Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τον ευεργετηθέντα αχάριστο!

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Ε όχι και 30 αργύρια! Ένα υπουργειάκι πήρα!

Μπορεί οι παρακαταθήκες σε επίπεδο ιδεών, του Τάσσου Παπαδόπουλου και του Βάσου Λυσσαρίδη, να είναι ανεκτίμητες.

Σε επίπεδο ατόμων όμως, άνκαι ο Γιατρός και ο Πρόεδρος είχαν πνευματικά παιδιά σπουδαίου ήθους, μας κληροδότησαν και πολλούς αγνώμονες που σήμερα, δείχνουν ότι δε σέβονται, αυτούς που τους ευεργέτησαν και τους ανέδειξαν πολιτικά.

Ο κατάλογος μακρύς: Μάριος Κάρογιαν (από διευθυντής Τύπου του Τάσσου, ρουφιάνος του Χριστόφια), Χρίστος Πατσαλίδης ("Οι κυβερνήσεις πέφτουνε, το υπουργιλίκι μένει"), Τάκης Χατζηδημητρίου (Από αντικατοχικός πεζοπόρος, Μίζερος Νότος), Κατερίνα Μελισσηνού (δέχτηκε να είναι προσωπική επιλογή Χριστόφια, με παράκαμψη της ΕΔΕΚ που εισηγήθηκε τον ακριβοδίκαιο Μάκη Στασόπουλο), Σοφοκλής Σοφοκλέους (3 φορές Δήμαρχος από Λυσσαρίδη, έγινε πρωτοστάτης της συνεργασίας με τους υβριστές του) και πάει λέγοντας. Φίδια στον κόρφο των μεγάλων ηγετών μας! Φίδια που είτε τα έκαναν πλακάκια με τον Ανανισμό και το ξεπούλημα της πατρίδας μας, είτε τα κάνουν πλακάκια με το καθεστώς Χριστόφια.

Σήμερα προστίθενται ακόμη δύο ονόματα στον μακρύ κατάλογο της Αχαριστίας.

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΥΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ!!!!

1) Δημήτρης Ηλιάδης, τον οποίο ανέδειξε πολιτικά ο Β. Λυσσαρίδης. Σήμερα φτύνει κατάμουτρα αυτόν που τον ευεργέτησε, συντασσόμενος με τους υβριστές του.


2) Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή, την οποία ανέδειξε πολιτικά ο Τάσσος Παπαδόπουλος. Σήμερα φτύνει κατάμουτρα αυτόν που την ευεργέτησε, συντασσόμενη με τους υβριστές του.

Ο στόχος του Οδοστρωτήρα δεν είναι φυσικά να διεμβολιστεί η ΕΔΕΚ (ο Ηλιάδης εδώ και καιρό δεν έχει ερείσματα στην ΕΔΕΚ) και το (ήδη διεμβολισμένο) ΔΗΚΟ. Ο στόχος είναι ο εξευτελισμός τους. Η δημιουργία εντυπώσεων.

Γιατί είναι πάγια πολιτική των σταλινικών να επιλέγουν προδότες. Άλλωστε και τον Κατσουρίδη, δεν είναι με την Γκιούρωφ που τον εκτέλεσαν;

Σοφότατοι βεβαίως οι αρχαίοι μας προγόνοι: "Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος".

Ένα μας παρηγορεί: Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή και Δημήτρη Ηλιάδη, δεν επιλεγήκατε γιατί το αξίζετε (ακόμη κι αν αξίζατε, δεν ήταν αυτό το κριτήριο επιλογής), ούτε γιατί κάποιος πίστεψε σε εσάς. Επιλεγήκατε με κύριο "προσόν", την αχαριστία σας προς αυτούς που σας ανέδειξαν.

Γιατί ΗΣΑΣΤΑΝ "ΑΞΙΟΙ" ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΣΕΤΕ!

Πράξανδρος για το christofias-watch

79 Σχόλια:

arxiepiskopos είπε...

Έχετε απόλυτο δίκιο.Ενώ οΠατριάρχης επέλεγε υπουργούς πάντοτε με κριτήριο την αξία,όπως π.χ τον μ.Πεύκιο Γεωργιάδη.Οι διαδόσεις ότι ήταν φίλος και παλιός συμμαθητής ελέγχονται ως ανακριβείς.

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Ξέχασες επίσης Αρχιεπίσκοπε να πεις για τα ακελικά διαμάντια που αποδεχόταν: το Νεοκλή, το Χρίστου και ιδιαίτερα ΤΟ ΘΡΑΣΟΥ!

Α ρε Τάσσο, ανάγιωνες τες κουφάες! Ανεχόσουν τους ηλίθιους του ΑΚΕΛ! Ή αυτούς που ήταν υπό την εύνοια του ΑΚΕΛ, όπως το βλάκα το δήθεν ΕΔΕΚίτη, το Σοφοκλή.

Αυτό το έχουμε παράπονο εμείς οι ΕΔΕΚίτες. Που έφυγες τον Κούλλη.

Που ανεχόσουν τους Ακελικούς. Ήσουν ο καλύτερος Πρόεδρος που είχε η Κύπρος. Ποτέ δε θα έχουμε τέτοιο Πρόεδρο. Αλλά το μεγάλο σου λάθος, ήταν η ανοχή προς τους ηλίθιους ΑΚΕΛικούς εκλεκτούς του Χριστόφια (και προς το Χριστόφια βεβαίως).

arxiepiskopos είπε...

ΕΔΕΚ Η.Β,οι ...ηλίθιοι Ακελικοί είναι αυτοί που έκαναν τον Τάσσο πρόεδρο.Το δε Κούλλη τον πέταξε έξω,όταν πια η μπόχα του ρουσφετιού πλημμύρισε τον τόπο!

ΣΠΕΡΘΙΑΣ είπε...

Είναι μια απορία που πάντα είχα: Γιατί να επιλέξει ο Τάσσος Παπαδόπουλος την Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή για υπουργό των Εξωτερικών; Παρομοίως, γιατί επέλεξε ο Σπύρος Κυπριανού τον Νίκο Ρολ-άντυ για υπουργό των εξωτερικών; Κι όταν έβλεπαν τα κακώς έχοντα (και οι δύο προέδροι), γιατί δεν τους έπαυσαν; Μπορεί κανείς προσπαθήσεινα απαντήσει;

arxiepiskopos είπε...

Προφανώς γιατί κι οι δυο πρόεδροι δεν ήταν τόσο έξυπνοι όσο εσύ,ΣΠΕΡΘΙΑΣ!

Πλαστήρας είπε...

Όσα περισσότερα σκουλήκια βάζει στην κυβέρνηση του ο Χριστόφιας τόσο περισσότερο θα γελοιοποιείται!

arxiepiskopos είπε...

εΠΙΤΈΛΟΥΣ! Μετά την αποχώρηση της εθνικοσοσιαλιστικής ΕΔΕΚ,ηπραγματικά σοσιαλιστική ΕΔΕΚ συμμετέχει στην κυβέρνηση!Συναγωνιστή Δημήτρη Ηλιάδη,συγχαρητήρια!Κι άσε τον Ομήρου σε κοινούς αγώνες με το Ρίκκο το ΕΛΑΜ,το ΠΟΝΤΊΚΙ και την ΕΝΩΣΗ.Φασισμός και ψευδοσοσιαλισμός σε κοινή πορεία.Και κοινή χλεύη!

Σοφός είπε...

Anef_Oriwn, θα ήθελα να σε ρωτήσω:

1) Ποιοι κερνούσαν γλυκό καρυδάκι στο πραξικόπημα;

2) Ποιοι έπιναν blue curacao στο αεροπλάνο για το Λονδίνο, όπου πήγαιναν για να πιέσουν το Μακάριο να δεχτεί τη διζωνική;

3) Ποιοι αποκαλούσαν το μεταπραξικοπηματία Κληρίδη "Πρόεδρο";

4) Πως σχολιάζεις το άρθρο του Σκαλιστή για τον ύποπτο ρόλο του ΑΚΕΛ στο πραξικόπημα;

5) Οι 50,000 έποικοι που θα παραμείνουν, σε ποιου τα σπίτια θα μείνουν; Μήπως θα βάλει το ΑΚΕΛ από την τζέπη του για τη στέγασή τους ή ο κυπριακός λαός;

6) Η Ομόνοια πως και έχει τόσο ψηλό προϋπολογισμό; Είναι με εισφορές των μελών της; Ο Μάστρε Μιλτής γιατί χαλά τόσα λεφτά για την Ομόνοια;

7) Ποιος είναι ο πρόεδρος του ΔΗΣΑΚΕΛ; Ο Χριστόφιας ή ο Αναστασιάδης;

8) Ποιο κόμμα εξυπηρετείται περισσότερο με την εκ περιτροπής προεδρία και τη σταθμισμένη ψήφο;

Θα σε παρακαλούσα, αντί να κρύβεσαι πίσω από τον arxiepiskopo και να πετάς συνεχώς τις εξυπνάδες σου σαν εντεταλμένος Επαγρυπνίτης β' διαλογής, να τολμήσεις να απαντήσεις (ίσως ζητήσεις και τη βοήθεια του ακελικού κοινού, που ξαγρυπνά πάνω από το christofias-watch, καταϊδρωμένο από τη δράση του blog αυτού στην αντίσταση ενάντια στο καθεστώς).

Mario είπε...

