ΕΥΕΛΙΚΤΕ, ΠΟΥ ΖΕΙΣ;

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Θα τους καλέσω για να τους επιπλήξω. Θα έρθουν όμως;


Τελείως στο δικό του κόσμο φαίνεται να ζει ο Δημήτρης Χριστόφιας.

Δεν αντιλαμβάνεται ότι η ΕΔΕΚ είναι με το ένα πόδι έξω από την κυβέρνησή του και ότι το ΔΗΚΟ ήδη συζητά το θέμα (με τον Κάρογιαν, Μάρκο και τα βολεμένα ρουφιανάκια τους να προσπαθούν να επιβάλουν την παραμονή με νύχια και με δόντια).

Δεν αντιλαμβάνεται ότι ο λαός του γυρίζει την πλάτη (ήδη, σχεδόν 3500 άτομα στο facebook είναι μέλη του group "ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ").

Δεν έχει τη στοιχειώδη ευθυξία να παραδεχτεί ότι παραβιάζει και προεκλογικές δεσμεύσεις, αλλά και δεσμεύσεις προς το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ (που πρώτοι εμείς σας τις αποκαλύψαμε στην ολότητά τους).

Έχει και το θράσος να ετοιμάζεται να συγκαλέσει σύσκεψη για να επιπλήξει το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, γιατί δήθεν "ξεχείλισε το ποτήρι". Να τι αναφέρει στην εφημερίδα "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" πηγή του Προεδρικού:

"¨Δεν πάει άλλο! Όταν λέμε και αποφασίζουμε κάτι, δεν μπορεί να βρίσκουμε απέναντί μας, πρώτα και πάνω από όλα κομματικά στελέχη της συμπολίτευσης... Ή θα μπούμε σε ένα πλαίσιο αμοιβαίας κατανόησης και αλληλοϋποστήριξης, για να λειτουργήσουμε όλοι μαζί, ή όσοι διαφωνούν να ενταχθούν στο χώρο που τους αρμόζει."

Ευέλικτε που ζεις; Δε φτάνει που απέμεινες μόνος σου, με μόνο κάποιους φανατικούς νενέκους, πολιτικά τυφλούς και βολεμένους κολαούζους να στηρίζουν τον ενδοτισμό και την αυταρχικότητά σου, θέλεις να ζητήσεις και τα ρέστα; ΜΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΕΥΕΛΙΚΤΕ;

Τερέντιος για το christofias-watch

10 Σχόλια:

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Συναγωνιστές, όπου να'ναι η ΕΔΕΚ κάνει το μεγάλο ντου!Μόνο κάτι γελοίοι σαν το Σοφοκλή υποστηρίζουν να μείνουμε στην κυβέρνηση. Υπάρχει ρεύμα υπέρ της αποχώρησης.

Και ναι Anef_Oriwn, θα σας γράφουμε. Στα παλιά μας τα παπούτσια, παλιοφασίστες της κακιάς ώρας.

Και θα σας κάνουμε και με τα κρεμμυδάκια. Γιατί εσείς μια ζωή ήσασταν για τα συμφέροντα της κομματικής ολιγαρχίας σας και όχι για τα συμφέροντα του κυπριακού λαού. Γελοίοι!

Ρίξε κόκκινο στη νύχτα! είπε...

Προσωπικά εγώ είμαι ικανοποιημένος, γιατί η τάση υπέρ του ΝΑΙ στο δικό μου κόμμα, λόγω της αλαζονείας του Χριστόφια, έχει αποδυναμωθεί.

Πλέον και ο Νίκος αντιλαμβάνεται ότι η στάση του μας απομόνωσε πολιτικά και ότι ο κυπριακός ελληνισμός, επιθυμεί μια διεκδικητική πολιτική. Πρόσφατα μπήκα και στο group "ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ", όπου τα μέλη είναι από όλο το πολιτικό φάσμα και αυτό δείχνει την καθολική καταδίκη της ευέλικτης πολιτικής του.

Unknown είπε...

