ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010




Η οργή της κοινωνίας για το καθεστώς Χριστόφια, ολοένα και αυξάνεται.

(Ηρέμησε Άντρο, δε θα κάνουμε πραξικόπημα ούτε θα προβεί κανείς σε φυσική εξόντωση του Οδοστρωτήρα!).

Γι' αυτό και στις 19 Φεβρουαρίου, δηλαδή την άλλη Παρασκευή, οι πολίτες κυκλοφορούν, ΟΛΗ ΜΕΡΑ με τα φώτα των αυτοκινήτων τους αναμμένα, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ!

Προωθήστε το σε όλους τους φίλους και γνωστούς σας. Όλοι μας, ειρηνικά και δημοκρατικά, να δείξουμε ότι καταδικάζουμε το σκοταδισμό του καθεστώτος.

Ότι καταδικάζουμε τις συλλήψεις, τους εκβιασμούς, την πνευματική τρομοκρατία, τις διαπραγματεύσεις πίσω από την πλάτη μας, την επαναφορά του Σχεδίου Ανάν, την πολιτική που οδηγεί στην τουρκοποίηση της πατρίδας μας.

Ο ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο

Σημείωση: Διευκρινίζουμε (για να μην ανησυχούν οι ουφολόγοι της ηγεσίας του ΑΚΕΛ και της Χαραυγής) ότι η σιωπηλή αυτή διαμαρτυρία, δε διοργανώνεται από κάποιο "συντονιστικό κέντρο", ούτε από εξωγήινους του Κθούλου, αλλά από την "Πρωτοβουλία Δημοκρατικών Πολιτών". Οι πολίτες ανησυχούν για τις εξελίξεις και δε δέχονται το σκοταδισμό και τα δημοκρατικά ελλείμματα. Επίσης Άντρο Κυπριανού, λυπούμαστε να σε πληροφορήσουμε ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης που φέρνει δώρα τα Χριστούγεννα και ότι ο Έλβις δεν ζει!

14 Σχόλια:

ΦΑΣΙ.Κ.Κ. είπε...

Το Φασιστικό Κόμμα Κύπρου (ΦΑΣΙ.Κ.Κ.) θα συμμετέχει στην κυβέρνηση Χριστόφια.

http://fasikk.blogspot.com/2010/02/blog-post_10.html

ΦΑΣΙ.Κ.Κ. είπε...

Το Φασιστικό Κόμμα Κύπρου (ΦΑΣΙ.Κ.Κ.), ανακοινώνει ότι έχει δημόσια εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για συμμετοχή στην κυβέρνηση Δημήτρη Χριστόφια, μέσω διαχείρισης ενός ζωτικού υπουργείου από το κόμμα μας.

Η ευκαιρία για επίσημη συνεργασία των Κυπρίων φυλετιστών του ΦΑΣΙ.Κ.Κ. με τους φυλετιστές-ρατσιστές του ΑΚΕΛ, που υποστηρίζουν και αυτοί με πάθος τη διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία, είναι πιστεύουμε επιβαλλόμενη, για τη σωτηρία της Κύπρου και της φυλής.

Βεβαίως δεν ξεχνούμε τις διαφορετικές ιστορικές προσεγγίσεις μας και καταβολές μας, καθώς και την ιστορικά καταγεγραμμένη στήριξη του Κομμουνισμού από το ΑΚΕΛ. Όμως παράλληλα δεν ξεχνούμε ότι ο ιστορικός ηγέτης του ΑΚΕΛ Στάλιν είχε σε δεδομένη χρονική στιγμή, συνεργαστεί με τον δικό μας ιδεολογικό συγγενή, τον Αδόλφο Χίτλερ, επιστήθιο φίλο και συναγωνιστή του ιδεολογικού πατέρα του ΦΑΣΙ.Κ.Κ. Μπενίτο Μουσολίνι. Επιπλέον τρέφουμε την ίδια απέχθεια για τον τρομοκράτη Β. Λυσσαρίδη, το μεγάλο αυτό εχθρό των φασιστικών ιδεών μας και μοιραζόμαστε με το ΑΚΕΛ "κοινούς αγώνες" εναντίον του.