An eblepan oi Sosialistes stin Eurwpi tin EDEK tha tin eftinan oso tipote allo. I EDEK tipote den exei na kanei me sosialismo ektos na to leei... i EDEK einai komma me arabikis proeleusis ideologia opws ta kommata BAATH tis Libya, Iraq kai Syria. Giauto kai polla lefta stin EDEK erxontan apo ton Gkantafi pros ton Giatro kai kaneis den amfisbitei tous desmous tous. Eutixws ena 8% twn Kipriwn akolou8oune ideologia tipou BAATH kai pou poli kathara blepoume pou odigise auti i ideologia tis proanaferthiseis xwres. Kai an akoma 8elete na onomasete to BAATH socialistiko komma sigoura kamia sxesi me ton Eurwpaiko Socialismo.

arxiepiskopos είπε...

ΣΟΦΟΣ,εν πρώτοις το nickname μου είναι arxiepiskopos και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί με αποκαλείς Anef Oriwn.Πάντως θα ήθελα να γνωρίσω αυτόν που σας έγινε έμμονη ιδέα για να δω γιατί μας συγχίζετε. Τώρα,όσο για τα ερωτήματά σου δεν πιστεύω να περιμένεις απάντηση. Απλώς επιβεβαιώνουν το αήττητο της βλακείας!

Unknown είπε...

απορούμε: Τι κοινό μπορεί να βρίσκει ο “προοδευτικός” πολιτικός αττιλάρχης Μεχμέτ Αλί Ταλάτ τόσο στο “κομμουνιστικό” ΑΚΕΛ, όσο και στους φασίστες Γκρίζους Λύκους; Γιατί ο μουτζαχίντ της ΤΜΤ ζητά τόσο πολύ την υποστήριξη, τόσο του Χριστόφια, όσο και των Γκρίζων Λύκων;

Μήπως διότι η ενδοτική πολιτική Χριστόφια έχει κάνει τόσες παραχωρήσεις στον Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, και κατά συνέπεια στον τουρκικό ιμπεριαλισμό, που ο “σύντροφος και φίλος” Ταλάτ έχει το θάρρος να τις διαφημίζει ως τουρκικά οφέλη, ακόμα και στους αιμοσταγείς δολοφόνους των Ισαάκ-Σολωμού, ακροδεξιούς ελληνοφάγους Γκρίζους Λύκους;

υπενθυμίζουμε πως στις 03 Σεπτεμβρίου 2009 η ακροδεξιά τουρκοκυπριακή εφημερίδα ‘Yeni Volkan’, που πρόσκειται στους Γκρίζους Λύκους και τον τέως πολιτικό αττιλάρχη Ραούφ Ντενκτάς, ούρλιαζε «Bravo Hristofyas»!

Τι ανομολόγητο κοινό υπάρχει στην πολιτική τόσο των Δημήτρη Χριστόφια και Νίκου Αναστασιάδη, όσο και των Γκρίζων Λύκων, που ο Ταλάτ δεν ντρέπεται να ζητά την υποστήριξη και των τριών;

Unknown είπε...

Το καθεστώς εντός του επομένου μήνα σκοπεύει στηνν άρση των «εμπάργκο», προς τα κατεχόμενα .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αντάλλαγμα δεν θα υπάρξει , ούτε κάν θα αναγνωρίσει την Κυπριακή Δημοκρατία η Τουρκία με επίσημες δηλώσεις και συμφωνίες.

Στάχτη στα μάτια σε Κύπριους και Ευρωπαίους θα είναι ένα απλό (και πιθανότατα προσωρινό ) άνοιγμα των λιμανιών της Τουρκίας στους Ε/κ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ.

Unknown είπε...

Ο ΤAΛΑΤ αποκαλύπτει ακόμη ότι η ελληνοκυπριακή πλευρά φοβάται να
ανακοινώσει τα θέματα, τα οποία συμφωνούνται. “Η μεγαλύτερη ενόχληση της ελληνοκυπριακής πλευράς”, αποκαλύπτει, “είναι αυτή. Φοβούνται ακόμη και να ανακοινώσουν τα θέματα στα οποία έχουμε συμφωνήσει, μπορείτε να το σκεφτείτε; Αλλά εγώ δεν φοβάμαι,είμαι έτοιμος να ανακοινώσω όλα όσα έχουμε συμφωνήσει”.

Τηλέμαχος είπε...

Ρε παιδιά μην απευθύνετε στον αρχιεπίσκοπο ερωτήσεις γιατί δεν θα απαντήσει πότε.

Δεν είναι άξιον απορίας που η διαπραγματευτική ομάδα καθώς και το υπουργικό συμβούλιο της κυβέρνησης Χριστόφια αποτελείτε από πρώην και νυν οπαδούς του σχεδίου ΑΝΑΝ;

Όσοι ψήφισαν ΟΧΙ είναι όλοι άχρηστοι. Δεν κάνουν για την κυβέρνηση. Και μετά περιμένουμε από αυτόν τον άνθρωπο να βελτιώσει το σχέδιο ΑΝΑΝ. Ποιος κοροϊδεύει ποιον;

arxiepiskopos είπε...

ΑΙΑΝΤΑ,γιατί παραξενεύεσαι που ο Ταλάτ ζητά και την ψήφο των γκρίζων λύκων;Σε κρίσιμες εκλογές δεν επιτρέπονται τα πάντα;Θυμήσου τις δικές μας εκλογές.Ο Τάσσος δεν ζήτησε την υποστήριξη των δικών μας γκρίζων λύκων του ΕΥΡΩ.ΚΟ;Επίσης ο Τάσσος δεν μεθόδευε από κοινού στη Στράκκα με το Σερντάρ Ντενκτάς την από κοινού αχρήστευση του σχεδίου Ανάν;Τι τους ένωνε,ο κοινός πατριωτισμός;

Πλαστήρας είπε...

Γιατί βασανίζεστε ρε παιδιά; Αφού όλοι οι επικεφαλής της Τ/Κ μειονότητας έτσι κι αλλιώς είναι φερέφωνα της Άγκυρας και ούτε ένα οδόφραγμα δεν μπορούν να ανοίξουν χωρίς την έγκριση της. Τί χολοσκάς μακαριώτατε;

arxiepiskopos είπε...

ΠΛΑΣΤΗΡΑ, ο ΑΙΑΝΤΑΣ χολοσκά και χολοχύνει κι όχι εγώ.

Κυπραίος είπε...

Είσαστε για κλάματα. Δεν έχει όρια η βλακεία σ' αυτό τον τόπο.
Κι' ούτε έχετε ίχνος διάθεσης να δεχθείτε ότι μέσα στο σκληροπυρινικό καβούκι που κλειδωθήκατε δεν επικοινωνείται με το έξω κόσμο.
Ναι, ρε, οι σωστοί άνθρωποι, αυτοί που αγαπούν την πατρίδα τους πραγματικά και που με έργα, και όχι λόγια και βαρύγδουπες μπαρούφες, υπηρετούν τον τόπο και το λαό, όταν πρέπει.
Ναι ρε, άμα σε επιλέξει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ΔΕΝ λές όχι, γιατί με αυτό τον τρόπο δείχνεις έμπρακτα ότι νοιάζεσε.
Πατριωτισμός ΔΕΝ είναι να κρύβεσε πίσω από ψευδώνυμα και να φτιάχνεις μπλοκς στο διαδύκτυο.
Πατριωτισμός δεν είναι να βρίζεις μέρα νύκτα όποιους δεν συμφωνούν μαζί σου.
Πατριωτισμός δεν είναι να μετέχεις ή να στηρίζεις έξη (από τις έξη) κυβερνήσεις και μετά να φεύγεις για να αυξήσεις τα ποσοστά σου.
"Πονικάκια", μέρα με τη μέρα παίρνετε απαντήσεις από όλες τις πλευρές.
Μείνατε εσείς οι 5-6, ο Ομήρου με 2-3%, ο Συλλούρης και ο Περδίκης με 6-7 άτομα. Καλή συνέχεια

Κυπραίος είπε...

http://kypros4all.blogspot.com/

Τηλέμαχος είπε...

Φιλε OXI ston ethnikismo μας λες μέσω του απαράδεκτου link http://kypros4all.blogspot.com/ “Αυτοί που δε θέλουν ΠΟΤΕ να λυθεί το Κυπριακό, είναι αυτοί που με οποιαδήποτε λύση νοιώθουν πως πια δεν θα έχουν τίποτε να λένε στο λαό, άρα θα χάσουν το έρισμα τους και κατ' επέκταση τις θεσούλες τους στη βουλή.”

Δηλαδή ρε μάγκα, οι λόγοι που κάποιοι δεν είναι τουρκοlovers, ρατσιστές και οπαδοί μιας διχοτομικής ρατσιστικής λύσης είναι αν κατάλαβα καλά γιατί θα χάσουν τις θεσούλες τους; Αυτό δεν είναι επιχείρημα αλλά κουβέντες του αποπάτου του καφενέ του τουργουτ του εποικου που την Güzelyurt.

Αφού όπως λες είμαστε 3 χωρίς τον κουκο γιατί ασχολείστε μαζί μας; Πόσο δύσκολο είναι να συνειδητοποιήσετε ότι για την μη λύση του κυπριακού δεν ευθυνόμαστε εμείς οι τρεις τζαι ο κούκος εθνικιστές αλλα η τουρκια; Τελικα είναι παρα πολύ δυσκολο!!

Είστε 2 χρόνια εξουσία!!! Ατε ρε μαγκες λύστε το κυπριακό να τελειώνουμε!!! Τι περιμένετε;

Αααα, κάτι εξεχασα. Πριν να το λύσετε, ανοίξετε ρε πρώτα τζεινο το μαυρογεριμο οδόφραγμα του Λιμνιτι!!!

