ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΕΣΥ SUPERSTAR!

Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Στη φωτογραφία, ο Ευέλικτος Superstar!


Αυτό το e-mail έφτασε σε μας, υπό τη μορφή αλυσίδας. Δε γνωρίζουμε ποιος το συνέταξε.

Ένα είναι βέβαιο: Συνεχώς η λαϊκή αντίδραση στον Ευέλικτο Οδοστρωτήρα μεγαλώνει.


Άναυδοι τον παρακολουθούμε. Έναν πρόεδρο να λέει ότι «Μπαϊράμι και Λαμπρή είναι αδέρφια δίδυμα». Να παίρνει από τον ιερέα στο Κελλάκι το μικρόφωνο τη νύχτα της Ανάστασης για να τα χώσει στον Αρχιεπίσκοπο που τον πότισε «όξος και χολή...». Τον παρακολουθούμε να επιδίδεται σε μια εξαντλητική εκστρατεία στήριξης του Ταλάτ, φτάνοντας στα όρια της φαρσοκωμωδίας, με το ανεκδιήγητο και αλησμόνητο «I want him to be with me from the whole of my heart».

Βλέπουμε έναν πρόεδρο να αποκαλεί (δακρύζοντας) τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ μασκοφόρους δολοφόνους που εκτελούσαν Ελληνοκύπριους, αλλά παρά το ευσυγκίνητο του χαρακτήρα του δεν τον παίρνουν τα ζουμιά για τη θυσία των παιδιών που σκοτώθηκαν το 1974 και οι κηδείες τους τελούνται σχεδόν κάθε Κυριακή μετά τις ταυτοποιήσεις λειψάνων και οι συγκλονιστικές ιστορίες τους γεμίζουν τις εφημερίδες κάθε μέρα.

Τον ακούμε να υποβαθμίζει την απόφαση του ΕΔΑΔ στην υπόθεση Όραμς λέγοντας ότι «το κυπριακό δεν θα λυθεί στα δικαστήρια» κι αποφασίζοντας να αφήσει την απόφαση εντελώς έξω από τις συνομιλίες. Κι όταν το ΕΔΑΔ κάλεσε τους Ελληνοκύπριους πρόσφυγες να καταφύγουν στην επιτροπή αποζημιώσεων των κατεχομένων, γύρισε σ' εμάς, στους Ελληνοκύπριους πρόσφυγες και περίπου μας είπε κοιτάξτε τι πάθαμε με τες πελλάρες σας.

Με έκπληξη τον βλέπουμε να χάνει την ψυχραιμία του κάθε φορά που δέχεται την παραμικρή κριτική (φανταστείτε δηλαδή να είχε και πραγματική αντιπολίτευση!) και να απαιτεί την ενότητα λες και αυτό επιτυγχάνεται με στρατιωτικές (ή άλλες) μεθόδους πειθαρχίας. Την ίδια ώρα σπέρνει διχασμό και αντίδραση, με αντιλαϊκές αποφάσεις στο μέσο τις οικονομικής κρίσης (βλέπε λιμουζίνες, χορηγία ΡΙΚ κ.α.) και την προώθηση αντιλαϊκών λύσεων για το Κυπριακό.

Μιλάει για «δίκαιη και βιώσιμη λύση» τσιμεντώνοντας την εκ περιτροπής προεδρία, την παραμονή 50 χιλιάδων (τουλάχιστον) εποίκων και τη σταθμισμένη ψήφο που έγιναν οι επίσημες θέσεις της πλευράς μας. Παρόλο που ο λαός, σε όλες τις δημοσκοπήσεις του λέει ότι θα τις απορρίψει!

Αλήθεια, ποιος άλλος πρόεδρος έχει κάνει τόσα πολλά, μέσα σε μόλις δύο χρόνια; Δεν μπορούμε πραγματικά ούτε να υποψιαστούμε τι άλλο μπορεί να δούμε και να ακούσουμε στα τρία που του απομένουν.

Γενική Επιμέλεια: Τερέντιος για το christofias-watch - Μοντάζ: Ευαγόρας

29 Σχόλια:

arxiepiskopos είπε...

