ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010


- Εν τζιαι λοαρκάζεις με τζιαι μένα μέσα στο κέντρο
που συντονίζει τους διαφωνούντες με τον Πρόεδρο;

- Όι σιορ, εσύ αποσυντονίζεις τους.


Ο ‘Αντρος Κυπριανού άρχισε πάλι το κυνήγι μαγισσών και φαντασμάτων. ‘Αρχισε να βλέπει συντονιστικά κέντρα, που κατευθύνουν και οργανώνουν όσους διαφωνούν με την πολιτική Χριστόφια και συντονίζουν τη δραστηριότητα και τα επιχειρήματα τους. Αυτό μοιάζει με τις μεθόδους και την πρακτική του ΑΚΕΛ. Το καθοδηγητικό όργανο καταστρώνει τα σχέδια και κατευθύνει την επιχειρηματολογία. ‘Υστερα γίνεται η ενημέρωση στα κέντρα της βάσης. Και μετά εμφανίζονται οι εκφράζοντες την κομματική γραμμή. Μοιάζουν όλοι με αντίγραφα ο ένας του άλλου. Τα ίδια επιχειρήματα, έστω κι αν δεν ευσταθούν. Γίνονται όμως αμέσως πιστευτά και αρχίζουν όλα τα στελέχη να τα χρησιμοποιούν στα σωματεία, στα καφενεία, στους τόπους εργασίας, παντού. Και η επαγρύπνηση ελέγχει και αξιολογεί για τις αναγκαίες διαφοροποιήσεις.

Μακάρι να είχαμε και μεις αυτή την οργάνωση και αυτό το συντονισμό. ‘Ομως που τέτοια τύχη. Εδώ άλλους τους πήρε οδοστρωτήρας με τις βαριές του ρόδες και τους έκλεισε το στρώμα. ‘Αλλους τους πάτησε ο οδοστρωτήρας, όχι με τις βαριές ρόδες, αλλά με τις γλυκές καρέκλες και από το στόμα τους στάζει μέλι για το Χριστόφια.

Εμείς όχι μόνο δεν έχουμε συντονισμό, αλλά ο καθένας έχει το δικό του βιολί. ‘Αλλος είναι εναντίον της ομοσπονδίας. ‘Αλλος φοβάται την ομοσπονδία που μαγειρεύουν ο Χριστόφιας κι ο Ταλάτ. ‘Αλλος θέλει ομοσπονδία, αλλά με το σωστό περιεχόμενο, όπως έλεγε ο Τάσσος. ‘Αλλοι δεν δέχονται την εκ περιτροπής προεδρία και τους εποίκους που θα παραμείνουν. ‘Αλλοι ζητούν διακοπή των συνομιλιών. ‘Αλλοι λένε δεν μπορούμε να τις διακόψουμε, αλλά να αποσύρουμε τις απαράδεκτες προτάσεις. Κι ο ‘Αντρος βλέπει συντονισμό και πανομοιότυπα επιχειρήματα.

Σε ένα σημείο έχει δίκιο ο ‘Αντρος. Υπάρχει κάτι που μας συντονίζει και μας κρατά ξύπνιους. ‘Ολοι μας, όσοι διαφωνούμε με τον πρόεδρο Χριστόφια και την ανανική ηγεσία του ΑΚΕΛ, νοιαζόμαστε για τη συνέχιση της Κυπριακής Δημοκρατίας, για την επιβίωση του κυπριακού Ελληνισμού και για τα ευρωπαϊκά και ανθρώπινα δικαιώματα όλων των κατοίκων της Κύπρου. Και το πιο σημαντικό. Φοβούμαστε πολύ το μυστρί που κρατά ο Χριστόφιας και το τσιμέντο που του έδωσε η ηγεσία του ΑΚΕΛ για να τσιμεντώσει το ΝΑΙ. Αυτό το τσιμέντωμα είναι που φοβόμαστε και αυτό το τσιμέντωμα μας συντονίζει και εκνευρίζει τον ‘Αντρο, που άρχισε να έχει παραισθήσεις και να κυνηγά μάγισσες και φαντάσματα. Πάντως έκαμε πρόοδο. Πριν μερικές βδομάδες φανταζόταν και κυνηγούσε δολοφόνους μέσα στο διαδίκτυο.

