αποδοχή της πολιτικής του σε όλους τους τομείς βρίσκεται σε ελεύθερη πώση και περίπου 4.000 πολίτες ζητούν να παραιτηθεί. Προφανώς όμως ο Χριστόφιας εννοούσε ότι ο κόσμος είναι οι παραπληροφορημένοι οπαδοί του ΑΚΕΛ ΑΕ που εκφράζονται - όσο τους επιτρέπεται βέβαια - στις κομματικές συνάξεις και συζητούν επί των παραπληροφοριών που έχουν.


Μόνο θλίψη μας προκαλούν οι πιο πάνω απόψεις, που προφανώς είναι το αποτέλεσμα της προπαγάνδας της παραπληροφόρησης, της παραπλάνησης των πάντων, από το κυβερνών ΑΚΕΛ ΑΕ και τα εκφραστικά του όργανα.


Την Παρασκευή εκφράζουμε έμπρακτα την έντονη μας διαμαρτυρία στις μεθόδους που χρησιμοποιεί το καθεστώς κυκλοφορώντας όλη μέρα με αναμμένα τα φώτα μας. Ο κάθε πολίτης έχει το αναφαίρετο δικαίωμα για έγκυρη και αντικειμενική πληροφόρηση.


  • ΟΧΙ στις θεωρίες συνωμοσίας
  • ΟΧΙ στα δημοκρατικα ελλείματα
  • ΟΧΙ στην κομματικοποίηση του δημόσιου τομέα
  • ΟΧΙ στις συλλήψεις αθώων πολιτών
  • ΟΧΙ στον εκβιασμό προς τα ΜΜΕ, κόμματα και πολίτες
  • ΟΧΙ στις παρακολουθήσεις των συνδιαλέξεων μας
  • ΟΧΙ στην παραχάραξη της ιστορίας μας
  • ΟΧΙ στην αποενοχοποίηση του βιαστή μας
  • ΟΧΙ στην επαναφορά του Σχεδίου Ανάν
  • ΟΧΙ στην τουρκοποίηση του χρυσοπράσινου φύλλου μας



ΕΥΑΓΟΡΑΣ - για το christofias - watch

24 Σχόλια:

John Charalambous είπε...

Έρκεται μου να κάμω εμετό με τα μπεμπερικά σχόλια που υποστηρίζουν τυφλά τον Mr.chliarNO 2004 Mr.tsimentΕΒΕΤ 2010.

arxiepiskopos είπε...

Κύριοι της "Πρωτοβουλίας Δημοκρατικών Πολιτών",ελπίζω η εκδήλωσή σας με τα αναμμένα φώτα την Παρασκευή,αφού στρέφεται ενάντια στο σκοταδισμό,(α)Να περάσει μπροστά από το γραφείο του Λάζαρου Κίτρινου που ανακάλυψε πως οι νενέκοι σκότωσαν το Χατζηκωστή, (β)Να περάσει μπροστά από την Αρχιεπισκοπή, (γ)Να εξαιρέσει από τις "ανυπότακτες" δυνάμεις τους Οηέδες που ως γνωστόν κυκλοφορούν πάντοτε με αναμμένα φώτα και (δ)Να λήξει στις 6μ.μ.,γιατί μετά την ώρα αυτή με αναμμένα φώτα κυκλοφορούν και οι νουνεχείς.

Ζήνων Αποστολίδης είπε...

Ρε αρχι-δηλαδή εσύ νομίζεις ότι εν πορεία που θα γίνει;

Αν θα γινόταν πορεία νομίζω ότι θα ακολουθούσε το δρομολόγιο που ακολουθούν τα έμμισθα όρνεα που περιπολούν τις επιχειρήσεις του akel.