Κυπραίος είπε...

Τηλέμαχε...
Αν ξαναδιαβάσεις αυτά που έγραψες, μάλλον θα αλλάξεις παράταξη.

1. ΝΑΙ, συμφωνώ μαζί σου πως για τη μη λύση ευθύνεται η Τουρκία. Και η ευθλυνη για την παρουσία της Τουρκίας στην Κύπρο, ευθύνονται όλοι αυτοί που έριχναν (και ρίχνουν ακόμα) νερό στο μύλο της αντιπαράθεσης.
2. Αποκαλείς τους άλλους (ενδεχόμενα κι εμένα) ρατσιστές αλλά μας αποκαλείς και τουρκLovers. Γιατί είμαστε τουρκLovers δεν κατάλαβα. Επειδή θέλουμε να λύσουμε το Κυπριακό;
Και πως αλλοιώς θα το λύσουμε, αν δεν είναι με ομοσπονδία;
Άλλο τι θέλουμε κι άλλο τι μπορούμε, μέσα από τις συνθήκες τις οποίες δημιοργήσαμε και τις οποίες στο τέλος υπογράψαμε κιόλας. Κι όχι φέτος ή πέρσυ που Πρόεδρος είναι ο "προδότης, τουρκόφιλος" Χριστόφιας, αλλά από τότε, όταν κάποιοι άλλοι φλογεροί πατριώτες άνοιγαν τις πόρτες για την κατοχή.
3. Δεν είμαι εξουσία, δεν έχω σχέση με το ΑΚΕΛ, ψήφισα ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, αλλά είμαι πρόσφυγας. Οτι κατάφερε ποτέ να αποκτήσει η οικογένεια μου, το έχουν σήμερα άλλοι. Με ευθύνη της εθνικοφροσύνης, της αλλόφρωνης νοοτροπίας, του εθνικισμού και του υπέρμετρου ρατσισμού έως και φασισμού που διακατέχει άτομα τα οποία βρέθηκαν κατά καιρούς να σπέρνουν θύελλες και να μένουν σε μας, τους απλούς ανθρώπους οι κατεγίδες.
Αν ονειρεύεσε λύση που δεν θα μας αφήσει καμιά πικρή γεύση, απατάσε οικτρά. Είναι ουτοπία, βγαλμένη μέσα από τη σφαίρα της πιο ακραίας φαντασίωσης να πιστεύεις πως θα σηκωθεί η Τουρκία να φύγει από την Κύπρο χωρίς να κερδίσει κάτι. Και δυστυχώς, κάποιος που επικοινωνεί με το περιβάλλον του, μπορεί να διαπιστώσει ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να της το επιβάλει.
Συνεπώς, αφού στρατιωτικά δεν έχουμε τη δύναμη (πόσες πισίνες, επαύλεις, Mercedes, BMW να τους πετάξουμε για να φύγουν;) δεν μένει άλλη οδός από το να λυθεί όπως ΟΛΟΙ οι προηγούμενοι Προέδροι προσπάθησαν να το λύσουν
4. Δεν έκανες αναφορά στη συμφωνία της 8ης Ιουλίου. Η οποία ήταν βασισμένη στη δικοινοτική - διζωνική ομοσπονδία. (http://www.cyprus.gov.cy/MOI/pio/pio.nsf/All/B155DD9BFC7A860BC225727C0034C704?OpenDocument) Ήταν και ο Παπαδόπουλος προδότης;

Και κάτι τελευταίο. Αν το μπλοκ http://kypros4all.blogspot.com/ είναι απαράδεκτο, τι μπορεί κανείς να πει για τη γιάφκα του μίσους και του εθνικισμού (Χριστόφιας - Watch).

Τηλέμαχος είπε...

Κατανοώ την αγωνιά σου να λυθεί το κυπριακό. Θέλω όμως να κατανοήσεις και την δική μου αγωνιά και να μην με χαρακτηρίζεις οπαδό της μη λύσης επειδή είμαι εναντίων της συνθηκολόγησης (άλλο λύση και άλλο συνθηκολόγηση)

Αναφέρθηκες 2 φορές σε αυτούς που άνοιξαν τις πόρτες της κατοχής και τους ταυτίζεις μαζί μου. Δηλαδή μόνο και μόνο επειδή εναντιώνομαι σε κακή λύση του κυπριακού με χαρακτηρίζεις οπαδό της μη λύσης και φλογερό πατριώτη που άνοιξα την πόρτα στον Αττίλα. Καλά, αν αυτο δεν είναι φασισμός τοτε τι είναι φασισμος. Όπως υπαρχει φιλε φασισμος του ΟΧΙ υπάρχει και φασισμος του ΝΑΙ ειτε το παραδέχεσαι είτε όχι. Ιδου η απόδειξη. Βαφτίζετε με πολλη ευκολία κοσμο με επιθετα όπως απορριπτικοί, διχοτομικοί, οπαδοί της μη λύσης, αυτοί που έφεραν τον Αττίλα στην Κύπρο. Μόνο και μονο γιατι είναι εναντίων της συνθηκολόγησης. Για τους τούρκους τίποτα, τσιμουδιά. Ότι δίνεις παίρνεις φίλε.

Γιατί να αναφέρω την συμφωνία της 8ης Ιουλίου; Την έθαψε ο Χριστόφιας εδω και πολλή καιρό!!!

Κυπραίος είπε...

Πρώτα πρώτα, όταν αναφέρθηκα σε αυτούς που άνοιξαν τις πόρτες για την εισβολή, σε καμιά περίπτωση δεν εννοούσα εσένα, μάλλον δεν ήσουν γεννημένος τότε.
Όταν λες δεν θέλεις συνθηκολόγηση τι εννοείς; Συνθήκες και συμφωνίες υπέγραψαν όλοι οι Προέδροι, πλην του Χριστόφια. Για ποια από όλες τις συμφωνίες έχεις ενστάσεις.
Και πως ακριβώς εννοείς ότι ο Χριστόφιας έθαψε τη συμφωνία της 8ης Ιουλίου; Τι από όλα όσα περιέχει αυτή η συμφωνία της μιας και μονο σελίδας Α4, έπαψε να ισχύει;
Ασχολείσε τόσο σοβαρά με το τι δε θέλεις. Τι θέλεις όμως δε μας λες ποτέ, ούτε εσύ ούτε τα υπόλοιπα λεβεντόπαιδα.
Και μια ερώτηση: Από τους υπερπατριώτες που μαζεύτηκαν προχθές στον Μαχαιρά, έχεις υπόψη σου πόσοι δεν πήγαν στο στρατό προφασιζόμενοι προβλήματα υγείας; Α

arxiepiskopos είπε...

Κατηγορείται από την Επιτροπή του Blog π Δημήτρης Ηλιάδης ότι συντάσσεται με τους υβριστές του Λυσσαρίδη.Καλά,όταν ο Ομήρου συντασσόταν ως υπουργός με το ΔΗΣΥ,μήπως θεωρούσε πως ο ΔΗΣΥ τιμούσε το Λυσσαρίδη;Κάποια παλικάρια του τον τίμησαν δεόντως στην πλατεία του ΟΧΙ τον Αύγουστο του 1974!

Mario είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Mario είπε...

To megalitero problima einai pou oi Ellinokiprioi akoma den apofasisan ti 8eloune...alloi omospondia, alloi na pame pisw stis sifwnies tou 1960, alloi lene pws kai oi simfwnies tou 1960 den einai kales kai na broume kati pio iper mas, alloi 8eloune dixotomisi, alloi 8eloune Enwsi me tin Ellada ....kai ka8e nea kibernisi allazei kai tin stratigiki. Etsi pote den ftasame se lisi. Kanonika eprepe na exoume mia sta8eri 8esi apo to 1974...pou fisika den exoume.

ΠΑΟΛΑ είπε...

Ποιος είσαι εσύ "όχι στον εθνικισμό" που θα με ταυτίσεις με τους χουντικούς το 74; Εγώ τότε ρε μάγκα ήμουν αγέννητη.

Εσείς όλοι που το παίζετε δημοκράτες, γιατί αφαιρείτε το δικαίωμα από κάποιους να είναι Ενωτικοί; Έτσι πιστεύουν, έτσι θέλουν τελεία και παύλα. Άλλοι για παράδειγμα ονειρεύονται την παγκόσμια προλεταριακή επανάσταση. Κάποιοι άλλοι ονειρεύονται ότι η Τουρκία θα γίνει μια νέα Ελβετία και θα ζήσουμε ειρηνικά και αγαπημένα κτλ κτλ κτλ. Δικαίωμα τους κι αυτουνούς. Η Δημοκρατία δεν έχει καμία σχέση με τον "Δημοκρατικό συγκεντρωτισμό" του σταλινικού AKEL.

ΠΑΟΛΑ είπε...

Kαι κάτι άλλο ρε "όχι στον εθνικισμό".

Αν εσύ ψήφισες ΟΧΙ στο δημοψήφισμα τότε εγώ είμαι η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Κυπραίος είπε...

Πάολα,
Είσαι ενωτική με τι; Ένωση με την Ελλάδα;
Δεν άκουσες ποτέ, εδώ και 60 χρόνια που καμιά Ελληνική κυβέρνηση ούτε να ακούσει θέλει γθα κάτι τέτοιο;
Κι αν εσύ, μέσα στα δημοκρατικά σου δικαιώματα όπως λες, θέλεις ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα, με ποιο "δημοκρατικό" επιχείρημα απαντάς τους όμοιους σου, τουρκοκύπριους που θέλουν κι αυτοί ένωση με την Τουρκία;
Τέλος, αν είσαι μελαχρινή, πρέπει να τα βάψεις ξανθά. Όχι ψήφισα, και δεν έχω κανένα λόγο να λέω ψέματα. Ούτε και διάθεση να απολογούμαι για οτιδήποτε κάνω ή έκανα.

