ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΙΗ ΛΥΣΗ...ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΙΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάββατο 8 Μαΐου 2010


Από την ημέρα εκλογής του Δημήτρη Χριστόφια, όποιος ασκήσει κριτική για την πολιτική που ακολουθείται, ακούει ότι αυτό που πραγματικά τον ενοχλεί είναι η εκλογή του Δημήτρη Χριστόφια στην προεδρία, ή ότι ο στόχος του είναι η υπόσκαψη της κυβέρνησης ή ακόμα ότι προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον κυπριακό λαό.


Ανάμεσα σ'αυτούς που ασκούν κριτική στον Πρόεδρο, είμαστε κι εμείς. Αλλά εμείς δεν έχουμε κανένα προσωπικό πρόβλημα με τον Δημήτρη Χριστόφια και δε μας ενοχλεί που ο Πρόεδρος προέρχεται από τις τάξεις του ΑΚΕΛ.


Εμείς εκφράζουμε έντονα τη δυσαρέσκεια μας για την πολιτική του στο κυπριακό:
  • Για την προσπάθεια ενοχοποίησης των θυμάτων της εισβολής με εκφράσεις όπως "εμείς τους απλώσαμε το κόκκινο χαλί", που σκοπό έχουν την πιο ήπια αποδοχή της διχοτομικής ΔΔΟ.
  • Για την Ταλατοποίηση του Κυπριακού, η οποία οδήγησε τον Ταλάτ σε δεκάδες γραφεία υπουργών Εξωτερικών διαφόρων χωρών και στη Γενική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης όπου μιλούν μόνο ηγέτες κρατών. Η οποία οδήγησε τον ΓΓ των ΗΕ Μπαν Κι Μουν σε επίσημη επίσκεψη στο ψευδοπροεδρικό. Η οποία οδήγησε την Ευρωπαϊκή Ένωση στην πρόταση για το απευθείας εμπόριο με τα κατεχόμενα και στην οριζόντια αεροπορική συμφωνία.
  • Για την έναρξη των συνομιλιών χωρίς να ξεκαθαρίσει η βάση λύσης.
  • Για την αποδοχή της παραμονής 50.000 εποίκων οι οποίοι εντάσσονται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο παράνομης μετακίνησης πληθυσμού από την Τουρκία με στόχο τη δημογραφική αλλοίωση των κατεχόμενων μας περιοχών, οι οποίοι αποτελούν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται.
  • Για την πρόταση του για εκ περιτροπής Προεδρία, που σε συνδυασμό με την πρόταση για στάθμιση της ψήφου μας (κατάργηση της θεμελιώδους αρχής της Δημοκρατίας, ένας άνθρωπος, μία ψήφος), θα οδηγήσει τον τόπο μας σε τουρκοποίηση.
Με την Ταλατοποίηση του κυπριακού, οργιάζουν οι προσπάθειες αναβάθμισης του ψευδοκράτους και θα περιμέναμε να διαμαρτύρονται γι' αυτό όσοι έσκιζαν τα ιμάτια τους επί προεδρίας του αειμνήστου Τάσσου για την επίσκεψη κάποιων Ιταλών πρώην βουλευτών στα κατεχόμενα.


Με αυτή την υποχωρητική πολιτική δε μπορεί να υπάρξει δίκαιη λύση.


Δε μπορεί να υπάρξει σχέδιο λύσης που θα γίνει αποδεκτό από τον κυπριακό λαό, αφού στις δημοσκοπήσεις οι προτάσεις του Προέδρου απορρίπτονται με ποσοστό 80% περίπου.


Το ίδιο έντονα εκφράζουμε τη δυσαρέσκεια μας για την εσσωτερική διακυβέρνηση:
  • Για τις προσπάθειες κομματικοποίησης του κράτους
  • Για την έντύπωση που επικρατεί στον κυπριακό λαό για την αναξιοκρατία στην ανάθεση δημοσίων έργων η οποία δε σχηματίστηκε τυχαία
  • Για την αδυναμία της κυβέρνησης να ξεχωρίσει τους φτωχούς από τους πλούσιους, μοιράζοντας πασχαλινά επιδόματα σε έχοντες και μη
  • Για εξωφρενικές οικονομικές σπατάλες που συνέβαλαν στην εκτόξευση του ελλείματος στο 6%
  • Για την πλήρη παράλυση των πάντων στην Εθνική Φρουρά
  • Για τον εξευτελισμό του θεσμού της Αστυνομίας
  • Για τις συλλήψεις αντιφρονούντων
  • Για τη φωτογράφηση εκδηλώσεων του Ευρωπαϊκού Κόμματος από την ΚΥΠ
Με αυτή την αλαζονική και σπάταλη πολιτική δε μπορεί να υπάρξει δίκαιη κοινωνία.


Όπως όλοι οι άλλοι που του ασκούν κριτική, τον καλούν να επανέλθει στο προεκλογικό του πρόγραμμα, το οποίο αποτελεί το συμβόλαιο του με όσους τον στήριξαν στις εκλογές του 2008, έτσι κι εμείς.


Προσθέτουμε όμως ακόμα κάτι.


Την ώρα που ο Έρογλου στα κατεχόμενα, δίνει σπίτια ε/κ σε "άπορους" εποίκους, την ώρα μάλιστα που πλησιάζει η απόφαση για το απευθείας εμπόριο, καλό θα ήταν ο Άντρος Κυπριανού να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της κυβερνητικής πολιτικής κατάμματα και να σταματήσει να δημιουργεί φαντάσματα που υποκινούν δήθεν τη φυσική εξόντωση του Προέδρου. Να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα και να μην κατηγορεί όσους του ασκούν κριτική ότι δήθεν υποσκάπτουν την κυβέρνηση ή αποπροσανατολίζουν τον κυπριακό λαό.

Πιο κάτω αναδημοσιεύουμε δήλωση του πρ.Υπουργού Εξωτερικών κ.Γιώργου Λιλλήκα ο οποίος βίωσε πρώτος την αντιμετώπιση όσων διαφωνούν με τον Δημήτρη Χριστόφια, όταν συνειδητά επέλεξε να στηρίξει τον αείμνηστο Τάσσο στις εκλογές του 2008:
Όταν σ’ ένα Δημοκρατικό πολίτευμα, συλλαμβάνονται νεαροί γιατί διανέμουν φυλλάδια που η Κυβέρνηση κρίνει ως απαράδεκτα, όταν ανακρίνεται από την Αστυνομία ο Σίμος Αγγελίδης, υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί θεάθηκε σε εκδήλωση όπου εκστομίστηκαν υβριστικά συνθήματα κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, όταν ανακρίνεται ο Δικηγόρος Ξενής Ξενοφώντος γιατί σε ένα διαδικτυακό χώρο κάποιος εκφράστηκε απειλητικά και προσβλητικά για κάποιο δημοσιογράφο, τότε η Δημοκρατία βρίσκεται με το ένα πόδι στο γύψο.

Δεν είναι ένα μεμονωμένο γεγονός αλλά αλυσίδα γεγονότων όπου η Αστυνομία χρησιμοποιείται από το Κράτος για να φιμωθούν οι ενοχλητικές φωνές και απόψεις. Δεν συμμερίζομαι ούτε το περιεχόμενο των φυλλαδίων που κατέσχε η Αστυνομία, ούτε τα υβριστικά συνθήματα κατά του Προέδρου, ούτε τα απειλητικά και υβριστικά ηλεκτρονικά μηνύματα κατά του όποιου δημοσιογράφου. Πολύ, όμως, περισσότερο δεν αποδέχομαι την άσκηση αστυνομικής εξουσίας από το Κράτος έναντι προσώπων που επικρίνουν την Κυβέρνηση ή υποστηρικτές της.

Τα όποια απαράδεκτα ή και αισχρά συνθήματα, φυλλάδια και μηνύματα είναι καταδικαστέα αλλά αβλαβή για την κοινωνία και την Δημοκρατία. Η χρήση αστυνομικής εξουσίας με την συμβολή ή και ανοχή της Κυβέρνησης, όμως, αποτελεί απειλή κατά της ελεύθερης κοινωνίας και της Δημοκρατίας.


Πόσοι πολιτικοί, πρώην Πρόεδροι, δημοσιογράφοι έγιναν κατά καιρούς στόχοι ύβρεων, απειλητικών μηνυμάτων ή εξευτελιστικών συνθημάτων; Ποτέ κανένας Πρόεδρος προηγούμενα δεν χρησιμοποίησε ή δεν επέτρεψε την παρέμβαση της αστυνομικής δύναμης, τρομοκρατώντας την κοινωνία ή φιμώνοντας τη διαφορετική άποψη. Τα φαινόμενα που σήμερα βιώνουμε πρέπει να ανησυχήσουν και να εξεγείρουν όλους τους ελεύθερα σκεπτόμενους ανθρώπους και πολιτικές δυνάμεις του τόπου ανεξάρτητα κομματικής και ιδεολογικής ταυτότητας. Η πνευματική τρομοκρατία στρέφεται κατά της κοινωνίας και της Δημοκρατίας.