Θεόφιλος για το christofias-watch

15 Σχόλια:

Unknown είπε...

Αφού δεν αντέχει τι κάμνει τον πρόεδρο ο γάιδαρος. Κάθε δτυο τζαι τρεις αρκέφκει τζαι κλαίει όπως την μιξοπαρθένα . Τωρά εκατάβαλε τον το άγχος τζαι επίεμου να του δώκουν κανένα ψυχοφάρμακο να κατασταλούν οι ζωτικές του λειτουργίες(όσες του εμέιναν δηλαδή αφού το γαίμα τροφοδοτείται ούλο στο στομάσχι. ) . Πρόεδρο κράτους να κλαίει 5 φορές τον χρόνο ενε ξανάδα. Να δείτε τωρά που ένα τα λουθεί πάλε για να τον λυπηθούμε. Να παρετήσει ολάν αφού είναι αδύναμος χαρακτήρας με εξουθενωμένο οργανισμό. Επικίνδυνος συνδυασμός για έναν ακίνδυνο για την τουρκία πολιτικό.

μετά την κατραπατσσια που εφαμεν με τον σιωνιστή Γ.Γ των Η.Ε. εχάθηκε τζαι ΣΚΟΥΚΗΚΑΝΤΕΡΑ Ο ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΕΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΝ ΟΡΙΩΝ

Μά;λλον συντινίζονται στις επιτροπές τζαι ένεσχει χρόνο το καυμένο το κοπελούι

Unknown είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=9OfrNt31Yec

arxiepiskopos είπε...

ΘΕΟΦΙΛΕ,έχεις απόλυτο δίκιο.Εσάς όλους σας λείπει ο συντονισμός.Όπως,για παράδειγμα,ο συντονισμός μεταξύ τασσικών-κυπριανικών(λόγω Attivan),μεταξύ Κουλία-Πιττοκοπίτη(λόγω αντιαρματικής τάφρου και Αναθεωρητικής Αρχής) και μεταξύ γλώσσας και λογικής.

Ανώνυμος είπε...

"Επιτυχή" κρίνει τη επίσκεψη του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο η κυβέρνηση.

Δεν πάμε καθόλου καλά.

Ο Χριστόφιας φαίνεται να μην επικοινωνεί με το περιβάλλον.

Οι δε γύρω του είναι επικίνδυνοι. Πολύ επικίνδυνοι.

Οι Τούρκοι καθεστωτικοί ηγέτες ήταν ανέκαθεν πανέξυπνοι, παμπόνηροι και πολύ-πολύ ενημερωμένοι για τα πάντα. Μας νικούν στο σκάκι με τσεκ ματ με μια κίνηση πριν εμείς καταλάβουμε τί έχει γίνει.

ΠΟΙΟΝ έχουμε εμείς να τους αντιμετωπίσει;

Τον Τουμάζο Τσιελεπή !

Σταθερή αξία.

Είναι για να κόβεις τις φλέβες σου και να τις βάζεις στην πρίζα.

Ρ.

arxiepiskopos είπε...

ΡΗΓΑ,είναι επιτυχής,γιατί όσα φοβερά ορκιζόσαστε ότι θα συμβούν δε συνέβησαν.Ούτε ενδιάμεση ούτε καταγραφή θέσεων ούτε άλλο "έγκλημα", Και τώρα τι θα γίνετε χωρίς βαρβάρους; Τουρκική διαπίστωση"Πήγαμε να βγάλουμε τα φρύδια μας και βγάλαμε τα μάτια μας".Μα τι θέλουν να πουν;Όσο για το τελευταίο με τις φλέβες δε θα ήτανε κι άσχημη ιδέα!