Κυπραίος είπε...

Να γίνεις ξανθιά όπως η Αλίκη...

νεος είπε...

ρε παιθκιά...
μα τελικά πονεί πολλά που εν η αριστερά στην εξουσία (πρώτη θέση) κ δεν περνούν πλέον οι ακρότητες των επαγγελματιών του κυπριακού (Λυσσαρίδης, Λυσσαρίδης, Λυσσαρίδης, και Λυσσαρίδης)


newgreekcypriot.blogspot.com

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΝΕΟ ΑΣΤΕΡΙ-
ΘΑΥΜΑΣΤΕ-
ΕΙΠΕ-
Ο/Η OXI ston ethnikismo είπε...
Είσαστε για κλάματα. Δεν έχει όρια η βλακεία σ' αυτό τον τόπο.

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ

Ο/Η OXI ston ethnikismo είπε...
Πατριωτισμός ΔΕΝ είναι να κρύβεσε πίσω από ψευδώνυμα
Πατριωτισμός δεν είναι να βρίζεις μέρα νύκτα όποιους δεν συμφωνούν μαζί σου.

ΔΗΛΑΔΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.
ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΕΣΥ ,ΛΟΓΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ,ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ, ΩΣ ΕΞΥΡΙΣΗ.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ- ΔΗΛΑΔΗ Ο arximoyfths (arxiepiskopos , anef oriwn κατα κοσμο Χριστο Χριστου) ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ (ΠΟΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ) ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. ΣΩΣΤΑ? ΚΑΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ my boy

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

αρχιμουφτη-ανεφ οριων
Σημερα ειναι μια καλη ευκαιρια να πας στην μανα σου που την ντροπιασες και την φωναζουν "ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ" να παρακαλεσεις για συχωρεση ,και μετα με σκυμμενο το κεφαλι να πας στα παιδια σου και να τους ζητησεις να σε συχωρεσουν που τα στιγματισες σαν "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ".
ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ, ΓΙΝΕΤΑΙ.
ΕΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΠΟΤΕ ,"ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ"

προς- οχι στον εθνικισμο- ταχα μου,
σκασιλα μου μεγαλη αν εσυ και οι ομοιδεατες σου με θεωρειτε πατριωτη η οχι. και λεω σκασιλα μου για να μην πω τιποτε ποιο βαρυ και να κλεγεσαι οτι σε βριζουν.

Κυπραίος είπε...

Μπράβο ΚΗΡΥΚΑ, έπιασες με αδιάβαστο.
Είδες, τελικά εγώ δεν είμαι πατριώτης, και άδικα κατηγορώ τους άλλους.

Από όλα όσα είπα, αυτό σου έμεινε εσένα!!!

Είσαστε, τελικά, για κλάματα...

Κυπραίος είπε...

Για τη φωτογραφία, ΚΗΡΥΚΑ, που χρησιμοποιείς στο προφίλ σου, αιτία ήταν κάτι μεγάλοι πατριώτες, υπερέλληνες, γίγαντες της ιστορικής μας κληρονομιάς...

Και πιστοί στην κληρονομιά σας, επανέρχστε.

Ανώνυμος είπε...

Ο μ. Γεωργιάδης μπορεί να μην ήταν καλός υπουργός παιδείας.

Με ΠΟΙΑ κριτήρια μπήκε υπουργός παιδείας ο Αντρέας Δημητρίου;

Θέλετε να πούμε, ή ας το αφήσουμε να το πάρει το ποτάμι;

Το αφήνω, αλλά μην με προκαλέσει κανένα ακελικό νενέκι.

Πάμε στον μ. τον Πεύκιο. Τουλάχιστο δεν ήταν επικίνδυνος όπως συγκεκριμένοι υπουργοί του ΑΚΕΛ, όπως ο Χρίστου (νυν δήμαρχος Λευκωσιατοκατεχόμενης Λεμεσού) ή Συλικιώτης που έδιναν/δίνουν διαβατήρια αβέρτα σε όποιον Μουλλά κατάφερνε να ερθει στον νότο ή σε οποιανδήποτε πρεσβεία της Κύπρου: Τούρκοι, Κούρδοι, Αθίγγανοι, κλπ. κάθε καρυδιάς καρύδι θεωρούνταν όλοι "αδέλφια Τουρκοκύπριοι."

Ρ.

Mario είπε...

Na pros8esw oti i photo tou Kirika dixnei 4-5 agnooumenous pou skoto8ikan apo parastratiwtikes omades twn Tourkokipriwn pou zitousan ekdiki gia kati allous Ellinokiprious pou piga se kati xwria tis perioxes liges meres prin kai skotwnan opoion ebriskan.
Auto einai pou leme oloi ekanan la8oi stin Kipro....

Ανώνυμος είπε...

Mario,

Αυτά που λες τα σκέφτεσαι πριν; Οι "πληροφορίες" που έχεις από πού είναι ακριβώς; Απο κανένα "βαθυστόχαστο" και "άκρως έγκυρο" κείμενο εκείνου του σφογγοκωλάριου των Μεχμετζίκ;

Σε λίγο θα μας πείτε ότι οι Ελληνοκύπριοι φταίνε που λείπουν και είναι αγνοούμενοι.

Ρ.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε στο Φουκου για τα ΥΠΕΡΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ των "αδελφών" μας:

http://foukou.blogspot.com/2010/02/6.html

Το ΑΠΑΡΝΤΧΑΙΝΤ ήδη υπάρχει. Δεν χρειάζεται καν η ΔΔΟ.

Πληρώνετε φόρους ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Για να πουλάει δουλοπρέπεια το ψευδοκράτους του νότου που μας το παρουσιάζετε και "κράτος."

Κράτος;

Χα!

Σιγά μην είναι και η Ατλαντίδα!

Μα και ακόμα και εσείς που δεν νοιώθετε Έλληνες, αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτε. Κι εσείς φόρους πληρώνετε, επομένως ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ, με την μόνη διαφορά ότι είστε ΑΠΟΕΘΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.

ΔΙΠΛΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΗΛΑΔΗ.

Ρ. ....Γαμώ τα υπουργεία σας.

Ανώνυμος είπε...

Πώς βάζετε φωτογραφίες δίπλα από το όνομα σας ρε φίλε;

Έχω μια του Χριστόφια δίπλα από μιαν κρεμάλλα. Πώς την αναρτώ;

Ρ.

ΣΠΕΡΘΙΑΣ είπε...

"Οχι στον Εθνικισμό" ο ένας Αρχιεπίσκοπος ο άλλος... Καμπόσοι άλλοι "περαστικοί" από το "BLOG" προσπαθούν να μας πείσουν ότι πρέπει να αφήσουμε τους "φανατισμούς" και τις δημοκρατικές αρχές στην πάντα και να δεχτούμε να ζήσουμε με μειωμένα ανθρώπινα δικαιώματα με τον Τούρκο να μας κυβερνά στην ίδια μας την πατρίδα. Αραδιάζουν ένα σωρό αερολογίες, ανακρίβειες και ψέματα (του τύπου... έντιμος συμβιβασμός γιατί έχουν κι οι Τούρκοι δικαιώματα στην Κύπρο, λύση επανένωση, ομοσπονδιακή λύση Διζωνικής Ομοσπονδίας γιατί δεν υπάρχει άλλη λύση και γιατί ο χρόνος δουλεύει εναντίον μας κ.α.).

Διαβάζοντάς όλους αυτούς τους αφελείς, αναρωτιέμαι πόσο θα τους αρέσει αν ω μη γένοιτο "λυθεί" το Κυπριακό με Διζωνική. Αναρωτιέμαι πόσοι από αυτούς θα αντέξουν (και πόσο θ' αντέξουν) να ζουν στην Κύπρο υπό τέτοιες εξευτελιστικές συνθήκες. Σε όλους αυτούς ένα πράγμα εισηγούμαι: Αφήστε τις εξυπνάδες στα blogs και διαβάστε τις πρόνοιες της "λύσης" που δέχονται να συζητούν οι άχρηστοι ηγέτες μας. Ίσως τότε θα πάψετε να μας θεωρήτε εθνικιστές και ακραίους. Ακραίοι (στην αφέλεια, για να μην πω βλακεία) είναι όσοι είναι έτοιμοι να δεχτούν λύση που θα τους καθιστά κατώτερα όντα σε σύγκριση με την "άρεια φυλή" των Τούρκων στην Κύπρο. Τ' ακούσατε εξυπνόβλακες;

Mario είπε...

Rigas,

Xipna kaimene, stamata na pisteueis auta pou sou ma8ane sto sxoleio pws eimaste ta kala mwra kai mia mera ir8ane oi kakoi kai mas epiasan. Kaname kai emeis kanane kai ekeinoi. Exoume tin dinami na ta afisoume pisw mas ? An oxi tote pame kata diabolou. An nai iparxoune chances na xeperastoun ta problimata me skliri douleia.

Osos gia tous Tourkokiprious kai to healthcare, einai distixws problima kai oso den liete to Kipriako sinolika auta ola ta api8ana kai paraxena 8a iparxoune. An katsoume kai to lisoume tote 8a stamatisoune ola auta.

Skorpion είπε...

