Η αυτοεπαληθευόμενη προφητεία

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Πως κάνετε έτσι καλέ;Και η εκλογή μου, προβοκάτσια ήταν!

Η πρώτη αντίδραση του μεγάλου ηγέτη, μόλις πληροφορήθηκε την κλοπή της σορού του Τάσσου Παπαδόπουλου, ήταν να την χαρακτηρίσει προβοκάτσια. ‘Ετσι προσδοκούσε να ήταν. Αυτή η εξήγηση εξυπηρετούσε καλύτερα τη στρατηγική και την τακτική του και ιδιαίτερα το καλό κλίμα. Και από την άλλη εξέθετε και τον Τάσσο Παπαδόπουλο, που για να τον ανατρέψει ήταν ικανός να συνεργαστεί και συνεργάστηκε και με το διάβολο. ‘Ηταν προβοκάτσια και τελειώσαμε. Ούτε τηλεφώνημα στην τραγική σύζυγο ένιωσε την ανάγκη ή την ευγένεια να κάνει ο ανθρώπινος ηγέτης.

Η αστυνομία έτρεξε να επαληθεύσει την προφητεία. Μάζεψε κάποιους νεαρούς και τους ανέκρινε. Τίποτε. Δεν ήταν λοιπόν προβοκάτσια των εθνικιστών, αυτών που δεν θέλουν λύση; Τι να κάνουμε τώρα;

Και τότε άρχισαν να κυκλοφορούν οι χυδαίες λαϊκές εκδοχές, που με τρόπο κυκλοφορούσαν από λαϊκό καφενείο σε λαϊκό σωματείο, με στόχο να πλήξουν την αξιοπρέπεια του νεκρού και της οικογένειας. ‘Επρεπε να τον εξευτελίσουν για να μην τους ενοχλεί η αξιοπρέπειά του, που δεν τους άφηνε να κοιμηθούν. Την μια η κ. Φωτεινή ταξίδευε στην Ευρώπη είτε για να πάρει τα λύτρα, είτε για να μεταφέρει τη σορό που έκλεψε η οικογένεια. Μερικοί ήταν βέβαιοι πως η Φωτεινή και τα παιδιά ήταν ικανοί για κάθε υπόνοια αρρωστημένων μυαλών. Φτάνει να μιλούσαν γι αυτούς τα μέσα, φτάνει να έβγαιναν στην τηλεόραση, ήταν αρκετό να τους λυπάται ο κόσμος. Τελικά ούτε αυτές οι αρρωστημένες διαδόσεις τους εξυπηρέτησαν.

Κι όταν η οικογένεια απρόσμενα πήρε πληροφορίες με τον γνωστό τρόπο και για τους γνωστούς λόγους και κατάφερε να βρει ξανά την σoρό του αγαπημένου τους και του λαού της αξιοπρέπειας, έπρεπε να προβληθεί πριν της ώρας της μια άλλη προφητεία, πάντα με τρόπο που να μειώνει την οικογένεια του Τάσσου Παπαδόπουλου. Και βγήκε ο από σπόντα υπουργός να δηλώσει ως προφητάναξ, αλλά με μασημένα λόγια και διακομμένη φωνή, ότι ήταν βέβαιος πως η απαγωγή έγινε για λύτρα. Και μάλιστα ότι οι απαγωγείς είχαν ζητήσει λύτρα, αλλά δεν πήραν τίποτε. Τόσο τσιγγούνα ήταν η οικογένεια. Αλλά οι πληροφορίες του υπουργού ήταν σίγουρες. Ζήτησαν λύτρα. Τα κίνητρα της απαγωγής ήταν τα λύτρα που ζήτησαν οι απαγωγείς. Κι όταν η οικογένεια δήλωνε κατηγορηματικά πως δεν της ζήτησαν λύτρα, αλλά ζητούσαν χωρίς να πάρουν, πληρωμή για πληροφορίες για τον τόπο που βρισκόταν η σορός, ο από σπόντα υπουργός έκαμε μια μεγάλη υποχώρηση. ‘Ηταν βέβαιος για τα λύτρα. Δεν απέσυρε τις σκόπιμες ανακρίβειες, αλλά δέχτηκε να αλλάξει την λέξη λύτρα και την αντικατέστησε με την λέξη «οικονομική απαίτηση» Μεγαλόψυχος βλέπετε. Φτάνει να έμενε η ουσία, που θα ικανοποιούσε τον μεγάλο αρχηγό. ‘Ερχεται ανασχηματισμός βλέπετε.