το μόνο αξιοσημείωτο αποτέλεσμα της επίσκεψης του Γ.Γ. στη Λευκωσία ήταν τελικά οι βαρύτατοι συμβολισμοί της επίσκεψής του στο λεγόμενο προεδρικό των κατεχομένων. Ο Δημήτρης Χριστόφιας είδε επί της προεδρίας του τον ίδιο τον Γενικό Γραμματέα του Ο.Η.Ε. να συναγελάζεται με την κατοχική ηγεσία παραταγμένη ως «κυβέρνηση» στο «προεδρικό μέγαρο», με τους διπλωματικούς συμβολισμούς επίσημης επίσκεψης και τα «κρατικά» σύμβολα στους ιστούς. Όλα αυτά από το σύντροφο και φίλο, από τον άνθρωπο με τον οποίο ο Πρόεδρος Χριστόφιας έχει καταπληκτική χημεία και μπορεί να λύσει μαζί του το Κυπριακό. Στις μέρες του σημερινού Προέδρου της Δημοκρατίας, παρά την πολυδιαφημισμένη καλή θέληση και γενικώς αποδεκτή αποφασιστικότητά του για λύση, καταγράφεται η μεγαλύτερη ήττα -σε επίπεδο εντυπώσεων, αλλά και ουσίας- που έχει υποστεί η Κυπριακή Δημοκρατία μετά το 1974.

ΠΑΟΛΑ είπε...

ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ.

Μαγκωμένος είσαι παιδί μου!

Διεκδικητικός είπε...

Απορώ τι θα γινόταν, αν επί Τάσσου Παπαδόπουλου ο Γ.Γ. του ΟΗΕ, επισκεπτόταν το "προεδρικό μέγαρο" των κατεχομένων! Θα τον σταύρωναν στην πλατεία ελευθερίας οι διάφοροι "καλόπιστοι" διαφωνούντες με την πολιτική του.

Όσον αφορά το ΔΗΚΟ, δεν είμαι υπέρ της αποχώρησης, γιατί πιστεύω στο ότι πρέπει κι εμείς να προσπαθήσουμε περισσότερο. Αλλά εάν αποχωρήσει η ΕΔΕΚ, θα είμαστε πολύ εκτεθειμένοι αν μείνουμε στην κυβέρνηση, γιατί θα μας ρημάξει στις επόμενες βουλευτικές.

Ανώνυμος είπε...

** Αντί η αστυνομία να κινήσει γη και ουρανό για να λύσει το μυστήριο με τον ΒΙΑΣΜΟ της αξιοπρέπειας ολόκληρου του Κυπριακού Ελληνισμού με την κλοπή της σορού του Τάσου Παπαδόπουλου, γυρίζει τα καφενεδάκια να δει αν καπνίζει κανένας.

** Αντί αστυνομία και ΚΥΠ να σταθούν στο ύψος τους και να προστατεύουν την πολιτεία από το έγκλημα, τα ναρκωτικά που έρχονται από τα κατεχόμενα, κλπ. παρακολουθούν, απειλούν, συλλαμβάνουν, καταδιώκουν όποιονδήποτε αντιπολιτευόμενο θεωρηθεί ότι προσβάλει τον πρόεδρο και το Κόμμα του.

** Η κυβέρνηση και το Κόμμα θα μπορούσαν ίσως να πείσουν, αν μαζί με το "Χριστόφια προδότη" τους ενοχλούσε και λάμβαναν πρακτικά μέτρα εναντίον των "Οι εθνικές γιορτές μας αηδιάζουν", "Έλληνες είστε και φαίνεστε", "Γαμώ το έθνος σας", κ.α. που εμφανίζονται στην κερκίδα των οπαδών του σωματείου που είναι σάρκα από την σάρκα του Κόμματος. Εκτός και αν το Έθνος είναι ασήμαντη έννοια. Για την ώρα, το καθεστώς δείχνει ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.

** Αντί η κυβέρνηση να ζητούσε από τον Ντάουνερ να απολογηθεί, αντί να ζητά εξηγήσεις και να ζητήσει από τον ΙΔΙΟ τον ΓΓ του ΟΗΕ να σταθεί στο ΥΨΟΣ του, υποβαθμίζει τις ενέργειες τους (σαν πως και όλα αυτά γίνονται τυχαία) και ζητά από τους επικριτές της να απολογηθούν (π.χ. Κουλία), αγνοώντας την ίδια ώρα και τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των Κερυνειωτών.

