Μιγκριλισμός και ακελολαγνεία στην Αθήνα; *UPDATE*

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Ευκαριστούμεν ΡΙΚ, Γρουστόφκιαν cheerleader, κομματόσκυλλα Προοδευτικής, Πρωτοπόρον cheerleader του cheerleader Γρουστόφκια, μαρκοκαρογιανάκια γκιαούρ του Αναγέννησην Αθήνας, μιγκριλιστές του Αγώνα τζιαι ούλον το μαζόχ γκιαούρ, για τη διαφήμισην του Βόρειον Κίμπρις Τουρκ Τζουμχουριετ!


UPDATE: * Εκ παραδρομής ξεχάσαμε να αναφέρουμε την παράταξη του ΔΗΣΥ Πρωτοπορία και ευχαριστούμε τον σχολιογράφο "Πενταρόγιωργκο" που μας το υπενθύμισε. Διαβάστε πιο κάτω για την Πρωτοπορία (προστέθηκαν επίσης νέα σχόλια για τις άλλες παρατάξεις).

Η Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο,
έγινε δέκτης κάποιας πολύ σοβαρής καταγγελίας, από στελέχη της αντιομοσπονδιακής φοιτητικής παράταξης ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ (Αθήνα).

Σύμφωνα με την καταγγελία που λάβαμε, για την οποία ζητήσαμε και λάβαμε και στοιχεία, το ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ, υπέβαλε μία πρόταση προς το Δ.Σ. της ΕΦΕΚ Αθήνας, για δημόσια καταγγελία του ΡΙΚ, για το ότι προχώρησε σε κάλυψη των παράνομων "εκλογών" στα κατεχόμενα, σαν να ήταν αυτές νόμιμες εκλογές, με δημοσιογράφους σε "εκλογικά κέντρα" κλπ. Είναι λογικό, ότι ο φορολογούμενος ΔΕΝ επιθυμεί να πληρώνει και τα σπασμένα της κατοχής, χρηματοδοτώντας μαζοχιστικά την κάλυψη των "εκλογών".


Η Επιτροπή έλαβε θέση επί αυτού του θέματος, από την περασμένη κιόλας Κυριακή, όταν και οι παράνομες "εκλογές" λάμβαναν χώρα. Καταδικάζοντας έντονα τη στάση του ΡΙΚ και τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος. Η θέση μας άλλωστε είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τη θέση της πλειοψηφίας των συμπολιτών μας. Μάλιστα, ο βουλευτής της ΕΔΕΚ Μ. Σιζόπουλος, είχε πει ότι θα θέσει το θέμα στη Βουλή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που λάβαμε από το ΔΡΑΣΙΣ, την πρότασή του (την οποία είδαμε και σας βεβαιώνουμε ότι δε συνιστά προσπάθεια να περάσουν μικροπαραταξιακές ή μικροκομματικές θέσεις),
δεν την υιοθέτησε καμία άλλη παράταξη

Καμία.

Αναγέννηση, Αγώνας, Πρωτοπορία, Προοδευτική, πρόσφεραν κάλυψη στο ΡΙΚ!!!!!!

(Βεβαίως η Ε.Σ. Ένωσις (ΕΥΡΩΚΟ), η οποία δε μετέχει στην ΕΦΕΚ, δεν έχουμε αμφιβολία, ότι αν μετείχε, θα υιοθετούσε την πρόταση του ΔΡΑΣΙΣ.)


Τα στοιχεία όπως μας στάληκαν από το ΔΡΑΣΙΣ. Πάνω η πρόταση, κάτω η καταψήφιση (πρακτικά ΕΦΕΚ)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

Η
Προοδευτική δε μας εξέπληξε. Ο ιδεολογικός τους Πατερούλης έλαβε και μέρος στις εκλογές των κατεχομένων, μετατρεπόμενος σε cheerleader αυτού που -σύμφωνα με τις αφίσες του- "ενώνει την Κύπρο με την Τουρκία". Δεν περιμέναμε τίποτα παραπάνω από την παράταξη που ενώ σκοτώνεται με το ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ για το σύνθημα "Ελλάς - Κύπρος - Ένωσις", φαίνεται (διά της ένοχης σιωπής της) πως στηρίζει το σύνθημα "Τουρκία - Κύπρος - Ένωσις" του Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, του κατοχικού ηγέτη που στα νιάτα του έλουσε σαδιστικά με βραστή ΚΕΑΝ Ελληνοκύπριους αιχμαλώτους στην Κερύνεια, και που απένταντι από το σπίτι του (στους βοτανικούς κήπους Κερύνειας) βρέθηκαν πρόσφατα οστά εκτελεσθέντων αγνοουμένων...

