ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΙ!

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Υπερασπιζόμαστε τη δημοκρατία και αγωνιζόμαστε για την αποκατάστασή της. Διεκδικούμε την ελευθερία για την πατρίδα μας. Και λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη.

Κατηγορούμαστε συνεχώς για την ανωνυμία μας. Για τα όσα λέμε που δήθεν υπερβαίνουν τα όρια.

Λένε ότι είμαστε δειλοί που κρυβόμαστε. Ότι αποφεύγουμε να πάρουμε τις ευθύνες των λόγων μας.

Κι όμως: η Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο, έχει αποδείξει ότι συμπεριφέρεται υπεύθυνα. Δεν προβήκαμε ποτέ σε ισχυρισμό χωρίς βάση. Και κυρίως, δώσαμε φωνή όχι μόνο σε εμάς, αλλά σε πολύ κόσμο να εκφραστεί ελεύθερα, υπό το πέπλο της ανωνυμίας.

Κακά τα ψέματα: στη μικροκοινωνία μας, όπου κυριαρχεί η πνευματική τρομοκρατία, ο φόβος του στιγματισμού και της κοινωνικής απομόνωσης, ο φόβος των αντιποίνων από το καθεστώς και από τα λογής λογής κατεστημένα, χρειάζεται να κρύβουμε τα ονόματα και τα πρόσωπά μας για να μιλούμε ελεύθερα.

Γιατί, ιδίως επί καθεστώτος Χριστόφια δεν μπορούμε να μιλούμε ελεύθερα. Ιδίως επί εποχής που κυκλοφορούν διάφοροι μαγάριοι και κωστακόμπλεξ και άλλοι δολοφόνοι χαρακτήρων, που μας περιμένουν στη γωνιά για να μας δολοφονήσουν κι εμάς (όπως π.χ. κάνει σήμερα ο ΚΚ εναντίον όλων των διαφωνούντων με τον Κάρογιαν στο ΔΗΚΟ και ειρωνεύεται το κωστακομπλεξίδιο μέχρι και την κα Φωτεινή Παπαδοπούλου!!!!), έπρεπε να κρύψουμε τα ονόματά μας.

Και τόσο με αναρτήσεις που μας αποστέλλονται για δημοσίευση συνεχώς, όσο και με σχόλια, εκατοντάδες πολίτες έχουν βήμα έκφρασης και χιλιάδες πολίτες διαβάζουν κάτι που γράφτηκε ελεύθερα, χωρίς παρεμβολές, χωρίς απειλές, χωρίς φόβο.

Το christofias-watch δεν συμπεριφέρεται ανεύθυνα. Τεκμηριώνει και φιλτράρει τα γραφόμενά του. Και έχει προβεί σε αποκαλύψεις που κανένας δεν τόλμησε. Εμείς σας αποκαλύψαμε πρώτοι τις δεσμεύσεις Χριστόφια προς ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ (που δεν τηρήθηκαν). Εμείς σας δώσαμε πρώτοι την πληροφορία για αποχώρηση της ΕΔΕΚ από την κυβέρνηση. Εμείς ξεσκεπάσαμε το Μάριο Κάρογιαν, τη μεγαλομανία του και τις ύποπτες συναντήσεις του με τον Ντάουνερ. Εμείς (βέβαια όχι μόνοι) αποκαλύπτουμε καθημερινά την πραγματική φύση του καθεστώτος Χριστόφια και τις αντιδημοκρατικές του πρακτικές.

Το christofias-watch μιλά ελεύθερα. Και χρησιμοποιεί τις κατάλληλες φράσεις για τα κατάλληλα πρόσωπα. Τις κατάλληλες εκφράσεις, τους κατάλληλους χαρακτηρισμούς, αυτά που αν κάποιος τα πει επώνυμα, θα πληρώσει βαρύ το τίμημα της ελευθερίας της έκφρασης.

Λέμε την εισβολή εισβολή, τη ρουφιανιά ρουφιανιά, τη λεβεντιά λεβεντιά, τον κωστακομπλεξισμό κωστακομπλεξισμό, τους ψυχανώμαλους ψυχανώμαλους, τους Ταλαττίλες Ταλαττίλες, τα νενέκια νενέκια, τον Οδοστρωτήρα Οδοστρωτήρα και ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ.