Τούτη η εξήγηση έχει και λογική και προοπτική. ‘Ετσι ο υπουργός και οι διωκτικές αρχές τέθηκαν σε εγρήγορση για να την επαληθεύσουν. Η υπουργική δήλωση, που ξεσήκωσε την οικογένεια για την αφέλεια και τη βιασύνη της, πρέπει να γίνει αυτοεπαληθευόμενη προφητεία. Γιατί έτσι θα διασώσει και το χαμένο γόητρο της αστυνομίας, έτσι θα ικανοποιήσει και τις προσδοκίες της μεγάλης εξουσίας. Πρέπει να επαληθευτεί. Μήπως και προλάβει κάποια άλλη εξήγηση, που να ανατρέπει τα σχέδια και χαλάσει το καλό κλίμα. Η προφητεία μιλά για λύτρα. Λύτρα όμως ούτε ζητήθηκαν, ούτε πληρώθηκαν. Τελικά οι απαγωγείς εκτός από στυγεροί εγκληματίες είναι και εγκληματικά ηλίθιοι;

Πάντως η Αστυνομία διαλεύκανε το έγκλημα. Μη ξεχνάτε ότι και ο Μελής είναι συνταξιούχος αστυνομικός. Αυτός και η Μαρία ανακάλυψαν και αποκάλυψαν τους δράστες. Και η Αστυνομία τους συνέλαβε.

Θεόφιλος για το christofias-watch

53 Σχόλια:

Παύλος είπε...

Το Χριστόφιας-Watch τι έγραψε τις μέρες εκείνες; Ανθολογήστε παρακαλώ...

arxiepiskopos είπε...

ΑΠΟΝ ΑΝΤΡΕΠΕΤΑΙ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΝ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ!!!(Πρβλ. Λάζαρος Κίτρινος,Ομήρου,Καρατζαφέρης και λοιπή διχοτομική κομπανία).Μα επειδή, ρε γαδάροι, θέλετε να ξεχνάτε τις ντροπές, σας νομίζετε πως ξεχνά και ο κόσμος;

Πενταρόγιωρκος είπε...

Τι έχεις να πεις "αρχιεπίσκοπε" για το γεγονός ότι ο ακροδεξιός Καρατζαφέρης υποστηρίζει τον Χριστόφια;

ΕΕΕΕΕ;;;

μια ζωή συμμαχία το ΑΚΕΛ με τους ακροδεξιούς. Ορίστε και το λινκ για όσους δεν με πιστεύουν:

http://www.efylakas.com/archives/4614

Πενταρόγιωρκος είπε...

θαυμάστε στην φωτογραφία στο λινκ που σας έδωσα το χαμόγελο του χριστόφια!!!!

2 πόδια πλάτος χαμόγελο ο ευέλικτος που βρέθηκε με τον αγαπημένο του φασίστα καρατζαφέρη!

Ανώνυμος είπε...

Έκανα λάθος όταν είπα ότι το καθεστώς έχει τον υπόκοσμο στο τσεπάκι του.

Η αλήθεια είναι ότι

είτε

Ο ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ ΈΧΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥ.

είτε

Ο ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ.

Πώς γίνεται ένας ισοβίτης "σε αυστηρή απομόνωση" να οργανώνει εγκλήματα που να κάνουν ρεζίλι ολόκληρο το κράτος;

ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΆΤΟΣ; Ο ΚΙΤΑΣ Ή Η ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΗ CHEERLEADER ΤΟΥ ΤΑΛΑΤ;

Ρ.

Πενταρόγιωρκος είπε...

Ρήγα, το κράτος το διοικεί η ΜΙΤ μέσω του υποκόσμου, όπως ο Κίτας, ο οποίος έχει στο χέρι την χαζοχαρούμενη, ελαφρόμυαλη, πίκρισσα cheerleader του Ταλάτ.

κάπως έτσι:
ΜΙΤ --> ΚΙΤΑΣ --> ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ --> ΤΑΛΑΤ

Ανώνυμος είπε...

Το ερώτημα είναι αγαπητέ (-η;) μου:

ΠΟΣΑ ψευδοκράτη υπάρχουν στην Κύπρο;

Προσωπικά δεν είμαι σίγουρος αν είναι ένα ή δύο. Ακόμα και στην περίπτωση που η απάντηση είναι "ένα", δεν είμαι σίγουρος για ποιό θα πρόκειται.

Ρ.

Πενταρόγιωρκος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Πενταρόγιωρκος είπε...

Ρε φίλε, είναι τρέλα!!!

ΟΛΟΙ οι δηλωμένοι φασίστες υποστηρίζουν χριστόφια!!! Αυτό που γίνεται είναι παρανοϊκό! Δείτε εδώ:

http://fasikk.blogspot.com

Πενταρόγιωρκος είπε...

Τι έχουν να πουν οι διάφοροι "αντιφασίστες-αντιρατσιστές" για το γεγονός πως το ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ Κόμμα Κύπρου (Φασίκκ) στηρίζει ανεπιφύλακτα Χριστόφια;

arxiepiskopos είπε...

George,τιέχεις να πεις που ο Παττακός έστειλε συγχαρητήρια στον Τάσσο για την "εθνοπρεπή" στάση του στο δημοψήφισμα;

arxiepiskopos είπε...

Πενταρόγιωρκο,καλωσόρισες στο ψυχιατρείο!Ως γεωπόνος που είσαι ρίξε και μια ματιά σ'εκείνο το φυτό το ΡΗΓΑ.Νομίζω πάσχει από Claniaria Edekitia,

Ανώνυμος είπε...

