ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΙΑΒΕΡΗ! ΧΑΧΑΧΑΧΟΧΟΧΟ

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010


Πάλε έκαμες τα τέλεια σκατά ρε Ιαβέρη!
Ποιος σου είπε να το παίζεις
φωτεινός παντογνώστης
σε θέματα ιστορίας;;;
Αφού ανέλαβε προσωπικά ο φίλος
ο Ύπατος Αρμοστής της φίλης Αγγλίας!
Ο ρόλος του ψιθυριστή του καφενέ σου πάει καλλύττερα!


Το διάβασμα του Μιχάλη Μιχαήλ (άλλως κόκκινου ιαβέρη) στη καινούργια φυλλάδα Ακελική Γνώμη» είναι πάντοτε διασκεδαστικό. Με ένα ωραίο τρόπο προσπαθεί να παρουσιαστεί σαν μια σοβαρή εφημερίδα με ποιοτικό περιεχόμενο. Το κακό της υπόθεσης είναι ότι τυφλώνει μερικά μαντρωμενά πρόβατα και δεν τα αφήνει να δουν έξω από το μαντρί. Η Ακελική Γνώμη λειτουργουργεί πλέον όπως την κομματική εφημερίδα της Σοβιετικής Ένωσης. Ο πατερούλης Στάλιν τους καθοδηγεί στον δρόμο της προπαγάνδας. Αλλά αυτό δεν τους απαγορεύει να εκσυγχρονίζονται. Παλιά χρειάζονταν μόνο οι ψιθυριστές στα καφενεία. Σήμερα χρειάζεται και ένας ψευτοκουλτουριάρης ψευδοαριστερός ψευδοϊστορικός να αναπαράγει την προπαγάνδα στο διαδίκτυο και στον τύπο.

Το καλό της όλης υπόθεσεις παραμένει ότι παρά τα εξωφρενικά που κατά καιρούς διαβάζουμε, ο Κόκκινος Ιαβέρης (άλλως Τσιελεπής wannabe) ξέρει να κάνει τους άλλους να γελούν! Τον συγχαίρουμε στο έμφυτο ταλέντο που διαθέτει να το παίζει ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΣ και την επομένη να αποκαλύπτεται ΓΥΜΝΟΣ ΑΠΟ ΓΝΩΣΕΙΣ.

Ο εκπληκτικός Ιαβέρης ξέρει καλύτερα απ΄τον καθένα μας να παρουσιάζει τη σοβαροφανή μπουρδολογία σαν επιστημονικό λόγο. Ξεπετάγεται από το πουθενά για να ρίξει τη λάσπη του και ύστερα στρέφεται σαν βρεγμένη γάτα... Τη μια είδε και κατάλαβε από την τηλεόραση ποιος φώναξε το υβριστικό σύνθημα κατά του μάστρου του. Το είδε έτρεξε να το φωνάξει παντού μήπως και μείνει ΔΗΚΟϊκή γάτα που δεν το μάθει! Μετά τη μήνυση που του τράβησε ο συκοφαντούμενος, σκέφτηκε καλύτερα και είπε ότι τελικά δεν κατάλαβε και πολύ καλά ποιος ήταν εκείνος που φώναζε. ΓΕΛΙΟ!!!

Στη φωτογραφία, έποικος στα κατεχόμενα, προερχόμενος από τα βάθη της Ανατολίας και ένας από τις 50,000 που προορίζει ο Ευέλικτος για να μείνουν στην Κύπρο, ξεκαρδίζεται στα γέλια, όταν μαθαίνει για τις γκάφες του Κόκκινου Ιαβέρη! Τελικά, υπάρχουν Ε/Κ δημοσιογράφοι, πιο γελοίοι από αυτούς της Βολκάν!

Τώρα είπε να τα το παίξει παράγοντας και στον Φεραίο. Δεν θα μιλήσουμε ως ιστορικοί, αλλά εισηγούμαστε στον Κόκκινο Ιαβέρη όταν γαβγίζει περί ανιστόρητων, καλό και χρήσιμο είναι να μιλά μέσα από συγκεκριμένες ιστορικές πηγές και όχι να αναφέρει γενικόλογα τις «ασφαλείς και διασταυρωμένες πληροφορίες» του!!! Αρκεί ένα παραπολιτικό σχόλιο (που ακολουθεί) για να του ξετινάξει τη σοβαροφάνεια και το επιστημονικοφανές αρθρίδιο στην Ακελική Γνώμη.