Όπως και να'χει όμως πιε τον καφέ σου και κάμε τη δουλειά σου με τους υπόλοιπους ανέραστους επαγρυπνήτες...ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Unknown είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τους χειρισμούς του προέδρου μας γιατί αν δεν συμφωνήσω ένα με απολύσουν που την δουλεία, γιατί έτσι μ εμάθαν που μιτσή τζαι έπρεπει να σκέφτομαι , γιατί το κυριότερο πράγμα που απεχθάνομαι στον εαυτό μου και στον λαό που μου λαχε να ζώ είναι το ότι οι προγόνοι μας ήταν Έλληνες αντί να είναι τιμημένοι Ούνοι , γιατί ο νους μου εμεστο κοκονόσικό , γιατί προέρχομαι από γενιά λινοβάμβακων απλά έτυχε να κόψω ποδά γιατί ο παπούς μου ένε πρόκαμε, γιατί οι γονιοί μου εδιδάξαμε να είμαι δειλός , γιατί αρέσκεει μου το γλυκό καρυδάκι, γιατί έμε κόφτει το Κυπριακό αλλά η τζέπη μου, τζαι κυρίως γιατί ο πρόεδρος μας τζαι οι συνεργάτες του ικανοποιούν όλα τα πιο πάνω αυστηρά πατριωτικά για την Κύπρο μας κριτήρια τζαι θεού θέλοντας θα διώξουμε τους κακούς Ελληνοκύπριους επιτέλους που το νησί τζαι να ζήσουμε ελεύθεροι και να μην φοβόμαστε ξανά πως θα ξανα εποικίσουν την Κύπρο μας όπως πρίν 3000 χρόνια.
ΣΤΙΣ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΟ ΠΑΣΤΟΝ ΤΡΟΧΟ ΝΑ ΑΦΚΕΙ ΤΟ ΛΑΜΠΟΥΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΜΙΤΣΑΡΑ . ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΕΤΑΛΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

Unknown είπε...

Το δυστύχημα για την Κύπρο, την Ελλάδα και τον Ελληνισμό ευρύτερα, είναι το γεγονός ότι, όπως πάντα, οι σφαγείς του ελληνισμού χρησιμοποιούν τους διαχρονικούς αφελείς ή και διατεταγμένους Δούρειους Ίππους και Εφιάλτες ανάμεσα μας.

ο όμως Κόσμος δεν είναι πλέον αμπελοχώραφο των Αγγλοαμερικανών και η περιοχή μας δεν είναι πλέον Οθωμανικό τσιφλίκι, για να το αγοράσουν ή να το νοικιάσουν. Στο μόνο που ελπίζουν είναι να τους πουλήσουμε εμείς την Κύπρο και μάλιστα έναντι πινακίου φακής, με την υπογραφή μας. Πήραν ήδη την υπογραφή κάποιων βιομηχανοποιημένων ηγετών, αναλυτών, ακαδημαϊκών και δημοσιογραφικών φερέφωνων στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Ο λαός μας όμως τους έκλεισε την πόρτα και θα τους την ξανακλείσει, ξανά και ξανά σαν τίμημα και για την αχαριστία και τη μοχθηρότητά τους απέναντι σε ένα Έθνος και ένα λαό που έδωσε 500,000 ψυχές στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, έναντι μόνο 250,000 των ΗΠΑ και της Βρετανίας, για να είναι οι Εγγλέζοι και οι Αμερικάνοι ελεύθεροι και ισχυροί αντί υποζύγια του Ναζισμού και του Φασισμού, όπως θα τους άξιζε.

Unknown είπε...

Έφυγε η ΕΔΕΚ από την Κυβέρνηση και η φυγή της την ανέβασε στα μάτια του κόσμου ως κόμμα που βάζει τον σεβασμό προς τις αρχές και τις ανάγκες τις πατρίδας πιο ψηλά από τις καρέκλες της εξουσίας. Ακούσαμε τον λόγο του κ. Ομήρου και τον αντίλογο του Προέδρου και του εκπροσώπου του και καταλήξαμε εύκολα στο συμπέρασμα ότι ο μεν πρώτος έπεισε ο δε δεύτερος ακολούθησε δυστυχώς την πολιτική της διαστρέβλωσης και της υποτίμησης της κρίσης του λαού.

Unknown είπε...