Η υπονομευτική αποχώρηση της οχλοδημοκρατικής ΕΔΕΚ από την κυβέρνηση Χριστόφια, δίνει την ευκαιρία στον Πρόεδρο Χριστόφια, για ανοίγματα στις άλλες πολιτικές δυνάμεις του τόπου, όπως στο ΦΑΣΙ.Κ.Κ., το οποίο με συνέπεια στηρίζει τον Πρόεδρο Χριστόφια.

Το ΦΑΣΙ.Κ.Κ. διαπιστώνοντας κενά στην εκπαίδευση των νέων μας, τα οποία δυστυχώς δεν αφέθηκε ο νυν Υπουργός Παιδείας να καλύψει -μετά από παρεμβάσεις των οχλοδημοκρατών του τέως παπαδοπουλικού στρατοπέδου-, έχει επικοινωνήσει με το κυβερνών ΑΚΕΛ και με το γραφείο του Προέδρου Χριστόφια και έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για τη διαχείριση του Υπουργείου Παιδείας.

Το ΦΑΣΙ.Κ.Κ. θα ανακοινώσει σύντομα, το πρόγραμμά του για την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση. Βάρος θα δοθεί βεβαίως στα σχολικά εγχειρίδια. Ιστορικά βιβλία όπως "Ο Αγών μου" του Α. Χίτλερ καθώς και λογοτεχνικά αριστουργήματα όπως "Η Ερωμένη του Καρδιναλίου" του Μ.Μουσολίνι, θα καθιερωθούν ως υποχρεωτικά σχολικά εγχειρίδια. Βάρος επίσης θα δοθεί στη μαθητική στολή, η οποία θα είναι μαύρη στρατιωτική με άσπρη τριγωνική κουκούλα κατά τα πρότυπα των φυλετιστών του αμερικανικού Νότου.

Φασιστικό Κόμμα Κύπρου (ΦΑΣΙ.Κ.Κ.)
Τομέας Εκπαίδευσης και Πειθαρχίας
http://fasikk.blogspot.com

proudgaros είπε...

Καλά μονάχοι σας φραφετε μονάχοι σας σχολιάζετε;

Αφου ΦΑΣΙ.ΚΚ και ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ είναι τα ίδια άτομα να πούμε και το έχουμε πάρει χαμπάρι όλοι!

proudgaros είπε...

Καλή η ιδέα με τα φανάρια των αυτοκινήτων.

Τραβηχτε μετα φωτογραφιες αυτοκινητων στη Μακαριου το βραδυ για να πειτε πως ολοι ειχαν τα αναμμενα!

Αριστερός Πατριώτης είπε...

Περήφανε Γάρε,

Εσύ είσαι γνωστός ότι υποστηρίζεις τη διχοτόμηση. Γιατί διαμαρτύρεσαι για το ΦΑΣΙΚΚ; Δεν είσαστε ομοιδεάτες;

Ntropiasmenos DHKOikos είπε...

Ενίσταμαι κύριοι επίτροποι!!!
Στη δημοσκόπηση ξεχάσατε εξέχουσες ακελικές προσωπικότητες που "κοσμούν" τις τάξεις του ΔΗΚΟ, όπως την αγαπητή Αθηνούλα Κυριακίδου, τον εφυέστατο κ. Στέλιο Ιερονυμίδη, τον αρρενωπέστατο κ. Μάρκο Κυπριανού, τον λαρνακέα Νίκ the communist (άλλος Νίκος Κλεάνθους) και μερικούς άλλους που βαριέμαι να τους αναφέρω...

ΣΠΕΡΘΙΑΣ είπε...

Γιατί να μην έχουμε αναμμένα τα φώτα μόνιμα; Πιστεύω ότι θα ήταν καλό διαδοθείκαι να είναι επί μονίμου βάσεως. Θα μας στοιχίσει λίγα ευρώ για τις λάμπες που θα κάψουμε, αλλά θα δοθεί το μύνημα ότι η πολιτική του καθεστώτος τίθεται υπό αμφισβήτιση.

ΠΑΟΛΑ είπε...

Αν αποχωρήσει και το ΔΗΚΟ τελικά είναι σίγουρο ότι θα έχουμε συγκυβέρνηση ΑΚΕΛ - ΦΑΣΙ.Κ.Κ.