Σημερινή 4/5/2010
Πότε έφυγε ο Καβάζογλου, ανιστόρητε;


Πράγματι «στην Κύπρο πάσχουμε σε ζητήματα ιστορίας», όπως ακριβώς το γράφει σε «ανοικτή του επιστολή προς Χάρη Φεραίο» ο Ακελικός δημοσιογράφος, στη νέα εβδομαδιαία «Γνώμη» της 30.4.10, κ. Μιχάλης Μιχαήλ, υπό τον τίτλο «Ντερβίς Καβάζογλου και Ιάκωβος Πατάτσος».

Εκείνο το «πάσχουμε», μάλλον δεν είχε δόσεις δικής του αυτοκριτικής. Όμως το δημοσίευμά του προτείνεται ως τεκμήριο ότι όντως ο ίδιος πάσχει σε ζητήματα ιστορίας. Κατ’ ακρίβειαν μοιάζει πρόδηλα ανεπαρκής και… ανειδίκευτη η ενασχόλησή του...

Ύψιστη προσπάθεια κατέβαλε για ν’ αποδείξει ότι ο ηρωικός νεκρός του 1965 Καβάζογλου, «από τις 13.12.1955 που οι Εγγλέζοι έκλεισαν την εφημερίδα του "Ινκιλαμπσιή", έφυγε από την τουρκική συνοικία όπου διέμενε και κρυβόταν είτε στο οίκημα της ΠΕΟ είτε σε σπίτια στελεχών του ΑΚΕΛ που μαρτυρούν επί τούτου». Δεν ανέφερε ΚΑΝΕΝΑ όνομα εξ εκείνων που «μαρτυρούν»! Ούτε κάποιαν άλλη πηγή προς διασταύρωση των ισχυρισμών του! Ενώ όμως ο ίδιος ο κ. Μ.Μ. σιώπησε, ΥΠΑΡΧΟΥΝ από 45 χρόνια δημοσιευμένες, επώνυμες και ενυπόγραφες μαρτυρίες ΑΚΕΛΙΚΩΝ, τότε φίλων του Καβάζογλου, που τον διαψεύδουν και τοποθετούν χρονικά τη φυγή του Καβάζογλου από την τουρκική συνοικία στον ελληνικό τομέα, ΟΧΙ την… 13.12.1955 αλλά ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ αργότερα, «μετά τα γεγονότα του 1958»:

- 1. Πανίκος Παιονίδης στο άρθρο του «Το γελαστό παιδί», στην εφημερίδα «Χαραυγή» 14ης Απριλίου 1965.
- 2. Ιάκωβος Ρωσσίδης στο χρονογράφημά του «Ελεγειακό (ΙΙ)» για τον Καβάζογλου, στη «Χαραυγή» 15ης Απριλίου 1965.
- 3. Κιαμίλ Τουντζέλ, Τ/κ βετεράνος συνδικαλιστής, στο βιογραφικό του Καβάζογλου στο ένθετο «Αναδρομές» της εφημερίδας «Εργατικό Βήμα» της ΠΕΟ, έκδοση Απριλίου 2004.
- 4. Χριστάκης Βανέζος (τότε του ΑΚΕΛ), φίλος και ενίοτε συγκάτοικος του Καβάζογλου, στο 135 σελίδων βιβλίο του με τίτλο «DERVIS ALI KAVAZOGLOU», που κυκλοφόρησε ελληνιστί το 2008.

Όψιμος «καβαζογλου-λόγος» «ιστορικός» ο κ. Μ.Μ., θα έπρεπε ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ να διαβάσει την ήδη υπάρχουσα βιβλιογραφία. Να ΜΗΝ την αποκρύβει. Και να ΜΗΝ τη «θάβει» με τις αναπόδεικτες, δήθεν «ασφαλείς και διασταυρωμένες πληροφορίες» που ισχυρίζεται ότι «έχει συλλέξει», αλλά… παραλείπει να παραθέσει ΕΣΤΩ και μία. Έτσι ώστε να μην «πάσχουμε» εξαιτίας του σε… ζητήματα ιστορίας!

Φ.Φ.Λ.

Κόκκινε Ιαβέρη, πλέον όλοι σε πήρανε χαμπάρι!

ΑΡΚΑΣ για το christofias - watch

45 Σχόλια:

Πενταρόγιωρκος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Ρε Κόκκινε Ιαβέρη, παρέτα ρε κουμπάρε!!! Είσαι βλάκας και ρε ρεζίλης!

Ρε παιδιά, τούτος δεν ούτε Τσιελεπής wannabe, ούτε Κωστακόμπλεξ wannabe, ΟΥΤΕ ΚΑΝ Μαγάριος wannabe!!!!

Ο M. Μιχαήλ είναι Anefiskopos wannabe!!!

Ακόμη και ο ηλίθιος και φιλάργυρος ηλικιακός ρατσιστής Anef_Oriwn-Arxiepiskopos είναι πιο σοβαρός από αυτόν!!!!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Anefiskope!!! ΘΑΥΜΑ!!!