Έχετε δίκιο.Το κύμα της λαικής αγανάκτησης ογκούται.Ας ξεχυθούμε όλοι στους δρόμους με αναμμένα φώτα,εκφράζοντας την αποστροφή μας προς τον Καταστρόφκιαν.(Χορηγός ανακοίνωσης:μπαταρίες Exide)

arxiepiskopos είπε...

Έγινεν και ο ΡΗΓΑΣ "πατριώτης".Βολεμένος Λεμεσιανός,με τα βοσκοτόπια του παππού του οικόπεδα του εκατομμυρίου,γιατί να μην είναι πατριώτης;Γιατί να θέλει να πάνε στις δικές τους περιουσίες οι πρόσφυγες και να μην τους ξεζουμίζουν οι "πατριώτες" σαν το ΡΗΓΑ;Και προσέξτε τι βαρέλλα έσυρε!Οι Λεμεσιανοί-λέει-από τη μη λύση χάνουν-κρατηθείτε καλά-το μισό έδαφος των βάσεων Ακρωτηρίου που θα δινόταν σ'εμάς με το σχέδιο Ανάν!Καταλάβατε;Χάνουν οι Λεμεσιανοί 25 τ.χ και οι πρόσφυγες 3500!Δηλαδή 1:140!Με τέτοιες συνθήκες γινόμουν κι εγώ ανένδοτος και παλικάρι της φακής!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Arxiepiskope,με την Ένωση της Κύπρου με την Τουρκία εσύ τι ακριβώς και πόσα κερδίζεις;

Πενταρόγιωρκος είπε...

Επίσης, λές "πρόσφυγες" και "λεμεσιανοί" λες και είναι 2 διακριτές ομάδες.

Είσαι τελείος γκάου-άου;

arxiepiskopos είπε...

ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟ,αμεμαυρούρευκε!!!

Ανώνυμος είπε...

Βαριά λόγια από το διαδίκτυο. Τα μετάφρασα στη δημοτική από την καθαρεύουσα και τα παραθέτω χωρίς σχόλια.

Έλληνες,
Ο χριστιανισμός επεβλήθη διά της βίας στον Ελληνισμό. Ουδείς εχθρός δεν εξόντωσε ποτέ τόσους πολλούς Έλληνες, όσους οι αιμοσταγείς αυτοκράτορες του Βυζαντίου συνεπικουρούμενοι από τους μισέλληνες ρασοφόρους. Ουδείς επέφερε τόση καταστροφή στον Ελληνικό χώρο και στον Ελληνικό πολιτισμό όσο η ολέθρια ιουδαϊκή αίρεση που ονομάζεται χριστιανισμός.
Έλληνες,
Η Ελλάς πνέει τα λοίσθια. Αν δεν απαλλαγεί από τη σφικτοθηλειά του ιερατείου δεν πρόκειται να γλυτώσει. Το κράτος της σήμερα ούτε εδάφη έχει, ούτε τεχνολογία έχει ούτε παιδεία έχει, ούτε και πληθυσμό έχει. Τα μισά της εδάφη τα καρπούται το ιερατείο που με άνεση χρηματοδοτεί τη συνέχιση της επιβίωσης και της δράσης του.
Αντί εργαστηρίων έρευνας που θα παρήγαγαν τεχνολογία, ο Ελληνικός χώρος είναι γεμάτος εκκλησιές και μοναστήρια γεμάτα άτεκνους τεμπελχανάδες ρασοφόρους που ζούν από τον κόπο των Ελλήνων εργαζομένων.
Αντί ναούς παιδείας για απόκτηση επιστημονικής γνώσης διαθέτει σχολεία που το μόνο που καλλιεργούν είναι η χαλκευμένη ιστορία, η άλογη και παράλογη χριστιανολογία και η έχθρα απέναντι σε άλλα έθνη που παρέλαβαν την Ελληνική επιστήμη των αρχαίων προγόνων μας και την οδήγησαν στα άστρα. Άλλοι θαμβώνονται κάνοντας βόλτες στο διάστημα και μείς θαμβωνόμαστε βλέποντας τον ιεροκήρυκα να μας λέει παραμύθια και λόγια του αέρα. Δακρύζει η εικόνα της Παναγιάς λέει! Μετανοείτε! Να σφίξουμε κι’ άλλο τον χαλκά πού ‘μαστε δεμμένοι εννοεί.
Έλληνες,
Είμαστε οι απόγονοι των σφαγιαθέντων Ελλήνων. Η παιδεία που μας προσφέρουν σήμερα με απαίτηση του ιουδαιοχριστιανικού ιερατείου είναι η παιδεία που ταιριάζει σε νεοαπαχθέντες γεννίτσαρους. Να απαρνηθούμε δηλαδή οτιδήποτε καθαρά Ελληνικό υπήρχε πρίν την επιβολή του χριστιανισμού και να τιμούμε την ιουδαϊκή κοσμολογία στο πρόσωπο ενός αγύρτη θαυματοποιού από τη Γαλιλαία, που απειλούσε θεούς και δαιμόνους μέχρι που συνελήφθηκε, καταδικάστηκε και εκτελέστηκε από τις κρατικές αρχές του καιρού του. Προς τιμήν της παρθένου τάχατες μητέρας του υπάρχουν πιο πολλές εκκλησιές και μοναστήρια παρά σχολεία και πανεπιστήμια. Το μόνο που παράγουν είναι περισσότερα λεφτά για το ιερατείο και τίποτε άλλο.
Έλληνες,
Χάθηκε και η Κύπρος, μην κοροϊδευόμαστε! Η κατάσταση της δεν είναι αναστρέψιμη και μη ρίχνετε το φταίξιμο στους σημερινούς ηγέτες του Ελληνισμού. Ούτε μπορούν να κάνουν θαύματα, ούτε και γίνονται θαύματα. Τη σημερινή τραγική κατάσταση μόνο το τρίπτυχο ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ-ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ μπορεί να την ανατρέψει με τον καιρό. Όποιος δεν βάλει τις δυνάμεις του τη θέληση του τον πλούτο του σ’ αυτούς τους τρείς στόχους ας είναι ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ.