Ναι ρε Μαριε , αν λυσουμε το Κυπριακο οπως θελεις εσυ , οχι μονο καποιους ΤΚ θα πληρωνουμε αλλα , τους εποικους , τους Προσφυγες , ξανα τους ΤΚ , ξανα το πλεον αναγνωρισμενο κρατος τους , εξοδα Τουρκιας και ουτω καθεξης.

Για το μπλογκ τουτο , το παραπονο μου εμενα ειναι για το επιπεδο των αναρτησεων. Πολυ εκολους τους εχει τους αφορισμους και τους χαρακτηρισμους. Δεν νομιζω η Ερατω Μαρκουλλη , ακομα και εαν δεχτηκε να ειναι υπουργος του Δ. Χριστοφια , αξιζει τετοιας αντιμετωπισης.

Και μην μου πειτε για τον Καρογιαν γιατι αλλο αυτο και αλλο τουτο. (Ουτε για Μαρκο Κυπριανου). Δεν ειναι το ιδιο. Και σιγουρα δεν ειναι σοφο να βιαζεσαι να κρινεις , με τετοιο αφοριστικο τροπο. Αυτο ειναι Χαμηλο επιπεδο και χαμηλη ποιοτητα.

Απο την αλλη θα ηταν σοφο καποιος να εξεφραζε ανησυχιες για αυτα τα θεματα.

ΠΑΟΛΑ είπε...

Υπάρχουν Τουρκοκύπριοι λέει ο "όχι στον εθνικισμό". Άρα πως θα μπορέσουμε να επιδιώξουμε μια λύση που να θέλουμε αφού τα απέναντι αδέλφια μας μπορεί να θέλουν κάτι άλλο.

Φαίνεται ότι δεν έχει ακούσει ποτέ για πλειοψηφία και για τα μειονοτικά δικαιώματα της μειοψηφίας!

Δηλαδή η Κρήτη που είχε 30% Τουρκοκρήτες, θα έπρεπε να είναι Διζωνική Δικοινοτική με Πολιτική Ισότητα όπως προβλέπεται από τα ψηφίσματα των Η.Ε., με σταθμισμένη ψήφο και εκ περιτροπής Προεδρεία;

Και αν θέλεις να ξέρεις το μαλλί μου είναι κοντοκουρεμένο πλατινέ.

Ανώνυμος είπε...

Mario,

Εκτός από ανιστόριτος και αγεωγράφητος, είσαι και αφελέστατος.

Και στο Βερολίνο υπήρχαν κάποιοι τοκογλύφοι Εβραίοι. Με την λογική σου, "Κάνανε και οι Ναζί, κάνανε και οι Εβραίοι." Και οι Ινδιάνοι στην αμερικάνικη ήπειρο σκότωσαν άμαχους. "Κάνανε και οι κονκισταδόροι, κάνανε και οι Απάτσι."

Τί εύκολος και απλοϊκός είναι ο κόσμος (σου).

Ρ.

ΥΓ/ Στο ...Γιου Κέι, δεν ανακάλυψαν τους Ελληνικούς χαρακτήρες; Ή ...δεν σου κάθονται και προτιμάς τους Λατινικούς; Νοιώθεις ότι οι βαθυστόχαστες βλακείες που γράφεις αποκτούν αξία επειδή τις γράφεις με ξένους χαρακτήρες;

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΤΑΔΕΣ ΑΚΕΛΙΚΟΙ, ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ,

ΣΑΝ ΑΥΡΙΟ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΚΕΛΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ Ο-Ε-Ο;

Στα καζίνα του Λονδίνου;

ΣΚΑΤΑΔΕΣ!

Ρ.

Anef_Oriwn είπε...

Απευθύνομαι στον σχολιογράφο [με τη μεγάλη βλάγκαν] ονόματι Arxiepiskopos ...
Κατ’ αρχάς shερετώ ΣΕ εγκαρδίως [γιατί είναι ότι χρειάζεται σ’ αυτόν τον μουντό, άχαρο και εχθρικό χώρο που όζει μούχλας και ναφθαλίνης]!

Ειλικρινά ΔΕΝ ξέρω [ΔΕΝ κατέχω πράμα] γιατί ΜΑΣ συγχύζουν [μόνο υποθέσεις μπορώ να κάμω], αλλά κάποιος πρέπει επιτέλους να ΜΑΣ βοηθήσει να ξεκαθαρίσουμε το μέγα Σεξ-πυρ-ικό δίλημμα που ΜΑΣ ταλανίζει: ΕΓΩ είμ’ ΕΣΥ ή ΕΣΥ είμ’ ΕΓΩ;
ΕΓΩ πάντως είμαι μάλλον αψηλός, κκέλης [την ξιουρίζω κιόλας – την κκέλλεν ΜΟΥ!], αλλά έχω και για κκοντράστ μούσι [αλά Λένιν] ... Όπως λαλούν τζιαι οι “άσπονδοι φίλοι” ΜΑΣ επαέ, είμαι σάτιρος [το –τι με ιώτα] τζιαι πορνόγερος αλλά τζιαι “ηλικιακός ρατσιστής” ... ΔΕΝ μ’ αρέσουν οι σχετικά μικρές στην ηλικία, αλλά οι πιο μεγάλες και δη οι μελαχρινές όπως αυτές οι κουρουκλιασμένες οι αραπούες! Λαλούσιν ότι έχω τζιαι ακράτεια [μάλλον γιατί χλευάζω που νάκρας όλα τα φασιστοειδή και εθνικιστοειδή] ... Όμως εν με λαλούν Γρίστον Γρίστου, αλλά Ττοφήν Ττοφή τζιαι η δουλειά που κάμνω είναι να (κατ)εργάζομαι τους κολλημένους ελληναράδες!
Το ότι ΜΑΣ συγχύζουν, τούτο [υποθέτω ότι] οφείλεται ΣΕ παιδικά τραύματα [που επάθαν τα “Κοπέλια” που παρεπιδημούν εδώ μέσα] ... Θα τους έκαμεν ποξυλλίκκιν κανένας Αριστερός συμμαθητής τους, τότε που ήταν μιτσιοί και ΔΕΝ μπορούν να το ξεπεράσουν [πάρε παράδειγμα τον Ρήγα]... Τούτο όμως φαίνεται να επιδεινώθηκε τα κατοπινά χρόνια λόγω αυτο-καταδιωχτικών συνομωσιολογικών συνδρόμων που ανάπτυξαν αλλά και ψυχονευρωτικών ελληναράδικων παραισθήσεων, που οφείλονται, ως δείχνουν οι επιστημονικές μελέτες, σε συστηματική παλινδρόμηση του εγκέφαλου αυτών των τύπων! Θεωρώ [αν και δεν είμαι ψυχίατρος] ότι η κλινική τους κατάσταση ΔΕΝ είναι ιάσιμη, ούτε καν αναστρέψιμη, γι’ αυτό κι άδικος ο κόπος ΣΟΥ, αγαπητέ Arxiepiskopε ν’ ασχολείσαι μαζί ΤΟΥΣ και να προσπαθείς να τους νουθετήσεις! Βουννάς αφκά πα’(νω) στους τοίχους. Πάντως θαυμάζω την βλάγκαν ΣΟΥ! Εκτός κι αν το κάνεις για την πλάκα ΣΟΥ, οπόταν πάω πάσο, [που λαλούμεν τζιαι στην πιλότταν, στην πρέφα τζιαι το πόκερ]!
Τώρα αν μετά την περιγραφή που ΣΟΥ έκαμα για τον Εαυτό ΜΟΥ, βρίσκεις κάτι που κάμνει τα “Κοπέλια” να ΜΑΣ συγχύζουν, πες ΜΟΥ το τζι’ ΕΜΕΝΑΝ για να ησυχάσω τζιαι να τζιοιμούμαι άνεννοιας τες νύχτες! Γιατί όλο και πιο πολύ γυρίζει στον νουν ΜΟΥ η ιδέα ότι μπορεί να ‘μαι διχασμένη για τριχασμένη προσωπικότητα!!!

Πάντως [και για παν ενδεχόμενο] να ΣΕ ενημερώσω ότι ΕΜΕΝΑΝ αρέσκει ΜΟΥ η ζιβανία τζιαι το κρασίν [τζιαι τα καλοτζιαίρκα το ούζο] τζιαι στις εξόδους προτιμώ [για φαγητό] τα μεζεκκλίδκια τζιαι τα θαλασσινά. Ως τόπους πιθανής συνάντησης προτείνω τον “Βαροshώτη”, ή τον “Κουτσονικολιά”, ή τον “Βορέα”, ή τον “Τταππή”, ή τον “Μουσικό”!!! [Αν θέλεις φέρε τζιαι τον Κήρυκα μαζί ΣΟΥ] ...

Υ.Γ.: Εν τζιαι ξέρεις ίνταμ που εν το «blue curacao»;

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΝΕΟΦΑΝΕΣ ΑΣΤΕΡΙ οχι στον εθνικισμο,imish
ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. ΔΕΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΣΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩ, ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΣΕΝΑ ΑΠΛΑ ΕΠΑΝΕΛΑΒΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΛΙΣΤΑ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ. ΦΑΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙΣ my boy

ΠΡΟΣ ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ (arxiepiskopo κατα κοσμο Χριστο Χριστου).
ΕΝΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΕΞΑ ΜΙΑ ΠΛΑΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΥΖΟ Η ΖΙΒΑΝΙΑ, ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΑΝ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΙΣΧΥΕΙ (ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ) ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΘΩ.

Anef_Oriwn είπε...