Τηλέμαχος είπε...

Αρχιεπισκοπε, κατά την δικη σας (φιλοκυβερνητικών δυναμεων) γνωμη η επισκεψη του Μουν ηταν επιτυχής για τους εξης λογους:
• Yessssss, ευτυχως δεν μας εφερε ενδιάμεση συμφωνια να υπογράψουμε
• Yessssss, ευτυχως δεν εγινε καταγραφη των θεσεων
• Yessssss, ευτυχως δεν εσυρεν κανενας αφκον πανω στο αυτοκινητο του
• Yessssss, ευτυχως εκαμεν δηλωση ο Νταουνερ ότι μας εναγνωριζει, Yesssss
Υψηλή πολιτικη, υψηλές προσδοκίες. Μπραβο και παλι μπραβο.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,
Ο ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ-ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ κτλπ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΜΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΔΥSΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ, ΜΕΝΟΥΝ. ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ.

ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΞΥΛΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟ ΖΟΥΡΛΟΜΑΔΥΑ ΓΙΑ ΤΙΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ.

ΠΑΝΙΚΟΣ.ΠΑΝΙΚΟΣ.ΠΑΝΙΚΟΣ.ΠΑΝΙΚΟΣ.
ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ. ΜΕΝΟΥΝ

Η arxiepiskopos είπε...
1.Τα χρήματα θα πρέπει να τα έδωσε η UNOPS.Ξέρεις,αυτή που χρηματοδότησε τον Ερυθρό Σταυρό της κ.Φωτεινής Παπαδοπούλου καθώς και το σύνδεσμο προστασίας κυπριακών γαιδουριών για να ψηφίσουν ΝΑΙ το 2004. 2.Σχέδιο πιστεύω πως τελικά θα έρθει ως αποτέλεσμα των συνομιλιών. 3.Ναι,αν δεν περάσει ένα νέο σχέδιο πρέπει να πάνε όλοι σπίτι τους και εσείς,με ηγέτη τον Αγριεπίσκοπο,να κηρύξετε νέο μακροχρόνιο με σύνθημα "Πάλι με χρόνια και καιρούς,πάλι δικά μας θα 'ναι"

1. ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ Η UNOPS (ΞΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ)ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΕΝΙ-πολιτη (ΠΟΥ ΣΩΣΤΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ) ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΩΝ ΝΕΝΕΚΩΝ?
ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. Ο ΥΕΝΙ-πολιτης ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΩΡΩΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ (ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ)? ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. Ο ΥΕΝΙ-πολιτης ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΓΗ ΣΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΠΟΥ ΕΙΠΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ? (ΔΙΕΡΟΤΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΕΤΑΙΟ, ΕΒΑΛΕΣ ΜΟΥ ΣΚΕΨΕΙΣ)
2.ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΧΕΔΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ (ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ) ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ. ΑΤΕ ΡΕ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΕΓΩ ΣΥΜΦΟΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΟΤΑΝ Ο ΕΥΕΛΙΧΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΣΑΚΕΛ) ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. Ο ΕΥΕΛΙΧΤΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙΣ ΧΑΡΑΧΤΗΣΡΙΣΕ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝ". ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ? ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ? ΘΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΥΕΛΙΧΤΟΥ? Η ΜΗΠΩΣ Ο ΕΥΕΛΙΧΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΕΛΙΧΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ ΘΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ "ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΜΤ ΤΑΛΑΤ" ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΥΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ (ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΣΟΦΤΑ ΚΑΠΟΤΕ). ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ. Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΩ ,ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΕΣΥ ,ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΧΕΔΙΟ? ΠΕ ΜΑΣ ΤΗΝ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΛΟΓΟ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΩΡΩ.

arxiepiskopos είπε...