Πενταρόγιωρκος είπε...

Arxiepiskope

Εκπροσωπείς επάξια το ΑΚΕΛ, τον Anef_Oriwn και τον Γλαύκο Κληρίδη

Τα επιχειρήματα σου είναι ατράνταχτα. Είσαι σχεδόν ο ίδιος ο Χριστόφιας!

arxiepiskopos είπε...

Οι πρωτινοί ελαλούσαν "Με ξένον κώλον κλάνεις",όταν με τη δύναμη των άλλων κάνεις εσύ τον καμπόσον!Με ξένον,λοιπόν,κώλον κλάνουν ο Λεμεσιανός Ρήγας και ο Παφίτης Τσιέλεπος(ΚΗΡΥΚΑΣ).Όσο για τον Πενταρόγιωρκο, κλάνει,γιατί μάλλον είναι το μόνο που ξέρει να κάνει!

Ανώνυμος είπε...

Παίδες,

Ο Ευέλικτος είναι χρόνια μπροστά, αλλά εσείς δεν το καταλαβαίνετε.

Σου λέει αφού θα έχουμε μια μέρα Τούρκο πρόεδρο και αφού αυτοί δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοια,

ας συμπεριφερθώ εγώ λοιπόν σαν Τούρκος για να εξασκηθούν.

Για το καλό σας το κάνει, αλλά εσείς είστε καχύποπτοι.

Αρχιεπίσκοπε:

Σταμάτα να κλαψουρίζεις, έχεις καταντήσει πολύ κουραστικός.

Κλείνω την τηλεόραση για να μην βλέπω Κυπριακά σκέτς και μπαίνω εδώ και σε βλέπω εσένα να μιλάς για τον παππού μου!

Πίνεις τίποτε ληγμένα;

Φάε κανένα γλυκό καρυδάκι μπας και ζαχαρώσεις λίγο διότι μου φαίνεσαι πολύ αρνητικός.

Ρ.

arxiepiskopos είπε...

ΡΗΓΑ,αν ήμουν κι εγώ καλοβολεμένος Λεμεσιανός,ίσως κι εγώ να προτιμούσα τη διχοτόμηση;Θα είχα να χάσω τίποτα;

arxiepiskopos είπε...

Εισηγούμαι εμείς οι πρόσφυγες να καταθέσουμε σε έρανο υπέρ των αναξιοπαθούντων Λεμεσιανών,για αποζημίωση των 25τ.χ που έχασαν με την απόρριψη του σχεδίου Ανάν.Οι ηρωισμοί πρέπει να έχουν και κάποιο αντικρισμα!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Arxiepiskope, get a life γιε μου.