Το christofias-watch είναι η κορύφωση της υγιούς ελεύθερης έκφρασης στο διαδίκτυο.

Τα συνεχή μηνύματα συμπαράστασης που λαμβάνουμε, τα δεκάδες άτομα που συμμετέχουν πλέον στη σελίδα μας και που βοηθούν στο έργο της Επιτροπής για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο, ο ανελέητος πόλεμος προβοκατόρικων ιστοσελίδων, νενέκων και ακελοφασίστων κονδυλοφόρων του τύπου αλλά και φαντασιόπληκτων ουφολόγων πολιτικών εναντίον μας, αλλά και η καλόπιστη ενασχόληση πολιτικών, δημοσιογράφων (ευχαριστούμε ιδιαίτερα το "Κυπριακό Ποντίκι" αλλά και την εξαίρετη φερέλπιδα δημοσιογράφο Μικαέλλα Λοΐζου) και άλλων με τη σελίδα μας, η αποδοχή από διακεκριμένους πολιτικούς και άλλες προσωπικότητες να φιλοξενούνται στη σελίδα μας, δείχνουν τη μεγάλη επιτυχία που έχουμε εδώ και σχεδόν ένα χρόνο.

Είμαστε το Νο 1 κυπριακό ιστολόγιο και ΜΙΛΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ! Μπορεί πολλοί να διαφωνούν μαζί μας (όπως βέβαια πολλοί συμφωνούν), αλλά η εντιμότητα και οι καλές προθέσεις μας, δεν επιδέχονται λογικής αμφισβήτησης.

Αυτή την ελευθερία και την εντιμότητά μας, ούτε τις συμβιβάζουμε με τίποτα, ούτε δεχόμαστε να μας τις απειλούν ή αμφισβητούν διάφοροι "καλοθελητές" και συνένοχοι του καθεστώτος.

Συνεχίζουμε, όλο και πιο δυναμικά, συνεχίζουμε δριμύτεροι! Και δε χαρίζουμε κάστανο σε ΚΑΝΕΝΑΝ!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

28 Σχόλια:

arxiepiskopos είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ,αύριο είναι Παρασκευή;Να κυκλοφορούμε πάλι με αναμμένα φώτα;

arxiepiskopos είπε...

Πέμπτη,25.2.2010,ώρα 10.50π.μ. Ο Κουλίας εξακολουθεί ακόμα να υπηρετεί ως λούστρος στη ναυαρχίδα των υποχωρήσεων.Μας έλεγε πως η ΕΔΕΚ αποχώρησε γιατί είχε αξιοπρέπεια.Το ίδιο έκανε κι ο Πάνος Ιωαννίδης(ΡΙΡ).Η δική του αξιοπρέπεια θάφτηκε στην τάφρο που μόλωσε;Αλλά αν φύγει από το μαντρί ξέρει πως η μόνη έδρα που θα ξαναδεί θα είναι η δική του στον καθρέπτη!Άρα μένουμε μαζί με τους ρουφιάνους. Χαίρε,ανυπότακτε!!!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

αρχιμουφτη-ανεφ οριων μεθαυριο που ερχεται σαββατοκυριακο ειναι μια καλη ευκαιρια να πας στην μανα σου που την ντροπιασες και την φωναζουν "ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ" και μετα με σκυμμενο το κεφαλι να πας στα παιδια σου και να τους ζητησεις να σε συχωρεσουν που τα στιγματισες σαν "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ".
ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ, ΓΙΝΕΤΑΙ.
ΕΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΠΟΤΕ ,"ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ"

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΟΡΜΠΑ
Κωδικός άρθρου: 931139
ΠΟΛΙΤΗΣ - 24/02/2010, Σελίδα: 4
Παραμονή στην Κυβέρνηση αποφάσισε το ΔΗΚΟ
73% ΝΑΙ 27% ΟΧΙ
-----------------------------------
ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΡΕ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΝΕΚΙ ΤΟΥ ΥΕΝΙ-ΠΟΛΙΣΤΕ , ΑΚΟΜΑ ΒΛΕΠΕΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΤΟΥ 74% ΤΟΥ 2004. ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑ ΚΑΗΜΕΝΟ ΝΕΝΕΚΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ (ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ) ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΛΕΣ, 78% ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥ ευελιχτου. ΠΩΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙΣ ΚΑΗΜΕΝΟ ΝΕΝΕΚΙ. ΣΕ ΚΥΝΗΓΑ ΤΟ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΙ ΤΗΣ Κ.Ε ΤΟΥ ΔΗ.ΚΟ. ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.
ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΥΕΝΙ-ΠΟΛΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΠΟΤΕ?