Τη χειρότερη επίδοση των τελευταίων δεκαετιών παρουσίασε το 2009 η κυπριακή οικονομία, με το ΑΕΠ να συρρικνώνεται για πρώτη φορά από την τουρκική εισβολή του 1974. Σύμφωνα με στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας Κύπρου, το...ΑΕΠ μειώθηκε κατά 1,7% το 2009 μετά από μεγέθυνση 3,7% το 2008 και 4,4% το 2007.

KLITS POWER είπε...

ΤΟ ΑΚΕΛ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΘΕΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ!

ΡΩΤΗΞΤΕ ΚΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥΣΕ ΤΟ ΟΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΑΚΕΛΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ!

ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΓΛΥΚΑ ΚΑΡΥΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΕΡΝΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΚΕΛΙΚΟΙ ΣΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.

KLITS POWER!

Ανώνυμος είπε...

Γεωπόνε, αν ψάχνεις για δουλειά, βρίσκεσαι στην κατάλληλη χώρα. Το ΔΗΣΑΚΕΛ είναι ένα απέραντο φυτώριο. Έχετε καλύψει τα ραδίκια στην σχολή;

Ρ.

patriotis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Πενταρόγιωρκος είπε...

Αρχιεπίσκοπε, μα είσαι τέλεια γκάου-άου; Χάννεις;;

Ο Παττακος έστειλε επιστολή του Τάσσου γιατί υποστήριζε τζιαι τζιεινος ΟΧΙ - ε και; ΟΧΙ εστήριξαν ολοι που του ΑΚΕΛ ως την χρυσαυγή.

Ο ΤΑΣΣΟΣ ΟΜΩΣ ΡΕ ΓΚΑΟΥ-ΑΟΥ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΤΑΚΟ!!!

Δεν έχω δει δηλώσεις του Τάσσου να υμνεί τον Παττακό, όπως έκανε η Χαραυγή με τον Καρατζαφέρη.

Και κυρίως δεν έχω δει δυο πόδια χαμόγελο στον Τάσσο για τον Παττακό όπως ο Χριστόφιας για τον Καρατζαφέρη. Δε τους πας την φωτογραφία - μες τα μέλια.

Μια ζωή συμμαχία το ΑΚΕΛ με την ακροδεξιά, μια ζωή παναϋρκα.

Ανώνυμος είπε...

>αραπιες με αφρικανικα μυαλα ,

Τάδε έφη ο κατά τα άλλα ΜΗ-ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ, που μας βρίζει εμας για ΡΑΤΣΙΣΜΟ.

Ο Κίτας είναι ένας ψυχοπαθής κοινός εγκληματίας.

Ο Ινδός είναι ο άντρας της αδελφής του Κίτα. Πεινασμένος δεν είναι. Και σπίτι έχει και γυναίκα έχει και οικογένεια έχει.

Ξέρεις τί σημαίνει ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ή να σου εξηγήσω;

ΠΟΙΟΣ τον κούρδισε τον Κίτα να κάνει τέτοιο πράγμα;

ΠΟΙΟΣ τον κάλυψε; ΠΟΙΟΣ είχε συμφέρον από όλη αυτή την ιστορία;

Και ΠΩΣ η οικογένεια Παπαδόπουλου το εκμεταλλέυεται πολιτικά;

Ό,τι βίωσε η οικογένεια Παπαδόπουλου, να το βιώσετε ΟΛΑ τα νενέκια, με τους γονείς σας και τα παιδιά σας.

Αυτό που ΔΕΝ ξέρουμε ακόμα σίγουρα είναι την σχέση Κίτα και Κόμματος.

Ρ.

Πενταρόγιωρκος είπε...

το ΑΚΕΛ εν κάκτοι ρε Ρήγα!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Ένα λεπτό ρε παιδιά...

Κίτας > ελεύθερος από το καθεστώς
Αδελφή Κίτα > παντρεμένη με Ινδό που έκλεψε τον Τάσσο
Κόρη Χριστόφια > φίλη αδελφής Κίτα, γυναίκας Ινδού που έκλεψε τον Τάσσο (κάποιος έγραψε αυτη τη πληροφορία, νομίζω κάποια Πάωλα)

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ;

Από τον Καρατζαφέρη στον Κίτα και από τον Κίτα στο ΦΑΣΙΚΚ σε τούντο ΑΚΕΛ!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΑΝΤΩΝΗ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΚΙΤΑ ΚΑΙ ΑΚΕΛ;

Με ΠΟΙΟΝ σχετίζεται στο Κόμμα και ποιός ακριβώς είναι ο ρόλος του Κίτα;

Για ποιόν λόγο, ένας που καταδικάζεται ΔΙΣ ΙΣΟΒΙΑ να κυκλοφορεί ελεύθερος και ανενόχλητος επί μήνες ολόκληρους;

Και μετά από πολύ - πολύ καιρό όταν δημιουργείται ντόρος, όλοι οι εμλεκόμενοι να τρέχουν σαν τις κατσαρίδες να κρυφτούν και να "παίζουν πελλόν";

Ποιός τον άφησε; Ποιός τον βοηθούσε; Ποιός τον κάλυπτε; Ποιός συνεχίζει να τον καλύπτει;

ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΚΙΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΚΕΛ;

Ρ.