Το ηλεκτρονικό μήνυμα κατά συγκεκριμένου δημοσιογράφου είναι απαράδεκτο και καταδικαστέο. Πόσο πιο απειλητικό, όμως, είναι από την δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, όταν αναφερόμενος σε εμένα με προειδοποίησε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ότι «θα με καταπλακώσει ο οδοστρωτήρας;» . Γιατί η Γενική Εισαγγελία και η Αστυνομία, δεν ανέκριναν τον Πρόεδρο γι’ αυτή του την απειλή; Πόσο πιο απειλητικό είναι από εκπομπές συγκεκριμένου ραδιοφωνικού σταθμού που καλλιεργούν το μίσος των ακροατών κατά συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων;

Η προάσπιση της Δημοκρατίας είναι υπόθεση όλων των πολιτών, σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο. Κύρια είναι ευθύνη των Κομμάτων. Όταν η ελευθερία έκφρασης γίνεται αντικείμενο αστυνομικής σύλληψης, η Δημοκρατία ακρωτηριάζεται. Αυτοί που σήμερα επιχαίρουν δεν συνειδητοποιούν ότι η χρήση αστυνομικών μέσων όταν εδραιωθεί ως πολιτική μέθοδος δεν θα κάνει διακρίσεις.

Το Κίνημα Οικολόγων με χθεσινή του ανακοίνωση καταδίκασε την άσκηση αστυνομικής, διαδικτυακής λογοκρισίας.


«Η Αστυνομία δεν έχει καμία θέση στην όποιας μορφής πολιτική αντιπαράθεση, ακόμα κι αν αυτή διανθίζεται από έντονους χαρακτηρισμούς και επικριτικά σχόλια».

Οι Οικολόγοι τονίζουν ότι δημιουργούνται βάσιμα ερωτηματικά, σε σχέη με την τροποποίηση του Άρθρου 17 του Συντάγματος, καθώς η Αστυνομία δεν πείθει για τη σοβαρότητά της και η Πολιτεία δεν φαίνεται να έχει ξεφύγει από τα φαντάσματα και τους εφιάλτες του παρελθόντος, για να μπορεί να διαχειριστεί τέτοιες περιπτώσεις με ωριμότητα και ψυχραιμία.


Αναδημοσιεύουμε επίσης το άρθρο του αξιόλογου δημοσιογράφου και συγγραφέα Κώστα Βενιζέλου στη σημερινή έκδοση του Φιλελευθέρου:
ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ κάθε μορφής λειτουργούν διαχρονικά με τον ίδιο τρόπο. Επιχειρούν να σβήσουν τους αμφισβητούντες, να καθαρίσουν το τοπίο από τις…παραφωνίες. Στη δεκαετία του ’80, ένας καθηγητής, ο Γιώργος Ξενοφώντος Σέρτης, καθημερινός χρονογράφος, τέθηκε σε διαθεσιμότητα γιατί τα γραφόμενά του ενοχλούσαν. Αυτό ήταν το όπλο που χρησιμοποίησε η τότε εξουσία και η αντίδρασή της στην κριτική. Αυτό ήταν και είναι το λάθος που κάνουν όλες οι εξουσίες. Η προσπάθεια φίμωσης φέρνει, πάντα, τα αντίθετα αποτελέσματα. Αυτό το διαχρονικό δίδαγμα δεν το αντιλαμβάνονται ποτέ οι κρατούντες και οι εξουσίες κάθε μορφής.
Σήμερα, ένας νεαρός δικηγόρος, ο Ξενής Ξενοφώντος, γιος του Γιώργου (σύμπτωση!), δέχεται μια παρόμοια επίθεση. Η αστυνομία εισέβαλε στις 6.30 το πρωί στο σπίτι του, προχώρησε σε κατάσχεση δυο ηλεκτρονικών υπολογιστών, του δικού του και της συζύγου του (γιατί άραγε;), και τον οδήγησε στο τμήμα για ανάκριση. Γιατί; Είχαν, λέει, μια καταγγελία ότι σε blog, που φέρεται να είναι διαχειριστής, γράφονται απειλές κατά δημοσιογράφου, ο οποίος έκανε και την καταγγελία. Γιατί θεώρησε πως απειλείται η ζωή του. Κανείς δεν λέει πως οι καταγγελίες δεν πρέπει να διερευνώνται. Και είναι σεβαστός ο φόβος του καταγγελλομένου.
Είναι, όμως, σαφές πως δολοφονίες δεν εξαγγέλλονται, δεν μεταδίδονται προκαταβολικά από το διαδίκτυο, τις τηλεοράσεις. Την ίδια ώρα, όμως, μια καταγγελία δεν διερευνάται με τον τρόπο που ενήργησε η Αστυνομία, η οποία, έσπευσε να δώσει διαπιστευτήρια. Πρωί-πρωί για να μη… διαφύγει ο «ύποπτος». Να μην προλάβει να… δραπετεύσει. Πρόκειται, βέβαια, για την κυπριακή Αστυνομία, που δέρνει πολίτες, που έκανε το traffic στον Κίτα, που χάνει τεκμήρια. Η ίδια αστυνομία που υποκλίνεται στην εκάστοτε εξουσία και κάνει τα θελήματά της.
Το θέμα που προέκυψε είναι καθαρά πολιτικό και αφορά πρωτίστως αυτό το κράτος που παραμένει εκτεθειμένο για τον τρόπο που έχει ενεργήσει. Αυτός που δέχθηκε στο σπίτι του την εισβολή και ανακρίθηκε, δεν είναι εκείνος που έγραψε το ακραίο κείμενο για το οποίο και γίνεται λόγος. Κι αυτό θα πρέπει να το ήξεραν, αφού παρακολουθούσαν(!) την κίνηση στο blog.
Το διαδίκτυο δεν είναι απειλή για τη Δημοκρατία. Απειλή για τη Δημοκρατία είναι τα πραξικοπήματα, ο κάθε μορφής φασισμός αλλά και όσοι προωθούν επικίνδυνες (πολιτικές) ρυθμίσεις στο βωμό της όποια λύσης του Κυπριακού.
Σημ: Ήμουν έντονα εναντίον της άρσης του τηλεφωνικού απόρρητου, τώρα είμαι εντονότερα.


Αναδημοσιεύουμε το άρθρο του Γιώργου Αγαπίου από τη σημερινή έκδοση του Φιλελευθέρου:
Αν ο Κωστής-Γιαννής πήγαινε στην Αστυνομία και έλεγε ότι απειλείται η ζωή του επειδή κάποιος ανώνυμος τον έβρισε σε ένα μπλογκ, δύο πράγματα ήταν πιθανό να συμβούν. Είτε η Αστυνομία θα του έδινε ένα παυσίπονο και θα τον έστελνε να πάει στο καλό. Είτε θα τον δούλευαν ψιλό γαζί μέχρι να τον βαρεθούν και να τον διώξουν.
Είναι απίθανο να συνέβαινε το τρίτο. Να ξεκινήσει δηλαδή ποινική έρευνα η Αστυνομία, να παρακολουθεί υπολογιστές επί ένα μήνα και να κάνει έφοδο ξημερώματα στο σπίτι γνωστού νομοταγούς πολίτη επειδή είχε κάποια υποψία. Τέτοια πράγματα δεν συμβαίνουν πουθενά.

Είναι πιθανότερο ο Κωστής-Γιαννής να ήταν ο μοναδικός εξάρης σε κλήρωση €22 εκατ. του Τζόκερ, παρά να τα έκανε όλα αυτά η Αστυνομία. Της Κύπρου, εννοείται.
Η ιστορία λοιπόν με την καταγγελία του Μακάριου Δρουσιώτη θα ήταν ανέκδοτο αν δεν ήταν (προκλητικά) αληθινή. Είναι σεβαστή η ανησυχία του συνάδελφου ότι απειλείται η ζωή του από ένα ανώνυμο σχόλιο. Αν όμως ο συνάδελφος δεν ήταν «επώνυμος» γραφιάς, η Αστυνομία μάλλον δεν θα έμπαινε σε τόσο κόπο και τόσες έρευνες, χωρίς να έχει άλλες «αποχρώσες ενδείξεις». Είναι πιθανότερο να έλεγε στον συνάδελφο να πάει στον Μικελλίδη για να τον καθησυχάσει αυτός, παρά να αρχίσει να βάζει κοριούς σε ανύποπτους ανθρώπους.

