TI ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΗΚΟΪΚΟΙ;

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Εγώ έκανα πάντως την επιλογή μου!


Επειδή ο πρόεδρος Χριστόφιας και ο Μάριος Κάρογιαν για δυο μέρες συζητούν για να βρουν τρόπο να ανακοινώσουν στο λαό και στα μέλη του ΔΗ.ΚΟ. τη συναλλαγή στην οποία θα καταλήξουν και θα κρατήσουν μυστική, λέγοντας πως βρήκαν φόρμουλα για ορθή συνεργασία και συμμετοχή του ΔΗ.ΚΟ. στην διαχείριση του εθνικού θέματος και επειδή θα μας παρουσιάσουν την συνδιαλλαγή ως συμφωνία που διασφαλίζει το μέλλον του κυπριακού Ελληνισμού, έτσι κι εγώ έχω καταρτίσει το ψηφοδέλτιο με το οποίο θα ψηφίσουν τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής για τον μέλλον του ΔΗ.ΚΟ. και για τη δική τους αξιοπρέπεια.

Ανεξάρτητα από τις ωραιολογίες για παρουσίαση τη συνδιαλλαγής για τις καρέκλες, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής πρέπει να ξέρουν ότι ο κάθε οπαδός του ΔΗ.ΚΟ., αλλά και κάθε ‘Ελληνας της Κύπρου, εκτός από τους φανατικούς οπαδούς της λύσης Ανάν, θα διαβάσουν την απόφαση της Επιτροπής με τις πιο κάτω επεξηγήσεις για τη θετική ή την αρνητική ψήφο.

Ας το έχουν υπόψη τους για να μην μας κοροϊδεύουν. Χάσαμε τον ηγέτη μας, αλλά δεν θα χάσουμε την αξιοπρέπειά μας, όσο και να προσπαθήσουν να μας «παντρέψουν με άθρωπο» ο Μάριος Κάρογιαν και οι κολαούζοι του.

Ψηφίζω αποχώρηση του ΔΗ.ΚΟ. από την Κυβέρνηση :

- για να υπερασπιστώ το δίκαιο, την αξιοπρέπεια και την ιστορία του κόμματος
-για να υπερασπιστώ το όνομα του Τάσσου Παπαδόπουλου, επειδή το ΑΚΕΛ τον συκοφαντεί ότι αποδέχτηκε την εκ περιτροπής προεδρία, την παραμονή εποίκων και άλλες υποχωρήσεις του Χριστόφια.
- για να διασώσω την Κυπριακή Δημοκρατία, που με τις παραχωρήσεις του Δημήτρη Χριστόφια θα υποβιβαστεί σε συνιστών κρατίδιο και θα καταλήξει σε κοινότητα μη αναγνωρισμένη.
- Επειδή έχω ακόμα την κομματική αξιοπρέπεια



Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.



Ψηφίζω παραμονή του ΔΗ.ΚΟ. στην Κυβέρνηση

-επειδή αποδέχομαι την εκ περιτροπής προεδρία
- επειδή αποδέχομαι την παραμονή των εποίκων
- επειδή αποδέχομαι ομοσπονδία των δυο συνιστώντων κρατών
-επειδή αποδέχομαι τα δυο FIR των δύο συνιστώντων κρατιδίων.
- επειδή πιστεύω ότι ο Χριστόφιας έβγαλε την Κύπρο από την απομόνωση στην οποία οδήγησε την Κύπρο ο Τάσσος Παπαδόπουλος
- επειδή πιστεύω ότι ο Χριστόφιας θα πετύχει δίκαιη λύση.
-επειδή είμαι βέβαιος ότι ο πρόεδρος Χριστόφιας θα παραχωρήσει στο ΔΗ.ΚΟ. και άλλες θέσεις.
- επειδή θέλω ως μέλος της Κεντρικής Επιτροπής να έχω πρόσβαση στα κέντρα εξουσίας και να μπορώ να κάνω ρουσφέτια στους οπαδούς του ΔΗ.ΚΟ.
-επειδή πιστεύω ότι εντός της Κυβέρνησης το ΔΗ.ΚΟ. θα μπορεί να επηρεάζει τις εξελίξεις, ιδιαίτερα στο θέμα του ρουσφετιού
-Επειδή η απόφαση αυτή διασφαλίζει την προεδρία της Βουλής για τον πρόεδρο του κόμματός μας και θέσεις υπουργείων για φιλόδοξα στελέχή μας
- επειδή έχω εκχωρήσει την κομματική μου αξιοπρέπεια στο Χριστόφια και τον ‘Αντρο.

Θεόφιλος για το christofias-watch

10 Σχόλια:

ΠΑΟΛΑ είπε...

O Κάρουφιαν αποδείχτηκε το γιουσουφάκι του Ευέλικτου. Αυτές τις μέρες παίζεται η επιβίωση ή όχι του ΔΗΚΟ. Αν τυχόν και παραμείνει το ΔΗΚΟ στη συγκυβέρνηση αυτό είναι και το τέλος του. Είμαι περίεργη να δω πως θα παρουσιάσει την πρόταση του απόλυτου εξευτελισμού στο Εκτελεστικό και στην Κεντρική Επιτροπή.

proudgaros είπε...

Πεεεεεεε....

Ψηφίζω να φυει το ΔΗΚΟ απο την κυβερνηση!

Ψηφιζω να τα εβρει ο Προεδρος με τον ΔΗΣΥ για λιους μηνες για να δουλεψουνε για

ΛΥΣΗ Δ.Δ.Ο. με οριστικον τερματισμο ΚΑΤΟΧΗΣ και Εποικισμου τζιαι οι επιλογές μας όσον αφορά την λύση του κυπριακού είναι τρείς. α)η Διχοτόμηση, β) να μείνουν τα πράματα όπως ένει για άλλο 30 χρόνια τζιαι γ) λύση με ομοσπονδία.


ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΗΚΟΪΚΟΣ!!!!

ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΉΜΟΥΝΑ ΘΑ ΕΨΗΦΙΖΑ "ΜΕΣΑ" ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΔΗΚΟΪΚΟΣ ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΤΖΙΑΙ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΝ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΠΟΣΤΑ ΚΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΛΙΡΟΥΕΣ ΕΥΡ ΩΠΟΥΛΑ ΡΥΑΛΙΑ

ΕΤΖΙ ΜΑΣ ΕΜΑΘΕΝ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΥΛΟΥ Ο ΣΠΥΡΑΚΗΣ Ο ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ Ο ΜΙΤΣΙΓΓΑΣ Ο ΞΑΚΟΥΣΤΟΣ ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!

ΟΪ ΜΑΝΑ ΜΟΥ! ΝΑ ΦΥΕΙ ΤΟ ΒΑΡΙΔΙ ΤΟ ΔΗΚΟ! ΝΑ ΣΥΝΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ!

Τηλέμαχος είπε...

Περήφανο γαϊδουράκι coolare. Συνταχτείτε εσείς που θέλετε λύση, μη χεσω. Λύση αρρωστημένη όπως είναι ο εγκέφαλος σας. Είσαστε πολύ φανατιλλες τελικά.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΗ.ΚΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΗ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΠΟΙΚΩΝ (ΑΦΟΥ ΑΥΤΕ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ). ΟΙ ΠΑΓΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗ.ΚΟ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ ΤΗΝ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΡΑΜΟΝΗΣ ΕΠΟΙΚΩΝ. ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΤΑΣΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΠΑΓΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗ.ΚΟ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΔΗΚΟ(ΒΑΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΚΤΙΚΟ Η ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΓΙΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΥΡΗ.
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΡΑ. ΑΥΤΟ ΠΡΟΝΟΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΔΗΚΟΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΥ ΒΡΑΖΕΙ.
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΡΑ.
ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΡΕΚΛΟΛΑΓΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ?
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑ ΑΝΤΙΚΑΤΣΤΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΥΡΗ.
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΡΑ!!!!!!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗ.ΚΟ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΠΑΤΡΙΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΡΑ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΣΤΑΤΙΚΗ.
ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΡΕΚΛΟΛΑΓΝΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΦΑΓΟΠΟΤΙΟΥ. ΤΟΛΜΑΤΕ?

arxiepiskopos είπε...

Παιδιά της Επιτροπής,ΘΡΙΑΜΒΟΣ!Αυτή τη στιγμή(7μ.μ.)ΟΛΑ τα αυτοκίνητα της Κύπρου κυκλοφορούν με αναμμένα φώτα!!!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ Ο ΦΩΤΗΣ ΦΩΤΙΟΥ, ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ (ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ) ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΥΦΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 3.30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ?

ΣΠΕΡΘΙΑΣ είπε...

Αν περάσει το δικό του Καρογιάν η Κύπρος θα βρεθεί ακόμα ένα (μεγάλο) βήμα πιο κοντά στην Τουρκοποίηση. Είναι πολύ σημαντική η αυριανή (20.2.2010) συνεδρία του εκτελεστικού του ΔΗ.ΚΟ. Οσοι έχετε επιρροή σε μέλη του ΔΗ.ΚΟ. κάντε κάτι (ότι μπορεί ο καθένας) για να φύγει το ΔΗ.ΚΟ. από την κυβέρνηση. Πάρτε τα τηλέφωνα σας, επισκεφτείτε το ΔΗ.ΚΟ. κ.α. Πρέπει να ασκηθεί πίεση... Αν μείνει το ΔΗ.ΚΟ. στην κυβέρνηση ο Ευέλικτος θα κάνει παιγνίδι πολύ εύκολα, θα διαλύσει το ΔΗ.ΚΟ., θα εξουδετερωθούν προσωπικότητες που ηγήθηκαν του ΟΧΙ το 2004, και άλλα πολλά και επιζήμια.

arxiepiskopos είπε...

Μάνα μου, ΣΠΕΡΘΙΑΣ,αγωνιάς;Τελικά η ζωή θα σου αποδείξει πως άλλο οι φαντασιώσεις κι άλλο η πραγματικότητα!Δεν πήρες σήμερα κανένα μήνυμα από τη "μαζική" ανταπόκριση στο κάλεσμα των Ποντικών για αναμμένα φώτα;

ΣΠΕΡΘΙΑΣ είπε...

Σε παρακολουθώ "αρχιεπίσκοπε" και αναρωτιούμαι αν είσαι Έλληνας που κατάλαβε ότι απειλείται η ύπαρξη των Ελλήνων στην Κύπρο, ή Τουρκοκύπριος που ξέρει καλά ελληνικά. Μάλλον καταλήγω στο δεύτερο.

arxiepiskopos είπε...

ΣΠΕΡΘΙΑΣ,είμαι Ελληνοκύπριος,λάτρης του ελληνικού πολιτισμού και των αξιών του και θεωρώ ως υποχρέωσή μου να ξέρω καλά την εθνική μου γλώσσα.Κι επειδή γνωρίζω και το "Μέτρον άριστον" και ανησυχώ και για την επιβίωση του Ελληνισμού στο νησί μας,προσπαθώ τον προφυλάξω από κάτι ήρωες της φανφάρας,σαν εσάς.Και τη Μικρασία και την Κύπρο κάτι ονειροπόλοι φανφαρόνοι,όπως αυτούς της διχο-Ττομικής σας συμμορίας,τις κατέστρεψαν.