Καλώς επέστρεψες Νίκο Κουτσού!

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010



Επέστρεψε στην πολιτική ο Νίκος Κουτσού, ο οποίος αποδυκνείει ότι εκτός από μαχητής για την πατρίδα, είναι και μαχητής της ζωής.

Μας έλειψε η πολιτική σου παρουσία Νίκο. Η σοβαρότητα, τα επιχειρήματα, η βαθιά πολιτική ανάλυση.

Μας έλειψε η ποιότητα του λόγου σου.

Και όσο βλέπαμε τους τελευταίους μήνες της απουσίας σου, όλο και περισσότερους ηλίθιους να αρθρώνουν "πολιτικό λόγο", όσο βλέπαμε διάφορα γλειφτρόνια και τομάρια να παριστάνουν τους "πολιτικούς με αρχές", όλο γυρίζαμε ο ένας προς τον άλλον, εδώ στην Επιτροπή, και ρωτούσαμε "Που είναι ο Νίκος;" "Πότε θα γυρίσει ο Νίκος;"

Καλώς επέστρεψες λοιπόν.

Σε ευχαριστούμε θερμά. Γιατί επέλεξες να μην εγκαταλείψεις τον αγώνα, επέλεξες να παραμείνεις στις επάλξεις, ενώ κανένας δε θα σε έφταιγε αν διάλεγες το αντίθετο.

Σου βγάζουμε το καπέλο, σε καλωσορίζουμε ξανά στις τάξεις του αντικατοχικού κινήματος και σου ευχόμαστε ό,τι καλύτερο.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

11 Σχόλια:

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Συναγωνιστή Νίκο Κουτσού, εμπρός ξανά για νέους κοινούς αγώνες. Εμπρός για τη διάσωση της Κυπριακής Δημοκρατίας και για την απελευθέρωση της Κύπρου μας! Εμπρός, με το σπουδαίο μυαλό σου, να χτυπήσουμε τη βλακεία του ΔΗΣΑΚΕΛ!

Είναι γνωστή η αδυναμία που σου έχει ο Γιατρός. Σε θεωρεί σαν παιδί του και δεν έχει και άδικο, αφού κρατάς ψηλά το λάβαρο του αγώνα και της αξιοπρέπειας.

arxiepiskopos είπε...

Εννοείτε το Συλλούρη όταν μιλάτε για ηλίθιους;

Kokoui είπε...

Πόσες ματσουτζιές πρέπει να διαπράξει ακόμη,τόσο στο εθνικό θέμα,όσο και στην οικονομία,η «κομμουνιστική» ηγεσία του αυτοδιαφημιζόμενου ως κόμμα της «αριστεράς» ΑΚΕΛ,ώστε έτσι οι «μασκοφόροι» του στο διαδίκτυο, Κόκκινος Ιαβέρης,«αρχιεπίσκοπος»,άνεφ ορίων κτλ., να παραδεκτούν έστω μία από αυτές;

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

κερατουκλι,
εσυ που μελετας (οσον σου επιτρεπει η βλακεια σου) τα γκαλοπ, πες μας για το νεο ευρωβαρομετρο οπου 80% του λαου δεν βλεπει λυση με τους χειρισμους του ευελικτου, οπου περαν του90% του λαου διαφωνει με τις γενναιες βαλκωδης προσφορες του και οπου περαν του 80% (ανεβαινει) αποριπτουν το διχοτομικο εκτρωμα που κατασκευαζει,
ατε ρε κερατουκλι, πες μας, πες μας,

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ποια η διαφορα ενος τραουλλου και του ανεφ οριων (πισκοπου-χριστου)?
του τραουλλου τα κερατα του τα εδωσε η φυση, του ανεφ οριων-πισκοπου η 50ρα συζυγος.
μμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δίας είπε...

Αρχιεπίσκοπε,

Μάλλον εσένα θα πρέπει να εννοούν

Φιλικά Δίας

ΣΠΕΡΘΙΑΣ είπε...

60 - 70 - 80 % στις διάφορες δημοσκοπήσεις και "ευρωβαρόμετρα" εκφράζονται εναντίον του Ευέλικτου και των επιλογών του. Το θέμα όμως είναι ότι σε εκλογές το ΔΗΣΑΚΕΛ μας κατατροπώνει. Ο Νίκος Κουτσού έχει σωστές θέσεις αλλά οι Νέοι Ορίζοντες (και το ΕΥΡΩΚΟ) παίρνουν μόλις 5-6%. Η ουσία λοιπόν είναι να μεταφραστεί αυτή η αντίθεση του λαού σε προδοτική λύση και σε εκλογικά ποσοστά. Αλλιώς, ειδικά τώρα που στην εξουσία βρίσκεται ο Καταστρόφιας, δεν γίνεται τίποτε, κι ας είναι μια "τονωτική ένεση" η επιστροφή του Νίκου Κουτσου στο πολιτικό σκηνικό.

Τι κάνουμε λοιπόν για να ηττηθεί το ΔΗΣΑΚΕΛ;

arxiepiskopos είπε...

ΤΣΙΕΛΕΠΕ,αν έρθεις απόψε στο πάρτι στην Άχνα,φέρε μαζί σου και την ΕΔΕΚ Η.Β.Θα έχουμε και πυροτεχνήματα!Ξέρεις πόσο αρέσουν στην ΕΔΕΚ!!!

arxiepiskopos είπε...

Εντάξει,ρε παιδιά!Ηρεμήστε.Το ευρωβαρόμετρο δείχνει ότι επόμενος πρόεδρος θα είναι ο Συλλούρης.Το εμπεδώσαμε!ΑΚΕΛ 6%,ΔΗΣΥ 8%!Α,όταν ξυπνήσετε,μη σηκώνεστε απότομα.Ελλοχεύει ορθοστατική υπόταση!

arxiepiskopos είπε...

ΣΠΕΡΘΙΑΣ,αυτό που επισημαίνεις πράγματι συμβαίνει για ένα απλό λόγο.Ότι ο λαός έμαθε πια να ξεχωρίζει τη λογική από την ανεύθυνη, ενέξοδη και αδιέξοδη συνθηματολογία.Στο ερώτημά σου τι κάνετε για να ηττηθούν ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ η απάντηση είναι "ΥΠΟΜΟΝΗ"!

aris είπε...

Ο/Η aris είπε...
Κάθε άρθρο ακολουθείται κατά πόδας από σχόλιο-ύβρι ή προσπάθεια γελοιοποίησης ατόμων και ιδεών από τον arhiepiskopos. Επειδή δεν πιστεύω ότι ο εν λόγω κύριος είναι καραγκιόζης ή naive, αλλά εντεταλμένος πράκτορας παρακολούθησης του συγκεκριμένου ιστότοπου από το κόμμα του, με εντολή να κάνει αυτό ακριβώς που κάνει - δηλ. ύβρεις, γελοιοπoίηση και παρέκκλιση από το θέμα συζήτησης, θα καλούσα τους άλλους συμμετέχοντες να κρατούσαν το επίπεδο της συζήτησης. Δεν ήθελα για δεύτερη φορά να ασχοληθώ με τον "κύριο" αυτόν, αλλά είναι τόσο εμφανής ο σκοπός του...