Πολύ απλά γιατί αν κάτσει κανείς και ασχοληθεί με τα όσα γράφουν στο ίντερνετ ανώνυμοι σχολιογράφοι, τότε άκρη δεν θα βγάλει. Και άλλη δουλειά δεν θα κάνει. Αλλά η Αστυνομία προτίμησε να κάνει ακριβώς εκείνο που δεν θα έκανε στην περίπτωση του (κάθε) Κωστή - Γιαννή ή της (κάθε) ξένης μετανάστριας που θα πήγαινε να τους καταγγείλει ότι (πραγματικά) απειλείται η ζωή της. Και δεν υπάρχει «συγκεκριμένη καταγγελία» όπως μας έλεγε χθες ο υπουργός Δικαιοσύνης. Αόριστη ήταν καταγγελία, μια βλακώδης αφορμή για να διωχθεί ένα ιστολόγιο το οποίο είναι αντιπολιτευτικό.

Με τέτοια μυαλά πρέπει να τρομάζουμε. Να τρομάζουμε με την ευκολία που η Αστυνομία αξιολόγησε τα στοιχεία (ένα ανώνυμο σχόλιο δηλαδή) και έκανε έφοδο ξημερώματα στο σπίτι του Ξενή Ξενοφώντος. Με την ίδια ευκολία θα μπορούν αύριο-μεθαύριο να πάνε και στον Άστρα (λέμε τώρα), και να ζητήσουν να κλείσει ο σταθμός επειδή βγήκε ένας ακροατής στον αέρα και είπε μια αρλούμπα.

Θα μιλούσαμε σήμερα βέβαια για γκάφα ολκής, θα γελούσαμε όπως… κλαίγαμε για τα «κατορθώματα» του Κίτα, αν αυτή η υπόθεση δεν ήταν σοβαρή. Αν αυτή η υπόθεση δεν θύμιζε πολιτικές μακαρθισμού και παλιών σταλινικών καθεστώτων.
Δεν μιλούμε όμως απλώς για μια (ακόμα) γκάφα της Αστυνομίας, αλλά για πολιτική εκτροπή.
Η κυβέρνηση, η οποία παρείχε πλήρη πολιτική προστασία στην αστυνομική επιχείρηση, άνοιξε διάπλατα τις πόρτες σε επικίνδυνες ατραπούς, λίγες μόνο μέρες μετά τη συμφωνία για συνταγματική αναθεώρηση και παρακολουθήσεις τηλεφώνων.
Η ελευθερία της έκφρασης δεν κινδυνεύει από ανώνυμα σχόλια στο ίντερνετ. Δεν κινδυνεύει από ένα ιστολόγιο, ούτε από το δικηγόρο Ξενή Ξενοφώντος. Κινδυνεύει όμως από τέτοιες αστυνομικές επιχειρήσεις και τέτοιες πολιτικές πρακτικές.


Αναδημοσιεύουμε την ερώτηση του Λάζαρου Μαύρου από τη σημερινή έκδοση της Σημερινής:
Ποια άλλη, άραγε, διαφορετική ερμηνεία επιδέχεται η αστυνομική επιχείρηση εναντίον του αντιφρονούντος δικηγόρου και αρθρογράφου Ξενή Ξενοφώντος, πλην εκείνης της κραυγάζουσας στον πρωτοσέλιδο πανηγυρίζοντα τίτλο της κυβερνώσας «Χαραυγής» του ΑΚΕΛ: «Έφοδος στο christofias-watch»; Χρειάζονται περαιτέρω επεξηγήσεις των δι’ ΕΦΟΔΟΥ αυτόδηλων;

Αναδημοσιεύουμε το άρθρο του Σάββα Ιακωβίδη από τη σημερινή έκδοση της Σημερινής:
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν έχει ωράριο. Και η προσπάθεια φίμωσης της ελευθερίας έκφρασης, με αυτήν την αριστερή κυβέρνηση, δεν φαίνεται να έχει όρια.
Η ενέργεια της Αστυνομίας να διενεργήσει έρευνα, στις 6.30 το πρωί στο σπίτι του γνωστού δικηγόρου και αρθρογράφου, Ξένιου Ξενοφώντος, προσφιλούς υιού τού επίσης γνωστού χρονογράφου Γεώργιου Σέρτη, είναι ανεκδιήγητη. Και καταδικαστέα.
Ακόμα και ο Γενικός Εισαγγελέας, χθες, καταδίκασε το ανεπίτρεπτο της ενέργειας καθώς και το χρόνο υλοποίησής της.
Γιατί η Αστυνομία ζήτησε να ερευνήσει τους υπολογιστές του Ξ. Ξενοφώντος, ακόμα και της γυναίκας του; Διότι προηγήθηκε καταγγελία από το συνάδελφο Μακ. Δρουσιώτη, ότι στο δικτυακό τόπο, christofias-watch.blogspot.com, κάποιος ανώνυμος διατύπωσε απειλές κατά της ζωής του.
Η καταγγελία έγινε στο Γεν. Εισαγγελέα που τον παρέπεμψε να απευθυνθεί στην Αστυνομία. Δεν θα εμπλακούμε στη νομική διαμάχη. Όμως εγείρονται κάποια ερωτήματα που χρήζουν απαντήσεων.
Τι απανθρωπιά και πόσο αφόρητη είναι η ενέργεια της Αστυνομίας να μεταβεί χαράματα στο σπίτι ενός πολίτη, ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς ότι μόλις πριν από λίγες ημέρες έγινε πατέρας;
Πώς η υπηρεσία καταπολέμησης του ηλεκτρονικού εγκλήματος οδηγήθηκε στον Ξ. Ξενοφώντος;
Με ποιους νόμιμους τρόπους;
Τι αποδεικτικά στοιχεία διαθέτει ότι αυτός είναι ο ή ένας εκ των διαχειριστών του πιο πάνω δικτυακού τόπου;
Αφού δεν γνωρίζουν, τότε γιατί ερευνούν πιθανές ευθύνες του επειδή δεν άσκησε…προληπτική λογοκρισία σε κάποιον άγνωστο, που διατύπωσε απειλές;
Οι απειλές, όπως αυτές που διατυπώθηκαν κατά του Μακ.Δρουσιώτη, είναι καταδικαστέες.
Όμως, διερωτώμεθα: Πόσες φορές πολιτικοί και κρατικοί αξιωματούχοι βρέθηκαν στο στόχαστρο, έντυπα ή και διαδικτυακά, σκληρών ή ακόμα και απειλητικών επικρίσεων; Πόσες φορές διατυπώθηκαν ύβρεις και χαρακτηρισμοί εναντίον πολιτικών και ατόμων;
Οι ύβρεις και οι απειλές είναι ίδιον ανθρώπων που δεν έχουν επιχειρήματα.
Ο γράφων συχνά είναι αντικείμενο ύβρεων ή και απειλών για όσα γράφει και υποστηρίζει. Το διαδίκτυο έχει αποκτήσει τεράστια δύναμη και αμεσότητα.
Η κομμουνιστική Κίνα επιχείρησε να βάλει λουκέτο σε αυτό και δεν τα κατάφερε, θα το πετύχει η αριστερή κυβέρνηση Χριστόφια; Ακριβώς εδώ είναι η ουσία: Η κυβέρνηση Χριστόφια και το ΑΚΕΛ φαίνονται ότι δεν ανέχονται την ελευθερία έκφρασης. Δεν αντέχουν σε κριτική και επίκριση.
Η πρωινή εισβολή στο σπίτι του Ξένιου συνιστά πολιτική αυτοχειρία της κυβέρνησης και επίθεση στη συλλογική ελευθερία.
Ήταν αναμενόμενη επειδή ήταν το φυσικό επακόλουθο μιας αλληλουχίας γεγονότων. Τον περασμένο Ιούλιο, η «Χαραυγή» είχε προαναγγείλει, σε θέση κύριας κυριακάτικης είδησης, ότι φασιστικά, ΕΟΚΑβήτικα στοιχεία και… απόγονοι (!) αγωνιστών θα διενεργούσαν… πραξικόπημα κατά του Προέδρου. Η «Χ» δεν τεκμηρίωσε. Το πάντοτε λαλίστατο ΑΚΕΛ προτίμησε τη σιωπή και η Αστυνομία δεν τόλμησε να ρωτήσει τη «Χ» πού στήριζε τους ισχυρισμούς της.
Υπήρξε και κωμική συνέχεια. Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ ισχυρίστηκε ότι «γνώριζαν» ότι κάποιοι, μη κατονομαζόμενοι, μεθοδεύουν «φυσική εξόντωση» του Δ. Χριστόφια.
Η κυβέρνηση και το ΑΚΕΛ, που κόπτονται για τη δημοκρατία, δεν θέλουν να αντιληφθούν ότι ο ισχυρότερος πυλώνας της δημοκρατίας είναι η ελευθερία έκφρασης του πολίτη. Το διαδίκτυο είναι η έκφραση και η δύναμη της άμεσης δημοκρατίας, που ξεπερνά τα στεγανά κομμάτων και κυβερνήσεων. Είναι η ελεύθερη και αψεγάδιαστη φωνή των πολιτών με άποψη.
Όταν, όμως, φτάνουν σε απόγνωση και επικρίνουν έντονα, η κυβέρνηση πρέπει να τους ακούσει. Όχι να επιχειρεί τη φίμωσή τους.
Η κυβέρνηση διέπραξε μέγα σφάλμα.
Ως πανίσχυρο μπούμερανγκ θα επιστρέψει και θα την κτυπήσει.