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

Ούτε φυσικά η άλλη παράταξη του ΔΗΣΑΚΕΛ μας εξέπληξε με την πράξη της να στηρίξει και πάλι το καθεστώς. Δεν είναι η πρώτη φορά που τα πνευματικά παιδιά του "καλού καραβοκύρη" Γλαύκου Κληρίδη, αφού σταματήσουν να ουρλιάζουν "Την Πατρίδα Ουκ Ελάττω Παραδώσω" αφήνουν κατά μέρος τις ελληνικές σημαίες και τρέχουν να στηρίξουν με πάθος Χριστόφια. Οι Πρωτοπόροι του ΔΗΣΥ για άλλη μια φορά συμπεριφέρθηκαν ως Ανανστασιαδάκια, δηλαδή ως μικρές γαλάζιες cheerleaders του megacheerleader Χριστόφια.


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Ούτε η Αναγέννηση, για την οποία έχουμε πληροφόρηση ότι
διοικείται σήμερα από ένα άθλιο μαρκοκαρογιανάκι, ο οποίος έτρεφε (και τα εξέφραζε κιόλας) αισθήματα απέχθειας για τον Πρόεδρο Παπαδόπουλο και ΔΕΝ στήριξε την υποψηφιότητά του στις εκλογές και ο οποίος εξέφρασε δημόσια, ανιστόρητες θέσεις που θα τις ζήλευαν και τα πιο φανατικά ΕΔΟΝόπουλα, μας εξέπληξε με την ακελοφιλική στάση της.

Το μαρκοκαρογιανάκι που ελέγχει την Αναγέννηση Αθήνας, συναγωνίζεται σε ακελολαγνεία την κα "Χριστοφάκι της Χρονιάς", σύμφωνα με την περσινή δημοσκόπηση της Επιτροπής στο blog μας, Αθηνά Κυριακίδου.

Νομίσατε ότι θα με ξεφορτωνόσασταν τόσο εύκολα; Ξέρετε τι θα πει Χατζηδημητρίου;

ΑΓΩΝΑΣ

Θέμα, ιδιαίτερα σοβαρό, τίθεται για τον Αγώνα.

Ο ΑΓΩΝΑΣ, είχαμε πληροφόρηση, ότι στην Αθήνα τουλάχιστον, εκπροσωπείται από λυσσαριδικά στελέχη και όχι από χατζηδημητριακά κατάλοιπα. Ρωτάμε λοιπόν ευθέως:
υπάρχει ζήτημα μιγκριλισμού και για τον Αγώνα Αθήνας; Μήπως οι μιγκρίλ, οι μεγαμιγκρίλ και οι σοφογκρίλ, έχουν καταφέρει να διεμβολίσουν την οργάνωση αυτή;

Προσοχή Αγωνίτες διότι θα μετατραπείτε και εσείς σε "γκαράζ της Προοδευτικής Αθήνας", όπως μετέτρεψαν τον Αγώνα Η.Β. σε "γκαράζ της Προοδευτικής" οι ιορδανικοί μιγκριλιστές. Περισσότερα για τον μιγκριλισμό που προσπαθεί να καταστρέψει την ΕΔΕΚ εδώ: http://christofias-watch.blogspot.com/2010/04/blog-post_1143.html εδώ: http://christofias-watch.blogspot.com/2010/02/blog-post_15.html και εδώ: http://christofias-watch.blogspot.com/2010/03/o.html

ΔΡΑΣΙΣ

Θέλουμε να συγχαρούμε το ΔΡΑΣΙΣ για την πρότασή του και να του ευχηθούμε να δρα δημιουργικά, υπεύθυνα και με συναίνεση και μετριοπάθεια, όπως έδρασε αυτή τη φορά. Καλοπροαίρετα σας το λέμε παιδιά, ότι όταν δράτε υπεύθυνα, σας χαιρόμαστε!


ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΠΡΟΣΟΧΗ!


Θέλουμε όμως να προειδοποιήσουμε τους φοιτητές της Αθήνας, ότι το ΑΚΕΛ και οι παραφυάδες του, έχουν δυστυχώς καταφέρει να ελέγξουν την ΕΦΕΚ!

Φοιτητές της Αθήνας, κάντε κάτι!

Αντισταθείτε στην ακελολαγνεία και στο μιγκριλισμό!

Αντισταθείτε στο να πληρώνουμε και από πάνω, για προβολή της κατοχής και των γκρίζων λύκων!

Αλωεύς για το christofias-watch και την Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο
UPDATE by Αλυσίμαχος

36 Σχόλια:

arxiepiskopos είπε...

ΑΙΑΝΤΑ,ΤΣΙΕΛΕΠΕ,ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟ,το σεμινάριο στα Περβόλια έληξε επιτυχώς.Τώρα μπορώ σχετικά εύκολα να εντοπίσω το I.P σας.Εκείνο που με δυσκολεύει αφάνταστα είναι το να εντοπίσω...το I.Q σας!

arxiepiskopos είπε...

ΑΙΑΝΤΑ,ΤΣΙΕΛΕΠΕ,ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟ,μετά το σεμινάριο στα Περβόλια μπορώ εύκολα να εντοπίσω το I.P σας.Αυτό που με δυσκολεύει αφάνταστα είναι το να εντοπίσω το ...I.Q σας!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

εκρηξη αντι-δημοκρατικης συμπεριφορας απο τα τσογλανια του καθεστωτος. πρωτα η μεταξενια απειλει (ο πορτης) με ξυλο οσους διαφωνουν με τον ευελικτο ανεπαρκη και σημερα ο αρχικερατας-ανεφ οριων-αρχιμουφτης-χριστος της αχνας απειλει οτι εχει εκπαιδευτει να βρισκει τα IP οσων διαφονουν (πορτης στο τετραγωνο)
βρε κερατουκλι συνεταιρακο (με την 50αρα γυναικα μμμμμ!!!!! που εβασταν την φιζα) δηλαδη το σεναριο να την παντρευτηκες μετα το 74 και να ηταν απλα 14 το 74 δεν σου περασε απο το νου ετσι? με το δικιο της σου τα φορα αφου εσυ τοτε σαν παξικοπηματολαγνο εδονοπουλο που ησουν θα ειχες περασει τα 25. χαχαχα το κερατο βλεπω σε εχει καταντησει ποιο βλακα απο ποτε
και κερατας και γελοιος ρε αξιολυπητε βλακα.
αφιερωμενο ανεφουλ"Τινος ειναι ρε ανεφπισκοπε τα παιδια¨?

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ποσο κριμα εισαι, να εχεις λιγοτερο μυαλο αλλα περισσοτερα κερατα απο ενα ταρανδο.
και τουλαχιστον του ταρανδου τα κερατα του τα εδωσε η φυση ενω εσενα ο κηρυκας και οχι μονο μμμμ!!!
και κερατας κε γελοιος καταντησες ρε βλακα.

Πενταρόγιωρκος είπε...

Την ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ γιατί δεν κτυπάτε;;; Και αυτοί τάχθηκαν ΚΑΤΑ της καταδίκης και φαίνεται από τα πρακτικά.

"ΠΡ" δεν είναι η Πρωτοπορία του Καλού Καραβοκύρη;

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Πενταρόγιωρκο

Ευχαριστούμε που μας το υπέδειξες. Η ανάρτηση έχει ανανεωθεί.

Αλυσίμαχος
Ε.Α.Δ.Κ.

ΣΠΕΡΘΙΑΣ είπε...

Δυστυχώς η νέοι μας είναι καλοί μόνο για την νυκτερινή ζωή, τις καφετερίες, την φοιτητική ζωή και είναι εύκολη λεία για τους κομματάρχες. Τα αποτελέσματα που παίρνει το ΔΗΣΑΚΕΛ στις φοιτητικές εκλογές είναι ενδεικτικά του επιπέδου της πλειοψηφίας της νεολαίας μας. Το μυαλό το έχουν μόνο για να παπαγαλίζουν για να πάρουν ένα πτυχίο για πιο καλή επαγγελματική ανέλιξη και η πατρίδα έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Συμμετέχουν (ματρίζονται) στις νεολαίες των κομμάτων για να διασφαλίσουν το γλύψιμο που θα τους πάρει ακόμα πιο ψηλά.

ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ.

arxiepiskopos είπε...

Ζάβαλλι μου εμείνετε μόνοι σας πάλι;Δεν πειράζει,ήρωές μου,οι εκλεκτοί είναι πάντα λίγοι(πεντέξι)

arxiepiskopos είπε...

ΤΣΙΕΛΕΠΕ,τελικά είσαι και τυχερούλης.Το επόμενο σεμινάριο στα Περβόλια θα έχει ως θέμα την πλύση ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ. Φανερό ότι εσύ κι ο ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟΣ δεν διατρέχετε κίνδυνο!!!

arxiepiskopos είπε...

Ρε φίλε ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΕ,μα γιατί έλειπες που το σεμινάριο στα Περβόλια;Ήταν κι ο Βόλφαγκ,πρώην της Στάζι, κι έκαμεν μας εκπαίδευση πάνω σε ένα νέο μοντέλο σιδερογροθιάς,μούρλια!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Από τον Τσιέλεπο του πραξικοπήματος στον Τσιελεπή του μεταπραξικοπήματος

Anefiskope, βράσε μια ΚΕΑΝ και λούθου την να σου περάσει!

arxiepiskopos είπε...

ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟ, πραγματικά διερωτώμαι γιατί ο Θεός σπατάλησε μια κρανιακή κοιλότητα για σένα!

arxiepiskopos είπε...

ΕΜΕΡΣΟΝ,να λυπάσαι τους "συναγωνιστές" σου στο μπλογκ ΑΙΑΝΤΑ,ΤΣΙΕΛΕΠΟ και ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟ. Δε σου λέω και να τους καταλαβαίνεις,γιατί αυτό είναι αδύνατο σε νορμάλ ανθρώπους

Ανώνυμος είπε...

Μπα θα λυπάμαι εσένα καλύτερα. Φαίνεται ότι το έχεις μεγαλύτερη ανάγκη..

Πενταρόγιωρκος είπε...

Anefiskope,

Άκουσα πως ο Έρογλου διότι είναι της δεξιάς πτέρυγας της ΤΜΤ, και όχι της αριστερής όπως ο Ταλάτ, δεν θα σε λούνει με βραστή ΚΕΑΝ, αλλά αποφάσισε να σε λούσει με βραστή Pepsi.

Αληθεύει;

arxiepiskopos είπε...

ΕΜΕΡΣΟΝ,πας να επιβεβαιώσεις το "όμοιος ομοίοις πελάζει";Να τους χαίρεσαι!!!

Ανώνυμος είπε...

εννοείς Όμοιος ομοίω αεί πελάζει...

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

anefpiskope-anef-xristo
ποσο κριμα εισαι, να εχεις λιγοτερο μυαλο αλλα περισσοτερα κερατα απο ενα ταρανδο.
και τουλαχιστον του ταρανδου τα κερατα του τα εδωσε η φυση ενω εσενα ο κηρυκας και οχι μονο μμμμ!!!
και κερατας κε γελοιος καταντησες ρε βλακα.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

οι απειλες κοινος πορτοι φενεται ειναι το νεο σχεδιο του πανικοβλητου ακελ.
μετα τον διαδυκτιακο πορτη τραμπουκο μεταξενιο που απειλουσε να δερει τους διαφωνουντες στο διαδυκτιο προστεθηκε ο νεος πορτης ανεφ-αρχικερατας-αρχιμουφτης-χριστος που απειλει να βρει τα IP μας.