Βρέθηκε πιο ηλίθιος από σένα!!! Ο "ιστορικός" (ΧΑΧΑΧΑΧΑ) "ερευνητής" (ΑΧΑΧΑΧΑ) "δημοσιογράφος" (ΟΥΧΑΧΑΧΑ) της ΓΝΩΜΗΣ, αυτός που έχει το παρατσούκλι "Μιχάλης Μιχαήλ".

Είδες τι μπούρδες έγραφε για τον Καβάζογλου; Αχαχαχαχα!! Όπως τις άλλες που έγραφε για τον Σίμο Αγγελίδη!!! Χαχαχαχαχα!!!

Άντε λοιπόν!! Καλά μπανάκια με βραστή ΚΕΑΝ και σαπούνια Clerides!! Πείτε του Ταλάτ (ή μήπως είναι ο Έρογλου τώρα;) που θα σας λούσει να μεν την βαροβράσει τζιαι να κρούσετε!

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΓΕΛΟΙΑ ΝΑΖΙΝΕΝΕΚΙΑ!!!

arxiepiskopos είπε...

ΤΣΙΕΛΕΠΕ,το τι θέλεις να διαμηνύσεις με την ανάρτησή σου δεν το κατάλαβα,όμως αυτό δεν είναι παράξενο για κείμενά σου.Πάντως καλωσόρισες μετά από απουσία μιας ημέρας.Η ζωή μου χωρίς εσένα και τον Πενταρόγιωρκο ήταν ανούσια.Ήταν σαν να βλέπεις Αίγιαν Φούξια και να λείπουν ο Φουσιέκκας και η Πελλομαλού!Τους ρόλους μοιραστείτε τους μεταξύ σας!!!

arxiepiskopos είπε...

Yπάρχουν ψέματα, μεγάλα ψέματα, στατιστικές και Christofias Watch!

arxiepiskopos είπε...

Νόμος των Λογικών Επιχειρημάτων - Τα πάντα είναι δυνατά όταν δεν έχετε ιδέα για τι μιλάτε.(εξαιρετικά αφιερωμένο στην Επιτροπή του μπλογκ)

arxiepiskopos είπε...

Είναι ένας τυφλός κι εκεί που πηγαίνει κουτουλάει κατά λάθος κάποιον:
- "Εεεεε, προσέξτε λίγο κύριε μου!!"
- "Ωω, χίλια συγνώμη, δε σας είδα, είμαι τυφλός ξέρετε..."
- "Κι εγώ τυφλός είμαι!", λέει ο άλλος.
- "Σοβαρά; Ωραία τότε, τώρα που γνωριστήκαμε, να βλεπόμαστε..."(KAΠΩΣ ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΝΝΟΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ Ο ΤΣΙΕΛΕΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟΣ)

arxiepiskopos είπε...

Φανταστείτε αν ήταν δυνατό να διασταυρώνονταν ο ΤΣΙΕΛΕΠΟΣ με τον ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟ,τι ποικιλία... πατάτας θα παραγόταν!

ΠΑΟΛΑ είπε...

Τελικά τί έγινε ρε παιδιά;

Ο Καβάζογλου βοήθησε στη σύλληψη του Πατάτσου από τους Εγγλέζους, ναι ή όχι;

arxiepiskopos είπε...

Αν στη διασταύρωση έμπαινε και η ΠΑΟΛΑ,η ποικιλία θα βελτιωνόταν!

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί κάποιος που έχει διαβάσει τα 2 αυτά βιβλία να μου πει τι σχέση έχουν μεταξύ τους;

Παναγιώτης Κονδύλης Ο Μαρξ και η αρχαία Ελλάδα. Εκδόσεις Στιγμή, 1984.

Μιχάλης Μιχαήλ: Ο Μαρξ και η Αρχαία Ελλάδα 2007

Πενταρόγιωρκος είπε...

Χαχαχαχαχαχα!!! Anefiskope, ευχαριστώ που μας διαβεβαίωσες πως είσαι ελαφρώς πιο έξυπνος από τον Μιχάλη Μιχαήλ!!

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

arxiepiskopos είπε...

ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟ,επειδή γελάς πολύ,ρώτησε να σου πουν τι είναι οι αιάντειοι γέλωτες!Κερδισμένος θα βγεις!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

μα αυτος ο βλακας ο ιαβερης της νεοακελικης φυλλαδας δεν ειναι ο ιδιος που πριν καποιους μηνες δημοσιευσε μια φωτογραφια απο μια συγκεντρωση που βρηκε στο ιντερνετ και εβαλε μαλιστα σε κυκλο ενα νεαρο με ντουτουκα , και εγραψε οτι ηταν ο σιμος αγγελιδης στην αντικατοχικη στο ραουντ αμπαουντ του Κολοκασιδη (μεγαλε Γιωργο Κολοκασιδη καλα του τα ειπες του τουρκοφκια), και τωρα ειναι στα δικαστηρια?