Υ.Γ. Επειδή ο "Πολίτης" αναφέρει ότι πρόκειται για "κείμενο που ανήρτησε το Χριστόφιας-watch", εμείς οφείλουμε να αποκαταστήσουμε την αλήθεια...πρόκειται για ΣΧΟΛΙΟ που ανήρτησε ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ του christofias-watch.

Υ.Γ. Γινόμαστε όλοι μέλη στο group «Καταδικάζουμε την “πολιτική δίωξη” του δικηγόρου κ. Ξενή Ξενοφώντος» στο facebook.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ

48 Σχόλια:

"ελευθερία" είπε...

Γινόμαστε όλοι μέλη στο group «Καταδικάζουμε την “πολιτική δίωξη” του δικηγόρου κ. Ξενή Ξενοφώντος» στο facebook.
Γιατι ρε παιδια να γινουμε μελη σε αυτο το γκρουπ;
Για να μας φακελωσουν αυτοματα και μετα να ελεγχουν τα τηλεφωνα και τις περιγιησεις μας στο διαδυχτιο;
Απο την αλλη, η ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι το περιστατικο με τον κ.Ξενη, στου οποιου την θεση επρεπε να ηταν αλλοι, θα τους εκθεσει σε μαγαλο βαθμο και θα τρεχουν και δεν θα φτανουν

Πενταρόγιωρκος είπε...

Το ΚΑΘΕΣΤΩΣ ξανακτύπησε!! Οι φασιστικές πρακτικές δεν λένε να κοπάσουν. Συλλήψεις, φίμωση, ξυλοδαρμοί, ανακρίσεις, λογοκρισία.

Ως ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ αυτή η κυβέρνηση;;;; Πότε θα σταματήσει ο φασισμός;;

Ο Χριστόφιας και ο Μαγάριος Δρουσιώτης, ως άλλοι Ταλάτ, περιέλουσαν με βραστή ΚΕΑΝ την Δημοκρατία πριν την "εκτέλεσή" της!!!

Να θεωρήσουμε πως ο Μαγάριος θέλει να είναι και Γενικός Εισαγγελέας και Δικαστής και μπάτσος και κριτής του τί είναι σωστό και τι όχι; Μήπως ο Μαγάριος νομίζει πως είναι λογικό και σωστό να ΔΙΩΚΕΤΑΙ και να ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ ένας πολίτης για κάποιο ΑΝΩΝΥΜΟ σχόλιο;;

Και να ρωτήσουμε και κάτι άλλο: Είναι σωστό κύριε Μαγάριε να γλείφεις τον Ερντογάν, να βρίζεις την ΕΦ, να βρίζεις τον Σενέρ Λεβέντ, να μην παραδέχεσαι ότι έκανες λάθος στο Τζιάος, να τραπεζώνεις τον Ντάουνερ ΣΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ;;; Και θεωρείς πως κανείς δεν πρέπει να σε κρίνει γι' αυτό;;;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΣΑΙ ΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΚΥΡΙΕ ΜΑΓΑΡΙΕ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΡΙΝΟΣ;

Τι θα γίνει τώρα που λούσατε και πάλι το δημοκρατικό πολίτευμα με βραστή ΚΕΑΝ Μαγάριε-Χριστόφια-Anefiskope? Ελπίζω να μην ζητήσεις να στείλουν τον Ξενοφώντος και στο εκτελεστικό απόσπασμα...

ΥΓ - ΚΥΡΙΕ ΜΑΚΑΡΙΕ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗ, ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ, ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ, ΟΥΤΕ ΚΑΛΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΣΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ, ΣΕ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΞΑΝΑΠΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

Unknown είπε...

Μαγαριεεεεεεεεεεεεεεεε

Ουτε για εμενα παρακαλω μην πεις τιποτα στον ερτογαν οταν ξαναπας στην αυλη του αρταξερξη, ουτε pleaseeeeeeeee να στηλεις πουρνο πουρνο τους ταγματασφαλιτες του Ακελ ΤΖΑΙ ΚΥΡΙΩς ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΖΟΙΝΤΟΝ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ............... Αμα δω καρτζζζι μου πρωι πρωι τον ΔρακουμελοΜητσοτακο ενα παθω κανενα εγκεφαλικο .

ΣΕ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΞΑΝΑΠΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

Unknown είπε...

Α τζαι τρεχουν τζαι τα σαλια του , του λυσχαρη. Ενα καμει τα χαλια ολοπουρπουλα ο χτιτζζζιαρης

Unknown είπε...

Πρεπει ομως το σωστο σωστο και το λαθος λαθος


Αυτος ο ΜΑαγαριος παρολους τους τραμπουκισμους και τα ρουφκιανια του εχει ενα καλο.......

Εχει αναλαβει την μπροστασια του Κυπριακου γαιδουριου και κυριως την εξελιξη νεων συνουσιαστικων μεθοδων εξευρωπαισμενων και συγχρονων για να πετυχουμε των ΕλληνοΤουρκοΚυπριακο Μουλο.........

Unknown είπε...

ΡΕ παιδια μηπως και καθοδηγα ??????????? Λες???? Μπα λιγο χοντρο να ειναι καθοδηγητης των....

Σαν να λεμε τον παιρνεις .... απ'το 'χερι' και τον παεις στρατα στρατα

Unknown είπε...

Μια διορθωση

Δενπροαγει τις εξευρωπαισμενες μεθοδους συνουσιασμου των κυπριακων γαιδουριων αλλα τις εξισλαμιζει. Μολις μου εστειλαν μια φοτογραφια στο μαιλ μου με 2 γαιδουργια Κυπριακα , το αρσενικο απο την καρπασια και το θηλυκο απο την Τοχνη, τζαο το αρσενικο αφου εζεξε πουνατω το θηλυκο αντακωσε του εναν προκτικο με τοσο μενος που εφοηθηκα οτι ενα μηνει στον τοπο.

Αρα ακομα τζαι δαμε ΑΠΟΤΥΧΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ αφου με τον πρωκτικο δεν μπορει να γινει αναπαραγωγει μανιχχα ενα του μηνει το πισωκολητο του καυμενου του θηλυκου


ΠΑΡΑΒΟΛΙΚΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

Συχαρητηρια για την αναρτηση επιτροποι. Δειχνει πολυ καθαρα την καθολικη καταδικη της κοινονιας στην απαραδεκτη και προφανως καθοδηγουμενη πραξη της αστυνομιας.
Τα ερωτηματα που οφειλουν να απαντησουν ειναι -
1. Πως και με ποια μαρτυρια-κριτηρια στοχοποιηθηκε ο κυριος Ξενοφωντος? Με ποια κριτηρια-στοιχεια ζητηθηκε η αρση του απορρητου του Ι.Ρ του συγκεκριμενου πολιτη? Τι στοιχεια ειχε (αν ειχε) η αστυνομια για να ζητησει την αρση του απορρητου του συγκεκριμενου πολιτη?
2. Για ποιο λογο η αστυνομια κυνηγησε τον φερωμενο "διαχειριστη" και οχι αυτον που εγραψε το επιμαχο σχολιο?
Οσο δεν απαντουν αυτα τα ερωτηματα με στοιχεια τοσο δικαιολογουν την αντιδραση του κοσμου στις πραξεις τους και αποδυκνειουν οτι τα κινητρα της καταδιωξης του κυριου Ξενοφωντος ειναι προφανως πολιτικα και στοχος δεν ηταν να ανακαλυψουν τον ενοχο που εγραψε το σχολιο αλλα να κελισουν το μλογκ, γιατι λεει αληθειες και τους ενοχλει.
Συνεχιστε τις αποκαλυψεις και την ενημερωση του κοσμου επιτροποι. Συχαρητηρια και παλι για την αναρτηση σας.
Και αφηστε τα ανεκδοτα να γραφουν ανεκδοτα!!!!!

Unknown είπε...

ρε παιδια μην παρασυρεστε και να δαιμομοπιουμε τον πλεον αξιολογο σχολιογραφο του μπλογκ τον φιλο Ρηγα....