ρε πορτη δεν ψαχνεις καλυτερα να βρεις κατι μικρους κηρυκες που σου αφησα στα σεντονια ενω ελειπες και ασε τις πορτο-απειλες.
και κερατας και γελοιος καταντησες βλακα.
μμμμμμμμμμ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

εκρηξη αντι-δημοκρατικης συμπεριφορας απο τα τσογλανια του καθεστωτος. πρωτα η μεταξενια απειλει (ο πορτης) με ξυλο οσους διαφωνουν με τον ευελικτο ανεπαρκη και σημερα ο αρχικερατας-ανεφ οριων-αρχιμουφτης-χριστος της αχνας απειλει οτι εχει εκπαιδευτει να βρισκει τα IP οσων διαφονουν (πορτης στο τετραγωνο)
βρε κερατουκλι συνεταιρακο (με την 50αρα γυναικα μμμμμ!!!!! που εβασταν την φιζα) δηλαδη το σεναριο να την παντρευτηκες μετα το 74 και να ηταν απλα 14 το 74 δεν σου περασε απο το νου ετσι? με το δικιο της σου τα φορα αφου εσυ τοτε σαν παξικοπηματολαγνο εδονοπουλο που ησουν θα ειχες περασει τα 25. χαχαχα το κερατο βλεπω σε εχει καταντησει ποιο βλακα απο ποτε
και κερατας και γελοιος ρε αξιολυπητε βλακα.
αφιερωμενο ανεφουλ"Τινος ειναι ρε ανεφπισκοπε τα παιδια¨?

arxiepiskopos είπε...

ΕΜΕΡΣΟΝ,εννοώ όμοιος(εσύ) ομοίοις(με Αίντα,Τσιέλεπο και Πενταρόγιωρκο)αεί πελάζεις.

arxiepiskopos είπε...

ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΙΑ,καληνύκτα σας.Περιμένω την καινούρια σας κεντρική ανάρτηση.Φροντίστε να είναι κόσμια και λογική!Ναι,ρε,πιστεύω στα θαύματα!!!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Άλλη μια μέρα τελείωσε για τον δούλο του Άντρου Κυπριανού...

Αφού κατέστρεψε και πάλι τις συζητήσεις στο μπλογκ αυτό, με σκοπό να ψαρέψει κόσμο για το αποτυχημένο μπλογκάκι του και έτσι να φακελώσει IP και να πάρει λίγα κλικ στις διαφημίσεις του, ο φιλάργυρος ηλικιακός ρατσιστής Anef_Oriwn βγήκε για τον καθιερωμένο του περίπατο...

Πέρασε από τα Εθνικόφρονα Σωματεί Άχνας, όπως κάνει κάθε μέρα από τις 15 Ιουλίου 1974, και κέρασε τους ομοίους του Τσιέλεπου και του Τσιελεπή γλυκά καρυδάκια και μπλου κουαράκε, και ευχήθηκε να γίνουν και άλλα πραξικοπήματα για να γίνει επιτέλους η πολυπόθητη Ένωση της Κύπρου με την Τουρκία, αυτό που ζήτησε και ο Ταλάτ της ΤΜΤ δηλαδή...

Μετά πήγε στο σπιτάκι του, έδωσε ένα φιλί στον Κήρυκα και στην εορτάζουσα γυναικούλα του, έστειλε με e-mail τις αναφορές στα κεντρικά γραφεία της Επαγρύπνησης και μετά ο Anefiskopos μας έκανε το καθιερωμένο μπανάκι του με την ζεστή ΚΕΑΝ και το σαπούνι Clerides και έπεσε για ύπνο...

Έχει και αύριο μέρα ο θεός για ρουφιάνεμα και προδοσία...

Ανώνυμος είπε...

Ψιφήσαν λέει τον Μέγα Αλέξανδρο, τον Παπανικολάου, τον Κολωκοτρώνη, τον Καποδίστρια, τον Σωκράτη, τον Πλάτωνα, Τον Αριστοτέλη, τον Περικλή, τον Καραμανλή και τον Βενιζέλο ως τους δέκα μεγαλύτερους Έλληνες.