πολυ εγγυρος μιλουμε. να τον χαιρεστε αρνια ακελακια που τον πλερωνεται με τεσ εισφορες σας στο κομμαν. μπεεεεεεεεεε

ΠΑΟΛΑ είπε...

Γιατί δε μου απαντά κανένας;

Ήταν ή δεν ήταν ο Καβάζογλου μέσα στον όχλο που συνέλαβε τον ήρωα Ιάκωβο Πατάτσο;

Ανώνυμος είπε...

Bravo Christofias κατοχυρώθηκαν οι υποχωρήσεις!

ο Αλεξάντερ Ντάουνερ ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις επαφές του με τον Έρογλου. Εντυπωσιάστηκε ο αξιωματούχος των Ηνωμένων Εθνών διότι ο Έρογλου είναι πολύ θετικός, συμφώνησε σε όσα του είπε και γύρω στις 26 Μαΐου ξεκινούν οι συνομιλίες.

Ο Ντάουνερ εξήγησε ότι έθεσε στον Έρογλου «τρεις ουσιαστικές προϋποθέσεις για τη συνέχιση των συνομιλιών» και ο Έρογλου συμφώνησε και στις τρεις.

«Πρώτον, τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας, οι παράμετροι των Ηνωμένων Εθνών.

Δεύτερον, οι δύο συμφωνίες της 23ης Μαΐου και της 1ης Ιουλίου 2008

και τρίτον, θα συνεχίσουμε τις συνομιλίες από εκεί που έμειναν, δεν θα ξεκινήσουμε την όλη διαδικασία ξανά από την αρχή».

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

ψευδοεπιτροπακια, στερεψαμε απο ιδεες και το ριξαμε στις αντιγραφες?

ψευδοεπιτροπακια, συνεχιζετε το φασισμο σας? προφανως σας ενοχλουν οι θεσεις και οι αποψεις του συντροφου Μιχαλη, οχι γιατι ειναι γελoιες, οπως θελετε να περασετε στους λιγοστους σας αναγνωστες, αλλα γιατι ειναι πραγματι ενας αξιολογος ιστορικος. και οπως παντα, οτι δεν μπορειτε να φτασετε, προσπαθειτε να το κατεβασετε στο δικο σας χαμηλο επιπεδο.

ψευδοεπιτροπακια, μακαρι η αγια Ειρηνη που γιορταζει σημερα να φερει ΕΙΡΗΝΗ και επανενωση στους δυο λαους της Κυπρου, μια ειρηνη που τοσο πολυ την εχουμε αναγκη.
ΕΞΩ ΟΙ ΔΙΧΟΤΟΜΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

μεταξενια,
αξιολογος ιστορικος ειναι αυτος που καταγραφει την ιστορια και οχι αυτος που την παραποιει οπως ο γελοιος ιαβερης. ξερεις κανενα αξιολογο ιστορικο που δημοσιευει φωτογραφιες απο το ιντερνετ και βαζει σε κυκλο καποιο αγνωστο και τον βαφτιζει πρωτοσελιδα με το ονομα καποιου αλλου? βεβαια θα πληρωσει τωρα στα διακστηρια. βεβαια ο ποιο τραγικος ,ακομα και απο τον ιαβερη, ειναι το φερεφωνο ο στεφανου ο οποιος βασισμενος στην πλάστη φωτογραφια του ιαβερη εκανε και δηλωσεις στα μεσα για το θεμα, ο ηλιθιος.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

μεταξοπουλος ειπε (αναφερωμενος στους χατζηγεωργιου και χριστου που εφτυσαν καταμουτρα την αποφαση της ηγεσιας και του κοσμου του ακελ για το δημοψηφισμα και πρωτοστατησαν στην νενεκικη πλατφορμα)