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Αυτή η ιστοσελίδα, έδωσε κουράγιο σε πολλούς από εμάς. Όπως σε εμένα, που αρχικά ήμουν εδώ συζητητής και τώρα έχω το δικό μου blog.

Συνεχίστε παιδιά, είμαστε μαζί σας.

Unknown είπε...

Στην Κύπρο για να μπορεί να γίνεται λόγος για Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία, έχει γίνει στρατιωτική εισβολή, κατοχή, εθνικό ξεκαθάρισμα των Ελληνοκυπρίων από τα κατεχόμενα και εκβιαστική βίαιη μετακίνηση των Τουρκοκυπρίων από τις ελεύθερες περιοχές στα κατεχόμενα, όλα στη βάση καλομελετημένου και εγκληματικά εκτελεσμένου σχεδίου. Αυτήν την «πραγματικότητα» καλούμαστε να νομιμοποιήσουμε με τη λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας. Αν αυτό επιτευχθεί, οι πρόσφυγες θα μείνουν για πάντα πρόσφυγες και τα κατεχόμενα θα τουρκοποιηθούν ασφυκτικά, με τελική έξοδο προς τις ελεύθερες περιοχές, με όλες τις συνέπειες.
“Πάγιες Θέσεις της Αδούλωτης Κερύνειας
στο Κυπριακό:
Όσος χρόνος κι αν χρειαστεί, όσες θυσίες κι αν απαιτηθούν ο στόχος μας είναι Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΤΟΠΙΣΜΕΝΩΝ, ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΩΝ, ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ

Τηλέμαχος είπε...

Πέμπτη,25.2.2010,ώρα 12.26μ.μ. Ο αρχιεπίσκοπος αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι ο μόνος λόγος που γράφει σε αυτό το Blog είναι γιατί να φκάλει τα απωθημένα του που δεν του έδωσαν την στήλη του Κωστακομπλεξ στον Yeni-Politi. Ουσια μηδεν!

Unknown είπε...

Τα ανδρίκελα του φασιστικού καθεστώτος ασύδοτα καπηλεύονται την αδελφοσύνη με τους Τουρκοκυπρίους, την ανάγκη να ζήσουμε ειρηνικά με τους Τουρκοκυπρίους, ωσάν να είναι μόνο αυτοί που γνοιάζονται γι’ αυτα τα αγαθά,
Υποβάλλουν ότι μόνο αν είσαι υπέρ της λύσης της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας θέλεις λύση και δεν φαίνονται να ενοχλούνται από τις απαράδεκτες τουρκικές απαιτήσεις, αλλά από τις δικές μας αντιδράσεις στις απαράδεκτες τουρκικές απαιτήσεις, και μας θέλουν ξεκάθαρα πλέον να δεχθούμε ότι θα ζήσουμε πλάι πλάι, σε δύο κράτη, και να το χωνέψουμε, ό,τι και να σημαίνει τούτο.Δεν θα εξασφαλιστεί μέσα από τέτοιες φασιστικές ενέργειες η υποταγή του Κυπριακού Λαού στη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία, η οποία νομιμοποιεί τα κατοχικά δεδομένα σε ένα φασιστικό, ρατσιστικό κατασκεύασμα.Η Κυβέρνηση πρέπει να αποφασίσει ότι αποτελεί στοιχείο Δημοκρατίας να αφήσει να ακούγεται ανοικτά διάλογος γύρω από τη λύση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, οποιεσδήποτε είναι οι απόψεις και εφόσον νιώθει δυνατή, να προβάλει τα δικά της αντεπιχειρήματα. Όχι συνθήματα, γενικότητες και αφορισμούς, αλλά επιχειρήματα και ξεκάθαρες θέσεις..
Το τραγικότερο όμως όλων είναι οτι η επίσημη πολιτεία αντί να υιοθετεί το «ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ» ως επίσημη κρατική πολιτική, χαρακτηρίζει συνεχώς τη μνήμη και την αντίσταση, πατριδοκαπηλεία και εθνικισμό!