Ανώνυμος είπε...

>το ΑΚΕΛ εν κάκτοι ρε Ρήγα!

Αγαπητέ, ο τομέας μου εμένα είναι άλλος (εγώ ως γνωστόν είμαι οδηγός οικοδομικών οχημάτων που χρησιμεύουν στην εξόρυξη και τοπική μεταφορά χώματος, και για την περάτωση οικοδομικών έργων) αλλά είναι αλήθεια ότι οι κάκτοι έχουν μέσα νερό; Αν ναι, σημαίνει ότι έχουν κάποιο ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ! Σκαλιά ανώτεροι από τους κομματικούς της κόκκινης χούντας και του υπόκοσμου.

Ρώτησα για τα ραδίκια διότι οι κομματικοί της κόκκινης χούντας έχουν άϊ-κιού ραδικιού!

Ρ.

arxiepiskopos είπε...

ΡΗΓΑ,πάλικρίσεις παράκρουσης;Σταμάτα τα lexotanil και δοκίμασε τα attivan. Ξέρεις,εκείνα που ο Τάσσος της Ένωσης Κέντρου δημοσίευε στον "Κήρυκα" πως ρουφούσε κατά χιλιάδες ο Σπύρος Κυπριανού του ΔΗΚΟ!

arxiepiskopos είπε...

Α,και George ή Πενταρόγιωρκε,να σου πω και κάτι που άκουσα να λαλούν:ο Κίτας ενν κρυφός Γ.Γ του ΑΚΕΛ!

patriotis είπε...

ρε ανώμαλοι σας τραβάνε το χαλάκι κατω απο τα ποδια σας και τωρα αρχισατε να το καταλαβαινετε.

ρε ιθαγενεις παλικαραδες της φακης, με καποιες ερωτησεις θελω να σας βοηθησω να καταλαβετε τι γινετε γυρω σας

Γιατι έβαλε υποψηφιοτητα ο βουλευτης του Ερογλου? ποιοι κρυβονται πισω του?

Γιατι αρχισαν να αντιδρουν οι μητροπολητες για τα φυλλαδια που στελει ο τραουλος ο αρχιεπισκοπος , ο κλανιας πατριωτης που θελει τωρα συναντηση με τον Ερτογαν?

οπιος βρει τις απαντησεις παιρνει ενα βιβλιο δωρεαν απο τον χριστοδουλο χριστοδουλου αλλος Ττουλης ο Βοσκος απο το Αυγορου

patriotis είπε...

Me to sxedio ANAN:
-elefterwnontan 50-60 E/K xwria mazi me tis katexomenes periousies (Ammoxwstos,Mesaoria, koilada Morfou. Tilliria, Gerolakkos-Myrtou...)
-megalo pososto apo tis ypoloipes periousies tha antallasseto me antistoixes T/K.
-meros apo tis ypoloipomenes periousies tha emene sta xeria tou nomimou idioktiti.
-to ypoloipo itan antikeimeno apozimiwsis. Arketoi "dwrites" eixan idi dilwsei etoimoi na syndramoun.

Twra eta oulla tziame. An evris Giannin kourefke.

Oi dikigoroi. oi developers, oi idioktites gis sto noto ta dialysan ola. H ragdaia afksisi tis diathesimis gis (idiaitera sta para ti Lefkwsia oikopeda) tha epireaze tin timi pros ta katw. Twra mas parapempoun stin "Epitropi", meta sto "Anwtato" twn katexomenwn kai, ystera apo kamia 15ria xronia, dikaiwma prosfygis sto EDAD, pou tha pairnei apofasi ystera apo alla 15 xronia. Mexri tote oi periousies tha exoun diairethei se 10-20 kai vale klironomika meridia (idi arketes exoun spasei) kai to endiaferon twn engoniwn fysiologika tha atonisei i kai na ekleipsei. Einai s'afto pou pontaroun osoi narkothetoun ti lysi.

Enas prosfygas.

patriotis είπε...

Στις 5 Φεβρουαρίου έγραψε ο "Φιλελεύθερος":
"Πριν από λίγες μέρες ολοκληρώθηκαν οι αναλύσεις για το γύψο, που βρέθηκε πέριξ του τάφου του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, που έδειξαν ότι ο γύψος προέρχεται από τα κατεχόμενα".
Η αστυνομία δια του εκπροσώπου της ανακοίνωσε πως "δεν ολοκληρώθηκαν οι αναλύσεις", υπήρχαν μόνο ενδείξεις που "δεν δημιουργούσαν το υπόβαθρο για σαφή τοποθέτηση και εκτίμηση, σε σχέση με την προέλευση του γύψου".
Ο "Φ" που έχει για σλόγκαν του "το γράφει ο 'Φιλελεύθερος' είναι γεγονός", αλλά στην πραγματικότητα εφαρμόζει το δόγμα "το σκέφτηκε ο 'Φιλελεύθερος' γίνεται γεγονός", δικαιολογήθηκε γράφοντας πως ο εκπρόσωπος της αστυνομίας "πήρε οδηγίες και είπε δημόσια αυτά που είπε", υποβάλλοντας στην κοινή γνώμη ότι οι δράστες ήταν Τούρκοι και η κυβέρνηση τους καλύπτει.
Τελικά ο γύψος δεν ήταν ψευδογύψος, ήταν νόμιμος γύψος από το εργοστάσιο της Peletico! Και η κλοπή της σορού δεν ήταν σχέδιο αποσταθεροποίησης της ΜΙΤ, αλλά ιδέα του Κίτα, ο οποίος το ανέθεσε σ' ένα φουκαρά Ινδό, έναντι 200 ευρώ!