Οκ αυτα που λεμε για τον Ξενη ειναι ολοφανερα και ολοι συμφωνουμε πως στοχος ηταν η πολιτικη φιμωση του ιδιου και του μπλογκ αυτου αφου κανενας δεν ειχε εμπλοκη με το σχολιο του Ρηγα...

ΟΜΩΣ μην τρωτε το παραμυθι τους για το τι εγραψε ο φιλτατος συναγωνιστης Ρηγας αφου ολοι ξερουμε τοσο καιρο που γνωριζομασται μεσω αυτου του μπλογκ πως ο Ρηγας ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕ και ποτε δεν υποκινησε κανενα να κανει κακο σε κανενα...

Απλα ψαχνουν για προσχηματα να πολεμησουν το μπλογκ , τον αγωνιστη Σερτη με τον αξιολογο γιο του και φυσικα τον Ρηγα τον οποιο και ψαχνουν οπως λενε οι πληροφοριες μας....

Ο Ρηγας δεν εγραψε κανενα κακο παρα μονο την πραγματικοτητα και οσοι βλεποουν δολοφονιες εχει απλα κονιορτοποιηθει ο νους τους και ειναι σατηροι...

Εξαλου πολλοι μας απειλησαν να μας δερουν και να μας κανουν αλλα πολλα απλα δεν λαβαμε τις ευθυς ααπειλες τους στα σοβαρα παρα μονο οτι ειναι κλανιοπαραγωγοι με φουσκωμενο αντερο....

Μαλιστα πολλοι το εκαναν και επωνυμα οπως ενα ομονοιατουι τωτα δεν θυμουμαι το ονοματουι του που μας απειλησε να μας σπασει τα κοκκαλα μεσω του φεις μπουκ και απο εδω αυτο το μπλογκ...

Ας αναζητησουν αυτα τα καργιολια και μετα να αρχισουν να ονειρευονται φαντασματα οι τραμπουκοι με τους ταγματασφαλιτες τους

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Αγαπητοί πατριώτες

Σχετικά με το group «Καταδικάζουμε την “πολιτική δίωξη” του δικηγόρου κ. Ξενή Ξενοφώντος» στο facebook.

Επιτρέψτε μου μία παρατήρηση:
Επειδή το καθεστώς Χριστόφια ψάχνει όλο και περισσότερους τρόπους να "φακελώσει" όσους αγαπάνε την πατρίδα τους (και δεν προτίθενται να την ξεπουλήσουν εξαιτίας δόλου ή βλακείας) πριν γίνετε μέλη στο γκρουπ αυτό ίσως καλό θα ήταν να αλλάξτε μερικώς τα προσωπικά σας στοιχεία (πχ αφαιρέστε το επίθετό σας ή τροποποιήστε το ή χρησιμοποιήστε κάποιο ψευδώνυμο που σας εκφράζει).
ή απλά δημιουργήστε ένα νέο προφίλ, χωρίς προσωπικές φωτογραφίες που θα το έχετε μόνο για τέτοια θέματα.
Το Facebook είναι απόλυτα ελεγχόμενο από τις αστυνομικές αρχές κάθε κυβέρνησης.

Δυστυχώς καθημερινά οδηγούμαστε σε εποχή big brother.
Το καθεστώς Χριστόφια δεν φαίνεται να σέβεται τα δημοκρατικά δικαιώματα του πολίτη και την ελευθερία του λόγου.
Ας πάρουμε από τώρα τα μέτρα μας...

Στηρίξτε το γκρουπ
αποκρύψτε όμως τις προσωπικές σας πληροφορίες και μην εμπιστεύεστε κάθε άγνωστο που σας προσθέτει ως φίλο.

Γνωρίζετε τους ανθρώπους που αγαπάνε την πατρίδα, τους γνωρίζετε εδώ και χρόνια και παλέψατε μαζί τους, με διάφορες αφορμές (πχ Σχέδιο ΑΝΑΝ).
Έχει λοιπόν ο καθένας μας μία ομάδα , συμπαραστάτες, μην εμπιστεύεστε καθένα στο διαδίκτυο.
ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Unknown είπε...

prepei na exoun sklhrh douleia oi trampoukoi tagmatasfalites tou kathestwtos gia auto exoun oloi exsafanistei edw kai liges wres

Πενταρόγιωρκος είπε...

Ο Μύξης του Σαϊττά που έγινε Εισαγγελέας Φρονημάτων!

Α ρε μύξη του Σαϊττά, πεταξούμενε.

Πλαστήρας είπε...

Το "πίσσα με πούπουλα" θεωρείται και αυτό απειλητικό για τη ζωή κάποιου; Υπάρχει κανένας νομομαθής να μου πει;

Aceras Anthropophorum είπε...

Πρέπει να σας πώ ότι επαραδέχτηκα σας. Εφέρατε με τζιαι μέναν σε σημείον να υπερασπίζομαι το να έχετε την δυνατότηταν να βρίζετε την διαδυκτιακήν μου ύπαρξη. Τζείνο που λυπούμαι είναι ότι πίσω που τούτον όλον τον βόθρον μίσους που σιονώννετε καθημερινώς, πίσω που τες δικές σας διαδυκτιακές υπάρξεις δεν εν φανατισμένα κοπελλούθκια κάποιας φοιτητικής παράταξης αλλά σοσιαλιστές.

Λυπούμαι Ξενή, αλλά ως τη φτέρναν του αναστήματος του τζιουρού σου δεν θα φτάσεις τζιαι ας εγίνης δικηγόρος. Η πραγματική σου αξία φαίνεται που τζιείνον που κάμνεις άμα φορείς μάσκα τζιαι δεν ηξέρουν ποιός είσαι.

Εθκιάβαζα τον τζύρη σου που ήμουν μιτσής τζιαι ενέπνεεν με, διότι έκαμνεν με τα γελώ με την γελειότηταν της εξουσίας. Έκαμνεν με να ΓΕΛΩ. Έντζισεν την ψυσιήν μου διότι δεν εμίσαν. Επερίπαιζεν. Ενοχλούσεν όχι γιατί εμίσαν. Ενοχλούσεν γιατί είσεν χάρην τζιαι ιδέες που έθελαν τον κόσμον όμορφον. Έξερεν να δείχνει την ασχήμιαν των άλλων, όι να τους μισά. Εσού ενοχλείς γιατί μισάς. Τζιαι τωρά που σε εκάτσαν μέσα να σε ανακρύνουν θα μισάς ακόμα παραπάνω. Θα γινείς ακόμα σιειρόττερος που ότι ήσουν. Τζιαι συ, τζιαι το μπλογκ σου.

Κρίμα, γιατί η Κύπρος θέλει πολλούς σοσιαλιστές για να γινεί πιο όμορφη.

Unknown είπε...

ρε φασιστα τραμπουκε ταγματασφαλιτη αληταριε υποτσκτικε τουρκοπροσκυνημενε ναιναικε Aceras Anthropophorum

ο τζιρης του Πατριωτη Ξενη ετζιζε την ψυσχη σου (την δοσμενη στον τουρκο) ο γιος απο οτι φαινεται ετζιξε σου τιποτις αλλο ανωμαλε φασιστα τουρκοσπορε

Ο Θεοδωρος ειπς το διαχρονικο


ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

Unknown είπε...

α τζαι κατι αλλο λαλεις του συγχρονου ηρωα μας το εξης

'γινείς ακόμα σιειρόττερος που ότι ήσουν. Τζιαι συ, τζιαι το μπλογκ σου'

ε τι να καμουμε εσουνη εγεννηθηκες με λιμιτ απ στην ασχημια μια σου (τζαι ενε πεφτες του γιατρου που τα σχερκα να κατσεις με την κουλουμπρα σου περκει ισχιωνες..) τζαι ενεσχεις αλλα περιθωρια να γινει σιειροτερος μαλακας

Unknown είπε...

Μια ζωη ρε φασιστακια τζυνιατε τους αγωνιστες τις ΕΔΕΚΑΡΑΣ. ΣΚΑΤΟΠΑΙΔΑ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ προδοτες οπως στο πραξικοπημα οπως στην χουντα αλητες μικροψυχοι

Aceras Anthropophorum είπε...

Ρε Αίαντα (στραβάρα μου)

Ήρτα μήνες μετά σε τούτον το μπλόγκ τζιαι άφησα σας τζιαι σχόλιον για να γράψεις αυτά που έγραψες. Να μεν νομίζουν τζιόλας οι αθρώποι που θα σας στείλουν οι εφημερίδες που σας εκάμαν πρωτοσέλιδα ότι έχουν να κάμουν τζιαι με τίποτε το σοβαρόν. Μακάρι να γιάνεις μάνα μου. Τζιαι αν το να σιωνόννεις την αρρώσκειαν σου πας το κκίπορ σου γιανίσκει την αύραν της πελλάρας σου, τόσον το καλλύττερον για σέναν που δεν θέλεις χάπια να καλμαρίσκεις που φέρνουν after effects, τόσον το καλλύττερον τζιαι για το δημόσιον που δεν θα σου τα πληρώσει που τα ταμεία του ψυχιατρείου.