Μα πως ξεχάσανε ρε παιδί μου τους τρείς Ιεράρχες που είναι οι πατέρες των Ελληνικών γραμμάτων υποτίθεται;
Τον Μέγα Κωνσταντίνο και τον Μέγα Θεοδόσιο που καθιέρωσαν τον Χριστιανισμό;
Τον Λουκά τον ευαγγελιστή που ήταν Έλληνας και έγραψε και κοτζάμ ευαγγέλιο; Που Ζωγράφισε την τάδε εικόνα της τάδε Παναγίας και έκανε και τόσα θαύματα κι' αυτός και η εικόνα του;
Τον Άγιο Αθανάσιο; Τον Άγιο Δημήτριο; Τον Άγιο Γεώργιο; Τον Άγιο Θεόδωρο; Την Αγιά Βαρβάρα που προστατεύει και το πυροβολικό μας;
Τον Άγιο Νικόλαο που προστατεύει και το ναυτικό μας;
Τούς Αγίους Παντελεήμονα, Σπιρίδωνα, Ανδρέα, Ονούφριο, Στυλιανό, Ραφαήλ. Νεκτάριο, Σωζομενό και τόσους άλλους που έκαναν και τόσα θαύματα;
Τι σπουδαίο βρήκαν πάνω στον Αλέξανδρο και στους άλλους δηλαδή; Έκαναν αυτοί θαύματα; Μπα!
Ενώ οι Αγίοι μας; Κάθε μέρα κάνουν! Αμέ; Χε χε χε! Πήγαν να ψιφήσουν οι αχάπαροι! Οι άπιστοι! Οι αμόρφωτοι! Οι άθεοι! Μεγεμελλέ μεγεμελλέ ολέ ολέ μεγεμελλέ!

Kokoui είπε...

Για το ξεπούλημα κρατικής γης στο ιδιωτικό εξ αραβίας ορμόμενο κεφάλαιο,από τον «αριστερό» Χριστόφια και το «κομμουνιστικό» ΑΚΕΛ, ούτε λέξη ο φίλος μας ανεφ ορίων,οσπρίων και αραβικών κονδυλίων.Θα εξηγήσει άραγε στα ΕΔΟΝΟΠΟΥΛΑ ο άνεφ,ότι με τέτοιους «κομμουνιστές»,«φίλους»,«αριστερούς» και «συντρόφους» που διαθέτει η Κύπρος,θα τρίζουν τα κόκκαλα του Λεονίντ Μπρέζνιεβ;

Kokoui είπε...

Άχνα δεν θα βγάλει ούτε ο κόκκινος Ιαβέρης και οι λοιποί μπολσεβίκοι της μάσας και της προπαγάνδας.Ο «αριστερός»,«ο γιος της Αννούς», Χριστόφιας, της θωρακισμένης Μερτσέντες και των αραβικών πετροδόλαρων, βρήκε τελικά την «κυπριακή λύση» δύο «συνιστώντων εμιράτων» με τον σείχη Αλ κτλ.Τουλάχιστο ο εξ Κερυνείας «σύντροφος»,«φίλος» και«αδελφός» καταδέχεται να οδηγά διπλοκάμπινο.Ερώτηση προς τα κοπέλλια της επιτροπής.Μήπως για να το γιορτάσει, ο «αριστερός» Χριστόφιας, κέρασε τον σείχη και την παστή,πετσοτραβημένη γυναίκα του, γλυκό καρυδάκι;

Πενταρόγιωρκος είπε...

Ολάν μπορεί να τον έλουσε και με βραστή ΚΕΑΝ!!

arxiepiskopos είπε...

Ε,παιδιά,ανακυκλώνεστε επικίνδυνα.Εντάξει,στην ηλιθιότητα είστε copies,όμως στην ορθογραφία διαφοροποιείστε.Εδώ ο Τσιέλεπος είναι ανυπέρβλητα ηλίθιος.Διερωτώμαι αν είστε ένας με ηθελημένα αλλοιωμένη ορθογραφία.Είναι δυνατόν η φύση να έκανε τόσα γονιδιακά λάθη μαζεμένα;

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

anefpiskope-anef-xristo
ποσο κριμα εισαι, να εχεις λιγοτερο μυαλο αλλα περισσοτερα κερατα απο ενα ταρανδο.
και τουλαχιστον του ταρανδου τα κερατα του τα εδωσε η φυση ενω εσενα ο κηρυκας και οχι μονο μμμμ!!!
και κερατας κε γελοιος καταντησες ρε βλακα.

Πενταρόγιωρκος είπε...

Καλημέρα Anefiskope και σε παρακαλω μην προσπαθείς να καταστρέψεις και πάλι την συζήτηση.

Αν έχεις μυαλό μπορείς να μιλήσεις και σοβαρά.

Πες μας λοιπόν τι νομίζεις: Ποια η άποψη σου για την αφίσα που έβγαλε ο Ταλάτ που λέει "ο Ταλάτ με ενώνει με την Τουρκία" και την είχε σε φωτογραφία σε φύλλο της η εφημερίδα Afrika??