"γιατι να μην εχουν το δικαιωμα? η αποφαση του κομματος παιρνεται συλλογικα, αλλα ο καθενας μπορει να υποστηριζει οτι θελει, φτανει να ειναι μεσα σε ορισμενα πλαισια."
και πες μας ρε μεταξοπουλε οταν η αποφαση του κομματος ειναι ΟΧΙ (στην συγκεκριμενη περιπτωση του δημοψηφισματος οι επιλογες ηταν 2 λεξεις) και καποια στελεχη του Ακελ στηριζουν , προωθουν το ΝΑΙ (δηλαδη την αλλη απο τις 2 επιλογες) ποια ειναι αυτα τα πλαισια ρε συ μεταξοπουλε που αναφερεσαι?
Οταν το Ακελ λεει ΟΧΙ και πρωτοκλασατα στελεχη στηριζουν το ΝΑΙ (να μην αναφερω τους χαρακτηρισμους σε εραστες της διχοτομησης που εσερναν σε οσους ελεγαν ΟΧΙ,συμπεριλαβανομενου και του κομματος τους) ποια ειναι αυτα τα "ορισμενα πλαισια" που λες?
να στο κανω οσο ποιο απλο γινεται,
οταν το Ακελ λεει ΟΧΙ, και πρωτοκλασατα στελεχη λενε ΝΑΙ ,ποια εινα τα "ορισμενα πλαισια" που λες?
πηγαν η οχι εντελως αντιθετα
στην αποφαση του κομματος και του Ακελικου λαου οι κυριοι Χριστου και Χατζηγεωργιου ?
(οποιο λεξικο ανοιξεις θα μαθεις οτι το αντιθετο του ΟΧΙ ειναι το ΝΑΙ)
τολμας να απαντησεις η θα κανεις υπεκφυγες παλι?
τολμας? εχεις τα κοτσια να εκφερεις αποψη?

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

πες μας μςταξενιε,
αφου αναφερες την γιορτη της Αγιας Ειρηνης , ποια ειναι η διδυμη γιορτη της Αγιας Ειρηνης για τους εποικους? αφου ο αχαππαρος ευελικτος εφτασε μεχρι να μας πει οτι μπαυραμι και Πασχα ειναι αδερφια διδυμα, το διδυμο αδερφι της Αγιας Ειρηνης ποιο ειναι ρε αδερφι ?cro

Ανώνυμος είπε...

Μεταξόπουλε μάλλον ήθελες να πεις ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ αλλά έκανες λάθος!

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

αχ αυτα τα αστεια σου Μαγγανοπηγαδε! παιρνεις μαθηματα απο τους ΚΗΡΥΚΑΙΑΝΤΕΣ ε?? και σου παειιιιι!

εμερσον, καλα το ειπα.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

μεταξενια,
εκτος απο παπαριες, τολμας να απαντησεις η θα σε μαλλωσει ο επαγρυπνιτης σου? εχεις αποψη? δικαιουσαι να εχεις?

μεταξοπουλος ειπε (αναφερωμενος στους χατζηγεωργιου και χριστου που εφτυσαν καταμουτρα την αποφαση της ηγεσιας και του κοσμου του ακελ για το δημοψηφισμα και πρωτοστατησαν στην νενεκικη πλατφορμα)

"γιατι να μην εχουν το δικαιωμα? η αποφαση του κομματος παιρνεται συλλογικα, αλλα ο καθενας μπορει να υποστηριζει οτι θελει, φτανει να ειναι μεσα σε ορισμενα πλαισια."
και πες μας ρε μεταξοπουλε οταν η αποφαση του κομματος ειναι ΟΧΙ (στην συγκεκριμενη περιπτωση του δημοψηφισματος οι επιλογες ηταν 2 λεξεις) και καποια στελεχη του Ακελ στηριζουν , προωθουν το ΝΑΙ (δηλαδη την αλλη απο τις 2 επιλογες) ποια ειναι αυτα τα πλαισια ρε συ μεταξοπουλε που αναφερεσαι?
Οταν το Ακελ λεει ΟΧΙ και πρωτοκλασατα στελεχη στηριζουν το ΝΑΙ (να μην αναφερω τους χαρακτηρισμους σε εραστες της διχοτομησης που εσερναν σε οσους ελεγαν ΟΧΙ,συμπεριλαβανομενου και του κομματος τους) ποια ειναι αυτα τα "ορισμενα πλαισια" που λες?
να στο κανω οσο ποιο απλο γινεται,
οταν το Ακελ λεει ΟΧΙ, και πρωτοκλασατα στελεχη λενε ΝΑΙ ,ποια εινα τα "ορισμενα πλαισια" που λες?
πηγαν η οχι εντελως αντιθετα
στην αποφαση του κομματος και του Ακελικου λαου οι κυριοι Χριστου και Χατζηγεωργιου ?
(οποιο λεξικο ανοιξεις θα μαθεις οτι το αντιθετο του ΟΧΙ ειναι το ΝΑΙ)
τολμας να απαντησεις η θα κανεις υπεκφυγες παλι?
τολμας? εχεις τα κοτσια να εκφερεις αποψη?

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς Μεταξόπουλε δεν το είπες καλά..

Δίας είπε...

