Άδειασε τον Ευέλικτο και υποκλίθηκε στο Βάσο Λυσσαρίδη! Γεια σου Αντώνη!

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010



Ο Αντώνης Σαμαράς "άδειασε" τον Ευέλικτο Οδοστρωτήρα. Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ " κληθείς να δώσει την άποψή του για το θέμα της εκ περιτροπής προεδρία, ο κ. Σαμαράς είπε ότι δεν θα ήθελε να μπει σε λεπτομέρειες γιατί δεν θα έκανε καλό αυτή τη στιγμή.".

Ενώ ανέμεναν όλοι να δηλώσει την απόλυτη στήριξή του στον ενδοτισμό Χριστόφια, ο Α. Σαμαράς τους διέψευσε. Όχι μόνο δε φάνηκε ένας Πόντιος Πιλάτος που νίπτει τας χείρας του, όπως ανέμεναν τα νενέκια και τα ακελοφασιστάκια, αλλά άφησε σαφέστατο υπονοούμενο ενάντια στους χειρισμούς Χριστόφια.

Σε σχέση με το Κυπριακό, καμία αναφορά στη διζωνική. Να τι δήλωσε: " δίκαιη, βιώσιμη λύση του Κυπριακού, με σεβασμό ταυτόχρονα, στο ευρωπαϊκό κεκτημένο της Κύπρου».

Οι καλύτερες δηλώσεις του όμως, ήταν αυτές για το Βάσο Λυσσαρίδη. Για τον οποίο αναγνώρισε τα τεράστια αποθέματα γνώσεων που έχει για γεωστρατηγικά θέματα.

Επισημαίνοντας επίσης, κάτι που εμείς εδώ και αρκετό καιρό λέμε: ο Γιατρός δεν είναι ρομαντικός, είπε ο Α. Σαμαράς. Αντίθετα, είναι ρεαλιστής.

Εμείς, βεβαίως χαιρόμαστε. Γιατί ο Αντώνης Σαμαράς, δικαιώνει την Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο, που επέλεξε να τον στηρίξει πριν λίγους μήνες.

Ευρυγένης για το christofias-watch

13 Σχόλια:

Unknown είπε...

Ρε γαιδαρε αρχιπροδοτη αρχιεπισκοπε διεβαζε να καταλαβεις με ποιους θα κανεις συμφωνιες σε σαθρα θεμελια εγκαταλειποντας την ευρωπαικη λυση ταχα δεν ειναι εφικτη.

Τουρκικό στρατιωτικό αεροδρόμιο στην Ίμβρο και αμφισβήτηση της ελληνικότητας της Λήμνου¨

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό έγγραφο (φωτοτυπία) της τουρκικής κυβέρνησης, το οποίο είχε παραδώσει στον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ το 1998 ο τότε πρέσβης Ονούρ Οϊμέν, παρουσία του έλληνα ομολόγου του Γ. Σαββαΐδη, πέραν του ότι η Τουρκία υποστηρίζει ότι η Λήμνος είναι αποστρατιωτικοποιημένη, ισχυρίζεται εκτός των άλλων ότι η Ελλάδα… έκανε στις 21 Οκτωβρίου 1912 εισβολή στη Λήμνο, την Τένεδο, τη Σαμοθράκη, τα Ψαρά, την Ικαρία, τη Λέσβο, τη Χίο. Η Ελλάδα όμως δεν αντέδρασε και δεν έφερε το θέμα στους αρμόδιους διεθνείς οργανισμούς, αλλά αρκέστηκε σε δηλώσεις χωρίς αποτέλεσμα, με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ «να σφυρίζει κλέφτικα» και να παριστάνει τον αδιάφορο, παίρνοντας με τη σιωπή του εμμέσως πλην σαφώς τη θέση της Τουρκίας.Η ελληνική αδράνεια είχε ως συνέπεια η Τουρκία μετά 8 μήνες, τον Ιούνιο του 1999, να θέσει θέμα ελληνικότητας της Λήμνου, στο πλαίσιο του EURO CONTROL αυτή τη φορά,
ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΚΥΠΡΟ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ. ΑΚΟΥΕΙΣ ΡΕ ΛΑΙΚΙΣΤΗ ΚΑΝΑΜΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΕΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ- ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ . ΜΕ ΝΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΣ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΦΑΛΑΓΓΑ. ΟΙΚΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ την θεληση για λυση και μας ονομασατε αποριπτικους γιατι? ΕΠΙΔΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ.

ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΑΔΑΝΑ ΤΖΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΥΡΑ ΑΦΟΥ ΤΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΦΑΛΑΓΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.

arxiepiskopos είπε...

ΑΙΑΝΤΑ,μα με έβλεπες όνειρο;Πες πρώτα καλημέρα!Μην τσαντίζεσαι.Αφού εσείς λέτε ότι επιδιώκετε την ατόφια διχοτόμηση και είστε και η πλειοψηφία(λέτε),τι φοβάσαι;Δεν υπάρχει φόβος να συμβιώσεις με κανένα.Μόνο με την κακομοιριά σας!Τζιείνοι ποτζιεί τζι εμείς ποδά!Πώς η διχοτόμηση από προδοσία έγινε πατριωτική πολιτική!!!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΡΕ ΧΡΙΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ-ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΕ ΧΑΛΑΡΟΣΕ ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ, ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΚΑΜΕΣ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΡΙΑΛΙΑ ΤΗΣ USAID ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΔΟΣΕ ΤΟΥ ΥΕΝΙ-ΠΟΛΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟ, ΕΚΘΕΣΑ ΣΕ, ΕΚΑΜΑ ΣΕ ΡΕΖΙΛΙ, ΕΦΑΣ ΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΓΡΥΠΝΙΤΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΠΕΡΑΣΕ ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ, GET OVER IT YOY PIECE OF SHIT.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Σαν τον Αντώνη είδαμε και μας ήρθαν και άλλοι από την μητριά Ελλάδα. Να πάνε να λύσουν τα δικά τους προβλήματα με τους γείτονες τους. Και αφου είναι τόσο μάγκας ας πάρει και τα όπλα και το γιατρό. Φυσικά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά και θα τον δούμε και αυτόν τον ΜΑΓΚΑ.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΜΕΛΗ Κ.Ε ΔΗ.ΚΟ

1. ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΑΓΙΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗ.ΚΟ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ
2.ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΠΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΕΠΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ
3. ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΒΡΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ ΑΠΟ ΑΚΕΛ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ
4.ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΠΟ ΑΚΕΛ
5. ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΗ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ ΣΕ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΚΤΛΠ ΩΣ ΛΑΦΥΡΑ
6. ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΚΑΤΣΤΡΟΦΙΚΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΝΟ
7. ΣΥΝΕΧΗΣ ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗ.ΚΟ ΑΠΟ ΑΚΕΛ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ
8 ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΜΕ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
9.ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗ.ΚΟ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΠΑΙΔΕΙΑ,ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗ.ΚΟ
10. 40,000 ΔΗΚΟΙΚΟΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΟ ΔΗ.ΚΟ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗ.ΚΟ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ. ΤΟ ΔΗΣΑΚΕΛ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΔΗ.ΚΟ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΝΕΙ.

ΣΚΕΨΟΥ ΤΙΣ ΠΑΓΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗ.ΚΟ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΔΟΠΑΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΑΠΡΑ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΣΚΕΨΟΥ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΣΜΟ.
ΘΗΜΥΣΟΥ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΕΣ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΑΠΙΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ.
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ- ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ. ΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΚΕΛ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΝ ΤΟ ΔΗ.ΚΟ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑ 2 ΚΑΡΕΚΛΕΣ? ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΣΥΝΕΝΟΧΕ ΔΗΚΟΙΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΚΟΙΚΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΡΙΨΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΕΥΕΛΙΧΤΟΣ ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ.

