Το τουρκικό κόλπο γκρόσο και η ανεπάρκεια του Ευέλικτου

Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Ε γκιαούρ, τελικά το νουν σας εν μες το κοκκονόσυκον. Επήραμεν σας το σόβρακα τζιαι εσείς εκλιπαρείτε μας τζιαι που πάνω!


Οι Τούρκοι, επί Προεδρίας Δ. Χριστόφια "ήβραν τζιαι κάμνουν". Με το Χριστόφια να μας εκπροσωπεί, ήταν επόμενο.

Όταν αυτό που αντιτάσσουμε στην μακροπρόθεσμη καλοσχεδιασμένη τουρκική πολιτική, είναι η δική μας ημιμάθεια, ανεπάρκεια και ψευδαισθήσεις, τότε η συνέχεια είναι δεδομένη: εμείς θα εξευτελιζόμαστε και η Τουρκία θα συνεχίσει να κερδίζει.

Να σας εξηγήσουμε γιατί και πως:


-> Όταν ο εγκάθετος της Άγκυρας στα κατεχόμενα, τον οποίο κακώς εμείς αναγνωρίζουμε ως διαπραγματευτή και εκπρόσωπο των Τ/Κ, είναι κάποιος που φαίνεται αδιάλλακτος, π.χ. Ραούφ Ντενκτάς, τότε εμείς, αντί να τον εκθέτουμε, σπεύδουμε να τον ικανοποιήσουμε, για να υπάρξει "πρόοδος στις διαπραγματεύσεις" (έτσι κέρδισε ο Ντενκτάς το Σχέδιο Ανάν).

-> Όταν είναι κάποιος δήθεν προοδευτικός, π.χ. Ταλάτ, εμείς σπεύδουμε, αντί να διεκδικήσουμε, "να τον βοηθήσουμε" πάλι με παραχωρήσεις και υποχωρήσεις.

Είναι προφανές ότι η δήθεν εκλογική αναμέτρηση Ταλάτ-Έρογλου, χρησιμοποιήθηκε από την Τουρκία για να λάβει ικανοποίηση αξιώσεών της και υποχωρήσεις υπέρ της. Και κάποιοι ανόητοι δικοί μας, αλλά και κάποιοι -ελεγχόμενοι από τους Αγγλοαμερικάνους και από τα φιλοτουρκικά λόμπι- Ευρωπαίοι, έπαιξαν αυτό το παιγνίδι.


Η οδυνηρή πραγματικότητα είναι όμως ότι: Ο Ντερβίς Έρογλου ξεκινά με τα δώρα του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου και της Ε.Ε., που έγιναν δήθεν για να βοηθηθεί ο Ταλάτ. Ξεκινά επίσης με τις απαράδεκτες δηλώσεις Χριστόφια ότι οι υποχωρήσεις που έγιναν εκ μέρους του προς τον Ταλάτ και το διαπραγματευτικό πλαίσιο που διαμορφώθηκε μέχρι σήμερα, "δεν θα αλλάξει".

Αντί δηλαδή ο Ευέλικτος να άρει τις υποχωρήσεις του, σπεύδει να τις κοτσιανιάσει της Τουρκίας!!!


Η Τουρκία μας δούλεψε όλους. Κυρίως τον αφελή και επικίνδυνο Ευέλικτο Χριστόφια, ο οποίος έδωσε γη και ύδωρ στον Αττίλα και που μετατράπηκε, από Πρόεδρος κράτους αναγνωρισμένου, σε cheerleader ενός κατοχικού εγκάθετου. Το Δημήτρη Χριστόφια, ο οποίος έφτασε να προασπίζεται σήμερα με νύχια και με δόντια, τις δικές του υποχωρήσεις.

Για ακόμη μία φορά, η τουρκική πολιτική θριάμβευσε!


Πράξανδρος για το christofias-watch

11 Σχόλια:

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ρε αρχιμουφτη, ρε ανεφ , ρε ταρανδουλη αγορι μου θα μας τρελανεις?

λεει ο αρχιμουφτης στις 12.38 τα μεσανυχτα εχτες.
"τον ππαρά στα κατεχόμενα τον ρίχνει η Άγκυρα κι αυτή θα κάνει παιχνίδι.Και ο Έρογλου θα συνομιλήσει,"

καλα ρε τραουλλε, εμεις που το λεγαμε τοσο καιρο, μας βριζετε οτι θελουμε τον ερογλου που θελει διχοτομηση. τι επαθες τωρα? ειδες το φως το αληθινο ξαφνικα?

επισης, εγω συμφωνω μαζι σου (και οποιος εχει ιχνος λογικης ξερει οτι το παιχνιδι το ακνει η αγκυρα) οποτε εξηγα μου σε παρακαλω ,αφου ερογλου-ταλατ θα περνουν οδηγιες απο τον ιδιο μαστρο (στρατηγειο αγκυρας) ,τοτε προς τι η εμμονη του ευελικτου να εκλεξει τον ταλατ? προς τι ο αυτοεξευτελισμος του ιδιου (ξευτιλας ειναι εδω και καιρο βεβαια) αλλα και του θεσμου του πτδ ? ποιος ο λογος να βγαινει και να λεει μαλακιες του τυπου "δυστυχως δεν εχω ψηφους να στειλω του Ταλατ"???????????