Unknown είπε...

Κάποτε συνελήφθησαν δύο νεαροί Κύπριοι πολιτικοί πρόσφυγες στην Ιταλία καθώς διέσχιζαν την θάλασσα με μια φουσκωτή βάρκα. Μετά από δύο ημέρες στα κρατητήρια,οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ο οποίος βλέποντας ότι πρόκειται για δύο ΕλληνοΚύπριους τους είπε:

"Κοιτάξτε, μου φαίνεστε καλά παιδιά και πραγματικά θα ήθελα να σας δώσω μια δεύτερη ευκαιρία αντί να σας χώσω στην φυλακή για κάποιο χρονικό διάστημα. Θα ήθελα λοιπόν να σκεφτείτε το σαββατοκύριακο ένα καλό λόγο και να μου πείτε την Δευτέρα ώστε να με πείσετε για ποιό λόγο εγκαταλέιψατε με τόσο άκομψο τρόπο την πατρίδα σας και παρανομίσατε. Θα σας δω τη Δευτέρα."

Πράγματι, τη Δευτέρα παρουσιάζονται μπροστά στον εισαγγελέα ο οποίος τους ρωτά να του πουν τι ακρίβώς σκέφτηκαν.

Ο πρώτος λέει: "Είναι πολύ απλό" λέει ο νεαρός και ξεκίνησε να ζωγραφίζει σε ένα χαρτί που τελειώνοντας το δ΄γχνει στον δικαστή
" Ζωγράφισα σε ένα χαρτί δύο κύκλους, πρώτα έναν μεγάλο και ύστερα έναν μικρότερο . Ο μεν πρώτος συμβόλιζει τον εγκέφαλό μας και γενικά όλων των Κυπρίων πριν την λύση της Διζωνικής Δικοινωτικής ομοσπονδίας ενώ ο μικρότερος κύκλος τον εγκέφαλό μας μετά την λύση".

"Αυτό είναι καταπληκτικό"είπε ο εισαγγελέας.Και απευθυνόμενος προς τον δεύτερο νεαρό τον ρώτησε"Κι εσύ,πως τα πήγες;"

Ο νεαρός είπε:
"Έκανα κι εγώ μια ανάλογη προσέγγιση του θέματος"είπε ο δεύτερος. "Ζωγράφισα κι εγώ δύο κύκλους αλλά πρώτα έφτιαξα έναν μικρό και μετά έφτιαξα έναν μεγάλο.
"...ο μικρός κύκλος συμβολίζει τον κώλο μας πριν την λύση της Διζωνικής Δικοινωτικής ομοσπονδίας και ο μεγάλος τον κώλο μας την

arxiepiskopos είπε...

Πέμπτη,25.2.2010,ώρα 1.00.Ο Κουλίας ακόμη σφουγγαρίζει τη ναυαρχίδα!

Unknown είπε...

Κάποτε συνελήφθησαν δύο νεαροί Κύπριοι πολιτικοί πρόσφυγες στην Ιταλία καθώς διέσχιζαν την θάλασσα με μια φουσκωτή βάρκα. Μετά από δύο ημέρες στα κρατητήρια,οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ο οποίος βλέποντας ότι πρόκειται για δύο ΕλληνοΚύπριους τους είπε:

"Κοιτάξτε, μου φαίνεστε καλά παιδιά και πραγματικά θα ήθελα να σας δώσω μια δεύτερη ευκαιρία αντί να σας χώσω στην φυλακή για κάποιο χρονικό διάστημα. Θα ήθελα λοιπόν να σκεφτείτε το σαββατοκύριακο ένα καλό λόγο και να μου πείτε την Δευτέρα ώστε να με πείσετε για ποιό λόγο εγκαταλέιψατε με τόσο άκομψο τρόπο την πατρίδα σας και παρανομίσατε. Θα σας δω τη Δευτέρα."

Πράγματι, τη Δευτέρα παρουσιάζονται μπροστά στον εισαγγελέα ο οποίος τους ρωτά να του πουν τι ακρίβώς σκέφτηκαν.