Αν υπερισχύσουν οι τάσεις Μάρκου, Αθηνούλλας κλπ και παραμείνει το ΔΗΚΟ θα έχουμε μια νέα τριμερή: ΑΚΕΛ - ΔΗΚΟ - ΦΑΣΙ.Κ.Κ.

Λέτε να διαφωνήσουν το ΔΗΚΟ με το ΦΑΣΙ.Κ.Κ για τη νομή των Υπουργείων;

arxiepiskopos είπε...

Ναι,ρε,ανάψετε όλα τα φώτα. Μην ξεχάσετε και τα κόκκινα,έξω από το γραφείο,όπου θα συνεδριάζουν ο Ομήρου με το Συλλούρη,το Ρίκκο και λοιπές δημοκρατικές προσωπικότητες για να σώσουν την Κύπρο! Qualis pater,talis filius!

ΠΑΟΛΑ είπε...

Εσύ αρχιεπίσκοπε είσαι μέλος του ΑΚΕΛ ή του ΦΑΣΙ.Κ.Κ;

arxiepiskopos είπε...

ΠΑΟΛΑ,είμαι μέλος της σοσιαλιστικής,όχι της εθνικοσοσιαλιστικής,ΕΔΕΚ.

ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ Λ είπε...

τι γραφετε ρε μαλακιες για το Ε.ΛΑ.Μ ;;;; και εσεις μονο ψηφους θελετε.Εβαλετε ψευτικη φωτο με ελαμιτι και ακελικο αγκαλια.
σου λεω υπαρχουν πανω απο 50.000 ατομα που ασπαζονται τις ιδεολογιες του Ε.ΛΑ.Μ αλλα οταν ερθει η ωρα τον εκλογων λενε "ας ψηφισω το δησυ καλυτερα για να μην βγει το ακελ".
ΡΕ μονο εμεις αγωνιζομαστε με πραγματικη ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ για την επιβιωση του κυπριακου ελληνισμου.Οσοι ενδιαφερονται για αρχιγιλικια ,θεσεις και λεφτα φευγουν απο το κινημα .
Δεν ειμαστε φασιστες ,ρατσιστες ,νεοναζι ,σοβινιστες . ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ Λ είπε...

ΕΙΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ;; ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΑΣΤΕ. ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΟΡΟΣ...



ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ-ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ-ΕΘΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ-ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ-ΕΛΛΗΝΟΦΡΩΝ (ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ,ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΟΥ)