** Ενώ ο εναλλακτικός τύπος στο εξωτερικό (όχι ο τάχα εναλλακτικός του μεγαλοβιομηχανικού λόμπι του Σόρος indymedia, αλλά ο πραγματικός εναλλακτικός π.χ. Inner City Press από το Bronx της Νέας Υόρκης) ξεγυμνώνει τον Ντάουνερ για τις προθέσεις του στην Κύπρο, το καθεστώς στην Κύπρο συμπεριφέρεται σαν δουλοπρεπής ιθαγενής μπροστά στον τάχα πολιτισμένο λευκό.

** Ο Ντάουνερ είναι απόγονος αυτών που (όχι πριν πολλά χρόνια) εξαφάνισαν τους αυτόχθονες πληθυσμούς στην Αυστραλία στο όνομα της "ειρήνης" (των νεκροταφείων) και του "δυτικού πολιτισμού" (των φεουδαρχών και του χρήματος. Αντί λοιπόν να δει τα προβλήματα της χώρας του, αποφάσισε να ιδρύσει εταιρεία για να μας ...διδάξει κανόνες συμπεριφοράς και πολιτισμού!

** Ο Χριστόφιας αποδεικνύεται ΨΕΥΤΗΣ και για τις προθέσεις του και για τις συμφωνίες που κάνει. Τον ξεγυμνώνει ο ίδιος ο "προοδευτικός αριστερός αδελφός" Ταλάτ. Μπροστά μας, ο Χριστόφιας επιμένει να αλλάζει την πραγματικότητα, θεωρώντας δεδομένο ότι είμαστε όλοι πιστά εδονοΠΟΥΛΛΑΚΙΑ που δεν θα τον αμφισβητήσουμε ποτέ.

** Μέσα σ'αυτό το χάος, οι ηγεσίες των ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ είναι χαμένες και εγκλωβισμένες στους απατεώνες τυχοδιώκτες Καρογιάν, Μάρκο (το επώνυμο ΔΕΝ το αξίζεις!), κ.ά.

** Η ιστορία όμως είναι αμείλικτη. Η ιστορία θα γράψει και ΠΟΙΟΙ λύγισαν και ΠΟΙΟΙ τα πήραν και ΠΟΙΟΙ αντέδρασαν και ΠΟΙΟΙ αντιστάθηκαν.

** Διότι αυτό που ούτε το καθεστώς Χριστόφια ούτε τα γιουσουφάκια του και οι μπράβοι του καταλαβαίνουν, είναι ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ.

Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

Έγραψε ο ΔΗΣΥ:

"Πλέον και ο Νίκος αντιλαμβάνεται ότι η στάση του μας απομόνωσε πολιτικά και ότι ο κυπριακός ελληνισμός, επιθυμεί μια διεκδικητική πολιτική."


Ο Νίκος που λες είναι ο Τασάκιας Χρυσάνθου;

Ο Τασάκιας λοιπόν είναι από τους σύνδεσμους μεταξύ κυπριακών και διεθνών πολιτικών λόμπι που επιθυμούν την μετατροπή της Κύπρου σε Σιγκαπούρη της μεσογείου. Δεν είναι κάποιος τυχαίος ψηφοφόρος κλπ.

Και η πορεία του κόμματος σας [*], δεν καθορίστηκε με μια απλή "κακή εκτίμηση" που έτυχε να κάνει ο Τασάκιας μια κακή πρωία και αύριο, παραμονές προεδρικών του '13, θα παρουσιαστεί μετανιωμένος (ή μάλλον ανανεωμένος) για να τον ξαναψηφίσετε.

Η πορεία του κόμματος σας να ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ όλους αυτούς που είχαν το δυναμικό να αντιδράσουν σε μια κακή λύση και να τους οδηγήσει να λένε σήμερα ΝΑΙ στην ΔΔΟ, είναι η συνέχεια ενός σχεδίου που ξεκίνησαν οι Βρεττανοί πολύ πριν τη ιδρυση του ΔΗΣΥ (μην ξεχνάμε όμως και ΠΟΙΟΣ ίδρυσε το κόμμα) και συνεχίζεται σήμερα με την ΔΔΟ.

Η μόνη διαφορά μεταξύ του ΑΚΕΛ και εσάς είναι τα χρώματα και τα συνθήματα.