ΤΗΛΕΜΑΧΕ,τον Μπα Κι Μουν δεν τον προσκαλέσαμε εμείς για να έχουμε συγκεκριμένες προσδοκίες.Ήρθε για να "εκβιάσει" εξελίξεις,όπως εξάλλου κι εσείς είχατε επισημάνει.Το βασικό είναι ότι ο "προδότης" Χριστόφιας,που κατά τα λεγόμενά σας ήταν έτοιμος να αποδεχθεί τα πάντα,απέτρεψε τα πάντα.Όταν στο ποδόσφαιρο πιέζεσαι ασφυκτικά,και η απόκρουση των επιθέσεων αποτελεί επιτυχία.Ελπίζω,εσύ,τουλάχιστον,να κατανοείς την κοινή λογική.

Unknown είπε...

Συγκλονιστικό !!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.sigmalive.com/simerini/analiseis/other/235117

βιβλίο κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «Λιβάνη - Νέα Σύνορα» και είναι γραμμένο από τη δημοσιογράφο Σοφία Ιορδανίδου, η οποία πήρε και τη συνέντευξη από τον Δρα Κιουτσούκ, ο οποίος συμμετείχε ως έφεδρος αξιωματικός του τουρκικού στρατού εισβολής στις επιχειρήσεις του Αττίλα ΙΙ, τον Αύγουστο του 1974, στη μαρτυρική Κύπρο.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Ξαφνικά άκουσα κοντά μου πυροβολισμούς και είδα δύο στρατιώτες, τον Σεφίκ και τον Σουλεϊμάν, να φωνάζουν περήφανοι: "Oldurdum, oldurdum, komutanim", δηλαδή "σκότωσα, σκότωσα, αρχηγέ". Τους ήξερα. Ήταν χουλιγκάνοι. Πλησίασα προς τα εκεί που έδειχναν χειρονομώντας ενθουσιασμένοι. Μια νέα ευτραφής γυναίκα κειτόταν σφαδάζοντας στο χώμα… Είχαν αδειάσει τα πιστόλια τους μες στον κόλπο της…».

Όμως, να ξέρεις, τις περισσότερες δολοφονίες τις διέπραξαν οι Τουρκοκύπριοι, οι γνωστοί mukavement mucahit (μουκαβεμέντ μουτζαχίτ). Όταν άρχισε ο πόλεμος, τους συμπεριέλαβαν σε κανονικές μονάδες. Ήταν όμως δειλοί και από τις πρώτες μέρες δραπέτευσαν. Οι μουτζαχίτ ανήκαν στην παραστρατιωτική δύναμη, που λειτουργούσε μέσα στην τουρκοκυπριακή κοινότητα, τη γνωστή Οργάνωση Τουρκικής Αντίστασης (ΤΜΤ). Αρχηγός τους ήταν ο σημερινός πρόεδρος της "Τουρκικής Δημοκρατίας Βορείου Κύπρου", ο Ντενκτάς. Αυτός υπήρξε, πράγματι, εγκληματίας πολέμου και όχι ο Κάρατζιτς».

Πλαστήρας είπε...

Το ευρωβαρόμετρο του ΑΝΤ1 χτες το βράδυ δείχνει μια συντριπτική ήττα της πολιτικής ΔΗΣΑΚΕΛ. Οι πολίτες - και μεγάλη πλειοψηφία του AKEL - λένε ΟΧΙ στους χειρισμούς Χριστόφια.

Τώρα καταλαβαίνω γιατί τον έφαε το άγχος και μπήκε νοσοκομείο.Τώρα καταλαβαίνω τον πανικό του Άντρου Κυπριανού που εφευρίσκει μάγισσες για να τις κυνηγήσει και φαντάσματα για να τα ξορκίσει.

Το γεγονός είναι ένα: Σχέδιο με πρόνοιες τις "γενναιόδωρες προσφορές" του Χριστόφια ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ! Αν έχει τα κότσια ας τις αποσύρει.

arxiepiskopos είπε...