Ρε Κήρυκα,
Μα χάννει τέλλια η παττίχα ΣΟΥ, σιόρ; Που την μια σκυλλοβρίζεις ΜΕ [λαλείς ΜΕ, ας πούμεντε “ΠΡΟΔΟΤΗ”] τζιαι που την άλλην αποκαλείς τζιαι “ΕΝΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ”; Αποφάσισε σιόρ τι τελικά είμαι! Αρχιεπίσκοπος, Μητροπολίτης ή Anef_Oriwn; ΕΝΤΙΜΟΣ ή ΠΟΔΟΤΗΣ; Οξά άμα εσυνάφερα ποτόν τζιαι φαΐν άλλαξες τζιαι σου χαβάν;
Πάντως ΕΓΙΩ εν τον Arxiepiskopo [λες να ‘ναι το alter ego ΜΟΥ τελικά;] που εκάλεσα [πλάγια] για ζιβανία, κρασίν τζιαι μεζέ. Τζι’ είπα ΤΟΥ αν θέλει να φέρει μιτά ΤΟΥ τζι’ ΕΣΕΝΑ – για να σπάζουμεν πλάκα!!!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΣΑΝ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ ,ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΑΝ ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ, ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚΑΚΙ ΣΟΥ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ ΝΑ ΜΕΝ ΣΕ ΞΑΤΙΜΑΖΩ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ αρχιμουφτης, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΥ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΕΝ ΤΖΕΙ ΤΖΑΙ ΠΟΥ ΛΛΟΟΥ ΣΟΥ ΤΖΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΑΞΟΥΛΑ Ο ΧΑΡΑΧΤΗΡΑΣ ΣΟΥ Ο αρχιμουφτης, ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥΜΠΑΘΗΣΑ ΣΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΖΕΓΚΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΥΖΑ, ΤΕΡΚΑΖΟΥΜΕ. ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΘΑ ΔΕΧΤΩ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΑΝΕΦ ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΓΙΑ ΜΕΖΕΓΚΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΥΖΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟΝ Η ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ. ΦΕΡΕ ΤΖΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΙΤΑ ΣΟΥ, ΤΟΝ αρχιμουφτη ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΕΝΝΑ ΤΟΝ ΣΑΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΑΦΙΟΙ.

Anef_Oriwn είπε...

Ρε Κήρυκα,
Μα είσαι τζιαι τέλλεια μαννός σιόρ; Τότε που ΣΟΥ “ΖΗΤΗΣΑ ΣΥΓΝΩΜΗ”, ήταν δκυό φορές, εν νεν;

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΧΡΙΣΤΟ, ΑΝΕΦ ,ΑΡΧΙΜΟΥΦΤΗ, ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΣ. Ο οχι στον εθνικισμο imish,ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. ΤΖΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΤΟΣ (ΤΖΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥ 24%) ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ 22% ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ.
ΝΕΥΡΑΚΙΑ ΑΝΕΦ. ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ? ΕΝ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΞΑ ΕΝ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣΕ Η ΠΕΖΙΝΑ ΠΑΛΕ? ΑΤΖΑΠΗΣ ΣΟΥ ΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΟΥ 6.3% ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΞΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΤΟΥ 7% ΤΖΑΙ ΒΑΛΕ? ΟΞΑ ΕΝ ΠΟΥ ΛΛΙΑΝΙΣΚΕΤΕ ΠΟΥ ΤΟ 24%?
ΑΤΖΑΠΙΣ ΣΟΥ ΕΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΝΑΞΕ Ο ΤΑΛΑΤ ΣΗΜΕΡΑ ,Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΑΣ, ΟΤΙ Ο ΕΥΕΛΙΧΤΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ? ΕΝ ΓΙΑ ΤΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΕΥΡΑ?
ΟΥΣΤ, ΨΕΥΤΕΣ, ΟΥΣΤ

patriotis είπε...

παναυρκα της ΕΔΕΚ, παναυρκα του 5%, βαλτοι πρακτορες της τουρκιας, σας εχεσε σημερα ο προεδρος των σοσιαλιστων της ευρωπης, σας έχεσε ο Ηλιαδης ο νεος υπουργος, σας έχεσε η νεα υπουργος, είσαστε 30 ατομα , σας φοραει ολους ενα διπλοκαμπινο , σας έχεσε ο λαος απο τον πρωτο γυρο των προεδρικωκ εκλογων, σας χεζουν ολοι , γινατε ρεζιλι......

patriotis είπε...

ρε βλάκες της επιτροπής , σας το ξαναλέω, με την στάση σας και αυτο το μπλοκ που έχετε κάνετε ζημία σε αυτούς που υποστηρίζετε, δίνοντας σε έμας την ευκαιρια που δεν τους πάμε να λέμε τις βρωμίες τους,πράγμα το οποίο δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε ποτέ. Που αλλού θα μπορούσαμε να γραψουμε για την κομπίνα του Νικόλα που έκανε με τον Αντρονικου στο χρηματιστιριο, τα οικόπεδα της νεκρης ζωνης του Κουλλια,το ξεπλυμα κλεμένων λεφτων του Μιλοσεβιτς που έκανε ο Τασσος, τις προμήθειες που ζητά ο ομηρου για δουλειες στην Λυβυη,για το γεγονος οτι ο Λυσσαρίδης το 74 είταν κρυμενος στην πρεσβεια της Λυβυης.......ευχαριστουμε για την ευκαιρεια που μας δίνετε να γραφουμε τις βρωμίες σας

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΑΛΛΟΝ ΠΑΝΑΥΡΙΝ, Ο patriotis ,imish. ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ "ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ Η ΕΔΕΚ ΕΧΕΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ" ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΦΤΥΣΕΙ ΤΟΝ ΕΥΕΛΙΧΤΟ, ΠΟΣΗ ΜΕΙΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ Η ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΟΥΛΤΣ ΕΦΤΥΣΕ ΤΗΝ ΕΔΕΚ? Η ΠΟΣΟ ΑΚΕΛΙΚΟ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟ ΒΑΛΤΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΠΙΟΝΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ? ΡΕ boy,ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΙΑ ΛΛΙΟΣ Ο ΝΟΥΣ ΣΟΥ ΤΙΜΑΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗΣ,

patriotis είπε...

ευτυχώς για εσάς που η κλανία δεν είναι ποινικό αδίκημα διότι θα ήσασταν όλοι φυλακή μαζί με τον μεγάλο ηγέτη και πατέρα του Κυπριακού έθνους Λυσσαρίδη γνωστός επίσης κατά την κυπριακήν διάλεκτον "Αβαττατζις" η "μουχτιτζης" η "ξεφτίλας" για τον γνωστό λόγο ότι ζει σαν παράσιτο εδώ και 50 χρόνια εις βάρος του φορολογούμενου πολίτη που του πληρώνει το σπίτι, γιατί δεν πάει να αγοράσει ένα σπίτι να μένει μέσα, εγώ είμαι παιδί ενώς κατώτερου θεού που αγόρασα σπίτι με δάνειο?? Αυτού γιατί να του τα πληρώνουμε όλα? Εάν είχε αξιοπρέπεια θα αγόραζε δικό του σπίτι…………να σας ζήσει ο ήρωας σας , αυτοί είναι οι ηγέτες που σας αξίζουν

patriotis είπε...

Αυτή την φορά οι ανοησίες σας οδήγησαν σε πόλεμο απο την εφημερίδα Πολίτης κατά του ¨"πατριώτη" καναπέ και της τηλεόρασης, Λυσσσσαρίδη , αυτού που κατά την εφημερίδα , το 1970 κρύφτηκε στην πρεσβεία της Αιγύπτου όταν σκοτώθηκε ο Γιωρκατζης, που κρύφτηκε στην Πρεσβεία της Λυβυής το 1974,όποτε πέσει μια σφαίρα τρέχει όπως τον λαγό να κρυφτεί, πού ζητά μίζες όταν κάποιος θέλει να επενδύσει στην λυβυή, αυτός που κόλλησε στο 6%, που ζεί εις βάρος του φορολογούμενου πολίτη επειδή του πληρώνουμε το σπίτι, το ρευμα, καμπόσους αστυνομικούς να του κάνουν τις αγγαρίες......αυτός δεν έχει αξιοπρέπεια να αγοράσει ένα σπίτι από μόνος του, περιμένετε να μας σώσει??? ατε ολαν .....παναύρκα είσαστε όλοι σας , άτομα με χαμηλή αυτοεκτίμηση, λεβέντης ήταν ο Μαρκήσιος Λαφαγιέτ, Λεβεντης ήταν ο George Washington, Ο λεωνίδας, ο Μέγας Αλεξαντρος, Ο Λυσσαρίδης είναι ένας συνοικιακός εραστής χωρίς αξιοπρέπεια, μας καλεί να κάνουμε τα σπίτια μας κάστρα, ενώ αυτός ζει σε ¨"καστρο" που του πληρώνουμε εμείς.....ντραπήτε ρε, ντραπήτε, δεν έχετε αξιοπρέπεια, αυτοί είναι οι ηγέτες σας??

φυσικά, ο κάθε λαός έχει του ηγέτες που του αξίζουν, σε εσάς αυτός αξίζει.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΠΑΙΔΙ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΛΕΓΑ.
ΠΑΙΔΙ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, ΑΠΟΔΗΚΝΥΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ my boy

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
patriotis είπε...

Κύρηκας, ακουσες τις δηλώσεις Σουλτς??? Αγγλικά καταλαβαίνεις??? άκουσες τι είπε???????