Κύριε Μεταξόπουλε,

Παρόλο που δεν έχετε απαντήσει σε προηγούμενο μου μήνυμα, κατά πόσο η μη απάντησή σας σε κάποια ερωτήματα που σας έθεσα σε προηγούμενη ανάρτηση συνεπάγετε με συμφωνία, θα το αγνοήσω και θα προχωρήσω σε ένα άλλο θέμα που θίγετε.
Αναφέρομαι στο σύνθημα που αναρτήσατε, «ΕΞΩ ΟΙ ΔΙΧΟΤΟΜΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ» το οποίο μου δημιουργεί κάποια ερωτηματικά. Αρχικά κύριε Μεταξόπουλε αν αντιλαμβάνομαι καλά από τις διάφορες αναρτήσεις σας διχοτομιστές θα πρέπει κατ’ εσάς να είναι τα άτομα τα οποία είτε είναι αντίθετα με την λύση της ΔΔΟ και υπέρ άλλων λύσεων, καθώς φαντάζομαι και τα άτομα τα οποία είναι καθαρά υπέρ της λύσης της διχοτόμησης.
Εξ όσων αντιλαμβάνομαι έστω και φαινομενικά, έχουμε μια μορφή δημοκρατίας, η οποία οφείλει να σέβεται την ελευθερία του λόγου, της άποψης και των ιδεών. Τα πιο πάνω άτομα είναι ΝΟΜΙΜΟΙ πολίτες του κράτους αυτού, και οφείλετε να τις σεβαστείτε. Αντί αυτού επιθυμείτε την εξορία τους.
Οι νοοτροπίες αυτές παραπέμπουν στις γνωστές φασιστικές μεθόδους όπου εφάρμοσε ο Στάλιν, βλέπε σφαγές, εξορίες, κτλ.
Επομένως κύριε Μεταξόπουλε, ερωτώ, εν σχέση με το πιο πάνω, καθώς και με την άποψη που εκφράσατε σε προηγούμενο μήνυμα σας ότι οραματίζεστε μια κομμουνιστική κύπρο, ότι το καθεστώς που ονειρεύεστε είναι ένα φασιστικό σταλινικό καθεστώς, υπό την κάλυψη του κομμουνιστικού κράτους, το οποίο επιθυμείτε να εφαρμοστεί σήμερα υπό της ομπρέλας της επίσης φασιστικής και ρατσιστικής ΔΔΟ;;;;;;;

Φιλικά Δίας

arxiepiskopos είπε...

Οι διχοτομιστές εσείς είσαστε ρε άσχετε Μεταξόπουλε, ή μάλλον είσαστε χειρότεροι από τους διχοτομιστές! Αυτοί θέλουν την μισή Κύπρο στους Τούρκους και σεις όλην! Οπότε αν πούμε έξω οι διχοτομιστές από την Κύπρο το κολάνι σας πιάνει 2 φορές εσάς και εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου, έξω σκύλλοι προδότες ΕΞΩ!
Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ! Αυτά είναι λόγια του παπαδαριού με το nick ΜΑΓΓΑΝΟΠΗΓΑΔΟ! Άν η ηλιθιότητα δεν πλεόναζε στο παπαδαριό,θα του έλεγα πως έφεραν την τουρκοποίηση της μισής το 1974 και τώρα με τους φανατισμούς πάνε για το άλλο μισό.Όμως, "Φοβού όνον.Λακτίζει όπισθεν.Φοβού άνθρωπον.Λακτίζει έμπροσθεν.Φοβού καλόγηρον.Λακτίζει πανταχόθεν"!

arxiepiskopos είπε...

Μαγγανοπήγαδο,πάρ'το: - Έλληνας κροίσσος με λίμνη, 6 γράμματα;
- Εφραίμ...

arxiepiskopos είπε...

Από τότε που ο ΡΗΓΑΣ είπε στον ΤΣΙΕΛΕΠΟ να σκάσει,αυτός περιόρισε τα παραμυθάκια και τα ανέκδοτα.Ας ξεσκάσουμε λίγο με άλλα ανέκδοτα. Είναι ο Χριστός σε μια πόλη και κάνει κήρυγμα. Κάποια στιγμή εμφανίζονται κάτι παιδιά κι άρχισαν να τον βρίζουν.
- Ρε κωλόπαιδα, φύγετε από το Χριστό, λέει ο Πέτρος.
- Ασε Πέτρο τα παιδάκια να 'ρθουν κοντά μου, είπε ήρεμα ο Χριστός.
Μετά από λίγο ξαναεμφανίζονται τα παιδιά κι αρχίζουν να βαράνε το Χριστό.
- Ρε μαλακισμένα, φύγετε από το Χριστό, είπε ο Πέτρος.
- Ασε Πέτρο, τα παιδάκια να 'ρθουν κοντά μου, είπε πάλι ήρεμα ο Χριστός.
Μετά από κάνα πεντάλεπτο εμφανίζονται πάλι τα παιδιά και ρίχνουν ξύλα στο Χριστό.
- Ρε γαμημένα, δε σας είπα να φύγετε;
- Ασε Πέτρο τα παιδάκια να 'ρθουν κοντά μου, είπε ο Χριστός. Δε θα πιάσω ένα; Θα το ξεσκίσω.....