Στηρίζεις τέτοιες απόψεις του Ταλάτ;

Θα ήθελα να ακούσω την άποψη σου.

arxiepiskopos είπε...

ΤΣΙΕΛΕΠΕ,μα δε μπορούν τα ίχνη εγκεφάλου που διαθέτεις να "δημιουργήσουν" κάτι νέο;Τις επαναλαμβανόμενες μαλακίες τις βαριέται κι ο μαλάκας.ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟ,αφού θέλεις σοβαρή συζήτηση θα την έχεις:Πες μου,συμφωνείς με τη διαφήμιση της σιαμπάνιας που έκαμε η Τζούλια;(Μα τώρα,σοβαρή συζήτηση μαζί σου,διαφημιστή της ΚΕΑΝ;)

Πενταρόγιωρκος είπε...

Ευτυχώς μπορείς να κάνεις κάποιους είδους σοβαρή συζήτηση.

Δεν είναι θέμα αν συμφωνώ με την διαφήμιση της Τζούλιας. Η Τζούλια έκανε κάτι το οποίο για κάποιους είναι απαράδεκτο και άσεμνο, για άλλους είναι διασκεδαστικό. Η Τζούλια όμως δεν προκάλεσε προβλήματα σε κανένα, και βέβαια δεν φέρει ευθύνες επιπέδο εγκλήματος πολέμου.

Η βραστή ΚΕΑΝ στο θέμα του Ταλάτ αντικατοπτρίζει μια πολύ σοβαρή κατάσταση: Ο Ταλάτ ήταν εθελοντής βασανιστής και μουτζαχίντ της ΤΜΤ, και μια από τις πολλές πράξεις του ήταν να λούσει σαδιστικά με βραστή ΚΕΑΝ Ελληνοκύπριους αιχμαλώτους του τουρκικού στρατού εισβολής. Επίσης, απέναντι από το πατρικό του σπίτι στην Κερύνεια, στους Βοτανικούς Κήπους, βρέθηκαν οστά Ε/κ που τους εκτέλεσαν.

Πως το σχολιάζεις αυτό;

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

anefpiskope-κερατοφορε-χριστο,

ποια η αποψη σου για τους "κυριους" χατζηγεωργιου και αντρεα χριστου οι οπιοι εφτυσαν καταμουτρα την αποφαση της κεντρικης επιτροπης και της ηγεσιας αλλα και του λαου του ακελ για να απορριψει το σχεδιο αναν(εστω για να τσιμεντωσει το ναι) και ηταν οι προτεργατες της νενεκικης πλατφορμας. ποια η αποψη σου για τους 2 "κυριους" που προσβαλαν την βουληση του ακελικου κοσμου(αποδυκτηκε και με την ψηφο στο δημοψηφισμα η βουληση) αλλα και την αποφαση της ακελικης ηγεσιας?

arxiepiskopos είπε...

Η άποψη μου,ΤΣΙΕΛΕΠΕ,για τους δυο που αναφέρεις είναι ότι διέσωσαν τη λογική στο ΑΚΕΛ και η εξέλιξη του Κυπριακού έκτοτε έδειξε ότι είχαν απόλυτο δίκιο,γιατί χάσαμε και τ'αυγά και το καλάθι!Μας έμεινε το "ηρωικό" ΟΧΙ,παρέα με την κατοχή,τους πρόσφυγες,τον τούρκικο στρατό και τους εποίκους!Φάτε ηρωισμό να ξεθυμάνετε!!!

Ανώνυμος είπε...

Ζήσε την ψευδαίσθηση σου στο σχέδιο ANAN archipiskopos

Για πες πότε είχε συμφωνηθεί να ανοίξει ο δρόμος στον Λιμνίτη; Πότε;

Πενταρόγιωρκος είπε...

Arxiepiskope βλέπω πως αποφεύγεις να τοποθετηθείς στο θέμα των εγκλημάτων πολέμου για τα οποία βαρύνεται ο Ταλάτ.

Γιατί άραγε;

Πως μπορείς να μιλάς για λύση του κυπριακού όταν δεν τολμάς να καταδικάσεις εγκλήματα πολέμου;