χάσατε την μπάλα , κάτσε να δεις τι θα γίνει στις επομενες βουλευτικες....5% ο Κλανιας , δεν κατάλαβε οτι τον εκουρτησαν να φυγει απο την κυβερνηση για να του πιάσουν την αρχηγια του κομματος,,,,,,Ομήρου , ακου παναυρην.....

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΕΓΩ ΤΙΣ ΑΚΟΥΣΑ ΒΛΑΚΑ, ΑΥΤΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΦΙΛΜΑΚΙΑ ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΟΠΟΥ ΜΙΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΟΥΛΤΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΗΛΙΘΙΕ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΣΤΟΝ ΥΕΝΙ-ΠΟΛΕΙΣΤΑΙ Η ΤΙΣ ΑΚΟΥΣΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΤΦΑΡΣΗΝ ΤΟΥ ΑΣΤΡΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ.

patriotis είπε...

τώρα θυμηθηκα το αλλο παναυτην σας τον Πορδικη που φωναζε οτι οι αγγλοι μας βομβαρδιζουν τα συνεφα και μας κλεβουν τις βροχες μας,,,,τι γαδαρος ειναι αυτος??? μιλουσε για τα chemtrails.....έλεγε μαλακιες, δεν μπεικε καν στο youtube να δει οτι αυτο το προγραμα γινετε σε ολο το κοσμο, ο αχαπαρος,,,,,,,αυτοι ειναι οι ηγετες σας ρε παναυρκα, με αυτους συμφωνειτε, ξυπνατε ρε παναυρκα ....

Ανώνυμος είπε...

>λεβέντης ήταν ο Μαρκήσιος Λαφαγιέτ, Λεβεντης ήταν ο George Washington,


Ο Λαφαγιέτ και ο George Washinton!

Τα ινδάλματα του "patriotis".

ΦΑΤΕ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ !

Πρώτα δολοφονείς όλους τους λαούς σε ολόκληρη την ήπειρο.

Μετά φέρνεις σκλάβους από την Αφρική να σου δουλεύουν πάνω στην γη που έκλεψες ώσπου να γίνεις από πλούσιος πάμπλουτος.

Μετά μιλάς για απελευθέρωση των σκλάβων και γίνεσαι ..Founding Father για να λιγουρέυεται το κάθε γιουσουφάκι.

Άσε μας βρε νενέκι της κακιάς ώρας που βρίζεις τον Γιατρό ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, και ίνδαλμα σου είναι ο George Washington και ο Λαφαγιέτ!

"Πατριώτης" μπορεί να είσαι. ΠΟΙΑΣ χώρας όμως;

Πες μας και για τον Κεμάλ. Τα γούσταρε τα αγοράκια πάντως ο Κεμάλ. Δεν έχεις καμοιά φωτογραφία του δίπλα στο κρεββάτι σου;

Ρ.

Where have these creatures emerged from? --Don Gotti.

Ανώνυμος είπε...

Σαν αύριο 3 Μαρτίου, έπεσε μαχόμενος ο Γρηγόρης Αυξεντίου.

ΣΚΑΤΑΔΕΣ ΑΚΕΛΙΚΟΙ, ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΓΓΛΈΖΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΗΡΩΕΣ Ο-Ε-Ο;

Στα καζίνα και στον υπόκοσμο του Λονδίνου;

Ρ.

Τηλέμαχος είπε...

Βρε βρε βρε,
Εχαλασαν τα κουμπαρατα; Ακούσατε τι είπε σήμερα ο Ταλατ; Είπε ότι αν δεν λυθεί το κυπριακο το 2010, ο κ. Χριστοφιας δεν εχει πολιτικο μελλον και ότι φοβάται να ανοίξει το στομα του να πει τα συμφωνηθέντα γιατι θα τον καταστρέψει.

Μαλιστα!!! Ο κυβ. εκπρόσωπος του απάντησε να κοιτάζει τα του οίκου του και να μην επεμβαίνει στα εσωτερικά τα δικά μας.
ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ

By the way, άνοιξε ο Λιμνίτης;

ΥΓ1. ΨΕΥΔΟPatriotis συμφωνώ μαζί σου, κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζει. Να σας ζήσει ο Ταλατ σας να τον χαίρεστε.

ΥΓ2. Ο Ερτογαν δηλωσε στον Yeni-Politi και στην Volkan-αληθεια οτι "Ο στόχος μας είναι η επίτευξη μιας διαρκούς συνολικής λύσης στο πρόβλημα της Κύπρου. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας για την επίτευξη αυτού του στόχου, και κανείς δεν θα πρέπει ή μπορεί να αμφισβητήσει την ειλικρίνεια της Τουρκίας" Μετα την δηλωση σημειώθηκε σεισμός προερχόμενος από τα κύματα ΗΔΟΝΗΣ των ελληνόφωνων Ερτογανικών!!!

Unknown είπε...

Τιμή και δόξα στον υπέρτατο ήρωα του σύγχρονου Ελληνισμού. Ο αγώνας σου πάντα θα μας εμπνέει και θα είναι φάρος για νέους αγώνες κατά του πολύχρωμου φασιμού, του ιμπεριαλισμου για διασφάλιση της δημοκρατίας, ανθρωπίνων δικαιωμάτων .

Στην Λύση θα υπογράψουμε την λύση όταν τα όνειρα σου μαζί με τα δικά μας γίνουν πραγματικότητα.

Έξω οι Τούρκοι Έποικοι
Έξω οι Άγγλοι
Ποτέ ξανά εγγυήσεις
Αδιαπραγμάτευτη δημοκρατία
Κανένα λιγότερο δικαίωμα απο κάθε άλλο Ευρωπαίο
ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ

Unknown είπε...

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟ

http://www.youtube.com/watch?v=20hHltM5L3A&feature=player_embedded#at=203

Unknown είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=g_xkt0nv7sI

Unknown είπε...

Να έρτει σπίτι σας ένας φιλοξενούμενος. Να κάτσει λίγο να τον κεράσετε, να φάτε, να πιείτε. Μετά να σας πιάσει τη μισή γυναίκα σας ο κουμπάρος. Πόσο βλάκες πρέπει να είσαστε εσείς για να έρτετε μετά να του πείτε "αδερφέ μου θα είσαι ο κυρίαρχος της μισής μου γυναίκας και στην άλλη μισή θα συναποφασίζουμε. 4 χρόνια θα κάμνω κουμάντο εγώ και 2 εσύ όμως. Φέρε ακόμα 50,000 φίλους σου να την γ$!!σιν και εν οκ. Αμαν έννα αποφασίσουμε ποιός έννα την βαστά τα 4 χρόνια, η ψόφος σου έννα μετρά τόσο ώστε να είσαι ίσια ίσια με ούλλη την φαμίλια που εν στο σπίτι και εν οκ που εσύ είσαι μόνο ένας. Κάτι κανόνες που έχουν οι πελλοί της πολυκατοικίας και κάτι αποφάσεις έννα τα πετάξουμε στον κάλαθο των αχρήστων (χάρτης ανθρωπίνων δικαιομάτων,αποφάσεις δικαστηρίων κτλπ)" ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΤΣΙ ΛΥΣΗ ΡΕ ΚΕΡΑΤΤΑΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΕΣΣΟ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ..ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΠΕΖΕΒΕΓΚΙΕΣ ΓΙΑ ΛΛΟΟΥ ΣΑΣ ΕΝ ΓΙΝΟΥΜΑΣΤΕ!

arxiepiskopos είπε...

Φίλε Anef Oriwn,από την περιγραφή που μου έκανες βρίσκω ως μόνο κοινό σημείο μας τις γαστρονομικές προτιμήσεις.Κατά τα άλλα είμαι μετρίου αναστήματος με πολλά μαλλιά(άσπρισαν τα άτιμα) και πιο έξυπνος από τον Κήρυκα(Τι;Αυτό συμβαίνει με το 100% του πληθυσμού;)Επίσης είμαι βλαγκάς και έχω γαιδουρινή υπομονή,αλλιώς πώς θα τα έβγαζα πέρα εδώ μέσα;Ομολογώ ότι μου αρέσει ο χώρος του Βlog,γιατί πού αλλού θα βρεις συγκεντρωμένους τόσους ψυχοπαθείς που όταν τους δουλεύεις καταλαβαίνουν ότι σοβαρολογείς και το αντίθετο;Πάντως ησύχασε,δεν είσαι εγώ ούτε εγώ εσύ.Εξάλλου δε θα ήθελα να ήμουν κκέλης!Keep walking,φίλε!

Mario είπε...

Diladi opoios diafwnei edw me ton agwna tou 1955-59 einai kommounistis?
Eilikrina prospa8w na katalabw ton tropo skepsis edw.

arxiepiskopos είπε...

Mario,μάταιος κόπος.Δεν είναι τρόπος σκέψης,είναι ενστικτώδης αντίδραση!

antonis είπε...