ΠΛΑΣΤΗΡΑ,περίμενε και το ευρωβαρόμετρο του PLUS για να ξαναμιλήσουμε!Παρεμπιπτόντως περίγραψε τη μέθοδο λύσης που εισηγείστε και τους υπολογιζόμενους αιώνες υλοποίησης. Περίπου όσο χρειάστηκε για να πάρουμε πίσω την Πόλη και την Αγιά Σοφιά;darbo

Unknown είπε...

καλήτερα να καρτερώ 1000 χρόνια παρά να γίνω τουρκαλάς ρε αρχιεπίσκοπε. οι αδελφοί ελλαδήτες επεριμέναν 400 χρόνια. ο χρόνος περνά. το σημαντικό είναι να περνά υπέρ μας και όχι εναντίον μας. και εν θα περιμένω κανένα φερέφωνο του ακελ για να μου πει τι θέλει ο κόσμος. και μάτια έχουμε και αυτιά. ο κόσμος θέλει αξιοπρέπεια. κάτι που του στερεί ο κωλοτούμπας ο πρεζιτάντε σου.

arxiepiskopos είπε...

IDΕΟLOGOS,συγχαρητήρια!Λύση σε 400 ή 1000 χρόνια!Και μέχρι τότε διχοτομημένοι!Κι ύστερα θυμώνετε που σας αποκαλούν διχο-Ττομικούς!Κοπρόσκυλλα!

Ανώνυμος είπε...

Ο Ελληνισμός περίμενε 400 χρόνια (όχι μόνο οι Ελλαδίτες αλλά ΟΛΟΙ οι Έλληνες).

Με την επανάσταση δεν απελευθερώθηκαν όλες οι Ελληνικές περιοχές.

Η Κύπρος για παράδειγμα πέρασε από την Τουρκοκρατία στην Αγγλοκρατία, στη συνέχεια σε μια ψευδο-ανεξαρτησία και σήμερα έναν συνδιασμό Τουρκοκρατίας και κομματοκρατίας.

Η απελευθέρωση για την Κύπρο δεν έχει έρθει ακόμα.

Το τί πιστεύει ο κάθε έμμισθος κομματικός του ΔΗΣΑΚΕΛ για μένα, για ποιό λόγο πρέπει να με ενδιαφέρει;

Οι έμμισθοι κομματικοί του ΔΗΣΑΚΕΛ, οι πουτάνες τους και οι μπράβοι τους, είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο με τους Τούρκους κατακτητές και με τις δικές τους πουτάνες και τους δικούς τους μπράβους.

Είτε ο Ευέλικτος είναι πρόεδρος, είτε ο Βασιλείου, είτε ο Κληρίδης, είτε ο Τασάκιας είτε ο μουτζαχεντίν του βορρά, ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ. Είναι ΟΛΟΙ τους το ίδιο εχθροί μας.

Και αυτό, νενέκια ΣΚΑΤΑΔΕΣ, να μην το ξεχνάτε.

Ρ.

arxiepiskopos είπε...

ΡΗΓΑ,και βέβαια καταντήσαμε ΣΚΑΤΑΔΕΣ.Ας όψεται η ανάγκη που μας υποχρεώνει να ασχολούμαστε με σκατά,όπως τη συμμορία σας,που όχι μόνο παράδωσαν την Κύπρο στους Τούρκους(αυτοί οι συνεχιστές της ΕΟΚΑ Β' ήταν μαζί σου στου Κολοκασίδη και σκίζατε τον κώλο σας με ύβρεις κατά του Χριστόφια),αλλά με τον ίδιο "ηρωισμό" κηρύσσετε τώρα τον ανένδοτο των 400 χρόνων.Επειδή ο λαός δεν παραφρόνησε σας γράφει κανονικά. Και κάνετε χαρούες γιατί το blog για το Χριστόφιε έκανε 3000 μέλη. Ρε,αυτοί είναι οι ψηφοφόροι του ΑΚΕΛ σε ένα χωριό!