Το χιούμορ σου τσακιζει κόκαλα.

Ούτε 5χρονα Εδονόπουλα δεν γελούν με τις κρυάδες σου.

http://www.alaska-in-pictures.com/data/media/9/inupiat-eskimo-igloo_438.jpg

Ανώνυμος είπε...

Χε χε...

Αρχιεπίσκοπε έχεις ξεφύγει τελείως.

Βεβαίως και είμαι βολεμένος. Όπως και ΟΛΟΙ οι Λεμεσιανοί. Και ΟΛΟΙ οι Παφίτες.

Γενικώς, όλοι όσοι μένουν από το Λατσί μέχρι την Χοιροκοιτία, βάλε το GPS να δεις τις συντεταγμένες, είναι βολεμένοι.

Οι υπόλοιποι ως γνωστόν, είναι ζάβαλλε μου. Φτώχεια καταραμένη: Μετανάστες, ξενιτιά, χρόνια στα καράβια, εμείς οι ναυτικοί, κλπ.

Γι'αυτό και ως γνωστόν δεν επιθυμούμεν να συνυπάρχουμεν. Εμείς (Λεμεσός, Πάφος) είμαστε Ελβετία, εσείς (οι Κύπριοι) είστε Κιργιστάν. Πώς να το κάνουμε δηλαδή;

Αυτόνομη Λεμεσός εδώ και τώρα. Εν'αλλάξ προεδρία, σταθμισμένη ψήφος κλπ. Τσιελεπή εσείς; Τσιουπή εμείς.

Να κάνουμε και ανταλλαγή πληθυσμών: Να σας δώσουμε τους δικούς μας νενέκους και εσείς να μας δώσετε... ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ !

Ρε φίλε, έτσι σοβαρά δηλαδή: Σε παράτησε καμοιά Λεμεσιανή ευρωκύπρια κυπριωτοπούλλα και σου έμεινε αΰπι;

Ρ.

arxiepiskopos είπε...

ΡΗΓΑ,μπορείς να παίζεις πελλόν όσο θέλεις.Πόσα έδωσες για να αγοράσεις οικόπεδο να κτίσεις;Τα χωραφούθκια ναν καλά!Εσκέφτηκες καμιαν φοράν και το φτωχό πρόσφυγα πο γδέρνεται(και γδέρνετε) για μια γαουροτζυλήστραν τόπον;Οξά ενν να τους δώσετε που τα δικά σας,όπως έκλανεν ότι θα κάμει ο Αγριεπίσκοπος,αν απορριπτόταν το Ανάν;

Πενταρόγιωρκος είπε...

Arxiepiskope, εσύ συμφωνείς να μας δίνεις την σύζυγο σου εκ περιτροπής για να μην είναι βολεμένη με ένα άντρα;

give a bit of μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ to me!

Ανώνυμος είπε...

Δεν παίζω πελλόν αγαπητέ. Σου απαντώ αλλά δεν καταλαβαίνεις. Εγώ είμαι βολεμένος. Όπως και όλοι οι Λεμεσιανοί και οι Παφίτες. Αφού έτσι λες, έτσι θα είναι. Αφού όλα τα ξέρεις, γιατί σ'αυτό να μην έχεις δίκιο;

Ρ.

Unknown είπε...

αρχιεπισκοπε για εξηγα μας να καταλαβουμε τελικα πως σκεφτεσαι...

Με την λογικη σου οι Μη προσφυγες θα επιθυμουσσαν να λυθει το Κυπριακο(οπως οπως)για να πεσουν οι τιμες τζαι ναμπορεσουν να γορασουν κανενα χωραφι ή κανενα διαμερισμα να μπορεσουν επιτελους να βαλουν μια ταρατσα που πανω τους. Εκτος φυσικα τζαι αν δεν παρακολουθας τις κοινωνικοοικονομικες πραγματικοτητες που καθε μερα οδηγουνται ολο και περισσοτεροι στο ενοικιο γιατι δεν μπορουν να αγορασουν.