Ο πρώτος λέει: "Είναι πολύ απλό" λέει ο νεαρός και ξεκίνησε να ζωγραφίζει σε ένα χαρτί που τελειώνοντας το δ΄γχνει στον δικαστή
" Ζωγράφισα σε ένα χαρτί δύο κύκλους, πρώτα έναν μεγάλο και ύστερα έναν μικρότερο . Ο μεν πρώτος συμβόλιζει τον εγκέφαλό μας και γενικά όλων των Κυπρίων πριν την λύση της Διζωνικής Δικοινωτικής ομοσπονδίας ενώ ο μικρότερος κύκλος τον εγκέφαλό μας μετά την λύση".

"Αυτό είναι καταπληκτικό"είπε ο εισαγγελέας.Και απευθυνόμενος προς τον δεύτερο νεαρό τον ρώτησε"Κι εσύ,πως τα πήγες;"

Ο νεαρός είπε:
"Έκανα κι εγώ μια ανάλογη προσέγγιση του θέματος"είπε ο δεύτερος. "Ζωγράφισα κι εγώ δύο κύκλους αλλά πρώτα έφτιαξα έναν μικρό και μετά έφτιαξα έναν μεγάλο.
"...ο μικρός κύκλος συμβολίζει τον κώλο μας πριν την λύση της Διζωνικής Δικοινωτικής ομοσπονδίας και ο μεγάλος τον κώλο μας μετά την λύση.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

αρχιμουφτη-ανεφ οριων μεθαυριο που ερχεται σαββατοκυριακο ειναι μια καλη ευκαιρια να πας στην μανα σου που την ντροπιασες και την φωναζουν "ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ" και να ζητησεις συχωρεση, και μετα με σκυμμενο το κεφαλι να πας στα παιδια σου και να τους ζητησεις να σε συχωρεσουν που τα στιγματισες σαν "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ".
ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ, ΓΙΝΕΤΑΙ.
ΕΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΠΟΤΕ ,"ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ"

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πλαστήρας είπε...

Το Christofias Watch είναι όντως ένα ανεξάρτητο, δημοκρατικό και πατριωτικό ιστολόγιο που βρίσκει ανταπόκρισησε μια κοινωνία που ασφυκτιά από τις ανθυπομετριότητες που παριστάνουν τους πολιτικούς και αγανακτά από την συνεχή κοροιδία για την ΔΔΟ και την Αρεία Φυλή των Τ/Κ "αδελφών" μας.

Μαζί με άλλα Μέσα, όπως για παράδειγμα η εκπομπή του Λάζαρου Μαύρου και των Παύλου Μυλωνά και Γιώργου Γεωργίου έχει καταφέρει να δώσει βήμα σε επαναστατημένους πολίτες αυτούς του τόπου.

Μαζί με τα σατυρικά έντυπα ΠΟΝΤΙΚΙ και ΕΝΩΣΙΣ (τζι ας γινεί το γαίμαν μας αυλάτζιν) αποκαλύπτει με πολύ έξυπνο τρόπο τη γελοιότητα του καθεστώτος Χριστόφια.

Μπράβο παιδιά, συνεχίστε και είμαστε μαζί σας.

Για μια Κύπρο ελεύθερη, δημοκρατική και Ελληνική.

Provata Ksipnate είπε...

«Συνεχίζουμε, όλο και πιο δυναμικά, συνεχίζουμε δριμύτεροι!»

Τελικά είναι η ατάκα της εβδομάδας αυτή όπως έχω καταλάβει.

Μπράβο παιδιά συνεχίστε! Τα χαιρετίσματά μου στους Π.Ν., Α.Π ., Χ.Σ., Α.Α. και Σια. Σας εύχομαι καλή σταδιοδρομία και του χρόνου με υγεία και πρόοδο. Παρακαλώ όπως παραμείνετε καθισμένοι στο ροζ συννεφάκι σας, ελπίζω όμως να φοράτε αλεξίπτωτα και τον απαραίτητο εξοπλισμό, ούτως ώστε να σας βοηθήσουν μετά τη πτώση σας, να μη μας μελανιάσετε πολύ. Αν και ευελπιστώ πως θα φανείτε αξιοπρεπείς - όπως δηλαδή θέλετε να παρουσιάζεστε - και να οδηγήσετε το συννεφάκι σας κάπου αλλού.