Ανώνυμος είπε...

Μετά το "Κόκκινο Βιβλίο" του Μάο,

Το "Πράσινο Βιβλίο" του Καντάφι,

Το "Κοράνι" του Αγιατόλαχ Χομεϊνι στο Ιράν,

Το "Βιβλίο των Μορμόνων" στις ΗΠΑ,

Το "Αγών Μου" του Χίτλερ στην Ναζιστική Γερμανία,

Τώρα και στην Κύπρο:

Το Κόκκινο Βιβλίο του ΑΚΕΛ για την ομοσπονδία.

Με ανακρίβειες, αντιφάσεις, μισές αλήθειες, προπαγάνδα, ψέμματα, λάσπη και ό,τι άλλο ζητάει να διαβάσει ένα γιουσουφάκι που σέβεται τον ρόλο του.

Σε όλες τις πόλεις, τώρα και στο Παραλίμνι.

Ρ.

patriotis είπε...

Ο Κώστας Βενιζέλος, του "Φιλελεύθερου", για τη συνάντηση τριών δημοσιογράφων με τον Ταγίπ Ερντογάν και τις δηλώσεις του:
"Να θαυμάζουν κάποιοι τον κατακτητή, τον αρχηγό της κατοχικής δύναμης, δεν είναι αφέλεια είναι σύμπλεγμα κατωτερότητας και σύνδρομο ηττημένων μυαλών".
* Το να πηγαίνουν κάποιοι άλλοι στον αρχηγό της κατοχικής δύναμης και να του λένε "σου χαρίζουμε την ημερομηνία έναρξης των ενταξιακών και άσε μας το πρόβλημα", δεν ήταν μόνο σύμπλεγμα κατωτερότητας και σύνδρομο ηττημένων μυαλών, ήταν εσχάτη προδοσία!

***



ρε κλανιαριδες της επιτροπης δεν μας σχολιασατε ποτέ γιατι ο Τασσσσος εδωσε ημερομημια εναρξης των ενταξιακων της τουρκιας???????γιατι δεν τους εκοψε ο τεραστιος???

Ανώνυμος είπε...

Ρε παίκτη, βάλε κανένα υπόθετο να σου περάσει.

patriotis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
patriotis είπε...

δεν απαντάτε στις ερωτησεις μου

1. Γιατι δεν εδιναν τα λυτρα η οικογενεια και καθυστερησε η ευρεσης της σορου?

2 γιατι ο τασσος εδωσε ημερομηνια ενταξης της τουρκιας?

3. Γιατι Ο Τασσος μας πηρε σε δημοψηφισμα αφου δεν ηθελε το σχεδιο ? ειχε δικαιωμα να το κοψει γιατι μας πηρε σε δημοψηφισμα και απενοχοποιησε την Τουρκια?

4 γιατι θα βγει ξανα ο Ταλατ?

5 Γιατι οι μητροπολητες ξεκινησαν να αμφισβητουν τον Αρχιεπισκοπο?

6 γιατι ο Αρχιεπισκοπος θελει να παει στον Ερτογαν ενω πριν λιγους μηνες φωναζε του προεδρου να μην συνομιλα με τουρκους????


γιατι σβηνετε το πιο πανω μυνημα? δεν εβρισα κανενα, ειναι απλες και ευλογες ερωτησεις? ειναι αυτη η αποκατασταση της δημοκρατιας για την οποια μιλατε?

ΠΑΟΛΑ είπε...

Για ΚΙΤΑ το ΦΑΣΙΚΚ που υποστηρίζει και το βιβλιάριο του ΑΚΕΛ για ομοσπονδία! Σαν δεν ντρέπονται τα φασιστόμουτρα.

Πενταρόγιωρκος είπε...

Ρε Αρχιεπίσκοπε τελικά όντως είσαι γκάου-αου-αου!!

Απάντησα σου για το θέμα του Παττακού και εσύ παίζεις πελλόν.

Γουστάρεις φαίνεται Καρατζαφέρη-Πλεύρη-ΦΑΣΙΚΚ, μαλλον χαμογελάς και εσύ με 2 πόθκια χαμόγελο όπως τον μάστρο σου.

ΑΚΕΛΟΦΑΣΙΚΚΣΤΑ

Πενταρόγιωρκος είπε...