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον ονειρεύεσαι και εσύ τη Κομουνιστική Κύπρο μάλλον νόμιζες ότι το Κ στο ΕΔΕΚ ήταν για τον Κομουνισμό για αυτό έγινες και μέλος αλλά μετά διάβασες εφημερίδα και άλλαξες γνώμη!!! Για τον "δημοκράτη" τον Μεταξόπουλο έχεις κάτι να πεις ή φοβάσαι μην σε πλακώσει στο ξύλο;

Ανώνυμος είπε...

Αν η Κύπρος ήταν κομμουνιστική, θα στέκατε ουρά με κουπόνι να αγοράζετε σαπούνια και γάλα και βούτυρο (σε καλές εποχές που θα υπήρχαν τέτοια προϊόντα).

Αυτό που πάντως είναι σίγουρο είναι ότι ΣΗΜΕΡΑ θα ήταν οι όλων μας οι μανάδες και οι γυναίκες και οι αδελφές στριπτιζούδες και πουτάνες.

Αλλά εσάς τους Ακελικούς για ποιό λόγο να σας ενοχλούσε αυτό;

Ρ.

arxiepiskopos είπε...

ΕΜΕΡΣΟΝ,μετά τις 12 τα μεσάνυκτα αποβάλλεις τη μάσκα της σοβαροφάνειας;

Ανώνυμος είπε...

Ονειρεύεσαι και εσύ μια κομουνιστική Κύπρο;

arxiepiskopos είπε...

ΕΜΕΡΣΟΝ,το "αμεγύρευκε" είναι απάντηση που δίνω στον Πενταρόγιωρκο λόγω του επιπέδου του.Πας φιρί-φιρί να το εξασφαλίσεις κι εσύ;Πρόσεξε κι είναι κρίμα το προφίλ!

arxiepiskopos είπε...

Παπαδαριό ΜΑΓΓΑΝΟΠΗΓΑΔΟ,μακάριοι (εστέ) οι πτωχοί τω πνεύματι!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ρε archipiskope που θα μου δώσεις και συμβουλές. Υποθέτω, όπως λέει και ο ΔΙΑΣ πιο πάνω, ότι η μη απάντησή σου σε κάποια ερωτήματα συνεπάγεται συμφωνία.

Για αυτό θα σε παρακαλέσω να μην χαρακτηρίσεις ξανά κάποιον άλλο φασίστα εδώ μέσα αφού και εσύ όπως και ο Μεταξόπουλος ονειρεύεστε εν φασιστικό σταλινικό καθεστώς, υπό την κάλυψη του κομμουνιστικού κράτους, το οποίο επιθυμείτε να εφαρμοστεί σήμερα κάτω από την ομπρέλα της επίσης φασιστικής και ρατσιστικής ΔΔΟ. Αν κατάλαβα λάθος περιμένω την απάντηση σου.

Ελπίζω να μην έχει πρόβλημα ο ΔΙΑΣ που χρησιμοποίησα τα λόγια του.

Τηλέμαχος είπε...

Ίτε παίδες ακελικων, πέστε μου.

Άνοιξε ο Λιμνίτης; Φάτε λίγη τουρκική αξιοπιστία στα μούτρα!!!! Ναι, από αυτήν στην οποία στηρίζεστε για να “λύσετε” το Κυπριακό.

Άσχετοι, μαθητευόμενοι πολιτικάντηδες.

Ανώνυμος είπε...

ρε τι γίνεται....

Ξεκάθαρα ο Νίκος Αναστασιάδης έθεσε θέμα ανακοπής, από την Κυπριακή Δημοκρατία, της ενταξιακής πορείας της Τουρκίας, εφόσον οι συνομιλίες για το Κυπριακό καταλήξουν σε αδιέξοδο, σαν αποτέλεσμα της στάσης της Τουρκίας.

Σε δηλώσεις του χθες, μετά τη συνάντησή του με τον Αλεξάντερ Ντάουνερ, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ανέφερε ότι το κόμμα έχει τοποθετηθεί σαφέστατα στο υπόμνημά του προς το Εθνικό Συμβούλιο και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Δεν έχουμε κανέναν ενδοιασμό να πούμε πως αν παρατηρηθούν αδιέξοδα σαν αποτέλεσμα των ευθυνών της Τουρκίας, δεν υπάρχει άλλη επιλογή της Κύπρου, ότι δεν υπάρχει ούτε και πορεία της Τουρκίας προς την Ε.Ε.».

Ανώνυμος είπε...

κοίτα να δεις...