Το δηκο ειναι για τα πανηγυρια σαν αυτο που εκανε στην λεμεσο με την βανδη..Μοιαζει με τον τιτανικο την ωρα που βουλιαζε η ορχιστρα συνεχιζε να παιζει..Η απολυτη εικονα της παρακμης ισως πριν την καταστροφη..Κι ενω εμεις βουλιαζουμε το ριχνουν στα γλεντια..Ισως γιατι ειμαστε για γελια κι για κλαματα..Ισως γιατι αυτοι οι πολιτικοι μοιαζουν με κλοουν του τρομου..Κι απο κατω τα υπνωτισμενα χαζοχαρουμενα πληθη..!! Που μεθυσαν με την ληθη κι μοιαζουν με εικονα λιγο προ της πτωσης της κωνσταντινουπολης..Η παρακμη προ της πτωσεως ηταν σε ολους τους θεσμους κι διαπερνουσε ολα τα στρωματα της κοινωνιας..Απο τους αρχοντες, μεχρι τον απλο πολιτη..Καποια τετοια πανηγυρια θα καναν τοτε την ωρα που καποιοι λογιοι της εποχης φωναζαν οτι αν δεν ξυπνησουμε ερχεται η καταστροφη..Δεν σκεφτονται τισ κρισιμες ωρες που παιρνουμε ,δεν σκεφτονται τα παιδια τους τα εγγονια τους?? Αποφασισαν παραμονη με αστειες δικαιολογιες την ωρα που θαπρεπε να σταθουν στο υψος των περιστασεων..ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΡΟΓΙΑΝΑΚΙΑ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΒΔΕΛΥΜΙΑ,,,ΕΙΣΤΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΕΙΣΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΖΗΤΑΤΕ ΑΛΛΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΜΑς ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΙ ΘΑ ΜΑς ΚΡΙΝΕΙ..ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΑΡΓΗΣΑΤΕ ΠΟΛΥ

Unknown είπε...

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ


Εκστρατεία με τίτλο «πάρε θέση για τη λύση» εγκαινιάζει από σήμερα η ΕΔΕΚ, με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών για τις κεφαλαιώδους σημασίας παραμέτρους της λύσης του κυπριακού.

Η εκστρατεία περιλαμβάνει ανοικτές συσκέψεις τοπικών και περιφερειακών οργανώσεων του κινήματος. Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας θα διανέμεται επίσης στους πολίτες ειδικό έντυπο, το οποίο θα συμπληρώνουν και θα τοποθετούν σε ειδικά διαμορφωμένες κάλπες. Στο πλαίσιο αυτό θα λειτουργήσουν περίπτερα σε όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου στις 13 και 20 Μαρτίου.

Αναφερόμενος στην εν λόγω εκστρατεία ο Πρόεδρος του Κ.Σ. ΕΔΕΚ Γιαννάκης Ομήρου δήλωσε πώς ήρθε η στιγμή να ακουστεί και η φωνή των πολιτών για το περιεχόμενο της λύσης.

"Πιστεύουμε λοιπόν ,ότι ήρθε η ώρα ,εκτός από τη φωνή των πολιτικών, να ακουστεί και η φωνή των πολιτών για το περιεχόμενο της λύσης. Να τοποθετηθούν και αυτοί πάνω στις σημαντικές της πτυχές.Να δηλώσουν αν συμφωνούν ή διαφωνούν με συγκεκριμένες πρόνοιες.Άν αποδέχονται ή όχι προτάσεις όπως αυτή για την εκ περιτροπής προεδρία"είπε ο κ.Ομήρου.

Κυπραίος είπε...

Πάολα με το κοντοκουρεμένο πλατινέ μαλλί, δεν κοιτάζεις λέω εγώ να φτιάξεις τα μαλλιά σου, να κάνεις κανένα μανικιούρ και πετικιούρ, κι άσε τις αμπελοφιλοσοφίες κατά μέρος...

Ασφαλώς και δεν έπρεπε να είχαμε λύση ομοσπονδίας. Ουτε στην Κρήτη συμβαίνει αυτό, ούτε στη Γερμανία, ούτε και στην Τουρκία που έχει εκατομμύρια Κούρδους.

Ξεχνάς, όσο και υπόλοιποι ομογάλακτοι σου εδώ στο γκρουπ και αλλού, κάποια βασικά πράγματα. Να σου θυμίσω μερικά:

1. Με δική μας ευθύνη, μπήκαμε σε ένα αμφισβητούμενο αγώνα με τους Άγγλους. Από δικά μας λάθη (Γρίβας, Μακάριος) βάλαμε τους Τ/Κ στην απέναντι πλευρά και όχι στη δική μας.
Και επειδή ούτε στρατιωτικά αλλά κυρίως ούτε και πολιτικά είχαμε δυνατότητες να κερδίσουμε ένα αγώνα με αντίπαλο την Αγγλία (παρακαλώ!), μας την έριξαν χωρίς βαζελίνη και χωρίς προκαταρτικά (αν καταλαβαίνεις τι εννοώ).

2. Οι Άγγλοι, μάνες στις μαλαγανιές, μας έστησαν 20 μάτσες βερκά κι εμείς, ως ανόητα πουλάκια, κάτσαμε πάνω και κολλήσαμε. Το σύνταγμα του 1960 δεν άφηνε περιθώρια, έβαλαν τους Τ/Κ ως συνιστών μέρος, τους έδωσαν δικαιώματα, τα οποία εμείς ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ. Κι άμα τη βάλεις, Πάολα με το κοντοκουρεμένο πλατινέ μαλλί, ... την υπογραφή, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνση από το τραπέζι των συνομιλιών.
Με βάση αυτό το σύνταγμα, ξεκίνησε η Κυπριακή Δημοκρατία, μέχρι το 1963 που αποσκίρτισαν οι Τ/Κ. Παρά ταύτα όμως, το σύνταγμα ισχύει, κι αυτό γιατί ΔΕΝ έχουμε τη δυνατότητα από μόνοι μας να το αλλάξουμε.

3. Από το 1971, αρχίσαμε τις παλληκαριές, τις εόκες βήτες, τις γνωστές μαλακίες ένθεν και ένθεν. Κάναμε κι ένα υπέροχο, δημοκρατικό και λαϊκό πραξηκόπημα και μας κατέβηκαν οι Τούρκοι με τα γνωστά σε όλους (ελπίζω) αποτελέσματα.
Η Ομοσπονδία, αγαπητή Πάολα με το κοντοκουρεμένο πλατινέ μαλλί, υπογράφτηκε το 1977 από τον Μακάριο, επαναδιαβεβαιώθηκε το 1979 από τον Σπύρο Κυπριανού, και παραμένει ως Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ τρόπος λύσης του Κυπριακού, από τότε μέχρι και σήμερα, από ΟΛΟΥΣ τους Προέδρους της Δημοκρατίας.

4. Είτε σου αρέσει είτε όχι, δεν πα' να κτυπιέσε στο πάτωμα και να πετάσσεσε ως το ταβάνι, δεν υπάρχει περίπτωση, μετά από τόσα ψηφίσματα στον ΟΗΕ, το Συμβούλιο Ασφαλείας, στην ΕΕ, να αλλάξουμε πορεία και να πάμε σε κάποια άλλη λυση. Εκτός κι αν πιστεύεις ότι έχουμε τη στρατιωτική δύναμη να τα βάλουμε με την Τουρκία, την Αγγλία, τις ΗΠΑ και ενδεχομένως και άλλες χώρες. Αν το πιστεύεις αυτό μπράβο σου...

5. Ως εκ τούτου λοιπόν, όσα και να πείτε εναντίον του Χριστόφια, του ΑΚΕΛ κτλ., είναι άδικος ο κόπος σας. Ούτε ο Χριστόφιας μπορεί να αλλαξει κάτι, όπως δε μπόρεσε να αλλάξει ο Παπαδόπουλος, ο Κληρίδης, ο Βασιλείου, ο Κυπριανού και ο Μακάριος και όπως δεν θα μπορεί να αλλάξει και ο επόμενος Πρόεδρος.

6. Αυτά. Γιαυτό σου λέω, Πάολα με το κοντοκουρεμένο πλατινέ μαλλί, ματαιότης ματαιοτήτων.
Άκου, και μένα. Έχω κι εγώ κοντοκουρεμένο "πλατινέ" μαλλί, όχι όμως από κομμωτήριο, αλλά από τα χρόνια, στην διάρκεια των οποίων έμαθα πολλά. Το κυριώτερο ομως που έμαθα είναι να βάζω πρώτα τη λογική και μετά το συναίσθημα. Γιατί, στην ιστορία μας σ' αυτό τον τόπο, όσα πάθαμε, τα πάθαμε γιατί δε χρησιμοποιησαμε ποτέ το μυαλό μας...

patriotis είπε...

symfono me ton Kirio OXI ston Ethnikismo

epidi egw varethika na milw me kosmio tropo tha sinexisw me milw me ton tropo pou katalavenoun kalitera oi pseftopatriotes, klaniarides tipou Omirou o opoios thelei promithia gia na voithisei kapio simpoliti tou gia na ton voithisei na kanei doulies stin Libia kai tipous san ton Aggelidi pou den estile kan ton gio tou stin ethniki froura, klaniarides opos ton Lissaridi pou zi san parasito is varos tou kipriakou laou

re agramatoi sxizofrenis , pseftopatriotes, ti sxesei exei o George Washigton me ola afta pou lete? ti sxesei exei o Markisios Lafaghet me afta pou lete? enas antropos plousios markisios pou poulise oli tin periousia tou gia na voithisei tin amerikaniki epanastasi, aftos eitan enas Che gue vara re axristi , min tous kakologate kai na eksimnite tous Omirou, Lisaridi,Aggelidi, nikwlaki, kai allous kleftes, min sinkrinete ta katsara me tous iroes

arxiepiskopos είπε...

ΟΧΙ ston ethnikismo,συγχαρητήρια για τις απόψεις σου.Βέβαια δε θα προσγειωθούν οι δονκιχότες,να ξέρουν όμως πως μόνο τον εαυτό τους μπορούν να ξεγελάσουν.Άτε το πολύ και τον Κήρυκα για ευνόητους λόγους!

Χριστόφιας είπε...

Φιλεί δ’ εαυτού πλείον ουδείς ουδένα.