Παρεμπιπτόντως προς κ.κ. Χ.Σ., φίλτατε, ο «πόλεμος» σας αυτή τη φορά, που με τόσο σθένος θέλετε να συνεχίσετε, θα πέσει σε ναρκοπέδια.

the Idiot Mouflon είπε...

Πέτε μου, όσα γράφετε κάμνετε τα πρώτα ομιλία-πρόβα σε καθρέφτη;

Διεκδικητικός είπε...

"Πρόβατα Ξυπνάτε", εσύ δε ντρέπεσαι για το κόμμα μας;

Θεωρείς ότι εκφράζει τη βάση η απόφαση της Κ.Ε.;

Επικροτείς τους εκβιασμούς εναντίον στελεχών μας;

Και πριν βιαστείς να με φταίξεις για οτιδήποτε, θέλω να σου πω ότι προσωπικά ήμουν υπέρ της παραμονής, μέχρι που έφυγε η ΕΔΕΚ. Θεωρώ επίσης ότι αυτό το blog υπερβαίνει τα εσκαμμένα όταν καταφέρεται εναντίον του Μ. Καρογιάν, αλλά από την άλλη κάπου έχει παραγίνει το κακό στο ΔΗΚΟ.

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Πρόβατα ξυπνάτε, είσαστε ξεφτίλες. Είσαστε για την καρέκλα και τολμάτε να βρίζετε την ΕΔΕΚ ρε καθίκια;

Πως εξηγάτε τις υποσχέσεις Κάρογιαν στον αφέντη του ΔΗΚΟ Ντάουνερ;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι που παριστάνουν τους δημοσιογράφους και που γράφουν επώνυμα, όπως π.χ. ο Κωνσταντίνου στον Πολίτη, ή ο Μαγάριος, έχουν από πίσω τους ολόκληρα μεγαλοδημοσιογραφικά λόμπι για να τους προστατεύουν και να τους καλύπτουν εφόσον (στην καλύτερη περίπτωση) οι απόψεις τους ταυτίζονται. Ο δε Μαγάριος φαίνεται να έχει την υποστήριξη κάποιων λόμπι και εκτός Κύπρου.

Όλως τυχαίως, οι περισσότεροι ξένοι πολιτικοί και καλοθελητές (όπως ο Ντάουνερ), έχουν και κάποιο μεγάλο οικονομικό οργανισμό πίσω τους που ασχολείται ειδικά με τα ίδια θέματα. Μίλησε κανένας για δεοντολογία;

Στην κοινωνία της Κύπρου, όποιος βρίσκεται έξω από την εξουσία των λόμπι (ειδικά των κομμάτων και κυρίως των δύο μεγάλων, αλλά και μεγάλων οικονομικών και βιομηχανικών οργανισμών, κλπ.) είναι καταδικασμένος σε περιθωριοποίση. Και ο ίδιος και η οικογένεια του και τα παιδιά του και παιδιά των παιδιών του.

Ειδικά οι άντρες το συνειδητοποιούν μόλις πατήσουν το πόδι τους στην Εθνική Φρουρά, άνκαι το κάρφωμα και οι λίστες πολιτικών και κομματικών πεποιθήσεων ετοιμάζονται από ρουφιανάκια μαθητούδια στα σχολεία. Αυτό συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια και όποιος το αρνείται είναι είτε αφελής είτε κομμάτι αυτής της κατάστασης.

Έτσι, η ανωνυμία είναι η μοναδική μας ασπίδα.

Εμείς δεν έχουμε ούτε τα κόμματα, ούτε τις οργανωμένες νεολαίες. Ούτε τους κρατικούς μηχανισμούς, τους μπράβους κλπ. ούτε τις ξένες πρεσβείες, ούτε τους καλοθελητές με τους διεθνείς οικονομικούς οργανισμούς, τις μαύρες λίστες κλπ.

Όποιος επιθυμεί να δει την ουσία, ας δώσει σημασία στα γραπτά. Το τί είδους υπογραφή τα συνοδεύει είναι μάλλον δευτερεύουσας σημασίας.