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ υπογράμμισε ότι δεν δέχεται να απαλλάσσεται η Τουρκία των ευθυνών της, και να εξαιρείται των διαπραγματεύσεων θεωρούμενη ως ένας τρίτος καλόπιστος, ο οποίος ενεργεί προς τη λύση του Κυπριακού, όταν όλοι γνωρίζουμε ότι είναι η φέρουσα κύρια ευθύνη για τη συνεχιζόμενη κατοχή και και για τα συνεχιζόμενα αδιέξοδα.

Διερωτήθηκε «πόσοι πιστώνουμε ότι το κλειδί είναι στην Άγκυρα; Τι εννοούμε ότι το κλειδί είναι στην Άγκυρα και ότι έστω και ένα οδόφραγμα δεν μπορεί κανένας Τουρκοκύπριος ηγέτης να το ανοίξει αν δεν έχει την έγκριση της Τουρκίας; Επιτέλους, πότε θα σταματήσουμε να είμαστε αντιφατικοί στις τοποθετήσεις μας και θα βρούμε τρόπους και διεξόδους, ώστε να μην αφήνουμε το χρόνο να παραγράφει δικαιώματα».

arxiepiskopos είπε...

ΕΜΕΡΣΟΝ,δεν ξέρω πόσο καιρό λείπεις από την Κύπρο,μα φαίνεται πως ξέχεσες την κυπριακή διάλεκτο.Όταν στα κυπριακά απαντάς σε κάποια ερώτηση με το "αμεύρευκε"εννοείς ότι η ερώτηση είναι τόσο ανόητη που απαξιοίς να απαντήσεις.Για παράδειγμα αν εγώ σε ρωτήσω "Γιατί έγινες προαγωγός;"και μου απαντήσεις "αμεύρευκε",αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο δεν είσαιπροαγωγός,αλλά και ότι η ερώτησή μου δεν αξίζει καν να απαντηθεί.Επειδή δεν είσαι Τσέλεπος,θα κατάλαβες ποια είναι η απάντησή μου στο ερώτημά σου αν ονειρεύομαι μια κομμουνιστική Κύπρο.

arxiepiskopos είπε...

ξέχΑσες και όχι ξέχΕσες,ΕΜΕΡΣΟΝ. Συγγνώμη για την παραδρομή.

Ανώνυμος είπε...

Η ερώτηση είναι πολύ απλή και καθόλου ανόητη.

Ονειρεύεσαι και εσύ μια Κομουνιστική Κύπρο ναι ή όχι;

H απάντηση σου είναι "αμεύρευκε";

arxiepiskopos είπε...

Η απάντηση είναι ΟΧΙ! Κατάλαβες,επιτέλους;

Unknown είπε...

??????????

Ανώνυμος είπε...

Ε όχι και κομμουνιστική η Κύπρος.

Θα στέκονται δηλαδή με κουπόνι οι ευρωκύπριες για να αγοράζουν λουί βιτόν;

Και θα στέκονται με κουπόνι οι ευρωκυπραίοι να αγοράζουν μοχίτο;

Καλά, είστε σοβαροί;

Και όταν τον φάμε στην μάππα τον ...σοσιαλιστικό παράδεισο και μας τελειώσει και θα πρέπει να πάνε να γίνουν στριπτιζούδες οι Κυπραίες, μα εφανταστήκετε τις χαμηλόκωλες κυπριοτοπούλες στριπτιζούδες να μάχονται να ανέβουν την μπάρα ... ;

Εκ φύσεως δηλαδή η Κύπρος δεν μπορεί να γίνει ποτέ κομμουνιστική.

Ρ.

Ανώνυμος είπε...

test

antonis είπε...

ΤΟ ΠΙΟ ΑΘΛΙΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!! ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΑΣΜΟ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΑΚΡΑΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ ΔΙΩΚΟΥΝ,ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ,ΑΠΕΙΛΟΥΝ,ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ,ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΚΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΕΣ ΚΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΩΣΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΨΗΛΟΤΑΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΜΕΓΑΛΕΙΩΤΑΤΗΣ ΒΡΕΤΤΑΝΙΑΣ!! ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΖΗΣΕ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!! Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ!! ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΙ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΑΠΗΣ!! ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ..!! ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΛΑΜΒΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ!! ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕΡΙΜΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ!! ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!! ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ! ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ!!....ΧΑΙΡΕΤΩ ΛΟΙΠΩΝ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ !! ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ..ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΕΟΙ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΔΕΣ ΝΕΟΙ ΜΑΝΟΙ ΛΟΙΖΟΙ, ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΠΟΣ!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ!! ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!! ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ!! ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΕΠΟΣ!! ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΟΥ!! ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ. (ΔΗΚΟ)..