ΤΗΝ Παρασκευή στις 30 Οκτωβρίου 2009 ο αγαπητός σύντροφος , Γ.Γ. του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, παρευρέθηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Αντιστασιακών Λευκωσίας στο Pavilio. Ως εδώ, ουδέν μεπτόν. Να σημειώσουμε ότι στον επάνω όροφο του κέντρου, γινόταν εκδήλωση του Εθνικού Σωματείου Μαυρομμάτης. Ο σύντροφος ανέβηκε και στο πάνω όροφο και έμεινε περισσότερη ώρα από ότι στην κάτω εκδήλωση! Μπορεί να μας πει αν αυτό σημαίνει κάτι;

Unknown είπε...

Αυτο που εισπρατουμε καθημερινα και αυτη ειναι η πραγματικοτητα ειναι οτι η ηγεσια αυτου του τοπου δεν εργαζετε για τα δικαια και τα δικαιωματα μας.Αλλιως μας τα ελεγε ο Προεδρος πριν τις εκλογες και αλλα πρατει μετα που εκλεγηκε στο υπατο αξιωμα. Ας κανει μια αναδρομη στο τι ελεγε και στο τι πρατει σημμερα. ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ.Τα αλλα ολα που γινονται συνομιλιες με (ταλατ) ειναι ροκανισμα του χρονου και συνεχης υποχωρησεις.
Οταν εμεις απο τον Προεδρο μεχρι και τον τελευταιο πολιτη αυτου του κρατους δεν βγενουμε και να διεκδικουμε τα δικαια, και να λεμε σε ολο τον κοσμο οτι εδω εχουμε ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΝΕΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ

Unknown είπε...

το ΑΚΕΛ θυμίζει την κοπέλα που επιδιώκει να παντρευτεί για να κερδίσει περιουσία, χωρίς να έχει οποιαδήποτε αισθήματα για το σύζυγο, ο οποίος και αυτός φυσικά πιστεύει ότι θα έχει μερίδιο στην περιουσία. Μόλις βάλει το στεφάνι στο κεφάλι η κοπέλα, τότε δείχνει και τον πραγματικό της κακό εαυτό, καθιστώντας τη συνύπαρξη με το σύζυγο πραγματική κόλαση. Φυσικά και εφόσον δεν υπάρχει αγάπη συμπεριφέρεται σκληρά , ενίοτε βρίζει και πάντα παραμελεί τον άνθρωπο που δημόσια έλεγε ότι μαζί του θα μοιραστεί τη ζωή της. Οπόταν και δεν απομένει στο σύζυγο άλλη διέξοδος παρά η εγκατάλειψη, έστω και αν χάσει μέρος της περιουσίας, την οποία είχε τόσο μεγάλη ανάγκη.
Η περίοδος της παραμονής του ΑΚΕΛ στην εξουσία θα μείνει βαθιά χαραγμένη στο κορμί της Κύπρου. Τα σημάδια και τα τραύματα θα ταλαιπωρούν την Κυπρούλα μας γιατί οι δαγκωματιές των ΑΚΕΛικών ήταν δυνατές και λυσσασμένες. Σε όλους τους τομείς η χώρα θα οπισθοχωρήσει και η επόμενη Κυβέρνηση δύσκολα θα μπορέσει αν βοηθήσει στην αναστύλωση των ερειπίων. Οικονομία, Εθνικό θέμα, παιδεία, θεσμοί στράτευμα όλα διαλύθηκαν.
η παρουσία του ΑΚΕΛ στην εξουσία συνδυάστηκε με τη διάλυση της μεσαίας τάξης και της αύξησης των φτωχών και δυσπραγούντων ανθρώπων. Η ροζ καπιταλιστική αριστερά.

η παρουσία του ΑΚΕΛ στην εξουσία συνδυάστηκε με τη διάλυση της μεσαίας τάξης και της αύξησης των φτωχών και δυσπραγούντων ανθρώπων. Η ροζ καπιταλιστική αριστερά.

Unknown είπε...