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥΣ Ο ΚΑΡΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΑΙ. ΑΠΑΙΤΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ Η ΦΥΓΕ.

Ο ΚΑΡΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΦΑΓΩΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ "ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑΣΗ"
ΕΣΥ ΞΕΡΙΕΣ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ Σ Υ Ν Ε Ν Ο Χ Η

Ανώνυμος είπε...

Ναι "Αγαπούλα" μητριά είναι η Ελλάδα σε όσους θεωρούν μητέρα την Τουρκία!

Τηλέμαχος είπε...

Ελα αγαπουλλα τουρκοπουλλα,
Μητριά σου η Ελλάδα, πατερούλης σου ο Τουρκατσος!!!!
Ατε, αν νιώθεις ντροπή που είσαι ελληνας, αλλαξε το ονομα σου από “εσενα δεν σου αξιζε αγαπη” σε “Sen sevgili hak etmedin”, πήγαινε να ζήσεις στα κατεχόμενα που θα είσαι ευτυχεσμένος τζαι παραιτα μας.

Unknown είπε...

Με αφορμή τη φετινή εκδρομή της ΕΔΟΝ στα χιόνια, σε δημοσιογραφική διάσκεψη ο Γεν. Γραμματέας της ΕΔΟΝ επανέλαβε τα εξής στερεότυπα: «Το μέλλον μας είναι μια επανενωμένη, ομοσπονδιακή Κύπρος, κοινή πατρίδα Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων και αυτή η ομοσπονδία έχει όνομα: Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία, με την πολιτική ισότητα όπως περιγράφεται στα Ψηφίσματα του ΟΗΕ, στη βάση του Διεθνούς Δικαίου, με σεβασμό στα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τις βασικές ελευθερίες όλων των Κυπρίων κ.τ.λ.»
Για να γίνει κατανοητή αυτή η πολυσύνθετη δήλωση που αναφέρεται στερεότυπα, ρωτήσαμε επανειλημμένα, με επιστολές και κατ' ιδίαν, τι ακριβώς σημαίνει γι' αυτούς που την κάνουν και απάντηση δεν πήραμε ποτέ. Ρωτούμε ξανά και σήμερα:
• Μήπως σημαίνει ότι οι Ελληνοκύπριοι και οι Τουρκοκύπριοι θα ζουν ξεχωριστά σε δύο Ζώνες, όπως μας χώρισαν τα κανόνια, οι ορδές του Αττίλα και τα εγκλήματα που ακολούθησαν, κάτω από μια Ομόσπονδη Κυβέρνηση;
• Δηλαδή η γεωγραφική διαμόρφωση που επέτυχε ο Αττίλας στο έδαφος με τη βία των όπλων, αφού περιοριστεί κάπως σε έκταση, θα είναι και η βάση της λύσης;
• Είτε ναι είτε όχι είναι η απάντηση στα πιο πάνω ερωτήματα, πρέπει να εξηγηθούν και τα ακόλουθα:
* Με την αναφορά σε σεβασμό των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και των βασικών ελευθεριών σημαίνει ότι όλοι εμείς οι 200.000 πρόσφυγες θα επιστρέψουμε στις περιουσίες μας, στα σπίτια μας, στα χωριά μας;
* Αν η απάντηση είναι ΝΑΙ, τότε σε ποιο έδαφος θα σπιτωθούν οι Τουρκοκύπριοι από τις ελεύθερες περιοχές, αφού δεν γίνεται λόγος για επιστροφή τους πίσω στα χωριά τους στις ελεύθερες περιοχές;
* Συζητείται μήπως στις διαπραγματεύσεις ο τρόπος που θα εκκενωθούν οι περιουσίες μας, τα σπίτια μας, τα χωριά μας και καταρτίζεται πρόγραμμα πώς και πότε θα υλοποιηθεί η επιστροφή μας;
Τα θέατρα πρέπει να σταματήσουν και να δοθούν πλήρεις εξηγήσεις στον κόσμο, διότι ενόσω δεν δίδονται απαντήσεις στα πιο πάνω ερωτήματα, σ' εμάς είναι ξεκάθαρο ότι οι δύο Ζώνες παράλληλα με το Δικοινοτισμό και την πολιτική ισότητα σημαίνουν ότι οι Τούρκοι θα ζουν πλειοψηφούντες σε πληθυσμό και ιδιοκτησία γης σε δική τους Ζώνη, σε δική τους γεωγραφική περιοχή και εμείς οι Έλληνες στην άλλη Ζώνη. Είναι γι' αυτό εξάλλου που έγινε, το 1974, το πραξικόπημα και η τουρκική στρατιωτική εισβολή, η κατοχή, το εθνικό ξεκαθάρισμα εμάς από τα κατεχόμενα και η βίαιη και εκβιαστική μετακίνηση των Τουρκοκυπρίων παρά τη θέλησή τους στα κατεχόμενα, διότι δεν υπήρχε άλλος τρόπος να δημιουργηθεί Τουρκικό Κράτος. Δηλαδή, με απλά λόγια, η Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία αποτελεί την ονομασία της λύσης όπως αυτή διαμορφώθηκε στο έδαφος ως αποτέλεσμα της εισβολής και αυτό το αποτέλεσμα καλούμαστε να νομιμοποιήσουμε. Το δίλημμα δε που προβάλλεται, ότι τάχα θα γίνει διχοτόμηση αν δεν δεχθούμε τη Διζωνική, αποτελεί εκβιασμό για να τη δεχθούμε. Αν δεν νομιμοποιήσουμε τα κατοχικά δεδομένα, απλώς θα συνεχίζεται η κατοχή και τίποτε δεν εδραιώνεται λόγω της αδυναμίας μας. Το Διεθνές Δίκαιο το απέδειξε.
Πώς, λοιπόν, επιστρέφουν οι πρόσφυγες, το 85% του πληθυσμού των κατεχομένων και ιδιοκτήτες του 85% της ιδιωτικής γης, πίσω στα σημερινά κατεχόμενα, σε μια Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία, είναι το φυσιολογικό ερώτημα που χρειάζεται μια φυσιολογική, ξεκάθαρη απάντηση. Θα συνεχίσουμε να αναμένουμε.