Τωρα απο την αλλη πλευρα οι εχοντες περιουσια ή λεφτα σιγουρα δεν ειναι ολοι μη προσφυγες και ξερεις πολυ καλα οτι αρκετοι προσφυγες ειναι παμπλουτοι με κρατικες χορηγιες και ατοκα δανεια και κοινωνικες παροχες.
Εδω συντελειται μια τεραστια αδικια γιατι το κρατος περνει απο εονα Παφιτη (ας πουμε) λεφτα(με την φορολογια)για να δωσει 30 000 Ευρο στο γιο ενος μπλουσιου προσφυγα που παντρευεται, ενω την ιδια στιγμη το κοπελουι ειναι στο ενοικιο και περνει μισθο 1000 ευρο. Ετσι φιλε μου λιγο σεβασμο στους μη προσφυγες που με ΟΛΗ ΤΟΥΣ την καρδια δεχτηκαν τα αδερφια τους και συνεισφεραν και συνεισφερουν χωρις το παραμικρο παραπονο, παρολες τις κοινωνικες αδικιες και τις καινουργιες κοινωνικοοικονομικες πραγματικοτητες, με ολη τους την αγαπη και θα συνεχιζουν να το κανουν αδιαμαρτυριτα για οσο χρειαστει. ΕΔΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ για να μη παρεξηγηθω , καθως ολοι εσεις οι ανθρωπισκοι εχετε το ηθος του Μαγαριου Δρουσιωτη, για αυτο σιγουρα θα παρερμηνευσετε τα γραφωμενα μου. ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΩΣ ΟΙ ΜΗ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ θα πρεπει να σταματησουν την βοηθεια προς τα αδερφια τους ή εστω να παραπονεθουν. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΛΕΣ και ειδικα αυτη η δηθεν λαικη (λαικιστικη στην ουσια)κυβερνηση να βαλουν καποιες παραμετρους κοινωνικοοικονομικης δικαιωσινης. Ας πουμε πως το κονδυλι που εχει να διαθεση η κυβερνηση ειναι 10 000 και εχει να το διαμοιρασει σε 2 προσφυγες , ενα πλουσιο και ενα φτωχο. Ο πλουσιος ειναι κατα πολυ περισσοτερο αποκατεστημενος απο την πλειοψηφια των μη προσφυγων
που εχουν συγκεντρωσει τις 10 000. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΥΠΟΘΑΛΠΤΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΔΙΚΙΑ ΕΙς ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΜΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ δινοντας στον αγγονα του ΣΧΙΑΚΟΛΑ (που κυκλοφορει με την κουρσουα 25 γρονων ροκολος)5 000 επειδη ενα παντρυτει τζαι ενα χτισει σπιτι 1000τ.μ.? Ή μηπως θα επρεπε με βαση την οικονομικη κατασταση του καθενος να αποφασισει ποιοι και ποσα θα παρουν. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΛΟΙΠΩΝ η Τασουλα που την Λαπηθο που ειναι γραμματεας σε μια εταιρεια τζαι ειναι στο ενοικιο να παρει ΚΑΙ ΤΙΣ 10 000 και οχι να τις μοιρασει.
Η προσεγγιση σου ειναι ακρως διχαστικη και υποσκαπτει την ενοτητα μεταξυ του Κυπριακου λαου την στιγμη που ισχυριζεσαι πως μπορουμε να ζησουμε. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ, αρμονικα. Το ξερεις πολυ καλα πως αυτο που κανεις τωρα σε κατατασει με τρομερη ταχυτητα και αμριβεια σε προδοτη με απτεσ πλεον αποδηξεις.

Unknown είπε...

και σημειωτεων εσυ με τον τροπο που μιλας δεν σε βλεπω και για κανενα φτωχαδακι που εχεις αναγκη , ή ακομα δεν νομιζω πως εχεις και καποια ιδιατερη περιουσια στην κατεχωμενη πατριδα μας. Απλα καπηλευεσαι τους φτωχους προσφυγες για να δημιουργησεις εντυπωσεις μπας και επηρεασεις κοσμο για την λυση που θα σου φουσκωσει και αλλο τον τραπεζικο σου λογαριασμο.

Αν πραγματικα ησουν προσφυγας θα ηξερες να σεβεσαι εκτος τζαι αν εισαι προσφυγας Σχιακολοειδες που ζεις μονιμα στην Ελβετια τζαι αθημασε την προσφυγια μονο για τα ριαλια

arxiepiskopos είπε...