μετά την αποχώρηση της ΕΔΕΚ και την ύστατη προσπάθεια του ΑΚΕΛ να τους κρατήσει στο κυβερνητικό σχήμα Τόσο ΑΚΕΛικό γλείψιμο δεν ξανακούσαμε που έμοιαζε με ζητιάνους που αναζητούν λίγο ψωμί να επιβιώσουν. Ξέχασαν όμως την υπεροψία τους και τον ναρκισσισμό τους , όταν στήριζαν τον Τουμάζο Τσελεπή και τα ΕΔΟΝόπουλα χαχάνιζαν από τις αναφορές του περί τούτου, εννοώντας τον επίτιμο πρόεδρο της ΕΔΕΚ Βάσο Λυσσαρίδη

Unknown είπε...

παρακάμπτει ή παραγνωρίζει ο κύριος Πρόεδρός μας ότι ο κ. Ταλάτ υποστηρίζει λύση διχοτόμισης
στην ουσία, χρησιμοποιώντας διαφορετική ορολογία. Και, ακόμη, ότι οι διζωνικές, δικοινοτικές, συνομοσπονδιακές θέσεις του οδηγούν σε κράτος έκτρωμα που προδιαγράφει τον τελικό στόχο της Τουρκίας, δηλαδή την τουρκοποίηση της πατρίδας μας.

Ενότητα βασισμένη στη συμπεριφορά του καλού παιδιού και του υπάκουου ηττημένου ούτε πραγματοποιείται ούτε καν νοείται. Η νόθευση του εθνισμού με το διεθνισμό, από τον οποίο διαπνέονται οι ακελικοί κυβερνώντες του Προέδρου Χριστόφια, δεν μπορεί και δεν νοείται να θεμελιώσει ενότητα, η οποία να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των καιρών. Τέτοια ενότητα θα είναι συνταγή πορείας προς τον αφανισμό του Κυπριακού Ελληνισμού

Αυτά και για τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ κ. Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία να διαλαλεί στη διαπασών ότι «το νέο Σχέδιο δεν πρέπει να περιλαμβάνει πρόνοιες που να διαταράσσουν την ισορροπία ή να αίρουν τα προνόμια που δίνονται στην τουρκοκυπριακή κοινότητα».Πρόκειται για τις γνωστές πολιτικές παραισθήσεις του κ. Αναστασιάδη, που καθιστούν δέσμια την πατρίδα μας στην τουρκική αδηφαγία.

arxiepiskopos είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:Την ερχόμενη Παρασκευή από τις 8 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα θα κυκλοφορούν με αναμμένα φώτα φώτα αυτοί που νομίζουν ότι στην Κύπρο έχουμε δικτατορία. Μετά τις 6 θα κυκλοφορούν με αναμμένα φώτα οι ισορροπημένοι!

arxiepiskopos είπε...

Φώτα,καννίβαλοιοιοιοιοιοι! που θα'λεγε κι ο Βέγγος!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ (εργοδτης του αρχιεπισκοπος δηλαδη ανεφ οριων)-
"το 70% των ελληνοκυπριων στηριζει την εκ περιτροπης προεδρια"

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ

ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ (ΗΜΑΣΤΕΝ ΓΕΙΤΟΝΟΙ) ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΠΟΥ ΤΕΣ ΣΚΑΛΕΣ ΚΑΗΜΕΝΕ.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΛΕΙ ΑΝΤΡΟΝ
ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ.

arxiepiskopos είπε...

Tην Παρασκευή ο Κουλίας θα κυκλοφορεί με σβηστά τα φώτα. Γιατί;