Mario είπε...

ΑΙΑΝΤΑΣ,

Den nomizw iparxei kapio sxedio gia na basistei na sou dwsei apantiseis. Omws otan leme dizwniki den simenei oti EK den mporoune na zoune sto TK state kai to anapodo. Auto pou den 8a ginei einai na epistrepsoune oloi stis periousies tous epeidi perasan 36 xronia kai polla allaxan. Oi periousies merikes 8a epistrafoun, alles 8a antallaxtoun kai alles apozimiwsi. Egw prosopika eimai enantion na iparxoune quotas gia to posoi EK 8a menoune sto TK state kai anapoda kai den nomizw kanenas na to perasei auto.

Πλαστήρας είπε...

"ΔιζωνικήδικοινοτικήομοσπονδίαμεπολιτικήισότηταόπωςπεριγράφεταισταΨηφίσματατουΟΗΕ" - Το ύψιστο ιδανικό του AKEL!

Επαναλαμβάνουν σαν χαλασμένη κασέττα τις ίδιες αηδίες.

Διερωτώμαι αν οι ίδιοι τα πιστεύουν αυτά που λένε.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι γλυκιε μου κλαις
και σήμερα και χτες
και την καρδιά μου σκίζεις
χωρίς να μου το λες ....

Τι όμορφος που είσαι όταν κλαις
ακόμα λίγο κλάψε και σου πάει ...

μέγα ελληνικό τραγούδι!!!

εσείς εκαταντήσετε την Ελλάδα μητρία.
Όσο κόφκει του καθενώς!!!!

arxiepiskopos είπε...

Π Α Ν Ω Λ Ε Θ Ρ Ι Α !!!!!!