Πάωλα βλέπω και εσύ ασχολείσαι με τον γκάου-αου

να σε ρωτήσω,έγραψες κάπου αλλού πως η κόρη του Χριστόφκια ειναι κολλητή της κόρης του Κίτα. Που έμαθες κάτι τέτοιο, νομίζω είναι σημαντικό και πρέπει να ξέρουμε.

arxiepiskopos είπε...

ΠΑΟΛΑ και ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟ,ΝΑ ΣΑΣ ΚΆΜΩ ΚΙ ΕΓΏ ΜΙΑΝ ΕΞΊΣΟΥ ΣΟΒΑΡΉ ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ:Ο Ιησούς συναναστρεφόταν πολύ συχνά με τελώνες και πόρνες.Φως φανάρι πως είχε σχέσεις εξάρτησης με τους βαρώνους της πορνείας και της τοκογλυφίας!Τώρα κατάλαβα γιατί ο παράδεισος διοικείται από τη μαφία και γιατί ο Θεός έχει ως εκπρόσωπό του στην Κύπρο τον Αγριεπίσκοπο Χρυσόστομο Β'!

patriotis είπε...

αρρωστημενα μυαλα, να δουμε τι άλλο ψεμα θα σκεφτητε.

βα σας γράψω εγω μια συνομοσια? μια συνομοσια πρεπει να βγάζει και νοημα ρε βλακες.

παραδειγμα λεμε τωρα. Ο Τασσος εδωσε ημερομηνιας εναρξης ενταξιακων της τουρκιας και ειπε ΟΧΙ στο σχεδιο ΑΝΑΝ για να απενοχοποιησει την τουρκια επιδη οι αμερικανοι οι οποιοι ειναι συμμαχοι των τουρκων ειχαν στο χερι τον Τασσο με το θεμα των βρωμικων λεφτων του Μιλοσεβιτς.

ετσι πρεπει να ειναι μια θεωρεια συνομοσιας, να εχει νοημα, να εχει αρχη, μεση και τελος........να εχει ουσια....δεν νομιζετε?

Τηλέμαχος είπε...

Ρε πατριώτη, αφηστες λαφαζανιες τζαι απάντα εσύ
• Γιατι ο μαστρος σου εφκαλε τον Tασσο προεδρο;
• Γιατι το ΑΚΕΛ ειπε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα;


Ααα, τζαι μεν ξεχανεις τα lexotanil σου. Αν τα λειφτηκες ζήτα που τον αρχιεπίσκοπο.

Ααα, παραλίγο να ξεχάσω. Ο Λιμνιτης άνοιξε;

patriotis είπε...

να σας δωσω δευτερο παραδειγμα.

ο χρηματοδοτης σας ο Αρχιεπισκοπος εχει οικονομικο προβλημα επιδη αγορασε τις μετοχες της Ελληνικης απο τον Βγενοπουλο προς 3.5 ευρο πριν 3 χρονια και τωρα ειναι 1 ευρο. Για την αγορα αυτη εκανε δανεια και χρωστα πολλα εκατομυρια. Εκανε αγωγη στο ΕΔΑΔ και επιδη τωρα λεφτα δεν θα παρει.....θελει να παει στον ερτογαν για να τα πιασει κατω απο το τραπεζι γιατι θα ειταν ξεφτιλισμος και θα το μαθαιναν ολοι εαν πηγαινε στην επιτροπη αποζημιωσης των τουρκων . Αυτος ειναι ο κλανιας που φωναζε στον προεδρο να μην συνομιλα με τουρκους διοτι χανει αδικα τον χρονο του.....ηθελε να διακοψει τις συνομιλιες για να εκδικαστει η υποθεση του και να πιασει αποζημωσεις, μονον οι αποζημιωσεις τον ενδιαφερουν.......

ετσι ειναι μια συνομοσια , να εχει ουσια, να εχει νοημα, να εχει λογικη, να εχει τροπη,,,,,,,,,,

patriotis είπε...

τηλέμαχε, στις εκλογες που εκλεγηκε ο Τασσος, εγώ ψηφισα Μαρκίδη.

Αρα δεν χρειαζετε να απαντησω στα υπολοιπα που ρωτας....

επιδή στηριζω τον προεδρο και επιδη τον ψηφισα στις προεδρικες εκλογες αυτο σημαινει οτι ειμαι μελος του ΑΚΕΛ???ο προεδρος εχει υποστιρικτες μονον Ακελικους???

ακομα δεν ανηκω σε κανενα κομμα...σοβαρομιλω

Unknown είπε...

ΡΕ ΚΑΡΓΙΟΛΗΔΕς ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΦΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΟ. ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΧΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΧΝΑΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ 2 ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΑΙ Ε ΠΑΚΙΡΕς

«Στον γιο μου Ιωάννη Ανδρεάκο, Εύζωνο της Προεδρικής Φρουράς»
Φεβρουάριος 2010, τ. 785
Γεωργία Ανδρεάκου

Ίσως ακουστεί εγωιστικό. Αλλά όταν πρόκειται γιά τον γιό που την έκανε περήφανη μάνα και Ελληνίδα, είναι ανάγκη να μιλήσει και ευθύνη. Το Σάββατο 9 Ιανουαρίου στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη γραφόταν Ιστορία και εγώ ήμουν μακριά σου και δεν γνώριζα τίποτα. Η γενναία απόφασή σου να μην υποχωρήσεις στον κίνδυνο που δίπλα σου διαδραματιζόταν στη βόμβα που κάποιοι επικίνδυνοι τρομοκράτες είχαν τοποθετήσει με σκοπό να πλήξουν τη Δημοκρατία, τις αξίες, τα ιδανικά και συ παιδί μου, σπλάχνο μου να είσαι εκεί “βροντοφωναζοντας ΟΧΙ” με το Ευζωνικό κλείσιμο των ματιών.