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΕΥΕΛΙΧΤΕ, ΤΣΕΛΕΠΗ, ΑΝΔΡΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ, ΓΑΜΠΡΕ ΤΟΥ ΕΥΕΛΙΧΤΟΥ, ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ(δηλαδη αρχιεπισκοπε,e.s.c,patrioti2004ktlp),ΚΩΣΤΑΚΟΜΠΛΕΞ( ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΥΕΝΙ-ΠΟΛΗΣΤΕ),ΠΡΑΞΟΥΛΑ, ΔΙΟΝΥΣΗ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, ΚΥΠΡΟ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗ, ΧΑΣΙΚΕ ,ΠΟΥΡΓΟΥΡΙΔΗ, ΤΟΡΝΑΡΙΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΥΠΟΙ ΤΣΙΜΕΝΤΩΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΧΟΤΟΜΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΥΕΛΙΧΤΟΥ-
ΟΙ 50,000(100,000 Και βαλε στην κυριολεξια) ΕΠΟΙΚΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, Ο ΕΚ-ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΟΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ, ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ-ΒΙΑΣΤΕΣ ΑΤΤΙΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ HAPPY VALENTINE'S DAY. ΣΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΠΟΛΥ.

Ανώνυμος είπε...

Με καλύπτει πλήρως ο Αίαντας.

(Ρε φίλε, θα μας πουν ότι είμαστε το ίδιο άτομο. Στείλε και ένα μήνυμα για λάκκους με ασβέστη για τους προδότες και έκλεισες, ταυτιζόμαστε.)

Η απάντηση του Χριστόφια στην αποχώρηση της ΕΔΕΚ ήταν μεν θλιβερή, αλλά δυστηχώς και αναμενόμενη.

Αντί ο πρόεδρος να απαντήσει ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ και να προσπαθήσει να αντικρούσει και να πείσει ότι ο Ομήρου "έχει άδικο" και η κριτική του στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς είναι "άστοχη", ο πρόεδρος προτίμησε να χρησιμοποιήσει μια ξύλινη γλώσσα κριτικής της ηγεσίας της ΕΔΕΚ αλλά και να καταλήξει σε μυθοπλασίες κοινών τάχα αγώνων ΑΚΕΛ-ΕΔΕΚ.

Τον Χριστόφια ας τον κρίνουν οι οπαδοί και ψηφοφόροι του ΑΚΕΛ. Όχι οι μπράβοι της ΚΕ και της Επαγρύπνυσης και του Υπουργείου Αλήθειας, αλλά ο απλός κόσμος, οι μη-προνομιούχοι, οι μη-παράγοντες και οι μη-παραγοντίσκοι, οι μη-βολεμένοι στο Παν-μιο Κύπρου, Λευκωσίας και ΤΕΠΑΚ, τα μη-μέλη του διπλωματικού σώματος, οι μη-developers και γενικά οι απλοί αριστεροί.

Ρ.

Ανώνυμος είπε...

Ο σύνδεσμος βετεράνων Μεχμετζίκ βόρειας Κύπρου, σε συνεργασία με τον σύνδεσμο βετεράνων μαχητών και αγωνιστών της ΤΜΤ μαζί με τον σύνδεσμο αγωνιστών μουτζαχεντίν Κύπρος '74, και όλοι εκ Τουρκίας προλετάριοι μετανάστες στην Κύπρο,

Εύχονται στην Καίτη Κληρίδου, στην Ελένη Μαύρου, την Αθηνούλλα Κυριακίδου, στην Πραξούλλα Αντωνιάδου Κυριακού, στην Αντρούλλα Βασιλείου, στην Δρακούνα, στον Μαγάριο Δρουσιώτη, στον Κωστάκη τον ταχυδρόμο, τον Μάρκο τον χωρίς επώνυμο, τον Χριστάκη που τα κωκκινοχώρια, και τον Μιχάλη Μιχαήλ,

Χάππι Βάλενταϊν γκάϊς

Ουΐ λαβ γιου βέρι μάτς

Ουΐ χόουπ ουΐ γκετ τουγκέδερ σούν

Κρατάτε γερά - Όχι στον (Ελληνικό) εθνικισμό.

Και να θυμάστε:

Ne Mutlu Yousouf Diyenim


--
Ρ.

Ανώνυμος είπε...