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ρε ανεφ-αρχιμουφτη-ρουντολφ

εισαι σπιτι ρε???????????
μμμμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εβολεψε με πολλα εχτες που επηγες στα κατεχομενα να ψηφισεις και ησουν ουλλη μερα απο εκει ρε ανεφουλη-ταρανδε. να σαι καλα.

μμμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τηλέμαχος είπε...

Πήγα να διαβάσω Politis on line σήμερα το πρωί τζαι έσβησα!!!

Δαμε ο κόσμος καίγεται τζαι ο Μακάριος κατηγορεί τον Τασσο ότι εξηλωσε!!! τα computer του προεδρικού τζαι δεν ενημερώθηκε ο ευέλικτος για την προώθηση του κανονισμού!!!

Έλεος ... λυπηθείτε μας. Αυτό είναι το επίπεδο του Μαγαριου τζαι του Politis. Μα καλά ρε Μαγαριε δεν αντιλαμβάνεσαι ότι τον Politis μπορεί να τον διαβάζουν τζαι άτομα με IQ πάνω που 100.

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με απόρρητες πληροφορίες ο Τάσσος ευθύνεται για την έκρηξη του ηφαιστείου στην Ισλανδία και το χάος στις ευρωπαϊκές αερομεταφορές!

arxiepiskopos είπε...

ΕΜΕΡΣΟΝ,επίπεδο εσύ!Άσε εμάς τους αξεστους!

arxiepiskopos είπε...

Κέρδισαν οι γκρίζοι λύκοι στο Βορρά και πανηγυρίζουν οι Ελλγκρίλ στο νότο!Ποιος είπε κάποτε ότι τα άστρα του ήταν τα ίδια με του Τάσσου;

Liberty είπε...

Ε ρε μια "ευέλικτη διχοτόμηση" που μας έρχεται αν δεν ξεσηκωθεί σύντομα ο λαός...εμπρός λαέ μην σκύβεις το κεφάλι σε εκ περιτροπής, εποίκους και φιρμάνι..! (αν και κάποιοι επιμένουν να σκύψουμε το κεφάλι για χάρη της..ενότητας)
Ρε παιδιά να σας ρωτήσω κάτι; Τούτο το "ΠΤΔ" που γράφετε ούλλοι δαμέσα σημαίνει Προδότης Τουρκόφιας Δημήτρης ή κάτι άλλο;


Υ.Γ. Φήμες λένε ότι ο Τάσος ευθύνεται για την παγκόσμια οικονομική κρίση, ακούσετε τίποτε εσείς;

Τηλέμαχος είπε...

Κάνεις δεν πανηγυρίζει. Η μόνη που πανηγυρίζει εδώ μέσα είναι η … ΒΛΑΚΕΙΑ σας!!!
Νομίσατε οι αφελείς ότι ο Ταλατ ήταν … διαφορετικός. Νομίσατε ότι οι Τούρκοι είναι αδελφοί σας και ότι θα έκαναν την επανάσταση τους. Την έκαναν λοιπόν την επανάσταση τους οι αδελφοί σας και επέλεξαν τους γκρίζους λύκους. Συγχαρητήρια και πάλι, η πολιτική του δώσε-δώσε και του φτύσε – γλύψε και του συγγνώμη-συγνωμη απέδωσε καρπούς.
Γευτείτε τους.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

αρχιμουφτη- τραουλλε σε ξαναρωτω

λεει ο αρχιμουφτης στις 12.38 τα μεσανυχτα εχτες.
"τον ππαρά στα κατεχόμενα τον ρίχνει η Άγκυρα κι αυτή θα κάνει παιχνίδι.Και ο Έρογλου θα συνομιλήσει,"


εγω συμφωνω μαζι σου (και οποιος εχει ιχνος λογικης ξερει οτι το παιχνιδι το ακνει η αγκυρα) οποτε εξηγα μου σε παρακαλω ,αφου ερογλου-ταλατ θα περνουν οδηγιες απο τον ιδιο μαστρο (στρατηγειο αγκυρας) ,τοτε προς τι η εμμονη του ευελικτου να εκλεξει τον ταλατ? προς τι ο αυτοεξευτελισμος του ιδιου (ξευτιλας ειναι εδω και καιρο βεβαια) αλλα και του θεσμου του πτδ ? ποιος ο λογος να βγαινει και να λεει μαλακιες του τυπου "δυστυχως δεν εχω ψηφους να στειλω του Ταλατ"???????????

, εμεις που το λεγαμε τοσο καιρο, οτι ταλατ-ερογλου ειναι απλα εντολοδοχοι των στρατηγων της τουρκιας μας βριζετε οτι θελουμε τον ερογλου που θελει διχοτομηση. τι επαθες τωρα? ειδες το φως το αληθινο ξαφνικα?

ΠΑΟΛΑ είπε...

Πάντως εγώ τον YENI-POLITI δεν τον χρησιμοποιώ ούτε για να χέζουν τα καναρίνια μου πάνω του.

Τα πουλάκια μου αξίζουν μια πιο αξιοπρεπή χέστρα!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Arxiepiskope-ταρανδε-ανευοριων-νεοναζι

Ποιος θα ικανοποιήσει τις τουρκολαγνικές σου φαντασιώσεις λούζοντας σε πολλά λίτρα βραστής ΚΕΑΝ ρε άρρωστε έποικ-lover;