Aceras Anthropophorum είπε...

Η Εδεκκάρα εν να πιάει πρωτάθλημα. Ειδικά με έτσι παίχτες όπως εσάς

Unknown είπε...

τοσους μουτσιους επαιζε ο τζυρης σου μια ζωη βλεποντας την κυπρο να προδονεται εσει αντολις τζαι εγλυτωσες ειναι απορια μεγαλη. Ενεισχε κανενα θαμνο τζιαμε που εχωνετουν να σε συντρολησει τζεσενα ρε σκατο

Aceras Anthropophorum είπε...

Ρε Αίαντα, όσον τζιαι να φωνάζεις δεν θα πάω στην αστυνομίαν να της πώ πως κυνδυνεύει η ζωή μου που έναν φυγά του φρενοκομείου.

Εσύ δεν θα γινείς ήρωας.

Αν θέλεις να γινείς ήρωας να πα να κατεβάσεις καμιάν σημαίαν τουρκικήν που την πράσινη γραμμήν να σε πέξουν. 'Η αν έχεις @@ να πα να κατουρίσεις πας την σημαίαν του ψευδοκράτους στον πενταδάκτυλον.

Unknown είπε...

προτιμω να καατουρισω παστην τουρτζικη σημαια που ανεβαζουν τα ρουφκιανουδκια παστην κερκιδα σας... Εξαλου εμεαλυτερη παλιαρκα αφου εσεις εναν την υπερασπιστητε περιτου που τα αδερφκια σας στον πανταακτυλο....

Αησε που ετσι ενα με τζαι σιουρος οτι ενα σε πιτσικλιω τζαι σενα αφου τζιαμε καταυρα ενασε σιουρα

Aceras Anthropophorum είπε...

Εγώ λαλώ σου, πήαιννε κατούρα πας την σημαίαν της κατοχής στον πενταδάκτυλο αν έχεις κκότσια να βρίζεις στην πραγματική ζωή τζιαι αν σε σκοτώσουν διώ δημόσια τον λόγον μου ότι θα έρτω να σου άψω τζιαιρίν τζιαι να σε μνημονεύκω ήρωαν. Να βρίζεις ψευδόνυμα πας τα ίντερνετ σαν το μωρόν το κακομαθημένον που παίζει game boy εν μετρά στην πραγματική ζωή. Εμέτρησεν για τον ήρωαν σου που την ατζιαμοσύνην της αστυνομίας τζιαι αυτούς που τον εκαταγγείλαν. Μιαν φοράν γίνεται ήρωας κάποιος κατά λάθος.

Ρε Αίαντα, πέμου,
είσαι γιος δικηγόρου;

Πενταρόγιωρκος είπε...

Ρε Ασέρα,

Πε μας να δούμε, η "ευαίσθητη" σου ψυχούλλα εν ιντζίζεται που τα γλειψήματα του Μαγάριου με τον Ερντογάν, που τες ψευκιές που γράφει για το Τζιάος κλπ;

Τούτα εσένα εν σου λαλούν τίποτε;

Εθιστήκατε στην βραστή ΚΕΑΝ αλόπως...

Unknown είπε...

Οχι ρε Aceras Anthropophorum δεν ειμαι γιος δικηγορου ομως οπως τζαι εσυ ειμαι γιος του Τζυρου ΜΟΥ

ΠΑΟΛΑ είπε...

Που χάθηκαν οι "προοδευτικοί" της ALERT που κόπτονται για την αστυνομική βία; Γελοίοι!!!

Ο Ακέρας μπορεί να ξέρει...

arxiepiskopos είπε...

Ο/Η ΑΙΑΝΤΑΣ είπε...

prepei na exoun sklhrh douleia oi trampoukoi tagmatasfalites tou kathestwtos gia auto exoun oloi exsafanistei edw kai liges wres Α,ρε ΑΙΑΝΤΑ,η απουσία του ΡΗΓΑ,που κάτι καταλάβαινε,σας στοιχίζει!Γιατί να εμφανιστώ με ανάρτηση;Στόχος μου δεν είναι να εξευτελίσω το μπλογκ,αποκαλύπτοντας τη βλακεία σας;Αυτό επιτεύχθηκε πλήρως με τις δικές σου αναρτήσεις,του ΤΣΙΕΛΕΠΟΥ και του ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟΥ.Υπάρχει πια κανένας που να σας παίρνει στα σοβαρά;

arxiepiskopos είπε...

Παρακαλείται ο ΡΗΓΑΣ να εμφανιστεί ξανά και δεν κινδυνεύει από κανένα.Του έπεσε πολλή δουλειά στο γραφείο ή στο κόμμα;Α,και να βγάλει εκείνα τα απαίσια μαύρα γυαλιά,γιατί και με αυτά πάλι γίνεται αντιληπτός.Τόσο ασχημόφατσα είναι!

Unknown είπε...

Αρχιεπισκοπε και Aceras Anthropophorum ανοιξε σας δουλεις ο μαστρος σας ο Δημητρακης για να σας ανταμοιβσει... Ηβρα τα μεστην καθεστωτικη εφημεριδα ... Ζατην ετζζειμεσα που εντο επιτελειο της περιφρουρησης σας


Αριθμός 566


ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με τις πρόνοιες των περί της Διαδικασίας Πρόσληψης Έκτακτων
Υπαλλήλων στη Δημόσια και Εκπαιδευτική Υπηρεσία Νόμων του 1995 έως 2004, πιθανόν να προκύψουν οι ακόλουθες
ανάγκες για απασχόληση έκτακτου προσωπικού μέχρι 31.12.2010.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Unknown είπε...

Μπραβο στοην Λεβεντομανα ΕΔΕΚ...

Μονο Εσυ κοντρα στον φασισμο και τον Σταλινισμο...

Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων’
«Η ΕΔΕΚ στηρίζει τον δικηγόρο Ξενή Ξενοφώντος»
07 Μαΐου 2010

Το δικαίωμα στην διατύπωση διαφορετικού πολιτικού λόγου και το δικαίωμα στην άσκηση κριτικής αποτελεί αναπόσπαστο πυλώνα της Δημοκρατίας, δήλωσε σήμερα ο Γραμματέας Θεματικής Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ΕΔΕΚ Κωστής Ευσταθίου, με αφορμή την υπόθεση “Christofias - watch” εκφράζοντας παράλληλα τη συμπαράσταση της ΕΔΕΚ στον φερόμενο ως διαχειριστή του ιστολογίου “Christofias - watch” Ξενή Ξενοφώντος.

Σε δηλώσεις του σήμερα στα γραφεία του της ΕΔΕΚ ο κ. Ευσταθίου σημείωσε παράλληλα πως δεν είναι τυχαίο εξάλλου το γεγονός ότι η ειδοποιός διαφορά του ολοκληρωτισμού και της Δημοκρατίας, «αφορά στον βαθμό που επιτρέπεται η άσκηση κριτικής ή που γίνεται ανεκτή η αντίθετη άποψη του οποιουδήποτε πολίτη έναντι της εξουσίας».

«Για τους Σοσιαλιστές της Κύπρου οι οποίοι έχουν δώσει και αίμα και αγώνες για την προάσπιση της Δημοκρατίας» πρόσθεσε, «η ανεκτικότητα, η κατοχύρωση, και η ανάδειξη της αντίθετης άποψης είναι τα στοιχεία που διακρίνουν την έννοια της σοσιαλδημοκρατίας και της ελευθερίας από το φασισμό και το σταλινισμό, τις δύο όψεις του ιδίου αποκρουστικού νομίσματος».

Ο κ. Ευσταθίου εξέφρασε την πεποίθηση πως σε καμιά απολύτως περίπτωση δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές σε μια δημοκρατική κοινωνία οι αστυνομικές έφοδοι στην κατοικία και στο άσυλο οποιουδήποτε πολίτη και ιδιαίτερα πολίτη ο οποίος ασκεί κριτική στην εξουσία.

«Οι κρατούντες οφείλουν να ανέχονται τον αντίλογο, αυτοί που ασκούν κριτική θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα τους ασκηθεί κριτική και αυτοί που κολακεύουν και επιδαψιλεύουν την εξουσία θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι υπόλογοι για τις πράξεις ή τις παραλείψεις τους» πρόσθεσε, υποδεικνύοντας πως «αυτό επιτάσσει ο βασικός κανόνας της Δημοκρατίας η οποία έχει θέσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τις απόψεις περί ηγεμόνος, περί ‘αυλής’ και περί ‘ελέω θεού’ άσκηση της εξουσίας που ίσχυαν στον ζοφερό μεσαίωνα».