Αν σας πω δηλαδή ότι με λένε Χρίστο Χρίστου, ή Αντρέα Αντρέου, τί αλλάζει; Αν σας πω ότι κατοικώ στην τάδε πόλη, και εργάζομαι στο τάδε μέρος τί αλλάζει; Τότε και μόνον τότε θα δείτε τα γραπτά;

Ή μήπως υπάρχει κάτι άλλο;

Ρ.

arxiepiskopos είπε...

ΚΛΑΣΤΗΡΑ και λοιποί επαναστάτες,αντάρτες στο Τρόοδος δε θα βγείτε;

Ανώνυμος είπε...

Στο Τρόοδος κάνουν ...αντι-αποικιοκρατικό αγώνα τα ελληνόφωνα εδονοΠΟΥΛΛΑΚΙΑ.

Όχι την δεκαετία του '50 όπου ΥΠΗΡΧΑΝ Βρεττανοί αποικιοκράτες, αλλά ΣΗΜΕΡΑ που δεν υπάρχει ψυχή, άντε να υπάρχει κανένα σκιουράκι που θα πηγαίνει περίπατο με τα μικρά του, θα βλέπει τα εδονόΠΟΥΛΛΑ από μακρυά και θα λέει: "Μωρά μου, όποιος δεν τρώει όλα τα βελανύδια του θα γίνει σαν αυτούς."

Η σούβλα όμως σούβλα. Σταθερή αξία.

"Αντιαποικιακό αγώνα" τα εδονοΠΟΥΛΛΑΚΙΑ. Στο Τρόοδος! Σιγά μην σπάσει κανένα ψιλοτάκουνο!

Ρ.

arxiepiskopos είπε...

ΡΗΓΑ,άνοιξε τα φώτα και κλείσε τον οχετό!

patriotis είπε...

ρε βλάκες της επιτροπής , σας το ξαναλέω, με την στάση σας και αυτο το μπλοκ που έχετε κάνετε ζημία σε αυτούς που υποστηρίζετε, δίνοντας σε έμας την ευκαιρια που δεν τους πάμε να λέμε τις βρωμίες τους,πράγμα το οποίο δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε ποτέ. Που αλλού θα μπορούσαμε να γραψουμε για την κομπίνα του Νικόλα που έκανε με τον Αντρονικου στο χρηματιστιριο, τα οικόπεδα της νεκρης ζωνης του Κουλλια,το ξεπλυμα κλεμένων λεφτων του Μιλοσεβιτς που έκανε ο Τασσος, τις προμήθειες που ζητά ο ομηρου για δουλειες στην Λυβυη,για το γεγονος οτι ο Λυσσαρίδης το 74 είταν κρυμενος στην πρεσβεια της Λυβυης.......ευχαριστουμε για την ευκαιρεια που μας δίνετε να γραφουμε τις βρωμίες σας

patriotis είπε...

Σήμερα ο Κακομοίρου, ο γνωστός και ώς ο Ραμπο Η πρώτη κλανιά, δήλωσε σήμερα οτι πρέπει να αφήσουμε στρατό ΜΕΤΑ την λύση ......τελικά ο δείκτης νοημοσύνης του Ραμπο μας δεν θα ξεπερνα το 50. ΕΑΝ αφήσουμε εμείς στρατό τότε πρέπει να αφήσουν και οι ΤΟΥΡΚΟΙ, βλάκες είναι εμείς να έχουμε και εκεινοι να μην έχουν?? αρα ο ΚακΟμήρου μας λέει να μην φύγουν ούτε τα τουρκικά στρατέυματα. Επίσης....τι να κάνουμε τον στρατό?? μπορούμε να τα βάλουμε με την τουρκία??? ο βλάκας, επιδή δεν έχει αυτός παιδια,,,,,,να πάνε να πολεμήσουν τα δικά σου παιδία τα 70,000,000 Τουρκους , αχάπαρε, συκία.....πρόσεχε μην σκίσεις κανένα καλτσόν,

patriotis είπε...