Δεν σκέφτηκες ουτε τα νιάτα σου, ούτε τους γονείς σου, έβαλες πάνω απ όλα τον όρκο σου που έδωσες στην Πατρίδα, τον όρκο στον άγνωστο ηρωικό στρατιώτη, τον όρκο στα ιερά και τα όσια. Είμαι περήφανη, ημουν περήφανη γιά σένα, γιατί μόνον εγώ ήξερα ότι εσύ θα έμενες. Γιατί εγώ ήξερα πως μεγάλωσες και τι αρχές είχες. Ήξερα ότι θα ήσουν εκεί στο καθήκον. ΑΓΟΡΙ μου με έκανες όχι απλά περήφανη, αλλά με γέμισες ελπίδα πως τούτη η χώρα έχει μέλλον και πως γεννιέται μέσα από τις στάχτες της. ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ μου εσύ και τα άλλα δυό παιδιά θα είσαστε φωτεινό παράδειγμα γιά τις επόμενες γενιές παιδιών, που θα διδαχθούν από τη στάση σας και θα κρατούν ψηλά τα ιδανικά της πατρίδας μας. Γιάννη μου, αγόρι μου σ’ ευχαριστώ και σου δίνω την ευχή μου να είσαι γερός, δυνατός και πάντα να είσαι ωφέλιμος γιά την πατρίδα σου, την οικογένειά σου και το κοινωνικό σύνολο.

Η Μάνα σου, ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ, σύζυγος Δρακούλη.

Unknown είπε...

Σήμερα στο τιμόνι της Κυπριακής Δημοκρατίας βρίσκεται ο ρίψασπης Δημήτρης Χριστόφιας από το Δίκωμο, που το καλοκαίρι του 1974 "έψαχνε να βρει την μονάδα του να καταταγεί αλλά δεν μπορούσε να εντοπίσει που ήταν" και φυσικά είχε ξεχάσει που βρίσκεται το χωριό του.

Unknown είπε...

Η Τουρκία δεν μας έχει συνηθίσει να υιοθετεί τις συμφωνίες που οι ηγέτες της έχουν υπογράψει. Ενώπιον της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης εκκρεμούν πολλές συμφωνίες τις οποίες δεν επέτρεψαν να υλοποιηθούν οι βουλευτές σε συνεννόηση με τον εκάστοτε πρωθυπουργό και με την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Τα ψέματα έχουν τελειώσει για την Κύπρο. Δυστυχώς, η Τουρκία δεν επιθυμεί και δεν θα επιτρέψει ποτέ την επανένωση του νησιού. Οι σχεδιασμοί της ήταν πάντα εναντίον της συνύπαρξης.

arxiepiskopos είπε...

ΑΙΑΝΤΑ,θύμησέ μου πόσα πήρε ο ΑΓΩΝΑΣ της κλανιάς στις πρόσφατες εκλογές στο ΤΕΠΑΚ;Και πόσα υπολογίζεις να πάρει στις φοιτητικές αυτής της εβδομάδας;Εδώ μετρούνται τα κουκιά κι όχι με κλανιές και φανταστικά ρεύματα και αναμμένα-δήθεν-φώτα αυτοκινήτων!

arxiepiskopos είπε...

ΑΙΑΝΤΑ,μα γερνάς και ξεχνάς ή συγχίζεις τα ψέματα;Τούτα που γράφεις για το Χριστόφια και τη μονάδα του,πριν καιρό μας έλεγες πως αφορούσαν τον Άντρο Κυπριανού!

Unknown είπε...

ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΝΕΝΕΚΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΝΙΚΟ ΞΥΛΟΥΡΗ

http://www.youtube.com/watch?v=78OcEBJPmgM

Unknown είπε...

Ο Ταγίπ Ερντογάν έχει προσωπική ισλαμική ατζέντα, στην οποία η Κύπρος είναι κομμάτι του «Ισλαμικού Εθνους της Τουρκίας».
Ο σημερινός Τούρκος πρωθυπουργός είναι φανατικός -αν και δεν το δείχνει με την βοήθεια στρατευμένων δημοσιοσχεσιτών- και δεν πρόκειται ποτέ να συνθηκολογήσει ούτε με την Ελλάδα, πολύ περισσότερο δε με την Κύπρο. Δεν υπάρχει περίπτωση να υπογράψει καμία συμφωνία εάν δεν εξασφαλίζονται 100% τα κέρδη από την τουρκική εισβολή του 1974.

Unknown είπε...