Δήλωσε ακόμη ότι η Αστυνομία και η οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία δεν μπορούν με κανένα τρόπο να μετατραπούν σε όργανα καταπίεσης και φίμωσης των πολιτών ή άσκησης πολιτικής εξουσίας των κρατούντων κάτω από οποιαδήποτε αφορμή ή πρόσχημα.

«Εκφράζουμε την συμπαράσταση μας στο Ξενή Ξενοφώντος και σε οποιοδήποτε δέχεται προσβολές , επιθέσεις ή χαρακτηρισμούς επειδή τολμά να εκφράζει λόγο και άποψη σε μια δημοκρατική κοινωνία» κατέληξε.

Unknown είπε...

Οι αναρχικοι τις Αθηνας βρισκονται προ των πυλων. Εφτασε ο καιρος για την Κυπριακη κοινωνια να εισπραξει τα κοινωνικα οφελοι και συντροφικη συνεισφορα του ΑΚΕΛ για μια ΔΙΚΑΙΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ . Λαικη απαιτηση να αμπαρωθουν αμεσα τα θερμοκηπια της ΕΔΟΝ που προαγουν την βια, τον εξευτελισμο , τον φασισμο, τον τραμπουκισμο και το ρουφκιανιο . ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ


Λευκωσία: Επεισόδια σημειώθηκαν την Κυριακή το βράδυ έξω από τον Αστυνομικό Σταθμό Λυκαβηττού από οπαδούς της Ομόνοιας, που πανηγύριζαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα τους. Σύμφωνα με εκπρόσωπο του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, «υπήρχαν κάποια επεισόδια έξω από τον Σταθμό Λυκαβηττού από οπαδούς της Ομόνοιας. Έριξαν μπουκάλες και πέτρες εντός της αυλής του Σταθμού. Δεν προκλήθηκαν οποιεσδήποτε ζημιές», είπε.

Ανέφερε, επίσης, ότι ομάδα οπαδών της Ομόνοιας επιτέθηκαν σε πυροσβεστικό όχημα στον οποίο επέβαιναν δύο πυροσβέστες.

«Προκάλεσαν ζημιές στο πυροσβεστικό όχημα και κτυπήθηκαν και οι δύο πυροσβέστες, χωρίς, όμως, να έχουν τραυματιστεί σοβαρά που να χρειάζεται η μεταφορά τους στο Νοσοκομείο», σημείωσε.

Είπε, τέλος, ότι η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση.


ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΖΗΛΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑΡΙΔΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΑΘΩΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ...


ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΑΞΙΠΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Η ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ

Unknown είπε...

09/05/2010 | ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΡΥΔΗ*

Η αξιοπιστία στην Κύπρο είναι πλέον έννοια χωρίς περιεχόμενο. Καταφέραμε πολιτικά και άλλως πως να ζούμε δυστυχώς σε μια χώρα που είναι βουλιαγμένη στη διαπλοκή, στο ρουσφέτι, στο πάρε-δώσε, στην ατασθαλία. Αρχές και αξίες πετάχτηκαν στον κάλαθο των αχρήστων, και γενικά ζούμε μέσα στη διαφθορά και στα σικέ. Ο απλός πολίτης βλέπει και ακούει πράγματα που του δημιουργούν εφιάλτες. Πράγματα που του δημιουργούν αναγούλα και ζάλη. Από την πολιτική μέχρι και το ποδόσφαιρο. Παραδείγματα πολλά:

*Στην πολιτική ουδέποτε ακολουθήσαμε μιαν αξιόπιστη πειστική διεκδικητική γραμμή. Είμαστε τόσο ανάξιοι και αναξιόπιστοι, που 36 χρόνια μετά την εισβολή μετατραπήκαμε από θύματα σε θύτες, και καλούμαστε να απολογούμαστε μόνιμα και καθημερινά για τη δήθεν απομόνωση των Τουρκοκυπρίων. Μιλούν οι πολιτικοί για την αξιόπιστη πολιτική που ακολουθούν, αλλά 36 χρόνια μετά, δεν πήραμε πίσω ούτε 36 ίντζες γης, ούτε επέστρεψαν στα σπίτια τους έστω και 36 πρόσφυγες. Φοβούμαι πως ούτε 36 ξένους δεν πείσαμε για το δίκαιό μας... Δυστυχώς, μετά από 36 χρόνια τα κόμματα στην Κύπρο δεν συμφώνησαν ακόμα στο τι είναι η διζωνική ομοσπονδία. Και αυτό είναι το πλέον τραγικό.
Βέβαια δεν αγνοούμε τον παράγοντα Τουρκία, όμως, είμαστε απογοητευμένοι γιατί εκλέξαμε Πρόεδρο λύσης που ήξερε να γωνιάσει την Τουρκία και που η χημεία του ταίριαζε με τον σύντροφο Ταλάτ. Έτσι τουλάχιστον έλεγε ο Δημήτρης Χριστόφιας.

Unknown είπε...

*Στην οικονομία είμαστε για Γκίνες. Η Κυβέρνηση προέβλεψε για το 2009 πως θα υπάρξει ρυθμός ανάπτυξης ύψους 3,7% και τελικά είχαμε μείωση στο -1,7%. Εκτιμήσεις αξιοπιστίας που σπάζουν κόκαλα. Την αξιοπιστία μας ως Κύπρος τη χάσαμε όταν δεν υποβάλαμε έγκαιρα το Πρόγραμμα Σταθερότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εμείς είμαστε οι έξυπνοι που νομίζουμε πως μπορούμε να δουλεύουμε τους πάντες. Αυτές τις συμπεριφορές θα έρθει η ώρα που θα τις πληρώσουμε.

*Ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έδωσε οδηγίες στους αρμόδιους υπουργούς να μην πληρώσουν οι καταναλωτές το κόστος των ρύπων από τη μη έγκαιρη έλευση του φυσικού αερίου. Ο αρμόδιος υπουργός δημόσια, στη Βουλή και άλλως πως, διαβεβαίωσε ότι, οι καταναλωτές δεν θα κληθούν να πληρώσουν και αυτά τα σπασμένα. Πιστέψαμε στην αξιοπιστία τους και στον πολιτικό τους λόγο, αλλά την πάθαμε, αφού η ΑΗΚ μας αποστέλλει τιμολόγια με το κόστος των ρύπων. Άραγε είναι με τέτοιου είδους αξιοπιστία που κτίζεται η δίκαιη κοινωνία που οραματίζονται αυτοί που κυβερνούν; Μια απλή εξήγηση ή μια δημόσια συγγνώμη δεν θα βλάψει κανέναν.

*Ακόμη και το ποδόσφαιρο ως αθλητική δραστηριότητα βρίσκεται σε μια κατάσταση ανυποληψίας. Το πρωτάθλημα μετεξελίχθηκε μέσα από σκοπιμότητες, λάθη και παραλείψεις, σ' έναν αναξιόπιστο θεσμό. Οι αρμόδιοι και αναρμόδιοι φορείς της πολιτείας περιθωριοποίησαν τους Κύπριους διαιτητές για να πετύχουν αξιόπιστες και καλές διαιτησίες, και τα έκαναν θάλασσα με τα ψάρια. Αλήθεια, πώς εξασφαλίζεις αξιοπιστία, όταν διορίζεις ξένο διαιτητή που στη χώρα του βαρύνεται με διάφορες κατηγορίες και βρίσκεται στο μικροσκόπιο της ΟΥΕΦΑ; Κάποιοι τελικά μας δουλεύουν.

Υπάρχουν δεκάδες παραδείγματα που φανερώνουν πως η αξιοπιστία είναι πλέον είδος προς εξαφάνιση. Χρειαζόμαστε επειγόντως επαναπροσανατολισμό στόχων. Χρειάζεται όραμα, πριν τα καλύψει όλα και όλους η μούχλα. Χρειάζεται συστράτευση υγιών δυνάμεων. Χρειάζονται άνθρωποι αδιάφθοροι, που μπορούν να πάρουν τον τόπο μπροστά μέσα από αρχές, αξίες, ιδανικά. Υπάρχουν; Ζητείται ελπίς... αλλά και αξιοπιστία.

*Οικονομολόγος-
Δημοσιογράφος

arxiepiskopos είπε...

ΑΙΑΝΤΑ,μετά την εξαφάνιση του "ήρωα" αναλαμβάνεις εσύ το ρόλο του αρχιβουζουνόπελλου;Ε,ρε γλέντια που θα 'χουμε!

arxiepiskopos είπε...