Αυτή την φορά οι ανοησίες σας οδήγησαν σε πόλεμο απο την εφημερίδα Πολίτης κατά του ¨"πατριώτη" καναπέ και της τηλεόρασης, Λυσσσσαρίδη , αυτού που κατά την εφημερίδα , το 1970 κρύφτηκε στην πρεσβεία της Αιγύπτου όταν σκοτώθηκε ο Γιωρκατζης, που κρύφτηκε στην Πρεσβεία της Λυβυής το 1974,όποτε πέσει μια σφαίρα τρέχει όπως τον λαγό να κρυφτεί, πού ζητά μίζες όταν κάποιος θέλει να επενδύσει στην λυβυή, αυτός που κόλλησε στο 6%, που ζεί εις βάρος του φορολογούμενου πολίτη επειδή του πληρώνουμε το σπίτι, το ρευμα, καμπόσους αστυνομικούς να του κάνουν τις αγγαρίες......αυτός δεν έχει αξιοπρέπεια να αγοράσει ένα σπίτι από μόνος του, περιμένετε να μας σώσει??? ατε ολαν .....παναύρκα είσαστε όλοι σας , άτομα με χαμηλή αυτοεκτίμηση, λεβέντης ήταν ο Μαρκήσιος Λαφαγιέτ, Λεβεντης ήταν ο George Washington, Ο λεωνίδας, ο Μέγας Αλεξαντρος, Ο Λυσσαρίδης είναι ένας συνοικιακός εραστής χωρίς αξιοπρέπεια, μας καλεί να κάνουμε τα σπίτια μας κάστρα, ενώ αυτός ζει σε ¨"καστρο" που του πληρώνουμε εμείς.....ντραπήτε ρε, ντραπήτε, δεν έχετε αξιοπρέπεια, αυτοί είναι οι ηγέτες σας??

φυσικά, ο κάθε λαός έχει του ηγέτες που του αξίζουν, σε εσάς αυτός αξίζει.

patriotis είπε...

Ξενής και Εδέκ, σιγά σιγά με τον "αγώνα" σας ήρωες μου μην σκίσετε κανένα καλτσόν, όπως εσκισε ο Λυσσαρίδης την ώρα που πηδούσε πάνω απο τον φράκτη της Πρεσβείας της Λυβυής στην προσπάθεια του να μπεί μέσα όταν έπεσε η πρώτη τουρκική σφαίρα στην Κύπρο. Σιγά ήρωες του καναπέ , σιγά μην δούμε την νεα ταινία του RAMBO, Kakomoirou Rambo the first Klania. Σιγά μην φοβηθεί η Τουρκία και τρέξουν να φύγουν για την μογγολία και πάρουμε την Αγία Σοφία . Είσαστε σοβαροί...?? επικοινωνήτε με το περιβαλλον στο οποιο ζήτε? δεν βλέπετε που μας έχουν οδηγήσει οι πατριωτικές κλανίες σας και τα συνθήματα σας? φέρατε τους Τουρκους το 1974, γεμίσατε την Κυπρο εποίκους, αφήσατε τα κατεχόμενα εδάφη μας στο έλεος τον Τουρκων να κτιζουν μέσα βιλλες και να της μοσχοπουλούν σε ξένους και ακόμα μιλάτε για "αγωνες" για θεωρίες, κλανίες και συνθήματα?

patriotis είπε...

ευτυχώς για εσάς που η κλανία δεν είναι ποινικό αδίκημα διότι θα ήσασταν όλοι φυλακή μαζί με τον μεγάλο ηγέτη και πατέρα του Κυπριακού έθνους Λυσσαρίδη γνωστός επίσης κατά την κυπριακήν διάλεκτον "Αβαττατζις" η "μουχτιτζης" η "ξεφτίλας" για τον γνωστό λόγο ότι ζει σαν παράσιτο εδώ και 50 χρόνια εις βάρος του φορολογούμενου πολίτη που του πληρώνει το σπίτι, γιατί δεν πάει να αγοράσει ένα σπίτι να μένει μέσα, εγώ είμαι παιδί ενώς κατώτερου θεού που αγόρασα σπίτι με δάνειο?? Αυτού γιατί να του τα πληρώνουμε όλα? Εάν είχε αξιοπρέπεια θα αγόραζε δικό του σπίτι…………να σας ζήσει ο ήρωας σας , αυτοί είναι οι ηγέτες που σας αξίζουν