Πρώτον ,όταν οι αρχαίοι χρησιμοποιούσαν τον όρο πατριώτης (στες πόλεις-κράτη) αυτές οι πολιτείες δεν είχαν αλλοδαπούς ,δεν είχαν τουρκους .δεν δηλώνω πατριώτης επειδή έτσι είναι ωσαννά ξεγράφω τους ομοεθνείς ελλαδιτες και τους Έλληνες της διασποράς .Τα κράτη έχουν σύνορα και αποτελούνται από διάφορες εθνότητες .Τα έθνη δεν έχουν σύνορα και ο πληθυσμός τους είναι αμιγείς .Δεν πρέπει να δίνουμε πάντα μεγάλη σημασία στις λέξεις επειδή ενίοτε έχουν διπλή εντελώς αντίθετη έννοια .Μερικά λεξικά εξισώνουν την λέξη εθνικιστής με τον σοβινιστή ,ανάλογα με το αν έγραψε κομμουνιστής το λεξικό .Κανονικά ο εθνικιστής και ο εθνικόφρων είναι αυτός που αγαπά το έθνος του και αγωνίζεται για αυτό .Αντίθετοι όροι είναι εθνοβόρος ,εθνοκτόνος ,αντεθνικός ,εθνοπροδοτης,εθνοφθορος .
Σε ένα λεξικό γραφεί στην λέξη εθνικοτητα=εθνοτητα,ιθαγενεια .Δυο εντελώς αντίθετα πράγματα .to idio kai sta agglika to nationality simainei ethnic groups kai citizentship.
Είναι πιο σωστο να λεμε η εθνοτητα μου είναι ελληνικη και όχι η εθνικοτητα μου
Και στα αγγλικα ethnic group kai oxi nationality(parolo pou apo to nationality vgainei to nationalist).
Εθνοκεντρικος = αυτός που έχει ως κέντρο το έθνος
Ελληνοκεντρικός =αυτός που έχει ως κέντρο τον ελληνισμό (το ίδιο )
Ελληνοφρων (χρησιμοποιείτε κυρίως στην καθαρεύουσα ,ενώ όπως και το εθνικόφρων στην δημοτική γράφεται «ελληνοφρον-εθνικόφρον με ομικρον» =ο συμπαθώς διακείμενος προς τους Έλληνας
Σε μια εκπομπή ακούστηκε ο όρος «κυπροκεντρικοι».Αυτός ο όρος είναι σημερινή επινόηση .Δεν υπάρχει τέτοιος όρος αφού οι Έλληνες Κύπριοι, απλούστατα ήταν ανέκαθεν ελληνοκεντρικοί- εθνοκεντρικοί .
Η λέξη πατριώτης είναι πολύ μπερδεμένη στο μυαλό του καθενός .Όλοι θα σου απαντήσουν πατριώτης είναι αυτός που αγαπά την πατρίδα του .Ωραία ,τι σημαίνει κυριολεκτικά αγαπώ την πατρίδα μου ;Αγαπώ τις πέτρες ,τα χώματα ,τα σπίτια και τις πολυκατοικίες της Κύπρου ; η αγαπώ όλους τους Κύπριους υπηκόους συμπεριλαμβανομένου και των τουρκο«κυπριων» και του κάθε ινδοπακιστανου που ζει στην Κύπρο και έχει υπηκοότητα ;Οι αριστεροί θα σου απαντήσουν το γνωστό «αγαπούμε και τους τ/κ επειδή είναι αδέρφια μας». Ένας πρόσφυγας που δεν θέλει με τίποτα να λησμονήσει τα εδάφη που μεγάλωσε θα σου πει «εγώ αγαπώ τα χώματα ,και τις πέτρες της Αμμοχώστου ,της Κερύνειας ,της Μορφου …»Προσωπική μου άποψη και μερικοί μπορεί να διαφωνούν με αυτό ,εμένα μου ακούγεται κάπως ειδωλολατρικό να αγαπάς αντικείμενα και όχι ανθρώπους .
Θα αναφέρω ξανά και ξανά την αγαπημένη μου ατάκα του Θεμιστοκλή πριν την ναυμαχία της Σαλαμίνας «σημασία δεν έχει η Αθήνα ,σημασία έχουν οι Αθηναίοι «Πόσα εδάφη χάσαμε ;Β.Ηπειρο ,Α.Θρακη ,Ίμβρο ,Τένεδο ,Πόντο ,Καππαδοκία ,Μ.Ασια, Κωνσταντινούπολη ,Β.Κυπρο .Οι μισοί Έλληνες είμαστε πρόσφυγες ,αλλά σημασία έχει ότι ακόμα επιβιώνει ο ελληνισμός μετά από 4000 χρόνια και είμαστε ο αρχαιότερος λαός που εξακολουθεί να υπάρχει .
Είμαι εναντίων του τοπικισμού επειδή ο τοπικισμός διχάζει τα έθνη .Τσακωμοί στα γήπεδα μεταξύ λευκωσιατων ,λεμεσιανων ,σκαλιωτων ,παφιτων (οι κερυνιωτες δεν έχουν καμιά μεγάλη ομάδα να αναφέρω ),παραλιμνιτων ,στην Ελλάδα Αθηναίοι και Θεσσαλονικείς .Αυτά είναι μ…ς που διχάζουν τον ελληνισμό της Κύπρου και τον ελλαδικό ελληνισμό .
Αγαπώ το έθνος μου είναι πολύ πιο ευκολονόητο .Είμαστε ένα έθνος που αποτελείται από 14 εκατομμύρια Έλληνες ανά το παγκόσμιο.
Greece
10,166,929 (2001 census) [2]

United States
1,350,600a (2008 est.) [3]

Cyprus
635,914 (2001 census) [4]

Australia
365,120b (2006 census) [5]

United Kingdom
400,000 (estimate) [6]

Germany
294,891 (2007 est.) [7]

Και σε διάφορες άλλες χώρες .Αγαπώ το έθνος μου σημαίνει αγαπώ και νοιάζομαι τους ομοεθνείς μου όπου και αν αυτοί ζουν .

ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ Λ είπε...

ΔΟΚΙΜΗ--YΠEΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ-ΑΛΛΑΞΤΕ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ-ΚΥΠΡΟΣ:34 ΑΙΩΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ-ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