Κάποιος κλώτσησε τον Σωκράτη, χωρίς ο τελευταίος ν’ αντιδράσει. Στην απορία ενός από τη συντροφιά, πως ανέχτηκε κάτι τέτοιο, ο φιλόσοφος απάντησε:
- Αν με κλωτσούσε γάιδαρος, μήπως θα έπρεπε να του κάνω μήνυση;

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ,ΜΑΚΑΡΙΕ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ;

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

Δηλαδη αν σημερα ο οποιοσδηποτε πολιτης παει στην Αστυνομια και καταγγειλει τον Μακαριο Δρουσιωτη η τον Μιχο Παπαπετρου σαν τους εμπνευστες και υπευθυνους για την αναρτηση του επιμαχου σχολιου, με σκοπο να δημιουργησουν προβοκατσια (παλια τους τεχνη κοσκινο) και προβληματα στον κ.Ξενοφωντος (ασχετο οτι τελικα η κοινονια τους εφτυσε και εγινε μπουμεραγκ η ολη υποθεση), η αστυνομια θα προβει σε παρακολουθηση των Ι.Ρ τους και κατασχεση των υπολογιστων τους????

Τα ερωτηματα που οφειλουν να απαντησουν ειναι -

1. Πως και με ποια μαρτυρια-κριτηρια στοχοποιηθηκε ο κυριος Ξενοφωντος? Με ποια κριτηρια-στοιχεια ζητηθηκε η αρση του απορρητου του Ι.Ρ του συγκεκριμενου πολιτη? Τι στοιχεια ειχε (αν ειχε) η αστυνομια για να ζητησει την αρση του απορρητου του συγκεκριμενου πολιτη?

2. Για ποιο λογο η αστυνομια κυνηγησε τον φερωμενο "διαχειριστη" και οχι αυτον που εγραψε το επιμαχο σχολιο?
Οσο δεν απαντουν αυτα τα ερωτηματα με στοιχεια τοσο δικαιολογουν την αντιδραση του κοσμου στις πραξεις τους και αποδυκνειουν οτι τα κινητρα της καταδιωξης του κυριου Ξενοφωντος ειναι προφανως πολιτικα και στοχος δεν ηταν να ανακαλυψουν τον ενοχο που εγραψε το σχολιο αλλα να κελισουν το μλογκ, γιατι λεει αληθειες και τους ενοχλει.
Συνεχιστε τις αποκαλυψεις και την ενημερωση του κοσμου επιτροποι. Συχαρητηρια και παλι για την αναρτηση σας.
Και αφηστε τα ανεκδοτα να γραφουν ανεκδοτα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ερώτηση θα πρέπει να είναι πιο απλή. Αν ακροατής ραδιοφωνικής εκπομπής απειλήσει κάποιον στον αέρα θα πρέπει να συλληφθεί στις 6 τα ξημερώματα ο ιδιοκτήτης του ραδιοσταθμού;

Unknown είπε...

ρε παιδια μα για ποια απειλη μιλαμε?????????? Τι το κακο ειπε ο Ρηγας?????????

Επειδη εχει κονιορτοποιηθει ο εγκεφαλος του Μαγαριου και αρκετων αλλων Ναιναικων δεν σημαινει πως πρεπει να σιγησει ο Ρηγας , το μπλογκ αυτο και μετα ολοι εμεις ενας ενας...........

Αν ο Ρηγας εκανε απειλη τοτε πρεπει να συλληφθει και να εκτελεστουν απο τις αρχες του κρατους(αν υπηρχαν φυσικα), με την κατηγορια της εσχατης προσδοσιας αφου η Κυπρος βρισκεται σε κατασταση καταπαυσης του Πυρος απο το 74, οσοι δικοι μας κατω απο τετοιες συνθηκες εχουνε συμπραξη με τον εχθρο που καραδοκει με το δαχτυλο στην σκανδαλη...

Σε συνθηκες καταπαυσης του πυρος και γενικα σε εμπολεμη κατασταση οι λιποτακτες και οι προδοτες δια νομου εκτελουνται επι τοπου χωρις δικαστηρια... Αυτο λενε οι κανονες και ενα σωστο κρατος ετσι πρεπει να χειριζεται αυτες τις καταστασης... Ελα ομως που δεν εχουμε κρατος αλλα παρακρατος..

Unknown είπε...

Δεν γινεται να βρισκομαστε σε καταπαυση του πυρος της εμπολεμης καταστασης και ανθρωποι του καθεστωτος στο ονομα της δημοκρατιας , την οποια και εχουν εξευτελισει στο εσχατο σημειο, να διασκεδαζουν και να συντρωγουν στοις αυλες του κατακτητη και του εχθρου... Πως ξερουμε εμεις τι πληροφοριες του κρατους μεταφερουν και με ποιο ανταλαγμα????????? Ποιος θα τους συλλαβει και καταδικασει αυτους????????? Ααπο τα αρχαι χρονια πολλοι ετρεχαν στον Ααρταξερξη για ενα πουγκι αργυρια....... Και συνεπραταν σε πολεμους κατα της δικης τους πατριδας

arxiepiskopos είπε...

ΑΙΑΝΤΑ,ρώτα τον Αρχιεπίσκοπο τι πληροφορίες παρέδωσε στον υπουργό τουρισμού του ψευδοκράτους την ώρα που συνέτρωγαν.Γιατί ρωτάς άλλους κι όχι το μάστρο σου;

arxiepiskopos είπε...

Εμφανίστηκε ο ΤΣΙΕΛΕΠΟΣ!Βγήκε από το κρησφύγετο!Νομίζει πως τον κυνηγούν!Ρε,ΤΣΙΕΛΕΠΕ,για συλλήψεις ψυχοπαθών δεν είναι η αστυνομία υπεύθυνη!

Unknown είπε...

Αρχιεπισκοπε (του μπλογκ) το σχολιο μου πιανει ζβαρνα τζαι τον αρχιεπισκοπο. Μα ενομισες οτι ειμαι κομματοσκυλος παροπιδας σαν του λοου σου???


Πιανει ολους ανεξαιρετος απο Μαγαριο, αρχιεπισκοπο, Χατζηδημητριου και ολους που εχουν ελεγχομενη συμπεριφορα ως καταδοτες και συνεργατες με τον εχθρο σε καιρο πολεμου.

Το ειπε ο Θεοδωρος αλλωστε


ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

arxiepiskopos είπε...

Μα με τούτον το Θεόδωρο έχετε φιλικές σχέσεις;

Unknown είπε...

εσεις να δειτε αντα στενες σχεσεις εσχετε που το 21 ετζιξε τον των παπουων σας

arxiepiskopos είπε...

Ευχαριστώ πολύ.Την δουλειά μου τώρα κάνεις την εσύ!

Unknown είπε...

ετζαι λιος ο νους σας ... μαρτυρατε οπως τον αλλον , χωρις ξυλο... Επιτελους παραδεχεστε οτι ειστε σε εντεταλμενη υπηρεσια , εμμισθη του ακελ και του καθεστωτος που πληρωνεστε με λεφτα τον φορολογουμενων για να αναγαγετε την προπαγανδα , την λασπολογια, την κινδυνολογια, την τρομοκρατια και τον τραμπουκισμο σε επαγγελμα....


Ααυτοι ειστε το ξερουμε απο την αρχη αλλα οταν το ακους απο εσας τους ιδιους ειναι μια ηθικη ικανοποιηση για την επιλογη μας να αντισταθουμε στην φασιστοειδη διαπαιδαγωγηση και ανατροφη σας εν μεσω τον θερμοκοιτιδων και θερμοκηπιων της εδον καθως τζαι των κυριωτερων ενοχων που ειναι οι γονιοι σας...

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

Α ΡΕ ΨΕΥΔΟΕΠΙΤΡΟΠΑΚΙΑ! ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ! ΠΑΛΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΝΙΔΕΟΙ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΛΙΓΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΡΗΓΑ (ΛΕΓΕ ΜΕ ΞΕΝΗ), ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΕΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΕΣΑ!

υπαρχουν ομως τζαι ατομα που εχουν τα ματια τους ανοιχτα, που τζινους να φοαστε.

της φυλακης τα σιδερα, ειιναι για τους λεβεντες.

ΚΗΡΥΚΑΙΑΝΤΑ, αξιος συνεχιστης του εργου του ΡΗΓΑ (λεγε με ξενη).

Πενταρογιωρκε, το βραβειο του μπλογκ δικο σου.

ΠΑΟΛΑ, χαιρετισματα στον μπαμπα.

Μαχητη εκ θεσσαλονικης, αυτο που βλεπεις στον καθρεφτη σου εισαι εσυ, δεν ειναι ο εχθρος (η μηπως ειναι?)

Πενταρογιωρκε, να σου πω τι να καμεις τη βραστη ΚΕΑΝ? η ειναι απειλη κατα της ζωης σου?

ΑΙΑΝΤΑ, τα χαπια εχουν ημερομηνια ληξης.

arxiepiskopos είπε...

ΡΗΓΑ,βγάλε τα μαύρα σου γυαλιά!