Ο Ταγίπ Ερντογάν πέρασε απόλυτα τις θέσεις του στους Ελληνοκύπριους δημοσιογράφους αφού όλες οι ερωτήσεις τους κρίνοντας από το αποτέλεσμα ήταν παιδικές. Η επιλογή των εφημερίδων και των δύο τουλάχιστον εκ των τριών δημοσιογράφων έγινε από την κολυμβήθρα του Σχεδίου Ανάν. Ηταν τότε φανατικοί υποστηρικτές του αντιδημοκρατικού Σχεδίου Ανάν και σήμερα φιλαράκια του Αλεξάντερ Ντάουνερ ο οποίος τους «έδωσε» με τη διαρροή των εγγράφων του.
Εάν το σκηνικό της «συνέντευξης» του κ. Ερντογάν στήθηκε από τους συνεργάτες του για να επηρεαστεί η κοινή γνώμη στην Κύπρο και την Ελλάδα, ο στόχος δεν επιτεύχθηκε. Αντίθετα έγινε δεκτή η «συνέντευξη» με οργή και βοήθησε τον λαό να αντιληφθεί ότι οι υποσχέσεις του Τούρκου πρωθυπουργού είναι κάλπικες. Δεν μπορεί να πιστέψει κανείς τα «όμορφα λόγια» του κ. Ερντογάν, ο οποίος στο κάτω κάτω της γραφής θα μπορούσε να επιτύχει την υπερψήφιση του Σχεδίου Ανάν και από τους Ελληνοκύπριους με μία απλή κίνηση: με την αποχώρηση των κατοχικών στρατευμάτων από το νησί και την ταυτόχρονη κατάργηση των εγγυήσεων. Δεν το έπραξε διότι η πολιτική της Τουρκίας, ακόμα και αυτή την στιγμή, προβλέπει παραμονή του κατοχικού στρατού και τουρκικές εγγυήσεις επί όλου του νησιού. Και όμως... Οι Ελληνοκύπριοι δημοσιογράφοι μας βεβαίωσαν πως ο Ερντογάν αποδέχεται την αποχώρηση του κατοχικού στρατού.

arxiepiskopos είπε...

ΑΙΑΝΤΑ,να σας προτείνω εγώ έναν άλλο αποτελεσματικότερο τρόπο τρομοκράτησης του κόσμου:να αναρτάται στο blog ή αποσπάσματα από δηλώσεις του Κουλία(μα γιατί τη ρούφηξε τελευταία;)ή από ταινίες του Δράκουλα.Το κολπάκι"Η Τουρκία δε θα πάει ποτέ σε λύση,άρα καλύτερα διχοτόμηση"δεν έχει πέραση!

arxiepiskopos είπε...

...να αναρτάτΕ

Ανώνυμος είπε...

Η εταιρεία SONY αποφάσισε να δημιουργήσει το παιγνίδι "Bizonal Bicommunal federation" για την καινούργια πλατφόρμα PS3.

Ποιός στη χάρη σας νενέκια.

Αυτός είναι και ο μόνος τρόπος για να δείτε ομοσπονδία στην Κύπρο.

Διότι ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ που να κτυπιέστε σαν τα επιληπτικά χταπόδια με κράκ.

Άντε, καλή διασκέδαση (και καλή ...αυτο-ικανοποίηση).

Ρ.

Πενταρόγιωρκος είπε...

Arxiepiskope και λοιπή γκάου-αου-γουάου παρέα ημίτρελων παρανοϊκών νενέκηδων.

Σας είπα κάτι αλλά ΠΕΖΕΤΕ ΠΕΛΛΟΝ!! Ας το επαναλαβω όμως:

Ρε Αρχιεπίσκοπε τελικά όντως είσαι γκάου-αου-αου!!

Απάντησα σου για το θέμα του Παττακού και εσύ παίζεις πελλόν.

Γουστάρεις φαίνεται Καρατζαφέρη-Πλεύρη-ΦΑΣΙΚΚ, μαλλον χαμογελάς και εσύ με 2 πόθκια χαμόγελο όπως τον μάστρο σου.

ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ-ΧΡΙΣΤΟΦΥΡΕΡ ΒΡΕ ΝΕΝΕΚΟΥΛΗ;;;;

patriotis είπε...

ρε αιαντα μα τι γίνετε μαζι σας πλεον? η επιστήμη σηκωνει τα χέρια της μαζι σας. Τι σχέσει έχει μια ελληνιδα μανα η οποια λεει τον πονο της και τον ηρωισμο του γιου της ο οποιος σκοτωθηκε σε μια βομβιστικη ενεργεια στην Αθηνα???

τι σχέσει εχει ο προεδρος μας με αυτο? τι σχέσει έχει με το ΟΧΙ σε ενα σχεδιο λυσης αυτο που περιγραφει η μάνα?

τι αλλο θα ακουσουμε απο τα αρρωστημενα μυαλα σας........εσεις πασχετε απο συνδρομο καταδιωξης, παντου βλεπετε φαντασματα και εχθρους........λυπαμε για την καταντια σας, ατομα σαν εσας καταστρεψαν την Κυπρο.