Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ...

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010


Είναι αδιαμφισβήτητο ότι τον τελευταίο καιρό γίνονται
έντονες προσπάθειες για αναβάθμιση του κατοχικού μορφώματος στις κατεχόμενες μας περιοχές.


Μετά την επίσκεψη Μπαν Κι Μουν στο ψευδοπροεδρικό,
ήρθε το θέμα του απ'ευθειας εμπορίου και ακολούθησε το θέμα της οριζόντιας αεροπορικής συμφωνίας.


Σύμφωνα με την αρθρογράφο της Σημερινής, Μικαέλλα Λοϊζου, κάποιοι Ευρωπαίοι Επίτροποι
"έκοψαν" 17 θέματα παρόμοιας υφής, που αφορούσαν τα κράτη τους, που σύμφωνα με τη Συνθήκη της Λισαβόνας, θα παραπέμπονταν ενώπιον του Ευρωκοινοβουλίου για συναπόφαση.


Η δική μας Επίτροπος Ανδρούλα Βασιλείου, στις 15 Απριλίου δήλωνε ότι δεν είχε γνώση για την προώθηση αυτού του κανονισμού εις βάρος της Κυπριακής Δημοκρατίας,
αλλά τέσσερις μέρες μετά ανασκεύασε, δικαιολογώντας την απραξία της με τα στενά περιθώρια ελιγμών.


Εύλογα λοιπόν μπορεί να διερωτάται ο κάθε πολίτης της Κυπριακής Δημοκρατίας, γιατί τόσοι άλλοι συνάδελφοι της βρήκαν τα περιθώρια που απαιτούσαν οι περιστάσεις και προέβησαν στους αναγκαίους ελιγμούς, ενώ η δική μας Επίτροπος δεν τα κατάφερε;


Τερέντιος - για το christofias - watch

5 Σχόλια:

arxiepiskopos είπε...

Προφανώς για να ξεπουλήσει την Κύπρο στην Τουρκία!Να δείτε που θα συμφωνήσει μαζί μου κι ο Τσιέλεπος κι ο Πενταρόγιωρκος,τα σαίνια αυτού του μπλογκ!

arxiepiskopos είπε...

Εγκληματικότητα


Σε κάποιο σημείο η εγκληματικότητα στην Αθήνα είχε φτάσει σε επίπεδα Νέας Υόρκης και Λος Άντζελες, με αποτέλεσμα να βγει ανακοίνωση ότι όποιοι κυκλοφορούν μόνοι τους το βράδυ, είναι υπ' ευθύνη τους.

Μία νεαρή καθηγήτρια, διορθώνοντας τα γραπτά στο φροντιστήριο, ξεχάστηκε και με τρόμο διαπίστωσε ότι η ώρα πήγε έντεκα (το βράδυ).
Μπαίνει σε ένα λεωφορείο, όπου μέσα ήταν μόνο ο οδηγός του και πάει και κάθεται ακριβώς στο κάθισμα από πίσω του, για να νιώθει περισσότερη ασφάλεια.
Όμως, στην πρώτη στάση, ο οδηγός γυρνά και την κοιτά και της λέει με ψυχρή φωνή " .
.
.
-Ηλίθια !"

Η γυναίκα τρομοκρατείται, σηκώνεται και πατάει το κουμπί για την επόμενη στάση, προκειμένου να γλιτώσει από τον οδηγό.
Αυτός συνεχίζει την πορεία, την κοιτάζει ταυτόχρονα από τον καθρέφτη με άγριο βλέμμα, η γυναίκα νιώθει τον τρόμο να την πλημμυρίζει. Μέχρι που στην επόμενη στάση, ο οδηγός γυρνά, της ρίχνει ακόμη ένα εγκληματικό βλέμμα και αναφωνεί "
.
.
.
.
.
.
.
.-Πατήθια !!!"

Τηλέμαχος είπε...

Η δική μας επίτροπος δεν … μπορεί γιατί διορίστηκε αναξιοκρατικά!!! Είχε βύσμα!!!

Τα προσόντα της ήταν ότι
α) ήταν βέρα νενεκα
β) ανήκε κάποτε σε έναν κόμμα, πως το έλεγαν, πως το έλεγαν … που στήριξε τον νυν πρόεδρο
γ) παρατάτε με

Σε αυτήν την χώρα όσοι παράκουσαν την απόφαση του ΑΚΕΛ και είπαν ΝΑΙ, ανταμείφτηκαν παραδειγματικά. (Ανδρούλλα, Μαύρη, Χρίστου κλπ) ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΑ!

Πάμε όλοι μαζί μπροστά στην Ευρώπη με οδηγούς την επίτροπο και τον αναπληρωτή ΥΠΕΞ. ΚΑΗΚΑΜΕ!

Πε μας τζαι ένα με την Ανδρούλλα μακαριότατε.

Παρατάτε μας ξανά.

Ιστολόγιο εφέδρων Μηχανικού ΕΦ είπε...

Γιατί θυμώνετε καλέ;
Η Αντρούλλα δεν είναι χειρότερη από τους άλλους διορισμένους επιτρόπους που κάθησαν στο σβέρκο των Ευρωπαίων με όλο το κυφηναριό των βοηθών που σέρνει ο καθένας από πίσω του.

Ποιός είναι καλύτερος; Ο Φερχόιχεν, ο Όλι Ρεν,ο Στέφαν Φούλε; Ωραίοι κύριοι!
Τι να πεις για τον Χέρμαν Ρομπάι διορισμένο πρόεδρο της ΕΕ ή την ανεκδιήγητη βαρώνη Κάθριν Άστον;

Τέλειοι τοποτηρητές της Τοκογλυφικής Γραφειοκρατικής Ευρώπης των Τραπεζών, των Αγορών και του κάθε κίναιδου που εποφθαλμιά τα εισοδήματα του κάθε Ευρωπαίου συνταξιούχου!

Η κυρία Αντρούλλα το έχει δηλώσει είναι πρώτα μέλος του Κολλεγίου - άκου κολλεγίου - των επιτρόπων και μετά Κυπρία.

Μήπως η κυρία Αντρούλλα κακιώθηκε που αρνηθήκαμε να φάμε στον πισινό το εμβόλιο της ανύπαρκτης γρίππης των χοίρων που μας πλάσαρε ως Κοιμισάρια Υγείας;

Σιγά μην σταματήσει τον κανονισμό για το απευθείας εμπόριο η κυρία Αντρούλλα!

antonis είπε...

ΤΟ ΠΙΟ ΑΘΛΙΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!! ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΑΣΜΟ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΑΚΡΑΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ ΔΙΩΚΟΥΝ,ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ,ΑΠΕΙΛΟΥΝ,ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ,ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΚΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΕΣ ΚΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΩΣΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΨΗΛΟΤΑΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΜΕΓΑΛΕΙΩΤΑΤΗΣ ΒΡΕΤΤΑΝΙΑΣ!! ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΖΗΣΕ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!! Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ!! ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΙ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΑΠΗΣ!! ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ..!! ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΛΑΜΒΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ!! ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕΡΙΜΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ!! ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!! ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ! ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ!!....ΧΑΙΡΕΤΩ ΛΟΙΠΩΝ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ !! ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ..ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΕΟΙ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΔΕΣ ΝΕΟΙ ΜΑΝΟΙ ΛΟΙΖΟΙ, ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΠΟΣ!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ!! ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!! ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ!! ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΕΠΟΣ!! ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΟΥ!! ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ. (ΔΗΚΟ)..