[*] Όταν λέω "κόμμα", δεν εννοώ φυσικά τον μέσο πολίτη, τον ψηφοφόρο που του πουλάνε φούμαρα για λαϊκούς ή εθνικούς αγώνες και πέφτει στις μαγίδες. Μιλάω για τα μέλη, τους παράγοντες και γενικά όλους αυτούς που αποτελούν τους μηχανισμούς του κόμματος.

Ρ.

Unknown είπε...

Αύριο η ΕΔΕΚ γράφει ακόμη μια λαμπρή στην ένδοξη ιστορία της. Μαζεύει τους Υπουργούς της και φεύγει. Συγχαρητήρια στην ΕΔΕΚ γιατι και πάλι δείχνει πυγμή και αποφασιστικότητα σε μια εποχή που η πολιτική ζωή έχει απαξιωθεί και ο κάθε λαϊκιστής και δημαγωγός καπηλεύεται χώρους ιστορικούς για τα επαναστατικά του φρονήματα ( αριστερά ανα το παγκόσμιο εκτός στην Κύπρο) είτε τους βαμμένους με αίμα αγώνες ανιδιοτελών ηρώων -όπως τον αγώνα της ΕΟΚΑ Α’-(η ηγεσία του Δύση που κατά μεγάλο ποσοστό ήσαν προδότες όπως τον Πουργουρίδη).

Εδεκίτες ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ η παρακαταθήκη που ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΑΣΟΣ ΛΥΣΣΑΡΙΔΗΣ αφήνει είναι τέτοια που καταδικάζει εσάς και τα εγγόνια σας σε αιώνια αξιοπρέπεια και διαρκή αγώνα για τα δίκαια των λαών και των ανθρώπων.

Τώρα που φτασαμε στο κρισιμότερο του σημείο αυτή η ώρα για ακόμη μια φορά ανήκει στον κάθε απλό πατριώτη ΕΔΕΚΙΤΗ .

Συγχαρητήρια για το αυριανό χαστούκι προς το δικτατορικό καθεστώτος

ΣΠΕΡΘΙΑΣ είπε...

Ας ελπίσουμε ότι διανύουμε τις τελευταίες μέρες που ο Ευέλικτος έχει συγκυβέρνηση. Όταν μείνει μόνος του ίσως αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να είναι τόσο άνετος στην ολέθρια πορεία που επέλεξε. Για την Ε.Δ.Ε.Κ. νομίζω ότι είναι τελειωμένη υπόθεση η έξοδος από την κυβέρνηση. Εκεί που υπάρχει πρόβλημα είναι στο ΔΗ.ΚΟ. Ελπίζω να κερδίσουν οι πατριωτικές δυνάμεις στην μάχη που θα δοθεί κι όχι οι καρεκλοκένταυροι που προσπαθούν να πείσουν ότι θέλουν να μείνουν για λόγους εκτός από την καρέκλα. Νομίζουν ότι απευθύνονται σε ηλίθιους; Ελπίζω να στείλουν τον Κάρογιαν στο σπίτι του. Αλλιώς το ΔΗ.ΚΟ. πάει για διάλυση και μαζί του κι η Κύπρος που χρειάζεται ένα αγωνιστικό ΔΗ.ΚΟ. για να πρωτοστατήσει στην αντίσταση του λαού μας. Γι' αυτό αγαπητοί ΔΗ.ΚΟηκοί εξεγερθείτε όλοι σας για να πάρει η ηγεσία σας τα μηνύματα



Ζει στον κόσμο του. Ένα κόσμο

arxiepiskopos είπε...

Μοιάζετε σαν τους συγγενείς κάποιου αρρώστου,που ο γιατρός τους ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο.Και επειδή δεν τους άρεσε,αποφάσισαν,ως περισσότεροι,ότι ο συγγενής πάσχει από γρίππη. Και πες πες εξέλαβαν την αυταπάτη ως γεγονός.Κι εσείς ζείτε με αυταπάτες.Γράφετε δέκα γραφικοί σε ένα blog και νομίζετε πως είστε και πλειοψηφία.Μαζέψατε 3000 μέλη στο facebook και χαίρεστε.Αυτοί είναι μόνο οι ψηφοφόροι του Χριστόφια στα Περβόλια.Άντε,καλό ξύπνημα1Όσο για την ΕΔΕΚ να δούμε πόσο θα αντέξει χωρίς ρουσφέτι και πόσοι θα της μείνουν!Θα επανέλθει το ένδοξο 7%