Πριν λίγες μέρες με επισκέφτηκε ένας κύριος όπου μου παρουσιάσει ένα ερωτηματολόγιο κάποιας δημοσκόπησης. Απαντώντας μια μια τις ερωτήσεις φάνηκε ότι όλες οι ερωτήσεις με καθοδηγούσαν να απορρίψω την ΔΔΟ. Ρώτησα τον κύριο αν η δημοσκόπηση ήταν για λογαριασμό της του αγιου Κύπρου αλλά δεν ήξερε ο κύριος. Στο τέλος φάνηκε ότι ήταν για λογαριασμό του ΕΥΡΩΚΟ γιατί η τελευταία ερώτηση έδειχνε το συγκεκριμένο κόμμα.
Άρα το ίδιο πράγμα που κατηγορείται την Χαραυγή το πράττεται και σεις και το Ποντίκι.
Άρα θα είσαστε πιο έντιμοι αν κάνατε την αυτοκρίτική σας και μετα να κατηγορειται άλλους.
Εξαλλου σε αυτο το τόπο αν υποθεσουμε ότι έχουμε δημοκρατία πρέπει να παραδεχτούμε ότι το 4000 είναι κατά πολύ μικρότερο του 150 000 (ψηφοφόροι ΑΚΕΛ). Επίσης για να είμαστε ακόμα πιο ειλικρινής ο μακαρίτης ο Σπύρος Κυπριανού το 1985 δεν παραιτήθηκε όταν του το ζήτησε η Κυπριακή Βουλή. Τότε δεν υπήρχε σκοταδισμός; Η΄ τότε ήταν της παπαθκιάς τα ξύλα;

Πλαστήρας είπε...

Αύριο παίζεται η επιβίωση του ΔΗΚΟ. Αν παραμείνει στη μέγγενη του ΑΚΕΛ τότε υπέγραψε τη θανατική του καταδίκη.

Ανώνυμος είπε...

Ξεχασες μαγγανοπήγαδο τη "δημοσκόπηση" του 2008 που τα δικά σου ΟΧΙ πηραν μετα βίας 31%. Διερωτώμαι αν αποχωρήσει το ΔΗΚΟ από την κυβέρνηση τι θα γίνει σε αυτό το κόμμα.

patriotis είπε...

αγράματοι , αμπαλατοι και μισθωτοι της τουρκικής ΜΙΤ, γράψατε πιο πάνω οτι η χαραυγή γράφει για χρηματηστιρια και βάλατε εκει τις ισοτιμιες συναλλαγματων.... ρε αχαιρευτοι οι τιμες συναλαγματων αναφερονται καθε μερα απο ολες τις εφημεριδες,ειναι σημαντικο εργαλειο για χιλιαδες κυπριακες ετερειες οπως οι τραπεζες, οι ενοικιασεις αυτοκινητων, γραφεια αλλαγης συναλλαγμτος κλπ κλπ
εισαστε για παναυρκα,,,,,,κιμαστε πανω σας πελλοκοπελουθκια, μιλατε για την χαραυγη και οχι για τον νικολακη που εκλεψε με τον Αντρονικου εκατομυρια απο ανυποψιαστους επενδυτες πριν 10 χρονια

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΜΕΓΑΛΕ, "εσενα δεν σου αξιζε αγαπη" ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΥΚΝΗΕΙΣ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ "ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ" ,ΜΕ ΤΙΣ ΑΕΡΟΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ.
ΜΙΛΑΣ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ (ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ, ΕΙΣΑΙ ΚΡΙΜΑ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ 2008 ΚΑΙ ΤΟ 31%.
ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΕΡΟΜΟΛΙΤΗ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ 34% ΤΟΥ ΛΑΟΥ , ΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΙΚΩΝ ΔΗΛΑΔΗ, ΠΟΥ
ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΣΟΥΛΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΝΕΝΕΚΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ, ΕΝΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ 70% ΤΩΝ ΣΥΝΑΓΡΜΙΚΩΝ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΠΕΣ?
ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Ο ευελιχτος πηρε 3,000 ΨΗΦΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΣΣΟ ΚΑΙ ΟΧΙ 69% ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ.
ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

"ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ" ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ , ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΓΕΛΟΙΟ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ. ΤΑ ΣΥΚΑ ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΑΦΗ ΣΚΑΦΗ,