ΑΙΑΝΤΑ,πώς καττάλαβες,ρε σαίνι,ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΙΛΩ πως είμαι εχούμενος;

Unknown είπε...

στο ειπα ηδη.... Θα ηξερες να εκτιμας και να τιμας την αρχη του αλληλοσεβασμου

arxiepiskopos είπε...

ΑΙΑΝΤΑ,τον αλληλοσεβασμό τον έζησα στο πετσί μου,όταν με έγδαραν για μισό οικόπεδο,που το πλήρωνα 15 χρόνια.Πράγμα που ούτε εσύ ούτε ο Λεμεσιανός ΡΗΓΑΣ ούτε κι ο Πάφιος ΤΣΙΕΛΕΠΟΣ νομίζω πως έχετε νιώσει.Γιατί,λοιπόν,να βιάζεστε;Σας πειράζει κάτι από τη σημερινή κατάσταση;Τώρα ήρθε η στιγμή της αφαίμαξης των παιδιων μας!Από τους εχοντες τη γη,εννοείται!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Arxiepiskope, εσύ συμφωνείς να μας δίνεις την σύζυγο σου εκ περιτροπής για να μην είναι βολεμένη και να την αφαιμάσσει ένας άντρας μόνο;

give a bit of μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ to me!

arxiepiskopos είπε...

ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟ,η ηλιθιότητα δεν είναι είδος πρός έκθεση από τον ίδιο τον ηλίθιο.Άσε να το κάνουν άλλοι για σένα και τον Τσιέλεπο!Σαν αδέρφια δίδυμα μου φαίνεστε.Τόσο όμοια ηλιθιότητα σε δυο διαφορετικές γεννήσεις είναι αδύνατο!!!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Ναι, αλλά την ΕΝΩΣΗ με την Τουρκία που προωθεί ο Ταλάτ δεν την αποκηρύσσεις με τίποτα!

Ο ίδιος ο Χριστόφιας είσαι!

arxiepiskopos είπε...

Δε χρειάζεται επιβεβαίωση της ηλιθιότητας.Φαίνεται!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Ναι, αλλά εσύ την ΕΝΩΣΗ με την Τουρκία που προωθεί ο Ταλάτ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ να ΜΗΝ αποκηρύσσεις με τίποτα!

Ο ίδιος ο Χριστόφιας είσαι!

Ένας Ενωτικός δηλαδή.

arxiepiskopos είπε...

Την Ένωση με την Τουρκία την πετύχατε το 1974 εσύ κι οι όμοιοί σου,Τσιέλεπος,Ρίκκος,Συλλούρης και άλλοι "ακραιφνείς πατριώτες".Δε χρειάζεται πια η συνδρομή μας!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Για τον Αναστασιάδη; Κουβέντα! Για τον Πουργουρίδη; Κουβέντα! Για τους βολεμένους πραξικοπηματίες του ΔΗΣΥ; Κουβέντα!

Βέβαια, φταίς τον Συλλούρη κλπ (χωρίς στοιχεία) αλλά τον Ταλάτ που μιλά ΜΕ ΑΦΙΣΕΣ για ΕΝΩΣΗ της Κύπρου με την Τουρκία τον βγάζεις ΚΑΙ ΠΑΛΙ ασπροπρόσωπο!!!!

Μα ό,τι και να γίνει, την ΕΝΩΣΗ με την Τουρκία που προωθεί ο Ταλάτ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ να ΜΗΝ αποκηρύσσεις με τίποτα!

Ο ίδιος ο Χριστόφιας είσαι!

Ένας ταλατικός φασίστας Ενωτικός δηλαδή, πιστός στην γραμμή που χάραξε ο Γρηγόρης Φωτεινός.

ελληνοκυπριος πατριωτης είπε...

ρε ουσου διαβαζεις οτι γραφει ο καθε μαλακας και συρνεις το?ετσι καμνετε ουλλοι ειτε αθεοι ειτε δωδεκαθειστες.ουλλοι τα ιδια λογια σαν να σας τα υπαγορευουνπλυση εγκεφαλου.ατε πηαινε να καμνεις καμια θυσια σον αιμομικτη δια και ασε μας.